Tips & analyser » Ekspertanalyse

Atletico Madrid - Hannover 96
(Asian: Atl -1)
Tip: 1 (2-1)
Atletico Madrid officiel hjemmeside
Hannover 96 officiel hjemmeside
Torsdag den 29. marts 2012 kl. 21:05 - Fodbold, Europa League
Estadio Vicente Calderon - Dommer: Stephane Lannoy
Af Torben N. Sørensen, 21. mar. 2012, 04:32 (opdateret 30. mar. 2012, 00:21). Vist 1972 gange.
0
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 1,85
Chance: 41 - 25 - 34
Betvalue: 100,85% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 1,83

Bookmaker: Bet365

» Læs anmeldelse af Bet365

Bet365 bonus på 1000 DKK

Tilbyder nye kunder en bonus svarende til første indskud på kontoen, op til 1.000 kr.


Vis flere detaljer

Kommentarer (1) Til kommentarer

ANALYSEN OPDATERET - SE NEDERST

Meget større succes for de spanske klubber i de seneste års Europa League, hjemmebane-fordel, samt et på papiret stærkere mandskab gør Atletico Madrid til den motiverede favorit hjemme mod Hannover 96.

Spanske klubber har (sammen med de portugisiske) domineret Europa League i nu ganske mange sæsoner, mens de tyske de seneste 10 år blot har opnået én tabt finale. Det er egentligt ikke fordi de tyske klubber nedprioriterer Europa League som sådan. Deres statistik og resultater er bare slet ikke i nærheden af spaniernes.


Spil-form: Jeg går på Atletico Madrid på en Asian Handicap -1-linie, hvilket betyder, at Atletico skal vinde med to mål, før det kommer til gevinst. I tilfælde af Atletico-sejr med én betales indskuddet dog tilbage, så ikke den store ulykke i så fald. Årsagen til, at jeg strammer linien til -1 i stedet for blot -0,75 eller -0,5 (det samme som et almindeligt 1-tal på Atletico-sejr) skal findes i den omstændighed, at jeg tror, Hannover kan få det svært, hvis de først kommer bagud.

 

Skal jeg spå om den kommende odds-udvikling inden kamp-dagen torsdag i næste uge, så må det blive, at oddsene på Atletico Madrid vil falde. Spådommen kan blive ødelagt af den mellemliggende tids resultater – det især hvis det skulle lykkes Hannover lørdag at få point ude mod Bayern München – men jeg anser det for værende langt mest sandsynligt, at vi over den kommende uge vil opleve et odds-fald på Atletico og en tilsvarende stigning på Hannover.  

 

Bedste odds: 1,88 hos Pinnacle

Bedste odds blandt bookmakere med dansk licens: 1,85 hos Bet365

 

Mine procenter for 1X2:

1: 66 %

X: 21 %

2: 13 %

 

Mine procenter for 1X2 på H 0-1:

1: 41 %

X: 25 %

2: 34 %

 

 

Lidt nations-historik og -overblik: Klubberne fra den iberiske halvø har de seneste år gjort Europa League til deres legeplads, dvs. de spanske klubber under FC Barcelona og Real Madrids niveau samt de portugisiske.

 

Sidste år var finalen et rent portugisisk anliggende mellem FC Porto og Braga, og i 2010 vandt Atletico Madrid Europa League. Set over den lidt længere målestok er Europa League med tre undtagelser de seneste 10 år altid blevet vundet af spanske eller portugisiske klubber, og undtagelserne hedder Sjakther Donetsk, Zenit St. Petersborg og CSKA Moskva. Tegner der sig et billede? Det gør der efter min mening i høj grad.

 

Årsagen?: Forklaringen skal langt hen ad vejen findes i motivation eller måske rettere prioritering. For klubberne i Spanien under FC Barcelona og Real Madrid, for de portugiske klubber, og for de store klubber fra Rusland/Ukraine, er Europa League den største internationale titel, de realistisk kan drømme om at vinde. Og der satses i disse lande gennemgående stort på Europa Cup’en, også selvom det kun er den ”lille” Europa League.

 

Det står i skærende kontrast til indstillingen i store fodboldnationer som England, Italien og Frankrig, hvor det nærmere er reglen end undtagelsen, at at klubberne mønstrer delvise reservehold til Europa League-kampene, simpelthen fordi den hjemlige liga prioriteres som langt vigtigere.

 

Derfor er det naturligvis også lattervækkende, at de to store odds-favoritter til Europa League-titlen for 14 dage siden var Manchester United og Manchester City :-) – decideret overraskende var det imidlertid ikke, da spille-markedet tilsyneladende har meget svært ved at tage ved lære.

 

Tyskerne: Med de tyske klubber stiller det sig lidt anderledes. Tyskerne har ikke haft succes i den ”lille” Europa Cup længe (okay, i 2009 nåede Werder Bremen finalen, hvor de tabte til Sjakhter Donetsk, men det er så også det), hvilket egentligt ikke skyldes nedprioritering som sådan af turneringen, men de statistiske manglende tyske resultater i forhold til de spanske og portugisiske er markante, hvorfor man ikke kan tillade sig andet end at notere sig dem og inkorporere dem i sine vurderinger.

 

Det logiske udfald: I opgøret mellem Atletico Madrid og Hannover 96 ser jeg, især i den første kamp på Vicente Calderon i Madrid, Atletico som klare favoritter.

 

De to hold stillet over for hinanden peger på en større Atletico-kvalitet, og med fordelen af hjemmebane virker spansk sejr af den første kamp som det logiske udfald.

 

Atletico i EL: Siden Europa League efter efterårets gruppespil gik ind i den alvorligere cup-fase har Atletico Madrid ikke haft de store problemer. I sekstendedelsfinalen vandt Atletico først 3-1 ude og derefter 1-0 hjemme over Lazio, og i ottendedelsfinalen blev det mod Besiktas først til en 3-1-hjemmesejr og derefter en 3-0-sejr i returen i Tyrkiet.

 

Hannover i EC: Helt samme modstander-kaliber har Hannover 96 ikke været oppe imod på vejen til kvartfinalerne, omend de to belgiske hold Club Brugge og Standard Liège ikke kan regnes som decideret lette, så var der dog betydeligt værre modstandere, Hannover kunne have trukket. I sekstendedelsfinalen mod Club Brugge vandt Hannover hjemmekampen 2-1 og efterfølgende også udekampen 1-0. I ottendedelsfinalen mod Standard Liège blev det først til 2-2 i Belgien, hvorefter Hannover vandt 4-0 hjemme.

 

Atletico i La Liga: I den spanske Primera Division befinder Atletico Madrid sig nede på en øjeblikkelig 10-11.plads i tabellen, men taget i betragtning at der kun er fem point op til Levante på den Champions League-kvalificerende fjerdeplads har Atletico alt at spille om. Formen er også i orden, og det har den faktisk været siden den hårde argentiner Diego Simeone overtog rorpinden tidligere på sæsonen.

 

Atletico Madrid tabte i den forgangne weekend godt nok 1-2 ude til Mallorca, men det var blot andet nederlag i 2012, og da det første skete med knebne 1-2 til FC Barcelona (Atletico havde i øvrigt fortjent bedre i den kamp), så er det samlede billede klart positivt. Statistik for Atleticos kampe siden nytår: 8-5-2.

 

Inden kampen mod Hannover skal Atletico Madrid i ilden to gange i den spanske liga. Først i aften onsdag hjemme mod Athletic Bilbao, og derefter søndag ude mod Zaragoza.

 

Hannover i Bundesligaen: Hannover 96 har haft en ganske fin sæson. En foreløbig syvendeplads i Bundesliga er ikke så ringe for en klub af Hannovers størrelse, og derudover lever klubben jo stadig i Europa League. Træner Mirko Slomka og hans folk har gjort det godkendt i 2011/12 og endda lidt til.

 

Formen er lidt svingende. Hannover startede 2012 fint efter den tyske vinterpause, men kampene i marts har budt på et lidt broget billede med 2-2 hjemme mod Augsburg, 0-3 ude til Werder Bremen, men så også senest 4-1 hjemme over FC Köln.

 

På lørdag i Bundesligaen venter der Hannover 96 en vanskelig udebane-opgave mod formstærke Bayern München.

 

Holdene: Som de to klubber stillede op i Europa Leagues ottendedels-returmøder (Atletico Madrid ude mod Besiktas og Hannover 96 hjemme mod Standard Liège):

 

Atletico Madrid: Thibault Courtois; Miranda, Filipe Luis, Diego Godín, Juanfran, Gabi, Mario Suarez, Arda Turan, Koke, Adrian og Radamel Falcao. 

 

Hannover 96: Ron Zieler; Karim Haggui, Christian Pander, Mario Eggimann, Konstantin Rausch, Steven Cherundolo, Sergio Pinto, Lars Stindl, Manuel Schmiedebach, Jan Schlaudraff og Mohammed Abdellaoue.

 

+3 / -1: Jeg har tre argumenter for dette bet, men også ét argument imod. Først, hvad der taler for væddemålet:

 

+1.) Jeg vil postulere en lille, men alligevel markant klasseforskel på disse to mandskaber. Atletico er det bedre af de to hold, derom er der i min bog ikke den store tvivl (hvor meget, de så er bedre, kan debatteres).

 

+2.): Hjemmebane-fordelen. Den er statistisk ikke så tung i Europa League som i Champions League, men vejer dog betydeligt alligevel.

 

+3.): Den statistisk beviselige langt større spanske succes i Europa League end tyske. Der er markant forskel på de to nationers klubbers præstationer i Europa League de seneste år, og vi skal ikke længere tilbage end til 2010 for at finde, at vinderen af Europa League hed Atletico Madrid.

 

-1.) Taktikken trækker til gengæld en smule ned for dette bet. Forklaringen skal findes hos Hannover, som langtfra spiller typisk tysk. Hannover er sjældent meget i boldbesiddelse, men satser på lynhurtige omstillinger, hvor de med meget få pasninger kommer til hurtige afslutninger. Den slags er smart mod teknisk stærkere hold som Atletico Madrid, og man erindrer, at Hannover på den konto eliminerede FC Sevilla i sen-sommerens kvalifikation til Europa League.

 

Konklusion: Samlet finder jeg et bet på Atletico-sejr berettiget. Der er ikke den helt store værdi, indrømmet, og der er mindst ét argument imod (de taktiske omstændigheder), som jeg også anfører. En mindre klasseforskel (i min bog) samt langt større spansk Europa League-succes vejer dog.

 

Jeg gør indskud på Atletico Madrid på en -1-linie i stedet for blot på sejr ”lige på”, da jeg vurderer, at det risikerer at gå galt for Hannover, hvis Atletico først får hul på bylden. For egen rulle har jeg skudt to af fem mulige units afsted på Atletico Madrid på Asian Handicap -1.

 

 

Analysen vil blive opdateret med trupnyt, sandsynlige start-opstillinger og odds-udvikling tirsdag morgen i ugen for kamp-dagen.

 

- - - - - - - - - -

 

Opdateret tirsdag nat:

 

Atletico Madrid har spillet to Primera Division-kampe siden denne analyse blev smidt på BetXpert for godt en uge siden. I midtugen vandt Atletico Madrid 2-1 hjemme over Athletic Bilbao, og i weekenden blev det til et 0-1-nederlag ude mod Zaragoza.

 

Hannover 96 holdt midtugen fodbold-fri, og i weekenden tabte de i Bundesligaen 1-2 ude til Bayern München.

 

Trupnyt – Atletico Madrid: Teamnews er hurtigt overstået for Atletico Madrids vedkommende. Silvio Pereira (forsvar – reserve) er skadet, og Antonio Lopez Guerrero (forsvar – reserve) er tvivlsom, hvilket er det hele. Atletico Madrid er således i stand til at stille stærkest mulige hold.

 

Trupnyt – Hannover 96: Stærkest mulige hold er også Hannover 96 i stand til at mønstre, da de eneste folk ude med skader er Carlitos Alves (midtbane – reserve) og danske Leon Andreasen (midtbane – reserve).

 

Holdene: De sandsynlige start-opstillinger:

 

Atletico Madrid (4-2-3-1): Thibaut Courtois; Juanfran Torres, Diego Godin, Miranda, Filipe Luis, Mario Suarez, Gabi, Diego, Arda Turan, Adrian Lopez og Radamel Falcao.

 

Hannover 96 (4-4-2): Ron-Robert Zieler; Steven Cherundolo, Mario Eggimann, Emanuel Pogatetz, Christian Pander, Manuel Schmiedebach, Sergio Pinto, Lars Stindl, Konstantin Rausch, Mame Biram Diouf og Mohammed Abdellaoue.

 

Odds-udvikling: Oddsene på Atletico Madrid er skredet. De 1,88 man for en uge siden kunne score sig på Atletico Madrid -1 er væk, og højeste betaling er nu 1,78 (hos Pinnacle og SBObet). Ingen værdi længere efter min mening.

Formen / seneste 10 kampe
Atletico Madrid
01/03 U Sevilla 0-0
25/02 U Bayer Leverkusen 0-1
21/02 H Almeria 3-0
15/02 U Celta Vigo 0-2
07/02 H Real Madrid 4-0
31/01 U Eibar 3-1
28/01 H Barcelona 2-3
24/01 H Rayo Vallecano 3-1
21/01 U Barcelona 0-1
18/01 H Granada 2-0
 Statistik for Atletico Madrid
 
Hannover 96
28/02 H VfB Stuttgart 1-1
21/02 U FC Köln 1-1
15/02 H Paderborn 1-2
07/02 U Hamburger SV 1-2
03/02 H Mainz 05 1-1
31/01 U Schalke 04 0-1
24/01 H Werder Bremen 2-3
20/01 H Aarau 3-1
19/01 H Viktoria Plzen 1-0
17/01 H Young Boys 1-0
 Statistik for Hannover 96
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, Europa League
Andre aktuelle tips fra denne ekspert
03/03-2015 19:00 Sturm Graz-Austria Wien (Asian: Aus 0 & +0,5) 2 1,70
Torben N. Sørensen (-23,32 | 98,71%)
0
Fodbold - Østrig tipp3-Bundesliga
Tip: 2
Odds: 1,70
Chance: 35-29-36 | Betvalue: 100,35%
Bookmakerne og odds-markedet har gjort Sturm til favorit mod Austria, og det kan næsten ikke andet end bero på en automat-vægtning af, at Sturm er på hjemmebane. Det er forkert, synes jeg. Trupnyt taler for Austria, der i forvejen er stærkest....

03/03-2015 20:30 Bari-Catania 1 2,00
Torben N. Sørensen (-23,32 | 98,71%)
0
Fodbold - Italien Serie B
Tip: 1
Odds: 2,00
Chance: 51-26-23 | Betvalue: 102,00%
Catania har på papiret et stærkt mandskab, men ligger delt sidst og har vist sig som rækkens klart ringeste udehold. Og til opgøret hos midterholdet Bari er det ringe spillende Catania-hold endda ramt af mange (rigtigt mange) betydende fravær. ...


Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Tirsdag den 3. marts 2015
19:00 Sturm Graz-Austria Wien (Asian: Aus 0 & +0,5) 2 1,70
Torben N. Sørensen (-23,32 | 98,71%)
0
Fodbold - Østrig tipp3-Bundesliga
Tip: 2
Odds: 1,70
Chance: 35-29-36 | Betvalue: 100,35%
Bookmakerne og odds-markedet har gjort Sturm til favorit mod Austria, og det kan næsten ikke andet end bero på en automat-vægtning af, at Sturm er på hjemmebane. Det er forkert, synes jeg. Trupnyt taler for Austria, der i forvejen er stærkest....
19:00 Yanina Wickmayer-Timea Bacsinszky (Asian: Yan +5,5 partier) 1 1,70
Tennistipper (+44,77 | 106,24%)
2
Tennis - WTA Tour
Tip: 1
Odds: 1,70
Chance: 60-0-40 | Betvalue: 102,00%
WTA Monterrey, 1. runde (hardcourt, ude) Bacsinzsky kommer til Monterrey i god form og en titel i Acapulco, men har også spillet mange kampe på det sidste, og jeg tvivler på at hun kommer let til en eventuelt sejr mod Wickmayer, der kan spille ...
19:00 Odense Bulldogs-Esbjerg Energy (1-0) X 7,50
Mike Larsen (+149,43 | 110,10%)
7
Ishockey - Danmark Metal Ligaen
Tip: X
Odds: 7,50
Chance: 60-15-25 | Betvalue: 112,50%
Kvartfinale, 3. opgør (bedst af 7) Esbjerg har åbnet kvartfinalerne med to tætte sejre over Odense. Esbjerg er uden skader, mens Bulldogs har en tvivlsom forward. Chancen for endnu en vestjysk eetmåls-sejr er ikke stor, men oddset er godt. Hol...
19:30 Herning Blue Fox-Rungsted Ishockey 2 5,50
Mike Larsen (+149,43 | 110,10%)
1
Ishockey - Danmark Metal Ligaen
Tip: 2
Odds: 5,50
Chance: 65-15-20 | Betvalue: 110,00%
Kvartfinale, 3. opgør (bedst af 7) Rungsted har overraskende vundet begge kampe indtil i serien med en flot defensiv disciplin. Grundspilsvinder Herning kæmper stadig med skader, og hårdtarbejdende Rungsted bør have pæne chancer for at levere...
19:30 Frederikshavn White Hawks-Aalborg Pirates (Asian: Fre -1,5) 1 1,98
Mike Larsen (+149,43 | 110,10%)
0
Ishockey - Danmark Metal Ligaen
Tip: 1
Odds: 1,98
Chance: 52-0-48 | Betvalue: 102,96%
Kvartfinale, 3. opgør (bedst af 7) 1-1 står der i den nordjyske dyst, men Aalborg har tvivl om nogle spillere, mens Frederikshavn ser ud til at være i næsten stærkeste opstilling. Frederikshavn har en bredere trup end Aalborg, og værdien lig...
20:30 Bari-Catania 1 2,00
Torben N. Sørensen (-23,32 | 98,71%)
0
Fodbold - Italien Serie B
Tip: 1
Odds: 2,00
Chance: 51-26-23 | Betvalue: 102,00%
Catania har på papiret et stærkt mandskab, men ligger delt sidst og har vist sig som rækkens klart ringeste udehold. Og til opgøret hos midterholdet Bari er det ringe spillende Catania-hold endda ramt af mange (rigtigt mange) betydende fravær. ...
20:30 Paris-Levallois-Turow Zgorzelec (Asian: Par -4,5) 1 1,94
BankShot (+3,83 | 102,50%)
0
Basketball - Uleb Cup
Tip: 1
Odds: 1,94
Chance: 54-0-46 | Betvalue: 104,94%
Paris har ikke tabt i ULEB+LNB sammenhæng i seks kampe i streg og ser stærke ud for tiden. Turow har et tvivlsomt forsvar. Polakkerne er et af ULEBs mest eksplosive hold og er især farlige med 3-pts skudet, men det har Paris et godt forsvar imod....
20:45 Aston Villa-West Bromwich Scot Sinclair Scorer Anytime 7,00
jeppebh (+0,95 | 101,28%)
0
Fodbold - England - Premier League
Tip: Scot Sinclair Scorer Anytime
Odds: 7,00
Vinderchance: 15% | Betvalue: 105,00%
Efter lang tids fravær fra brugertips har jeg lavet 4 målscorer spil, 3 til i aften i Premier League og et enkelt til i morgen i Championship:   Aston Villa - West Brom.   ...
20:45 Aston Villa-West Bromwich Albion (Asian: Wes +0,5) 2 1,54
Cesco (-12,18 | 92,09%)
2
Fodbold - England Premier League
Tip: 2
Odds: 1,54
Chance: 30-0-70 | Betvalue: 107,80%
Bundopgør kan man vidst godt kalde det for, når West Brom besøger Aston Villa på Villa Park. Et stadion, som ikke har fået meget betydning for hjemmeholdet i denne sæson.   DET TAL...
20:45 Southampton-Crystal Palace 
Søren Jonassen (+15,59 | 112,57%)
1
Fodbold - Premier League
Southampton er faldet ned i tabellen, og en Europa-billet er nu i fare. Holdet har ikke vundet eller scoret i 3 kampe, og møder Crystal Palace, der er kravlet fri af nedrykning og viser god form, men er ramt af mange – især offensive – fravær....
 
