Blog » Overblikket inden sidste runde

Overblikket inden sidste runde
Af Tunitis, Fre. 15. jun. 2012, 12:07
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (4) Til kommentarer

Gruppe A

Gruppe A er på forhånd blandt mange blevet udnævnt til den ringeste af grupperne. Og Rusland blev af mange udråbt som favoritten til at gå videre, mens den anden plads videre var et stort spørgsmålstegn.

 

Situationen inden 3. runde

Gruppe A har vist sig - udover Rusland komfortable sejr over Tjekkiet - at være en tæt gruppe, hvor der ikke er langt mellem holdenes niveau. Af samme grund er denne gruppe også stadig helt åben, hvor alle hold har mulighed for at gå videre eller ryge ud.

Stillingen ser således ud inden sidste runde:

 

Team          Pld W D   L GF GA GD Pts

Rusland        2   1  1  0   5    2   +3  4

Tjekkiet        2   1  0  1   3    5   -2   3

Polen            2   0  2  0   2    2    0   2

Grækenland  2   0  1  1   2    3   −1  1

 

Og 3. runde består af kampene:

 

Tjekkiet - Polen

Rusland - Grækenland

 

De forskellige scenarier

 

Rusland går videre fra gruppespillet

Scenarie nr. 1 - Rusland taber ikke

Rusland fører gruppe B og vil være sikker på at avancere med en sejr over Grækenland.

Hvis Rusland spiller uafgjort mod Grækenland vil de være videre, da kun enten Polen eller Tjekkiet kan overhale dem, og altså ikke dem begge.

 

Scenarie nr. 2 - Nederlag til Grækenland

Hvis Rusland taber til Grækenland vil de som udgangspunkt være ude af turneringen. Dog har de stadig en mulighed for at gå videre, og det sker hvis den anden kamp ender uafgjort samtidig med at Rusland maksimalt må tabe med 6 mål til Grækenland. I tilfælde af uafgjort i den anden kamp, så vil Tjekkiet, Grækenland og Rusland ende med lige mange point i alt i ligaen og også indbyrdes. Men Rusland vil have en bedre indbyrdes målforskel end Tjekkiet medmindre Rusland taber med minimum 6 mål.

 

Skulle ovenstående scenarier ikke indtræffe, vil Rusland være ude af årets EM.

 

Tjekkiet går videre til kvartfinalerne

Scenarie nr. 1 - Tjekkisk sejr

Hvis Tjekkiet vinder deres kamp over Polen vil de være sikret videre deltagelse i turneringen, da kun Rusland har mulighed for at ende over dem.

 

Scenarie nr. 2 - Uafgjort mod Polen

Skulle de spille uafgjort mod Polen vil de også være videre i turneringen, medmindre Grækenland samtidig slår Rusland. I det tilfælde vil både Rusland, Tjekkiet og Grækenland have lige mange point samlet set og også indbyrdes. Dog vil Rusland ryge ud (og Tjekkiet gå videre) som nævnt i sektionen om Rusland, hvis Grækenland vinder med 6 mål eller mere.

 

Scenarie nr. 3 - Tjekkisk nederlag

 

Taber Tjekkiet til Polen, vil Polen overhale tjekkerne og da Rusland samtidig ligger foran Tjekkiet, ryger de ud af turneringen.

 

Polen går videre til kvartfinalerne

Polsk sejr sender dem videre

For polakkerne er det relativt simpelt - det kræver en sejr.

Denne sejr vil nemlig som minimum bringe dem foran Tjekkiet, og da Grækenland i så fald ikke kan hente Polen bagfra, vil Polen være videre.

 

Alt andet end en sejr vil gøre at Polen hverken overhaler Tjekkiet eller Rusland og er derfor ude af EM.

 

Grækenland går videre til kvartfinalerne

Græsk sejr er nok

Hvis Grækenland vinder deres kamp er de videre - så enkelt er det.

Skulle et af holdene vinde den anden kamp, vil vinderen ende foran Grækenland og Rusland som vil være á point, men da en græsk sejr vil gøre dem bedre end Rusland indbyrdes, går de videre.

Skulle den anden kamp ende uafgjort opstår scenariet der er nævnt et par gange, at Rusland, Tjekkiet og Grækenland vil stå lige på point samlet set og indbyrdes. Og her vil Grækenland som minimum have den andenbedste målforskel og gå videre på den måde.

 

Odds og CV’er på de forskellige scenarier

Da det vil være meget omfattende at skulle lave CV’er for hver enkelt scenarie, så har jeg valgt at tage udgangspunkt i de sandsynligheder der er på Betbrain.

Jeg har i det følgende oplistet de forskellige udfald der kan komme i spil i de forskellige scenarier, som så kan bruges til at udregne CV’er:

 

Polen - Tjekkiet 43-28-29

Rusland - Grækenland 55-26-19

Grækenland vinder med min. 6 mål: 1% (dette er bare et skøn fra undertegnede)

 

(Da scenarierne i Gruppe A er bygget på meget få faktorer, vil det være lettere for hver enkelt bruger at udregne deres egne individuelle CV'er).

 

Kigger vi på sandsynligheden for russisk avancement, var der her flere scenarier. Første scenarie var at Rusland ikke taber til Grækenland, hvilket der ifølge Betbrain er 81% chance for.

 

Andet scenarie var at Rusland taber til Grækenland samtidig med at den anden kamp i gruppen ender uafgjort - dog er der den lille krølle at Rusland ikke må tabe med 6 mål eller mere. Der gives denne sandsynlighed for scenariet: Rusland taber og Polen-Tjekkiet spiller uafgjort (der fratrækkes den ene procent for Grækenland med 6+ mål): (19%-1%)*28% = 5%

 

Samlet set må de 2 scenarier give 86% sandsynlighed for at Rusland går videre, og da markedets højeste odds er på 1,1 hos Bet365 og Ladbrokes, giver det en betvalue på 94,6%.

Højeste odds på det modsatte er 7 hos Bet365, Mermaidbet og Scandic, hvilket giver en betvalue på 98%.

 

Scenarie nr. 1 for Tjekkiet er en sejr over Polen – 29%.

 

Scenarie nr. 2 var et uafgjort resultat mod Polen samtidig med at Grækenland ikke vinder over Rusland. Igen med den krølle at Tjekkiet går videre med uafgjort hvis Grækenland vinder med 6 mål eller mere. Dette scenarie må give følgende sandsynlighed:

Tjekkisk uafgjort plus uafgjort eller russisk sejr i den anden kamp tillagt sandsynligheden for en græsk 6+ målssejr: 28%*(55%+26%+1%) = 23%

 

Samlet set giver det derfor 52% sandsynlighed for tjekkisk avancement, og da højeste odds på markedet i øjeblikket er 1,9 hos Partybets giver det en betvalue på 98,8%.

Højeste odds på det modsatte er også 1,9 hos Bet365 og Danske Spil som giver 91,2% i betvalue.

 

Sandsynligheden for at Polen går videre vil efter ovenstående tal være følgende: Polsk sejr = 43%

 

Det højeste odds på markedet på at Polen går videre er odds 2,2 hos Bet365, Centrebet, Marmaidbet, Scandic og Danske Spil, hvilket giver en betvalue på 94,6% . Højeste odds på det modsatte er 1,67 hos Betsafe, hvilket giver en betvalue på 95,2%.

 

For at Grækenland skal komme videre kræver det jf. afsnittet længere oppe at de vinder, hvilket giver 19%.

 

Højeste odds på markedet på Grækenland til at gå videre er i skrivende stund odds 6 hos Betsafe, hvilket giver en betvalue på 114%. Højeste odds at få på det modsatte er 1,2 hos Ladbrokes, hvilket resulterer i en betvalue på 97,2%.

 

Ifølge Betbrain er græsk avancement det eneste med værdi.

 

Men nu er procenterne fra Betbrain jo ikke nødvendigvis noget facit, og man kan derfor sagtens være uenig i disse.

F.eks. har Frank i sin info-analyse en CV på Polen-Tjekkiet der er en anelse anderledes end den fra Betbrain.

Umiddelbart synes jeg også at værdien ligger på Grækenland til at gå videre og Betsafe's odds er da også højere end gennemsnittet på en græsk sejr (endda også et stykke over deres eget odds for græsk sejr).

 

Gruppe B

Gennemgang af gruppe B kan findes i denne blog: http://www.betxpert.com/blogs/doedens-pulje-e...

 

Gruppe C

Gruppe C indeholder de forsvarende europa- og verdensmestre, som derfor meget naturligt var udråbt til favoritterne i denne gruppe fra start. Derudover er der de grønne (i mere end én forstand) irere, der deltager i deres kun anden EM-slutrunde. Og derimellem er Kroatien og Italien, hvor Italien på forhånd også var udråbt som favorit til at gå videre.

 

Situationen inden 3. runde

Inden 3. runde er Irland som det første hold i år røget ud af slutrunden med 2 nederlag til Spanien og Kroatien. De resterende 2 kampe er endt uafgjort og giver derfor mulighed for hold der ender på samme pointantal.

 

Stillingen ser således ud inden sidste runde:

 

Team          Pld W D  L GF GA GD Pts

Spanien       2   1  1  0   5    1   +4  4

Kroatien       2   1  1  0   4    2  +2   4

Italien          2   0  2  0   2    2    0   2

Irland          2   0  0  2   1    7   −6  0

 

Og 3. runde består af kampene:

 

Spanien-Kroatien

Italien-Irland

 

De forskellige scenarier

 

Spanien går videre fra gruppespillet

Scenarie nr. 1 - Spanien taber ikke

Spanien fører gruppe C og vil være sikker på at avancere med en sejr over Kroatien.

Hvis Spanien spiller uafgjort mod Kroatien vil både Spanien og Kroatien have 5 point og være helt lige indbyrdes, men Spanien har en bedre samlet målscorer og derfor vil de ende foran Krotian ved en uafgjort og gå videre - også selvom Italien kommer op på 5 point, da Spanien som sagt er sikre på at ende over Kroatien ved uafgjort.

 

Scenarie nr. 2 - Nederlag mod Kroatien

Hvis Spanien taber til Kroatien vil de stadig gå videre så længe Italien ikke vinder over Irland. Skulle Italien vinde vil de overhale Spanien på point samtidig med at Krotien qua Spaniens nederlag også vil overhale dem.

 

Kroatien går videre til kvartfinalerne

Scenarie nr. 1 - Kroatisk sejr

Hvis Kroatien vinder deres kamp over Spanien vil de være sikret videre deltagelse i turneringen med flest point i puljen.

 

Scenarie nr. 2 - Uafgjort mod Spanien

Skulle de spille uafgjort mod Spanien er scenariet lidt mere kringlet - dog ikke så længe Italien ikke vinder eller Kroatien spiller 2-2, 3-3 osv., for så går Kroatien videre.

Men vinder Italien samtidig over Irland, så vil både Spanien, Italien og Kroatien have 5 point og alle holdene har stået uafgjort i deres indbyrdes opgør. Italiens indbyrdes målscorer kendes på forhånd (2-2) og Spanien og Kroatiens indbyrdes målscore med Italien er begge 1-1 - derfor går både Spanien og Kroatien videre med 2-2, 3-3 osv.

Skulle Kroatien derimod spille 0-0 vil Italien være bedst af de 3 indbyrdes og Kroatien vil ryge ud da Spanien har en bedre samlet målscore. Spiller Kroatien til gengæld 1-1 så vil alle 3 hold være helt lige indbyrdes og det er den samlede målscore for alle der tæller. Og her er Spanien igen bedre end Kroatien, og Italien vil også være bedre såfremt de som udgangspunkt vinder med 3 mål over Irland. Dog vil 3-1 også være nok for Italien (da vi så skal ud i bedst placerede hold på UEFA's rangliste) ligesom 4-2, 5-3 osv. også vil være det da, Italien så har scoret flere mål end Kroatien.

 

Scenarie nr. 3 - Kroatisk nederlag

 

Skulle Kroatien tabe til Spanien, er det ikke nødvendigvis slut, for vinder Italien ikke, så er Kroatien stadig videre.

 

Så for at opsummere, så er Kroatien sikre på at gå videre med en sejr, ligesom de er sikre på at gå videre sålænge Italien ikke vinder. Dog er der også muligheden for at gå videre på uafgjort og italiensk sejr som beskrevet i scenarie nr. 2.

 

Italien går videre til kvartfinalerne

Kun italiensk sejr kan sende dem videre

For italienerne er udgangspunktet simpelt - de skal vinde for at have en chance for at komme videre.

De er dog stadig lidt afhængige af den anden kamp, da denne kamp ikke må ende 2-2, 3-3 osv., da Italien så ryger ud på indbyrdes målscore mellem de 3 hold. Ender den anden kamp 1-1 skal Italien mindst score 3 mål og vinde med minimum 2 mål. Årsagen er beskrevet i afsnittet for Kroatien.

 

Odds og CV’er på de forskellige scenarier

Jeg har i det følgende oplistet de forskellige udfald der kan komme i spil i de forskellige scenarier, som så kan bruges til at udregne CV’er:

 

Spanien - Kroatien 52-26-12

Italien - Irland 74-17-9

Spanien - Kroatien 1-1: 13%

Spanien - Kroatien 0-0: 6%

Italien - Irland 2-0: 14%

Italien - Irland 3-1: 7%

Italien vinder med 3+ mål: 31%

Italien vinder med 2 mål: 23%

 

Kigger vi på sandsynligheden for spansk avancement, var der her flere scenarier. Første scenarie var at Spanien ikke taber til Kroatien, hvilket der ifølge Betbrain er 88% chance for.

 

Andet scenarie var at Spanien taber til Kroatien samtidig med at Italien ikke vinder over Irland: 12%*26% = 3%

 

Samlet set må de 2 scenarier give 91% sandsynlighed for at Spanien går videre, og da markedets højeste odds er på 1,07 hos Scandic og Danske Spil, giver det en betvalue på 97,5%.

Højeste odds på det modsatte er 12 hos Mermaidbet, hvilket giver en betvalue på 106,6%.

 

For Kroatiens vedkommende er første scenarie en sejr over Spanien – 12%.

 

For at regne Kroatiens sandsynlighed ud for at gå videre ved et uafgjort resultat er det umiddelbart lettest at se på deres chancer for ikke at gå videre med uafgjort:

Kroatien spiller 0-0 mens Italien vinder: 74%*6% = 4,4%

Kroatien spiller 1-1 mens Italien vinder med 3 mål eller flere: 13%*31% = 4%

Kroatien spiller 1-1 mens Italien vinder 3-1: 13%*7% = 0,9%

Kroatien spiller 1-1 mens Italien vinder med præcis 2 mål undtagen 2-0: 13%*(23%-14%) = 1,17%

Alt i alt giver det en sandsynlighed på 10,5% for at Kroatien ikke går videre med uafgjort, hvilket så giver 25,5% sandsynlighed for at gå videre med uafgjort.

 

Det tredje scenarie for Kroatien er at tabe samtidig med at Italien ikke vinder: 52%*(17%+9%) = 13,5%

 

Alt i alt giver det en CV på 51% for at Kroatien går videre fra gruppespillet.

 

Da højeste odds på markedet i øjeblikket er 1,85 hos Scandic og Danske Spil giver det en betvalue på 94,3%.

Højeste odds på det modsatte er 2 hos Bet365, Mermaidbet og Scandic som giver 98,1% i betvalue.

 

For at Italien skal komme videre kræver det som minimum af de vinder. Dog må kampen mellem Kroatien og Spanien ikke ende 2-2, 3-3 osv., og hvis den ender 1-1, skal Italien vinde med minimum 2 mål undtagen 2-0. Sandsynligheden for dette udregnes således:

Italien vinder mens Kroatien - Spanien ikke ender uafgjort: 74%*(52%+12%) = 47,36%

Italien vinder mens Kroatien - Spanien spiller 0-0: 74%*6% = 4,4%

Italien vinder 3-1, mens Kroatien - Spanien spiller 1-1: 7%*13% = 0,9%

Italien vinder med præcis 2 undtagen 2-0, mens Kroatien - Spanien spiller 1-1: (23%-14%)*13% = 1,17%

Italien vinder med 3 mål eller flere, mens Kroatien - Spanien spiller 1-1: 31%*13% = 4%

Alt i alt giver det en sandsynlighed på 58% for at Italien går videre, og da højeste odds på markedet er 1,75 hos Unibet og Scandic, giver det en betvalue på 101,5%. Højeste odds på det modsatte er 2,1 hos Ladbrokes, hvilket giver en betvalue på 88,2%.

 

Ud fra disse tal ser det ud som om der er værdi at finde på Spanien til ikke at gå videre fra gruppen og lille værdi på Italien til at gå videre.

Men nu er procenterne fra Betbrain jo ikke nødvendigvis noget facit, og man kan derfor sagtens være uenig i disse.

 

Gruppe D

Gruppe D blev en overraskende stærk gruppe taget i betragtning at Ukraine blev hevet op af bowlen som 1. seed. Udover de østeuropæiske værter blev 2 store fodboldnationer i England og Frankrig udtrukket sammen med Sverige. Der var derfor lagt op til en spændende pulje, hvor England og Frankrig måtte være favoritter, men hvor der samtidig var gode muligheder for overraskelser.

 

Situationen inden 3. runde

Inden 3. runde er Sverige røget ud af turneringen med 2 nederlag i bagagen, men udover det er puljen meget åben og hver af de 3 resterende hold har mulighed for selv at spille sig videre i turneringen. Dog må franskmændene siges at være snublende nær en kvartfinale.

 

Stillingen ser således ud inden sidste runde:

 

Team          Pld W D  L GF GA GD Pts

Frankrig       2   1  1  0  3   1   +2  4

England        2   1  1  0  4   3  +1   4

Ukraine        2   1  0  1   2   3  -1   3

Sverige        2   0  0  2   3   5  -2   0

 

Og 3. runde består af kampene:

 

England-Ukraine

Frankrig-Sverige

 

De forskellige scenarier

 

Frankrig går videre fra gruppespillet

Scenarie nr. 1 - Frankrig taber ikke

Frankrig fører gruppe D og vil være sikker på at avancere med en sejr over Sverige eller en uafgjort, da kun enten England eller Ukraine kan overhale franskmændene.

 

Scenarie nr. 2 - Nederlag til svenskerne

Hvis Frankrig taber til Sverige vil de stadig være sikre på at gå videre så længe Ukraine ikke vinder over England, da Ukraine med 1 point kun kan blive á point med Frankrig, men være dårligere i det indbyrdes regnskab.

Skulle både Frankrig og England derimod tabe vil Ukraine tage sig af førstepladsen, og Frankrig og England vil have lige mange point og være indbyrdes lige med deres uafgjorte resultat. Derfor vil det være det hold af de 2 der kommer ud med den samlede bedste målscorer, der går videre i dette scenarie.

Frankrig fører denne duel på forhånd og vil derfor stadig gå videre med et nederlag, så længe deres nederlag er mindre eller lige så stort som Englands – eller hvis de taber med et mål mere end enlænderne og samtidig scorer flere mål i denne runde.

Taber England f.eks. 1-0 og Frankrig 3-1, så vil de 2 hold være helt lige både indbyrdes og samlet set og der skal derfor kigges på UEFA rangliste for at se hvem der går videre (og her er Frankrig bedstplaceret).

Taber England f.eks. 1-0 og Frankrig 4-2, så vil Frankrig have scoret flere mål i gruppen end England.

 

England går videre til kvartfinalerne

Scenarie nr. 1 – Engelsk sejr eller uafgjort

Scenariet her er det samme som for Frankrig. England er sikret videre deltagelse så længe de ikke taber, da Ukraine ellers ikke kan overhale englænderne.

 

Scenarie nr. 2 – Nederlag til Ukraine

I dette tilfælde gør det omvendte sig gældende i forhold til Frankrigs scenarie. England vil gå videre med et nederlag hvis Frankrig samtidig taber med 2 mål mere eller med 1 mål mere, så længe England scorer mindst lige så mange mål som Frankrig.

  

Ukraine går videre til kvartfinalerne

Kun ukrainsk sejr kan sende dem videre

For Ukraine er det hele meget simpelt. De skal bruge en sejr for at gå videre – intet mindre.

 

Odds og CV’er på de forskellige scenarier

Jeg har i det følgende oplistet de forskellige udfald der kan komme i spil i de forskellige scenarier, som så kan bruges til at udregne CV’er:

 

England – Ukraine 44-28-27

Frankrig – Sverige 57-26-17

 

Kigger vi på sandsynligheden for fransk avancement, var der her flere scenarier. Første scenarie var at Frankrig ikke taber til Ukraine, hvilket der ifølge Betbrain er 83% chance for.

 

Andet scenarie var at Frankrig ved et nederlag til både dem og England, ikke måtte tabe med med 2+ mål mere end England. Og taber de med 1 mål mere end englænderne skal de samtidig score flere mål end England.

Udregningen til dette scenarie er ikke så lige til. Derfor har jeg ud fra nogle handicap-odds hos Betbrain udregnet sandsynligheden for at Frankrig taber med 2+ mål, mens England taber med 1 og Frankrig til at tabe med 3+ mål, mens England taber med 2. Dette giver meget tæt på 2%, og fra det trækker jeg sandsynligheden for en række resultater der vil lade de 2 hold ende på samme målforskel men vil sende Frankrig videre enten via UEFA’s rangliste eller flere scorede mål. Det ender alt sammen ud i et nogenlunde kvalificeret skøn på 1,5%, som må være sandsynligheden for at Frankrig ryger ud med et nederlag. Derfor må sandsynligheden for at gå videre trods et nederlag være 17%-1,5%, som så giver 15,5%.

Samlet set giver det 98,5% sandsynlighed for fransk avancement.

 

Da højeste odds på markedet er 1,01 hos en lang række bookmakere herunde Bet365, Unibet, NordicBet m.fl., giver det en betvalue på 99,5%. Højeste odds på det modsatte er 28 hos Mermaidbet og giver en betvalue på sølle 42%.

 

For Englands vedkommende var første scenarie en sejr eller uafgjort mod Ukraine – 72%.

 

Andet scenarie var det omvendte af ovenstående scenarie for Frankrigs vedkommende, og derfor kan samme skøn på 1,5% bruges her. I dette tilfælde er det dog Englands sandsynlighed for videre deltagelse ved et nederlag.

 

Alt i alt giver det en CV på 73,5% for at England går videre fra gruppespillet.

 

Da højeste odds på markedet i øjeblikket er 1,33 hos Ladbrokes giver det en betvalue på 97,8%.

Højeste odds på det modsatte er 3,75 hos Bet365, som giver 99,4% i betvalue.

 

For at Ukraine skulle gå videre var det eneste kriterie en sejr, hvilket der gives 27% sandsynlighed for.

Da højeste odds på markedet for Ukraine til at gå videre er 3,5 hos Mermaidbet, giver det en betvalue på 94,5%. Højeste odds for det modsatte er hos Unibet 1,2, hvilket giver en betvalue på 102,2%.

 

Ud fra disse tal ser det ud som om der er værdi at finde på Ukraine til ikke at gå videre fra gruppen.

Men nu er procenterne fra Betbrain jo ikke nødvendigvis noget facit, og man kan derfor sagtens være uenig i disse.

 

Men hvad siger I andre derude? Er der værdi at hente på hvem der går videre/ikke?

 

* Skulle der være fejl i udregningerne og de mulige scenarier modtages der meget gerne rettelser, da det bestemt er muligt der har indsneget sig nogle fejl i puslespillet om holdenes videre deltagelse.


Brugerprofil

Tunitis Tunitis er offline

30 år
Fra Skævinge
Bruger siden 16. juni 2006


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 101%
Balance 0.00 0.00 0.00 +0.99
Hitrate 0/0 0/0 0/0 59/118
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens brugertipper. Klik for at læse mere

Detaljeret statistik

Tennis
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
0/0
 

Amerikansk Fodbold

USA - NFL
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-6.00
0/0
0/0
0/0
0/6
Total
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-6.00
0/0
0/0
0/0
0/6
 

Fodbold

Champions League
0%
0%
0%
116%
0.00
0.00
0.00
1.29
0/0
0/0
0/0
4/8
Danmark - Pokalturneringen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Danmark - Superligaen
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
1.48
0/0
0/0
0/0
3/4
England - Championship
0%
0%
0%
65%
0.00
0.00
0.00
-1.05
0/0
0/0
0/0
1/3
England - League 1
0%
0%
0%
150%
0.00
0.00
0.00
2.51
0/0
0/0
0/0
4/5
England - League 2
0%
0%
0%
218%
0.00
0.00
0.00
7.07
0/0
0/0
0/0
6/6
England - Premier League
0%
0%
0%
120%
0.00
0.00
0.00
0.99
0/0
0/0
0/0
3/5
England Capital One Cup
0%
0%
0%
184%
0.00
0.00
0.00
5.87
0/0
0/0
0/0
6/7
England Johnstones Paint Trophy
0%
0%
0%
119%
0.00
0.00
0.00
1.11
0/0
0/0
0/0
4/6
England League 1
0%
0%
0%
59%
0.00
0.00
0.00
-10.14
0/0
0/0
0/0
8/25
England League 2
0%
0%
0%
95%
0.00
0.00
0.00
-1.65
0/0
0/0
0/0
15/33
Europa League
0%
0%
0%
86%
0.00
0.00
0.00
-0.69
0/0
0/0
0/0
2/5
Spanien - Primera (Liga BBVA)
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - 1. Bundesliga
0%
0%
0%
150%
0.00
0.00
0.00
0.50
0/0
0/0
0/0
1/1
Venskabskampe
0%
0%
0%
170%
0.00
0.00
0.00
0.70
0/0
0/0
0/0
1/1
VM
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt