Tips & analyser » Ekspertanalyse

AC Milan - Barcelona
(Asian: AC +1 & +1,5)
Tip: 1 (0-0)
AC Milan officiel hjemmeside
Barcelona officiel hjemmeside
Onsdag den 28. marts 2012 kl. 20:45 - Fodbold, Champions League
San Siro - Dommer: Jonas Eriksson
Af Torben N. Sørensen, 20. mar. 2012, 06:29 (opdateret 30. mar. 2012, 17:48). Vist 2724 gange.
0
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 1,50
Chance: 47 - 25 - 28
Betvalue: 101,75% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 1,48

Bookmaker: Bet365

» Læs anmeldelse af Bet365

Bet365 bonus på 1000 DKK

Tilbyder nye kunder en bonus svarende til første indskud på kontoen, op til 1.000 kr.


Vis flere detaljer

Kommentarer (18) Til kommentarer

ANALYSEN OPDATERET - SE NEDERST

Odds-markedet har vurderet Barcelona til at have mere end 50 procents chance for at vinde på San Siro.

Uden at gå i rette med det, så vil jeg imidlertid godt stille spørgsmålet, om det måske ikke kan være lidt i overkanten? Måske, måske ikke, men i hvert fald chancerne for en Barca-storsejr (med to mål eller flere) ser jeg ikke afspejlet realistisk i odds-markedet. Jeg har med andre ord vanskeligt ved at se Milan ”gå ned” i hvad der for mig ligner at kunne blive en betydelig mere taktisk affære, end hvad mange måske forestiller sig. Dette er langt fra nogen ønske-lodtræning for Barcelona.


Spil-form: Jeg har valgt en forsigtig Asian Handicap +1,25-linie for mit Milan-bet, og det med en taktisk begrundelse, som jeg vil gøre rede for længere nede i teksten. Alternativet til lidt højere odds er Milan på +1, men længere end det vil jeg ikke anbefale, at man strækker sig.

 

Hvordan odds-markedet vil bevæge sig fra nuværende tidspunkt og frem til kamp-dagen er ikke helt nemt at spå om. Jeg har på fornemmelsen, at de tunge Asian-puntere vil være enige med mig i, at Barca-favoriseringen er lige lovlig voldsom nok, men Barca-navnet vil samtidigt tiltrække mængder af småspiller-indskud, og det risikerer til syvende og sidst at gå nogenlunde lige op.

 

Mine procenter for 1X2:

1: 21 %

X: 26 %

2: 53 %

 

Mine procenter for 1X2 på H 1-0:

1: 47 %

X: 25 %

2: 28 %

 

 

TRICKY DRAW: Okay. Barcelona er Barcelona, og de er, også i mine øjne, verdens bedste fodboldhold, men denne kvartfinale-matchning mod Milan har med versaler mærkatet TRICKY skrevet hele vejen henover.

 

Jeg vil godt bide spids på, at Barca-træner Josip Guardiola var alt andet end glad for at se Milan komme op af hatten som modstander, for selvom FC Barcelona er klar og berettiget favorit ikke kun samlet, men også i udekampen på San Siro, så er italienerne en netop tricky modstander.

 

Man så det faktisk allerede i gruppespillet, hvor de to hold sammen med Plzen og BATE Borisov var placeret i samme gruppe. I gruppespillets første spillerunde tørnede de to hold sammen på Camp Nou, hvor Milan totalt hamrende ufortjent fik 2-2. At returen i Milano sluttede med Barca-sejr 2-1 var sådan set ligegyldigt, da begge hold på det tidspunkt var videre fra gruppen.

 

Hvilken læsning er den rigtige?: Man kan, når man ser på 2-2-resultatet på Camp Nou, se det på to måder.

 

Den ene er den klassiske, Barcelona dominerede kampen totalt, og Milan var heldig. Den slags sker, men det normale vil være, at Barca vinder sådanne kampe ni gange ud af 10.

 

Men man kan også se det på en anden måde. Barca havde periodevis total boldkontrol, men Milan spillede deres chance taktisk og var super-kyniske.

 

Begge analyser er sådan set korrekte.    

 

Værst tænkelige: Min analyse af denne kvartfinale set over begge kampe er, at Barcelona uden tvivl er klar og berettiget favorit, men på catalanernes vegne melder der sig en vis angst. Jeg vil nemlig postulere følgende lettere provokerende udsagn: Milan var værst tænkelige lodtrækning for Barcelona overhovedet!

 

Med det mener jeg ikke, at Milan er stærkere end f.eks. Real Madrid eller Bayern München, overhovedet ikke, men rent taktisk ville Barcelona formentligt have nemmere ved at møde Real eller Bayern, end Milan. Det drejer sig om ikke kun taktik, men også indstilling, forventninger, kynisme, samt ikke mindst hvordan de to hold står til hinanden.

 

Barca vil uden tvivl "fortjene" at gå videre: Hvis man skruer tiden tilbage små to år var FC Barcelona kæmpe-favoritter i Champions League-semifinalen mod Milans bysbørn Inter, dengang trænet af José Mourinho, og Barcelona havde reelt da også fortjent at gå videre set over de to kampe, men sådan gik det altså ikke. Milan er et andet hold, end Inter var under Mourinho, men hvis det skal være, kan Milan spille ligeså defensivt og kynisk, som Inter gjorde. Der er faktisk kun én ting, jeg er sikker på i disse to kampe mellem Milan og FC Barcelona, nemlig at bagefter vil de fleste uden tvivl mene, at Barcelona havde fortjent at gå videre. Spørgsmålet er så, om det gør det?

 

Hvorfor +1,25-linien?: Baggrunden for dette AH +1,25-indskud på Milan (og specifikt baggrunden for netop den linie) skal findes i, hvordan jeg læser mødet på San Siro rent taktisk. Som tommelfinger-regel skal et hold i disse knald-eller-fald-kampe gå efter at vinde hjemme, og der er da heller ingen tvivl om, at det vil Milan morderligt gerne. Men vil de også gå ud og spille kampen, som de jagtede en sejr? Det er ikke sikkert.

 

Milans taktiske tilgang: Jeg spår, at Milan først og fremmest vil forsøge at ”spoile”, at ”ødelægge”, for at holde Barca væk. Jo mindre ”fodbold”, der bliver spillet, jo større vil Milans chancer for at godt resultat være. Og helt uitaliensk er denne tankegang jo heller ikke ligefrem.

 

Så er der det med hjemmebanen. Den er, som beskrevet flere gange, tung i Champions Leagues knald-eller-fald-fase, men lidt atypisk ser jeg mellem disse to hold ikke nødvendigvis fordelen af hjemmebane som værende helt så stor som i disse kampe ellers. Og det gælder både opgøret på San Siro og den efterfølgende returkamp på Camp Nou.

 

Hvis jeg får ret i min taktiske læsning af, at Milan ikke vil gå ud og forsøge at ”spille angrebs-fodbold” i det første møde, så betyder det, at træner Massimiliano Allegri er enig med mig i hjemmebane-aspekt analysen for disse to kampe. Det betyder ikke nødvendigvis at Milan med en ”spoiler”-indgang er bange for Barcelona (at de har respekt, er indlysende), det betyder i virkeligheden, at de har selvtillid nok til at mene, at de kan slippe fra returen på Camp Nou med et godt resultat.

 

Den kyniske analyse: Jeg tror Milans taktik bliver lagt ud fra følgende præmis: Hvis Milan går ud og spiller åben fodbold med Barcelona, vil Milans chance for succes være måske 20 procent. Hvordan kan Allegri sørge for, at hive de 20 procents chance op, og gerne så tæt op på 50 procent som muligt? Det kan han ved at ødelægge Barcas spil. Jo mindre fodbold, der bliver spillet over de to kampe, jo tættere vil Milan komme på at have 50 procents chance for at gå videre (at de i praksis så aldrig vil nå op på 50 % er sagen ligegyldigt, kan en træner med den rette taktik hæve sit holds chance fra 20 til 30 % er det en taktisk succes).  

 

Med den konstante fare ved at gå imod Barcelona er dette min taktiske begrundelse for at vælge Milan på en +1,25-linie. Jeg ser ikke så forfærdeligt mange mål i kampen, og jeg ser ikke Milan tabe med mere end en enkelt. Selv hvis Milan skulle komme bagud 0-1, så vil man næppe se italienerne gå amok angrebsmæssigt. Det er helt sikkert, at Allegri har det som et muligt kalkuleret scenarie, at hans hold kan risikere at komme bagud 0-1, men han vil i så fald formentligt også have vurderet, at der bare skal fortsættes i samme stil. Man kan nemlig stille spørgsmålet om det i en 0-1-situation virkeligt vil være værd at satse hårdt for at få 1-1 hjemme med risiko for et 0-2-nederlag og så være totalt ude? Det pikante, når man tager den taktisk-matematiske målestok frem, er nemlig, at et 0-1-hjemmebanenederlag i virkeligheden ikke så forfærdeligt meget ringere end et 1-1-resultat.

 

Milan – form & resultater: Milan havde sit hyr med Arsenal i ottendedelsfinalen. Efter en fortjent 4-0-sejr hjemme på San Siro måtte Milan i returen i London sande, at det ikke bare var en let dag på kontoret. Ved pausen var Milan bagud 0-3. Så blev der imidlertid defensivt stabililseret, og overordnet set i anden halvleg var Milan nogenlunde i kontrol og fik lukket af for scoringer.

 

I Serie A er formen mildest talt glimrende. Milan topper tabellen med fire point ned til Juventus på andenpladsen, og i denne måned har der ikke været slinger i valsen. Resultaterne siger 4-0 ude over Palermo, 2-0 hjemme over Lecce, og senest 2-0 ude over Parma.

 

Inden opgøret mod Barcelona er Milan i ilden to gange. Først denne tirsdag aften i en Coppa Italia-semifinaleretur ude mod Juventus (Milan tabte første møde 1-2 og vil garanteret stille op med adskillige reserver i Torino) og derefter en Serie A-hjemmekamp lørdag mod Roma.

 

FC Barcelona – form & resultater: Mens Milan nåede at få nerver på i deres Champions League-ottendedelsfinale mod Arsenal fik Barca-spillerne mod Leverkusen knapt sved på trøjen. Udekampen i Tyskland blev vundet 3-1, og i returen på Camp Nou var der med 7-1-cifre ren opvisning.

 

På den hjemlige scene går det dog knapt så godt. Alt andet end sejr for Barcelona uanset hvilken turnering, de deltager i, er efterhånden en skuffelse, og det ligner klart, at Primera Division denne sæson slutter i netop en Barca-skuffelse.

 

Trods Real Madrids point-tilsæt i weekenden mod Malaga er Barcelona forsat otte point efter hovedstadsholdet, og det hul, tror jeg ikke på, de får lukket. Formen hos Barcelona er ellers i orden, det i hvert fald resultat-mæssigt. Siden et 2-3-nederlag ude til Osasuna den 11. februar, har Barca vundet sine seneste fem liga-kampe, omend spillet ikke har været lige godt i alle.

 

Ligesom Milan skal Barcelona i ilden to gange inden Champions League-kvartfinalen. Først i aften tirsdag i Primera Division hjemme mod Granada og derefter lørdag også i Primera Division ude mod Mallorca.

 

Holdene: Som de to klubber stillede op i Champions League ottendedels-returmøder (Milan ude mod Arsenal og FC Barcelona hjemme mod Leverkusen):

 

Milan: Christian Abbiati, Philippe Mexes, Thiago Silva, Ignazio Abate, Mark van Bommel, Urby Emanuelson, Djamel Mesbah, Aantonio Nocerino, Robinho, Zlatan Ibrahimovic og Stephan El Shaarawy.     

 

FC Barcelona: Victor Valdes; Dani Alves, Adriano Correia, Pique, Javier Mascherano, Cesc Fabregas, Andres Iniesta, Xavi, Sergio Busquets, Lionel Messi og Pedro.    

 

Konklusion: Man skal passe på med den slags vurderinger, når det kommer til FC Barcelona, men jeg kan ikke slippe udenom, at jeg synes odds-markedet har overvurderet deres sejrs-chancer på San Siro, og det især deres chancer for en stor-sejr. Ingen tvivl om, at Barcelona er et bedre fodboldhold end Milan, og heller ingen tvivl om, at deres favorit-værdighed også på San Siro er berettiget. Men når det er sagt, så har jeg vanskeligt ved at se Milan ”gå ned” og tabe stort.

 

 

Analysen vil blive opdateret med trupnyt, sandsynlige start-opstillinger og odds-udvikling tirsdag morgen dagen før kamp-dagen.

 

- - - - - - - - - -

 

Opdateret tirsdag nat:

 

Siden analyse-lanceringen for en uge siden har Milan i sidste midt-uge ”tabt” Coppa Italia-semifinalen til Juventus. Dvs. Milan vandt godt nok udekampen i Torino 2-1, men da det første møde sluttede med samme cifre måtte de to hold ud i forlængelse, hvor Juventus scorede og rettede de 1-2 til 2-2. Dermed gik Juventus videre til en finale mod Napoli. I weekendens Serie A vandt Milan så 1-0 hjemme over Roma.

 

FC Barcelona har som de tre andre af onsdagens Champions League-kvartfinalehold også spillet to kampe i sidste uge, begge i Primera Division. I midtugen vandt Barca 5-3 hjemme over Granada, og i weekenden blev det til 2-0 ude over Mallorca.

 

Trupnyt – Milan: Vanen tro er Milans skadesliste alenlang, og til denne kamp er midtbane-terrieren Mark van Bommel oven i købet ude med karantæne. Listen af skadede spillere er: Thiago Silva (forsvar – fast), Ignazio Abate (forsvar – fast), Gennero Gattuso (midtbane – reserve), Sulley Muntari (midtbane – reserve), Mathieu Flamini (midtbane – reserve), Rodney Strasser (midtbane – reserve), Alexander Merkel (midtbane – reserve), Antonio Cassano (angreb – fast), Alexandre Pato (angreb – reserve) og Flippo Inzaghi (angreb – reserve).

 

Det lyder jo ret voldsomt, men bortset fra Thiago Silva, så har disse spillere være uden i et stykke tid, og Milan har fortsat præsteret godt. Fraværet af hurtige Thiago Silva i det centrale forsvar kan dog blive mærkbart.

 

Trupnyt – FC Barcelona: Hos gæsterne fra Barcelona er følgende fire spillere ude med skader: Eric Abidal (forsvar – fast), Andreu Fontas (forsvar – reserve), Adriano Correia (forsvar – reserve) og David Villa (angreb – fast).

 

Til den liste har længe hørt også den offensive midtbanespiller Ibrahim Affeley, men han er så småt på vej tilbage, og kan muligvis blive sendt i spil i slutfasen, skal det være. Normalt ville Affeley under alle omstændigheder dog starte på bænken.

 

Holdene: De sandsynlige start-opstillinger:

 

Milan (4-3-1-2): Christian Abbiati; Gianluca Zambrotta, Daniele Bonera, Philippe Mexes, Luca Antonini, Antonio Nocerino, Massimo Ambrosini, Kevin-Prince Boateng, Clarence Seedorf, Zlatan Ibrahimovic og Robinho.

 

FC Barcelona (4-3-3): Victor Valdes; Javier Mascherano, Gerard Pique, Carles Puyol, Daniel Alves, Xavi, Sergi Busquets, Andres Iniesta, Alexis Sanchez, Lionel Messi og Cesc Fabregas.

 

Odds-udvikling: Thiago Silvas skade kan vise sig alvorlig for Milans chancer og logisk nok er odds steget på italienerne og faldet på Barcelona, hvilket er objektivt retfærdigt. Mit foreslåede væddemål, Milan på Asian Handicap +1,25, kan nu fås til 1,59 hos Pinnacle. Selvom Thiago Silva er ude, og han sammen med Zlatan Ibrahimovic vel er Milans vigtigste spiller, så finder jeg pæn værdi i det odds.

Formen / seneste 10 kampe
AC Milan
12/04 H Sampdoria 1-1
04/04 U Palermo 2-1
25/03 U Reggiana 3-0
21/03 H Cagliari 3-1
16/03 U Fiorentina 1-2
07/03 H Verona 2-2
28/02 U Chievo 0-0
22/02 H Cesena 2-0
15/02 H Empoli 1-1
07/02 U Juventus 1-3
 Statistik for AC Milan
 
Barcelona
18/04 H Valencia 2-0
15/04 U Paris Saint Germain 3-1
11/04 U Sevilla 2-2
08/04 H Almeria 4-0
05/04 U Celta Vigo 1-0
22/03 H Real Madrid 2-1
18/03 H Manchester City 1-0
14/03 U Eibar 2-0
08/03 H Rayo Vallecano 6-1
04/03 U Villarreal 3-1
 Statistik for Barcelona
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, Champions League
Andre aktuelle tips fra samme turnering
21/04-2015 20:45 Barcelona-Paris Saint Germain Over 3,5 mål 2,21
Jens Bøye (+53,96 | 102,47%)
2
Fodbold - Champions League
Tip: Over 3,5
Odds: 2,21
Chance (o/u): 48-52 | Betvalue: 106,08%
Kvartfinale, returkamp. Efter 1-3-tabet i Paris er der risiko for at PSG giver op. Men med topscorer Zlatan og spilfordeler Verratti tilbage tror jeg pariserne trods alt vil prøve. Og Barcelona? Det ville ligne Messi & Co dårligt bare at forsva...


Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Søndag den 19. april 2015
14:00 OB-SønderjyskE Under 3,5 gule kort 1,80
Kibsgaard (-3,44 | 80,89%)
0
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: Under 3,5 gule kort
Odds: 1,80
Vinderchance: 62% | Betvalue: 111,60%
Cashpoint har sat et ganske fint odds på under 3,5 gule kort. SønderjyskE og OB hører til de mest kortfattige hold i denne superligasæson og dommer Anders Poulsen har haft svært ved at finde kortene frem i &arin...
14:00 OB-SønderjyskE 
Rasmus Jørgensen (+2,00 | 200,00%)
2
Fodbold -
Efter 3 nederlag i træk kom OB tilbage på sporet senest, hvor man stod godt defensivt og vandt. Sønderjyske med 4 nederlag i 5 kampe bebuder de skal back to basics, og sønderjyderne er bedre ude end hjemme. Værdi i oddsene?...
 
15:00 Palermo-Genoa Begge hold scorer 1,94
Mark Mameli (+7,01 | 103,61%)
0
Fodbold - Italien Serie A
Tip: Begge hold scorer
Odds: 1,94
Vinderchance: 54% | Betvalue: 104,76%
Offensivt fodbold, og formentlig også nogle mål, i sigte. Begge hold lukkede godt af i seneste runde, men Palermos sæson er mere eller mindre over, og de kan derfor spille frit, mens Genoa skal vinde for at fortsat forfølge den lille Europa-chanc...
15:00 Chievo-Udinese X 3,20
Emil Birkeland Klintorp (-0,87 | 71,00%)
0
Fodbold - Italien Serie A
Tip: X
Odds: 3,20
Chance: 42-33-25 | Betvalue: 105,60%
Trods hjemmesejren mod et formsvagt Palermo-hold er Chievo et af Serie A’s dårligste hjemmehold, og selvom Udinese kommer til Verona med et par skader i forsvaret, finder vi værdien på uafgjort – et resultat som ikke er fremmed for gæsterne....
15:00 Fredericia-Brønshøj Under 1,5 mål 3,05
Tumle7 (+4,00 | 113,33%)
0
Fodbold - Danmark NordicBet Ligaen
Tip: Under 1,5
Odds: 3,05
Chance (o/u): 66-34 | Betvalue: 103,70%
Fredericia og Brønshøj er 1. div. dårligste hold til at scorer mål, og ingen af dem kan tåle at tabe kampen. Værdi i få mål - selv om begge hold er pisket til sejr, da uafgjort kun vil gavne de and...
15:30 Werder Bremen-Hamburger SV 1 2,09
formand88 (+0,70 | 170,00%)
2
Fodbold - Tyskland 1. Bundesliga
Tip: 1
Odds: 2,09
Chance: 50-26-24 | Betvalue: 104,50%
Derfor skal du spille den: * Hamburg har fået ny træner for 2 spillerunder siden, han er også sportsdirektør i klubben, og har ikke den store erfaring i nogle dele af disse. (har været tr&ael...
16:00 Aston Villa-Liverpool Benteke målscorer i kampen 3,75
Mrtherkildsen (+4,71 | 123,55%)
2
Fodbold - England FA Cup
Tip: Benteke målscorer i kampen
Odds: 3,75
Vinderchance: 29% | Betvalue: 108,75%
En af grundene til Sherwood har fået en god start i Aston Villa, skal ses at man har fået Aston Villas topangriber Benteke igang igen. Efter en lang periode i sæsonen under Lambert hvor man slet ikke kunne scorer mål, er Be...
16:00 Aston Villa-Liverpool 1X 2,43
Cesco (-5,40 | 97,67%)
1
Fodbold - England FA Cup
Tip: 1X
Odds: 2,43
Chance: 19-29-52 | Betvalue: 116,64%
En god kamp på Wembley er altid noget, specielt langt inde i den store FA CUP turnering, hvor vi her er kommet til semifinalerne. Den ene af semifinalerne er en kamp mellem Reading og Arsenal, som Arsenal vandt med 2-1 i forlænget spil...
16:30 MT Melsungen-Skjern Håndbold (Asian: Skj +5,5) 2 1,76
Chipurin (+0,20 | 100,83%)
1
Håndbold - EHF-Cup
Tip: 2
Odds: 1,76
Chance: 42-0-58 | Betvalue: 102,08%
Skjern skal have gode muligheder for avancement efter en fin sejr på hjemmebane. Melsungen tabte en hård kamp mod Magdeburg i midtugen, og mangler stadig Fahlgren. Den tyske hjemmebane er stærk, men værdien er på Skjern. ...
17:00 Alonso-Button 1 1,90
Michael Nielsen (-1,25 | 75,00%)
2
Formel 1 - GP, Bahrain
Tip: 1
Odds: 1,90
Chance: 55-0-45 | Betvalue: 104,50%
Matchup mellem de to McLaren-kørere, Button og Alonso. Sidstnævnte bør være smal favorit i et GP, hvor han historisk gør det godt. Desuden er Alonso normalt sin holdkammerat overlegen. Button har dog chancer på dækstrategi. ...
17:00 Hülkenberg-Alonso 1 2,13
Michael Nielsen (-1,25 | 75,00%)
4
Formel 1 - GP, Bahrain
Tip: 1
Odds: 2,13
Chance: 55-0-45 | Betvalue: 117,15%
Hülkenbergs fordel i Force India-raceren bliver undervurderet i forhold til Alonsos underlegne McLaren. Grundlæggende er Alonso en bedre kører, men han får meget svært ved at udligne forskellen på talent alene. ...
17:00 Brøndby IF-Hobro 
Søren Jonassen (+23,52 | 113,67%)
1
Fodbold - Danmark Superliga
Det er et formstærkt Brøndbyhold, der på det nye græs tager imod Hobro, der ligeledes er godt spillende i foråret. Brøndby er klart bedst på eget græs, og Hobro er uden et par vigtige spillere. Hjemmeholdet har dog også egne fravær....
 
17:00 Brøndby IF-Hobro Scorer i kampen: Mads Hvilsom 5,00
NSeydel (-9,18 | 70,39%)
5
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: Scorer i kampen: Mads Hvilsom
Odds: 5,00
Vinderchance: 23% | Betvalue: 115,00%
Mads Hvilsom er dette års store overraskelse i superligaen, og har noget af en målnæse.   Det taler for spillet:       Han har scoret hele 13 m&...
17:00 Brøndby IF-Hobro 2 6,70
NSeydel (-9,18 | 70,39%)
0
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: 2
Odds: 6,70
Chance: 59-25-16 | Betvalue: 107,20%
For første gang i et godt stykke tid, kan der spilles ordentlig fodbold på Brøndby Stadion, efter at der er blevet lagt nyt græs forud for denne kamp. Jeg ser kampen en del mere lige end bookmakerne gør.&nb...
17:00 Newcastle United-Tottenham (DNB) 2 1,66
Cesco (-5,40 | 97,67%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: 2
Odds: 1,66
Chance: 27-30-43 | Betvalue: 101,38%
Spændende opgør i vente i den sene søndagskamp i Premier League.   DET TALER FOR SPILLET Tottenham er nummer 7, og Newcastle er nummer 14. Formen hos de to hold er ...
17:00 Granada-Sevilla 2 1,85
jacob.aae.moos (+0,57 | 157,00%)
4
Fodbold - Spanien LIGA BBVA
Tip: 2
Odds: 1,85
Chance: 20-25-55 | Betvalue: 101,75%
Det er top mod bund, når Granada (19) tager imod Sevilla (5). Jeg ser det personligt som et godt odds, da det ligger til 1,85 i betragtning af, at det er nummer 19 mod nummer 5.DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:...
17:30 Häcken-IFK Göteborg 2 2,20
Jonas Germannsen (-18,97 | 96,47%)
2
Fodbold - Sverige Allsvenskan
Tip: 2
Odds: 2,20
Chance: 25-27-48 | Betvalue: 105,60%
Häcken har haft en hakkende start på sæsonen hvor man indtil videre er uden sejr. Man har en del skader, og hvor heller ikke Blåvitt er for fuld styrke, så har resultaterne været bedre. En gentagelse af sidste måneds IFK-pokalsejr ser spilbar ...
17:30 Veszprem-Paris Handball Over 52,5 mål 1,85
Chipurin (+0,20 | 100,83%)
0
Håndbold - Champions League
Tip: Over 52,5
Odds: 1,85
Chance (o/u): 56-44 | Betvalue: 103,60%
Kvartfinale, returkamp. Hjemme i Veszprem spiller hjemmeholdet mere tempofyldt end på udebane. Mikkel Hansen og Momir Ilic scorer mål på samlebånd. Der er gode keepere i begge ender, men det ligner en tempofyldt affære med mange mål. ...
18:00 Molde-Aalesund (Asian: Mol -1,5 mål) 1 1,93
Tennistipper (+51,46 | 106,72%)
0
Fodbold - Norge Tippeligaen
Tip: 1
Odds: 1,93
Chance: 53-0-47 | Betvalue: 102,29%
Tippeligaen, 3. spillerunde Molde skuffede i premieren på hjemmebane mod Odd - men nu gælder det en hjemmekamp mod Aalesund, der er startet skidt, og kigger på man på de seneste par sæsoner, er der også gode chancer for årets første hjemme...
19:30 FCK-special: FCK taber ingen hjemmekampe i foråret 1,90
Frank Pilantra (+118,92 | 105,87%)
5
Fodbold - Danmark - Superligaen
Tip: FCK taber ingen hjemmekampe i foråret
Odds: 1,90
Vinderchance: 55% | Betvalue: 104,50%
Det er ikke charme-bold, men FCK-træner Solbakken har opbygget en stabil spillestil, og holdet har præsteret overbevisende i foråret. Medmindre der går pokalfokus i den, bør FCK kunne undgå nederlag i 5 liga-hjemmekampe mod overkommelige modsta...
19:30 FC København-FC Nordsjælland Begge hold scorer 2,16
Rasmus Jørgensen (+2,00 | 200,00%)
0
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: Begge hold scorer
Odds: 2,16
Vinderchance: 48% | Betvalue: 103,68%
FCK fik gang i målscoringen senest, og møder et defensivt svækket FCN-hold der med 3 rigtigt dygtige spillere oppe foran skal forsøge at åbne den stærke FCK-defensiv. Cornelius ude for FCK og Vingaard ude for FCN, men alligevel værdi i mål....
20:45 Inter-AC Milan 1 2,30
Mark Mameli (+7,01 | 103,61%)
0
Fodbold - Italien Serie A
Tip: 1
Odds: 2,30
Chance: 45-28-27 | Betvalue: 103,50%
Milano-derby mellem to hold som har skuffet i denne sæson, hvor de ligger midt i tabellen. Men Inter har normalt krammet på naboerne fra Milan når man har hjemmebanefordelen, og Inter bør have gode muligheder for at få tre point søndag aften....
21:00 Lyon-Saint Etienne X 3,60
Jens Bøye (+53,96 | 102,47%)
0
Fodbold - Frankrig Ligue 1
Tip: X
Odds: 3,60
Chance: 50-29-21 | Betvalue: 104,40%
Værdi i uafgjort. Selvfølgelig er Lyon - mesterskabsbejler og ligaens bedste hjemmehold - favorit, men det kan blive tættere end som så når modstanderen er den solide lokalrival Saint-Étienne (nr 5) der havde et godt tag på storebror sidste å...
23:30 Santos-Sao Paulo (DNB) 1 Første mål 1,64
Frank Pilantra (+118,92 | 105,87%)
3
Fodbold - Brasilien - Paulista
Tip: 1
Odds: 1,64
Chance: 57-10-33 | Betvalue: 103,48%
Paulista-semifinale Det er et tæt rivalopgør, men motivationen peger på Santos. Paulista-turneringen er vigtig for hjemmestærke Santos, der bør kunne tage initiativet og komme først på måltavlen mod et São Paulo-mandskab, der har fokus p...
Mandag den 20. april 2015
19:00 Esbjerg fB-Randers FC Begge hold scorer 1,95
Rasmus Jørgensen (+2,00 | 200,00%)
0
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: Begge hold scorer
Odds: 1,95
Vinderchance: 55% | Betvalue: 107,25%
Esbjerg har været målrige i dette forår, og defensiven har ikke set god ud. Randers med begge hold på tavlen i de sidste 5 kampe, og en defensiv der ikke har set lige så stærk ud som i efteråret. Begge hold er forstærket i defensiven, men væ...
Tirsdag den 21. april 2015
20:45 Barcelona-Paris Saint Germain Over 3,5 mål 2,21
Jens Bøye (+53,96 | 102,47%)
2
Fodbold - Champions League
Tip: Over 3,5
Odds: 2,21
Chance (o/u): 48-52 | Betvalue: 106,08%
Kvartfinale, returkamp. Efter 1-3-tabet i Paris er der risiko for at PSG giver op. Men med topscorer Zlatan og spilfordeler Verratti tilbage tror jeg pariserne trods alt vil prøve. Og Barcelona? Det ville ligne Messi & Co dårligt bare at forsva...
Onsdag den 22. april 2015
20:45 Real Madrid-Atletico Madrid Atletico Madrid går videre 2,55
Cesco (-5,40 | 97,67%)
4
Fodbold - Champions League
Tip: Atletico Madrid går videre
Odds: 2,55
Vinderchance: 40% | Betvalue: 102,00%
Der er lagt op til en rigtig god returkamp på Santiago Bernabeu, hvor Real Madrid er favoritter til at vinde kampen og gå videre til semifinalerne. Men Atletico Madrid har gode muligheder - selv på Bernabeu.   ...
Mandag den 27. april 2015
19:00 Hobro-FC Midtjylland 1X 2,34
Kibsgaard (-3,44 | 80,89%)
3
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: 1X
Odds: 2,34
Chance: 21-29-50 | Betvalue: 117,00%
Jeg synes at Danskespil undervurderer Hobro til denne kamp. FC Midtjylland har set stærke ud i denne sæson, men på udebane har man "kun" vundet halvdelen af kampene. Et Hobro hold i storform bør have mindst 50% chance ...
19:00 Hobro-FC Midtjylland Over 2,5 mål 2,30
Rasmus Jørgensen (+2,00 | 200,00%)
2
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: Over 2,5
Odds: 2,30
Chance (o/u): 49-51 | Betvalue: 112,70%
Hobro har spillet mere frit, siden de sikrede sig overlevelse, og deraf mere målrigt. FCM er det mest målrige hold i ligaen, og får Andersson tilbage. FCM var til tider idéløse mod Silkeborg, mens Hobro har vist de kan lukke helt af. Men flot v...
Onsdag den 29. april 2015
20:45 Leicester-Chelsea 2 1,60
Cesco (-5,40 | 97,67%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: 2
Odds: 1,60
Chance: 11-24-65 | Betvalue: 104,00%
Der kommer flere ting på, når kampen nærmer sig noget mere, og når Chelsea har spillet kampene mod Manchester United og Arsenal.   Chelsea er ikke overraskende flere niveauer, når det er fø...
Tirsdag den 15. september 2015
00:00 Er Thorning statsminister efter næste valg? Ja 7,50
Fidus (-1,10 | 63,33%)
14
Politik - Folketingsvalg
Tip: Ja
Odds: 7,50
Vinderchance: 26% | Betvalue: 195,00%
Lars Løkke Rasmussen er favorit til at blive statsminister efter næste folketingsvalg. Betsafes odds overvurderer dog favoritten og undervurderer den siddende statsminister.   Lars Løkke Rasmussen ...
00:00 Konservative Folkeparti-Over/Under Over 4,9 % 1,75
Fidus (-1,10 | 63,33%)
3
Politik - Folketingsvalg
Tip: Over 4,9
Odds: 1,75
Chance (o/u): 60-40 | Betvalue: 105,00%
OBS! Spillet er hos Bet25, som jeg ikke kunne vælge på listen.Spillet går på, at Konservative Folkepartis stemmeprocent bliver over 4,9 ved næste folketingsvalg. Konservative Folkeparti er...
20:00 Venstre- Over/Under Over 21,5 % 1,85
Fidus (-1,10 | 63,33%)
20
Politik - Folketingsvalg - Venstre
Tip: Over 21,5
Odds: 1,85
Chance (o/u): 80-20 | Betvalue: 148,00%
OBS! Spillet er hos Bet25, som ikke kan vælges i listen.Venstre blev ved sidste folketingsvalg danmarks største parti med 26.7%, men står de også til at holde tilslutningen ved næste valg...

Ekspertprofil - Facts og data

Torben N. Sørensen

44 år, fra Singapore
Ekspert siden juli 2007

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2015 Total
Tilbagebet. 0% 107% 107% 99%
Balance 0.00 +2.46 +2.46 -24.55
Hitrate 0/0 20/35 20/35 973/1807
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Hovedområder:
Fodbold - Champions League
Fodbold - Europa League
Fodbold - Landskampe

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Argentina - Primera Division
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-0.85
0/0
0/0
0/0
3/7
Australien - Hyundai A-League
0%
0%
0%
61%
0.00
0.00
0.00
-1.17
0/0
0/0
0/0
1/3
Australien Hyundai A-League
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
3/5
Belgien - Jupiler League
0%
0%
0%
131%
0.00
0.00
0.00
1.24
0/0
0/0
0/0
3/4
Brasilien - Serie A
0%
0%
0%
64%
0.00
0.00
0.00
-7.86
0/0
0/0
0/0
8/22
Brasilien Serie A
0%
0%
0%
42%
0.00
0.00
0.00
-8.34
0/0
0/0
0/0
5/16
Bulgarien - A Grupa
0%
0%
0%
132%
0.00
0.00
0.00
0.96
0/0
0/0
0/0
2/3
Champions League
0%
139%
139%
92%
0.00
0.77
0.77
-20.13
0/0
2/2
2/2
144/281
Champions League Kvalifikation
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-1.16
0/0
0/0
0/0
12/18
Champions League, gruppe G
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Colombia - Copa Mustang
0%
0%
0%
173%
0.00
0.00
0.00
0.73
0/0
0/0
0/0
1/1
Confederations Cup
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.94
0/0
0/0
0/0
10/17
Copa America
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-2.35
0/0
0/0
0/0
1/5
Copa Libertadores
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-3.75
0/0
0/0
0/0
17/34
Copa Libertadores Kvalifikation
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
2/2
Ecuador - Serie A
0%
0%
0%
108%
0.00
0.00
0.00
0.33
0/0
0/0
0/0
2/4
EM
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-17.42
0/0
0/0
0/0
11/37
EM-kvalifikation
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
3.59
0/0
0/0
0/0
13/21
Europa League
0%
138%
138%
95%
0.00
2.66
2.66
-9.44
0/0
5/7
5/7
216/390
Europa League Kvalifikation
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
-0.90
0/0
0/0
0/0
31/55
Frankrig - Cup
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
3/4
Frankrig - FA Cup
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
Frankrig - Le Championnat
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-1.54
0/0
0/0
0/0
6/15
Frankrig - Ligue 1
0%
0%
0%
127%
0.00
0.00
0.00
7.15
0/0
0/0
0/0
15/19
Frankrig - Ligue 2
0%
0%
0%
87%
0.00
0.00
0.00
-0.14
0/0
0/0
0/0
5/9
Frankrig Ligue 1
0%
240%
240%
122%
0.00
1.40
1.40
3.64
0/0
1/1
1/1
9/12
Frankrig Ligue 2
0%
33%
33%
73%
0.00
-2.00
-2.00
-1.32
0/0
1/3
1/3
6/12
Grækenland - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Grækenland - Super League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Holland - Eredivisie
0%
0%
0%
78%
0.00
0.00
0.00
-1.32
0/0
0/0
0/0
3/6
Holland - Jupiler League
0%
0%
0%
139%
0.00
0.00
0.00
2.36
0/0
0/0
0/0
4/6
Holland - Æresdivisionen
0%
0%
0%
148%
0.00
0.00
0.00
5.70
0/0
0/0
0/0
9/12
Holland Jupiler League
0%
56%
56%
109%
0.00
-1.33
-1.33
2.41
0/0
1/3
1/3
10/15
Holland Æresdivisionen
0%
96%
96%
106%
0.00
-0.09
-0.09
0.46
0/0
1/2
1/2
4/8
International - EM
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Intertoto Cup
0%
0%
0%
128%
0.00
0.00
0.00
16.57
0/0
0/0
0/0
32/59
Irland - Eircom League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Italien - Cup
0%
0%
0%
92%
0.00
0.00
0.00
-0.25
0/0
0/0
0/0
1/3
Italien - Serie A
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
12.51
0/0
0/0
0/0
44/76
Italien - Serie B
0%
0%
0%
79%
0.00
0.00
0.00
-7.98
0/0
0/0
0/0
21/43
Italien Serie A
0%
110%
110%
101%
0.00
0.48
0.48
1.12
0/0
3/5
3/5
11/19
Italien Serie B
0%
54%
54%
88%
0.00
-1.38
-1.38
-2.87
0/0
1/3
1/3
26/49
Japan - J. League
0%
0%
0%
151%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
1/1
Japan Cup 3
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Kroatien - 1. Division
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
1.04
0/0
0/0
0/0
4/6
Landskampe
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-3.78
0/0
0/0
0/0
15/31
Litauen - A Lyga
0%
0%
0%
140%
0.00
0.00
0.00
0.40
0/0
0/0
0/0
1/1
Lituaen - A Lyga
0%
0%
0%
259%
0.00
0.00
0.00
3.17
0/0
0/0
0/0
2/2
OL
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.08
0/0
0/0
0/0
4/8
Paraguay - Division Profesional
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Peru - Primera Division
0%
0%
0%
165%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - 2. Division
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
0.72
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - Ekstraklasa
0%
0%
0%
119%
0.00
0.00
0.00
1.14
0/0
0/0
0/0
4/6
Polen - I Liga
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.20
0/0
0/0
0/0
1/2
Portugal - Cup
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
3/5
Portugal - Liga Cup
0%
0%
0%
83%
0.00
0.00
0.00
-0.23
0/0
0/0
0/0
4/7
Portugal - Primeira Liga
0%
0%
0%
23%
0.00
0.00
0.00
-5.15
0/0
0/0
0/0
2/8
Portugal - SuperLiga
0%
0%
0%
17%
0.00
0.00
0.00
-2.50
0/0
0/0
0/0
1/3
Portugal League Cup
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
1.48
0/0
0/0
0/0
3/4
Portugal Liga ZON Sagres
0%
0%
0%
134%
0.00
0.00
0.00
3.39
0/0
0/0
0/0
7/10
Rumænien - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Rusland - Vischaya
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
5.05
0/0
0/0
0/0
5/7
Rusland Premier League
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
3/4
Russia promotion/relagation
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Schweiz - Super League
0%
0%
0%
133%
0.00
0.00
0.00
3.66
0/0
0/0
0/0
8/11
Schweiz Super League
0%
0%
0%
75%
0.00
0.00
0.00
-0.75
0/0
0/0
0/0
1/3
Spanien - Cup
0%
0%
0%
157%
0.00
0.00
0.00
6.30
0/0
0/0
0/0
10/11
Spanien - LIGA BBVA
0%
0%
0%
98%
0.00
0.00
0.00
-0.11
0/0
0/0
0/0
3/7
Spanien - Primera (Liga BBVA)
0%
0%
0%
58%
0.00
0.00
0.00
-2.53
0/0
0/0
0/0
2/6
Spanien - Primera Division
0%
0%
0%
76%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
8/22
Spanien - Segunda (Liga Adelante)
0%
0%
0%
150%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/2
Spanien - Segunda Division
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
13/24
Spanien LIGA Adelante
0%
188%
188%
137%
0.00
0.88
0.88
8.21
0/0
1/1
1/1
13/17
Spanien LIGA BBVA
0%
220%
220%
93%
0.00
1.20
1.20
1.59
0/0
1/1
1/1
13/21
Tjekkiet - Gambrinus League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-0.32
0/0
0/0
0/0
2/5
Træningskamp
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - 1. Lig
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyrkiet - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - Superlig
0%
0%
0%
84%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
10/21
Tyrkiet - TFF 1. divison
0%
0%
0%
182%
0.00
0.00
0.00
2.46
0/0
0/0
0/0
3/3
Tyrkiet Super Lig
0%
113%
113%
113%
0.00
0.25
0.25
0.25
0/0
1/2
1/2
1/2
Tyrkiet Superlig
0%
0%
0%
144%
0.00
0.00
0.00
3.52
0/0
0/0
0/0
6/8
Tyskland - 1. Bundesliga
0%
0%
0%
104%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
8/15
Tyskland - 2. Bundesliga
0%
0%
0%
73%
0.00
0.00
0.00
-2.31
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland - Cup
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - DFB Pokal
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyskland 1. Bundesliga
0%
116%
116%
109%
0.00
0.62
0.62
1.03
0/0
2/4
2/4
6/11
Tyskland 2. Bundesliga
0%
0%
0%
154%
0.00
0.00
0.00
3.75
0/0
0/0
0/0
5/7
UEFA Super Cup
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/2
UEFA Supercup
0%
0%
0%
178%
0.00
0.00
0.00
2.34
0/0
0/0
0/0
2/3
Ungarn - Soproni Liga
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
USA - Major League Soccer
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
5/7
USA Major League Soccer
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-3.00
0/0
0/0
0/0
0/3
Venskabskampe
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-6.10
0/0
0/0
0/0
10/25
VM
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-10.34
0/0
0/0
0/0
52/103
VM for klubhold
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
3/10
VM Klubhold
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.15
0/0
0/0
0/0
8/14
VM kvalifikation
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
0.37
0/0
0/0
0/0
1/1
VM-kvalifikation
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
1.74
0/0
0/0
0/0
5/7
Østrig - T-Mobile Bundesliga
0%
0%
0%
130%
0.00
0.00
0.00
1.52
0/0
0/0
0/0
4/5
Østrig tipp3-Bundesliga
0%
0%
0%
0%
0.00
-1.00
-1.00
-1.00
0/0
0/1
0/1
0/1
Total
0%
107%
107%
99%
0.00
2.46
2.46
-26.36
0/0
20/35
20/35
971/1805
 

OL

Flest guld-medaljer
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
 

Skak

Dortmunder Sparkassen
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1

SKADER/KARANTÆNER

AC Milan
Cristian Zaccardo
18/04 09:25
Tvivlsom
Michael Essien
17/04 17:04
Dag til dag
Riccardo Montolivo
17/04 16:58
Dag til dag
Hachim Mastour
17/04 16:52
Et par dage
Michael Agazzi
17/04 16:46
Resten af sæsonen
Stephan El Shaarawy
17/04 16:53
Starten af maj 2015
Sulley Muntari
17/04 17:04
Slutningen af maj 2015

Barcelona
Iniesta
19/04 08:52
Tilbage i træning
Thomas Vermaelen
19/04 08:54
Tilbage i træning
Leveret af Holdnyt.dk - Danmarks hurtigste nyhedsoverblik