Blog » Optakt til 2. division øst - Hvor står topholdene?

Optakt til 2. division øst - Hvor står topholdene?
Af Kellogs, Ons. 21. mar. 2012, 20:48
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (22) Til kommentarer

Dette er min første blog. Har brugt rigtig mange timer på den, så håber virkelig at folk får glæde af den. 

 

Har blandt andet ringet rundt til diverse trænere, og fået en del info som ikke var tilgængelig, eller svær at finde via nettet.

 

Kommentér MEGET gerne på den, både hvis du har ris, ros, indputs eller spørgsmål...

 

2. division øst/vest starter igen den 31 marts/1. april. Vinderen af øst skal møde vinderen af vest, og over to kampe finder man så én oprykker til 1. division.

 

 

Hvidovre IF (Nuværende placering: Nr. 1 (13-1-1 med en målscore på 42-17).

 

HIF har efter første halvdel af sæsonen hele 8 point ned til HIK, som nok må betegnes som eneste seriøse konkurrent til at vinde rækken.

 

Tilgang:


Kristian Bo Andersen (Back/Midterforsvar) (Kommet til fra Næstved og går direkte ind i midterforsvaret, hvor han skal spille sammen med en anden stærk spiller i Thomas Will Andersen).

 

Jacob Abildgaard (Venstreback/Midterforsvar) (Kommet til fra B93. Er 21 år og beskrives som et stort forsvarstalent, men han kommer i hård konkurrence om de defensive pladser).

 

Mahmud Suleiman (Offensiv midt/angreb) (Kommet til fra Brøndbys ungdomsafdeling. En lille lynhurtig gut, der er glad for at udfordre. Har ikke leveret særlig meget i de træningskampe jeg selv har set, men har alligevel spillet tilpas meget, så jeg tror han er tiltænkt en plads i startopstillingen).

 

Morten Thomsen (angriber) (kommet til i sidste øjeblik fra Fremad Amager. Har en fortid i FCK hvor det dog ikke blev til noget gennembrud. Ifølge kilder en god forstærkning, og en mand der hurtigt bør finde vej til startopstillingen. Tager med truppen til Svendborg i weekenden, hvor sidste træningskamp spilles inden det går løs).

 

Afgang:


Anders Fosgaard (Venstreback/fast) til Herlev grundet mangel på tid til træning. I HIF træner man 4 gange om ugen, mens man kun træner 3 i Herlev, og det var årsagen til hans skifte.

 

Jesper Christjansen (Central midt/fast) til Brønshøj grundet pengene og ønsket om at spille 1. division.

 

Søren Weibel (Angriber) til Brønshøj grundet pengene og ønsket om at spille 1. divison. Desuden tilbød de ham et job vedsiden at fodbolden, hvor han skulle arbejde med de unge spillere i truppen.

 

Jackie Christensen (angriber) skiftet til AB Tårnby i Københavnsserien. Har ikke niveauet til 2. division, og vil næppe blive savnet. Går desuden alt for meget i byen. Kan efterhånden ikke gå i byen uden at se Jackie med en flaske vodka i hånden, så Københavnsserien passer nok bedre til ham :-)

 

Skader/karantæner:

 

Ingen alvorlige/nævneværdige.

 

Status:


Truppen er svækket med afgangen af  især Jesper C og Søren W, men det ser ud til at andre stærke folk er klar til at tage over. Det centrale forsvar har fået en markant forstærkning i Kristian Bo, selvom det i forvejen var ret stærkt.

 

Klubben burde have hentet en stærk angriber som erstatning for Søren Weibel, men dette er altså ikke lykkedes. Manglen på økonomiske midler samt det faktum at man træner mere i HIF end de andre klubber på dette niveau, har nok være hovedårsagerne til at der ikke er dukket nogen op.

 

Træningskampene:

 

11 træningskampe hvor diverse ting og sager er blevet prøvet af har resulteret i 8 sejre, 2 uafgjorte og 1 nederlag. Det eneste nederlag var faktisk den første træningskamp og her var modstanderen et meget stærkt Brøndby hold, der vandt 4-1.

 

Alt i alt en meget tilfredsstillende opstart, hvor mange unge spillere har budt sig til og vist at de er klar hvis de får chancen.

 

Holdets profil:


Her kunne jeg udpege flere, men den mest lysende profil må alligevel være Jonas Hebo Rasmussen. Spilleren blev på ligabold.dk, kåret som årets talent efter første halvdel af sæsonen: http://ligabold.com/news/50714

 

11 mål og et hav af assists fra den unge gut må siges at være imponerende. I flere kampe har han gjort lige hvad der passede ham fra sin position lige bagved angriberne, og det er kun hans store Hvidovre hjerte der gør at han endnu ikke er forsvundet.

 

Trænerens målsætning:

 

Alt andet end en 1. plads vil være en kæmpe skuffelse. Per Nielsen håber at den kan sikres så hurtigt som muligt, så vi undgår unødvendig meget spænding til sidst på sæsonen. Man skal møde HIK i fjerdesidste spillerunde, og til den tid ser man gerne at forspringet ikke er mindsket alt for meget.

 

Bonus info:

 

Hvidovre har gjort rent bord på udebane med 8 sejre ud af 8 mulige.

 

Hvidovre har endnu ikke forladt banen uden at score.

 

Hvidovre slog HIK i begge klubbers næstsidste træningskamp før det går løs igen. Kampen endte 4-2 og der blev gået til den fra start til slut.

Se højdepunkter her: http://hvidovre.lokalavisen.dk/section/xweb-t...

 

 

HIK (Nuværende placering: Nr. 2) (10-2-3 med en målscore på 37-25).

 

HIK har hele sæsonen været udpeget som største konkurrent til HIF, om den eftertragtede 1. plads. De har haft svært ved at hænge på, hvilket er forståeligt nok når HIF næsten har gjort rent bord.

 

8 point er der op til HIF, og cheftræneren har sagt til mig at de ikke kan gøre andet end at tage en kamp ad gangen, og vinde den, og så håbe på at HIF dummer sig hen ad vejen.

 

Hasse Kuhn (træner) virkede ikke som om han for alvor troede på det da jeg talte med ham, men hans og klubbens officielle målsætning er nu heller ikke at indhente HIF, men derimod at holde fast i 2. pladsen. 

 

Tilgang:

 

Rami Kais (Venstre kant med en fortid i FC Nordsjælland. Ifølge træneren en mand man forventer sig meget af).

 

Afgang:

 

Samir Awadie (fast mand - stoppet karierren)

 

Martin Lund (Taget tilbage til Otterup hvor han tidligere har spillet. Studierne og familien var årsagen. Fast mand og et pænt tab).

 

Kasper Vilfort (Søn af Kim Vilfort, og en meget talentfuld målmand på 21 år. Er skiftet til Vanløse fordi han var nærvøs for at miste sin plads i målet, nu hvor holdets gamle 1. målmand er vendt tilbage fra en langtidsskade. Fast mand hele efteråret - pænt tab).

 

Tino Valsø (venstre back) - (skiftet til Skjold)

 

Skader/Karantæner: 

 

Alexander Søderqvist (ude resten af sæsonen. Fast/forsvar)

 

Mark Christiansen (7 spilledages karantæne tilbage for racistiske udtalelser i en kamp. Midtbane/reserve)

 

Status:

 

HIK er kommet svækket ud af "transfervinduet". Det er dog meget positivt at holdets stærke og rutinerede keeper (Michael Andersen) er tilbage efter en lang skadespause, og efter sigende i rigtig fin form nu.

 

På dette niveau er 3 afgange dog ikke meget, og de kan glæde sig over ikke at have mistet flere. Det postive ved en stortset uændret trup er at man ikke skal spille en masse nye folk ind, og dem som er der, de kender hinanden i forvejen.

 

Træningskampene:

 

12 kampe er spillet og man har undladt at teste sig selv mod rigtig stærke hold. Langt de fleste kampe har været mod svagere hold og det har givet en del sejre, men de seneste 2 kampe har dog været mod Ligakonkurrenterne fra Hvidovre (4-2 nederlag) og B93 (5-3).

 

Til de 2 nederlag skal det siges at man har døjet med mange småskavanker i truppen, og derfor ikke har kunnet stille op i stærkeste. Ifølge træneren så forventer man dog kun at det er Alexander Søderqvist der vil mangle til sæsonstarten, da han som nævnt er ude resten af sæsonen. 

 

Holdets profil: 

 

Uden tvivl angriberen Nick Christensen. 11 mål i 15 kampe er flot og han har også banket kasser ind på samlebånd her i opstartsfasen. 

Han bliver suppleret rigtig godt af den tidligere superligaangriber Kim Christensen (5 mål), og de 2 må betegnes som 2. divisions klart stærkeste angrebsduo.

 

Trænerens målsætning:

 

At holde fast i 2. pladsen. Dummer Hvidovre sig tilstrækkeligt meget, så vil man selvfølgelig tage mod 1. pladsen med kyshånd, men det er bestemt ikke noget Hasse Kuhn (træneren) forventer vil ske. 

 

Da jeg talte i telefon med Hasse sagde han ydermere at de havde en klar målsætning om at opnå 30 point denne halvsæson. 

Alt andet end minimum 30 point og en 2. plads vil være en skuffelse for klubben.

 

 

Herlev (Nuværende placering: Nr. 3) (10-1-4 med en målscore på 33-16)

 

Herlev har været en stor overraskelse for de fleste denne sæson. Med en meget ung og urutineret trænerduo (Thomas Skov og Kenni Olsen) kommer det meget bag på mig at de lige pt. indtager en 3. plads, sågar som det hold der har lukket færrest mål ind i rækken.

 

Tilgang:

 

Anders Fosgaard (venstre back). Kommet til fra Hvidovre hvor han var fast mand. Skiftede udelukkende grundet den meget træning i Hvidovre, og må siges at være en stor forstærkning af en i forvejen solid defensiv hos Herlev.

 

Christian Thorup (central midtbane). Kommet til fra Brønshøj, hvor konkurrencen blev skærpet gevaldigt da de hentede Jesper Christjansen i Hvidovre. Det udnyttede Herlev til at lokke Thorup ned i 2. division. 

Pæn forstærkning.

 

Jesper Rasmussen (central midtbane). Kommet til fra Avarta hvor han var fast mand. Søgte formegentlig større udfordringer, hvilket han får ved at spille med i toppen frem for bunden. Ligeledes en solid forstærkning.

 

Afgang: 

 

Lasse Lauth (central midtbane). (kæmpe svækkelse. Blev far og stoppede med at spille bold, da han ikke kunne finde tid til det hele).

 

Phillip Bang (central midtbane). Skiftet til konkurrenterne fra Fremad Amager. Pæn svækkelse.

 

Skader/Karantæner: 

 

Kasper Gjørsvig (angriber/fast) er ude resten af sæsonen med en meget alvorlig skade. Går nok 8-9 måneder før han kan spille fodbold igen. 

 

Status: 

 

2 stærke midtbanefolk er forsvundet, men 2 nye er kommet til. Forsvaret er forstærket med Fosgaard, så der bliver formegentlig kamp om backpladserne.

 

Den tidligere offensive AB profil Glenn Darlie, har været skadet i store dele af efteråret, men er nu tilbage i topform. Ham forventer træneren sig meget af denne halvsæson!

 

Træningskampene: 

 

Man har generelt haft en rigtig ringe optakt, hvis man ser på træningskamps resultaterne. Spillet har heller ikke fungeret helt optimalt, men ifølge assistent træneren så har man døjet med uhyggeligt mange småskader hele tiden.

 

Dog skulle der være ved at være styr på det, og man forventer kun at det er langtidsskadede Gjørsvig der vil mangle når sæsonen starter op igen. 

 

De mange træningskampe uden man har kunne mønstre idealopstillingen, kan godt få negativ betydning i starten af den kommende halvsæson.

 

Holdets profil:

 

Anders Kaagh! Kårets som første halvsæsons profil og topscorer i rækken med intet mindre end 15 mål i 15 kampe. 

Scorede 2 mål på Hvidovre stadion, hvor det ellers ikke er nemt at score, så han er en rigtig klasse forward. 

Var til prøvetræning hos AAB i januar, men det blev ikke til noget i denne omgang.

 

Trænerens målsætning: 

 

Jeg kunne desværre ikke få fat i cheftræner (Thomas Skov), så jeg ringede til assistenten (Kenni Olsen) i stedet. 

