Blog » VM-håndbold: tanker på falderebet

VM-håndbold: tanker på falderebet
Af The Darkhorse, Fre. 6. dec. 2013, 12:10
+1
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (27) Til kommentarer

Først og fremmest vil jeg starte med at undskylde, at denne blog kommer lidt sent. Men jeg har haft ventet fordi BetXpert ofte kommer med optakter til de store slutrunder. Da jeg nok er en af de brugere herinde som leverer flest håndboldtips synes jeg det var på sin plads, at dele nogle af de tanker jeg har gjort mig op til dette års VM i håndbold for kvinder.

 

Jeg vil tage de enkelte puljer en efter en og give en kort vurdering af de bedre hold i puljerne. Til sidst i bloggen vil jeg dele nogle af mine tanker omkring vinderspil og topscorer spil, som jeg har gjort mig op til dette VM. Husk på, at værtsnationen Serbien tyvstarter ved at møde Japan i aften kl. 18. Dette er derfor deadline for dem som skulle have lyst til at placere vinderspil, selvom VM først for alvor starter imorgen.

 

Pulje A

Montenegro

Frankrig

Sydkorea

Holland

Congo

Den dominikanske republik

 

Da Montenegro for et par år siden blev skilt ad fra Serbien blev Montenegro næsten fra dag et af en magtfaktor inden for damehåndbold. Verdensstjernen Bojana Popovic fik igen lyst til at spille landsholdsbold og andre stjerner som Djokic og Katarina Bulatovic fik statsborgerskab af Montenegro. Popovic er sidenhen stoppet, men nye stjerner såsom Knezevic er blomstret. Montenegro vandt seneste VM i 2012 og fik sølv ved OL i 2012. Derfor er de afgjort blandt favoritterne til titlen i år. Også fordi VM spilles i Serbien som kan betegnes som en anden hjemmebane for Montenegro. Montenegros force er for mig at se, at de har en stærkt startsyver med verdens måske bedste skytte i form af Bulatovic. Bredden er for mig at se akilleshælden. Montenegro har mig bekendt nærmest slet ikke spillet nogle opvarmingskampe, formentlig for ikke at brænde kræfter af.

 

Frankrig fyrede i sommers den legendariske træner Krumbholz. Han har ståi spidsen for dem i omkring 15 år såvidt jeg husker. Han har notorisk vist sig som en af de trænere som gang på gang har fået mest ud af sit spillermateriale. Hvordan reagerer Frankrig på denne udskiftning? Frankrig har i forhold til seneste slutrunde igen verdensklassemålvogteren Leynaud med. Derudover er stregen Goudjo og højrefløjene Deroin og Tounkara med igen. Et relativt nyt talent i form af bagspilleren Zaadi fra Metz er også kommet ind i varmen. Hun har scoret pænt med mål for Metz i denne sæson. Men til gengæld mangler Frankrig en af verdens bedste forsvarsspillere i form af veteranen Tervel. Også Mendy og Ayglon har måttet melde fra til VM. Samlet set har jeg svært ved at vurdere Frankrig fordi Tervel, Mendy og Ayglon samt træner Krumbholz virkelig er prominente navne. Frankrig har dog haft en rigtig fin optakt og jeg erindrer ikke, at de har vist nogle svaghedstegn på det seneste. Frankrig er lidt en joker. Jeg er sikker på, at de ryger videre. Jeg ville hverken blive overrasket over, hvis de vandt det hele eller for den sags skyld røg ud i kvartfinalen.

 

Sydkorea er altid en joker. De har deres helt egen spillestil og var engang en magtfaktor i damehåndbold. Det er de ikke rigtig længere, men de volder alligevel rigtig mange hold problemer. Deres problem er som jeg ser det i særdeleshed bredden. Derfor tror jeg ikke de kommer til at kæmpe med om guldmedaljen. Med en heldig lodtrækning og et par overraskelser kan de godt nå semifinalen. Men ærlig talt tvivler jeg.

 

Holland har en rigtig spændende trup og fik for alvor håndboldverdenens opmærksom, da de relativt sikkert sendte det russiske landshold ud af VM i kvalifikationen. De har flere navne som er kendt af danskere, herunder Polman (Esbjerg), Groot (FC Midtjylland) og Sanne Van Olphen (Sønderjyske). Derudover er Abbingh, Debbie Bont og Yvette Broch blandt favoritterne. De bør slås med Sydkorea om 3. pladsen i puljen. Til trods for en stor gejst og tro på tingene bør den relativt unge og smalle trup ikke nå meget længere end ottendedels- eller kvartfinalen.

 

Pulje B

Serbien

Danmark

Brasilien

Japan

Kina

Algeriet

 

Da jeg allerede har skrevet et tip på, at Serbien vil vinde denne pulje vil jeg nøjes med at referere til denne vurdering af puljen:

http://www.betxpert.com/bruger/tips/gruppe-b-...

 

Jeg vil dog kort lige runde Danmark igen. Jeg ser dem som sagt ikke vinde denne pulje. Jeg ser dem som svag favorit til at tage 2. pladsen foran Brasilien. Jeg ser det som meget vigtigt, at blive nr. 1 eller 2 i denne pulje. Treeren og fireren skal nemlig møde Frankrig eller Montenegro, hvis alt får som forventet. Alternativerne i form af Holland eller Sydkorea er for mig at se markant bedre for Danmark. Men det kræver altså en 1. eller 2. plads. Hvad angår medaljer og Danmark, så tror jeg ikke rigtigt på det. Har ikke været imponeret af Danmark det seneste halve år. Og da Danmark for første gang i sidste weekend mødte rigtig modstand i form af Spanien, havde Danmark ikke en chance selvom de var på hjemmebane.

 

Pulje C

Norge

Spanien

Angola

Polen

Argentina

Paraguay

 

Her ser jeg det ret sikkert, at Argentina og Paraguay ender som femmer og sekser. Tror også stærkt på, at Angola og Polen fordeler 3. og 4.-pladsen mellem sig. Spanien og Norge bør tage 1. og 2.-pladsen selvom Spanien til tider blunder og taber overraskende.

 

Norge er VM's helt store favoritter og de slås næsten altid med om guldmedaljen. De har en stor bredde og nogle uhyggelige spillere på vitale positioner. Her tænker jeg på målvogter Lunde og stregspiller Heidi Løke. Norge har et utrolig godt forsvars og verdens bedste kontramaskine. Det er i det stationære angrebsspil, at de er mest til at tale med omend de bestemt også er dygtige i den facet af spillet.

 

Spanien synes jeg bliver rigtig spændende at følge. De har en stamme af spillere som går igen fra de seneste mange slutrunder i form af målvogter Silvia Navarro, playmaker Aguilar, højrebacken Mangue, højrefløjen Martin (som dog har været meget skadet og hvor der stadig er tvivl om, hvor meget hun kommer til at deltage), bagspiller Nerea Pena. Det nyeste skud på stammen er bagspiller Alexandrina Carbal Barbosa. Det bliver første gang vi skal stifte bekendtskab med hende ved en slurunde. Hun er intet mindre end en verdensklasse spiller. Hun er oprindeligt fra Portugal, men har netop fået spansk pas og stiller nu op som 27-årig for Spanien. Håndboldinteresserede vil allerede kende hende fra Champions League, hvor hun har vist sig frem for spanske Itxako, rumænske Valcea og nu tyske Thüringer som i sommers gjorde et scoop ved at hente hende. Hun kan måske gøre den helt store forskel for Spanien og jeg mener at Spanien kan spille op med de bedste. Men deres bundniveau er ikke på niveau med f.eks. Norge og Montenegro og derfor er de svære at spå om. De spiller meget bevægeligt både forsvars- og angrebsmæssigt og fintebetonet håndbold.

 

Angola er altid en kæmpe joker. Det er det eneste hold fra Afrika som notorisk er kendt for at kunne overraske de europæiske hold. De fleste spillere besidder en stor fysik. De er ikke bange for at tage chancer. Der dukker næsten altid nye spillere op som kan noget helt særligt. Pludselig kommer der en fløj og hamrer den ind fra 12 meter og pludselig viser en ellers fysisk stor dame en ubegribelig smidighed eller gennembrudskraft. Med Angola har man det med at blive overrasket. De seneste slutrunder har bagspillerne Kiala-søstrene været de væsentligste og gennemgående profiler. Selvom Angola næsten altid leverer et par overraskelser så når de ladrig rigtig langt. De er ganske enkelte for svingende i deres præstationer og til tider sjusker de i højere grad end man ser europæiske hold gøre det. Deres returløb er også et af de ringere. Det er altid svært at forudsige, hvornår de strikker 60 gode minutter sammen. Men ingen tvivl om, at når de gør det. Så er de ikke sjove at spille mod.

