BetStars » Anmeldelse

Unibet tilbyder en 100% velkomstbonus op til 1.500 kr. til alle nye kunder.


Vis flere detaljer

Læs vores anmeldelse af Unibet
BetStars

Lanceret i Danmark: Januar 2016

BetStars, som er PokerStars satsning på sports betting, har siden januar 2016 haft dansk licens, men har siden lanceringen gået relativt stille med dørene. Indtil videre er al markedsføring fortsat fuldt ud fokuseret på deres poker-produkt, men her på BetXpert er vi snart klar med en anmeldelse af BetStars.

I anmeldelsen kan du bl.a. læse om BetStars unikke produkt "Spin & Bet" produkt, hvor man som bookmaker-kunde kan forøge sine odds helt op til 10x. Ligeledes vil anmeldelsen behandle odds og livebetting hos BetStars, tage et kig på den mobile platform, og vurdere de support-muligheder man har som kunde hos BetStars. Endelig vil vi naturligvis fortælle om velkomstbonus og evt. free bets man som ny kunde kan få hos BetStars.

Hvis du ønsker besked lige så snart vores anmeldelse af BetStars er online, anbefaler vi at du abonnerer på vores nyhedsbrev.

1.500 kr. bonus hos den bedste bookmaker
Indtil vi er klar med vores anmeldelse af BetStars, anbefaler vi at du opretter en spillekonto hos Unibet, hvor du både kan få op til 1.500 kr. i velkomstbonus, samt markedets bedste odds og livebetting.

Besøg Unibet her, eller læs vores anmeldelse af den pt. bedste bookmaker på det danske marked.


Senest opdateret d. 22. februar 2017, kl. 10:38 af

Bookmaker ratings Top 10