Tips & analyser » Brugertip

Miami Dolphins - Pittsburgh Steelers(-6,5)

Tip: 2
Miami Dolphins officiel hjemmeside
Søndag den 16. oktober 2016 kl. 19:00 - Amerikansk fodbold, USA - NFL
Af MR NFL, 16. okt. 2016, 05:44 (opdateret 16. okt. 2016, 05:44). Vist 278 gange.
Odds: 1,85
Chance: 43 - 0 - 57
Betvalue: 105,45%
Bookmaker: Danske Spil
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 1,85
Chance: 43 - 0 - 57
Betvalue: 105,45% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 1,76

Bookmaker: Danske Spil

» Læs anmeldelse af Danske Spil
Danske Spil bonus på 500 DKK

Danske Spil tilbyder alle nye kunder en bonus på 500 DKK, svarende til 100% af første indbetaling.


Vis flere detaljer
Vilkår og betingelser
Et af sæsonens potentielt største mismatches står for døren. Et Dolpins-hold uden synlig lederskab og evner, tager imod en offensiv maskine der sjældent ses mere effektivt anno 2016. Steelers bomber sig, men en enkelt undtagelse, igennem regular season og ligner et hold der virkelig er i omdrejninger. Spillet her foreslår en Steelers sejr med mere end 6.5 Point. Spillet er inkl. overtime selvom dette er irrelevant da en evt. kamp i overtime højest vindes med 6 point. 

 

Derfor skal du spille den: 

- Steelers offensiv, både i luften og på jorden er velkørende og bliver båret frem af top 5 spillere på mange positioner. 

- Miami Dolphins har måtte se deres store forventninger til QB Tannehill fordufte indtil nu. Udover at han selv tager mange tvivlsomme beslutninger, så hjælper det heller ikke meget at holdet ikke kan beskytte deres QB. 17 Sacks har man tilladt i 5 kampe. Det er knap 3,5 pr. kamp. 

- Turnovers. Ofte brugt af undertegnede som argument, men det er en afgørende faktor. Steelers er ikke prangende med et stort 0 i difference - men Dolphins er på hele -7. Dertil lagt at Tannehill har kastet bolden flere gange til modstanderne end han han kastet TD´s. 

- Dolphins tillader over 400 Yards offensivt imod sig pr. kamp. Det nok til at sikre dem en plads blandt de 5 dårligste hold i ligaen. 

- Hjemmeholdet, Dolphins, er det dårligste hold i ligaen når det kommer til at forsvare mod løbet. Tag ikke fejl af at Steelers kun er Nr. 16 overall i Rushing yards - Leveon Bell havde karantæne til at starte sæsonen med. Han er ubetinget blandt de 5 bedste RB´s i ligaen - dertil lagt så kan han også være med på kastespillet uden problemer. Indtil videre "kun" 38 carries til Bell, men allerede 210 Yards - altså et flot snit på 5,5 yards pr. gang. 

- Udover Steelers´ tabte kamp mod Eagles, så vinder Steelers i snit med 19 Point pr. kamp indtil nu. Samtidig taber Dolphins med ca. 9,5 point pr. kamp de taber indtil nu. Den ene sejr de har fået var imod Cleveland Browns, og det var ikke en sejr der kom i hus på smukkeste vis.

- Time of Possesion. Endnu en nøglefaktor i NFL. Steelers deler den lige over generelt med sine modstandere. Der skal der dog også tages højde for at Steelers er et hold der kan lave store spil, score point og dermed ikke bruge lang tid på offensive possesions. Dolphins har også her en svaghed, hvor man i snit kun formår at have bolden i ca. 24 minutter pr. kamp. Det er især hårdt for forsvaret der skal på overarbejde i den tid man ikke har bolden.

 

Det skal du være opmærksom på:

- Man er ikke bedre end sin seneste fadæse. Steelers blev kørt over af et sprudlende Eagles hold i Week 3. Det var især til stor overraskelse at man kun formåede at lave 3 point på 60 Min´s fodbold. En del af grunden til dette kan findes i at løbespillet aldrig kom i gang, det hele blev forudsigeligt - og især manglen af Leveon Bell var tydelig.

- Dolphins har trods alt nogle profiler defensivt, her især Suh og Kiki Alonso, som kan spille godt. Suh kan på sine bedste dage være umulig at have med at gøre, så det handler om for Steelers ikke at lade ham komme igennem til QB Roethlisberger der før har været offer for farlige sacks med skader til følge.

- Dolphins er på hjemmebane. Det er en fordel som udgangspunkt.

- Steelers har haft tendenser til at gå efter 2-point conversions, istedet for at sparke det "sikre" ekstra point. Dette kan få betydning for udfaldet når der skal vindes med 7 point eller mere.

 


Steelers ser ud til virkelig at være i gear i denne sæson. Selvom man leverede noget på grænsen til det pinlige med Eagles, så er det en offensiv maskine der virkelig kører velsmurt. Big Ben har allerede kastet 15 TD´s, og kun 4 INT´s. I antal yards kastet overgåes han kun af Matt Ryan som spiller sit livs football lige nu. Miami Dolphins har det svært defensivt - og offensivt for den sags skyld. Man formår simpelthen ikke at få lavet de defensive stop som er nødvendige, og når holdet samtidig ikke kan tage bolden mere fra modstanderne end de selv giver den ufrivilligt væk så er det en farlig cocktail i NFL.

Der stilles store spørgsmål til den kontrakt man gav Ryan Tannehill i Miami sidste år. 96 Millioner Dollars, med omkring 45 Millioner Dollars garanteret - så har man altså valgt at betale en pris der er en Elite-QB værdig. Men han er under hårdt pres - som han egentlig har håndteret før. Hjemmetilskuerne er begyndt at råbe på "We Want (Matt) Moore" som er Back Up for Tannehill. Det er aldrig sjovt for en spiller at komme på udebane, når man spiller hjemme. Især ikke når der er brug for stilhed til offensiv kommunikation på banen. 

 

Til Tannehills forsvar så har den offensive linje som allerede pointeret, ikke været gode til at hjælpe ham - men nogle gange så er der også store spil som Tannehill ikke ser i tide. Når man samtidig kun har en decideret trusset i receiver Jarvis Landry, og ingen andre så bliver det svært. Løbespillet hjælper heller ikke da det nærmest er ikke-eksisterende. 

 

Steelers bagud med 6,5 point fra start, mener jeg bør holde ud fra nuværende rosters og kamp-form i mindst 57% af tilfældene. Er man endnu mere modig så tilbyder Danske Spil også at Steelers vinder med over 9,5 point til odds 2,30. 

 

Regulært kamp-CV eksl. overtime: 20-3-77

 

Læs kommentarer (0)


Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Tirsdag den 24. oktober 2017
15:00 Garbine Muguruza-Karolina Pliskova 2 1,95
BadVibes (-4,00 | 0,00%)
13
Tennis - WTA Tour
Tip: 2
Odds: 1,95
Chance: 47-0-53 | Betvalue: 103,35%
WTA Finals, 2. kamp, hardcourt (indendørs). Pliskova kom stærkt fra start med en solid sejr over Venus Williams. Muguruza fik også en god start på turneringen, men Pliskova har overtaget i de indbyrdes kampe....
18:30 Wehen-Schalke 04 2 1,50
Rasmus G (+6,70 | 115,95%)
0
Fodbold - Tyskland DFB Pokal
Tip: 2
Odds: 1,50
Chance: 10-20-70 | Betvalue: 105,00%
Schalke forventes ikke at roterer meget, og har desuden også en bred trup. Wehen har klaret sig flot i år, men Schalke bør stå godt over for hjemmeholdet. ...
20:45 Inter-Sampdoria Begge hold scorer 1,80
Mark Blucerchiato (-0,60 | 99,82%)
0
Fodbold - Italien Serie A
Tip: Begge hold scorer
Odds: 1,80
Vinderchance: 58% | Betvalue: 104,40%
Det lugter af mål i Milano, Inter er kommet godt fra start og går sjældent fra banen uden at score. Gæsterne vil nok spille ret defensivt, men har scoret ti mål i de seneste fire kampe og gør det normalt godt i Milano....
20:45 Arsenal-Norwich (Asian: Nor +0,5 1. halvleg) 2 2,16
Thomas Schyth (+17,98 | 111,75%)
0
Fodbold - England League Cup
Tip: 2
Odds: 2,16
Chance: 52-34-14 | Betvalue: 103,68%
EFL Cup - 4. runde Arsenal forventes at køre turnover, mens Norwich formentlig stiller et stærkt hold. Der er stadig niveauforskel på holdene, og Norwich kan have et vigtigt fravær, men deres presspil under Farke bør kunne true Arsenals opspi...
20:45 Swansea-Manchester United 
Søren Jonassen (+45,41 | 110,20%)
0
Fodbold - England - Carling Cup
Man Utd tabte meget overraskende i weekenden til Huddersfield, og det er et amputeret hold, der tilmed sandsynligvis sparer profiler. I august slog Man Utd dog Swansea hele 4-0, og deres defensiv har set meget stærk ud, så de er store favoritter he...
 
Onsdag den 25. oktober 2017
10:00 Damir Dzumhur-Ricardas Berankis 2 2,95
BadVibes (-4,00 | 0,00%)
0
Tennis - ATP Tour
Tip: 2
Odds: 2,95
Chance: 63-0-37 | Betvalue: 109,15%
ATP Vienna, 1. runde, hardcourt (indendørs). Berankis fandt formen i Moskva i sidste uge, hvor han endte i finalen. Dzumhur vandt den turnering over netop Berankis i finalen, men resultatet var ikke helt fair....
Lørdag den 28. oktober 2017
13:30 Manchester United-Tottenham Under 2,5 mål 1,81
Thomas Schyth (+17,98 | 111,75%)
10
Fodbold - England Premier League
Tip: Under 2,5
Odds: 1,81
Chance (o/u): 43-57 | Betvalue: 103,17%
Mourinho er mester til at lukke ned for hold som Tottenham der har få offensive profiler. Begge hold er blandt de mest scorende i ligaen, men kan samtidig være defensivt styrkede til dette opgør....
13:30 Manchester United-Tottenham X2 1,72
andersgertz (-2,21 | 63,17%)
7
Fodbold - England Premier League
Tip: X2
Odds: 1,72
Chance: 37-38-25 | Betvalue: 108,36%
Første kamp i 10. spillerunde af Premier League står mellem nr. 2 og nr. 3 på Old Trafford.   En af mange top 6 kampe i Premier League, hvor et kig på de to holds sidste tre kampe mod hvert af...
16:00 West Bromwich Albion-Manchester City Manchester City vinder til nul 2,08
andersgertz (-2,21 | 63,17%)
1
Fodbold - England Premier League
Tip: Manchester City vinder til nul
Odds: 2,08
Vinderchance: 52% | Betvalue: 108,16%
Manchester City cruiser gennem Premier League lige for tiden med 29 scorede mål i de seneste syv Premier League kampe, hvor man ikke har lukket mål ind i fem af dem. Tilføjelsen af Ederson mellem stængerne har betydet en d...
16:15 Sevilla-Leganes X2 2,37
Magnus Stub (-1,00 | 0,00%)
0
Fodbold - Spanien Primera Division
Tip: X2
Odds: 2,37
Vinderchance: 47% | Betvalue: 111,39%
Leganés fortsætter med at imponere med sin defensive soliditet, senest 1-0 over Bilbao, og kan meget vel følge op med point mod storklubben Sevilla som ikke har fundet melodien efter tilgangen af Berizzo. Senest blev Kj&ael...
Søndag den 29. oktober 2017
14:00 hvem vinder superligaen? FCM eller FCK 1,50
guldmorten (+7,89 | 110,96%)
2
fodbold - superligaen
Tip: FCM eller FCK
Odds: 1,50
Vinderchance: 70% | Betvalue: 104,86%
Bemærk: Spillet fås ved at spille på FCM som mestre til odds 2,9 (51,6 % af indsatsen) og FCK som mestre til odds 3,1 (48,33) hos danske spil.   Så er jeg ude med et lidt frækt langtidsspil her. B...
20:45 Malaga-Celta Vigo 2 2,50
Magnus Stub (-1,00 | 0,00%)
0
Fodbold - Spanien - Primera (Liga BBVA)
Tip: 2
Odds: 2,50
Vinderchance: 43% | Betvalue: 107,50%
Pione Sisto, Daniel Wass og resten af den flyvende Celta Vigo offensiv tager ude imod Malaga, som med blot et enkelt point for 9 kampe ligner et tidligt bud på en nedrykker. De spillede dog en hæderlig kamp mod Barcelona. ...
Mandag den 30. oktober 2017
21:00 Burnley-Newcastle United Begge hold scorer ikke 1,85
andersgertz (-2,21 | 63,17%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Begge hold scorer ikke
Odds: 1,85
Vinderchance: 59% | Betvalue: 109,15%
Mandagskampen i Premier League står mellem to defensivt orienterede hold med skader på offensiven.   Burnley har på hjemmebanen Turf Moor en målscore på 2-2 efter 4 kampe; 0-1 mod West Brom, 1-0 m...
Søndag den 31. december 2017
00:00 Trump Exit date Efter 2017 1,31
guldmorten (+7,89 | 110,96%)
13
Politik - Trump specials
Tip: Efter 2017
Odds: 1,31
Vinderchance: 90% | Betvalue: 117,90%
Bemærk! Spillet er opnået ved at lay'e årstallet 2017 på betfair til odds 4, og oddset er efter 6,5 procent i kommision. Bemærk også, at oddset svinger konstant, og at der har kunne opnås væsentlig b...
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+169,93 | 106,58%)
11
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...

Brugerprofil

MR NFL MR NFL har deaktiveret visning af online/offline status

Bruger siden 28. december 2014


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2017 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 109%
Balance 0.00 0.00 -1.00 +2.12
Hitrate 0/0 0/0 0/1 14/24
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips


Detaljeret statistik

 

Amerikansk fodbold

Broncos - Bengals
0%
0%
0%
170%
0.00
0.00
0.00
0.70
0/0
0/0
0/0
1/1
USA - NFL
0%
0%
0%
112%
0.00
0.00
0.00
2.22
0/0
0/0
0/0
11/18
Total
0%
0%
0%
115%
0.00
0.00
0.00
2.92
0/0
0/0
0/0
12/19
 

Formel 1

Abu Dhabi
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Australiens GP 17
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
-1.00
-1.00
0/0
0/0
0/1
0/1
Hockenheim F1 GP
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Silverstone F1 GP
0%
0%
0%
210%
0.00
0.00
0.00
1.10
0/0
0/0
0/0
1/1
Spaniens GP 2016
0%
0%
0%
210%
0.00
0.00
0.00
1.10
0/0
0/0
0/0
1/1

Relateret statistik

Ingen stillinger eller resultater fundet i relation til dette tip.