Tips & analyser » Brugertip

tom60229 - Surrender

Tip: 2
Søndag den 21. januar 2018 kl. 16:00 - E-Sport, Hearthstone World Championship
Af Mikkelhess, 21. jan. 2018, 01:38 (opdateret 21. jan. 2018, 01:49). Vist 162 gange.
Odds: 2,10
Chance: 47 - 0 - 53
Betvalue: 111,30%
Bookmaker: NordicBet
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 2,10
Chance: 47 - 0 - 53
Betvalue: 111,30% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 1,89

Bookmaker: NordicBet

» Læs anmeldelse af NordicBet
NordicBet bonus på 1000 DKK

NordicBet giver lige nu 100% bonus op til 1.000 kr. Bemærk at bonus kan kun gennemspilles via NordicBet's mobil-app eller mobile website


Vis flere detaljer

Kommentarer (1) Til kommentarer

HCT World Championship er i fuld gang, og imens store favoritter blandt EU som danske Hoej, Kolento og Neirea er slået ud, så klarer APAC sig fantastisk med deres 2 semifinalister, tom60229 og Surrender der klokken 15:30 spiller om en plads i finalen. 

I dette spil taler jeg for at det bliver Kim "Surrender" Jung-soo der kvalificerer sig videre.

 

Derfor skal du spille på den

 

- Surrender anses af mange som værende den bedste i verden i øjeblikket. Han er en spiller som mange har haft overset, og som der til HCT Summer Championship dukkede op ud af den blå med en masse fantastiske plays, hvilket har været med til at give ham denne status så hurtigt. Mange spillere lærer de forskellige matchups uden ad, og føler sig af den grund meget komfortable i deres spil, men det er lidt som om at Surrender har et ekstra lag af kreativitet og et overblik, der fører til fantastiske plays som mange overser, men som der giver Surrender de ekstra procenter i hans kampe. Vi ser eksempler på denne kreativitet i alle hans kampe, og han overrasker gang på gang med ting som ingen ville have overvejet at gøre.

 

Han har et fantastisk overblik over spillet, og han er super god til at spille til de bedste procenter i hans matchups. Det ser vi foreksempel mod OmegaZero i Summer Championship, hvor han trader begge hans minions ind i en houndmaster, for at spille uden om unleash the hounds. I denne situation var han på minimalt liv, og var lige præcist nået til det punkt hvor han kunne vende spillet i hans favør. Mange ville instinktivt have tradet sin ene minion ind, da det strider imod alt logik at smide to minions ind i én, hvis man kan undgå det. Det er denne betænksomhed der giver ham de ekstra procenter. Han overvejer alt, i modsætning til mange som der lader sig autopilot til mange trades. I denne situation ender det med at han overlever, og vinder spillet.

Lignende situationer er sket til det nuværende verdensmesterskab, hvor han f.eks. ikke life-tappede for at have større chance for at kunne trække sin 3/9 taunt fra sit deck, eller i hans priest mod druid hvor han lagde hans profet velen ud som bait til removal, så han kunne spille sin Lyra efterfølgende, hvilket medførte at han med utrolig kalkulation fandt nok damage til at gå igennem ShtanUdachi's armor.

 

- Han har vundet mod tidligere spillere med lignende lineups til tom60229, som f.eks. ShtanUdachi's lineup. Surrender's lineup er en smule unfavored i denne kamp, men han har i hans tidligere kampe vist, at der hvor hans lineup mangler procenter, så giver hans fantastiske koncentration og kalkulation ham de sidste vigtige procenter til at tage et game hjem.

 

- Surrender ligger bedre på Gosugamers' rangliste. Han ligger nummer 1 asia, hvor Tom ligger nummer 2, og så ligger han nummer 6 i verden, hvor Tom ligger nummer 18. Man må bestemt ikke blive alt for biased hvad angår Gosugamers og lignende ranglister, men det fortæller i hvert fald noget om, at han generelt slår spillere af højere kaliber end Tom gør, og at han nok henter flere procenter hjem i det lange løb end Tom gør. 

 

- Både Surrender og Tom kom til worlds gennem summer championships. Forskellen er dog, at Tom fik sin billet til Amsterdam fra hans 5-8 plads, hvor han derefter tabte. Surrender endte med at vinde det hele. Det siger måske noget om hvor godt spiller ligefor tiden, og det kunne tænkes at blandt andet det, har givet ham en stor selvtilid.

 

- Surrender er pt. ubesejret i en 14-15 HCT kampe (14 eller 15, kan ikke huske det præcise tal). Det er den længste streak nogensinde i HCT historie. Surrender spiller sit allerbedste lige pt., og der er meget der tyder på at den nuværende meta med Druid, Tempo Rogue, Highlander Priest, og Control Warlock er skræddersyet til Surrender's spillestil. 

 

Det skal du holde øje med

 

- Tom's lineup er som sagt en smule favored. Det er ikke noget helt stort, og Surrender har tidligere i turneringen slået lignende lineups ud som f.eks. ShtanUdachi's, men det er stadig noget man bør tage til overvejelse. Tom's lineup er ikke en kæmpe counter til Surrender's, men procenterne ligger matchup-vis til Tom's gavn.

- Tom har generelt haft mere erfaring gennem årene. Surrender er kun netop nu for alvor blivet opdaget inden for comp Hearthstone, og når mange castere og pro players går og kalder ham en potentiel bedste spiller inden for comp Hearthstone, så kan det godt være at der kommer lidt nerver i svære situationer.

- Hearthstone er i sidste ende et competitivt spil meget anderledes for mange andre e-sports, og det kan sammenlignes til poker, fremfor for eksempelvis League of Legends eller CSGO. De spiller for procenterne, og selvom spillere som Surrender ofte henter flere procenter hjem end andre, så kan et par dårlige matchups, en ringe start hånd, og lignende, tabte et game på stedet.

 

Imens jeg skriver dette lige nu, 01:33 om natten, så er NordicBet de eneste ude med et bet på HCT. Det er først omkring 15-16 at kampen spilles, så tjek evt. sider som Bet365 for om de har lagt odds ud.


Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Søndag den 18. februar 2018
02:15 OL: Storslalom (M) i Pyeongchang Henrik Kristoffersen i top 3 2,55
Nicolai Kristensen (+399,29 | 109,94%)
0
Vintersport - Alpint
Tip: Henrik Kristoffersen i top 3
Odds: 2,55
Vinderchance: 50% | Betvalue: 127,50%
Kristoffersen har haft en god sæson i storslalom med 3 podiepladser. Hirscher er stor favorit til at vinde sit andet guld i OL, og der er folk som Pinturault og Ligety, men Kristoffersen har været stabil i denne sæson i storslalom og bør have god...
07:15 OAR-Sverige 1 1,83
Nicolai Kristensen (+399,29 | 109,94%)
0
Vintersport - Langrend
Tip: 1
Odds: 1,83
Chance: 60-0-40 | Betvalue: 109,80%
OL, 4 x 10 km stafet for mænd i Pyeongchang. OAR har muligheden for at sikre sig et godt forspring på første etape. Sverige har et rutineret hold på de sidste 3 etaper, hvor de skal forsøge at sikre sig en medalje, men OAR slutter med Spitsov...
07:15 Stafetten Tnseth top 3 1.løb 2,50
RinusMichels (+17,77 | 106,04%)
0
Vintersport - Langrend
Tip: Tnseth top 3 1.løb
Odds: 2,50
Vinderchance: 45% | Betvalue: 112,50%
Det blev gået stærkt fra start i dag, hvor mange af de hurtige sprinterne hurtig faldt af. Hos herrene er det og nogen sprintere som kan få det tøft med at hænge med til veksling. Poltoranin er nærmest en kultf...
12:00 OL: 500 meter (K) i Pyeongchang Vinder: Sang-Hwa Lee 4,75
Nicolai Kristensen (+399,29 | 109,94%)
0
Vintersport - Speed Skating
Tip: Vinder: Sang-Hwa Lee
Odds: 4,75
Vinderchance: 25% | Betvalue: 118,75%
Sang-Wha Lee har muligheden for en god ryg på langsiden, da hun er hurtig fra start. Nao Kodaira har ikke tabt på 500 m i denne sæson og er favorit til at vinde guldet, men Lee er kommet tættere og tættere på i løbet af sæsonen....
12:30 Torino-Juventus Begge hold scorer 2,05
Mark Blucerchiato (-3,92 | 98,87%)
0
Fodbold - Italien Serie A
Tip: Begge hold scorer
Odds: 2,05
Vinderchance: 52% | Betvalue: 106,60%
Et derby della Mole som lugter af mål mellem to offensive mandskaber. Der kan gå taktik i den, da det er et derby, og Juve lukker godt af defensivt. Men Juve mangler vigtige spillere, og har spillet europæisk, det kan Toro måske udnytte....
14:00 Randers FC-Hobro Under 2,5 mål 1,80
Rasmus Jørgensen (+4,68 | 102,87%)
0
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: Under 2,5
Odds: 1,80
Chance (o/u): 43-57 | Betvalue: 102,60%
Randers har haft fokus på den defensive organisation i opstarten, og kronjyderne har mistet flere offensive spillere. Hjemmeholdet lukkede 5 mål ind mod FCK, og Hobro er uden Amankwah, men gæsterne har en solid defensiv....
16:00 FC Midtjylland-FC København Over 2,5 mål 1,80
Ulrik Ougaard (+1,38 | 238,00%)
7
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: Over 2,5
Odds: 1,80
Chance (o/u): 59-41 | Betvalue: 106,20%
De indbyrdes opgør mellem FCM og FCK har været en sand målkavalkade de senere år. Kampens betydning kan medføre en defensiv tilgang, alligevel forventer jeg mange mål, da begge hold har stor offensiv power, og især FCK har et tvivlsomt forsvar...
18:00 AaB-Brøndby IF 
Jesper Carstens (+119,84 | 114,05%)
0
Fodbold - Danmark - Superligaen
Brøndby har før haft det svært i Aalborg, men de er stærkere nu, end de har været i mange år. AaB er solide defensivt, men har haft svært ved at skabe chancer og kan få det svært ved at bryde igennem BIFs defensiv. Kan der spottes værdi i k...
 
21:00 Marseille-Bordeaux Over 2,5 mål 1,76
Jens Bøye (+69,91 | 102,35%)
0
Fodbold - Frankrig Ligue 1
Tip: Over 2,5
Odds: 1,76
Chance (o/u): 60-40 | Betvalue: 105,60%
Marseille har sprudlet, og Bordeaux har momentum efter trænerskifte, mål & sejre. Mens Marseilles Mandanda er skadet, har udeholdet Costil i mål, men han kunne ikke forhindre spage Amiens i at score 2. Og svækket venstreback varsler ilde mod Thau...
Mandag den 19. februar 2018
01:30 Kvindernes Big air Anna Gasser 2,45
tjkander (-7,04 | 79,29%)
1
Big air - Vinter OL (K)
Tip: Anna Gasser
Odds: 2,45
Vinderchance: 50% | Betvalue: 122,50%
Big air konkurrence er en ny disciplin på det olympiske program.    I sin enkelthed går konkurrence ud på, at deltagerne køre ned af en bakke ned mod et hop. Når deltagerne rammer hoppet g&a...
Tirsdag den 20. februar 2018
12:00 Mineski?-compLexity Gaming (Asian: Min -1,5) 1 2,20
Gilston (+1,11 | 115,86%)
0
eSport - Dota 2
Tip: 1
Odds: 2,20
Chance: 55-0-45 | Betvalue: 121,00%
ESL One Katowice 2018:   Nu er det til første runde i ESL One Katowice, og her møder Mineski og CompLexity hinanden. Folk der kender mig ved jeg er ikke den store CoL fan og har ikke meget ti...
Onsdag den 21. februar 2018
12:00 Team Pursuit (K) i Pyeongchang Vinder: Holland 3,25
Nicolai Kristensen (+399,29 | 109,94%)
3
Vintersport - Speed Skating
Tip: Vinder: Holland
Odds: 3,25
Vinderchance: 60% | Betvalue: 195,00%
OL, Team Pursuit for kvinder i Pyeongchang. Hollænderne har ramt formen i rette tid til OL, hvilket bør gøre dem til favoritter her. Japan har været det bedste hold i denne sæson og satte verdensrekord i december, men de har ikke kunne holde ...
Torsdag den 22. februar 2018
21:05 Braga-Marseille 1X 1,72
Jens Bøye (+69,91 | 102,35%)
1
Fodbold - Europa League
Tip: 1X
Odds: 1,72
Chance: 32-29-39 | Betvalue: 104,92%
1/16-finale, returkamp. Marseille kører sandsynligvis turnover og muligvis meget markant. Franskmændene fører nemlig 3-0 efter 1. kamp og har arvefjendekamp mod PSG næste søndag. Braga kan næppe gå videre, men har en stærk hjemmebane og v...
Søndag den 25. februar 2018
17:30 Arsenal-Manchester City Over 3 mål 2,25
Thomas Schyth (+24,44 | 110,63%)
0
Fodbold - England League Cup
Tip: Over 3
Odds: 2,25
Chance: 39-24-37 | Betvalue: 111,75%
Finale. To højtpressende hold der samtidig er offensivt skarpe på dybdeløb, kan åbne for en kamp med mange store chancer. Sidst de mødtes i en betydende cup-kamp spillede de under linjen, men Arsenal er ofte sårbare over for den type pres C...
Torsdag den 1. marts 2018
03:00 SL i-League Invitational Newbee (Kommer i finalen) 1,83
Gilston (+1,11 | 115,86%)
3
Esport - Dota 2
Tip: Newbee (Kommer i finalen)
Odds: 1,83
Vinderchance: 65% | Betvalue: 118,95%
SL i-League Invitational     Så det tid årets anden turnering, og de forsvarende ESL Genting mestre Newbee kommer brandvarme efter både have slået Team Secret ud af semi finalen og...
Søndag den 25. marts 2018
00:00 LCK Spring Afreeca Freecs 15,00
speed (-5,00 | 0,00%)
0
Esport - League of Legends LCK
Tip: Afreeca Freecs
Odds: 15,00
Vinderchance: 8% | Betvalue: 120,00%
Afreeca Freecs er 3-2 i serien og ligger pt på en 4. plads. De har mødt de tre hold over dem, mod KT vandt de, KVS var de tæt på at vinde og kun mod Kingzone tabte de klart. Mener oddset er for højt sat, da ...
Tirsdag den 8. maj 2018
19:00 Eurovision Danmark når finalen 1,70
Highroller (+23,47 | 152,16%)
4
Underholdning - TV
Tip: Danmark når finalen
Odds: 1,70
Vinderchance: 65% | Betvalue: 110,50%
Rasmussen vandt DMGP med en pæn margin og bør have pæne chancer i Europa. Store ESC-nationer som Rusland, Sverige og Australien er konkurrenter i semifinale 2, men den danske sang skiller sig ud og appellerer til seere, jury, øst og vest....
Mandag den 21. maj 2018
12:00 Topscorer Marcondes, Kirkevold eller Asante bliver topscorer 1,70
A_Broholm (+3,98 | 119,90%)
3
Fodbold - Danmark - Superligaen
Tip: Marcondes, Kirkevold eller Asante bliver topscorer
Odds: 1,70
Vinderchance: 75% | Betvalue: 127,50%
Stor uenighed blandt bookmakerne giver mulighed for et fint sæsonspil på hvem der bliver topscorer i Superligaen. Spillet går på at det er en fra den nuværende top 3 på topscorerlisten(Marcondes, Kirkevold o...
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+167,90 | 106,48%)
13
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...
12:00 Med i Englands trup: Fraser Forster 5,50
Frede Pedersen (+20,45 | 285,91%)
21
Fodbold - VM 2018
Tip: Fraser Forster
Odds: 5,50
Vinderchance: 20% | Betvalue: 110,00%
Joe Hart er umiddelbart slået af pinden i West Ham, og selv om han kan skifte til januar, så åbner det muligheder for Saints' tårnhøje Forster som 3.-keeper i Englands VM-trup....
Mandag den 31. december 2018
08:00 Bitcoins o/u 15.000 dollars under 15.000 dollars 3,40
guldmorten (+7,20 | 109,73%)
69
finans - bitcoin kurs 31/12 2018
Tip: under 15.000 dollars
Odds: 3,40
Vinderchance: 50% | Betvalue: 170,00%
Bemærk: Der kan være lave limits på denne form for specialspil.   At bitcoin er en finansiel boble, kan der ikke være nogen tvivl om. Denne kryptovaluta udviser alle de typiske kendetegn, som har kendet...
Søndag den 3. februar 2019
00:30 Super Bowl LIII New York Giants vinder 67,00
Lasse Meineche (-1,88 | 91,45%)
0
Amerikansk fodbold - USA - NFL
Tip: New York Giants vinder
Odds: 67,00
Vinderchance: 4% | Betvalue: 268,00%
Super Bowl 53 i Atlanta. Giants bør kunne gå klart forstærket ind i 2018-sæsonen. Deres program byder på stærk modstand, men med 2. pick i draften, nye trænere og GM, samt superstjerner tilbage fra skade, bør de anses som contenders. Flot ...

Brugerprofil

Mikkelhess Mikkelhess har deaktiveret visning af online/offline status

Bruger siden 28. maj 2016


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 93% 93% 93% 113%
Balance -0.14 -0.14 -0.14 +1.65
Hitrate 1/2 1/2 1/2 8/13
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips


Detaljeret statistik

 

E-Sport

Hearthstone - Celestial Invitational
0%
0%
0%
180%
0.00
0.00
0.00
0.80
0/0
0/0
0/0
1/1
Hearthstone - WESG
0%
0%
0%
186%
0.00
0.00
0.00
0.86
0/0
0/0
0/0
1/1
Hearthstone HCT
0%
0%
0%
96%
0.00
0.00
0.00
-0.09
0/0
0/0
0/0
1/2
Hearthstone WESG
0%
0%
0%
182%
0.00
0.00
0.00
2.46
0/0
0/0
0/0
3/3
Hearthstone Winter Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Hearthstone World Championship
93%
93%
93%
93%
-0.14
-0.14
-0.14
-0.14
1/2
1/2
1/2
1/2
Hearthstone World Championships
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-0.24
0/0
0/0
0/0
1/2
Hearthstone: Superstars
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1

Relateret statistik

Ingen stillinger eller resultater fundet i relation til dette tip.