Tips & analyser » Ekspertanalyse

Torsdag den 8. december 2016 kl. 19:00 - Fodbold, Europa League
Af Torben N. Sørensen, 8. dec. 2016, 10:34 (opdateret 8. dec. 2016, 21:00). Vist 1029 gange.
Odds: 3,00
Chance: 34 - 27 - 39
Betvalue: 102,00%
Bookmaker: Bet365
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 3,00
Chance: 34 - 27 - 39
Betvalue: 102,00% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 2,95

Bookmaker: Bet365

» Læs anmeldelse af Bet365

Kommentarer (11) Til kommentarer

Gruppe E, 6. runde.

Roma har intet at spille for. Den slags får mig til at kigge op for spil imod italienske hold. Hvis romerne 'gider', ja så kører de Astra Giurgiu over, men træner Spalletti har udeladt flere stamspillere.


DERFOR SKAL DU SPILLE DEN

  • Et italiensk hold uden noget at spille for... mod en modstander med alt at spille for... behøver jeg sige mere...
  • Roma-træner Luciano Spalletti har annonceret kraftig rotation og har også ladet adskillige stamspillere bliver tilbage i Rom.
  • Astra Giurgiu har vist sig skarpt spillende i denne ellers vanskelige EL-gruppe. Holdet er godt organiseret, og spillerne kæmper for hinanden.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

  • Der er reelt kæmpe klasse-forskel på disse to hold. Gider Roma, kan de formentligt køre Astra Giurgiu midt over.
  • Astra Giurgiu er forsvarende rumænsk mester, men spillertruppen er markant svagere til denne sæson.
  • Hvor meget skal man lægge i den formodede motivations-forskel? Det kan jo også tænkes, at Roma-reserverne gerne vil vise, hvad de kan?

Argumenter i kursiv: De elementer som jeg mener odds-sætterne/markedet især overser/fejlvurderer.

 

Spil-form: Take the money and run, fristes jeg til at sige... Danske Spil er helt fremme i skoene med odds 3,13 på 1-tallet og Astra Giurgiu-sejr, og det tilbud er for godt til at lade ligge (til sammenligning er bedste Asian-bookie nede i 2,88). Årsagen er naturligvis Danske Spils enorme mængde af uuddannede bettorer, der helt indlysende bare ved, at den vinder Roma sgu' da bare uden nogen som helst problemer... På det lidt mere seriøse niveau - der er ingen grund til unødvendige spekulationer omkring spil-form. Ingen handicap-linier, men Astra Giurgiu-sejr 'lige på', tak. 

 

Odds-udvikling: Ikke overraskende har Asian-markedet været konstant faldende på Astra Giurgiu-sejr, og det regner jeg bestemt med vil fortsætte op til kamp-start. Jeg kan tage fejl, men jeg tror de tunge asiatiske syndikater vil mene fortsat værdi på Astra Giurgiu (og det på rumænerne til 2,88 og ikke til Danske Spils 3,13, forstås... ;-)

 

Bedste betaling for 1-tallet på sejr til Astra Giurgiu: Odds 3,00 hos Be365.

 

Europa League, gruppe E: Den store forhånds-favorit i gruppen, Roma, ér med 11 point for fem kampe sikker på både videre kvalifikation og gruppens førsteplads, mens bundproppen Plzen med med kun tre point er uden chance for at gå videre. Andenpladsen står mellem Astra Giurgiu, der har syv point, og Austria Wien, som har fem.

 

Austria Wien spiller ude mod Plzen i et opgør, som ikke er helt så ligetil at blive klog på - normalt ville jeg pga. hjemmebanen holde tjekkerne som svage favoritter, men de har ikke noget at spille for, så... - mens Astra Giurgiu spiller hjemme mod Roma. Lykkes det ikke for Austria Wien at vinde over Plzen, vil Astra Giurgius foreløbige syv point række til videre kvalifikation uanset resultatet mod Roma. Det interessante er imidlertid, hvad der sker, hvis Austria Wien tager tre point mod Plzen. I så tilfælde skal Astra Giurgiu vinde over Roma, vil de videre til forårets cup-fase. Det, fordi Austria Wien qua en 3-2-sejr i Rumænien og et 1-2-nederlag hjemme til Astra Giurgiu indbyrdes vil være bedst af de to på flest indbyrdes udebane-mål. Altså, vinder Austria Wien i Tjekkiet, så skal Astra Giurgiu også vinde over Roma. Uafgjort eller nederlag gør uanset resultatet mellem Plzen og Austria Wien ingen forskel for Astra Giurgiu.

 

Mine tanker & vurdering: Tjae, hvad er der at sige...? Vi har et italiensk mandskab uden noget at spille for - ikke kun den videre kvalifikation, men også førstepladsen i gruppen er sikret for Roma - på udebane mod en 'ukendt' modstander, der godt nok ikke imponerer hverken navne- eller spille-mæssigt, men til gengæld har alt at spille for... og nu er ingen vel i tvivl om, hvor jeg vil hen...

 

Så til sagen. Jeg er på et punt direkte på Astra Giurgiu-sejr, og det er jeg bestemt ikke, fordi jeg mener, rumænerne er et bedre fodbold-hold end Roma. Hvad jeg så til gengæld gerne vil bide spids på, er at motivations-forskellen skal flytte rigtigt mange procenter. Det store spørgsmål i seriøs betting-sammenhæng er så, hvor mange procenter, der rent faktuelt skal flyttes, for motivation eller ej, mange reserver eller ej, så er Roma stadig favoritten i opgøret, og det italienske mandskab er rigeligt stærkt nok til (hvis de gider) at lave en rundbarbering af Astra Giurgiu. Med det på plads, er spørgsmålet, om det kommer til at ske? Det er pladask umuligt at svare på, men jeg vil gerne postulere, at det modsatte, en totalt livløs og motivationsløs Roma-indsats, lige så nemt kan indtræffe.

 

Og så er vi tilbage ved sagens kerne - chancerne. Man kan være enig eller uenig i min procent-vurdering, men jeg har for mange gange set italienske mandskaber underpræstere i opgør som disse til, at jeg kan modstå fristelsen til at punte på Astra Giurgiu-sejr. Det også selvom der er størst sandsynlighed for, at bettet går i havnen. Men odds er pænt gode, mildest talt, så jeg tager chancen.

 

Kampen spilles ikke på Astras normale hjemmebane, det lille halvprimitive Stadionul Marin Anastasovici, i Giurgiu, men på Arena Nationala i Bukarest, hvor holdet har spillet alle sine EL-gruppekampe.

 

Situation - Astra Giurgiu: Jeg skrev i en anden EL-analyse til i dag (Villarreal-Steaua Bukarest), at det er svært at blive helt klog på forholdene i rumænsk klub-fodbold, og Astra Giurgiu er et godt eksempel. Holdet vandt sidste sæson mesterskabet, og i denne er de så efter en ordentlig økonomisk åreladning og store interne problemer at finde nede på niende-pladsen i Rumæniens 14 hold store Liga I. Af nogle eksperter udi rumænsk fodbold var Astra Giurgiu for et par måneder oven i købet spået til en relativ sikker nedrykning, men så galt ser det ikke ud til at gå.

 

Og midt i alt dette, så har Astra Giurgiu faktisk gjort det ganske glimrende i Europa. De måtte ganske vist se sig slået af FC København i Champions League-kvalifikationen, men det er jo heller ikke fordi, københavnerne ligefrem har gjort det dårligt dette efterår, og i Europa Leagues gruppespil har Astra Giurgiu præsteret overraskende godt. Denne gruppe E har været alt andet end nem - faktisk ligner den en af de stærkeste EL-grupper - men her før sidste spillerunde har Astra Giurgiu den videre kvalifikation i egne hænder. At det så er stærke Roma, der er modstanderen, lyder selvfølgeligt ikke opmuntrende, men i det mindste kan Astra Giurgiu finde trøst i, at de i er på hjemmebane... samt måske også i at Roma ikke har noget at spille for...