 

Polen

Da BetXperts håndboldekspert Roman Empire har skrevet en analyse, hvori Polen indgår vil jeg starte med at linke til denne analyse:

http://www.betxpert.com/ekspert/tips/tjekkiet...

Mens Angola har en den der x-factor der skal til for f.eks. at slå Spanien i denne gruppe, så har jeg endog meget svært ved at se Polen gør det sammen. Jeg føler mig til gengæld endnu mere tryg ved, at Polen ikke løber ind i problemer med Argentina og Paraguay.

 

Pulje D

Ungarn

Tyskland

Rumænien

Tjekkiet

Tunesien

Australien

 

Jeg spår Ungarn, Tyskland, Rumænien sikkert videre. Tjekkiet og Tunesien kommer til at kæmpe om den sidste plads. Af de tre førstnævnte hold ser jeg Rumænien som det hold, som lettest kan rystes af Tunesien eller Tjekkiet. Jeg tror klart mest på, at Tjekkiet ryger videre som firer i puljen.

 

Tunesien har Raja Toumi og Mouna Chebbah som er rigtig gode spillere, men det er så det. Alle andre hold ved det og de får svært ved at overraske som jeg ser det. Til gengæld er Tunesien retmæssigt store favoritter til at vinde Presidents cup (som er for de hold som bliver nr. 5 og 6 i puljerne).

 

Tjekkiet har et mere velrundet allround hold. Tjekkiets bedste spillere ser jeg som playmaker Luzumova og målvogter Ranikova. Tjekkiet gjorde en utrolig fin figur ved sidste EM, hvor de bl.a. voldede Norge og Frankrig store problemer. De kvalificerede sig ved at slå Island utrolig stort samlet med næsten 20 mål over to kampe. Og Island har ellers vist sig bedre end som så de senere år. Ved EM-kvalitifkationen (2014) som gik igang for lidt over en måned siden slog de overraskende Polen på udebane med 22-19. I sidste weekend startede de om fredagen med at spille lige op med Spanien som de dog tabte til med 31-29 i en tæt afgørelse. Og indtil lødrag eftermiddag havde Tjekkiet ikke gjort andet end at imponere mig det seneste halvandet års tid. Men så løb de ind i Danmark og fik en for mig overraskende kæmpe snitter. Det var dog en kamp, hvor de blev sparet på ressourcerne, men alligevel. Dagen efter tabte de så igen men denne gang til det danske B-landshold med 31-27 såvidt jeg husker. Igen meget overraskende. Derfor har jeg lidt svært ved at vurdere, hvor Tjekkiet egentlig står p.t.

 

Rumænien er et hold som lader til at være igang med lidt af en udskiftning, men hvor der dog bliver holdt fast i erfarne spillere som Bradeanu, Ungureanu, Manea og naturligvis verdensstjernen Neagu, som jeg dog ikke vurderer som værende på mere end 80% p.t., hvilket skyldes en lang lang periode med skader. Når hun er på toppen er hun en top 5 spiller i verden. Men det er hun altså ikke p.t. Af overraskende fravær hos Rumænien ser jeg, at stregspiller Stanca og Melinda Geiger ikke er med. Rumænien har skuffet ret meget på det seneste og selvom de på papiret har et hold som kunne nå kvartfinalen er jeg lidt usikker på, hvor de står når det gælder.

 

Tyskland har jeg p.t. lidt svært ved at vurdere. Det har egentlig nogle rimelig pæne resultater det seneste halve års tid. De slog bl.a. Rusland hjemme og spillede helt lige op med Rusland ude, selvom de tabte snævert. De har en fin startsyver med Nadgornaja, Steinbach og Susann Müller i bagkæden. De fleste kender også Althaus på stregen (tidligere Viborg-spiller). De har ikke den bredeste trup. I modsætning til Rumænien så synes jeg, at man ved, hvad man får med Tyskland. Et hold som giver sig fuldt ud, men hvor talentet dog som regel ikke rækker til, at de kan kæmpe med om medaljer.

 

Ungarn er til gengæld et hold, hvor talenterne ikke er en mangelvare. Til gengæld er det ikke altid, at de gider dække ordentligt op og det er ikke altid de gider løbe med hjem i returløbet. Men når de er fokuserede og koncentrerede en hel kamp igennem, så har de utrolig mange våben. Playmaker Görbitz er nok det mest velkendte. Men med Tomori og Zaczik har de sammen med Görbitz en af de mest giftige bagkæder. De har også gode reserver i bagkæden. De er mere de andre pladser, hvor de er skrøbelige overfor skader, men hvor startsyveren dog holder fint niveau. Jeg synes ikke Ungarn har fået den sværeste pulje og jeg tror de tager førstepladsen. Hvis nogen skal true førstepladsen tror jeg det bliver tyskerne.

 

Vinderspil

Jeg har kigget en hel del og ret længe på vinderspillet. Jeg er dog endt med slet ikke at spille en vinder af turneringen. Jeg har i lang tid kigget på både Frankrig og Norge. Frankrig til odds 7 fordi jeg noterede mig, at Leynaud, Tounkara, Derion, Goudjo og Zaadi var med samtidig med, at bagspiller Signate er kommet op i gear igen. Derudover har Frankrig det bare med at være uhyre kølige når den endelig gælder. De bliver ofte bedre som turneringen skrider frem og er et rigtig turneringshold. Men da det gik op for mig, at Krumbholz, Ayglon, Mendy og Tervel ikke kom med, mistede jeg lysten igen.

Norge kunne man længe få til odds 3.50 hos Ladbrokes som virkelig stak ud. Men i mange af deres træningskampe og og kvalifikationskampe for 2-5 måneder siden har de ikke imponeret mig. Til gengæld har de spillet helt fin i de tre sidste kampe helt op til VM og lige nu ærgrer jeg mig over, at jeg ikke røg på Norge til odds 3.50. Men okay.

 

Topscorerspil

Jeg har foretaget en del spil på topscorer af de enkelte landshold samt samlet topscorer. I forhold til tidligere år skal man være opmærksom på, at der efter det indledende gruppespil er ottendelsfinaler og altså knock-out runder derfra. Tidligere havde man første indledende gruppespil og dernæst endnu et gruppespil, hvor to puljer blev paret og dernæst blot to semifinaler. Det betød, at alle de store hold fik næsten lige mange kampe. Dog fik 4 hold naturligvis 2 kampe mere. I år vil der være større forskel på dem som ryger i ottendelsfinalen og dem som når hele vejen til semifinalerne.

 

Når men nu til mine personlige spil. Hvad angår spil på topscoren af hele turneringen har jeg taget et par stykker til ret høje odds. Jeg har taget den norske stjernestreg Heidi Løke som p.t. fås til odds 29 hos Ladbrokes. Hun er tidligere topscorer i Champions League og har bl.a. rekorden for flest mål i en kamp da hun for et par år siden scorede 24 gange i en kamp for Larvik i Norge. Hun er begyndt at score en del igen og lavede bl.a. 15 mål i deres seneste træningsturnering med tre kampe mod Rusland, Holland og Sydkorea. Topscoren af turneringen blev landsmanden Sulland som lavede 18 mål. Jeg forventer at Norge når langt og, at Løke får næsten al tiden som streg offensivt.

 

Derudover har jeg spillet Cabral Barbosa som p.t. fås til odds 31 hos Partybets. Hun lavede seneste over 10 mål mod Danmark og skød i den kamp straffekast. Normalt er Martin fast straffeskytte for Spanien, men hendes skade som har holdt hende ude i lang tid gør, at jeg fortsat tror Barbosa skyder dem. Hun er vant til at lave et hav af mål i Champions League. Spillet afhænger meget af, hvor langt Spanien når.

 

Så har jeg spillet på fløjen Ognjenovic som topscorer for Serbien. Hun er en meget teknisk dygtig fløj. Derudover plejer hende, Lekic og Damjanovic at dele straffekastene mellem sig. Hun har dog ikke scoret meget i deres seneste par træningskampe, men til odds 25 som jeg fik hende til fandt jeg fin værdi. Hun ligger nu i odds 18 som jeg stadig mener holder lidt værdi. Faktisk har mange bookmakere hende kun til omkring odds 15-25 som topscorer af alle hold.

 

Så har jeg måske lidt overraskende spillet Nora Mørk som topscorer for Norge. Hun fås til odds 20 hos Nordicbet, hvilket er det samme som jeg fik hende til. Hun kan både spille højre fløj og højre back og skyder også ofte straffe, hvis Sulland har brændt. Hun kan i stimer score mål på samlebånd, men Sulland skal selvfølgelig være retmæssig favorit for Norge. Heidi Løke har jeg som bekendt også fidus til, så det er selvfølgelig lidt af et langskud.

 

Sidste spil herfra er på venstrebacken Eunkyeong Kim fra Sydkorea. Hun er et af deres nyeste skud på stammen og hun kommer til at udgøre bagkæden hos Sydkorea sammen med Gwon og Ryu. Sammen med de to og højrefløjen Woo tror jeg vi skal finde topscoren hos Sydkorea. Gwon har den fordel, at hun skyder en del straffekast, men Sydkorea deler deres straffekast mere en mange andre mellem sig. Ved deres deltagelse i Norge senest scorede de fire spillere på 3 kampe hhv. 17 (Gwon), 14 (Woo), 13 (Kim) og 12 (Ryu). Til odds 15 mener jeg stadig, at Kim indeholder ok værdi.


Brugerprofil

The Darkhorse The Darkhorse har deaktiveret visning af online/offline status

Bruger siden 6. juli 2006


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 128%
Balance 0.00 0.00 0.00 +108.72
Hitrate 0/0 0/0 0/0 173/388
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens brugertipper. Klik for at læse mere

Detaljeret statistik

 

Cykling

Giro de Italia
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tour de France
0%
0%
0%
235%
0.00
0.00
0.00
1.35
0/0
0/0
0/0
1/1
Tour De France 14. etape
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tour De France 6. etape
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Vuelta Espana
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
47%
0.00
0.00
0.00
-2.65
0/0
0/0
0/0
1/5
 

Dans

Vild med dans
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Total
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
 

Fodbold

EM 2016
0%
0%
0%
364%
0.00
0.00
0.00
18.51
0/0
0/0
0/0
4/7
VM
0%
0%
0%
65%
0.00
0.00
0.00
-12.67
0/0
0/0
0/0
11/36
Total
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
5.84
0/0
0/0
0/0
15/43
 

Golf

Alfred Dunhill Links Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
ATP Tour
0%
0%
0%
95%
0.00
0.00
0.00
-0.42
0/0
0/0
0/0
3/8
Australien PGA Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
BMW PGA Championship
0%
0%
0%
210%
0.00
0.00
0.00
1.10
0/0
0/0
0/0
1/1
British Open
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
European Tour
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-3.00
0/0
0/0
0/0
0/3
PGA
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
PGA Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
PGA Tour
0%
0%
0%
311%
0.00
0.00
0.00
46.34
0/0
0/0
0/0
6/22
RBC Canadian Open
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Ryder Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
The Barclays
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-0.20
0/0
0/0
0/0
1/2
The Open
0%
0%
0%
343%
0.00
0.00
0.00
26.70
0/0
0/0
0/0
3/11
The Open - 1. runde
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
US PGA Championship
0%
0%
0%
243%
0.00
0.00
0.00
5.73
0/0
0/0
0/0
3/4
WGC Accenture Match Play Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
WGC Bridgestone Invitational
0%
0%
0%
191%
0.00
0.00
0.00
0.91
0/0
0/0
0/0
1/1
Wyndham Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
205%
0.00
0.00
0.00
66.16
0/0
0/0
0/0
18/63
 

Håndbold

Asian Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Bedst placeret ved VM
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Champions League
0%
0%
0%
124%
0.00
0.00
0.00
17.30
0/0
0/0
0/0
39/73
Champions League (K)
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
2.00
0/0
0/0
0/0
1/2
Cupwinners Cup
0%
0%
0%
86%
0.00
0.00
0.00
-0.28
0/0
0/0
0/0
1/2
Danmark
0%
0%
0%
141%
0.00
0.00
0.00
1.62
0/0
0/0
0/0
3/4
Danmark - CBB Mobil Ligaen
0%
0%
0%
48%
0.00
0.00
0.00
-1.55
0/0
0/0
0/0
1/3
Danmark - Dame Håndbold Ligaen
0%
0%
0%
166%
0.00
0.00
0.00
7.30
0/0
0/0
0/0
9/11
Danmark - Guldbageren Ligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Danmark - GuldBageren-Ligaen (K)
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
0.50
0/0
0/0
0/0
1/3
Danmark - Herre Håndbold Ligaen
0%
0%
0%
118%
0.00
0.00
0.00
1.60
0/0
0/0
0/0
6/9
Danmark - Herrehåndbold Ligaen
0%
0%
0%
210%
0.00
0.00
0.00
1.10
0/0
0/0
0/0
1/1
Danmark - Jack & Jones Ligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Danmark - Pokalturneringen
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1
Danmark - Tele2 Ligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-4.00
0/0
0/0
0/0
0/4
Danmark Dame Håndbold Ligaen
0%
0%
0%
141%
0.00
0.00
0.00
5.30
0/0
0/0
0/0
9/13
Danmark Herre Håndbold Ligaen
0%
0%
0%
97%
0.00
0.00
0.00
-0.31
0/0
0/0
0/0
6/12
EHF Champions League
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
2.00
0/0
0/0
0/0
1/2
EHF-Cup
0%
0%
0%
139%
0.00
0.00
0.00
3.11
0/0
0/0
0/0
5/8
EM
0%
0%
0%
121%
0.00
0.00
0.00
8.54
0/0
0/0
0/0
22/40
EM (K)
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
-0.40
0/0
0/0
0/0
2/6
EM 2014
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
EM for mænd
0%
0%
0%
550%
0.00
0.00
0.00
4.50
0/0
0/0
0/0
1/1
EM, Turnerings H2H
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
GF World Cup
0%
0%
0%
203%
0.00
0.00
0.00
5.16
0/0
0/0
0/0
4/5
Golden League 1
0%
0%
0%
195%
0.00
0.00
0.00
0.95
0/0
0/0
0/0
1/1
Golden League, Norge
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Herre Håndbold Ligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Herrer
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Møbelringen Cup Golden League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Polen PGNIG SUPERLIGA Mezczyzn
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Sommer OL
0%
0%
0%
103%
0.00
0.00
0.00
0.05
0/0
0/0
0/0
1/2
Spanien - Copa del Rey
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Spanien - Liga Asobal
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Super Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Super Cup - damer
0%
0%
0%
220%
0.00
0.00
0.00
1.20
0/0
0/0
0/0
1/1
Supercup
0%
0%
0%
191%
0.00
0.00
0.00
0.91
0/0
0/0
0/0
1/1
Supercup - Kvinder
0%
0%
0%
205%
0.00
0.00
0.00
1.05
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - 1. Bundesliga
0%
0%
0%
285%
0.00
0.00
0.00
1.85
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - Bundesliga
0%
0%
0%
60%
0.00
0.00
0.00
-1.20
0/0
0/0
0/0
1/3
Tyskland Bundesliga
0%
0%
0%
103%
0.00
0.00
0.00
0.24
0/0
0/0
0/0
4/8
Venskabskampe
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
2/4
Venskabskampe (K)
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
1.80
0/0
0/0
0/0
2/2
VM (K)
0%
0%
0%
44%
0.00
0.00
0.00
-5.00
0/0
0/0
0/0
1/9
VM kvalifikation
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
VM U21
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
116%
0.00
0.00
0.00
41.37
0/0
0/0
0/0
131/252
 

Ishockey

OL forrunde
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
 

MMA

UFC 140
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
UFC 97
0%
0%
0%
261%
0.00
0.00
0.00
1.61
0/0
0/0
0/0
1/1
UFC on Fox Sports 1
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
87%
0.00
0.00
0.00
-0.39
0/0
0/0
0/0
1/3
 

Tennis

ATP - Miami
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Grand Slam
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Grand Slams
0%
0%
0%
180%
0.00
0.00
0.00
2.41
0/0
0/0
0/0
3/3
WTA Tour
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
WTA Tour, Eastbourne
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
133%
0.00
0.00
0.00
2.31
0/0
0/0
0/0
5/7
 

Underholdning

Voice
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
X Factor
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-3.00
0/0
0/0
0/0
0/3
X Factor 2015
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
X-Factor
0%
0%
0%
227%
0.00
0.00
0.00
5.08
0/0
0/0
0/0
1/4

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt