Blog » Skal Steneren være ekspert del II

Skal Steneren være ekspert del II
Af Frank, Brasilien, Ons. 30. nov. 2011, 18:54
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (90) Til kommentarer

FODBOLDTOSSE ELLER OVERSET BETTING-GENI?

Steneren fører suverænt Månedens Bruger Top 10 med et fantastisk overskud på 17 units efter 73 analyser i november måned. Det viser det enorme potentiale, der findes hos Steneren, der så absolut er vores mest aktive og kontroversielle bruger her på Betxpert.

 

Tilbage i januar skrev jeg første del af "Skal Stenerens være ekspert", og i bedste Obama Yes We Can stil vil jeg stadig gerne have, at vores ekspertpanel kan finde ud af at rumme en kapacitet som Steneren. Han svæver ganske vist stadig et sted imellem ualmindelig fodboldtosse og betting-geni, men der kan kun være respekt for en Steneren med over 3000 brugeranalyser og næsten 9000 forumindlæg på samvittigheden.   

 

Argumenterne imod Steneren er talrige og åbenlyse. Der er stadig stort minus i det samlede regnskab, og analyserne flyver ud som skidt fra en spædekalv. Der er stadig ikke helt styr på trupnyt i samtlige tips, og det er svært at placere Steneren i en bestemt ekspert-bås, da vores vilde betting-cowboy skyder i alle retninger efter samtlige odds med skyggen af værdi.

 

Derfor er det desværre endnu ikke lykkes at få plads til Steneren i ekspertpanelet, men måske 2012 bliver det store gennembrud for vores mest entusiastiske brugertipper.

 

STENEREN MED OVERSKUD PÅ FODBOLDEN

Lad os se på fodboldregnskabet for Steneren for 2011. Det er blevet til 443 analyser i år, og Steneren holder en tbp på 93% og et underskud på 30,58 units.

Umiddelbart ikke et argument for at lukke Steneren ind i ekspertpanelet, men der kan gøres meget ved underskuddet ved at guide Steneren til at være mere disciplineret, fokuseret på kerneområder og ikke mindst omhyggelig i sorteringen af kampe, således kun de bedste odds bliver udsendt i ´Stenerens Fodbold Corner´.

 

Det afgørende argument for at lukke Steneren ind i varmen er, at han er en stædig fætter med hidtil uset ildhu og ihærdighed. Vi kommer nok ikke igen til at opleve en bruger som Steneren med så stort engagement, og jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange arbejdstimer Steneren har brugt på at skrive brugeranalyser og diskutere odds og kampe i vores forum. Betxpert ville ikke være det samme uden Steneren, og det skal vi belønne og udnytte.

 

Der er bestemt plads til forbedringer hos Steneren, men efter knap 2000 fodboldtips har Steneren overskud på 16,77 units og 101% i tbp. Den tager vi lige én gang til; Overskud på 16,77 units på fodbold, og det er endda inden Jens har haft mulighed for at træder ind i rollen som den filosofiske læremester Obi-Wan Kenobi. Betxpert kan blive en stærkere side med Steneren. 

 

I januar afslaget ramte Jens præcist ned i mange af de ømme punkter hos Steneren, men følgende udsagn overraskede alligevel:

 

”Sagen er jo at vi ikke har akut behov for en fodboldekspert –her har vi jo temmelig mange. Selv hvis du havde kunnet præsentereet overskud for det seneste år, ville svaret pt have været nej.”

 

Er det korrekt, at vi her på Betxpert har masser af fodboldeksperter, der kan præsentere overskud?

 

EKSPERTER MED UNDERSKUD PÅ FODBOLDEN

Lad os se på, hvad Betxpert panelet lige nu indeholder. Der er i alt 38 eksperter, og jeg vil forsøge at gøre lidt status over deres præstationer for at se, om Steneren mon passer bare nogenlunde i det fornemme selskab:

 

Første ekspert er vist havnet på dybt vand, da vores svømme-ekspert Anders Jensen blot har leveret én analyse i år, men det er såmænd en forbedring fra sidste år, hvor der slet ikke kom nogle svømmetips. Underskud på 1 unit i 2011 og 0% i tbp. (TilbageBetalingsProcent)

 

Videre til Anders Jørgensen, der regerer i de lavere engelske ligaer. Det er desværre blevet til et underskud for 2011, og årets regnskab viser -9,22 units og en tbp på 89%.

 

Andreas Jensen er en ret ny spændende golf-fætter, og med under 10 tips er det svært at konkludere andet end, at det endnu ikke har været den store succes med en tbp på 92%. Det er blevet til -0,62 units i 2011.

 

Casper Larsen er vores håndbold-ekspert, der har sikret 1,21 unit i overskud for 2011. (102% i tbp)

 

Christian Henriksen er også en ret ny ekspert, der er kommet lidt på glatis på NFL området. Tbp ligger på 86% og det er blevet til -8,34 units i 2011.

 

Daniel Hedelund er tilbage på Superliga-pinden, hvor det dog indtil videre er blevet til et underskud på -5 units og en tbp på 0%. Daniel har dog tidligere vist god indsigt og holder stadig 104% i tbp overall på en svær liga.

 

Esben Billum er ikke én af vores mest aktive eksperter. Faktisk har der siden juli måned blot været 3 eksperttips, og det er blevet til 92% i tbp og -3,04 units i 2011.

 

Det er en lidt slingrende samba for Frank Pilantra, der har svært ved at få overskud i det brasilianske med et underskud på -2,03 units og en tbp på 99%.

 

Jernhesten får en ekstra omgang på landevejene med Jacob Nordestgaard, der desværre lige præcis havnede på minus for cykelåret med -0,45 units og en tbp på 99% for 2011.

 

Efter 4 års pause er Janus Bødker tilbage i den engelske Championship, men heller ikke her har der været meget at skrive hjem om. Året har leveret et underskud på -3,29 units og en tbp på 89%.

 

Efter solidt overskud 4 år i træk må vores franske ekspert, Jens Bøye indkassere et underskud i år, da det er blevet til -14,71 units og en tbp på 93% for 2011.

 

Premier League er en højprioritetsliga, og heldigvis har vi Jesper Ambrosius, der i 2011 har skabt et overskud på 1,42 units og en tbp på 103%.

 

Nichésportsgrene er en guldgruppe med den rette ekspert ved cykelroret, og alt går op i en højere enhed med Jesper Sørensen, der har givet hele 17,96 units i overskud i år og en tbp på svimlende 122%.

 

Hvor ville vi dog være uden skotsk fodbold? Jonas Germannsen er vores guide, men det har ikke været det bedste år med underskud på -8,81 units og tbp på 87%.

 

Kenneth Bech har godt styr på håndbolden med solidt overskud, men heller ikke her har 2011 været en succes med underskud på -4,46 units og en tbp på 97%.

 

Tennis eksperten Kjartan Nygaard er også ret ny i panelet, og 2011 ryger lige over netkanten med overskud på 0,17 units. (100% i tbp)

 

Der er en lidt groggy stemning i boksehjørnet, hvor Loke Barrett har underskud på -14,49 units og en tbp på 87%.

 

Den spanske liga har også fået Mads Andersen tilbage, og det bliver meget spændende at følge. Der har ikke været det store overskud i år med 0,07 units efter 14 analyser, men igen en ekspert med styr på tingene, hvilket de 110% i tbp overall beviser.

 

Mark Mameli holder stolt den italienske fane, og det er blevet til et overskud på 1,24 units efter 38 analyser i 2011, hvor tbp lyder på 103%.

 

Vi skal have fat i de store, flotte tyske gloser for at beskrive Martin K. Andersen, der har leveret næsten 200 tips i år og skabt et overskud på 9,5 units i 2011 med en tbp på 105%

 

Martin Knudsen har nu været i ekspertpanelet på den spanske La Liga i lidt over et år, og det har været en stor succes med overskud på 4,62 units i år og 108% i tbp.

 

Vi har også en Formel 1 ekspert, og det er endnu en nichésport med succes. Martin Rasmussen har efter 26 tips i år skabt et overskud på 5,04 units og 119% i tbp.

 

Al begyndelse er svær, men mon ikke, der er store gevinster i vente på isen i Slovakiet, hvor Michael Tatar har vist unik viden, men holder et underskud på -3,08 units og en tbp på 94% for 2011.

 

Mike Larsen- Ishockey legenden med 28.99 units i overskud og 124% i tbp. Det var yderst imponerende, at Mike pludselig kastede sig over fodbold og lavede 8 units i overskud på 9 Superligatips.

 

Tilbage til Skotland, som vist er en drilsk liga for trods et godt tag på ligaen siden 2007 har Mikkel Pedersen ikke været så heldig i år med et underskud på -6,04 units efter blot 12 analyser og derfor en tbp på 50%.

 

Det er også fart på skøjterne hos Nichlas Birch, der har fundet et overskud på 10,6 units og 121% i tbp på den svenske ishockey.

 

Når sneen falder er vores Nicolai Kristensen brandvarm. Med overskud på 42,73 units og en uhyggelig tbp på 130% er Kong Vinter igen bookmakernes skræk.

 

Nicolaj Stage er også en af de pålidelige eksperter i Premier League, der holder en imponerende tbp på 112% overall, men igen ser vi at 2011 har drillet med et underskud på -3,81 units og en tbp på 93%.

 

Den nye ekspert Nikolaj Petersen har det svært med de danske og engelske tips, hvor det i 2011 er blevet til -8,48 units og en tbp på 89%.

 

Peter Jensen laver et enormt godt stykke arbejde med et hav af info analyser, men i de 18 anbefalinger er det blevet til et underskud på -1,27 units og tbp på 93%.

 

Pucken får en ekstra tur i netmaskerne med Peter Seeberg, der er en rutineret ekspert med et flot år med overskud på 2,85 units på blot 10 tips og derfor en flot tbp på 128%.

 

Rasmus B. Olesen viser, hvor svær Superligaen er i denne sæson med et underskud på -6,55 units og en tbp på 82%. Rasmus har stadig et fantastisk samlet overskud på over 30 units og holder en alltime tbp på 107%.

 

Der er kommet godt med grus på tennisskoene i 2011, hvor Rasmus M. Jensen har været virkelig aktiv med over 300 analyser. Virkelig flot arbejde og overskud på 4,44 units og 101% i tbp.

 

Fjerbolden bliver også indenfor linjerne med Steen Pedersen, der har leveret et overskud på 1,52 units og en tbp på 108% efter de 20 analyser i år.

 

Den nye ekspert Steffen de Vries har kastet sig over den italienske liga, og det skal nok blive en succes. De første 25 tips giver dog et lille underskud på -0,39 units og en tbp på 98%.

 

Tommy Shearer er også ny ekspert i år, og igen spænder de danske hold ben for overskud, da det er blevet ti let underskud på -1,57 units og en tbp på 97% efter 50 analyser.

 

Hvilken ekspert har den bedste tpb? Svaret er såmænd Thomas Larsen. Solide målscorerspil har givet overskud på 9,35 units på kun 10 analyser. Det giver en tbp på 194%.

 

Man ved aldrig, hvilke hold Torben N. Sørensen vil hive op af bettinghatten, og vi håber på, at en evt. omlægning af vores unitssystem vil give overskud i Torbens Corner. Indtil videre har 2011 givet et underskud på -6,57 units og en tbp på 91%.

 

Derudover har ekspertpanelet måtte skille sig af med en håndfuld eksperter i løbet af året. Hvis jeg har overset nogle eksperter eller indsat forkerte tal, så sig lige til, så jeg kan rette det.

 

EKSPERTPANELETS ROLLE

Konklusionen af denne lange gennemgang må være, at Steneren selv på nuværende løsslupne niveau sandsynligvis ikke ville skille sig afgørende negativt ud i dette felt af eksperter.

Det er meget svært at skabe overskud på fodbolden, mens gevinsterne virker til at ligge hos niché sportsgrene, hvor der dog er voldsom stor sandsynlighed for slashing af odds og limits.

 

Stenerens analyser vil nok ikke få topkarakter alle steder, og det må i den forbindelse vurderes, i hvor høj grad formidlingen skal være en stopklods for adgang til ekspertpanelet. Desuden bør man overveje om man stoler på, at Jens kan dirigere Stenerens arbejdsindsats i retning af stabilt overskud og mere struktur i analyserne.

 

Ekspertpanelet burde kunne stort set alle brugeres behov. Både brugere, der gerne læser de romanlange analyse med gennemgang af dommerens morgenmad, spillernes badevandstemperatur og vindforholdenes indflydelse på boldens bane i diagonale afleveringer, men samtidig også de brugere, der bruger et par minutter og smider en bøjet ti´er ved at finde et friskt målscorer-spil inde på Stenerens Fodbold Corner.

 

En ekspert-analyse skulle gerne være garanti for seriøsitet, indsigt, overskud og med det overordnede formål at uddanne brugerne til bedre sportsbettere. I den sammenhæng er det svært at få Steneren til at passe ind.  

 

Jeg tror dog forsat på ´Steneren som Ekspert´ projektet, og den flotte november måned har kun skubbet Steneren tættere på ekspertpanelet. Der er fuld opbakning til, at Jens har udvalgt den rette sammensætning i ekspertpanelet, men jeg håber på, at denne blog vil bidrage til overvejelserne, når Betxpert komitéen samles for at diskutere eventuelt nye navne i ekspertpanelet.

Seneste blogs fra Frank, Brasilien
22/03-2016 23:35 Inside Studio: Mr. Profit
30/12-2014 19:53 Fodboldåret 2014
24/11-2014 12:21 "Kyllingen" Kenn Hansen
18/06-2014 13:46 VM2014 - set fra sofaen
23/04-2014 01:46 Miranda - det oversete forsvarsgeni
20/01-2014 18:21 Longreads om sport
07/12-2013 15:56 VM 2014 Odds-Forslag
27/11-2013 18:18 Inside Studio: Jens Bøye
11/10-2013 18:26 Er Bayern München et low-scoring hold?
20/09-2013 03:14 What the....

Brugerprofil

Frank, Brasilien Frank, Brasilien har deaktiveret visning af online/offline status

Bruger siden 29. maj 2007


Formen:

Hovedside/aktuelle tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Detaljeret statistik

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt