Blog » Skal Steneren være ekspert?

Skal Steneren være ekspert?
Keywords: Steneren
Af Frank, Brasilien, Man. 24. jan. 2011, 01:34
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (60) Til kommentarer

Steneren - Gal eller Genial?

Med 7400 indlæg i vores fornemme forum har samtlige Betxpert brugere vel lagt mærke til og dannet en mening om Steneren, som må siges at være meget synlig her på siden.

 

Personligt havner jeg nok et sted midt imellem gal og genial. Jeg har skam stadig meget svært ved at placere denne underlige fisk, vi kalder Steneren.

Da Steneren først dukkede op på Betxpert var jeg ikke i tvivl om, at denne bettingglade dreng ganske enkelt var splittergal. Der var underlige spil baseret på et tyndt statistisk grundlag, som gerne blev efterfulgt af mærkelige kommentarer fra Steneren om "sindssygt uheldige" overtidsscoringer fra disse "latterlige hold".

Der blev ganske hurtigt oparbejdet et stort underskud, og adskillige brugere forsøgte at tæmme denne løsslupne Steneren med gode råd. 

 

Jeg skrev selv flere kommentarer til hans spil, når han bevægede sig ind på det sydamerikanske område. Men der var nu noget særligt over ham, og jeg respekterede, at det f.eks lykkedes ham at ramte nogle rigtigt gode odds i kampene i den uruguayske liga.

Der er krummer i knægten, og han er ikke sådan at slå ud af kurs.

 

Jeg har rodet lidt i arkiverne for at se, hvad der er gemt i kommentarerne til Stenerens brugertip. Her er nogle udvalgte reaktioner og opfordringer:.

 

Steneren burde stoppe øjeblikkeligt, når man ikke kan skabe overskud efter så mange spil”

 

Jeg forstår ikke hvorfor du ikke stopper. Du har et kæmpe minus og har haft det i lang tid:”

 

Jeg forstår heller ikke hvorfor BetXpert ikke griber ind”

 

Jeg kigger da også på stenerens "tips" engang imellem, men det er sgu mere fordi jeg trænger til et godt grin.”

 

Indrømmet, der er ikke tale om et åbenlyst betting-geni, men der er også mange positive kommentarer at vælge imellem. Det er klart, at Steneren er debatskabende, når han vælger odds fra en kamp i Kuwait eller Congo, men det ville ikke overraske mig det mindste, hvis det er lykkes at skabe en Steneren fanskare blandt Betxperts mange brugere.

 

Andre ville nok have kastet håndklædet i ringen efter den massive kritik og det vedvarende underskud, men Steneren var korkproppen, der blev ved med at dukke op med nye tip med to komplet ukendte mandskaber i en eller anden tilfældig eksotisk liga.

 

Derudover udsendte Steneren allerede dengang rigtig mange spil, og det var svært for andre brugertippere at trænge igennem den solide ustoppelig mur af tip fra Steneren. Han må jo bruge uoverskueligt mange timer hver dag med at finde frem til alle disse kampe og odds. Jeg overvejede flere gange om, der ikke nok var én eller anden elskovssyg Conny eller Gertrud i Herfølge området, der fik ondt af knægten og kunne tiltrække lidt af opmærksomheden.

 

Mon ikke rekorden er oppe omkring de 20 brugertip på en enkelt dag, og vi har da også allerede rundet de 2600 brugertips fra vores allesammens Steneren.

 

Underskud? That´s soooo last year

Steneren er stadig meget glad for statistisk opbakning til de mange tip, men jeg vil alligevel påstå, at han nu er en helt anden gambler end de tidlige brugertip. Trupnyt og indsigt i holdene, betvalue og chancevurdering virkede tidligere som ret fjerne begreber, men han har rykket sig voldsomt i de seneste par sæsoner. Vi er sluppet af med de eksotiske kampe fra Kuwait og Uruguay, og jeg vil fremhæve NFL analyserne og målscorer-spillene som stærke sider. Og jeg kan huske nogle ret solide odds fra NBA, og endelig er der ved at komme godt styr på de engelske og spanske kampe.

Jeg er gået fra at mene, at han er splittergal til at se et enormt potientiale i Steneren!

 

Steneren har lige nu en tilbagebetalingsprocent (TBP) på 98% efter de mere end 2600 bets. Det kunne være bedre, men det er på den anden side heller ikke en katastrofe, og jeg kan da nævne mindst én ekspert i panelet, der havde underskud inden der blev skrevet ekspert på visitkortet – Frank Pilantra!

 

Jeg er ret overbevist om, at 2011 bliver med overskud til Steneren, og han kan blive en endnu større gevinst for Betxpert, hvis han bliver tættere tilknyttet siden, og Jens Bøye igen indtager rollen som læremesteren Obi-Wan Kanoibi.

Det vil være en god anledning til videre udvikling og en frisk start at invitere Steneren til at blive en del af vores Ekspertpanel. Der er bestemt stadig plads til forbedringer og mere fokusering på de overskudsgivende afsnit i den brede vifte af ligaer og sportsgrene, som Steneren dækker så begejstret.

Jeg er sikker på, at Steneren vil leve op til ansvaret og udfylde rollen som ekspert med succes og ikke mindst stort engagement.

 

Knægten har jo hjertet på det rette sted. Udover de mange brugertip, har han sparket gang i adskillige brugergrupper; han er ultra aktiv i forum, og helt fortjent også blevet belønnet med den ærefulde pris som Månedens Forumbruger. Hans målscorespil nærmer sig det geniale, og så kan man heldigvis stadig altid regne med en kommentar fra Steneren, hvis en scoring i overtiden lige ødelægger et af hans mange tip. På det område har intet ændret sig.

 

Stenerens Corner!

Hvordan får vi gjort plads til en ustyrlig roadrunner som Steneren i vores ekspertpanel? Han er jo som bekendt meget svær at placere på et enkelt ekspertfelt, så her synes jeg, vi kan benytte samme unikke position, som vi har givet Torben N. Sørensen, der har frie hænder til at brede sig over adskillige ligaer i sit Torbens Corner.

 

Hvorfor ikke bare forsætte som det hidtil har været?

Jeg synes, Steneren fortjener anerkendelsen og også en lille skilling for det store arbejde og mange timer, han har lagt i Betxpert. Det er godt nok ikke en formue, som vi eksperter får smidt i nakken, men en opgradering til ekspert viser, at vi vurderer Steneren til at være en værdsat del af Betxpert.

 

Det er desværre ikke mig, der bestemmer, hvem der skal være eksperter, og jeg ved ikke engang om Steneren er interesseret, men jeg vil foreslå en lille fin afstemning her på siden:

 

Skal Steneren være Ekspert?

 

Indtil det bliver afgjort kan I også følge med i Stenerens tips her:

http://www.betxpert.com/bruger/steneren

Seneste blogs fra Frank, Brasilien
22/03-2016 23:35 Inside Studio: Mr. Profit
30/12-2014 19:53 Fodboldåret 2014
24/11-2014 12:21 "Kyllingen" Kenn Hansen
18/06-2014 13:46 VM2014 - set fra sofaen
23/04-2014 01:46 Miranda - det oversete forsvarsgeni
20/01-2014 18:21 Longreads om sport
07/12-2013 15:56 VM 2014 Odds-Forslag
27/11-2013 18:18 Inside Studio: Jens Bøye
11/10-2013 18:26 Er Bayern München et low-scoring hold?
20/09-2013 03:14 What the....

Brugerprofil

Frank, Brasilien Frank, Brasilien har deaktiveret visning af online/offline status

Bruger siden 29. maj 2007


Formen:

Hovedside/aktuelle tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Detaljeret statistik

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt