Tips & analyser » Ekspertanalyse

Atletico Madrid - Hannover 96
(Asian: Atl -1)
Tip: 1 (2-1)
Atletico Madrid officiel hjemmeside
Hannover 96 officiel hjemmeside
Torsdag den 29. marts 2012 kl. 21:05 - Fodbold, Europa League
Estadio Vicente Calderon - Dommer: Stephane Lannoy
Af Torben N. Sørensen, 21. mar. 2012, 04:32 (opdateret 30. mar. 2012, 00:21). Vist 1987 gange.
0
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 1,85
Chance: 41 - 25 - 34
Betvalue: 100,85% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 1,83

Bookmaker: Bet365

» Læs anmeldelse af Bet365

Bet365 bonus på 1000 DKK

Tilbyder nye kunder en bonus svarende til første indskud på kontoen, op til 1.000 kr.


Vis flere detaljer

Kommentarer (1) Til kommentarer

ANALYSEN OPDATERET - SE NEDERST

Meget større succes for de spanske klubber i de seneste års Europa League, hjemmebane-fordel, samt et på papiret stærkere mandskab gør Atletico Madrid til den motiverede favorit hjemme mod Hannover 96.

Spanske klubber har (sammen med de portugisiske) domineret Europa League i nu ganske mange sæsoner, mens de tyske de seneste 10 år blot har opnået én tabt finale. Det er egentligt ikke fordi de tyske klubber nedprioriterer Europa League som sådan. Deres statistik og resultater er bare slet ikke i nærheden af spaniernes.


Spil-form: Jeg går på Atletico Madrid på en Asian Handicap -1-linie, hvilket betyder, at Atletico skal vinde med to mål, før det kommer til gevinst. I tilfælde af Atletico-sejr med én betales indskuddet dog tilbage, så ikke den store ulykke i så fald. Årsagen til, at jeg strammer linien til -1 i stedet for blot -0,75 eller -0,5 (det samme som et almindeligt 1-tal på Atletico-sejr) skal findes i den omstændighed, at jeg tror, Hannover kan få det svært, hvis de først kommer bagud.

 

Skal jeg spå om den kommende odds-udvikling inden kamp-dagen torsdag i næste uge, så må det blive, at oddsene på Atletico Madrid vil falde. Spådommen kan blive ødelagt af den mellemliggende tids resultater – det især hvis det skulle lykkes Hannover lørdag at få point ude mod Bayern München – men jeg anser det for værende langt mest sandsynligt, at vi over den kommende uge vil opleve et odds-fald på Atletico og en tilsvarende stigning på Hannover.  

 

Bedste odds: 1,88 hos Pinnacle

Bedste odds blandt bookmakere med dansk licens: 1,85 hos Bet365

 

Mine procenter for 1X2:

1: 66 %

X: 21 %

2: 13 %

 

Mine procenter for 1X2 på H 0-1:

1: 41 %

X: 25 %

2: 34 %

 

 

Lidt nations-historik og -overblik: Klubberne fra den iberiske halvø har de seneste år gjort Europa League til deres legeplads, dvs. de spanske klubber under FC Barcelona og Real Madrids niveau samt de portugisiske.

 

Sidste år var finalen et rent portugisisk anliggende mellem FC Porto og Braga, og i 2010 vandt Atletico Madrid Europa League. Set over den lidt længere målestok er Europa League med tre undtagelser de seneste 10 år altid blevet vundet af spanske eller portugisiske klubber, og undtagelserne hedder Sjakther Donetsk, Zenit St. Petersborg og CSKA Moskva. Tegner der sig et billede? Det gør der efter min mening i høj grad.

 

Årsagen?: Forklaringen skal langt hen ad vejen findes i motivation eller måske rettere prioritering. For klubberne i Spanien under FC Barcelona og Real Madrid, for de portugiske klubber, og for de store klubber fra Rusland/Ukraine, er Europa League den største internationale titel, de realistisk kan drømme om at vinde. Og der satses i disse lande gennemgående stort på Europa Cup’en, også selvom det kun er den ”lille” Europa League.

 

Det står i skærende kontrast til indstillingen i store fodboldnationer som England, Italien og Frankrig, hvor det nærmere er reglen end undtagelsen, at at klubberne mønstrer delvise reservehold til Europa League-kampene, simpelthen fordi den hjemlige liga prioriteres som langt vigtigere.

 

Derfor er det naturligvis også lattervækkende, at de to store odds-favoritter til Europa League-titlen for 14 dage siden var Manchester United og Manchester City :-) – decideret overraskende var det imidlertid ikke, da spille-markedet tilsyneladende har meget svært ved at tage ved lære.

 

Tyskerne: Med de tyske klubber stiller det sig lidt anderledes. Tyskerne har ikke haft succes i den ”lille” Europa Cup længe (okay, i 2009 nåede Werder Bremen finalen, hvor de tabte til Sjakhter Donetsk, men det er så også det), hvilket egentligt ikke skyldes nedprioritering som sådan af turneringen, men de statistiske manglende tyske resultater i forhold til de spanske og portugisiske er markante, hvorfor man ikke kan tillade sig andet end at notere sig dem og inkorporere dem i sine vurderinger.

 

Det logiske udfald: I opgøret mellem Atletico Madrid og Hannover 96 ser jeg, især i den første kamp på Vicente Calderon i Madrid, Atletico som klare favoritter.

 

De to hold stillet over for hinanden peger på en større Atletico-kvalitet, og med fordelen af hjemmebane virker spansk sejr af den første kamp som det logiske udfald.

 

Atletico i EL: Siden Europa League efter efterårets gruppespil gik ind i den alvorligere cup-fase har Atletico Madrid ikke haft de store problemer. I sekstendedelsfinalen vandt Atletico først 3-1 ude og derefter 1-0 hjemme over Lazio, og i ottendedelsfinalen blev det mod Besiktas først til en 3-1-hjemmesejr og derefter en 3-0-sejr i returen i Tyrkiet.

 

Hannover i EC: Helt samme modstander-kaliber har Hannover 96 ikke været oppe imod på vejen til kvartfinalerne, omend de to belgiske hold Club Brugge og Standard Liège ikke kan regnes som decideret lette, så var der dog betydeligt værre modstandere, Hannover kunne have trukket. I sekstendedelsfinalen mod Club Brugge vandt Hannover hjemmekampen 2-1 og efterfølgende også udekampen 1-0. I ottendedelsfinalen mod Standard Liège blev det først til 2-2 i Belgien, hvorefter Hannover vandt 4-0 hjemme.

 

Atletico i La Liga: I den spanske Primera Division befinder Atletico Madrid sig nede på en øjeblikkelig 10-11.plads i tabellen, men taget i betragtning at der kun er fem point op til Levante på den Champions League-kvalificerende fjerdeplads har Atletico alt at spille om. Formen er også i orden, og det har den faktisk været siden den hårde argentiner Diego Simeone overtog rorpinden tidligere på sæsonen.

 

Atletico Madrid tabte i den forgangne weekend godt nok 1-2 ude til Mallorca, men det var blot andet nederlag i 2012, og da det første skete med knebne 1-2 til FC Barcelona (Atletico havde i øvrigt fortjent bedre i den kamp), så er det samlede billede klart positivt. Statistik for Atleticos kampe siden nytår: 8-5-2.

 

Inden kampen mod Hannover skal Atletico Madrid i ilden to gange i den spanske liga. Først i aften onsdag hjemme mod Athletic Bilbao, og derefter søndag ude mod Zaragoza.

 

Hannover i Bundesligaen: Hannover 96 har haft en ganske fin sæson. En foreløbig syvendeplads i Bundesliga er ikke så ringe for en klub af Hannovers størrelse, og derudover lever klubben jo stadig i Europa League. Træner Mirko Slomka og hans folk har gjort det godkendt i 2011/12 og endda lidt til.

 

Formen er lidt svingende. Hannover startede 2012 fint efter den tyske vinterpause, men kampene i marts har budt på et lidt broget billede med 2-2 hjemme mod Augsburg, 0-3 ude til Werder Bremen, men så også senest 4-1 hjemme over FC Köln.

 

På lørdag i Bundesligaen venter der Hannover 96 en vanskelig udebane-opgave mod formstærke Bayern München.

 

Holdene: Som de to klubber stillede op i Europa Leagues ottendedels-returmøder (Atletico Madrid ude mod Besiktas og Hannover 96 hjemme mod Standard Liège):

 

Atletico Madrid: Thibault Courtois; Miranda, Filipe Luis, Diego Godín, Juanfran, Gabi, Mario Suarez, Arda Turan, Koke, Adrian og Radamel Falcao. 

 

Hannover 96: Ron Zieler; Karim Haggui, Christian Pander, Mario Eggimann, Konstantin Rausch, Steven Cherundolo, Sergio Pinto, Lars Stindl, Manuel Schmiedebach, Jan Schlaudraff og Mohammed Abdellaoue.

 

+3 / -1: Jeg har tre argumenter for dette bet, men også ét argument imod. Først, hvad der taler for væddemålet:

 

+1.) Jeg vil postulere en lille, men alligevel markant klasseforskel på disse to mandskaber. Atletico er det bedre af de to hold, derom er der i min bog ikke den store tvivl (hvor meget, de så er bedre, kan debatteres).

 

+2.): Hjemmebane-fordelen. Den er statistisk ikke så tung i Europa League som i Champions League, men vejer dog betydeligt alligevel.

 

+3.): Den statistisk beviselige langt større spanske succes i Europa League end tyske. Der er markant forskel på de to nationers klubbers præstationer i Europa League de seneste år, og vi skal ikke længere tilbage end til 2010 for at finde, at vinderen af Europa League hed Atletico Madrid.

 

-1.) Taktikken trækker til gengæld en smule ned for dette bet. Forklaringen skal findes hos Hannover, som langtfra spiller typisk tysk. Hannover er sjældent meget i boldbesiddelse, men satser på lynhurtige omstillinger, hvor de med meget få pasninger kommer til hurtige afslutninger. Den slags er smart mod teknisk stærkere hold som Atletico Madrid, og man erindrer, at Hannover på den konto eliminerede FC Sevilla i sen-sommerens kvalifikation til Europa League.

 

Konklusion: Samlet finder jeg et bet på Atletico-sejr berettiget. Der er ikke den helt store værdi, indrømmet, og der er mindst ét argument imod (de taktiske omstændigheder), som jeg også anfører. En mindre klasseforskel (i min bog) samt langt større spansk Europa League-succes vejer dog.

 

Jeg gør indskud på Atletico Madrid på en -1-linie i stedet for blot på sejr ”lige på”, da jeg vurderer, at det risikerer at gå galt for Hannover, hvis Atletico først får hul på bylden. For egen rulle har jeg skudt to af fem mulige units afsted på Atletico Madrid på Asian Handicap -1.

 

 

Analysen vil blive opdateret med trupnyt, sandsynlige start-opstillinger og odds-udvikling tirsdag morgen i ugen for kamp-dagen.

 

- - - - - - - - - -

 

Opdateret tirsdag nat:

 

Atletico Madrid har spillet to Primera Division-kampe siden denne analyse blev smidt på BetXpert for godt en uge siden. I midtugen vandt Atletico Madrid 2-1 hjemme over Athletic Bilbao, og i weekenden blev det til et 0-1-nederlag ude mod Zaragoza.

 

Hannover 96 holdt midtugen fodbold-fri, og i weekenden tabte de i Bundesligaen 1-2 ude til Bayern München.

 

Trupnyt – Atletico Madrid: Teamnews er hurtigt overstået for Atletico Madrids vedkommende. Silvio Pereira (forsvar – reserve) er skadet, og Antonio Lopez Guerrero (forsvar – reserve) er tvivlsom, hvilket er det hele. Atletico Madrid er således i stand til at stille stærkest mulige hold.

 

Trupnyt – Hannover 96: Stærkest mulige hold er også Hannover 96 i stand til at mønstre, da de eneste folk ude med skader er Carlitos Alves (midtbane – reserve) og danske Leon Andreasen (midtbane – reserve).

 

Holdene: De sandsynlige start-opstillinger:

 

Atletico Madrid (4-2-3-1): Thibaut Courtois; Juanfran Torres, Diego Godin, Miranda, Filipe Luis, Mario Suarez, Gabi, Diego, Arda Turan, Adrian Lopez og Radamel Falcao.

 

Hannover 96 (4-4-2): Ron-Robert Zieler; Steven Cherundolo, Mario Eggimann, Emanuel Pogatetz, Christian Pander, Manuel Schmiedebach, Sergio Pinto, Lars Stindl, Konstantin Rausch, Mame Biram Diouf og Mohammed Abdellaoue.

 

Odds-udvikling: Oddsene på Atletico Madrid er skredet. De 1,88 man for en uge siden kunne score sig på Atletico Madrid -1 er væk, og højeste betaling er nu 1,78 (hos Pinnacle og SBObet). Ingen værdi længere efter min mening.

Formen / seneste 10 kampe
Atletico Madrid
22/04 U Real Madrid 0-1
18/04 U Deportivo La Coruna 2-1
14/04 H Real Madrid 0-0
11/04 U Malaga 2-2
07/04 H Real Sociedad 2-0
04/04 U Cordoba 2-0
21/03 H Getafe 2-0
17/03 H Bayer Leverkusen PEN 4-2
14/03 U Espanyol 0-0
08/03 H Valencia 1-1
 Statistik for Atletico Madrid
 
Hannover 96
18/04 U Bayer Leverkusen 0-4
10/04 H Hertha Berlin 1-1
04/04 U Eintracht Frankfurt 2-2
27/03 H RW Erfurt 3-0
21/03 H Borussia Dortmund 2-3
15/03 U Borussia Mönchengladbach 0-2
07/03 H Bayern München 1-3
28/02 H VfB Stuttgart 1-1
21/02 U FC Köln 1-1
15/02 H Paderborn 1-2
 Statistik for Hannover 96
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, Europa League

Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Lørdag den 25. april 2015
03:35 San Antonio Spurs-L. A. Clippers - K. Leonard Over 18,5 Point 1,75
Alfredo (-3,14 | 96,98%)
0
Basketball - USA - NBA
Tip: Over 18,5
Odds: 1,75
Chance (o/u): 60-40 | Betvalue: 105,00%
3. kamp i serien mellem Spurs og Clippers der tegner til at blive enormt tabt, seneste kamp gik i overtime, og det viser lidt om hvor tæt disse to hold er på hinanden. Spurs er farvoritter til kampen grundet hjemmebanefordelen. Men...
11:00 Simone Bolelli/Steve Darcis-Nicholas Monroe/Artem Sitak 2 2,37
Tennistipper (+52,53 | 106,80%)
0
Tennis - ATP Tour
Tip: 2
Odds: 2,37
Chance: 55-0-45 | Betvalue: 106,65%
ATP Bukarest, semifinale, double (grus, ude) Monroe og Sitak har leveret gode præstationer i Bukarest, og det ligner en tæt kamp mod de rutinerede favoritter Bolelli og Darcis. Værdi i overraskelsen....
13:45 Southampton-Tottenham X 3,50
Jens Bøye (+55,56 | 102,54%)
2
Fodbold - England Premier League
Tip: X
Odds: 3,50
Chance: 45-30-25 | Betvalue: 105,00%
Dyst om EL-billetter (CL-toget er nok kørt). En subtopkamp der helst skal vindes, men nødigt må tabes. Jeg forventer et tæt opgør præget af løbestærke og fightende midtbaner. Saints er stærke hjemme, men har lille minus på trupnytfronten....
15:30 Hamburger SV-Augsburg (Asian: Aug +0,5) 2 1,50
Cesco (-3,66 | 98,46%)
1
Fodbold - Tyskland 1. Bundesliga
Tip: 2
Odds: 1,50
Chance: 30-0-70 | Betvalue: 105,00%
Hjemmeholdet fra Hamburg har problemer med offensiven, hvilket de har haft hele sæsonen, og de har nu skiftet træner to gange inden for meget kort tid.   DET TALER FOR SPILLET Augsbu...
16:00 Queens P.R.-West Ham 1 2,50
Mrtherkildsen (+6,46 | 129,36%)
2
Fodbold - England Premier League
Tip: 1
Odds: 2,50
Chance: 42-25-33 | Betvalue: 105,00%
QPR er kommet i en rigtig slem fare for at rykke ned, Det betyder at man er presset til og vinde kampen over West Ham. Selvføligelig er de ikke sikker vinder bare fordi de SKAL vinde kampen, og selve deres hjemmestatistik er ikke med til og...
16:00 Crystal Palace-Hull Over 0,5 mål 1,50
Cesco (-3,66 | 98,46%)
7
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 0,5
Odds: 1,50
Chance (o/u): 70-30 | Betvalue: 105,00%
Bemærk at dette spil går på første halvleg kun, og altså ikke hele kampen. Der er gode muligheder for mål i denne kamp, hvor Hull har mest at spille for.   DET TALER FOR SPILLET...
16:00 Queens P.R.-West Ham QPR vinder med 1 eller 2 mål 2,61
Jesper Møgelby (+10,61 | 103,39%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: QPR vinder med 1 eller 2 mål
Odds: 2,61
Vinderchance: 40% | Betvalue: 104,40%
QPR kan med en sejr bevæge sig over nedrykningsstregen, og motivationen må være i top. Holdet har spillet sig op de sidste 3 kampe, og senest pressede de Chelsea til det sidste. Et derby kan være uforudsigeligt, men West Ham har kun æren at spil...
16:00 Espanyol-Barcelona 2 1,28
jacob.aae.moos (-1,15 | 71,25%)
8
Fodbold - Spanien LIGA BBVA
Tip: 2
Odds: 1,28
Chance: 8-13-79 | Betvalue: 101,12%
Så er der lokal derby i Barcelona mellem Espanyol og Barcelona - det er et såkaldt store- og lillebror opgør. I den spanske liga skal vi helt tilbage til 21-02-2009 for at finde den seneste Espanyol sejr over Barcelona. ...
16:00 Bury-AFC Wimbledon 2 7,50
Søren Jonassen (+23,19 | 113,33%)
0
Fodbold - England League 2
Tip: 2
Odds: 7,50
Chance: 64-22-14 | Betvalue: 105,00%
Bury jagter direkte oprykning, men tabte et stort skridt i midtugen og chancerne ser ikke gode ud nu. Wimbledon ligger i midten og kan spille ret frit. Holdet er uden sejre i 6 kampe, men har fordel i trupnyt, og oddset på udesejr virker for højt....
16:00 Cheltenham-Shrewsbury 2 1,80
Søren Jonassen (+23,19 | 113,33%)
0
Fodbold - England League 2
Tip: 2
Odds: 1,80
Chance: 17-26-57 | Betvalue: 102,60%
Shrewsbury er ikke sikret oprykning og jagter desuden 1. pladsen, mens Cheltenham skal bruge point for at overleve. Formen over 10 kampe taler udeholdets vej ligesom trupnyt gør det. Shrewsbury er ikke så gode ude, men bør indeholde værdi her....
17:00 FC Nordsjælland-Silkeborg 1. Halvleg: FC Nordsjælland 2,20
Kibsgaard (-2,12 | 89,40%)
3
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: 1. Halvleg: FC Nordsjælland
Odds: 2,20
Vinderchance: 47% | Betvalue: 103,40%
Hvis FC Nordsjælland starter ud med samme energi og spil som imod FC København, så skulle der være gode chancer for, at man vinder første halvleg. Danskespil har sat et flot odds som afviger en smule fra resten ...
17:00 FC Nordsjælland-Silkeborg 1 1,60
formand88 (+0,79 | 126,33%)
1
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: 1
Odds: 1,60
Chance: 64-22-14 | Betvalue: 102,40%
Dette spil er udelukkende baseret på at betfair står i salg til 1,55, og at den kan surebettes hos mange internationale bookmakere. (eks. Pinny til 2,79 for det modsatte spil)   Startende odds var 7,29 hos pinny...
18:00 Udinese-AC Milan X 3,30
Emil Birkeland Klintorp (+1,33 | 133,25%)
0
Fodbold - Italien Serie A
Tip: X
Odds: 3,30
Chance: 27-33-40 | Betvalue: 108,90%
Selvom Milan ikke kan bruge ét point til det store i Udine, så vil X’et på udebane være rendyrket deja-vu for Inzaghi & Co. Hjemmeholdet er svækket i defensiven og vil nok være tilfreds med pointdelingen, der er flot betalt....
18:00 Viking-Rosenborg 2 2,55
Tastylicious (+32,95 | 120,99%)
4
Fodbold - Norge Tippeligaen
Tip: 2
Odds: 2,55
Chance: 25-30-45 | Betvalue: 114,75%
På lørdag d.25 tager Viking imod Rosenborg i runde 4 af sæsonens Tippeliga.   Efter en stærk opstart til sæsonen, hvor man bl.a. slog Rosenborg 4-2, er Viking kommet ned på...
18:00 FC Krasnodar-Lok. Moskva 1 1,91
Jonas Germannsen (-15,82 | 97,08%)
0
Fodbold - Rusland Premier League
Tip: 1
Odds: 1,91
Chance: 53-26-21 | Betvalue: 101,23%
Krasnodar er i fortrinlig form, er et glimrende hjemmehold, og skal bruge points for at bevare den CL-kvalificerende 2. plads. Lokomotiv er ovenpå indbyrdes, men er ikke imponerende ude og når næppe hverken det ene eller det andet i denne sæson....
18:30 Manchester City-Aston Villa Under 3,5 mål 1,63
Cesco (-3,66 | 98,46%)
2
Fodbold - England Premier League
Tip: Under 3,5
Odds: 1,63
Chance (o/u): 34-66 | Betvalue: 107,58%
Begge hold har en masse at spille for, i hver deres ende af tabellen, og udfra det forventer jeg ikke en målrig kamp. Aston Villa besøger Etihad Stadium, hvor der er en hel del hold, som bliver slagtet, men Birmingham-klubben har vist...
20:00 Evian Thonon Gaillard-Bastia 1 2,15
Jens Bøye (+55,56 | 102,54%)
0
Fodbold - Frankrig Ligue 1
Tip: 1
Odds: 2,15
Chance: 48-30-22 | Betvalue: 103,20%
Uhyre vigtigt opgør lige over stregen. Er der virkelig værdi i odds 2,15 for 3 point til danskerklubben Evian der er uden sejr i de seneste 3 runder? Tjah, værdien er lille, men den er der. Bastia har tabt 4 kampe i træk og er skadesramt....
20:00 Caen-Guingamp X 3,30
Jens Bøye (+55,56 | 102,54%)
0
Fodbold - Frankrig Ligue 1
Tip: X
Odds: 3,30
Chance: 42-32-26 | Betvalue: 105,60%
To hold der gerne vil længere vil væk fra stregen, så en sejr vil være meget kærkommen, men vigtigst er nok at undgå nederlag. Caen har fordel af hjemmebane, men synes at have mistet den sprudlen der gjorde holdet så stærkt i jan/feb....
21:00 New York Islanders-Washington Capitals 2 2,15
Peter Seeberg (+42,39 | 108,63%)
0
Ishockey - USA
Tip: 2
Odds: 2,15
Chance: 50-0-50 | Betvalue: 107,50%
Slutspil, 1. runde (bedst af 7 kampe). 6. opgør. Washington fører 3-2. Spillet er Moneyline, dvs. inkl. overtime Islanders er gjort til favorit pga hjemmebane, ryggen mod muren og generelt fint spil, men Capitals har klart bedre goalie, fysisk s...
22:00 Wladimir Klitschko-Bryant Jennings, Klitschko w/ KO, TKO, TD el. disq, runde 4-12 1,63
Loke Barrett (-18,83 | 96,79%)
0
Boksning - IBF, WBA og WBO titelkamp i sværvægt
Tip: Klitschko w/ KO, TKO, TD el. disq, runde 4-12
Odds: 1,63
Vinderchance: 64% | Betvalue: 104,32%
Main event i Madison Square Garden. Titelkamp i sværvægt. Klitschko har domineret divisionen i mange år. Jennings har gjort det godt, men han bør blive den lille her trods god bevægelighed. Det ville overraske mig, hvis han overlever tolv run...
Søndag den 26. april 2015
09:00 Liege-Bastogne-Liege 2015 Alejandro Valverde vinder 4,00
Jesper Sørensen (+102,48 | 118,30%)
0
Cykling - Liege-Bastogne-Liege
Tip: Alejandro Valverde vinder
Odds: 4,00
Vinderchance: 27% | Betvalue: 108,00%
Formstærke Valverde er bookmakernes favorit. Han er også min, og faktisk mener jeg, han bør være lidt større favorit end oddsene siger, skønt det er et rigtig åbent løb med mange mulige vindere. Valverde er erfaren og hurtig i en mindre grupp...
15:00 FK Rostov-Dynamo Moskva (Asian: FK 0 & +0,5) 1 1,95
Jonas Germannsen (-15,82 | 97,08%)
0
Fodbold - Rusland Premier League
Tip: 1
Odds: 1,95
Chance: 30-30-40 | Betvalue: 102,75%
Rostov har gjort det glimrende siden vinterpausen men er qva et lidt vanskeligt restprogram ikke udmeldt af nedrykningskampen endnu. Dynamo er i god form, er stærke ude, og smadrede Rostov med 7-3 sidste år. Team news og værdi er på Rostovs side....
17:00 Brøndby IF-FC Vestsjælland Ingen mål fra FCV 2,20
Frank Pilantra (+120,13 | 105,93%)
1
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: Ingen mål fra FCV
Odds: 2,20
Vinderchance: 48% | Betvalue: 105,60%
Hjemmestærke Brøndby bør kunne holde nedrykningstruede FC Vestsjælland fra fadet. FCV har den skarpe Festersen i front, men BIF har defensivt fået bedre fat i foråret og har forsvarschef Agger tilbage fra karantæne....
17:00 Arsenal-Chelsea Eden Hazard scorer 4,40
Cesco (-3,66 | 98,46%)
1
Fodbold - England Premier League
Tip: Eden Hazard scorer
Odds: 4,40
Vinderchance: 24% | Betvalue: 105,60%
Kæmpe topopgør i Premier League, mellem Arsenal og Chelsea. Lokalopgør, derby, rivalopgør - og hvad man nu kalder det for. Arsene Wenger mod Jose Mourinho! Mourinho har et godt tag på Wenger, og han finder nok det ...
17:30 Kalmar FF-Häcken 1 2,65
Jonas Germannsen (-15,82 | 97,08%)
0
Fodbold - Sverige Allsvenskan
Tip: 1
Odds: 2,65
Chance: 40-30-30 | Betvalue: 106,00%
Kalmar ser ud til at have rystet sidste års dårlige sæson af sig. Elm-klanen har forstærket holdets offensiv, og man har 1 sejr og 1 uafgjort hjemme på Guldfågeln. Pæn sejrschance mod Häcken, der trods periodisk nydeligt spil fortsat er uden ...
18:00 FK Haugesund-Molde 2 1,95
Tastylicious (+32,95 | 120,99%)
0
Fodbold - Norge Tippeligaen
Tip: 2
Odds: 1,95
Chance: 15-25-60 | Betvalue: 117,00%
Molde er efter et overraskende nederlag i første runde tilbage på sporet. På søndag gælder det Haugesund!   Molde startede med at tabe 1-2 hjemme mod Odd, men er nu tilbage p&ar...
18:00 Benfica-FC Porto Over 2,5 mål 2,20
Jonas Germannsen (-15,82 | 97,08%)
0
Fodbold - Portugal Liga ZON Sagres
Tip: Over 2,5
Odds: 2,20
Chance (o/u): 48-52 | Betvalue: 105,60%
Fordelen ligger hos Benfica i denne ombæring af O Classico. Formen er god, og Porto må også være mærkede af afklapsningen i München. Porto SKAL vinde, endda helst stort, for at bevare chancen for at blive mestre. Derfor orienterer vi os imod ma...
18:00 Levanger-Sandnes 2 2,50
RinusMichels (+2,05 | 101,49%)
0
Fodbold - Norge Adeccoligaen
Tip: 2
Odds: 2,50
Chance: 23-36-41 | Betvalue: 102,50%
Spillet er: Sandnes Ulf leder til pause.   Levanger er ny på dette nivået, sygdomsramt og møter en nedrykker fra Tippeligaen som har startet ...
21:00 Vasco da Gama-Botafogo RJ X2 1,62
Frank Pilantra (+120,13 | 105,93%)
0
Fodbold - Brasilien Carioca
Tip: X2
Odds: 1,62
Chance: 35-32-33 | Betvalue: 105,30%
Denne første Carioca-finalekamp afvikles på neutral bane, Maracanã. Botafogo har været bedst spillende i Cariocaen, mens Vasco lige har et lidt bedre spillermateriale, så det ligner en jævnbyrdig finalekamp, hvor værdien er på X2....
Mandag den 27. april 2015
19:00 Hobro-FC Midtjylland 1X 2,34
Kibsgaard (-2,12 | 89,40%)
3
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: 1X
Odds: 2,34
Chance: 21-29-50 | Betvalue: 117,00%
Jeg synes at Danskespil undervurderer Hobro til denne kamp. FC Midtjylland har set stærke ud i denne sæson, men på udebane har man "kun" vundet halvdelen af kampene. Et Hobro hold i storform bør have mindst 50% chance ...
19:00 Hobro-FC Midtjylland Over 2,5 mål 2,30
Rasmus Jørgensen (+0,91 | 118,20%)
2
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: Over 2,5
Odds: 2,30
Chance (o/u): 49-51 | Betvalue: 112,70%
Hobro har spillet mere frit, siden de sikrede sig overlevelse, og deraf mere målrigt. FCM er det mest målrige hold i ligaen, og får Andersson tilbage. FCM var til tider idéløse mod Silkeborg, mens Hobro har vist de kan lukke helt af. Men flot v...
19:00 Hobro-FC Midtjylland 2 1,90
Tastylicious (+32,95 | 120,99%)
1
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: 2
Odds: 1,90
Chance: 15-25-60 | Betvalue: 114,00%
Hobro tager for anden gang i sæsonen imod FC.Midtjylland og skal forsøge at vaske pletterne væk!   Hobro fik i sin tid en overraskende god start på Superligaen og var ikke løbet...
Onsdag den 29. april 2015
20:45 Leicester-Chelsea 2 1,60
Cesco (-3,66 | 98,46%)
5
Fodbold - England Premier League
Tip: 2
Odds: 1,60
Chance: 11-24-65 | Betvalue: 104,00%
Der kommer flere ting på, når kampen nærmer sig noget mere, og når Chelsea har spillet kampene mod Manchester United og Arsenal.   Chelsea er ikke overraskende flere niveauer, når det er fø...
Søndag den 3. maj 2015
04:00 Floyd Mayweather-Manny Pacquiao 
Loke Barrett (-18,83 | 96,79%)
3
Boksning - WBA, WBC og WBO titelkamp i weltervægt
Main event i Las Vegas. Titelkamp i weltervægt. Ventetiden er omsider ovre! De to største boksere i denne generation mødes endelig i ringen. Jeg ser Mayweather som pæn favorit, men alting kan ske. Til de nuværende odds tør jeg ikke anbefale ...
 
Tirsdag den 15. september 2015
00:00 Er Thorning statsminister efter næste valg? Ja 7,50
Fidus (-1,10 | 63,33%)
14
Politik - Folketingsvalg
Tip: Ja
Odds: 7,50
Vinderchance: 26% | Betvalue: 195,00%
Lars Løkke Rasmussen er favorit til at blive statsminister efter næste folketingsvalg. Betsafes odds overvurderer dog favoritten og undervurderer den siddende statsminister.   Lars Løkke Rasmussen ...
00:00 Konservative Folkeparti-Over/Under Over 4,9 % 1,75
Fidus (-1,10 | 63,33%)
3
Politik - Folketingsvalg
Tip: Over 4,9
Odds: 1,75
Chance (o/u): 60-40 | Betvalue: 105,00%
OBS! Spillet er hos Bet25, som jeg ikke kunne vælge på listen.Spillet går på, at Konservative Folkepartis stemmeprocent bliver over 4,9 ved næste folketingsvalg. Konservative Folkeparti er...
20:00 Venstre- Over/Under Over 21,5 % 1,85
Fidus (-1,10 | 63,33%)
20
Politik - Folketingsvalg - Venstre
Tip: Over 21,5
Odds: 1,85
Chance (o/u): 80-20 | Betvalue: 148,00%
OBS! Spillet er hos Bet25, som ikke kan vælges i listen.Venstre blev ved sidste folketingsvalg danmarks største parti med 26.7%, men står de også til at holde tilslutningen ved næste valg...

Ekspertprofil - Facts og data

Torben N. Sørensen

44 år, fra Singapore
Ekspert siden juli 2007

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2015 Total
Tilbagebet. 0% 101% 101% 99%
Balance 0.00 +0.46 +0.46 -26.55
Hitrate 0/0 20/37 20/37 973/1809
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Hovedområder:
Fodbold - Champions League
Fodbold - Europa League
Fodbold - Landskampe

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Argentina - Primera Division
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-0.85
0/0
0/0
0/0
3/7
Australien - Hyundai A-League
0%
0%
0%
61%
0.00
0.00
0.00
-1.17
0/0
0/0
0/0
1/3
Australien Hyundai A-League
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
3/5
Belgien - Jupiler League
0%
0%
0%
131%
0.00
0.00
0.00
1.24
0/0
0/0
0/0
3/4
Brasilien - Serie A
0%
0%
0%
64%
0.00
0.00
0.00
-7.86
0/0
0/0
0/0
8/22
Brasilien Serie A
0%
0%
0%
42%
0.00
0.00
0.00
-8.34
0/0
0/0
0/0
5/16
Bulgarien - A Grupa
0%
0%
0%
132%
0.00
0.00
0.00
0.96
0/0
0/0
0/0
2/3
Champions League
0%
92%
92%
91%
0.00
-0.23
-0.23
-21.13
0/0
2/3
2/3
144/282
Champions League Kvalifikation
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-1.16
0/0
0/0
0/0
12/18
Champions League, gruppe G
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Colombia - Copa Mustang
0%
0%
0%
173%
0.00
0.00
0.00
0.73
0/0
0/0
0/0
1/1
Confederations Cup
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.94
0/0
0/0
0/0
10/17
Copa America
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-2.35
0/0
0/0
0/0
1/5
Copa Libertadores
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-3.75
0/0
0/0
0/0
17/34
Copa Libertadores Kvalifikation
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
2/2
Ecuador - Serie A
0%
0%
0%
108%
0.00
0.00
0.00
0.33
0/0
0/0
0/0
2/4
EM
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-17.42
0/0
0/0
0/0
11/37
EM-kvalifikation
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
3.59
0/0
0/0
0/0
13/21
Europa League
0%
121%
121%
95%
0.00
1.66
1.66
-10.44
0/0
5/8
5/8
216/391
Europa League Kvalifikation
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
-0.90
0/0
0/0
0/0
31/55
Frankrig - Cup
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
3/4
Frankrig - FA Cup
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
Frankrig - Le Championnat
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-1.54
0/0
0/0
0/0
6/15
Frankrig - Ligue 1
0%
0%
0%
127%
0.00
0.00
0.00
7.15
0/0
0/0
0/0
15/19
Frankrig - Ligue 2
0%
0%
0%
87%
0.00
0.00
0.00
-0.14
0/0
0/0
0/0
5/9
Frankrig Ligue 1
0%
240%
240%
122%
0.00
1.40
1.40
3.64
0/0
1/1
1/1
9/12
Frankrig Ligue 2
0%
33%
33%
73%
0.00
-2.00
-2.00
-1.32
0/0
1/3
1/3
6/12
Grækenland - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Grækenland - Super League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Holland - Eredivisie
0%
0%
0%
78%
0.00
0.00
0.00
-1.32
0/0
0/0
0/0
3/6
Holland - Jupiler League
0%
0%
0%
139%
0.00
0.00
0.00
2.36
0/0
0/0
0/0
4/6
Holland - Æresdivisionen
0%
0%
0%
148%
0.00
0.00
0.00
5.70
0/0
0/0
0/0
9/12
Holland Jupiler League
0%
56%
56%
109%
0.00
-1.33
-1.33
2.41
0/0
1/3
1/3
10/15
Holland Æresdivisionen
0%
96%
96%
106%
0.00
-0.09
-0.09
0.46
0/0
1/2
1/2
4/8
International - EM
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Intertoto Cup
0%
0%
0%
128%
0.00
0.00
0.00
16.57
0/0
0/0
0/0
32/59
Irland - Eircom League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Italien - Cup
0%
0%
0%
92%
0.00
0.00
0.00
-0.25
0/0
0/0
0/0
1/3
Italien - Serie A
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
12.51
0/0
0/0
0/0
44/76
Italien - Serie B
0%
0%
0%
79%
0.00
0.00
0.00
-7.98
0/0
0/0
0/0
21/43
Italien Serie A
0%
110%
110%
101%
0.00
0.48
0.48
1.12
0/0
3/5
3/5
11/19
Italien Serie B
0%
54%
54%
88%
0.00
-1.38
-1.38
-2.87
0/0
1/3
1/3
26/49
Japan - J. League
0%
0%
0%
151%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
1/1
Japan Cup 3
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Kroatien - 1. Division
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
1.04
0/0
0/0
0/0
4/6
Landskampe
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-3.78
0/0
0/0
0/0
15/31
Litauen - A Lyga
0%
0%
0%
140%
0.00
0.00
0.00
0.40
0/0
0/0
0/0
1/1
Lituaen - A Lyga
0%
0%
0%
259%
0.00
0.00
0.00
3.17
0/0
0/0
0/0
2/2
OL
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.08
0/0
0/0
0/0
4/8
Paraguay - Division Profesional
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Peru - Primera Division
0%
0%
0%
165%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - 2. Division
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
0.72
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - Ekstraklasa
0%
0%
0%
119%
0.00
0.00
0.00
1.14
0/0
0/0
0/0
4/6
Polen - I Liga
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.20
0/0
0/0
0/0
1/2
Portugal - Cup
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
3/5
Portugal - Liga Cup
0%
0%
0%
83%
0.00
0.00
0.00
-0.23
0/0
0/0
0/0
4/7
Portugal - Primeira Liga
0%
0%
0%
23%
0.00
0.00
0.00
-5.15
0/0
0/0
0/0
2/8
Portugal - SuperLiga
0%
0%
0%
17%
0.00
0.00
0.00
-2.50
0/0
0/0
0/0
1/3
Portugal League Cup
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
1.48
0/0
0/0
0/0
3/4
Portugal Liga ZON Sagres
0%
0%
0%
134%
0.00
0.00
0.00
3.39
0/0
0/0
0/0
7/10
Rumænien - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Rusland - Vischaya
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
5.05
0/0
0/0
0/0
5/7
Rusland Premier League
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
3/4
Russia promotion/relagation
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Schweiz - Super League
0%
0%
0%
133%
0.00
0.00
0.00
3.66
0/0
0/0
0/0
8/11
Schweiz Super League
0%
0%
0%
75%
0.00
0.00
0.00
-0.75
0/0
0/0
0/0
1/3
Spanien - Cup
0%
0%
0%
157%
0.00
0.00
0.00
6.30
0/0
0/0
0/0
10/11
Spanien - LIGA BBVA
0%
0%
0%
98%
0.00
0.00
0.00
-0.11
0/0
0/0
0/0
3/7
Spanien - Primera (Liga BBVA)
0%
0%
0%
58%
0.00
0.00
0.00
-2.53
0/0
0/0
0/0
2/6
Spanien - Primera Division
0%
0%
0%
76%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
8/22
Spanien - Segunda (Liga Adelante)
0%
0%
0%
150%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/2
Spanien - Segunda Division
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
13/24
Spanien LIGA Adelante
0%
188%
188%
137%
0.00
0.88
0.88
8.21
0/0
1/1
1/1
13/17
Spanien LIGA BBVA
0%
220%
220%
93%
0.00
1.20
1.20
1.59
0/0
1/1
1/1
13/21
Tjekkiet - Gambrinus League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-0.32
0/0
0/0
0/0
2/5
Træningskamp
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - 1. Lig
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyrkiet - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - Superlig
0%
0%
0%
84%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
10/21
Tyrkiet - TFF 1. divison
0%
0%
0%
182%
0.00
0.00
0.00
2.46
0/0
0/0
0/0
3/3
Tyrkiet Super Lig
0%
113%
113%
113%
0.00
0.25
0.25
0.25
0/0
1/2
1/2
1/2
Tyrkiet Superlig
0%
0%
0%
144%
0.00
0.00
0.00
3.52
0/0
0/0
0/0
6/8
Tyskland - 1. Bundesliga
0%
0%
0%
104%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
8/15
Tyskland - 2. Bundesliga
0%
0%
0%
73%
0.00
0.00
0.00
-2.31
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland - Cup
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - DFB Pokal
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyskland 1. Bundesliga
0%
116%
116%
109%
0.00
0.62
0.62
1.03
0/0
2/4
2/4
6/11
Tyskland 2. Bundesliga
0%
0%
0%
154%
0.00
0.00
0.00
3.75
0/0
0/0
0/0
5/7
UEFA Super Cup
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/2
UEFA Supercup
0%
0%
0%
178%
0.00
0.00
0.00
2.34
0/0
0/0
0/0
2/3
Ungarn - Soproni Liga
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
USA - Major League Soccer
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
5/7
USA Major League Soccer
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-3.00
0/0
0/0
0/0
0/3
Venskabskampe
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-6.10
0/0
0/0
0/0
10/25
VM
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-10.34
0/0
0/0
0/0
52/103
VM for klubhold
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
3/10
VM Klubhold
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.15
0/0
0/0
0/0
8/14
VM kvalifikation
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
0.37
0/0
0/0
0/0
1/1
VM-kvalifikation
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
1.74
0/0
0/0
0/0
5/7
Østrig - T-Mobile Bundesliga
0%
0%
0%
130%
0.00
0.00
0.00
1.52
0/0
0/0
0/0
4/5
Østrig tipp3-Bundesliga
0%
0%
0%
0%
0.00
-1.00
-1.00
-1.00
0/0
0/1
0/1
0/1
Total
0%
101%
101%
98%
0.00
0.46
0.46
-28.36
0/0
20/37
20/37
971/1807
 

OL

Flest guld-medaljer
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
 

Skak

Dortmunder Sparkassen
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1

SKADER/KARANTÆNER

Atletico Madrid
Mario Suárez
24/04 20:27
Tilbage i træning

Hannover 96
Andre Hoffmann
24/04 19:16
Tilbage i træning
Christian Pander
24/04 19:11
Tilbage i træning
Christian Schulz
24/04 19:13
Tvivlsom
Hiroshi Kiyotake
24/04 19:19
Tvivlsom
João Pereira
24/04 19:13
Tvivlsom
Markus Miller
24/04 19:08
Ukendt varighed
Artur Sobiech
24/04 19:07
Resten af sæsonen
Leonardo Bittencourt
24/04 19:13
Få uger
Sebastian Ernst
24/04 19:16
Resten af sæsonen
Ceyhun Gülselam
18/04 18:19
25/04: Hannover 96-Hoffenheim
Hiroki Sakai
18/04 18:15
25/04: Hannover 96-Hoffenheim
Leveret af Holdnyt.dk - Danmarks hurtigste nyhedsoverblik