Tips & analyser » Ekspertanalyse

Atletico Madrid - Hannover 96
(Asian: Atl -1)
Tip: 1 (2-1)
Atletico Madrid officiel hjemmeside
Hannover 96 officiel hjemmeside
Torsdag den 29. marts 2012 kl. 21:05 - Fodbold, Europa League
Estadio Vicente Calderon - Dommer: Stephane Lannoy
Af Torben N. Sørensen, 21. mar. 2012, 04:32 (opdateret 30. mar. 2012, 00:21). Vist 1941 gange.
0
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 1,85
Chance: 41 - 25 - 34
Betvalue: 100,85% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 1,83

Bookmaker: Bet365

» Læs anmeldelse af Bet365

Bet365 bonus på 1000 DKK

Tilbyder nye kunder en bonus svarende til første indskud på kontoen, op til 1.000 kr.


Vis flere detaljer

Kommentarer (1) Til kommentarer

ANALYSEN OPDATERET - SE NEDERST

Meget større succes for de spanske klubber i de seneste års Europa League, hjemmebane-fordel, samt et på papiret stærkere mandskab gør Atletico Madrid til den motiverede favorit hjemme mod Hannover 96.

Spanske klubber har (sammen med de portugisiske) domineret Europa League i nu ganske mange sæsoner, mens de tyske de seneste 10 år blot har opnået én tabt finale. Det er egentligt ikke fordi de tyske klubber nedprioriterer Europa League som sådan. Deres statistik og resultater er bare slet ikke i nærheden af spaniernes.


Spil-form: Jeg går på Atletico Madrid på en Asian Handicap -1-linie, hvilket betyder, at Atletico skal vinde med to mål, før det kommer til gevinst. I tilfælde af Atletico-sejr med én betales indskuddet dog tilbage, så ikke den store ulykke i så fald. Årsagen til, at jeg strammer linien til -1 i stedet for blot -0,75 eller -0,5 (det samme som et almindeligt 1-tal på Atletico-sejr) skal findes i den omstændighed, at jeg tror, Hannover kan få det svært, hvis de først kommer bagud.

 

Skal jeg spå om den kommende odds-udvikling inden kamp-dagen torsdag i næste uge, så må det blive, at oddsene på Atletico Madrid vil falde. Spådommen kan blive ødelagt af den mellemliggende tids resultater – det især hvis det skulle lykkes Hannover lørdag at få point ude mod Bayern München – men jeg anser det for værende langt mest sandsynligt, at vi over den kommende uge vil opleve et odds-fald på Atletico og en tilsvarende stigning på Hannover.  

 

Bedste odds: 1,88 hos Pinnacle

Bedste odds blandt bookmakere med dansk licens: 1,85 hos Bet365

 

Mine procenter for 1X2:

1: 66 %

X: 21 %

2: 13 %

 

Mine procenter for 1X2 på H 0-1:

1: 41 %

X: 25 %

2: 34 %

 

 

Lidt nations-historik og -overblik: Klubberne fra den iberiske halvø har de seneste år gjort Europa League til deres legeplads, dvs. de spanske klubber under FC Barcelona og Real Madrids niveau samt de portugisiske.

 

Sidste år var finalen et rent portugisisk anliggende mellem FC Porto og Braga, og i 2010 vandt Atletico Madrid Europa League. Set over den lidt længere målestok er Europa League med tre undtagelser de seneste 10 år altid blevet vundet af spanske eller portugisiske klubber, og undtagelserne hedder Sjakther Donetsk, Zenit St. Petersborg og CSKA Moskva. Tegner der sig et billede? Det gør der efter min mening i høj grad.

 

Årsagen?: Forklaringen skal langt hen ad vejen findes i motivation eller måske rettere prioritering. For klubberne i Spanien under FC Barcelona og Real Madrid, for de portugiske klubber, og for de store klubber fra Rusland/Ukraine, er Europa League den største internationale titel, de realistisk kan drømme om at vinde. Og der satses i disse lande gennemgående stort på Europa Cup’en, også selvom det kun er den ”lille” Europa League.

 

Det står i skærende kontrast til indstillingen i store fodboldnationer som England, Italien og Frankrig, hvor det nærmere er reglen end undtagelsen, at at klubberne mønstrer delvise reservehold til Europa League-kampene, simpelthen fordi den hjemlige liga prioriteres som langt vigtigere.

 

Derfor er det naturligvis også lattervækkende, at de to store odds-favoritter til Europa League-titlen for 14 dage siden var Manchester United og Manchester City :-) – decideret overraskende var det imidlertid ikke, da spille-markedet tilsyneladende har meget svært ved at tage ved lære.

 

Tyskerne: Med de tyske klubber stiller det sig lidt anderledes. Tyskerne har ikke haft succes i den ”lille” Europa Cup længe (okay, i 2009 nåede Werder Bremen finalen, hvor de tabte til Sjakhter Donetsk, men det er så også det), hvilket egentligt ikke skyldes nedprioritering som sådan af turneringen, men de statistiske manglende tyske resultater i forhold til de spanske og portugisiske er markante, hvorfor man ikke kan tillade sig andet end at notere sig dem og inkorporere dem i sine vurderinger.

 

Det logiske udfald: I opgøret mellem Atletico Madrid og Hannover 96 ser jeg, især i den første kamp på Vicente Calderon i Madrid, Atletico som klare favoritter.

 

De to hold stillet over for hinanden peger på en større Atletico-kvalitet, og med fordelen af hjemmebane virker spansk sejr af den første kamp som det logiske udfald.

 

Atletico i EL: Siden Europa League efter efterårets gruppespil gik ind i den alvorligere cup-fase har Atletico Madrid ikke haft de store problemer. I sekstendedelsfinalen vandt Atletico først 3-1 ude og derefter 1-0 hjemme over Lazio, og i ottendedelsfinalen blev det mod Besiktas først til en 3-1-hjemmesejr og derefter en 3-0-sejr i returen i Tyrkiet.

 

Hannover i EC: Helt samme modstander-kaliber har Hannover 96 ikke været oppe imod på vejen til kvartfinalerne, omend de to belgiske hold Club Brugge og Standard Liège ikke kan regnes som decideret lette, så var der dog betydeligt værre modstandere, Hannover kunne have trukket. I sekstendedelsfinalen mod Club Brugge vandt Hannover hjemmekampen 2-1 og efterfølgende også udekampen 1-0. I ottendedelsfinalen mod Standard Liège blev det først til 2-2 i Belgien, hvorefter Hannover vandt 4-0 hjemme.

 

Atletico i La Liga: I den spanske Primera Division befinder Atletico Madrid sig nede på en øjeblikkelig 10-11.plads i tabellen, men taget i betragtning at der kun er fem point op til Levante på den Champions League-kvalificerende fjerdeplads har Atletico alt at spille om. Formen er også i orden, og det har den faktisk været siden den hårde argentiner Diego Simeone overtog rorpinden tidligere på sæsonen.

 

Atletico Madrid tabte i den forgangne weekend godt nok 1-2 ude til Mallorca, men det var blot andet nederlag i 2012, og da det første skete med knebne 1-2 til FC Barcelona (Atletico havde i øvrigt fortjent bedre i den kamp), så er det samlede billede klart positivt. Statistik for Atleticos kampe siden nytår: 8-5-2.

 

Inden kampen mod Hannover skal Atletico Madrid i ilden to gange i den spanske liga. Først i aften onsdag hjemme mod Athletic Bilbao, og derefter søndag ude mod Zaragoza.

 

Hannover i Bundesligaen: Hannover 96 har haft en ganske fin sæson. En foreløbig syvendeplads i Bundesliga er ikke så ringe for en klub af Hannovers størrelse, og derudover lever klubben jo stadig i Europa League. Træner Mirko Slomka og hans folk har gjort det godkendt i 2011/12 og endda lidt til.

 

Formen er lidt svingende. Hannover startede 2012 fint efter den tyske vinterpause, men kampene i marts har budt på et lidt broget billede med 2-2 hjemme mod Augsburg, 0-3 ude til Werder Bremen, men så også senest 4-1 hjemme over FC Köln.

 

På lørdag i Bundesligaen venter der Hannover 96 en vanskelig udebane-opgave mod formstærke Bayern München.

 

Holdene: Som de to klubber stillede op i Europa Leagues ottendedels-returmøder (Atletico Madrid ude mod Besiktas og Hannover 96 hjemme mod Standard Liège):

 

Atletico Madrid: Thibault Courtois; Miranda, Filipe Luis, Diego Godín, Juanfran, Gabi, Mario Suarez, Arda Turan, Koke, Adrian og Radamel Falcao. 

 

Hannover 96: Ron Zieler; Karim Haggui, Christian Pander, Mario Eggimann, Konstantin Rausch, Steven Cherundolo, Sergio Pinto, Lars Stindl, Manuel Schmiedebach, Jan Schlaudraff og Mohammed Abdellaoue.

 

+3 / -1: Jeg har tre argumenter for dette bet, men også ét argument imod. Først, hvad der taler for væddemålet:

 

+1.) Jeg vil postulere en lille, men alligevel markant klasseforskel på disse to mandskaber. Atletico er det bedre af de to hold, derom er der i min bog ikke den store tvivl (hvor meget, de så er bedre, kan debatteres).

 

+2.): Hjemmebane-fordelen. Den er statistisk ikke så tung i Europa League som i Champions League, men vejer dog betydeligt alligevel.

 

+3.): Den statistisk beviselige langt større spanske succes i Europa League end tyske. Der er markant forskel på de to nationers klubbers præstationer i Europa League de seneste år, og vi skal ikke længere tilbage end til 2010 for at finde, at vinderen af Europa League hed Atletico Madrid.

 

-1.) Taktikken trækker til gengæld en smule ned for dette bet. Forklaringen skal findes hos Hannover, som langtfra spiller typisk tysk. Hannover er sjældent meget i boldbesiddelse, men satser på lynhurtige omstillinger, hvor de med meget få pasninger kommer til hurtige afslutninger. Den slags er smart mod teknisk stærkere hold som Atletico Madrid, og man erindrer, at Hannover på den konto eliminerede FC Sevilla i sen-sommerens kvalifikation til Europa League.

 

Konklusion: Samlet finder jeg et bet på Atletico-sejr berettiget. Der er ikke den helt store værdi, indrømmet, og der er mindst ét argument imod (de taktiske omstændigheder), som jeg også anfører. En mindre klasseforskel (i min bog) samt langt større spansk Europa League-succes vejer dog.

 

Jeg gør indskud på Atletico Madrid på en -1-linie i stedet for blot på sejr ”lige på”, da jeg vurderer, at det risikerer at gå galt for Hannover, hvis Atletico først får hul på bylden. For egen rulle har jeg skudt to af fem mulige units afsted på Atletico Madrid på Asian Handicap -1.

 

 

Analysen vil blive opdateret med trupnyt, sandsynlige start-opstillinger og odds-udvikling tirsdag morgen i ugen for kamp-dagen.

 

- - - - - - - - - -

 

Opdateret tirsdag nat:

 

Atletico Madrid har spillet to Primera Division-kampe siden denne analyse blev smidt på BetXpert for godt en uge siden. I midtugen vandt Atletico Madrid 2-1 hjemme over Athletic Bilbao, og i weekenden blev det til et 0-1-nederlag ude mod Zaragoza.

 

Hannover 96 holdt midtugen fodbold-fri, og i weekenden tabte de i Bundesligaen 1-2 ude til Bayern München.

 

Trupnyt – Atletico Madrid: Teamnews er hurtigt overstået for Atletico Madrids vedkommende. Silvio Pereira (forsvar – reserve) er skadet, og Antonio Lopez Guerrero (forsvar – reserve) er tvivlsom, hvilket er det hele. Atletico Madrid er således i stand til at stille stærkest mulige hold.

 

Trupnyt – Hannover 96: Stærkest mulige hold er også Hannover 96 i stand til at mønstre, da de eneste folk ude med skader er Carlitos Alves (midtbane – reserve) og danske Leon Andreasen (midtbane – reserve).

 

Holdene: De sandsynlige start-opstillinger:

 

Atletico Madrid (4-2-3-1): Thibaut Courtois; Juanfran Torres, Diego Godin, Miranda, Filipe Luis, Mario Suarez, Gabi, Diego, Arda Turan, Adrian Lopez og Radamel Falcao.

 

Hannover 96 (4-4-2): Ron-Robert Zieler; Steven Cherundolo, Mario Eggimann, Emanuel Pogatetz, Christian Pander, Manuel Schmiedebach, Sergio Pinto, Lars Stindl, Konstantin Rausch, Mame Biram Diouf og Mohammed Abdellaoue.

 

Odds-udvikling: Oddsene på Atletico Madrid er skredet. De 1,88 man for en uge siden kunne score sig på Atletico Madrid -1 er væk, og højeste betaling er nu 1,78 (hos Pinnacle og SBObet). Ingen værdi længere efter min mening.

Formen / seneste 10 kampe
Atletico Madrid
09/11 U Real Sociedad 1-2
04/11 U Malmø FF 2-0
01/11 H Cordoba 4-2
26/10 U Getafe 1-0
22/10 H Malmø FF 5-0
19/10 H Espanyol 2-0
04/10 U Valencia 1-3
01/10 H Juventus 1-0
27/09 H Sevilla 4-0
24/09 U Almeria 1-0
 Statistik for Atletico Madrid
 
Hannover 96
14/11 U Osnabruck 0-2
07/11 U Hertha Berlin 2-0
01/11 H Eintracht Frankfurt 1-0
28/10 U Aalen 0-2
25/10 U Borussia Dortmund 1-0
18/10 H Borussia Mönchengladbach 0-3
04/10 U Bayern München 0-4
27/09 U VfB Stuttgart 0-1
24/09 H FC Köln 1-0
20/09 U Paderborn 0-2
 Statistik for Hannover 96
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, Europa League

Aktuelle tips - analysevælger

Lørdag den 22. november 2014
14:30 Thüringer-Vardar Skopje 1X 2,15
Roman Empire (+81,90 | 107,26%)
0
Håndbold - Champions League
Tip: 1X
Odds: 2,15
Chance: 40-10-50 | Betvalue: 107,50%
Kvinder. Thüringer har gjort det glimrende med en smal trup. I dag møder de en tilsvarende smal trup. Vardar mangler 5 profiler ift. sæsonstarten. Rige Vardar er favorit, men hjemmebanefordel giver Thüringer god pointchance....
15:00 Skanderborg-GOG Over 54,5 mål 1,72
Roman Empire (+81,90 | 107,26%)
3
Håndbold - Danmark Herre Håndbold Ligaen
Tip: Over 54,5
Odds: 1,72
Chance (o/u): 62-38 | Betvalue: 106,64%
Skanderborg og GOG er blandt de mest tempostærke hold i rækken. Forrygende kontrafaser. Skanderborg er i krise i buret med et hav af skader, mens GOG er uden forsvarskrumtap Lasse Kronborg. Kirkeløkkes afbud taler både for og imod. ...
15:30 Robin van Persie-Radamel Falcao (DNB) 1 Flest sæsonmål 1,64
Frank Pilantra (+114,48 | 105,85%)
0
Fodbold - England - Premier League
Tip: 1
Odds: 1,64
Chance: 60-10-30 | Betvalue: 108,40%
Der var lagt op til en stjerneoffensiv i Manchester United, men nu må Falcao igen skrive sig på skadeslisten, og det ligner endnu en skuffende sæson for den skadesplagede angriber. Robin van Persie ser igen ud til at blive målkongen på Old Traff...
15:30 Samlet antal Bundesliga-mål i 12. spillerunde: Under 27 mål 1,80
Frank Pilantra (+114,48 | 105,85%)
0
Fodbold - Tyskland - 1. Bundesliga
Tip: Under 27
Odds: 1,80
Chance: 40-5-55 | Betvalue: 104,00%
Der er høje forventninger hos Betsafe om en målrig Bundesliga-spillerunde i denne weekend, hvor linjen er sat på 27 scoringer i de 9 kampe. Men kun en enkelt gang i denne sæson har de tyske kampe ramt over denne høje linje....
15:30 Borussia Mönchengladbach-Eintracht Frankfurt (Asian: Bor -1 & -1,5) 1 1,93
Martin K. Andersen (-8,95 | 99,09%)
0
Fodbold - Tyskland 1. Bundesliga
Tip: 1
Odds: 1,93
Chance: 48-21-31 | Betvalue: 103,14%
Formstærke Gladbach ser bedre ud på alle parametre end et meget formsvagt Frankfurt-hold, der lider under mange fravær i defensiven....
15:30 Hannover 96-Bayer Leverkusen (Asian: Han +0,5) 1 1,98
Martin K. Andersen (-8,95 | 99,09%)
0
Fodbold - Tyskland 1. Bundesliga
Tip: 1
Odds: 1,98
Chance: 25-28-47 | Betvalue: 104,94%
Leverkusen har på papiret det bedste hold, men faktisk er dette nr 4 mod nr 6, og bbookmakerne ser ud til at undervurdere hjemme- og formstærke Hannover mod et ude- og formsvagt Leverkusen-hold....
16:00 Norge-Tyskland 2 1,86
Nicolai Kristensen (+348,28 | 112,29%)
0
Vintersport - Skihop
Tip: 2
Odds: 1,86
Chance: 40-0-60 | Betvalue: 111,60%
Hold i Klingenthal for mænd. Norge er uden Sjøen som styrtede under træningen i går. Tyskland har derfor lidt større bredde på sit hold. Dette kan blive afgørende i en ofte meget tæt hold konkurrence. Der er stor forskel på oddsene rundt ...
16:00 Finland-Rusland 1 1,35
Nicolai Kristensen (+348,28 | 112,29%)
0
Vintersport - Skihop
Tip: 1
Odds: 1,35
Chance: 80-0-20 | Betvalue: 108,00%
Hold i Klingenthal for mænd. Her har vi en duel mellem to lande, som nok slutter i den tunge ende af feltet. Men Finland har større kvalitet på sit landshold og er klar favorit i denne h2h. Rusland kan levere enkelte gode hop, men har svært ve...
16:00 Japan-Polen 2 2,20
Nicolai Kristensen (+348,28 | 112,29%)
0
Vintersport - Skihop
Tip: 2
Odds: 2,20
Chance: 50-0-50 | Betvalue: 110,00%
Hold i Klingenthal for mænd. Det ligner en tæt duel mellem Japan og Polen. Begge nationer kan på en god dag overraske. Japan var lidt stærkere end under træningen i går. Det er dog først i dag det tæller, og Polen kan gøre det bedre end ...
16:00 Everton-West Ham X 3,80
Jesper Møgelby (+7,87 | 102,73%)
5
Fodbold - England Premier League
Tip: X
Odds: 3,80
Chance: 51-27-22 | Betvalue: 102,60%
Historisk set har Everton og West Ham spillet tætte kampe, hvor kun 1 af de seneste 8 er blevet vundet med mere end 1 mål (3 er endt uafgjort). Holdene er jævnbyrdige rent fysisk, men en joker er antallet af skader og til hvem. ...
16:00 Newcastle United-Queens P.R. 1 1,85
Higuain (-16,81 | 97,09%)
6
Fodbold - England Premier League
Tip: 1
Odds: 1,85
Chance: 55-26-19 | Betvalue: 101,75%
Newcastle har fået vendt skuden og kan snuppe 5. ligasejr på stribe. QPR har også fået gang i stængerne og har spillet et par fine kampe mod flere tophold. Newcastle ligner dog det stærkeste mandskab mod QPR, som generelt er svage på udebane....
16:00 Stoke-Burnley Stoke vinder med 1 eller 2 2,13
Higuain (-16,81 | 97,09%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Stoke vinder med 1 eller 2
Odds: 2,13
Vinderchance: 49% | Betvalue: 104,37%
Burnley har Danny Ings tilbage i front, men er nok stadig det svageste mandskab i Premier League. Stoke har vist fin form og er svære at true på Britannia Stadium. Det ligner hjemmesejr. Men den kan blive smal, for Stoke scorer sjældent mange mål...
16:00 Atletico Madrid-Malaga Atletico Madrid vinder med 1 eller 2 2,01
Higuain (-16,81 | 97,09%)
0
Fodbold - Spanien LIGA BBVA
Tip: Atletico Madrid vinder med 1 eller 2
Odds: 2,01
Vinderchance: 52% | Betvalue: 104,52%
De hjemmestærke mestre fra Atlético bør vinde denne kamp mod et svækket udehold, men velorganiserede Málaga har vist fin form, og en storsejr bliver det næppe....
16:00 Accrington-Cambridge U 1 2,70
Søren Jonassen (+11,59 | 123,65%)
0
Fodbold - England League 2
Tip: 1
Odds: 2,70
Chance: 38-27-35 | Betvalue: 102,60%
Accrington har spillet 2 kampe siden Cambridge sidst var i aktion sidste fredag, og de tabte skuffende seneste ligakamp til Carlisle. De har dog en rigtig stærk hjemmebane, og en af årets store overraskelser, Cambridge, har haft det svært på udeb...
16:00 Dag and Red-Carlisle 1 3,00
Søren Jonassen (+11,59 | 123,65%)
0
Fodbold - England League 2
Tip: 1
Odds: 3,00
Chance: 35-28-37 | Betvalue: 105,00%
Dag & Red er uden sejr i de seneste 7 kampe - men har her en pæn chance for endelig at få en sejr. Hjemmholdet er ganske vist ramt af karantæner, men Carlisle har tabt 5 af deres seneste 8 kampe....
16:00 Hartlepool-York 2 2,45
Søren Jonassen (+11,59 | 123,65%)
0
Fodbold - England League 2
Tip: 2
Odds: 2,45
Chance: 29-28-43 | Betvalue: 105,35%
Hartlepool ligger sidst og har kun fået 1 point i de seneste 5 kampe. York er kun 3 point over hjemmeholdet, men deres form og spil er i fremgang, og de er egentlig et ret habilt udehold. Desuden kommer York med selvtillid fra en frisk sejr....
16:00 Tofas-Gaziantep Royal Hali (Asian: Gaz +2,5) 2 1,90
BankShot (+7,50 | 110,00%)
0
Basketball - Tyrkiet 1
Tip: 2
Odds: 1,90
Chance: 42-0-58 | Betvalue: 110,20%
Hjemmebanefordelen trækker en del procenter i Tofas' retning, men Gaziantep har en stærkere trup, og Tofas spillede en tæt kamp i Rumænien i tirsdags. Det tror jeg vil sætte sit præg i denne kamp....
17:00 Esbjerg fB-Hobro Begge hold scorer: Ja 1,91
Tommy Shearer (+23,98 | 109,99%)
3
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: Begge hold scorer: Ja
Odds: 1,91
Vinderchance: 55% | Betvalue: 105,05%
Hobro har formået at score mod alle hold på udebane undtagen FCN. Esbjerg er inde i en god periode, og jeg tror de vil komme med fuld fart fra første fløj - jeg ser gode muligheder for at begge hold scorer....
17:00 Karsiyaka-Türk Telekom (Asian: Tü +10,5) 2 1,90
BankShot (+7,50 | 110,00%)
0
Basketball - Tyrkiet 1
Tip: 2
Odds: 1,90
Chance: 44-0-56 | Betvalue: 106,40%
Karsiyaka kommer fra en kamp mod PAOK, som trak tænder ud. Telekom skal være forholdsvis store underdogs i Karsiyaka, men jeg tror på at de kan hænge nogenlunde på....
17:10 Bjerringbro-Silkeborg-HC Midtjylland 1 1,40
Roman Empire (+81,90 | 107,26%)
1
Håndbold - Danmark Herre Håndbold Ligaen
Tip: 1
Odds: 1,40
Chance: 72-9-19 | Betvalue: 100,80%
BSV er i klar formmæssig fremgang. Det har givet dem et boost at klare sig igennem med smalt hold. Ganske vist mangler de Kjelling, men de nye spillere ser spændende ud. HCM døjer med skader og har været markant bedre hjemme end ude. ...
18:00 Atalanta-Roma 2 1,80
Mark Mameli (+2,24 | 101,37%)
0
Fodbold - Italien Serie A
Tip: 2
Odds: 1,80
Chance: 17-26-57 | Betvalue: 102,60%
Atalanta tager lørdag aften imod Roma på Stadio Atleti Azzurri efter landsholdspausen. Hjemmeholdet er ubesejret i de seneste tre kampe, men spillet fungerer ikke, og stærke Roma bør kunne overmatche Bergamo-klubben....
18:00 Eibar-Real Madrid (Asian: Rea -2) 2 1,89
Higuain (-16,81 | 97,09%)
0
Fodbold - Spanien LIGA BBVA
Tip: 2
Odds: 1,89
Chance: 34-22-44 | Betvalue: 105,16%
Der er stor niveauforskel, når oprykkerne fra Eibar får besøg af Champions League-mestrene fra Madrid. Eibar har dog vist styrke i defensiven, men Ronaldo og co. ligner med deres vanvittige scoringsnit en solid overmagt....
18:30 Arsenal-Manchester United Arsenal vinder med 1 mål eller X 1,94
Jesper Møgelby (+7,87 | 102,73%)
2
Fodbold - England Premier League
Tip: Arsenal vinder med 1 mål eller X
Odds: 1,94
Vinderchance: 53% | Betvalue: 102,82%
Jeg forudser en tæt kamp, når to af Premier League's fineste hold tørner sammen på Emirates. Gunners er farlige på hjemmebane og har en stærkt spillende Alexis, mens udeholdet døjer med et utal af skader. Dog har United et taktisk geni i Van G...
19:00 VfL Gummersbach-TBV Lemgo (Asian: TBV +3,5) 2 1,78
Roman Empire (+81,90 | 107,26%)
0
Håndbold - Tyskland Bundesliga
Tip: 2
Odds: 1,78
Chance: 40-0-60 | Betvalue: 106,80%
Mænd. Lemgo er endelig i stærkeste opstilling efter et skadeplaget efterår. De er meget bedre end deres placering og har et par kampe til gode. Gummersbach ligger mere som ventet. Gummersbach er favoritter hjemme, men det ligner nyt tæt opgø...
19:30 FC København-Silkeborg FCK vinder med 1 eller 2 mål 2,05
Tommy Shearer (+23,98 | 109,99%)
0
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: FCK vinder med 1 eller 2 mål
Odds: 2,05
Vinderchance: 53% | Betvalue: 108,65%
FCK har skuffet kva deres spiller-materiale, og er tvunget til at vinde over Silkeborg, som kun har 4 point (!) Men FCK har svært ved at score mål, faktisk næst-færrest i Superligaen, hvorfor en storsejr imod et defensivt hold ikke ligger i korte...
20:00 Nice-Reims Under 0,5 mål i 1. halvleg 2,75
Jens Bøye (+54,72 | 102,72%)
0
Fodbold - Frankrig Ligue 1
Tip: Under 0,5
Odds: 2,75
Chance (o/u): 60-40 | Betvalue: 110,00%
Dette opgør mellem to midterhold (nr 12 mod nr 10) tegner målfattigt. Begge hold er skadesramte og må bl.a. undvære deres topscorere. Der er andre der kan score (og defensiverne er ikke dirkefri), men oddset for 0-0 ved pausen holder flot værdi....
20:45 Lazio-Juventus X 3,50
Jens Bøye (+54,72 | 102,72%)
0
Fodbold - Italien Serie A
Tip: X
Odds: 3,50
Chance: 22-30-48 | Betvalue: 105,00%
Mesterhold og ligaetter Juventus vandt 7-0 lige før landskampspausen. Men det var på eget græs, og hjemmestærke Lazio ligner en bedre modstander. Også fordi Juve har haft flere i landskamp i midtugen. Den Gamle Dame taber dog sjældent. Værdi i...
22:30 Internacional-Atletico MG 1 1,61
Frank Pilantra (+114,48 | 105,85%)
0
Fodbold - Brasilien Serie A
Tip: 1
Odds: 1,61
Chance: 63-24-13 | Betvalue: 101,43%
Atletico MG ser ud til at komme med et reservemandskab til det udsolgte Beira Rio, hvor hjemmestærke Internacional kæmper for en top4-placering. Massiv favoritværdighed til Internacional....
Søndag den 23. november 2014
14:00 OB-FC Nordsjælland (Asian 0:0) 2 1,98
Tommy Shearer (+23,98 | 109,99%)
0
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: 2
Odds: 1,98
Chance: 34-28-38 | Betvalue: 103,24%
Selv om FCN mangler nogle vigtige spillere, så ser jeg FCN som et bedre hold, og krydrer man dét med balladen omkring OB's midtuge-træning med intern fight, og med Emil Larsen og Spelmann som tvivlsomme, så er værdien på FCN. ...
17:00 Levante-Valencia Over 6 kort 2,05
Higuain (-16,81 | 97,09%)
0
Fodbold - Spanien LIGA BBVA
Tip: Over 6
Odds: 2,05
Chance: 52-10-38 | Betvalue: 116,60%
Lokalderby i Valencia. De to bysbørn bryder sig bestemt ikke om hinanden, hvorfor det ofte ender i mange kort. Kampens dommer er normalt mild, men jeg forventer at han føler sig tvunget til at skrue bissen på i denne kamp....
17:45 Fernando Torres - antal sæsonmål: Under 11,5 mål 1,50
Frank Pilantra (+114,48 | 105,85%)
0
Fodbold - Italien - Serie A
Tip: Under 11,5 mål
Odds: 1,50
Vinderchance: 68% | Betvalue: 102,00%
Fernando Torres har ikke fået en vellykket start i Milan. Det er blot blevet til et enkelt sæsonmål for Torres, der endda har svært ved at komme på hold. Det ser ikke ud til at den spanske angriber rigtigt kommer ud af måltørken i denne sæson...
18:00 Catania-Latina 1 1,90
Mark Mameli (+2,24 | 101,37%)
0
Fodbold - Italien Serie B
Tip: 1
Odds: 1,90
Chance: 55-27-18 | Betvalue: 104,50%
Catania tager søndag aften imod bundholdet Latina på Stadio Massimino. Sicilianerne har vundet de seneste tre hjemmekampe i træk, og henter normalt de fleste point på Sicilien. Latina får en del uafgjorte, men hjemmesejren er sandsynlig her....
20:45 AC Milan-Inter X 3,40
Mark Mameli (+2,24 | 101,37%)
0
Fodbold - Italien Serie A
Tip: X
Odds: 3,40
Chance: 36-31-33 | Betvalue: 105,40%
Spændende lokalopgør når Milan og Inter tørner sammen i Derby della Madonnina. Milan er svækket defensivt, mens Inter har skiftet ud på trænerposten og har ansat Mancini. Det ligner et tæt opgør mellem to jævnbyrdige hold....
Onsdag den 26. november 2014
18:00 Randers FC-Silkeborg 1 1,72
Frank Pilantra (+114,48 | 105,85%)
8
Fodbold - Danmark DBU Pokalen
Tip: 1
Odds: 1,72
Chance: 60-25-15 | Betvalue: 103,20%
Det stabile Randers-mandskab vader i succes og indtager 2. pladsen i Superligaen, mens Silkeborg ganske enkelt ikke virker til at have niveau til at spise kirsebær med Colin Todds tropper. Randers er favoritter til at tage kvartfinalebilletterne....
Torsdag den 27. november 2014
01:00 Cruzeiro-Atletico MG (Asian: Atl +1,5) 2 1,42
Frank Pilantra (+114,48 | 105,85%)
0
Fodbold - Brasilien Copa do Brasil
Tip: 2
Odds: 1,42
Chance: 26-0-74 | Betvalue: 105,08%
Neutral bane. Pokalfinale-returopgør, Atletico MG vandt første kamp 2-0. Atletico MG var klart bedste mandskab i første opgør og skal nu forsvare deres 2-0-føring mod ærkerivalen Cruzeiro. Det offensive Cruzeiro-mandskab er favorit, men det ...
Søndag den 30. november 2014
12:00 Vinter-transfer: Marco Reus bliver i Dortmund 1,50
Frank Pilantra (+114,48 | 105,85%)
6
Fodbold - Tyskland - 1. Bundesliga
Tip: Marco Reus bliver i Dortmund
Odds: 1,50
Vinderchance: 70% | Betvalue: 105,00%
Der er lagt op til en tæt transferkrig om Dortmunds eftertragtede Marco Reus, der har en klausul, der tillader et ´billigt´ klubskifte til sommer. Det er dog usandsynligt, at Dortmund vil slippe deres stjernespiller allerede i vinter-vinduet....
Mandag den 1. december 2014
20:00 Éverton Ribeiro-transfer: Skifter ikke til Premier League 1,67
Frank Pilantra (+114,48 | 105,85%)
0
Fodbold - Brasilien - Serie A
Tip: Skifter ikke til Premier League
Odds: 1,67
Vinderchance: 65% | Betvalue: 108,55%
Cruzeiro-stjernen Éverton Ribeiro er blandt de bedste i den brasilianske liga og det er også sandsynligt, at han får chancen i en større liga i Europa. Men det er sjældent, at Premier League-klubberne henter forstærkninger direkte fra Brasilien...
Lørdag den 22. november 2014
14:00 Button-Magnussen 2 2,35
checkered zebra (+5,25 | 105,05%)
0
Formel 1 - Abu Dhabi Grand Prix - kvalifikation
Tip: 2
Odds: 2,35
Chance: 55-0-45 | Betvalue: 105,75%
Partybets har ikke særlig stor fidus til Magnussen i kvalifikationen senere i dag. Jeg mener, at denne duel er betydeligt tættere end de umiddelbart indikerer. Særligt Magnussens flotte resultat i den anden fri træning ...
15:30 Bayern München-Hoffenheim (Asian: Hof +2,5) 2 1,85
mickkruse (-8,37 | 86,28%)
2
Fodbold - Tyskland 1. Bundesliga
Tip: 2
Odds: 1,85
Chance: 44-0-56 | Betvalue: 103,60%
Hjemme på Alianz Arena tager Bayern i mod Hoffenheim. Bayern har lidt overraskende kørt modstanderne over i denne sæson, mens Hoffenheim ligeledes har overrasket med en placering i toppen.   Bayern...
15:30 Borussia Mönchengladbach-Eintracht Frankfurt (Asian: Bor -1,5) 1 2,38
mickkruse (-8,37 | 86,28%)
2
Fodbold - Tyskland 1. Bundesliga
Tip: 1
Odds: 2,38
Chance: 44-0-56 | Betvalue: 104,72%
Gladbach tager hjemme imod Frankfurt, pilen peger i hver sin retning for holdene, i hvad der ligner en klar hjemmesejr.     Jeg spiller Gladbach -1,5 allerede nu, da jeg næppe tror oddset holder. Den s...
16:00 Everton-West Ham Begge hold scorer 1,73
Bugge (+1,22 | 109,38%)
1
Fodbold - England Premier League
Tip: Begge hold scorer
Odds: 1,73
Vinderchance: 65% | Betvalue: 112,45%
To formstærke mandskaber mødes på Goodison Park i det jeg tror på bliver en målrig kamp, hvor hjemmeholdets store engelske stjerne Ross Barkley forhåbentligt er i startopstillingen.   ...
16:00 Newcastle United-Queens P.R. 1 1,82
jokir (-0,69 | 99,52%)
3
Fodbold - England Premier League
Tip: 1
Odds: 1,82
Chance: 57-25-18 | Betvalue: 103,74%
Efter en famlende start har Newcastle fundet formen og er ubesejret i seneste 6 kampe i hhv Premier League og Cup og jeg mener at ha...
19:30 FC København-Silkeborg Silkeborg Under 0,5 mål 2,30
rasserj (-0,83 | 94,47%)
2
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: Silkeborg Under 0,5 mål
Odds: 2,30
Vinderchance: 47% | Betvalue: 108,10%
FCK tager imod Silkeborg i en kamp, som ligner 3 point til københavnerne. Silkeborg har tabt de sidste 5 kampe, og har det dårligste hold i ligaen. Oddset på FCK er også derefter, hvorimod et spil på at hjemmeholdet ...
Søndag den 23. november 2014
02:30 Milwaukee Bucks-Washington Wizards Under 194 point 1,91
baknba (+0,44 | 102,44%)
0
Basketball - USA - NBA
Tip: Under 194
Odds: 1,91
Chance (o/u): 46-54 | Betvalue: 103,14%
Taler for:   Begge hold ligger i den bedre halvdel når det kommer til forsvar og begge hold i den nedre halvdel angrebsmæssigt.   Begge hold var i aktion i går nat (måske træ...
12:00 HC Dinamo-Hypo Niederösterreich (Asian: HC -5,5) 1 1,80
The Darkhorse (+113,13 | 145,25%)
2
Håndbold - Champions League
Tip: 1
Odds: 1,80
Chance: 65-0-35 | Betvalue: 117,00%
Argumenter for spillet:   Klasseforskel. Der er ganske enkelt klasseforskel på de to mandskaber. Dinamo har en fremragende bagkæde med Olga Akopian (tidl. Levina), Dmitrieva og Koc...
14:00 Grosjean-Gutierrez 1 1,91
checkered zebra (+5,25 | 105,05%)
3
Formel 1 - Abu Dhabi Grand Prix
Tip: 1
Odds: 1,91
Chance: 54-0-46 | Betvalue: 103,14%
Dette er ikke ligefrem det mest eksotiske match up, men Grosjean (Lotus) bør være svag favorit i denne duel mod Gutierrez (Sauber). Igennem sæsonen har Lotus præsteret godt på bløde dæk, mens Grosjea...
14:00 Alonso-Button 1 1,85
checkered zebra (+5,25 | 105,05%)
1
Formel 1 - Abu Dhabi Grand Prix
Tip: 1
Odds: 1,85
Chance: 55-0-45 | Betvalue: 101,75%
Fernando Alonso (Ferrari) har igennem sæsonen klaret sig ganske glimrende. Til løbet i Abu Dhabi får han en friskere motor end han har haft de seneste par løb, hvilket jeg mener gør ham til et interessant spilo...
14:00 Alonso-Raikkonen 1 1,35
checkered zebra (+5,25 | 105,05%)
2
Formel 1 - Abu Dhabis Grand Prix
Tip: 1
Odds: 1,35
Chance: 75-0-25 | Betvalue: 101,25%
Det lader til at Betsafe og Bet25 har ladet sig påvirke en del af Raikkonens flotte præstation i Brasilien, men ignorerer tilsyneladende den enorme dominans, Alonso har over finnen. Alonso er sluttet forrest af de to hele 94 % af l&osl...
15:00 Viborg-Brønshøj Under 2,5 mål 2,00
Tumle7 (+4,62 | 123,10%)
0
Fodbold - Danmark NordicBet Ligaen
Tip: Under 2,5
Odds: 2,00
Chance (o/u): 46-54 | Betvalue: 108,00%
Viborg FF og Brønshøj mødes i en kamp mellem ligaens bedste og 3. bedste forsvar. Hvor Viborg FF skal bruge en sejr for, at holde trit, med rækkens føre hold Lyngby BK. Hvorimod Brøns...
15:30 Hamburger SV-Werder Bremen (Asian: Wer +0,5) 2 1,98
mickkruse (-8,37 | 86,28%)
2
Fodbold - Tyskland 1. Bundesliga
Tip: 2
Odds: 1,98
Chance: 47-27-26 | Betvalue: 104,94%
Nord derby! HSV hjemme mod Bremen, det er den mest spillede kamp i Bundesligaen og dette er deres indbyrdes måde nr. 101. Taberen af kampen kan meget vel ligge på sidstepladsen i ligaen efter kampen.   Je...
17:00 Brøndby IF-SønderjyskE Under 2,5 mål 1,92
rasserj (-0,83 | 94,47%)
0
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: Under 2,5
Odds: 1,92
Chance (o/u): 46-54 | Betvalue: 103,68%
Daniel Agger ser ud til at være klar igen efter at han gik ud i nederlaget til Hobro før landskampspausen, og det betyder alverden for Brøndbys defensiv. Sønderjyske svækket offensivt med Marvin Pourie ude med kara...
17:30 VfB Stuttgart-Augsburg (DNB) 2 2,11
mickkruse (-8,37 | 86,28%)
0
Fodbold - Tyskland 1. Bundesliga
Tip: 2
Odds: 2,11
Chance: 36-28-36 | Betvalue: 103,96%
Sidstepladsen Stuttgart tager hjemme imod Augsburg. Holdene har scoret lige mange mål, men Stuttgart har indkasseret mere end dobbelt så mange mål som Augsburg (25 mod 12).   Augsburg har været...
Tirsdag den 16. december 2014
00:00 Capital One Cup 2014/15 Chelsea vinder Capital One Cuppen 2,25
Cesco (-7,20 | 93,63%)
2
Fodbold - Capital One Cup
Tip: Chelsea vinder Capital One Cuppen
Odds: 2,25
Vinderchance: 46% | Betvalue: 103,50%
Premier Leagues førerhold, Chelsea, er favoritter til at vinde ligaen, og jeg mener også bestemt de har gode muligheder, for at vinde Capital One Cuppen, hvor flere af de store hold længe er blevet smidt ud.   ...
Onsdag den 31. december 2014
00:00 Er Thorning statsminister efter næste valg? Ja 7,50
Fidus (-2,00 | 0,00%)
10
Politik - Folketingsvalg
Tip: Ja
Odds: 7,50
Vinderchance: 26% | Betvalue: 195,00%
Lars Løkke Rasmussen er favorit til at blive statsminister efter næste folketingsvalg. Betsafes odds overvurderer dog favoritten og undervurderer den siddende statsminister.   Lars Løkke Rasmussen ...
Torsdag den 1. januar 2015
00:00 Folketingsvalg 2014-Folketingsvalg 2015 2 1,90
Fidus (-2,00 | 0,00%)
15
Politik - Folketingsvalg
Tip: 2
Odds: 1,90
Vinderchance: 69% | Betvalue: 131,10%
Der skal afholdes Folketingsvalg senest i efteråret 2015. Lars Løkke Rasmussens troværdighedskrise har ført til spekulaterioner om, at Helle Thorning-Schmidt vil udskrive et tidligt valg i 2014. Det har fået Be...
Mandag den 5. januar 2015
16:00 FA Cup Man Utd vinder FA Cupen 8,00
RinusMichels (+2,62 | 102,05%)
2
Fodbold - England - FA Cup
Tip: Man Utd vinder FA Cupen
Odds: 8,00
Vinderchance: 13% | Betvalue: 104,00%
Man Utd kom forrige sesong ind i FA Cupen 5.januar, hvor de tabte 1-2 hjemme mod Swansea.  Det findes bedre odds ude blandt diverse ikke-aktuelle bookmakere. Tvivlsomt om oddsen bliver høyere, da Utd har et fint startprogram....
Torsdag den 9. april 2015
12:00 Masters Rory Mclroy 10,00
rbjsyd (+0,62 | 112,40%)
2
Golf - USA
Tip: Rory Mclroy
Odds: 10,00
Vinderchance: 15% | Betvalue: 150,00%
Efter Mclroy's imponerende golfspil de sidste par uger er hans odds til at vinde den næste major US Masters i april styrtdykket hos de fleste bookmakere, men der er enkelte som ikke har fået sat oddsene ned, men mon ikke det er et sp&o...
Tirsdag den 15. september 2015
00:00 Konservative Folkeparti-Over/Under Over 4,9 % 1,75
Fidus (-2,00 | 0,00%)
2
Politik - Folketingsvalg
Tip: Over 4,9
Odds: 1,75
Chance (o/u): 60-40 | Betvalue: 105,00%
OBS! Spillet er hos Bet25, som jeg ikke kunne vælge på listen.Spillet går på, at Konservative Folkepartis stemmeprocent bliver over 4,9 ved næste folketingsvalg. Konservative Folkeparti er...
20:00 Venstre- Over/Under Over 21,5 % 1,85
Fidus (-2,00 | 0,00%)
19
Politik - Folketingsvalg - Venstre
Tip: Over 21,5
Odds: 1,85
Chance (o/u): 80-20 | Betvalue: 148,00%
OBS! Spillet er hos Bet25, som ikke kan vælges i listen.Venstre blev ved sidste folketingsvalg danmarks største parti med 26.7%, men står de også til at holde tilslutningen ved næste valg...
Indlæser

Ekspertprofil - Facts og data

Torben N. Sørensen

44 år, fra Singapore
Ekspert siden juli 2007

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2014 Total
Tilbagebet. 76% 99% 97% 98%
Balance -2.19 -0.42 -4.97 -27.01
Hitrate 4/9 28/51 87/162 953/1772
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Hovedområder:
Fodbold - Champions League
Fodbold - Europa League
Fodbold - Landskampe

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Argentina - Primera Division
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-0.85
0/0
0/0
0/0
3/7
Australien - Hyundai A-League
0%
0%
0%
61%
0.00
0.00
0.00
-1.17
0/0
0/0
0/0
1/3
Australien Hyundai A-League
0%
0%
25%
110%
0.00
0.00
-1.50
0.52
0/0
0/0
0/2
3/5
Belgien - Jupiler League
0%
0%
0%
131%
0.00
0.00
0.00
1.24
0/0
0/0
0/0
3/4
Brasilien - Serie A
0%
0%
0%
64%
0.00
0.00
0.00
-7.86
0/0
0/0
0/0
8/22
Brasilien Serie A
0%
86%
48%
42%
0.00
-0.96
-8.34
-8.34
0/0
4/7
5/16
5/16
Bulgarien - A Grupa
0%
0%
0%
132%
0.00
0.00
0.00
0.96
0/0
0/0
0/0
2/3
Champions League
0%
96%
126%
91%
0.00
-0.17
1.58
-20.90
0/0
2/4
4/6
142/279
Champions League Kvalifikation
0%
127%
113%
72%
0.00
0.53
0.53
-1.16
0/0
2/2
4/4
12/18
Champions League, gruppe G
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Colombia - Copa Mustang
0%
0%
0%
173%
0.00
0.00
0.00
0.73
0/0
0/0
0/0
1/1
Confederations Cup
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.94
0/0
0/0
0/0
10/17
Copa America
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-2.35
0/0
0/0
0/0
1/5
Copa Libertadores
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-3.75
0/0
0/0
0/0
17/34
Copa Libertadores Kvalifikation
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
2/2
Ecuador - Serie A
0%
0%
0%
108%
0.00
0.00
0.00
0.33
0/0
0/0
0/0
2/4
EM
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-17.42
0/0
0/0
0/0
11/37
EM-kvalifikation
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
3.59
0/0
0/0
0/0
13/21
Europa League
70%
91%
91%
94%
-1.79
-0.86
-0.86
-12.10
3/6
5/10
5/10
211/383
Europa League Kvalifikation
0%
43%
91%
93%
0.00
-1.70
-0.80
-0.90
0/0
1/3
5/9
31/55
Frankrig - Cup
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
3/4
Frankrig - FA Cup
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
Frankrig - Le Championnat
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-1.54
0/0
0/0
0/0
6/15
Frankrig - Ligue 1
0%
0%
0%
127%
0.00
0.00
0.00
7.15
0/0
0/0
0/0
15/19
Frankrig - Ligue 2
0%
0%
220%
87%
0.00
0.00
2.40
-0.14
0/0
0/0
2/2
5/9
Frankrig Ligue 1
0%
160%
114%
111%
0.00
0.60
0.69
2.24
0/0
1/1
3/5
8/11
Frankrig Ligue 2
0%
0%
121%
97%
0.00
0.00
1.68
0.68
0/0
0/0
5/8
5/9
Grækenland - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Grækenland - Super League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Holland - Eredivisie
0%
0%
0%
78%
0.00
0.00
0.00
-1.32
0/0
0/0
0/0
3/6
Holland - Jupiler League
0%
0%
0%
139%
0.00
0.00
0.00
2.36
0/0
0/0
0/0
4/6
Holland - Æresdivisionen
0%
0%
0%
148%
0.00
0.00
0.00
5.70
0/0
0/0
0/0
9/12
Holland Jupiler League
210%
186%
142%
123%
1.10
1.72
3.79
3.74
1/1
2/2
7/9
9/12
Holland Æresdivisionen
0%
0%
60%
109%
0.00
0.00
-1.20
0.55
0/0
0/0
1/3
3/6
International - EM
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Intertoto Cup
0%
0%
0%
128%
0.00
0.00
0.00
16.57
0/0
0/0
0/0
32/59
Irland - Eircom League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Italien - Cup
0%
0%
0%
92%
0.00
0.00
0.00
-0.25
0/0
0/0
0/0
1/3
Italien - Serie A
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
12.51
0/0
0/0
0/0
44/76
Italien - Serie B
0%
0%
0%
79%
0.00
0.00
0.00
-7.98
0/0
0/0
0/0
21/43
Italien Serie A
0%
0%
85%
98%
0.00
-1.00
-1.37
0.64
0/0
0/1
4/9
8/14
Italien Serie B
50%
91%
76%
90%
-0.50
-0.90
-6.13
-1.49
0/1
4/10
11/26
25/46
Japan - J. League
0%
0%
0%
151%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
1/1
Japan Cup 3
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Kroatien - 1. Division
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
1.04
0/0
0/0
0/0
4/6
Landskampe
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-3.78
0/0
0/0
0/0
15/31
Litauen - A Lyga
0%
0%
0%
140%
0.00
0.00
0.00
0.40
0/0
0/0
0/0
1/1
Lituaen - A Lyga
0%
0%
0%
259%
0.00
0.00
0.00
3.17
0/0
0/0
0/0
2/2
OL
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.08
0/0
0/0
0/0
4/8
Paraguay - Division Profesional
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Peru - Primera Division
0%
0%
0%
165%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - 2. Division
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
0.72
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - Ekstraklasa
0%
0%
0%
119%
0.00
0.00
0.00
1.14
0/0
0/0
0/0
4/6
Polen - I Liga
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.20
0/0
0/0
0/0
1/2
Portugal - Cup
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
3/5
Portugal - Liga Cup
0%
0%
0%
83%
0.00
0.00
0.00
-0.23
0/0
0/0
0/0
4/7
Portugal - Primeira Liga
0%
0%
0%
23%
0.00
0.00
0.00
-5.15
0/0
0/0
0/0
2/8
Portugal - SuperLiga
0%
0%
0%
17%
0.00
0.00
0.00
-2.50
0/0
0/0
0/0
1/3
Portugal League Cup
0%
0%
215%
137%
0.00
0.00
1.15
1.48
0/0
0/0
1/1
3/4
Portugal Liga ZON Sagres
0%
163%
109%
134%
0.00
1.26
0.61
3.39
0/0
2/2
4/7
7/10
Rumænien - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Rusland - Vischaya
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
5.05
0/0
0/0
0/0
5/7
Rusland Premier League
0%
165%
199%
149%
0.00
0.65
2.97
1.97
0/0
1/1
3/3
3/4
Russia promotion/relagation
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Schweiz - Super League
0%
0%
152%
133%
0.00
0.00
0.52
3.66
0/0
0/0
1/1
8/11
Schweiz Super League
0%
0%
75%
75%
0.00
0.00
-0.75
-0.75
0/0
0/0
1/3
1/3
Spanien - Cup
0%
0%
0%
157%
0.00
0.00
0.00
6.30
0/0
0/0
0/0
10/11
Spanien - LIGA BBVA
0%
0%
0%
98%
0.00
0.00
0.00
-0.11
0/0
0/0
0/0
3/7
Spanien - Primera (Liga BBVA)
0%
0%
0%
58%
0.00
0.00
0.00
-2.53
0/0
0/0
0/0
2/6
Spanien - Primera Division
0%
0%
0%
76%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
8/22
Spanien - Segunda (Liga Adelante)
0%
0%
0%
150%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/2
Spanien - Segunda Division
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
13/24
Spanien LIGA Adelante
0%
232%
134%
133%
0.00
2.63
3.73
7.33
0/0
2/2
8/11
12/16
Spanien LIGA BBVA
0%
69%
84%
87%
0.00
-0.92
-1.95
0.39
0/0
1/3
6/12
12/20
Tjekkiet - Gambrinus League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-0.32
0/0
0/0
0/0
2/5
Træningskamp
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - 1. Lig
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyrkiet - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - Superlig
0%
0%
0%
84%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
10/21
Tyrkiet - TFF 1. divison
0%
0%
0%
182%
0.00
0.00
0.00
2.46
0/0
0/0
0/0
3/3
Tyrkiet Superlig
0%
0%
93%
144%
0.00
0.00
-0.30
3.52
0/0
0/0
2/4
6/8
Tyskland - 1. Bundesliga
0%
0%
0%
104%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
8/15
Tyskland - 2. Bundesliga
0%
0%
0%
73%
0.00
0.00
0.00
-2.31
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland - Cup
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - DFB Pokal
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyskland 1. Bundesliga
0%
0%
131%
106%
0.00
0.00
0.93
0.41
0/0
0/0
2/3
4/7
Tyskland 2. Bundesliga
0%
85%
113%
154%
-1.00
-0.30
0.65
3.75
0/1
1/2
3/5
5/7
UEFA Super Cup
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/2
UEFA Supercup
0%
0%
0%
178%
0.00
0.00
0.00
2.34
0/0
0/0
0/0
2/3
Ungarn - Soproni Liga
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
USA - Major League Soccer
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
5/7
USA Major League Soccer
0%
0%
0%
0%
0.00
-1.00
-3.00
-3.00
0/0
0/1
0/3
0/3
Venskabskampe
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-6.10
0/0
0/0
0/0
10/25
VM
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-10.34
0/0
0/0
0/0
52/103
VM for klubhold
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
3/10
VM Klubhold
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.15
0/0
0/0
0/0
8/14
VM kvalifikation
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
0.37
0/0
0/0
0/0
1/1
VM-kvalifikation
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
1.74
0/0
0/0
0/0
5/7
Østrig - T-Mobile Bundesliga
0%
0%
0%
130%
0.00
0.00
0.00
1.52
0/0
0/0
0/0
4/5
Total
76%
99%
97%
98%
-2.19
-0.42
-4.97
-28.82
4/9
28/51
87/162
951/1770
 

OL

Flest guld-medaljer
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
 

Skak

Dortmunder Sparkassen
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1

SKADER/KARANTÆNER

Atletico Madrid
Miranda
22/11 07:43
Starten af december 2014
Guilherme Siqueira
09/11 22:58
22/11: Atletico Madrid-Malaga
Mario Suarez
13/11 13:06
22/11: Atletico Madrid-Malaga

Hannover 96
Edgar Prib
22/11 10:36
Tilbage i træning
Felipe
22/11 10:35
Ukendt varighed
Marius Stankevicius
22/11 10:39
Ukendt varighed
Markus Miller
22/11 10:38
Ukendt varighed
Miiko Albornoz
21/11 18:50
Tvivlsom
Andre Hoffmann
22/11 10:36
Slutningen af december 2014
Leon Andreasen
22/11 10:38
Starten af februar 2015
Niklas Teichgräber
22/11 10:35
Slutningen af december 2014
Leveret af Holdnyt.dk - Danmarks hurtigste nyhedsoverblik