20:45 Colchester-Notts Co. (Asian: Col 0 & -0,5) 1 1,86
Søren Jonassen (+15,59 | 112,57%)
0
Fodbold - England League 1
Tip: 1
Odds: 1,86
Chance: 47-28-25 | Betvalue: 101,42%
Notts County er i frit fald ned gennem tabellen og har tabt 9 af de seneste 12 ligakampe. Colchester ligger under stregen og har ikke imponeret på hjemmebane. De kommer med et frisk nederlag og tabte første indbyrdes kamp. Men værdi på hjemmesejr...
20:45 Yeovil-Walsall X 3,40
Søren Jonassen (+15,59 | 112,57%)
0
Fodbold - England League 1
Tip: X
Odds: 3,40
Chance: 37-31-32 | Betvalue: 105,40%
Bundproppen Yeovil havde det svært i efteråret, men siden årsskiftet har de specielt på hjemmebane klaret det godt. Walsall har ikke imponeret på det seneste og må se sig selv som små underdogs i en umiddelbart tæt kamp, hvor der er værdi i ...
20:45 Swindon-Gillingham 2 7,00
Søren Jonassen (+15,59 | 112,57%)
0
Fodbold - England League 1
Tip: 2
Odds: 7,00
Chance: 62-22-16 | Betvalue: 112,00%
Swindon er 19 point foran Gillingham, men siden midt-januar har udeholdets form været bedst. Swindon er desuden hårdt ramt af skader. Gillinghams nye manager tabte sin 1. kamp og taber nok også her, men flot værdi i overraskelsen....
20:45 Accrington-Shrewsbury 2 2,00
Søren Jonassen (+15,59 | 112,57%)
0
Fodbold - England League 2
Tip: 2
Odds: 2,00
Chance: 22-27-51 | Betvalue: 102,00%
Shrewsbury kan tage førstepladsen med en sejr. De har ikke imponeret på udebane og kommer med 2 nederlag, men bør vinde hos svingende Accrington, der ligger 18 point efter udeholdet og uden reel chance for op- eller nedrykning....
20:45 AFC Wimbledon-Southend 2 2,50
Søren Jonassen (+15,59 | 112,57%)
0
Fodbold - England League 2
Tip: 2
Odds: 2,50
Chance: 30-29-41 | Betvalue: 102,50%
Southend kæmper om direkte oprykning, og efter 2 nederlag i træk kom de tilbage på sporet i weekenden. Wimbledon har 3 hjemmesejre i træk, men tabte senest hos svage Hartlepool. Begge hold er ramt af skader, men værdien er på udestærke Southen...
Onsdag den 4. marts 2015
02:00 Chicago Bulls-Washington Wizards (Asian: Was -1,5) 2 1,92
BankShot (+3,83 | 102,50%)
0
Basketball - USA - NBA
Tip: 2
Odds: 1,92
Chance: 44-0-56 | Betvalue: 107,52%
Bulls vil være uden tre nøglespillere i nat, og Wizards har blot en mindre vigtig mangel. Wizards har været mystisk dårlige på det seneste, men de bør udnytte Bulls' vitale mangler i nat....
18:00 Lietuvos Rytas-Karsiyaka (Asian: Lie -3,5) 1 1,90
BankShot (+3,83 | 102,50%)
0
Basketball - Uleb Cup
Tip: 1
Odds: 1,90
Chance: 56-0-44 | Betvalue: 106,40%
Under normale omstændigheder ville jeg nok ikke anbefale dette spil, men ellers stærke Karsiyaka har et hårdt program i denne uge. og Rytas har været bundsolide på hjemmebane i denne sæson....
20:45 Manchester City-Leicester (Asian: Lei +2,5) 2 1,45
Cesco (-12,18 | 92,09%)
3
Fodbold - England Premier League
Tip: 2
Odds: 1,45
Chance: 30-0-70 | Betvalue: 101,50%
Der er dømt top mod bund i Premier League, hvor mestrene fra Manchester City byder Leicester velkommen på Etihad. Svær udekamp for Leicester, men de skal have fine chancer i denne kamp.   DET TALER F...
20:45 Newcastle United-Manchester United 
Søren Jonassen (+15,59 | 112,57%)
3
Fodbold - Premier League
Begge hold fik en sejr i weekenden ovenpå et skuffende nederlag kampen forinden, og mens Newcastle kæmper med skader, så kæmper Man Utd med at få spillet til at flyde trods sejrene. Kan Newcastle drille, eller får De Røde Djævle endnu en sejr...
 
20:45 West Ham-Chelsea Chelsea vinder til nul 2,62
Cesco (-12,18 | 92,09%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Chelsea vinder til nul
Odds: 2,62
Vinderchance: 40% | Betvalue: 104,80%
Normalt skulle man tro Chelsea havde indkasseret færrest mål i Premier League i denne sæson, men kun Southampton overgår dem her. De blå gjorde det fint i seneste kamp, og har et pænt overtag på West Ham....
20:45 Newcastle United-Manchester United Begge hold scorer 1,86
Cesco (-12,18 | 92,09%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Begge hold scorer
Odds: 1,86
Vinderchance: 55% | Betvalue: 102,30%
Dette er endnu en spændende kamp i den engelske Premier League, 28. runde. 11. pladsen Newcastle er 15 point bag Manchester United på 4. pladsen, som har været svære at slå på det seneste. Udover Swansea-nederla...
Lørdag den 7. marts 2015
18:00 Sampdoria-Cagliari 1 1,90
Mark Mameli (+7,23 | 103,81%)
0
Fodbold - Italien Serie A
Tip: 1
Odds: 1,90
Chance: 55-27-18 | Betvalue: 104,50%
Sampdoria vandt søndagens udekamp i Bergamo mod Atalanta og kan fortsætte stimen hjemme mod Cagliari. Hjemmeholdet har tendens til uafgjort, men bør have gode muligheder mod et formsvagt sardinsk mandskab....
Søndag den 8. marts 2015
15:00 FC København-Brøndby IF Under 1 mål (1.halvleg) 1,71
Frank Pilantra (+124,55 | 106,27%)
3
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: Under 1
Odds: 1,71
Chance: 25-38-37 | Betvalue: 101,27%
Begge hold har brug for sejr, men de to trænere er under pres op til dette rivalbrag, og tab skal undgås. Desuden halter offensiverne. Vi kan forvente fight og intensitet, men næppe et stort chance-orgie i 1. halvleg....
Søndag den 15. marts 2015
00:00 Bliver Hamilton verdensmester? Nej 1,86
checkered zebra (+4,96 | 104,47%)
29
Formel 1 - Verdensmesterskabet 2015
Tip: Nej
Odds: 1,86
Vinderchance: 57% | Betvalue: 106,02%
2014-sæsonen i formel 1 sluttede med det altafgørende løb i Abu Dhabi. Her tog Hamilton sejren og det samlede verdensmesterskab. Dette er britens anden titel i hans karriere, hvilket naturligvis gør ham til en af de ...
00:00 Får Magnussen mindst ét løb i 2015-sæsonen? Nej 1,40
checkered zebra (+4,96 | 104,47%)
11
Formel 1 - Sæsonspil 2015
Tip: Nej
Odds: 1,40
Vinderchance: 85% | Betvalue: 119,00%
Betsafe overvurderer i min optik betydningen af Magnussens status som reservekører. Jeg ser det som en mulighed, at han får lov til at deltage i tests for McLaren som stort set alle andre reservekørere, men han er ikke tilt...
00:00 Vettel-Alonso 1 2,00
checkered zebra (+4,96 | 104,47%)
1
Formel 1 - Verdensmesterskabet 2015 H2H
Tip: 1
Odds: 2,00
Chance: 53-0-47 | Betvalue: 106,00%
Ferrari ser ud til at have bygget en bil, der er betydeligt bedre end sidste år. Særligt deres præstation på den første dags tests i Barcelona ser enormt positive ud, hvor Raikkonen satte en hurtigere tid end Ham...
Fredag den 27. marts 2015
20:00 Vinder Sophia (draw-no-bet ved Baraa) 15,12
The Darkhorse (+101,56 | 133,08%)
8
Underholdning - X Factor 2015
Tip: Sophia (draw-no-bet ved Baraa)
Odds: 15,12
Vinderchance: 8% | Betvalue: 120,96%
Spillet går på, at Sophia vinder X Factor og med tilbagebetaling, hvis Baraa vinder. 84% af éns indskud placeres på Sophia til odds 18 hos Unibet, mens 16% placeres på Baraa som vinder til odds 6,25 hos Nordicbet....
Torsdag den 9. april 2015
12:00 Masters Rory Mclroy 10,00
rbjsyd (+0,62 | 112,40%)
2
Golf - USA
Tip: Rory Mclroy
Odds: 10,00
Vinderchance: 15% | Betvalue: 150,00%
Efter Mclroy's imponerende golfspil de sidste par uger er hans odds til at vinde den næste major US Masters i april styrtdykket hos de fleste bookmakere, men der er enkelte som ikke har fået sat oddsene ned, men mon ikke det er et sp&o...
Søndag den 7. juni 2015
18:30 Esbjerg-SønderjyskE SønderjyskE ender over Esbjerg i Superligaen 2,70
tjkander (-2,67 | 89,32%)
0
Fodbold - Danmark - Superligaen
Tip: SønderjyskE ender over Esbjerg i Superligaen
Odds: 2,70
Vinderchance: 47% | Betvalue: 126,90%
SønderjyskE ender over Esbjerg i superligaen 2014/2015 sæsonen Her endnu et par dage inden forårspremieren i den danske superliga er det på høje tid, at vi så småt begynder at ki...
Tirsdag den 15. september 2015
00:00 Er Thorning statsminister efter næste valg? Ja 7,50
Fidus (-1,10 | 63,33%)
14
Politik - Folketingsvalg
Tip: Ja
Odds: 7,50
Vinderchance: 26% | Betvalue: 195,00%
Lars Løkke Rasmussen er favorit til at blive statsminister efter næste folketingsvalg. Betsafes odds overvurderer dog favoritten og undervurderer den siddende statsminister.   Lars Løkke Rasmussen ...
00:00 Konservative Folkeparti-Over/Under Over 4,9 % 1,75
Fidus (-1,10 | 63,33%)
3
Politik - Folketingsvalg
Tip: Over 4,9
Odds: 1,75
Chance (o/u): 60-40 | Betvalue: 105,00%
OBS! Spillet er hos Bet25, som jeg ikke kunne vælge på listen.Spillet går på, at Konservative Folkepartis stemmeprocent bliver over 4,9 ved næste folketingsvalg. Konservative Folkeparti er...
20:00 Venstre- Over/Under Over 21,5 % 1,85
Fidus (-1,10 | 63,33%)
20
Politik - Folketingsvalg - Venstre
Tip: Over 21,5
Odds: 1,85
Chance (o/u): 80-20 | Betvalue: 148,00%
OBS! Spillet er hos Bet25, som ikke kan vælges i listen.Venstre blev ved sidste folketingsvalg danmarks største parti med 26.7%, men står de også til at holde tilslutningen ved næste valg...

Ekspertprofil - Facts og data

Torben N. Sørensen

44 år, fra Singapore
Ekspert siden juli 2007

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2015 Total
Tilbagebet. 112% 112% 112% 99%
Balance +3.69 +3.69 +3.69 -23.32
Hitrate 18/31 18/31 18/31 971/1803
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Hovedområder:
Fodbold - Champions League
Fodbold - Europa League
Fodbold - Landskampe

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Argentina - Primera Division
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-0.85
0/0
0/0
0/0
3/7
Australien - Hyundai A-League
0%
0%
0%
61%
0.00
0.00
0.00
-1.17
0/0
0/0
0/0
1/3
Australien Hyundai A-League
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
3/5
Belgien - Jupiler League
0%
0%
0%
131%
0.00
0.00
0.00
1.24
0/0
0/0
0/0
3/4
Brasilien - Serie A
0%
0%
0%
64%
0.00
0.00
0.00
-7.86
0/0
0/0
0/0
8/22
Brasilien Serie A
0%
0%
0%
42%
0.00
0.00
0.00
-8.34
0/0
0/0
0/0
5/16
Bulgarien - A Grupa
0%
0%
0%
132%
0.00
0.00
0.00
0.96
0/0
0/0
0/0
2/3
Champions League
0%
0%
0%
91%
0.00
0.00
0.00
-20.90
0/0
0/0
0/0
142/279
Champions League Kvalifikation
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-1.16
0/0
0/0
0/0
12/18
Champions League, gruppe G
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Colombia - Copa Mustang
0%
0%
0%
173%
0.00
0.00
0.00
0.73
0/0
0/0
0/0
1/1
Confederations Cup
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.94
0/0
0/0
0/0
10/17
Copa America
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-2.35
0/0
0/0
0/0
1/5
Copa Libertadores
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-3.75
0/0
0/0
0/0
17/34
Copa Libertadores Kvalifikation
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
2/2
Ecuador - Serie A
0%
0%
0%
108%
0.00
0.00
0.00
0.33
0/0
0/0
0/0
2/4
EM
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-17.42
0/0
0/0
0/0
11/37
EM-kvalifikation
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
3.59
0/0
0/0
0/0
13/21
Europa League
138%
138%
138%
95%
2.66
2.66
2.66
-9.44
5/7
5/7
5/7
216/390
Europa League Kvalifikation
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
-0.90
0/0
0/0
0/0
31/55
Frankrig - Cup
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
3/4
Frankrig - FA Cup
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
Frankrig - Le Championnat
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-1.54
0/0
0/0
0/0
6/15
Frankrig - Ligue 1
0%
0%
0%
127%
0.00
0.00
0.00
7.15
0/0
0/0
0/0
15/19
Frankrig - Ligue 2
0%
0%
0%
87%
0.00
0.00
0.00
-0.14
0/0
0/0
0/0
5/9
Frankrig Ligue 1
240%
240%
240%
122%
1.40
1.40
1.40
3.64
1/1
1/1
1/1
9/12
Frankrig Ligue 2
33%
33%
33%
73%
-2.00
-2.00
-2.00
-1.32
1/3
1/3
1/3
6/12
Grækenland - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Grækenland - Super League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Holland - Eredivisie
0%
0%
0%
78%
0.00
0.00
0.00
-1.32
0/0
0/0
0/0
3/6
Holland - Jupiler League
0%
0%
0%
139%
0.00
0.00
0.00
2.36
0/0
0/0
0/0
4/6
Holland - Æresdivisionen
0%
0%
0%
148%
0.00
0.00
0.00
5.70
0/0
0/0
0/0
9/12
Holland Jupiler League
56%
56%
56%
109%
-1.33
-1.33
-1.33
2.41
1/3
1/3
1/3
10/15
Holland Æresdivisionen
96%
96%
96%
106%
-0.09
-0.09
-0.09
0.46
1/2
1/2
1/2
4/8
International - EM
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Intertoto Cup
0%
0%
0%
128%
0.00
0.00
0.00
16.57
0/0
0/0
0/0
32/59
Irland - Eircom League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Italien - Cup
0%
0%
0%
92%
0.00
0.00
0.00
-0.25
0/0
0/0
0/0
1/3
Italien - Serie A
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
12.51
0/0
0/0
0/0
44/76
Italien - Serie B
0%
0%
0%
79%
0.00
0.00
0.00
-7.98
0/0
0/0
0/0
21/43
Italien Serie A
110%
110%
110%
101%
0.48
0.48
0.48
1.12
3/5
3/5
3/5
11/19
Italien Serie B
81%
81%
81%
90%
-0.38
-0.38
-0.38
-1.87
1/2
1/2
1/2
26/48
Japan - J. League
0%
0%
0%
151%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
1/1
Japan Cup 3
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Kroatien - 1. Division
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
1.04
0/0
0/0
0/0
4/6
Landskampe
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-3.78
0/0
0/0
0/0
15/31
Litauen - A Lyga
0%
0%
0%
140%
0.00
0.00
0.00
0.40
0/0
0/0
0/0
1/1
Lituaen - A Lyga
0%
0%
0%
259%
0.00
0.00
0.00
3.17
0/0
0/0
0/0
2/2
OL
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.08
0/0
0/0
0/0
4/8
Paraguay - Division Profesional
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Peru - Primera Division
0%
0%
0%
165%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - 2. Division
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
0.72
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - Ekstraklasa
0%
0%
0%
119%
0.00
0.00
0.00
1.14
0/0
0/0
0/0
4/6
Polen - I Liga
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.20
0/0
0/0
0/0
1/2
Portugal - Cup
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
3/5
Portugal - Liga Cup
0%
0%
0%
83%
0.00
0.00
0.00
-0.23
0/0
0/0
0/0
4/7
Portugal - Primeira Liga
0%
0%
0%
23%
0.00
0.00
0.00
-5.15
0/0
0/0
0/0
2/8
Portugal - SuperLiga
0%
0%
0%
17%
0.00
0.00
0.00
-2.50
0/0
0/0
0/0
1/3
Portugal League Cup
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
1.48
0/0
0/0
0/0
3/4
Portugal Liga ZON Sagres
0%
0%
0%
134%
0.00
0.00
0.00
3.39
0/0
0/0
0/0
7/10
Rumænien - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Rusland - Vischaya
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
5.05
0/0
0/0
0/0
5/7
Rusland Premier League
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
3/4
Russia promotion/relagation
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Schweiz - Super League
0%
0%
0%
133%
0.00
0.00
0.00
3.66
0/0
0/0
0/0
8/11
Schweiz Super League
0%
0%
0%
75%
0.00
0.00
0.00
-0.75
0/0
0/0
0/0
1/3
Spanien - Cup
0%
0%
0%
157%
0.00
0.00
0.00
6.30
0/0
0/0
0/0
10/11
Spanien - LIGA BBVA
0%
0%
0%
98%
0.00
0.00
0.00
-0.11
0/0
0/0
0/0
3/7
Spanien - Primera (Liga BBVA)
0%
0%
0%
58%
0.00
0.00
0.00
-2.53
0/0
0/0
0/0
2/6
Spanien - Primera Division
0%
0%
0%
76%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
8/22
Spanien - Segunda (Liga Adelante)
0%
0%
0%
150%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/2
Spanien - Segunda Division
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
13/24
Spanien LIGA Adelante
188%
188%
188%
137%
0.88
0.88
0.88
8.21
1/1
1/1
1/1
13/17
Spanien LIGA BBVA
220%
220%
220%
93%
1.20
1.20
1.20
1.59
1/1
1/1
1/1
13/21
Tjekkiet - Gambrinus League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-0.32
0/0
0/0
0/0
2/5
Træningskamp
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - 1. Lig
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyrkiet - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - Superlig
0%
0%
0%
84%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
10/21
Tyrkiet - TFF 1. divison
0%
0%
0%
182%
0.00
0.00
0.00
2.46
0/0
0/0
0/0
3/3
Tyrkiet Super Lig
113%
113%
113%
113%
0.25
0.25
0.25
0.25
1/2
1/2
1/2
1/2
Tyrkiet Superlig
0%
0%
0%
144%
0.00
0.00
0.00
3.52
0/0
0/0
0/0
6/8
Tyskland - 1. Bundesliga
0%
0%
0%
104%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
8/15
Tyskland - 2. Bundesliga
0%
0%
0%
73%
0.00
0.00
0.00
-2.31
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland - Cup
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - DFB Pokal
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyskland 1. Bundesliga
116%
116%
116%
109%
0.62
0.62
0.62
1.03
2/4
2/4
2/4
6/11
Tyskland 2. Bundesliga
0%
0%
0%
154%
0.00
0.00
0.00
3.75
0/0
0/0
0/0
5/7
UEFA Super Cup
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/2
UEFA Supercup
0%
0%
0%
178%
0.00
0.00
0.00
2.34
0/0
0/0
0/0
2/3
Ungarn - Soproni Liga
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
USA - Major League Soccer
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
5/7
USA Major League Soccer
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-3.00
0/0
0/0
0/0
0/3
Venskabskampe
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-6.10
0/0
0/0
0/0
10/25
VM
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-10.34
0/0
0/0
0/0
52/103
VM for klubhold
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
3/10
VM Klubhold
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.15
0/0
0/0
0/0
8/14
VM kvalifikation
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
0.37
0/0
0/0
0/0
1/1
VM-kvalifikation
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
1.74
0/0
0/0
0/0
5/7
Østrig - T-Mobile Bundesliga
0%
0%
0%
130%
0.00
0.00
0.00
1.52
0/0
0/0
0/0
4/5
Total
112%
112%
112%
99%
3.69
3.69
3.69
-25.13
18/31
18/31
18/31
969/1801
 

OL

Flest guld-medaljer
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
 

Skak

Dortmunder Sparkassen
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1

SKADER/KARANTÆNER

Atletico Madrid
Guilherme Siqueira
03/03 06:11
Et par dage
José María Giménez de Vargas
03/03 06:11
Et par dage
Saul Niguez
03/03 06:11
Et par dage
Antoine Griezmann
02/03 05:47
08/03: Atletico Madrid-Valencia
Diego Godin
26/02 10:07
17/03: Atletico Madrid-Bayer Leverkusen
Miranda
02/03 05:48
08/03: Atletico Madrid-Valencia
Tiago
25/02 22:56
17/03: Atletico Madrid-Bayer Leverkusen

Hannover 96
Ceyhun Gülselam
03/03 13:50
Ukendt varighed
Andre Hoffmann
02/03 19:09
Ukendt varighed
Markus Miller
02/03 19:09
Ukendt varighed
Miiko Albornoz
02/03 19:08
Et par dage
Niklas Teichgräber
02/03 19:09
Ukendt varighed
Robert Almer
02/03 19:08
Ukendt varighed
Lars Stindl
02/03 17:40
07/03: Hannover 96-Bayern Munich
Leveret af Holdnyt.dk - Danmarks hurtigste nyhedsoverblik