Blog » Remco skal i fængsel!

Remco skal i fængsel!
Af Frank, Brasilien, Tir. 6. sep. 2011, 05:59
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (13) Til kommentarer

PSYCHO STRIKES AGAIN!

For et år siden skrev jeg i en blog at ”Remco van der Schaff er en komplet psycho”. Det var en hård udmelding, og det skabte da også lidt debat. Remco havde dengang gjort sig uheldigt bemærket i en kamp for Brøndby i Odense, hvor han flere gange nappede OB spillere (!), og det fik Demba-Nyrén til at nikke hollænderen en skalle. Disciplinærudvalget gav dengang Remco én spilledagskarantæne.

 

Nu er Remco van der Schaff rykket videre til Randers og muntrede sig i seneste kamp med at smække en albue i hovedet på Mads Justesen i 1. divisionskampen mod Hobro, hvor der også blev nevet lidt i Frederik Hammershøj.

 

Se episoden på http://tv2sport.dk/ eller Youtube.

 

Remco er bestemt en hård hund og er klart gået over stregen med denne svinestreg. Var det sket på hovedgaden i Hobro, så var hollænderen nu nok røget direkte i brummen.

Men den kedelige episode skete netop ikke på hovedgaden, men derimod på grønsværen, og der gælder nogle helt specielle regler for fodboldspillere, som Politiet ikke umiddelbart kan skubbe over i samme voldsparagraf, som hvis hændelsen havde fundet sted på hovedgaden.

 

Eller sådan plejer det at være. Remco kan faktisk stadig nå at opleve lidt af arresthuset i Hobro. Carsten Dahl fra Østjyllands Politi må være løbet tør for basser og frisk kaffe, så han har selv taget sagen op uden anmeldelse eller støtte fra ”ofret”.

 

- Det er klart, at det bliver lidt sværere, hvis der ikke foreligger en anmeldelse. Så skal politiet selv løfte bevisbyrden,og det er klart, at det er en lidt speciel situation, fordi episoden har fundet sted på banen, og ikke som normalt på gaden. Men vi har jo TV-billederne” siger Carsten Dahl.

 

Remco vil blive tiltalt for vold ifølge straffelovens paragraf 244, hvor strafferammen er op til tre års fængsel. Og tænk så på, hvor mange år Remco kommer til at ruske tremmer, hvis Politiet også opdager, at han også nappede en Hobrospiller. Jeg frygter, at hvis Carsten Dahl ser hele kampen igennem, så vil han finde masser voldsmænd på grønsværen, der benytter benspænd og andre ulovlige midler til at bremse deres modstander.

 

Når bølgerne går højt i de dramatiske fodboldkampe uddeles der spark, slag, skub ud til højre og venstre. Undervejs er der masser af nærkampe, som ville give en tur til Hotel Gitterly, hvis de foregik i et gadeslagsmål, men hvor straffen til fodboldspilleren blot er fremvisning af et gult eller i værste fald rødt plastikkort.

For sådan er reglerne i fodbold! Bokseren får også en på hovedet, når han går ind i ringen uden Østjyllands Politi behøver åbne en straffesag, og Carsten Dahl må aldrig nævne sig ishockeykampe ellers bliver der fuldt hus i arresten.

 

Selvfølgelig skal fodboldspilleren ikke bekymre sig om lovens lange arm, inden han tackler igennem eller går ind i en nærkamp med samtlige de beskidte kneb, der nu engang findes i fodbold.

Peter Møller ville sandsynligvis stadig være bag lås og slå og dele celle med Peter Lundin, hvis Politiet fik fat på "Peter´s Greatest" DVD´en over samtlige albuesving fra den tidligere landsholdsangriber.

 

BRUCE LEE I RANDERS TRØJE

Men Remco skal nu heller ikke slippe ustraffet fra den svinestreg for fodbolden har deres eget retssystem. Klubben kan selv idømme spilleren en bøde eller karantæne, men ellers skal Disciplinærudvalget nok komme på banen. 

 

Blot fordi man ifører sig en Randers trøje, så må man ikke opfører sig som Bruce Lee og kaste sig ud i 2x45 minutter med ”Flyvende Albuer tilsat Niv og Nap”. Derfor har vi en dommer på banen. Ofte er der faktisk hele 4 dommere tilstede til kampene, og det endda uden at indregne de absurde tilfælde med måldommere, som mest af alt virker som et fejlslagen kommunalt aktiveringsprojekt.

 

Dommerne ser ikke alt, og det lykkedes også at overse Remco karatealbue. Så kan man jo altid stole på Disciplinærudvalget, der med garanti også denne gang vil uddele karantænestraf til Remco. Ellers også må der da være et mandfolk i Hobro truppen, der efterfølgende kunne betale lidt tilbage til Remco. Ikke at der skal opfordres til direkte hævnaktioner, men man skal vel også forsvare en holdkammerat, der må bide i græsset.

 

Fodboldspillere er ikke hævet over loven, men tolerancetærsklen er noget højere, da de er sportsudøvere i kamp i en kontaktsport, og mon ikke Mads Justesen kan forsætte karrieren i Hobro nogenlunde uden varige mén. Vi skal ikke tilkalde specialstyrkerne ved enhver lussing, albuesving eller nap. Remco´s albue hører ind under denne bagatelgrænse, som sagtens kan behandles uden indblanden af Ordensmagten.

 

Tilbage står Randers med en voldsomt hårdt spillende Remco, som de skrev kontrakt med selvom de kendte til alle unoderne fra hollænderen. Randers FC direktør Jacob Nielsen er hurtig ved håndvasken:

 

”-Randers FC tager stærkt afstand fra Remcos handling, og vi har haft en meget alvorlig samtale med ham i dag, hvor han har undskyldt sin umotiverede handling, som har sat holdet og klubben i et dårligt lys.”

 

Hvis Jacob Nielsen havde mere format, så ville han have taget en del af ansvaret for spillerens opførsel. Remco ankom med en plettet straffeattest og har nu et ganske omfattende synderegister. Jacob Nielsen burde have sat retningslinjer for Remco, inden de skrev kontrakt med ham. Så det er hyklerisk, at de nu hænger Remco ud for at sætte klubben i et dårligt lys. Jacob Nielsen har hentet en fodboldbisse til at lave det beskidte arbejde på holdet, og hvis Randers i dag er en klub med et dårligt ry, så har Jacob Nielsen fået, hvad han har betalt for.

 

Og mon ikke Remco også spiller for Randers igen, når karantænen er overstået. Så det er begrænset, hvor stærkt Randers FC tager afstand fra Remco´s handlinger. Det er en gratis omgang at kritisere Remco i pressen, men når der ikke er handling bag ordene, så fortæller det vist mest om Jacob Nielsens karakter.

 

Remco er jo bare Remco.

Seneste blogs fra Frank, Brasilien
22/03-2016 23:35 Inside Studio: Mr. Profit
30/12-2014 19:53 Fodboldåret 2014
24/11-2014 12:21 "Kyllingen" Kenn Hansen
18/06-2014 13:46 VM2014 - set fra sofaen
23/04-2014 01:46 Miranda - det oversete forsvarsgeni
20/01-2014 18:21 Longreads om sport
07/12-2013 15:56 VM 2014 Odds-Forslag
27/11-2013 18:18 Inside Studio: Jens Bøye
11/10-2013 18:26 Er Bayern München et low-scoring hold?
20/09-2013 03:14 What the....

Brugerprofil

Frank, Brasilien Frank, Brasilien har deaktiveret visning af online/offline status

Bruger siden 29. maj 2007


Formen:

Hovedside/aktuelle tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Detaljeret statistik

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt