Blog » Sommerens Transfer-Bets

Sommerens Transfer-Bets
Af Frank, Brasilien, Tor. 13. jun. 2013, 16:25
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Det flyver med transferrygter i denne Silly Season-periode, og mange gange er det ganske underholdende at følge med på sidelinien, når sportsaviserne stadig skal have fyldt deres sider, mens bolden ligger stille i de store ligaer.

 

Det kan dog også være indbringende, hvis man formår at sortere i alle rygterne og dermed måske fanger et godt odds hos bookmakerne. Transferbetting er dog mest for sjov og et frikvarter fra at analysere kampene ned til mindste detalje.

 

Der er desuden meget ofte ret lave limits på disse transfer-spil, så man skal nok ikke forvente ligefrem at score millioner på disse special-spil.

 

Det kan være en rigtig god idé at holde øje med vores hold.dk og den engelske FootballTransferLeague for nyheder på transfermarkedet, og så ellers søge rundt på bookmakernes transfer-odds.

 

Næste klub for Lucas Biglia: Lazio til odds 1,20 hos Unibet

Vi begynder i den lave inde af odds-bassinet med den argentinske landsholdsspiller Lucas Biglia, der virker til at have en aftale på plads med Lazio.

 

Hos bold.dk kan man læse, at Anderlechts Lucas Biglia blev meldt på vej til Serie A, og nu bekræfter den belgiske mesterklub, at det er Lazio, der får glæde af midtbanespilleren.

 

Det er altid skønt med en officiel udtalelse fra klubben selv, og denne gang har Anderlecht-præsident Roger Vanden Stock sagt: "- Transferen bliver gjort officiel, når Biglia har overstået sine forpligtelser med det argentinske landshold".

 

Edin Dzeko bliver i City: odds 4,00 hos Ladbrokes

Læs mere

 

Wayne Rooney bliver i United: odds 1,83 hos Bet365

Der lader til at være kommet mere ro på bagsmækken hos Manchester United efter Wayne Rooney ellers indleverede en transfer-request efter en sæson, hvor hollandske Robin van Persie stjal overskrifterne.

 

Både Arsenal og Chelsea skulle følge Rooney tæt, mens PSG virker til at ville købe samtlige offensive stjerner, der overhovedet overvejer at ville spille i Frankrig.

 

Det hele afhænger af, om Rooney gerne vil prøve nye udfordringer.

Der skal dog ret mange nuller på checken, hvis United skal sende Rooney afsted, og David Moyes vil meget gerne beholde Rooney.

Så der bliver arbejdet internt på, at sikre Wayne Rooney bliver i United-trøjen.

 

Manchester United´s chief executive David Gill har udtalt:

"I'm not a betting man but I'm confident when I sit at Old Trafford next season I will see Wayne Rooney running out."

 

Hos Betsafe er odds helt nede i 1,45 for Rooney bliver i United.

 

Næste klub for Suarez: Real Madrid til odds 1,50 hos Ladbrokes

Der er næppe en mere upopulær fodboldspiller i Premier League end Liverpools Luis Suarez, og det er overraskende, at Real Madrid overhovedet vil signe den uruguayanske angriber. Men det vil de åbenbart meget gerne, da der ikke er frygtelig mange klasseangribere på markedet. Falcão valgte Monaco, og Chelsea ser ud til at sikre sig Cavani. Det skal hentes en topangriber, da det lader til, at Real Madrid vælger at sælge Gonzalo Higuain denne sommer.

 

Frederik Skov fra Ladbrokes har udtalt:

"Luis Suarez føler sig med rette ikke hjemme i England, og ligner en mand der vil væk for enhver pris, da Real Madrid samtidig har set sig lune på ham, og Liverpool i forvejen må undvære ham flere kampe i næste sæson, ligner den handel også en der kun er formaliteter fra at falde på plads."

 

Carlos Tevez tager til Milan eller bliver i Manchester City

Næste klub for Tevéz: Milan til odds 6,00 hos Ladbrokes, Unibet

Næste klub for Tevéz: City til odds 2,75 hos Ladbrokes

 

Samlet odds: odds 1,89

 

Carlos Tevéz har blot et år tilbage af kontrakten, og han har i flere omgange været tæt på et skifte til Serie A, hvor især Milan længe har været interesserede. Nu skulle Manchester City så have fået øje på Milans unge striker Stephan El Shaarawy, og de har forberedt et bud på 21 millioner pund + Carlos Tevéz for at få den italienske landsholdsspiller til Manchester.

 

Mario Balotelli kan dermed måske igen se frem til at blive holdkammerat med Tevéz og det bliver helt sikkert ikke kedeligt at følge.

 

Hos Ladbrokes er Juventus favorit til at hente Tevéz, men efter købet af Fernando Llorente og Gonzalo Higuain på trapperne (odds omkring 1,50), så vil det være en overraskelse, hvis der også bliver plads til Carlos Tevéz.

 

I stedet kan man hente odds 2,75, hvis Tevéz stadig er i City efter transfervinduet lukker (til sammenligning tilbyder Unibet blot odds 1,60). Mens man både hos Ladbrokes og Unibet kan hente odds 6,00 for et skifte til Milan.

 

En kombination af de odds giver et samlet odds 1,89, men man skal dog være opmærksom på, at både Monaco og Paris Saint-Germain kan tænkes at lokke den lille argentiner til den franske liga.

 

Fábregas bliver i Barcelona: odds 1,25 hos Ladbrokes

Det har ikke været den ventede succes i Barca-trøjen for Cesc Fábregas, der ellers måtte kæmpe desperat for at komme væk fra Arsenal.

Barca-midtbanen domineres af Xavi og Iniesta, mens Messi overskygger alle i offensiven, så det er svært for Fábregas at finde den rette rolle på holdet.

 

Klubben er dog ikke umiddelbart indstillet på at sælge, da Barcelonas vice-præsident Josep Bartomeu har udtalt:

"Cesc will only leave the club if he himself wants to move on"

 

Manchester United skulle være interesseret, men Fábregas virker tilfreds i Barcelona: "It has taken a lot for me to get where I am and I am not thinking about throwing it all away for nothing. Barca is my home, I have always dreamed of triumphing here."

 

Hos indkast.dk kan man tilmed læse dette: "Jeg har altid sagt, at jeg er glad i Barcelona. Dem, der siger, at jeg forlader klubben kender mig ikke, og har aldrig snakket med mig. Hvis nogen siger noget andet end, at jeg vil spille i Barcelona, er det komplet absurd."

 

Juventus henter den dyreste spiller: odds 1,75 hos Betsafe

Spillet hedder mere præcist:

"Which Serie A club will spend the most on a single player in the next transfer window?"

Man kan finde odds 1,75 for Juventus hos Betsafe under Fodbold - Italien - Italy Specials

 

De italienske mestre er det økonomiske lokomotiv i støvlelandet, og Torino-klubben skulle være ret tæt på at hente den argentinske bomber Gonzalo Higuain fra Real Madrid. Hans agent Ernesto Bronzetti har udtalt:

"Jeg er sikker på, han skifter, for det har han bedt om at få lov til. Juventus' generaldirektør, Giuseppe "Beppe" Marotta, sportsdirektøren Fabio Paratici og Antonio Conte tog sammen til Madrid, hvor vi snakkede sammen om en mulig handel. Nu snakker de tre sammen, og så må vi se, hvad der sker derefter."

 

Gonzalo Higuain har også selv lagt mærke til interessen fra Juventus:

"I am leaving Real. I know Juventus want me but there is nothing concrete. I want to go somewhere where they prove they really want me."

 

Real Madrid har dog tidligere været ret hårde at forhandle med, da de i vinters nægtede at sælge Kaká til Milan, trods manglende spilletid til brasilianeren.

 

Der er dog også dyre forstærkninger på tegnebrættet hos Napoli (odds 2,40) og Milan (odds 3,20). Napoli skal sandsynligvis hente en erstatning for Cavani, og her bliver Mario Gomes nævnt som en mulighed. Milan brugte faktisk deres transfermidler på at hente Balotelli i vinter, men et salg af Stephan El Shaarawy vil give klubben chancen for at udfordre Juventus i kampen om angrebsstjernerne på transfermarkedet.

 

Michu bliver i Swansea: odds 1,40 hos Ladbrokes

Der står Europa League-kamp på programmet for den kommende sæson, hvor Michael Laudrup og Swansea er meget afhængige af topscoreren Michu. Michu var årets scoop i Premier League, da Real Vallecano kun fik 2,2 millioner pund fra Swansea.

 

Det vil uden tvivl skabe stor splid mellem Laudrup og klubledelsen, hvis de overvejer et salg af den spanske angriber, og Michu virker da heller ikke selv på vej til at forlade Wales:

"I'm happy on the pitch and in this team. Swansea fans do not need to worry. I'm very interested in having the chance to play in Europe. It will be the first time in Europe for me."

 

Arsenal skulle være interesserede i både Michu og forsvarsspilleren Ashley Williams, og meget kan selvfølgelig ændre sig i løbet af sommeren.

 

Sneijder bliver i Galatasaray: odds 1,45 hos Unibet

18/6 Det er efterhånden et par år siden den hollandske Wesley Sneijder var relevant på den internationale fodboldscene. Efter VM´10 skuffede Sneidjer både i Inter og ved seneste EM slutrunde.

 

Unibet har Chelsea som favorit til at hente Sneijder, men det er meget svært at forestille sig, at Mourinho skulle satse på Sneijder. De hentede ganske vist CL-trofæet sammen, men meget er sket på siden 2010-triumfen, og Wesley Sneijder er for langsom i tanke og handling til at gøre en forskel på et europæisk tophold.

 

Paulinho tager til Tottenham: odds 1,40 hos Betsafe

24/6 Den brasilianske landsholdsspiller Paulinho er tæt på at skrive under med Tottenham, da Corinthians har bekræftiget et bud på 20 millioner Euro.

Paulinho vil dog først tage stilling til skiftet til Tottenham efter Confederations Cup. 

 

Opdatering: Overskud på 2,53 units

 

 

Seneste blogs fra Frank, Brasilien
22/03-2016 23:35 Inside Studio: Mr. Profit
30/12-2014 19:53 Fodboldåret 2014
24/11-2014 12:21 "Kyllingen" Kenn Hansen
18/06-2014 13:46 VM2014 - set fra sofaen
23/04-2014 01:46 Miranda - det oversete forsvarsgeni
20/01-2014 18:21 Longreads om sport
07/12-2013 15:56 VM 2014 Odds-Forslag
27/11-2013 18:18 Inside Studio: Jens Bøye
11/10-2013 18:26 Er Bayern München et low-scoring hold?
20/09-2013 03:14 What the....

Læs kommentarer (0)


Brugerprofil

Frank, Brasilien Frank, Brasilien har deaktiveret visning af online/offline status

Bruger siden 29. maj 2007


Formen:

Hovedside/aktuelle tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Detaljeret statistik

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt