Blog » Speedway i Vojens med tips

Speedway i Vojens med tips
Af Nicolai Kristensen, Lør. 22. sep. 2012, 11:34
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (4) Til kommentarer

TV3+ sender direkte fra klokken 19.00.

 

Livescore: http://speedwaygp.com/results/47

 

Aftenens grand prix er det næst sidste i årets verdensmesterskab. 4 mand har forsat chancen for at løbe med guldet. 

 

Chris Holder fra Australien fører med 134 point og han har kørt meget stabilt den sidste tid. Det sidste grand prix skal køres på hans polske hjemmebane i Torun, så kommer han fra Vojens med et pænt resultat, så bliver han svær at slå.

 

Greg Hancock fra USA ligger nummer 2 med 126 point. Han er forsvarende verdensmester og vandt sidste år i Vojens. Han har rundet de 42, men holder forsat meget højt niveau. Han har været i front i serien længe, men er faldet lidt tilbage i de sidste grand prix løb. Han har brug for et godt resultat i aften.

 

Nicki Pedersen fra Danmark ligger nummer 3 med 123 point. Han har haft hans bedste sæson siden han vandt guldet tilbage i 2008. Det bliver nok svært for Nicki at blive verdensmester, da 11 point er en del at skulle hente på den stabile Holder. Der er 48 point på spil i de sidste to løb, så alt er forsat muligt. Nicki Pedersen jagter sin første grand prix sejr på dansk grund. Den kan komme i aften, da Nicki er godt kørerne i de forskellige ligaer rundt om i Europa.

 

Tomasz Gollob fra Polen er sidste mand med chance. Den er ikke stor, da Gollob kun har 114 point, og er 20 efter Holder. Gollob har haft en meget svingende sæson. I det sidste grand prix i Sverige, som han vandt var han flyvende.  Gollob skal nok levere to gode indsatser i de sidste to løb, men tvivlsomt om det rækker til hans andet guld. Han vandt i Vojens i 2010 og i et grand prix i Polen er han altid farlig.

 

Udover Nicki Pedersen er der yderligere 3 danskere i feltet. Bjarne Pedersen som er i gang med hans sidste sæson i serien. Han ligger sidst med 49 point. Bjarne har været i en semifinale i år og det var i Parken. Måske kan hjemmebane løfte Bjarne til en semifinale, men det ser svært ud. Han har meldt ud at han stopper efter denne sæson i grand prix.

 

Hans Andersen er også med. Han ligger nummer 10 med 58 point. Det har også været en svær sæson for Hans, som ikke har levet op til egne forventninger. På forhånd ser det også svært ud for Hans at skulle komme i semifinalen i aften. Det kunne ligesom for Bjarne ligne at det er sidste grand prix sæson for Hans. Han har dog muligheden i grand prix kval for at komme med næste år.

 

Michael Jepsen Jensen har fået det danske wildcard til Vojens. Langt fra alle var enig i den beslutning. Man valgte den danske mester Niels Kristian Iversen fra, som har haft en fantastisk sæson, hvor han ligger i top 3 i alle de ligaer hvor han kører. Jeg synes dog beslutningen er rigtig med at give den til Jepsen Jensen. Han ligger lige nu til at vinde U21 VM og har en stor fremtid foran sig. Iversen har tidligere kørt 27 grand prix løb uden succes. Jepsen Jensen har banerekorden i Vojens og jeg tror han godt kan gå hele vejen i aften og vinde dette grand prix.

 

Til sidst lidt tips til i aften.

 

Fredrik Lindgren IKKE i semifinalen @ 2,00 Ladbrokes 55%

Lindgren har ikke været så godt med den sidste tid. Han har haft en fin sæson og er sikker på deltagelse i næste års grand prix serie. Der er kun 8 som kommer i semifinalen og feltet er tæt. Jeg ser ikke Lindgren blandt de 8 bedste i aften.

 

Michael Jepsen Jensen +0,5 point over Krzysztof Kasprzak @ 1,90 NordicBet 65% Most points heat 1-20

Michael Jepsen Jensen over Krzysztof Kasprzak @ 1,80 Betsafe 60%

Michael Jepsen Jensen i semifinalen @ 1,83 Ladbrokes 60%

Kasprzak er med som reserve for Kenneth Bjerre. Han er bedre på de større baner end i Vojens og jeg ser ham ikke blandt de 8 bedste. Jepsen Jensen fik også chancen i Parken tidligere på året, hvor han lidt skuffende især for sig selv kun lavede 7 point og kom lige præcis ikke videre. Han har banerekorden i Vojens og var med på det vindende danske landshold tidligere på året. Han skal som min. i semifinalen i aften.

 

Greg Hancock over Andreas Jonsson @ 1,90 Unibet 60%

Jason Crump over Andreas Jonsson @ 1,90 Unibet 60%

Kan ikke forstå at Andereas Jonsson skal være favorit mod hverken Crump eller Hancock. Jonsson har haft en dårlig sæson og ligger i øjeblikket som nummer 9 i VM stillingen, og er ikke sikker på at komme med næste år. Han styrtede i sidste grand prix og røg på sygehuset med en hjernerystelse. Han har kørt en enkelt match siden. Hancock og Crump er måske ikke lige i topform, men begge har modsat Jonsson denne sæson vist de kan løfte niveauet i grand prix serien.

 

Seneste blogs fra Nicolai Kristensen
12/09-2014 18:34 Speedway GP optakt og tips
22/09-2012 11:34 Speedway i Vojens med tips
07/06-2012 00:52 Speedway i Parken
15/11-2011 04:25 Skiskydning 2011/12 - Kongen vender tilbage?
07/07-2011 08:50 Speedway World Cup

Brugerprofil

Nicolai Kristensen Nicolai Kristensen har deaktiveret visning af online/offline status

Fra Horsens
Bruger siden 9. juni 2003


Formen:

Hovedside/aktuelle tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Detaljeret statistik

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt