Tips & analyser » Ekspertanalyse

Torsdag den 8. december 2016 kl. 17:00 - Fodbold, Europa League
Af Torben N. Sørensen, 8. dec. 2016, 04:44 (opdateret 8. dec. 2016, 19:00). Vist 1236 gange.
Odds: 2,08
Chance: 50 - 25 - 25
Betvalue: 104,00%
Bookmaker: Jetbull
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 2,08
Chance: 50 - 25 - 25
Betvalue: 104,00% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 2,00

Bookmaker: Jetbull

» Læs anmeldelse af Jetbull
Jetbull bonus på 750 DKK

Jetbull tilbyder bonus på 50% op til 750 DKK til alle danske kunder som endnu ikke har lavet deres første indbetaling.


Vis flere detaljer

Kommentarer (4) Til kommentarer

Gruppe H, 6. runde.

Motivationen er på Bragas side mod Shakhtar der har sikret sig gruppens førsteplads. Shakhtar er det stærkere hold og i forrygende form, men et stormøde mandag mod Dinamo Kijev trækker fokus væk.


DERFOR SKAL DU SPILLE DEN

  • Motivations-forskellen! Sjakhtar Donetsk har kun æren at spille for, og det er det absolut tungeste argument, jeg har for Braga-sejr.
  • Braga kæmper for andenpladsen.
  • Man har i tidligere Europa Cup-sæsoner set, at Sjakhtar Donetsk har det med at underpræstere, når de ikke har noget reelt på spil.
  • Mandag står der i den ukrainske liga ærke-stormøde mellem Sjakhtar Donetsk og Dinamo Kijev på programmet. Det kan trække fokus væk fra EL.
  • Braga er et scenevant mandskab i Europa, og de går ofte pænt langt i forårets Europa League cup-fase.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

  • Sjakhtar Donetsk har et stærkere hold end Braga, og oven i købet er Sjakhtar i gang med en kanon-sæson.
  • Ovenstående fortsat: Sjakhtar har gjort rent bord i denne EL-gruppe, og de har i den hjemlige liga kun sat to uafgjorte til.
  • Trupnyt peger minimalt til fordel for Sjakhtar Donetsk, der efter alt at dømme har to stamspillere ude, Braga mangler tre.

Argumenter i kursiv: De elementer som jeg mener odds-sætterne/markedet især overser/fejlvurderer.

 

Spil-form: Jeg har valgt at tage Braga på det helt almindelige 1-tal, hvilket der både udfra kamp-taktiske og pris-mæssige årsager er god ræson i. Jetbull er fremme i skoene med odds 2,08 på 1-tallet på Braga-sejr, og det er faktisk et lille nøk bedre, end man kan få det på Asian-markedet. Alternativt til 1-tallet kan man gøre sig overvejelser om måske at stramme skruen til det højere odds, man kan få på Braga på et Asian Handicap -0,75.

 

Odds-udvikling: Braga åbnede for små to uger siden i et væsentligt højere leje - hele 2,35 kunne man på Asian-markedet få for Braga-sejr (2,25 hos spil-udbydere med dansk licens) - men siden faldt Braga-oddsene drastisk. Det dog kun indtil starten af denne uge, hvor de så begyndte at stige igen. På et tidspunkt var Braga nede i 1,90 som det absolut højest opnåelige på markedet, men nu en tre dage senere står de altså til små 20 'klik' mere. At spå om odds-udviklingen i dag torsdag på selve kamp-dagen er en vanskelig opgave. Umiddelbart vil jeg dog ikke tro, at Braga-oddsene bliver højere, end hvad de står til nu (men jeg kan tage fejl). Udviklingen bliver formentlig, at Sjakhtar Donetsk vil få en del (læs: ganske mange) punts fra små-spillere, men jeg kan ikke rigtigt tro, at de tunge Asian-drenge ikke hurtigt vil rette det ind igen.

 

Bedste betaling for 1-tallet på sejr til Braga: Odds 2,08 hos JetBull, 2,07 hos Danske Spil og hos førende Asian-bookmaker, 2,05 hos Bet365, Unibet og Sportingbet.

 

Alternativ spil-form: Braga på Asian Handicap -0,75 (2,40 førende Asian-bookie, 2,38 Jetbull, 2,35 Unibet).

 

Mine procenter for 1X2:

1: 50 %

X: 25 %

2: 25 %

 

Mine procenter for 1X2 på H 0-1:

1: 26 %

X: 24 %

2: 50 %

 

Europa League, Gruppe H: Situationen er pænt overskuelig i Europa Leagues gruppe H. Sjakhtar Donetsk er med maksimum 15 point for fem kampe sikker på ikke kun videre kvalifikation, men også førstepladsen i gruppen, og Konya er med kun et point for de fem spillerunder uden chance for noget. Spørgsmålet om den anden videre-kvalificerende plads i gruppen står mellem Braga med seks point og Gent med fem point. Udesejr til Gent i Tyrkiet er det mest forventelige, hvilket betyder, at Braga her i sidste spillerunde hjemme mod Sjakhtar Donetsk også har brug for en sejr og tre point. Man bemærker i øvrigt, at en eventuel uafgjort og et point til Braga ikke vil gøre nogen forskel for portugiserne. Skulle de ende på samme point-antal som Gent, er Braga nemlig bedst indbyrdes (og de kan ikke slutte på samme point-antal, hvis Braga - Sjakhtar Donetsk ender i en point-deling). De to klubbers indbyrdes kampe sluttede begge uafgjort, men da det blev 1-1 i Portugal og 2-2 i Belgien vil Braga i tilfælde af point-lighed gå videre på reglen om flest scorede indbyrdes udebanemål, men de er nødt til at kalkulere med, at Gent vinder udekampen mod motivations-løse Konya.

 

Mine tanker & vurdering: Sjakhtar Donetsk er egentligt ikke lige det hold, man har lyst til at punte imod for tiden. Det ukrainske storhold har fungeret meget fint dette efterår under den portugisiske træner Paulo Fonseca, der i sommer overtog tøjlerne fra legenden Mircea Lucescu, som nu er træner i Zenit St. Petersborg. Sjakhtar har gjort totalt rent bord i denne Europa League-gruppe H med fem sejre af fem mulige, og at de har måttet spille deres hjemmekampe i Lvov, mere end 1,000 km fra Donetsk, har ikke haft nogen indflydelse på holdets resultater. I den ukrainske liga har Sjakhtar Donetsk blot sat to uafgjorte til, resten er vundet. 

 

Oven i købet kan man skele lidt til denne midtuges Champions League, hvor Sjakhtars landsmænd, Dinamo Kijev, ikke havde noget at spille for, men i sidste spillerunde alligevel udraderede Besiktas 6-0(!). Og Dinamo Kijev halter 10 point efter Sjakhtar Donetsk i den ukrainske tabel-stilling...

 

Så hvorfor er jeg så på Braga-sejr? Well, det fordi der er andre faktorer end de ovennævnte, som jeg vurderer højere.

 

Kigger vi lidt på Bragas profil, så bør holdet vurderes en kende under Sjakhtar Donetsk, hvilket jeg gerne indrømmer, men dårligt er Braga-mandskabet ikke, og det har ligesom Sjakhtar Donetsk rigeligt med europæisk erfaring. På den front ikke noget overraskende, og qua Bragas fordel af at spille hjemme på deres Estadio Municipal kunne dette på forhånd ligne at blive en tæt affære.

 

Kigger man på odds-lejet, så er Braga imidlertid blevet gjort til relativ klar favorit, og årsagen til det skal naturligvis findes i motivations-forskellen mellem de to hold. Sjakhtar Donetsk har allerede sikret sig både den videre kvalifikation og gruppe-sejren og har således intet at spille for, mens Braga skal bruge tre point for at være sikker på at beholde den kvalifikations-givende andenplads i gruppen.

 

Og det skal i min bog rykker procenter - rigtigt godt med procenter endda.

 

Ingen tvivl om Bragas motivation, og heller tvivl om, at vi med Braga har med et Europa Cup-scenevant mandskab at gøre, som godt ved, hvad der skal til.

 

Det store spørgsmål er Sjakhtar Donetsk' indstilling til kampen? Jeg forventer ikke nogen reserve-opstilling fra Sjakhtar Donetsk' side i stil med, hvad engelske og italienske Europa League-klubber typisk kan finde på at diske op med i lignende situationer, men jeg forventer dog heller ikke helt den samme 'tænding' fra ukrainernes side, som hvis der var vigtige point på spil. Man har i tidligere Europa Cup-sæsoner set eksempler på dette fra Sjakhtar Donetsk' side - hvis der ikke var noget reelt at spille om, ja så blev præstationen også derefter. Desuden bør man heller ikke glemme, at Sjakhtar Donetsk på mandag i den ukrainske liga skal op imod ærke-konkurrenten Dinamo Kijev, og med Sjakhtars videre-kvalifikation og førsteplads i deres EL-gruppe allerede på plads, ja så har dét opgør givet større prioritet.

 

Summerende, så havde jeg no-way  været på Braga her, hvis Sjakhtar Donetsk havde brug for point, men det har de ikke, og det bør afspeljes, det ret tungt endda, i chance-vurderingen.

 

Situation - Braga: Braga kunne sevfølgelig have drømt om allerede at have afgjort den videre kvalifikation til forårets sekstendedelsfinaler på nuværende tidspunkt, men det kunne dog også have været værre, da klubben trods alt står med afgørelsen i egne hænder.

 

I den portugisiske Primeira Liga er alt, som det plejer at være for Braga. Klubben indtager nemlig deres evindelige fjerde-plads efter 'de tre store', Benfica, Sporting Lissabon og FC Porto, og det synes som Guimaraes er eneste klub, der eventuelt kan gøre Braga rangen stridig i kampen om fjerde-pladsen. På positiv-siden er Braga oven i købet kun to point efter FC Porto på den tredje-plads, der giver adgang til Champions League-kvalifiktion.

 

Form & seneste resultater – Braga: Den seneste måneds tid har Braga (i kronologisk rækkefølge) præsteret følgende: 2-1 hjemme over Santa Clara (Taca de Portugal) fra den næstbedste række, 2-2 ude med Gent (EL), 6-2 hjemme over Feirense, og i seneste weekend så 0-1 ude til FC Porto.

 

Det var ikke uden bittersmag i munden, Braga måtte ned til FC Porto. Inden kampen var Braga ét point foran Porto, og det så længe lovende ud i den ellers vanskelige udekamp på Do Dragao. I femte minuts overtid lykkedes det imidlertid for Porto at få brudt Braga-forsvaret ned med den for hjemme-fansene forløsende scoring til 1-0.

 

Søndag spiller Braga i Portugals Primeira Liga hjemme mod Pacos Ferreira.

 

Situation – Sjakhtar Donetsk: Der råder fortsat krtiske tilstande i det østlige Ukraine, og Sjakhtar Donetsk spiller således fortsat sin hjemmekampe langt hjemmefra, nemlig i Lvov, der er over 1.000 km fra Donetsk. Det lader dog ikke til har have haft den helt store indflydelse, det hverken, når det gælder europæiske hjemmekampe eller 'hjemmekampe' i den ukrainske liga. I førstnævte har Sjakhtar Donetsk som nævnt ryddet al modstand til side med maksimum-point til følge, og i Ukraines Premier League ligger holdet solidt i spidsen med hele 10 point ned til næstplacerede Dinamo Kijev.

 

Form & seneste resultater – Sjakhtar Donetsk: Resultaterne den seneste måned melder om følgende for Sjakhtar Donetsk: 2-1 'hjemme' over Karpatij Lvov, 4-0 hjemme over Konya (EL), 2-0 ude over Dnjepr Dnjepropetrovsk og 2-0 hjemme over Stal Kamjanske.

 

Trupnyt – Braga: Opgaven er 'enkel', eller i hvert fald let forståelig, for træner José Peseiro og hans Braga-tropper. Hvis ikke det bliver til sejr, er det ligegyldigt (ingen forskel på uafgjort eller nederlag). Til opgøret har Braga den normalt faste forsvarer Artur Jorge spærret af karantæne, og derudover er to andre spillere, midtbanemanden Mauro og angriberen Pedro Santos ude skadet.

 

Jeg skal i øvrigt bemærke, og jeg kan lige så godt gøre det én gang for alle - menende, dette gælder for alle mine Europa League-anbefalinger denne torsdag - at jeg i trupnyt tillader mig ikke at medtage spillere, der ville være langt fra det pågældende holds start-11'er uanset.

 

Trupnyt – Sjakhtar Donetsk: Den normalt faste midtbanespiller Taras Stepanenko er spærret af karantæne for Sjakhtar Donetsk, der også har den faste angriber Eduardo Da Silva tvivlsom (han spiller efter alt at dømme ikke).

 

Om hvorvidt træner Paulo Fonseca vælger at rotere en smule, nu da kampen reelt ikke betyder noget for Sjakhtar, er uvist, men jeg regner som udgangspunkt med, at han bortset fra en to-tre mand nok stiller i stort set stærkeste.

 

Holdene: Mit bud på de sandsynlige start-opstillinger:

 

Braga: Marafona; Baiano, Lazar Rosic, Andre Pinto, Marcelo Goiano, Bruno Wilson, Pedro Tiba, Nikola Vuksevic, Riccardo Horra, Nikola Stojiljkovij og Koka.

 

Sjakhtar Donetsk: Mikita Sjevtjenko; Vasil Kobin, Ivan Ordets, Oleksandr Kusjer, Mikola Matvijenko, Fred, Maksim Malisjev, Marlos, Viktor Kovalenko, Bernard og Andrij Borjatjuk.

 

Kilder: O' Jogo, SoccerWay og Bragas hjemmeside.

 

 

Formen / seneste 10 kampe
Braga
11/12 U Maritimo 0-1
07/12 U Istanbul Buyuksehir 1-2
03/12 H P.Ferreira 3-0
27/11 H Feirense 3-1
23/11 H Hoffenheim 3-1
18/11 U Rio Ave 0-1
05/11 U Sporting CP 2-2
02/11 U PFC Ludogorets Razgrad 1-1
29/10 H Chaves 1-0
23/10 U Moreirense 1-0
 
Shakhtar Donetsk
10/12 U Zorya 1-2
06/12 H Manchester City 2-1
02/12 H Veres 2-0
29/11 H Veres 4-0
25/11 U Olimpik Donetsk 4-2
21/11 U SSC Napoli 0-3
17/11 H Olexandria 1-2
05/11 U Illichivets 3-1
01/11 H Feyenoord 3-1
28/10 H Stal Dneprodzhezhinsk 1-1
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, Europa League

Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Lørdag den 16. december 2017
16:00 Stoke-West Ham Over 2,5 mål 2,20
Thomas Schyth (+13,59 | 107,39%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 2,5
Odds: 2,20
Chance (o/u): 51-49 | Betvalue: 112,20%
Det dårligste og det næstdårligste forsvar i Premier League denne sæson tørner sammen og bør udløse mål i begge ender. Sidste sæson gik begge indbyrdes opgør under linjen, men holdenes direkte spillestil kan give meget spil omkring felterne...
18:30 Manchester City-Tottenham Over 3,5 mål 2,35
Thomas Schyth (+13,59 | 107,39%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 3,5
Odds: 2,35
Chance (o/u): 44-56 | Betvalue: 103,40%
Begge hold går ind til denne kamp uden deres bedste forsvarsspillere, og det bør kunne udnyttes af de skarpe offensiver. En topkamp som denne bliver ofte taktisk og målfattig, men højtpressende offensiver kan udløse mange opspilsfejl....
Søndag den 17. december 2017
02:25 Kansas City Chiefs-Los Angeles Chargers 1 2,17
Lasse Meineche (-1,95 | 83,75%)
20
Amerikansk fodbold - USA - NFL
Tip: 1
Odds: 2,17
Chance: 50-0-50 | Betvalue: 108,50%
Chargers bør få det svært på udebane i Kansas City hvor tilskuerne traditionelt larmer meget. Chargers kommer med mest momentum, men nok på en billig baggrund, og Chiefs-forsvaret så stærkt ud senest mod Raiders....
22:25 Pittsburgh Steelers-New England Patriots (Asian: New -2,5) 2 1,84
Peter Jensen (+13,08 | 105,74%)
2
Amerikansk Fodbold - USA - NFL
Tip: 2
Odds: 1,84
Chance: 43-0-57 | Betvalue: 104,88%
Patriots har overtaget i de indbyrdes møder med Steelers. Værterne spiller for hjemmebanefordel gennem slutspillet og er stærkt kørende offensivt, men Patriots er et velcoachet kvalitetsmandskab, der sjældent spiller flere kampe i træk under ni...
Søndag den 31. december 2017
00:00 Trump Exit date Efter 2017 1,31
guldmorten (+6,89 | 109,44%)
21
Politik - Trump specials
Tip: Efter 2017
Odds: 1,31
Vinderchance: 90% | Betvalue: 117,90%
Bemærk! Spillet er opnået ved at lay'e årstallet 2017 på betfair til odds 4, og oddset er efter 6,5 procent i kommision. Bemærk også, at oddset svinger konstant, og at der har kunne opnås væsentlig b...
18:00 Dronningens nytårstale - Nævnes: Prins Joachim 5,50
Highroller (+18,47 | 142,95%)
3
Underholdning - TV
Tip: Nævnes: Prins Joachim
Odds: 5,50
Vinderchance: 24% | Betvalue: 132,00%
Vor kære dronning bruger stort set altid de kongeliges officielle navne i talen. Den yngste søn har ikke haft bryllupper eller barnefødsler i år, men "Prins Joachim" er nævnt i 7 af de 10 seneste taler...
Onsdag den 14. februar 2018
20:45 Real Madrid-Paris SG Over 3,5 mål mål 2,50
TheBuffetWay (0,00 | 0,00%)
2
Fodbold - Champions League
Tip: Over 3,5 mål
Odds: 2,50
Chance (o/u): 65-35 | Betvalue: 162,50%
Begge hold spiller systematisk Champions League kampe som producerer mange mål, og møder nu hinanden i et spillemæssigt matchup, som taler for mange mål Det taler for spillet:&...
Torsdag den 15. februar 2018
19:00 Marseille-Braga 1/16-finale: Braga går videre 2,70
Jens Bøye (+58,18 | 101,99%)
4
Fodbold - Europa League
Tip: 1/16-finale: Braga går videre
Odds: 2,70
Vinderchance: 40% | Betvalue: 108,00%
1/16-finale (Frankrig 15. februar, Portugal 22. februar) Marseille nedprioriterer EL-dystens returkamp af hensyn til arvefjendeopgør mod PSG 2 dage efter. Den mindre klub Braga skal først overleve den frygtindgydende Velodrom, men gjorde det g...
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+167,30 | 106,46%)
13
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...

Ekspertprofil - Facts og data

Torben N. Sørensen

44 år, fra Singapore
Ekspert siden juli 2007
Forum-alias: torbenns

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2017 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 97%
Balance 0.00 0.00 0.00 -48.40
Hitrate 0/0 0/0 0/0 1008/1891
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Hovedområder:
Fodbold - Champions League
Fodbold - Europa League
Fodbold - Landskampe

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Argentina - Primera Division
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-0.85
0/0
0/0
0/0
3/7
Australien - Hyundai A-League
0%
0%
0%
61%
0.00
0.00
0.00
-1.17
0/0
0/0
0/0
1/3
Australien Hyundai A-League
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
3/5
Belgien - Jupiler League
0%
0%
0%
131%
0.00
0.00
0.00
1.24
0/0
0/0
0/0
3/4
Brasilien - Serie A
0%
0%
0%
64%
0.00
0.00
0.00
-7.86
0/0
0/0
0/0
8/22
Brasilien Serie A
0%
0%
0%
43%
0.00
0.00
0.00
-12.52
0/0
0/0
0/0
10/27
Bulgarien - A Grupa
0%
0%
0%
132%
0.00
0.00
0.00
0.96
0/0
0/0
0/0
2/3
Champions League
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-28.08
0/0
0/0
0/0
148/297
Champions League Kvalifikation
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-1.16
0/0
0/0
0/0
12/18
Champions League, gruppe G
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Colombia - Copa Mustang
0%
0%
0%
173%
0.00
0.00
0.00
0.73
0/0
0/0
0/0
1/1
Confederations Cup
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.94
0/0
0/0
0/0
10/17
Copa America
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-2.35
0/0
0/0
0/0
1/5
Copa Libertadores
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-3.75
0/0
0/0
0/0
17/34
Copa Libertadores Kvalifikation
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
2/2
Ecuador - Serie A
0%
0%
0%
108%
0.00
0.00
0.00
0.33
0/0
0/0
0/0
2/4
EM
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-17.42
0/0
0/0
0/0
11/37
EM-kvalifikation
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
3.59
0/0
0/0
0/0
13/21
England - Championship
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
England Capital One Cup
0%
0%
0%
152%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
1/1
England Ligacup
0%
0%
0%
195%
0.00
0.00
0.00
0.95
0/0
0/0
0/0
1/1
England Premier League
0%
0%
0%
46%
0.00
0.00
0.00
-4.91
0/0
0/0
0/0
4/11
Europa League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-13.70
0/0
0/0
0/0
233/425
Europa League Kvalifikation
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
-0.90
0/0
0/0
0/0
31/55
Frankrig - Cup
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
3/4
Frankrig - FA Cup
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
Frankrig - Le Championnat
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-1.54
0/0
0/0
0/0
6/15
Frankrig - Ligue 1
0%
0%
0%
127%
0.00
0.00
0.00
7.15
0/0
0/0
0/0
15/19
Frankrig - Ligue 2
0%
0%
0%
87%
0.00
0.00
0.00
-0.14
0/0
0/0
0/0
5/9
Frankrig Ligue 1
0%
0%
0%
122%
0.00
0.00
0.00
3.64
0/0
0/0
0/0
9/12
Frankrig Ligue 2
0%
0%
0%
81%
0.00
0.00
0.00
-0.52
0/0
0/0
0/0
7/13
Grækenland - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Grækenland - Super League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Holland - Eredivisie
0%
0%
0%
78%
0.00
0.00
0.00
-1.32
0/0
0/0
0/0
3/6
Holland - Jupiler League
0%
0%
0%
139%
0.00
0.00
0.00
2.36
0/0
0/0
0/0
4/6
Holland - Æresdivisionen
0%
0%
0%
148%
0.00
0.00
0.00
5.70
0/0
0/0
0/0
9/12
Holland Jupiler League
0%
0%
0%
109%
0.00
0.00
0.00
2.41
0/0
0/0
0/0
10/15
Holland Æresdivisionen
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.46
0/0
0/0
0/0
4/8
International - EM
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Intertoto Cup
0%
0%
0%
128%
0.00
0.00
0.00
16.57
0/0
0/0
0/0
32/59
Irland - Eircom League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Italien - Cup
0%
0%
0%
92%
0.00
0.00
0.00
-0.25
0/0
0/0
0/0
1/3
Italien - Serie A
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
12.51
0/0
0/0
0/0
44/76
Italien - Serie B
0%
0%
0%
79%
0.00
0.00
0.00
-7.98
0/0
0/0
0/0
21/43
Italien Serie A
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
1.12
0/0
0/0
0/0
11/19
Italien Serie B
0%
0%
0%
86%
0.00
0.00
0.00
-3.87
0/0
0/0
0/0
26/50
Japan - J. League
0%
0%
0%
151%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
1/1
Japan Cup 3
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Kroatien - 1. Division
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
1.04
0/0
0/0
0/0
4/6
Landskampe
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-3.78
0/0
0/0
0/0
15/31
Litauen - A Lyga
0%
0%
0%
140%
0.00
0.00
0.00
0.40
0/0
0/0
0/0
1/1
Lituaen - A Lyga
0%
0%
0%
259%
0.00
0.00
0.00
3.17
0/0
0/0
0/0
2/2
OL
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.08
0/0
0/0
0/0
4/8
Paraguay - Division Profesional
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Peru - Primera Division
0%
0%
0%
165%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - 2. Division
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
0.72
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - Ekstraklasa
0%
0%
0%
119%
0.00
0.00
0.00
1.14
0/0
0/0
0/0
4/6
Polen - I Liga
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.20
0/0
0/0
0/0
1/2
Polen Ekstraklasa
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Portugal - Cup
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
3/5
Portugal - Liga Cup
0%
0%
0%
83%
0.00
0.00
0.00
-0.23
0/0
0/0
0/0
4/7
Portugal - Primeira Liga
0%
0%
0%
23%
0.00
0.00
0.00
-5.15
0/0
0/0
0/0
2/8
Portugal - SuperLiga
0%
0%
0%
17%
0.00
0.00
0.00
-2.50
0/0
0/0
0/0
1/3
Portugal League Cup
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
1.48
0/0
0/0
0/0
3/4
Portugal Liga ZON Sagres
0%
0%
0%
134%
0.00
0.00
0.00
3.39
0/0
0/0
0/0
7/10
Rumænien - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Rusland - Vischaya
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
5.05
0/0
0/0
0/0
5/7
Rusland Premier League
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
3/4
Russia promotion/relagation
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Schweiz - Super League
0%
0%
0%
133%
0.00
0.00
0.00
3.66
0/0
0/0
0/0
8/11
Schweiz Super League
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-1.75
0/0
0/0
0/0
1/4
Spanien - Cup
0%
0%
0%
157%
0.00
0.00
0.00
6.30
0/0
0/0
0/0
10/11
Spanien - LIGA BBVA
0%
0%
0%
98%
0.00
0.00
0.00
-0.11
0/0
0/0
0/0
3/7
Spanien - Primera (Liga BBVA)
0%
0%
0%
58%
0.00
0.00
0.00
-2.53
0/0
0/0
0/0
2/6
Spanien - Primera Division
0%
0%
0%
76%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
8/22
Spanien - Segunda (Liga Adelante)
0%
0%
0%
150%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/2
Spanien - Segunda Division
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
13/24
Spanien LIGA Adelante
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
8.21
0/0
0/0
0/0
13/17
Spanien LIGA BBVA
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
1.59
0/0
0/0
0/0
13/21
Tjekkiet - Gambrinus League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-0.32
0/0
0/0
0/0
2/5
Træningskamp
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - 1. Lig
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyrkiet - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - Superlig
0%
0%
0%
84%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
10/21
Tyrkiet - TFF 1. divison
0%
0%
0%
182%
0.00
0.00
0.00
2.46
0/0
0/0
0/0
3/3
Tyrkiet Super Lig
0%
0%
0%
113%
0.00
0.00
0.00
0.25
0/0
0/0
0/0
1/2
Tyrkiet Superlig
0%
0%
0%
144%
0.00
0.00
0.00
3.52
0/0
0/0
0/0
6/8
Tyskland - 1. Bundesliga
0%
0%
0%
104%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
8/15
Tyskland - 2. Bundesliga
0%
0%
0%
73%
0.00
0.00
0.00
-2.31
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland - Cup
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - DFB Pokal
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyskland 1. Bundesliga
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.03
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland 2. Bundesliga
0%
0%
0%
154%
0.00
0.00
0.00
3.75
0/0
0/0
0/0
5/7
UEFA Super Cup
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/2
UEFA Supercup
0%
0%
0%
178%
0.00
0.00
0.00
2.34
0/0
0/0
0/0
2/3
Ungarn - Soproni Liga
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
USA - Major League Soccer
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
5/7
USA Major League Soccer
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-4.00
0/0
0/0
0/0
0/4
Venskabskampe
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-6.10
0/0
0/0
0/0
10/25
VM
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-10.69
0/0
0/0
0/0
53/105
VM for klubhold
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
3/10
VM Klubhold
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.15
0/0
0/0
0/0
8/14
VM kvalifikation
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
0.37
0/0
0/0
0/0
1/1
VM-kvalifikation
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
1.74
0/0
0/0
0/0
5/7
Østrig - T-Mobile Bundesliga
0%
0%
0%
130%
0.00
0.00
0.00
1.52
0/0
0/0
0/0
4/5
Østrig tipp3-Bundesliga
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
97%
0.00
0.00
0.00
-50.21
0/0
0/0
0/0
1006/1889
 

OL

Flest guld-medaljer
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
 

Skak

Dortmunder Sparkassen
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1

SKADER/KARANTÆNER

Braga
Mauro (Mi)
13/12 12:41
Ukendt varighed
Paulinho (An)
13/12 12:41
Dag til dag
Marafona (Må)
13/12 12:44
Ukendt varighed
Fransérgio (Mi)
13/12 12:44
Ukendt varighed
Wilson Eduardo (An)
13/12 12:48
Starten af januar 2018

Shakhtar Donetsk
Maksim Malyshev
08/12 14:37
Starten af marts 2018
Sergey Krivtsov (Fo)
08/12 14:21
Starten af januar 2018
Leveret af Holdnyt.dk - Danmarks hurtigste nyhedsoverblik

Relateret statistik

  KP
1.Villarreal611
2.FC Astana610
3.Sl. Prag68
4.Maccabi Tel Aviv64
  KP
1.Dynamo Kiev613
2.Partizan Beograd68
3.Young Boys66
4.Skenderbeu65
  KP
1.Braga610
2.PFC Ludogorets Raz69
3.Istanbul Buyuksehi68
4.Hoffenheim65
  KP
1.AC Milan611
2.AEK Athen68
3.Rijeka67
4.Austria Wien65
  KP
1.Atalanta614
2.Lyon611
3.Everton64
4.Apollon Limassol63
  KP
1.Lok. Moskva611
2.FC København69
3.FC Sheriff69
4.Zlin62
  KP
1.Arsenal613
2.Røde Stjerne69
3.FC Köln66
4.BATE Borisov65
  KP
1.Salzburg612
2.Marseille68
3.Konyaspor66
4.Vitoria de Guimara65
  KP
1.Viktoria Plzen612
2.Steaua Bukarest610
3.Lugano69
4.Hapoel Beer Sheva64
  KP
1.Zenit Petersborg616
2.Real Sociedad612
3.Rosenborg65
4.FK Vardar Skopje61
  KP
1.Lazio613
2.Nice69
3.Zulte-Waregem67
4.Vitesse65
  KP
1.Athletic Bilbao611
2.Östersunds FK611
3.Zorya66
4.Hertha Berlin65
Fuld stilling