Tips & analyser » Brugertip

Lens - Sochaux

Tip: X2
(0-1)
MATCH CENTER
Lens officiel hjemmeside
Sochaux officiel hjemmeside
Tirsdag den 30. januar 2018 kl. 19:00 - Fodbold, Frankrig Ligue 2
Af Obstruktion, 29. jan. 2018, 15:34 (opdateret 30. jan. 2018, 12:24). Vist 248 gange.
Odds: 1,83
Chance: 40 - 30 - 30
Betvalue: 109,80%
Bookmaker: Betfair Sportsbook
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 1,83
Chance: 40 - 30 - 30
Betvalue: 109,80% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 1,67

Bookmaker: Betfair Sportsbook

» Læs anmeldelse af Betfair Sportsbook
Betfair Sportsbook bonus på 1000 DKK

Betfair Sportsbook tilbyder alle nye kunder freebets for op til 1.000 DKK.


Vis flere detaljer

Kommentarer (4) Til kommentarer

 

Det er to hold med spillemæssige og scoringsmæssige udfordringer, der mødes tirsdag aften. For udeholdet er lyset for enden af tunnelen dog måske noget tættere på end for hjemmeholdet. Point til Sochaux, når de brager til Lens.

 

Derfor skal du spille den

 • Begge hold spiller mange kampe pt. med både Ligue 2 og Coupe de France. Sochaux har en langt bredere og sammentømret trup end Lens, hvilket vil gavne dem i længden.
 • Sochaux (pt. nr. 10) kun tabt én udekamp til hold rangerende under dem i denne sæson.
 • På trods af spillemæssige udfordringer bør især gæsterne have grund til optimisme. Senest tog man ét point med hjem fra Berrichonne/Chateauroux, der på papiret er et væsentligt sværere sted at spille end Lens (pt. nr. 16 ud af 20).
 • Sochaux skaber chancer fremad banen. Man har haft 16 skud inden for rammen i løbet af de sidste tre kampe.
 • Dét samme kan man ikke sige om hjemmeholdet fra Lens, der har haft seks skud på mål i forårssæsonens første tre kampe. Hjemmeholdet har scoret to mål i løbet af disse. Det ene har dog et selvmål. Seneste formåede man ikke at score på hjemmebane mod bundholdet, Orleans, der i 50 minutter var reducerede til ti mand.
 • Hjemmeholdet har kort sagt ikke været i stand til at følge op på de flotte resultater fra efterårssæsonens afslutende måneder. Slet ikke spillemæssigt! Det er helt ærligt svært at se, hvor bedringen skulle komme fra.
 • Moralen må være lav efter denne præstation. Manager, Eric Sikora, var efterfølgende ude og kaldte præstationen for en "non-kamp".
 • Sochaux har heller ikke ligefrem kastet om sig med godt spil og mål efter nytår. To mål i tre kampe er det ligeledes blevet til for dem.
 • Seneste kamp bød dog på visse områder på spillemæssig fremgang - særligt i angrebet. Ikke mindst angriber, Yoann Touzghar viste sig godt frem. Generelt er Sochaux godt besat offensivt, og det bør kun være et spørgsmål om tid, før stimen vender.
 • Sochaux har med denne udskudte kamp muligheden for at spille sig om på en delt sjette plads. Derfra er der kun fem point op til tredjepladsen og oprykningsmulighed. De næste to runder, hvorefter topholdene venter, vil i den forstand determinere resten af Sochaux's sæson, og holdet vil gøre alt for at vinde her, men ikke mindst at undgå nederlag og dermed sætte sig selv ud af oprykningsspillet.
 • Lens er et hold under genopbygning. Nye spillere er kommet til, mens andre gamle, etablerede kræfter stadig forlader klubben. Det må til stadighed give uro i og omkring klubben.
 • Sochaux’s midtbanefantom, Florian Martin, er i fremragende form med 12 mål og 3 assists i 19 kampe. Normalt spiller Lens 4-3-3, hvilket sagtens kan give Martin rigtigt gode arbejdsbetingelser - han bliver i hvert fald noget af en udfordring for Lens-anfører Clément Chantome, der normalt vis spiller i midten.
 • Sochaux har evnerne til at komme tilbage fra at være bagud. Dét har Lens endnu ikke formået i indeværende sæson.

Det skal du holde øje med

 • Sochaux har trukket mægtige PSG i Coupe de France. 1/8-finalerne spilles tirsdag næste uge. Manager, Peter Zeidler, har allerede været på Parc des Princes og scoute storklubben. Mon hans og truppens fokus er det rette sted?
 • Lens’ centerforsvar og general, Dusan Cvetinovic, kan meget vel være på vej til Orlando i MLS, og der rapporteres om, at Cvetinovic selv skulle være interesseret i dette skifte - noget Lens formentlig ikke er! Bliver transferen til virkelighed vil Lens-forsvarets gennemsnitsalder være på bare 18 år. Transfervinduet lukker som bekendt onsdag aften.
 • Sochaux pådrog sig ikke uvæsentlige skader i forsvaret i sidste runde (se nedenfor).
 • I de indbyrdes opgør mellem de to klubber plejer hjemmeholdet at trække det længste stå.
 • I forårets første runde holdt Lens rækkens nr. to og farligste offensiv, Nimes, fra scoring. Nimes producerede 9 skud inden for rammen og otte ved siden af. Lens vandt opgøret på førnævnte selvmål. Så heldig er man ikke to gange inden for en måned.

 

Argumentpunkter i kursiv: De elementer som jeg mener markedet/oddssætterne især fejlvurderer.

 

Trupnyt

Lens:

Lens er i gang med en større udskiftning på holdet. I løbet af vinterens transfervindue er tre allerede kommet til, mens fire har forladt klubben. Yderligere to spillere er blevet fortalt, at de ikke længere er ønskede i klubben.

 

Senest er midtbanekreatør, Walid Mesloub, kommet til fra Lorient. Han har dog ikke set grønsværen hele sæsonen og vil næppe figurere i kampen her.

 

Lens må undvære deres faste venstreback, Karim Hafez. Dér spiller i stedet nyindkøbte Brice Dja Djédjé, der egentlig er højreback af natur. Han har spillet to kampe indtil nu, som han er sluppet relativt hæderligt fra.

 

Sochaux:

Adoplhe Teikeu (centerforsvar, fast) og Michaël Alphonse (højreback, fast) er på forhånd dømt ude af kampen skadet i sidste runde. Deres fravær vil kunne mærkes udeholdet. Unge Jason Pendant (venstreback, rotation) er tvivlsom.

 

Zakarya Bergdich (venstreback, fast), Jeando Fuchs (defensiv midt, fast) og/eller Jason Ruiz (centerforsvar, 19 år, rotation) vil højest sandsynligt overtage, hvilket efterlader afsavnet af Alphonse på højrebacken som det mest markante.

 

Sofiane Daham (kant, fast/rotation), der sad over i sidste runde vender formentlig tilbage til startopstillingen. Placeret på højrekant kan han sagtens gå hen at blive Lens’ erstatningsback Dja Djédjé’s hidtil største udfordring. Angriber Thomas Rabinet (rotation) vender også tilbage.

 

Chancevurdering

Markedets chancevurdering ved udbud: 45 - 28 - 27

Min chancevurdering: 40 - 30 - 30*

 

*I det hele taget har jeg umådeligt svært ved at forstå, hvorfor Lens er favoritter - så skulle det da lige være på grund af den indbyrdes historik. Den plejer dog som regel ikke at kunne bruges til ret meget i Ligue 2.

 

Alternative spilforslag

Hvis det ikke var for usikkerheden om begge holds forsvar, ville jeg ikke tøve med at spille under 2,5 mål i denne kamp. Det ville have givet pote i seks ud af Lens’ seneste syv hjemmebaneopgør og i Sochaux’s seneste fire kampe i Ligue 2. Når jeg alligevel fravælger dette og går med point til udeholdet, er det fordi, jeg et eller andet sted godt kan se Sochaux lammetæve Lens. Går der først hul, kunne det meget vel blive alvorligt.

 

Lens har endnu ikke spillet uafgjort på egen bane. Dét kunne tale for ét rent 2-tal eller måske DNB, hvis man er mere risikovillig, end jeg er her.

 

Endeligt kunne et målscorerspil på førnævnte Florian Martin sagtens indeholde værdi.

 

Oddsudvikling

Opdateres.

 

Kilder

transfermarkt.frligue1.com/ligue2soccerstats.comfrancefootball.frfctables.commaligue2.fr samt de respektive klubbers twitter- og hjemmeside.

 

Formen / seneste 10 kampe
Lens
23/02 H Clermont Foot 0-1
19/02 U Quevilly 2-1
10/02 H Valenciennes 1-1
07/02 H Troyes 1-0
03/02 U Lorient 1-1
30/01 H Sochaux 0-1
26/01 H Orléans 0-1
19/01 U Brest 1-1
12/01 U Nimes 1-0
08/01 H Boulogne AET 3-2
 
Sochaux
23/02 U Ajaccio 2-3
16/02 H Le Havre 3-2
09/02 U Reims 0-3
06/02 H Paris Saint Germain 1-4
02/02 H GFCO Ajaccio 4-1
30/01 U Lens 1-0
26/01 U Chateauroux 1-1
23/01 U US Colomiers 2-1
19/01 H Nancy 1-0
12/01 H Quevilly 0-1
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, Frankrig - Ligue 2

Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Mandag den 26. februar 2018
19:00 SønderjyskE-Silkeborg 
Jesper Carstens (+119,74 | 114,00%)
0
Fodbold - Danmark - Superligaen
Silkeborg har historisk godt fat i SønderjyskE i Haderslev, og hjemmeholdet mangler mange defensive spillere. Men det går skidt for Silkeborg på udebane, og sønderjyderne har klaret sig fornuftigt i flere kampe med fravær. Hvor er værdien? ...
 
Tirsdag den 27. februar 2018
13:30 Liquid-Gambit 1 1,66
Il_Falco (+18,67 | 125,23%)
0
Esport - CS:GO
Tip: 1
Odds: 1,66
Chance: 63-0-37 | Betvalue: 104,58%
IEM Katowice Liquid er yderst formstærke og kommer netop fra en 3. plads ved StarSeries. Gambit har gjort det godt ved flere store turneringer, men de virker et stykke fra deres topniveau, og Liquid kan meget vel løbe med sejren....
Torsdag den 1. marts 2018
03:00 SL i-League Invitational Newbee (Kommer i finalen) 1,83
Gilston (+1,11 | 115,86%)
3
Esport - Dota 2
Tip: Newbee (Kommer i finalen)
Odds: 1,83
Vinderchance: 65% | Betvalue: 118,95%
SL i-League Invitational     Så det tid årets anden turnering, og de forsvarende ESL Genting mestre Newbee kommer brandvarme efter både have slået Team Secret ud af semi finalen og...
Fredag den 2. marts 2018
17:25 FC Krasnodar-CSKA Moskva FC Krasnodar slutter højest i tabellen 3,20
Toke (-12,61 | 88,94%)
0
Fodbold - Rusland - Vischaya
Tip: FC Krasnodar slutter højest i tabellen
Odds: 3,20
Vinderchance: 40% | Betvalue: 128,00%
Krasnodar går ind til foråret med et etpointsforspring ned til CSKA. Hovedstadsklubben hentede Musa hjem fra Leicester i januar, men på papiret ser Krasnodar efterhånden stærkere ud efter vintersigningen af landsholdsspiler Shatov....
Søndag den 25. marts 2018
00:00 LCK Spring Afreeca Freecs 15,00
speed (-4,75 | 32,14%)
0
Esport - League of Legends LCK
Tip: Afreeca Freecs
Odds: 15,00
Vinderchance: 8% | Betvalue: 120,00%
Afreeca Freecs er 3-2 i serien og ligger pt på en 4. plads. De har mødt de tre hold over dem, mod KT vandt de, KVS var de tæt på at vinde og kun mod Kingzone tabte de klart. Mener oddset er for højt sat, da ...
Tirsdag den 8. maj 2018
19:00 Eurovision Danmark når finalen 1,70
Highroller (+23,47 | 152,16%)
4
Underholdning - TV
Tip: Danmark når finalen
Odds: 1,70
Vinderchance: 65% | Betvalue: 110,50%
Rasmussen vandt DMGP med en pæn margin og bør have pæne chancer i Europa. Store ESC-nationer som Rusland, Sverige og Australien er konkurrenter i semifinale 2, men den danske sang skiller sig ud og appellerer til seere, jury, øst og vest....
Mandag den 21. maj 2018
12:00 Topscorer Marcondes, Kirkevold eller Asante bliver topscorer 1,70
A_Broholm (+3,98 | 119,90%)
4
Fodbold - Danmark - Superligaen
Tip: Marcondes, Kirkevold eller Asante bliver topscorer
Odds: 1,70
Vinderchance: 75% | Betvalue: 127,50%
Stor uenighed blandt bookmakerne giver mulighed for et fint sæsonspil på hvem der bliver topscorer i Superligaen. Spillet går på at det er en fra den nuværende top 3 på topscorerlisten(Marcondes, Kirkevold o...
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+167,40 | 106,45%)
13
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...
12:00 Med i Englands trup: Fraser Forster 5,50
Frede Pedersen (+18,45 | 241,92%)
21
Fodbold - VM 2018
Tip: Fraser Forster
Odds: 5,50
Vinderchance: 20% | Betvalue: 110,00%
Joe Hart er umiddelbart slået af pinden i West Ham, og selv om han kan skifte til januar, så åbner det muligheder for Saints' tårnhøje Forster som 3.-keeper i Englands VM-trup....
Mandag den 31. december 2018
08:00 Bitcoins o/u 15.000 dollars under 15.000 dollars 3,40
guldmorten (+7,20 | 109,73%)
69
finans - bitcoin kurs 31/12 2018
Tip: under 15.000 dollars
Odds: 3,40
Vinderchance: 50% | Betvalue: 170,00%
Bemærk: Der kan være lave limits på denne form for specialspil.   At bitcoin er en finansiel boble, kan der ikke være nogen tvivl om. Denne kryptovaluta udviser alle de typiske kendetegn, som har kendet...
Søndag den 3. februar 2019
00:30 Super Bowl LIII New York Giants vinder 67,00
Lasse Meineche (-1,88 | 91,45%)
0
Amerikansk fodbold - USA - NFL
Tip: New York Giants vinder
Odds: 67,00
Vinderchance: 4% | Betvalue: 268,00%
Super Bowl 53 i Atlanta. Giants bør kunne gå klart forstærket ind i 2018-sæsonen. Deres program byder på stærk modstand, men med 2. pick i draften, nye trænere og GM, samt superstjerner tilbage fra skade, bør de anses som contenders. Flot ...

Brugerprofil

Obstruktion Obstruktion er offline

26 år
Fra Aarhus C
Bruger siden 4. november 2015


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 106% 106% 106% 106%
Balance +0.90 +0.90 +0.90 +0.90
Hitrate 8/14 8/14 8/14 8/14
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips


Detaljeret statistik

 

Fodbold

Frankrig Ligue 2
106%
106%
106%
106%
0.90
0.90
0.90
0.90
8/14
8/14
8/14
8/14

Relateret statistik

  KP
1.Reims2763
2.Nimes2749
3.Ajaccio2748
4.Paris FC2746
5.Clermont Foot2745
6.Chateauroux2745
7.Le Havre2744
8.Brest2744
9.Sochaux2743
10.Lorient2641
11.Auxerre2737
12.Orléans2735
13.Valenciennes2733
14.Lens2730
15.GFCO Ajaccio2730
16.Niort2729
17.Nancy2625
18.Bourg Peronnas2724
19.Quevilly2722
20.Tours2711
Fuld stilling