 

Form & seneste resultater – Astra Giurgiu: Resultaterne den seneste måned for Astra Giurgiu fortæller (i kronologisk rækkefølge) om følgende: 2-2 hjemme med Dinamo Bukarest (Liga Cup - Dinamo Bukarest vandt 5-2 efter forlænget spilletid). 1-0 ude over Universitatea Craiova, 2-1 ude over Austria Wien (EL), 0-2 ude til Poli Timisoara, 1-2 hjemme til CFR Cluj, og i weekenden 2-1 ude over Voluntari

 

Situation – Roma: Fire point op til Juventus - det er det, der fokuseres på i Roma. Et ikke umuligt hul at lukke, for romerne har på deres gode dage klassen til på mange fronter at kunne byde Juventus op til dans. På ét punkt står Roma imidlertid klart tilbage for Juve, og det er på stabiliteten. Romas øjeblikkelige andenplads delt med Milan - og nok så væsentligt et fire points hul ned til de bagfrakommende - er vel objektivt set tilfredsstillende, og selvom man næppe vil være meget for at indrømme det i den evige stad, så er det formentligt mere væsentligt (og ikke mindst realistisk) at søge at holde de øvrige Serie A-konkurrenter bag sig end for alvor udfordre Juventus i kampen om mesterskabet.  

 

I Europa League har der ikke været så meget at rafle om. Generelt set har der ikke været nogen ko på isen for Roma, som reelt har været mindst én klasse over de øvrige hold i gruppen. At det så alligevel 'er gået galt momentvis' = da Roma kort før tid helt unødvendigt smed en to-måls-føring i hjemmekampen mod Austria Wien - er jo så også næsten kun, som man kunne forvente. 

 

Form & seneste resultater – Roma: Den seneste måneds resultater startede med, at Roma gik totalt ned i slutningen af kampen mod Atalanta, et opgør, som romerne endte med at tabe 1-2, men derefter er det gået godt: 4-1 hjemme over Plzen (EL), 3-2 hjemme over Pescara (igen noget unødvendig mis-mask, som bragte en ellers sikker sejr i fare, men de tre point kom dog trods alt i hus), og så i den forgangne weekend en på alle måder super-vigtig 2-0-'ude'sejr i lokal-derbyet mod Lazio.

 

Sejren over rivalerne Lazio var naturligvis velkommen, og den var overordnet set vel fortjent nok, omend Lazio bestemt havde deres chancer, og en udvisning af Lazios Danilo Cataldi gjorde arbejds-betingelserne nemmere for Roma.

 

Mandag venter så endnu et uhyre vigtigt Serie A-opgør, nemlig hjemme på Stadio Olimpico, hvor Milan, som Roma p.t. deler Serie A's andenplads med, kommer på besøg.

 

Trupnyt – Astra Giurgiu: Hatten af for træner Marius Sumudica, der ikke har haft meget at arbejde med i Astra Giurgiu, men som har fået sine tropper til at stå sammen og levere bedre og bedre, som efteråret er gået på hæld. At han oven i købet har realistiske chancer for at få sit hold bugseret videre til forårets cup-fase i Europa League, ja det er rent ud sagt opsigtsvækkende.

 

Mandskabs-situationen har med spillerafgange denne somme ikke været nem, men i det mindste er der (ikke længere) så mange skader i truppen. Med det sagt er to spillere, som ellers ville have været faste i start-11'eren, dog ude. De er den brasilianske forsvarer Junior Maranho samt Astras topscorer, angriberen Daniel Niculae (topscorer med blot fire mål i ni kampe, hvilket meget godt illustrerer, at det er den defensive organisation, der er i højsædet i Astra Giurgiu... nød lærer nøgen kvinde at spinde).

 

Trupnyt – Roma: Træner Luciano Spalletti har udtalt til pressen, at han vil benytte denne sidste Europa League-kamp i efteråret til at få prøvet spillere af og give stamspillere et hvil - ikke overraskende, da vi taler om et italiensk mandskab uden noget på spil og med en vigtig forestående Serie A-kamp på programmet. Hvad det så rent faktisk kommer til at indebære, blæser lidt i vinden. Det kan betyde et fuldstændigt rent reserve-hold fra Romas side, men det kan også blive til sådan lidt halvt/halvt og dermed et temmeligt stærkt mandskab.

 

Sikkert skulle det pga. skader og allerede annonceret udmelding fra Spalletti, at de bliver tilbage i Rom, dog være, at Roma til mødet med Astra Giurgiu vil være uden følgende - de tre forsvarere Federico Fazio, Kostas Manolas og Antonio Rüdiger, fire mand på midten, Daniele De Rossi, Diego Perrotti, Alessandro Florenzi og Leandro Paredes, samt holdets næst-topscorer i dette efterår med otte mål Mohamed Salah.

 

Det efterlader stadigt temmeligt mange ganske kvalificerede folk, og at centerforsvareren Thomas Vermaelen, der har brug for spilletid, samt den defensive midtbanemand Kevin Strootman, som står til at afsone tre spilledages karantæne i Serie A, vil starte inde, virker oplagt. Ellers er det meste et gæt, og heller ikke de italienske medier har noget klart bud på, hvem Romas start-11'er kommer til at bestå af. Mit nedenstående bud tager sigte på et efter forholdene stærkt Roma-hold, men det skal tages med et stort gran salt, da det lige så vel kan blive betydeligt mere reserve-præget.

 

Holdene: Mit bud på de sandsynlige start-opstillinger:

 

Astra Giurgiu: Silvio Lung; Cristian Sapunaru, Cristian Oros, Valentin Gheorghe, Fabricio, Takayuki Seto, Florin Lovin, Alexandru Ionita, Constantin Budescu, Felipe Teixeira og Denis Alibec.

 

Roma: Alisson; Bruno Peres, Thomas Vermaelen, Juan Jesus, Moustapha Seck, Gerson, Kevin Strootman, Juan Iturbe, Francesco Totti, Stephan El Shaarawy og Edin Dzeko.

 

Kilder: Gazetta dello Sport, Corriere dello Sport, SoccerWay og klubbernes hjemmesider.

 

 

Formen / seneste 10 kampe
Astra Giurgiu
08/12 U Juventus Bucuresti 1-0
03/12 U CSM Iasi 0-1
26/11 H Steaua Bukarest 2-0
19/11 U Concordia Chiajna 2-1
11/11 U Besiktas 1-1
03/11 H CS Universitatea Craiova 2-2
28/10 U ACS Poli Timisoara 1-2
22/10 H SC FC Voluntari 2-3
30/09 U Dinamo Bukarest 1-1
25/09 H CFR Cluj 2-3
 
Roma
10/12 U Chievo 0-0
05/12 H FK Karabakh 1-0
01/12 H Spal 3-1
26/11 U Genoa 1-1
22/11 U Atletico Madrid 0-2
18/11 H Lazio 2-1
05/11 U Fiorentina 4-2
31/10 H Chelsea 3-0
28/10 H Bologna 1-0
25/10 H Crotone 1-0
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, Europa League

Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Onsdag den 13. december 2017
17:30 Holland-Tjekkiet Over 53,5 mål 1,71
Chipurin (+16,25 | 105,05%)
0
Håndbold - VM (K)
Tip: Over 53,5
Odds: 1,71
Chance (o/u): 62-38 | Betvalue: 106,02%
Tjekkiet har lukket mange mål ind, men været stærke offensivt. Hollændernes defensiv synes i klar bedring i forhold til tidligere slutrunder, men de har samtidigt gode offensive kort, som bør få det nemt mod tjekkernes dårlige defensiv. ...
18:30 KIF Kolding København-Århus Håndbold 2 2,55
Roman Empire (+124,00 | 106,42%)
1
Håndbold - Danmark Herre Håndbold Ligaen
Tip: 2
Odds: 2,55
Chance: 48-10-42 | Betvalue: 107,10%
Århus har pil op efter en mindre formkrise. Kolding lever højt på deres rutine og har vundet mange af de tætte kampe, men de er smalle og sårbare overfor løbestærke hold, og fanopbakningen er svindende. Århus har overtaget H2H....
20:30 Bayern München-FC Köln 
Thomas Schyth (+13,69 | 107,52%)
3
Fodbold - Tyskland Bundesliga
Topholdet Bayern tager hjemme på uindtagelige Allianz Area imod den absolutte bundprop Köln. Köln overraskede dog sidste sæson ved at få uafgjort på netop banen her, så kan der gemme sig en overraskelse igen? Og hvor er værdien?...
 
20:30 Bayer Leverkusen-Werder Bremen Max Kruse scorer 3,55
Rasmus G (+7,04 | 115,64%)
1
Fodbold - Tyskland 1. Bundesliga
Tip: Max Kruse scorer
Odds: 3,55
Vinderchance: 30% | Betvalue: 106,50%
Werder-angriber Kruse og playmaker Junuzovic arbejder godt sammen og får sat chancer op. Kruse er en humørspiller, men han har præsteret godt efter sin skade og bør få målchancer mod Leverkusen der typisk indkasserer hjemme. ...
20:45 Southampton-Leicester 1 2,10
Thomas Schyth (+13,69 | 107,52%)
3
Fodbold - England Premier League
Tip: 1
Odds: 2,10
Chance: 50-27-23 | Betvalue: 105,00%
Oddset på Southampton er normalt væsentlig lavere mod klubber med samme kvalitet som dagens modstander. Leicester kommer med selvtillid efter 3 sejre i træk, men Saints har spillet godt på det seneste trods sværere modstandere....
21:00 West Ham-Arsenal (Asian: Wes -0,5 kort) 1 1,90
Thomas Schyth (+13,69 | 107,52%)
1
Fodbold - England Premier League
Tip: 1
Odds: 1,90
Chance: 55-0-45 | Betvalue: 104,50%
West Ham er det hold i ligaen der har høstet flest advarsler. Arsenal har begået flere frispark pr. kamp end Hammers, men deres normalt massive spilovertag gør at de ofte kun får få advarsler, hvilket også bør blive tilfældet her....
Lørdag den 16. december 2017
16:00 Stoke-West Ham Over 2,5 mål 2,20
Thomas Schyth (+13,69 | 107,52%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 2,5
Odds: 2,20
Chance (o/u): 51-49 | Betvalue: 112,20%
Det dårligste og det næstdårligste forsvar i Premier League denne sæson tørner sammen og bør udløse mål i begge ender. Sidste sæson gik begge indbyrdes opgør under linjen, men holdenes direkte spillestil kan give meget spil omkring felterne...
18:30 Manchester City-Tottenham Over 3,5 mål 2,35
Thomas Schyth (+13,69 | 107,52%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 3,5
Odds: 2,35
Chance (o/u): 44-56 | Betvalue: 103,40%
Begge hold går ind til denne kamp uden deres bedste forsvarsspillere, og det bør kunne udnyttes af de skarpe offensiver. En topkamp som denne bliver ofte taktisk og målfattig, men højtpressende offensiver kan udløse mange opspilsfejl....
Søndag den 17. december 2017
02:25 Kansas City Chiefs-Los Angeles Chargers 1 2,17
Lasse Meineche (-1,95 | 83,75%)
15
Amerikansk fodbold - USA - NFL
Tip: 1
Odds: 2,17
Chance: 50-0-50 | Betvalue: 108,50%
Chargers bør få det svært på udebane i Kansas City hvor tilskuerne traditionelt larmer meget. Chargers kommer med mest momentum, men nok på en billig baggrund, og Chiefs-forsvaret så stærkt ud senest mod Raiders....
22:25 Pittsburgh Steelers-New England Patriots (Asian: New -2,5) 2 1,84
Peter Jensen (+13,08 | 105,74%)
0
Amerikansk Fodbold - USA - NFL
Tip: 2
Odds: 1,84
Chance: 43-0-57 | Betvalue: 104,88%
Patriots har overtaget i de indbyrdes møder med Steelers. Værterne spiller for hjemmebanefordel gennem slutspillet og er stærkt kørende offensivt, men Patriots er et velcoachet kvalitetsmandskab, der sjældent spiller flere kampe i træk under ni...
Søndag den 31. december 2017
00:00 Trump Exit date Efter 2017 1,31
guldmorten (+6,89 | 109,44%)
21
Politik - Trump specials
Tip: Efter 2017
Odds: 1,31
Vinderchance: 90% | Betvalue: 117,90%
Bemærk! Spillet er opnået ved at lay'e årstallet 2017 på betfair til odds 4, og oddset er efter 6,5 procent i kommision. Bemærk også, at oddset svinger konstant, og at der har kunne opnås væsentlig b...
18:00 Dronningens nytårstale - Nævnes: Prins Joachim 5,50
Highroller (+18,47 | 142,95%)
3
Underholdning - TV
Tip: Nævnes: Prins Joachim
Odds: 5,50
Vinderchance: 24% | Betvalue: 132,00%
Vor kære dronning bruger stort set altid de kongeliges officielle navne i talen. Den yngste søn har ikke haft bryllupper eller barnefødsler i år, men "Prins Joachim" er nævnt i 7 af de 10 seneste taler...
Onsdag den 14. februar 2018
20:45 Real Madrid-Paris SG Over 3,5 mål mål 2,50
TheBuffetWay (0,00 | 0,00%)
2
Fodbold - Champions League
Tip: Over 3,5 mål
Odds: 2,50
Chance (o/u): 65-35 | Betvalue: 162,50%
Begge hold spiller systematisk Champions League kampe som producerer mange mål, og møder nu hinanden i et spillemæssigt matchup, som taler for mange mål Det taler for spillet:&...
Torsdag den 15. februar 2018
19:00 Marseille-Braga 1/16-finale: Braga går videre 2,70
Jens Bøye (+58,18 | 101,99%)
0
Fodbold - Europa League
Tip: 1/16-finale: Braga går videre
Odds: 2,70
Vinderchance: 40% | Betvalue: 108,00%
1/16-finale (Frankrig 15. februar, Portugal 22. februar) Marseille nedprioriterer EL-dystens returkamp af hensyn til arvefjendeopgør mod PSG 2 dage efter. Den mindre klub Braga skal først overleve den frygtindgydende Velodrom, men gjorde det g...
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+167,30 | 106,46%)
13
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...

Ekspertprofil - Facts og data

Torben N. Sørensen

44 år, fra Singapore
Ekspert siden juli 2007
Forum-alias: torbenns

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2017 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 97%
Balance 0.00 0.00 0.00 -48.40
Hitrate 0/0 0/0 0/0 1008/1891
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Hovedområder:
Fodbold - Champions League
Fodbold - Europa League
Fodbold - Landskampe

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Argentina - Primera Division
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-0.85
0/0
0/0
0/0
3/7
Australien - Hyundai A-League
0%
0%
0%
61%
0.00
0.00
0.00
-1.17
0/0
0/0
0/0
1/3
Australien Hyundai A-League
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
3/5
Belgien - Jupiler League
0%
0%
0%
131%
0.00
0.00
0.00
1.24
0/0
0/0
0/0
3/4
Brasilien - Serie A
0%
0%
0%
64%
0.00
0.00
0.00
-7.86
0/0
0/0
0/0
8/22
Brasilien Serie A
0%
0%
0%
43%
0.00
0.00
0.00
-12.52
0/0
0/0
0/0
10/27
Bulgarien - A Grupa
0%
0%
0%
132%
0.00
0.00
0.00
0.96
0/0
0/0
0/0
2/3
Champions League
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-28.08
0/0
0/0
0/0
148/297
Champions League Kvalifikation
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-1.16
0/0
0/0
0/0
12/18
Champions League, gruppe G
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Colombia - Copa Mustang
0%
0%
0%
173%
0.00
0.00
0.00
0.73
0/0
0/0
0/0
1/1
Confederations Cup
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.94
0/0
0/0
0/0
10/17
Copa America
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-2.35
0/0
0/0
0/0
1/5
Copa Libertadores
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-3.75
0/0
0/0
0/0
17/34
Copa Libertadores Kvalifikation
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
2/2
Ecuador - Serie A
0%
0%
0%
108%
0.00
0.00
0.00
0.33
0/0
0/0
0/0
2/4
EM
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-17.42
0/0
0/0
0/0
11/37
EM-kvalifikation
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
3.59
0/0
0/0
0/0
13/21
England - Championship
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
England Capital One Cup
0%
0%
0%
152%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
1/1
England Ligacup
0%
0%
0%
195%
0.00
0.00
0.00
0.95
0/0
0/0
0/0
1/1
England Premier League
0%
0%
0%
46%
0.00
0.00
0.00
-4.91
0/0
0/0
0/0
4/11
Europa League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-13.70
0/0
0/0
0/0
233/425
Europa League Kvalifikation
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
-0.90
0/0
0/0
0/0
31/55
Frankrig - Cup
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
3/4
Frankrig - FA Cup
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
Frankrig - Le Championnat
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-1.54
0/0
0/0
0/0
6/15
Frankrig - Ligue 1
0%
0%
0%
127%
0.00
0.00
0.00
7.15
0/0
0/0
0/0
15/19
Frankrig - Ligue 2
0%
0%
0%
87%
0.00
0.00
0.00
-0.14
0/0
0/0
0/0
5/9
Frankrig Ligue 1
0%
0%
0%
122%
0.00
0.00
0.00
3.64
0/0
0/0
0/0
9/12
Frankrig Ligue 2
0%
0%
0%
81%
0.00
0.00
0.00
-0.52
0/0
0/0
0/0
7/13
Grækenland - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Grækenland - Super League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Holland - Eredivisie
0%
0%
0%
78%
0.00
0.00
0.00
-1.32
0/0
0/0
0/0
3/6
Holland - Jupiler League
0%
0%
0%
139%
0.00
0.00
0.00
2.36
0/0
0/0
0/0
4/6
Holland - Æresdivisionen
0%
0%
0%
148%
0.00
0.00
0.00
5.70
0/0
0/0
0/0
9/12
Holland Jupiler League
0%
0%
0%
109%
0.00
0.00
0.00
2.41
0/0
0/0
0/0
10/15
Holland Æresdivisionen
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.46
0/0
0/0
0/0
4/8
International - EM
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Intertoto Cup
0%
0%
0%
128%
0.00
0.00
0.00
16.57
0/0
0/0
0/0
32/59
Irland - Eircom League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Italien - Cup
0%
0%
0%
92%
0.00
0.00
0.00
-0.25
0/0
0/0
0/0
1/3
Italien - Serie A
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
12.51
0/0
0/0
0/0
44/76
Italien - Serie B
0%
0%
0%
79%
0.00
0.00
0.00
-7.98
0/0
0/0
0/0
21/43
Italien Serie A
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
1.12
0/0
0/0
0/0
11/19
Italien Serie B
0%
0%
0%
86%
0.00
0.00
0.00
-3.87
0/0
0/0
0/0
26/50
Japan - J. League
0%
0%
0%
151%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
1/1
Japan Cup 3
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Kroatien - 1. Division
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
1.04
0/0
0/0
0/0
4/6
Landskampe
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-3.78
0/0
0/0
0/0
15/31
Litauen - A Lyga
0%
0%
0%
140%
0.00
0.00
0.00
0.40
0/0
0/0
0/0
1/1
Lituaen - A Lyga
0%
0%
0%
259%
0.00
0.00
0.00
3.17
0/0
0/0
0/0
2/2
OL
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.08
0/0
0/0
0/0
4/8
Paraguay - Division Profesional
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Peru - Primera Division
0%
0%
0%
165%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - 2. Division
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
0.72
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - Ekstraklasa
0%
0%
0%
119%
0.00
0.00
0.00
1.14
0/0
0/0
0/0
4/6
Polen - I Liga
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.20
0/0
0/0
0/0
1/2
Polen Ekstraklasa
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Portugal - Cup
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
3/5
Portugal - Liga Cup
0%
0%
0%
83%
0.00
0.00
0.00
-0.23
0/0
0/0
0/0
4/7
Portugal - Primeira Liga
0%
0%
0%
23%
0.00
0.00
0.00
-5.15
0/0
0/0
0/0
2/8
Portugal - SuperLiga
0%
0%
0%
17%
0.00
0.00
0.00
-2.50
0/0
0/0
0/0
1/3
Portugal League Cup
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
1.48
0/0
0/0
0/0
3/4
Portugal Liga ZON Sagres
0%
0%
0%
134%
0.00
0.00
0.00
3.39
0/0
0/0
0/0
7/10
Rumænien - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Rusland - Vischaya
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
5.05
0/0
0/0
0/0
5/7
Rusland Premier League
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
3/4
Russia promotion/relagation
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Schweiz - Super League
0%
0%
0%
133%
0.00
0.00
0.00
3.66
0/0
0/0
0/0
8/11
Schweiz Super League
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-1.75
0/0
0/0
0/0
1/4
Spanien - Cup
0%
0%
0%
157%
0.00
0.00
0.00
6.30
0/0
0/0
0/0
10/11
Spanien - LIGA BBVA
0%
0%
0%
98%
0.00
0.00
0.00
-0.11
0/0
0/0
0/0
3/7
Spanien - Primera (Liga BBVA)
0%
0%
0%
58%
0.00
0.00
0.00
-2.53
0/0
0/0
0/0
2/6
Spanien - Primera Division
0%
0%
0%
76%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
8/22
Spanien - Segunda (Liga Adelante)
0%
0%
0%
150%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/2
Spanien - Segunda Division
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
13/24
Spanien LIGA Adelante
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
8.21
0/0
0/0
0/0
13/17
Spanien LIGA BBVA
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
1.59
0/0
0/0
0/0
13/21
Tjekkiet - Gambrinus League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-0.32
0/0
0/0
0/0
2/5
Træningskamp
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - 1. Lig
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyrkiet - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - Superlig
0%
0%
0%
84%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
10/21
Tyrkiet - TFF 1. divison
0%
0%
0%
182%
0.00
0.00
0.00
2.46
0/0
0/0
0/0
3/3
Tyrkiet Super Lig
0%
0%
0%
113%
0.00
0.00
0.00
0.25
0/0
0/0
0/0
1/2
Tyrkiet Superlig
0%
0%
0%
144%
0.00
0.00
0.00
3.52
0/0
0/0
0/0
6/8
Tyskland - 1. Bundesliga
0%
0%
0%
104%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
8/15
Tyskland - 2. Bundesliga
0%
0%
0%
73%
0.00
0.00
0.00
-2.31
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland - Cup
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - DFB Pokal
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyskland 1. Bundesliga
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.03
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland 2. Bundesliga
0%
0%
0%
154%
0.00
0.00
0.00
3.75
0/0
0/0
0/0
5/7
UEFA Super Cup
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/2
UEFA Supercup
0%
0%
0%
178%
0.00
0.00
0.00
2.34
0/0
0/0
0/0
2/3
Ungarn - Soproni Liga
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
USA - Major League Soccer
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
5/7
USA Major League Soccer
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-4.00
0/0
0/0
0/0
0/4
Venskabskampe
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-6.10
0/0
0/0
0/0
10/25
VM
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-10.69
0/0
0/0
0/0
53/105
VM for klubhold
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
3/10
VM Klubhold
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.15
0/0
0/0
0/0
8/14
VM kvalifikation
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
0.37
0/0
0/0
0/0
1/1
VM-kvalifikation
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
1.74
0/0
0/0
0/0
5/7
Østrig - T-Mobile Bundesliga
0%
0%
0%
130%
0.00
0.00
0.00
1.52
0/0
0/0
0/0
4/5
Østrig tipp3-Bundesliga
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
97%
0.00
0.00
0.00
-50.21
0/0
0/0
0/0
1006/1889
 

OL

Flest guld-medaljer
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
 

Skak

Dortmunder Sparkassen
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1

SKADER/KARANTÆNER

Astra Giurgiu
Pt. ingen registrerede skader/karantæner

Roma
Gregoire Defrel (An)
13/12 11:32
Dag til dag
Rick Karsdorp
13/12 11:32
Slutningen af april 2018
Leveret af Holdnyt.dk - Danmarks hurtigste nyhedsoverblik

Relateret statistik

  KP
1.Villarreal611
2.FC Astana610
3.Sl. Prag68
4.Maccabi Tel Aviv64
  KP
1.Dynamo Kiev613
2.Partizan Beograd68
3.Young Boys66
4.Skenderbeu65
  KP
1.Braga610
2.PFC Ludogorets Raz69
3.Istanbul Buyuksehi68
4.Hoffenheim65
  KP
1.AC Milan611
2.AEK Athen68
3.Rijeka67
4.Austria Wien65
  KP
1.Atalanta614
2.Lyon611
3.Everton64
4.Apollon Limassol63
  KP
1.Lok. Moskva611
2.FC København69
3.FC Sheriff69
4.Zlin62
  KP
1.Arsenal613
2.Røde Stjerne69
3.FC Köln66
4.BATE Borisov65
  KP
1.Salzburg612
2.Marseille68
3.Konyaspor66
4.Vitoria de Guimara65
  KP
1.Viktoria Plzen612
2.Steaua Bukarest610
3.Lugano69
4.Hapoel Beer Sheva64
  KP
1.Zenit Petersborg616
2.Real Sociedad612
3.Rosenborg65
4.FK Vardar Skopje61
  KP
1.Lazio613
2.Nice69
3.Zulte-Waregem67
4.Vitesse65
  KP
1.Athletic Bilbao611
2.Östersunds FK611
3.Zorya66
4.Hertha Berlin65
Fuld stilling