Tips & analyser » Ekspertanalyse

Burnley - West Ham
(Asian 0:0)
Tip: 2
(1—1)
MATCH CENTER
Burnley officiel hjemmeside
West Ham officiel hjemmeside
Lørdag den 14. oktober 2017 kl. 16:00 - Fodbold, England Premier League
Turf Moor - Dommer: Stuart Attwell
Af Thomas Schyth, 10. okt. 2017, 22:01 (opdateret 11. okt. 2017, 08:49). Vist 627 gange.
Odds: 2,02
Chance: 34 - 31 - 35
Betvalue: 101,70%
Bookmaker: 888sport
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 2,02
Chance: 34 - 31 - 35
Betvalue: 101,70% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 1,98

Bookmaker: 888sport

» Læs anmeldelse af 888sport
888sport bonus på 1000 DKK

888sport tilbyder alle nye kunder en bonus på 100% på første indbetaling, op til 1.000 DKK


Vis flere detaljer

Kommentarer (1) Til kommentarer

West Ham kan endelig stille i stærkeste efter skadesplaget sæsonstart. Burnley har overrasket positivt og er normalt stærke hjemme, men West Ham har indbyrdes overtag og bør kunne dominere med deres store fysik.

Det taler for spillet: 

 • West Ham har et enormt fysisk stærkt angreb, og det kan Burnleys dybe defensiv få problemer med.
 • West Ham plejer under Bilic at have godt styr på Dyche og Burnley. Man vandt bl.a. begge indbyrdes opgør sidste sæson.
 • Efter en skadesplaget start på sæsonen, er West Ham nu i stand til at stille i stærkeste opstilling.
 • Særligt tilbagekomsten af kreative Lanzini virker vigtig for holdet, og han kan åbne et kompakt Burnley-forsvar (*1)
 • Burnleys flotte resultater i denne sæson står i kontrast til at man spillemæssigt har været under enormt pres i alle kampene.
 • På London Stadium er der buhet af manager Bilic’s dispositioner. Måske er det derfor ikke så slemt at skulle spille på udebane.
 • West Hams defensiv har fået kritik i starten af sæsonen, men man har 4 clean sheets i de seneste 5 kampe og kun tabt til Spurs i den periode.

Det skal du være opmærksom på: 

 • Burnley er resultatmæssigt rigtig godt kørende, og har ikke tabt de seneste 5 kampe, på trods af modstandere som Spurs og Liverpool.
 • Burnley må undvære den faste keeper Heaton, men afløseren Pope har stået rigtig godt i hans fravær.
 • Burnley er placeret som nr. 6 i ligaen og holdet er fyldt med selvtillid.
 • Selvom West Ham vandt senest mod Swansea, så spillet ikke prangende ud, og man kunne let være gået målløse fra banen.
 • Generelt har West Hams offensiv haft svært ved at kreere chancer og det kan blive et problem mod defensivt solide Burnley.
 • Turf Moor er et frygtet sted at spille, og sidste sæson tabte Burnley blot 6 af sæsonens 19 hjemmekampe.

Argumenter i kursiv er de elementer jeg mener markedet overser/fejlvurderer.

 

Oddset:

 

Også værdi: Samme odds hos Unibet. Derudover værdi hos Bet365 og Betfair Sportsbook der begge holder 2,00.

 

Er man mere aggressiv er der desuden jævnfør CV også værdi på det rene 2-tal til odds 2,90 hos Nordicbet og Betsafe. Betvalue er her 101,5.

  

Oddsudvikling: Unibet åbnede i 2,04, steg siden en lille smule inden man faldt til nuværende 2,02. PÅ det rene 1-X-2 har 2-tallet været faldende siden åbning hos hele markedet, men er en smule stigende i løbet af i dag.

 

Markedsoverblik: En toneangivende licensløs bookmaker er åbnet i 2,10 og har været helt oppe i 2,15 inden man begyndte at falde til nuværende 2,02.

 

Noter

*1: Lanzini blev skiftet ind senest mod Swansea efter at have været ude i starten af sæsonen med skade. Inden han kom på banen var West Ham uden kreativitet og langt fra farlige, men da han trådte ind skete der en markant forskel i tempo, kreativitet og farlighed hos The Hammers.

 

Burnley

Burnley var sidste sæson en stor overraskelse, hvor særligt deres resultater på hjemmebane imponerede. Ligeså gode man var på hjemmebane, ligeså ringe var man dog på udebane.

 

I denne sæson har dette billede udlignet sig en smule, selvom man stadig imponerer voldsomt ved at ligge nr. 6, og det endda efter at have mødt topklubberne Tottenham, Liverpool og Chelsea.

 

Burnley gik ind til landsholdspausen med en – ganske vidst ufortjent – sejr over Everton. Det betyder at holdet er fyldt med selvtillid, og det giver altid et boost at gå til en pause med godt humør.

 

Burnley kan desuden være stærkt tilfredse med at målmand Heaton umiddelbart er eneste vigtige fravær, da netop koordination og sammenhold i defensiven er deres nøgle til succes. Derfor hilser man gladelig kontinuiteten velkommen.

 

Trupnyt:

Som nævnt i analysen må man undvære den faste målmand og anfører Heaton der er ude med en skade han pådrog sig i kampen mod Crystal Palace for 4 runder siden. Hans afløser Pope var et usikkerhedsmoment, men han er gået ind og har grebet chancen, og virkelig stået fornuftigt. Han har dog endnu ikke været oppe mod en så fysisk modstander som West Ham, der gerne vil hælde bolde i boksen til Carrol og Chicarito, og det bliver spændende at se hvordan han klarer den opgave.

 

Udover Heaton må man fortsat undvære Walters og Marney, der dog begge har været ude så længe at det ikke har indflydelse på holdet.

 

Forventet Startopstilling:

Pope – Lowton, Mee, Tarkowski, Ward – Brady, Cork, Defour, Hendrick, Arfield - Wood

 

West Ham

West Ham er startet sæsonen med at komme under massivt pres – særligt manager Bilic bliver konstant omtalt som en færdig mand, om end han stadig sidder i trænersædet.

Sandt at sige har starten på sæsonen heller ikke været prangende med 3 nederlag i de 3 første kampe, men siden har man fået vendt skuden en smule, og har i de seneste 4 opgør blot tabt til topholdet Tottenham. Forsvaret virker desuden stabiliseret, så selvom det ikke har været kønt på det seneste, så er der forhåbninger om at det begynder at lysne.

 

Sæsonstarten for West Ham har desuden været præget af mange skader, til både offensive og defensive folk. Det har betydet forskellige startopstillinger og formationer, og man har haft svært ved at finde en smule kontinuitet.

 

Holdet vil derfor formentlig gå ind til dette opgør med en smule bedre smag i munden, da man vandt 1-0 hjemme over Swansea inden landsholdspausen, og samtidig kan se frem til en kamp hvor manageren har alle førsteholdsspillere klar til udtagelse.

 

Trupnyt:

Som nævnt har West Ham ingen bemærkelsesværdige fravær. Fernandes, Collins og Obiang har alle haft småskader som de nu skulle være kommet over, men mest interessant er det at den kreative stjernespiller på holdet, Lanzini, blev skiftet ind mod Swansea efter en skadespause, og ser ud til at være helt klar.

 

Forventet startopstilling:

Hart – Zabaleta, Reid, Fonte, Cresswell – Antonio, Noble/Kouyate, Lanzini, Arnautovic – Hernandes, Carroll

 

Hernandes og Carroll fandt ikke en god rytme mod Swansea da Bilic for første gang afprøvede at have de to inde i angrebet på samme tid, men med et dybtliggende Burnley-forsvar tror jeg godt han kan finde på at overraske og satse på at have dem begge inde sammen med Lanzini.

 

Vælger han en smule mere forsigtig løsning, bliver det formentlig 4-2-3-1 med Noble og Kouyate begge på midtbanen, med Lanzini lige foran.

 

Kilder: soccerway.com, holdnyt.dk, oddsportal.com, premierinjuries.com, whoscored.com. standard.co.uk, thesun.co.uk

 

 

Formen / seneste 10 kampe
Burnley
16/12 U Brighton 0-0
12/12 H Stoke 1-0
09/12 H Watford 1-0
02/12 U Leicester 0-1
29/11 U Bournemouth 2-1
26/11 H Arsenal 0-1
18/11 H Swansea 2-0
04/11 U Southampton 1-0
30/10 H Newcastle United 1-0
21/10 U Manchester City 0-3
 
West Ham
16/12 U Stoke 3-0
13/12 H Arsenal 0-0
09/12 H Chelsea 1-0
03/12 U Manchester City 1-2
29/11 U Everton 0-4
24/11 H Leicester 1-1
19/11 U Watford 0-2
04/11 H Liverpool 1-4
28/10 U Crystal Palace 2-2
25/10 U Tottenham 3-2
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, England - Premier League
Andre aktuelle tips fra denne ekspert
17/12-2017 17:30 Bournemouth-Liverpool Over 3 mål 1,99
Thomas Schyth (+17,89 | 109,57%)
1
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 3
Odds: 1,99
Chance: 41-21-38 | Betvalue: 102,59%
Dagens modstandere har indbyrdes historik for at levere mange mål. Bournemouth har denne sæson ikke været målrige på hjemmebane, men høje forsvarslinjer, risikabelt pasningsspil og et aggressivt pres kan medføre mange målchancer....


Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Søndag den 17. december 2017
11:30 Jagtstart 10 km klassisk (K) i Toblach Vinder: Charlotte Kalla 2,15
Nicolai Kristensen (+382,04 | 109,74%)
2
Vintersport - Langrend
Tip: Vinder: Charlotte Kalla
Odds: 2,15
Vinderchance: 50% | Betvalue: 107,50%
Kalla vandt lørdag første del af denne jagtstart. Hovedmodstanderen kan blive Weng, som starter 13 sekunder efter. Hun er hurtigere end Kalla i en spurt, men Kalla har været så stærk i år, at hun muligvis kan holde hende væk....
13:30 Sjur Røthe-Andrey Larkov 2 1,90
Nicolai Kristensen (+382,04 | 109,74%)
0
Vintersport - Langrend
Tip: 2
Odds: 1,90
Chance: 45-0-55 | Betvalue: 104,50%
Jagtstart 15 km klassisk teknik for mænd i Toblach. Sjur Røthe har haft problemer med sin ryg i klassisk teknik. Røthe er på sit bedste favorit i denne duel, men det virker ikke til han er på det niveau pt. Han har ikke gennemført en konkurr...
14:30 15 km fællesstart (M) i Annecy Vinder: Martin Fourcade 2,60
Nicolai Kristensen (+382,04 | 109,74%)
0
Vintersport - Skiskydning
Tip: Vinder: Martin Fourcade
Odds: 2,60
Vinderchance: 42% | Betvalue: 109,20%
Martin Fourcade er på hjemmebane og har 11 sejre i fællesstart på sit CV. Johannes Bø har været den stærkeste i denne uge, hvor han har vundet begge gange, men han kan være lidt svingende i sine præstationer....
14:30 Sverige-Holland Under 58,5 mål 1,63
Roman Empire (+124,41 | 106,43%)
2
Håndbold - VM (K)
Tip: Under 58,5
Odds: 1,63
Chance (o/u): 35-65 | Betvalue: 105,95%
Holland har været under denne total i alle kampe under VM med en stærk defensiv. Sverige spiller tempofyldt og satser på kontrafasen, men har været markant under totalen i de seneste kampe. Det ligner en målfattig kamp mellem stærke forsvar. ...
17:00 Nice-Bordeaux Over 2,5 mål 2,10
Jens Bøye (+57,18 | 101,96%)
4
Fodbold - Frankrig Ligue 1
Tip: Over 2,5
Odds: 2,10
Chance (o/u): 52-48 | Betvalue: 109,20%
Lugter af mål trods hårdt program. Anført af formstærk Balotelli har Nice været gavmild i begge ender på det seneste. Det har Bordeaux også været i forsvaret. Offensiven har derimod været bleg, men nu er topscorer Malcolm tilbage....
17:30 Bournemouth-Liverpool Over 3 mål 1,99
Thomas Schyth (+17,89 | 109,57%)
1
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 3
Odds: 1,99
Chance: 41-21-38 | Betvalue: 102,59%
Dagens modstandere har indbyrdes historik for at levere mange mål. Bournemouth har denne sæson ikke været målrige på hjemmebane, men høje forsvarslinjer, risikabelt pasningsspil og et aggressivt pres kan medføre mange målchancer....
18:00 RasenBallsport Leipzig-Hertha Berlin (Asian: Her +1) 2 1,89
Rasmus G (+6,94 | 114,77%)
4
Fodbold - Tyskland 1. Bundesliga
Tip: 2
Odds: 1,89
Chance: 32-25-43 | Betvalue: 106,27%
Leipzig er uden 3 vigtige spillere. Hertha spiller generelt ikke deres bedste spil på udebane, men Leipzig er tilsvarende rigtig skidt kørende....
22:05 Seattle Seahawks-Los Angeles Rams 2 2,20
Lasse Meineche (-0,78 | 94,00%)
2
Amerikansk Fodbold - USA - NFL
Tip: 2
Odds: 2,20
Chance: 52-0-48 | Betvalue: 105,60%
Rams står overfor hvad der ligner nogle gode matchups i en kamp der potentielt kan afgøre divisionen. Seattle vandt det seneste møde 16-10 men stats lyver lidt fra den kamp, og Seahawks har et hav af fravær, og Rams har Woods tilbage....
22:25 Pittsburgh Steelers-New England Patriots (Asian: New -2,5) 2 1,84
Peter Jensen (+13,08 | 105,74%)
7
Amerikansk Fodbold - USA - NFL
Tip: 2
Odds: 1,84
Chance: 43-0-57 | Betvalue: 104,88%
Patriots har overtaget i de indbyrdes møder med Steelers. Værterne spiller for hjemmebanefordel gennem slutspillet og er stærkt kørende offensivt, men Patriots er et velcoachet kvalitetsmandskab, der sjældent spiller flere kampe i træk under ni...
Mandag den 18. december 2017
21:00 Malaga-Real Betis Over 2,5 mål 1,90
Magnus Stub (-3,93 | 64,27%)
0
Fodbold - Spanien Primera Division
Tip: Over 2,5
Odds: 1,90
Chance (o/u): 55-45 | Betvalue: 104,50%
Malaga har fundet formen, og skal forsøge at slå Betis, som for tiden er i frit fald. En sejr for begge er et must, og trods Betis’ dårlige form, så er Setiens system lig med offensiv fodbold.  ...
Søndag den 31. december 2017
00:00 Trump Exit date Efter 2017 1,31
guldmorten (+6,89 | 109,44%)
21
Politik - Trump specials
Tip: Efter 2017
Odds: 1,31
Vinderchance: 90% | Betvalue: 117,90%
Bemærk! Spillet er opnået ved at lay'e årstallet 2017 på betfair til odds 4, og oddset er efter 6,5 procent i kommision. Bemærk også, at oddset svinger konstant, og at der har kunne opnås væsentlig b...
18:00 Dronningens nytårstale - Nævnes: Prins Joachim 5,50
Highroller (+18,47 | 142,95%)
4
Underholdning - TV
Tip: Nævnes: Prins Joachim
Odds: 5,50
Vinderchance: 24% | Betvalue: 132,00%
Vor kære dronning bruger stort set altid de kongeliges officielle navne i talen. Den yngste søn har ikke haft bryllupper eller barnefødsler i år, men "Prins Joachim" er nævnt i 7 af de 10 seneste taler...
Onsdag den 14. februar 2018
20:45 Real Madrid-Paris SG Over 3,5 mål mål 2,50
TheBuffetWay (0,00 | 0,00%)
2
Fodbold - Champions League
Tip: Over 3,5 mål
Odds: 2,50
Chance (o/u): 65-35 | Betvalue: 162,50%
Begge hold spiller systematisk Champions League kampe som producerer mange mål, og møder nu hinanden i et spillemæssigt matchup, som taler for mange mål Det taler for spillet:&...
Torsdag den 15. februar 2018
19:00 Marseille-Braga 1/16-finale: Braga går videre 2,70
Jens Bøye (+57,18 | 101,96%)
5
Fodbold - Europa League
Tip: 1/16-finale: Braga går videre
Odds: 2,70
Vinderchance: 40% | Betvalue: 108,00%
1/16-finale (Frankrig 15. februar, Portugal 22. februar) Marseille nedprioriterer EL-dystens returkamp af hensyn til arvefjendeopgør mod PSG 2 dage efter. Den mindre klub Braga skal først overleve den frygtindgydende Velodrom, men gjorde det g...
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+168,23 | 106,49%)
13
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...

Ekspertprofil - Facts og data

Thomas Schyth

32 år, fra Viborg
Ekspert siden december 2016
Forum-alias: UpTheSpurs

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2017 Total
Tilbagebet. 91% 108% 107% 110%
Balance -2.47 +4.41 +11.89 +17.89
Hitrate 13/27 29/52 99/180 104/187
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Hovedområder:
Fodbold - England - Premier League
Fodbold - England - Championship

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Champions Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
-1.00
-1.00
0/0
0/0
0/1
0/1
Champions League
67%
33%
90%
90%
-1.00
-4.00
-1.13
-1.13
1/3
1/6
5/11
5/11
England Capital One Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
-3.00
-3.00
0/0
0/0
0/3
0/3
England Championship
145%
127%
107%
113%
1.80
1.64
2.08
5.00
3/4
4/6
16/29
18/31
England Community Shield
0%
0%
212%
212%
0.00
0.00
1.12
1.12
0/0
0/0
1/1
1/1
England FA Cup
0%
0%
99%
90%
0.00
0.00
-0.15
-0.15
0/0
0/0
6/11
6/11
England League Cup
0%
175%
175%
175%
0.00
2.26
2.26
2.26
0/0
2/3
2/3
2/3
England Ligacup
0%
0%
180%
180%
0.00
0.00
0.80
0.80
0/0
0/0
1/1
1/1
England Premier League
93%
126%
115%
111%
-1.27
8.51
16.09
19.17
9/18
22/33
65/109
68/114
Europa League
0%
0%
73%
73%
-2.00
-3.00
-2.18
-2.18
0/2
0/3
3/8
3/8
VM
0%
0%
0%
0%
0.00
-1.00
-3.00
-3.00
0/0
0/1
0/3
0/3
Total
91%
108%
107%
110%
-2.47
4.41
11.89
17.89
13/27
29/52
99/180
104/187

SKADER/KARANTÆNER

Burnley
Dean Marney (Mi)
16/12 21:31
Tilbage i træning
Jonathan Walters (An)
16/12 21:31
Tilbage i træning
Stephen Ward (Fo)
16/12 15:25
Dag til dag
Robbie Brady (Mi)
16/12 13:11
Medio juni 2018
Tom Heaton (Må)
16/12 13:11
Starten af januar 2018

West Ham
Cheikhou Kouyaté (Mi)
15/12 09:08
Tilbage i træning
Doneil Henry (Fo)
15/12 09:14
Ukendt varighed
Edimilson Fernandes (Mi)
15/12 09:16
Ukendt varighed
Mark Noble (Mi)
16/12 20:05
Ukendt varighed
Sam Byram (Fo)
15/12 09:09
Ukendt varighed
José Fonte (Fo)
15/12 09:08
Starten af januar 2018
Nathan Holland (Mi)
15/12 09:07
Starten af februar 2018
Leveret af Holdnyt.dk - Danmarks hurtigste nyhedsoverblik

Relateret statistik

  KP
1.Manchester City1852
2.Manchester United1738
3.Chelsea1838
4.Arsenal1833
5.Burnley1832
6.Liverpool1731
7.Tottenham1831
8.Leicester1826
9.Watford1822
10.Everton1722
11.Huddersfield1821
12.Southampton1818
13.Brighton1818
14.Crystal Palace1817
15.West Ham1817
16.Bournemouth1716
17.Stoke1816
18.Newcastle United1815
19.West Bromwich Albi1714
20.Swansea1712
Fuld stilling