Han kunne melde om en forholdsvis defensiv målsætning, som hedder "Top 5".

Han henviste til de 2 stærke midtbanefolk der var smuttet og til de mange småskavanker man har haft i opstartsfasen.

 

 

Rishøj (nuværende placering: Nr. 4) (8-3-4 med en målscore på 28-17)

 

Den lille klub fra Køge området har ligesom Herlev været en artig overraskelse. Klubben blev dannet så sent som i 2004, og er en sammenslutning af Ølsemagle Fodbold og Ølby Boldklub.

 

Der er kommet et nyt trænerteam til henover vinterpausen, således at holdet nu ledes af Jimmy Brinksby (cheftræner) og Anders Steensen (Assistent). 

 

Tilgang: 

 

Jesper Dahl (central midtbane). Er kommet til fra Næstved i 1. division, hvor han var en af holdets bærende spillere. 

Han kunne ikke få job, træning og familieliv til at hænge sammen i Næstved, men Rishøj hjalp ham med et job vedsiden af bolden, og derfor kunne de sikre sig Jesper, hvilket er lidt af et scoop.

 

Andres Blixen (angriber). er kommet til fra HIK hvor han ikke spillede fast. Han er fra Færøerne hvor han tidligere har optrådt for U19 landsholdet. Er taget til Rishøj i håb om mere spilletid.

 

Lars Brøgger Hansen (angriber). Er kommet til fra danmarksserie klubben FB, hvor han scorede mål på samlebånd. 

Lars er 21 år gammel og er en hurtig fyr med en god teknik, og nu skal det blive spændende om han kan levere på 2. divisions niveau også.

 

Afgang:

 

Ingen!

 

Skader/Karantæner:

 

Alle mand er fit for fight, og den nye træner er selvfølgelig svært tilfreds med situationen. Til klubbens officielle hjemmeside udtaler han også at han er meget begejstred ved spillernes fysiske form, og at det er enhver træners drøm at have en skadesfri trup efter et hårdt opstartsprogram.

 

Status:

 

Det er ikke så svært for mig at gøre status ved Rishøj. De er kommet styrket ud fra vinterpausen, og har alle forudsætninger for at komme godt fra start med alle mand klar.

 

Træningskampene:

 

Resultaterne har generelt være gode, men seneste kamp endte dog lidt skuffende med et 2-1 nederlag til danmarksserie holdet BK Frem. Ifølge træneren så spillede de dog en meget fornem kamp, men manglende skarphed foran mål blev dyrt.

 

Forud for nederlaget til Frem blev det til en 4-0 sejr over Lyngbys talenthold og 2-1 over LFA fra 2. div vest, så det er stadig en trup med god selvtillid der er klar til når det virkelig gælder.

 

Holdets profil:

 

Her vil jeg fremhæve den unge målmand Steffen Fasting Hansen. Yderst utraditionelt for en målmand i 2 division øst, har han holdt buret rent i hele 8 af holdets 15 kampe.

 

Jeg kender Steffen fra hans tid i Hvidovre hvor han havde svært ved at komme på 1. holdet, og han er virkelig en talentfuld herre, som er igang med at forløse sig potentiale nu. 

 

Han blev forståeligt nok kåret til årets målmand efter de første 15 kampe, af sine kollegaer, foran næsen på Hvidovres målmand.

 

Trænerens målsætning:

 

Undgå nedrykning! En ultra defensiv målsætning for et hold som ligger nummer 4 i rækken, men det er ikke destro mindre den holdning de har i klubben. 

 

Jeg tør godt love at de overholder den målsætning :-)

 

Bonus info:

 

Rishøj har fået bygget nye flotte omklædningsrum henover vinteren.

 

Rishøj har omsider fået sig en maskot, i "Hunden Laudrup". Knap så opfindsomt som mange andre klubber, men dog trods alt en maskot.

Laudrup er iøvrigt en rigtig levende hund!

 

 

Svebølle:

 

Oprykkerne med det dejlige klubnavn, har ligesom både Herlev og Rishøj været en artig overraskelse i år. 

 

Højst utraditionelt for en klub i 2. division så er Svebølle netop vendt hjem fra en uges træningslejr i Tyrkiet.

6 træningspas og 3 kampe på græs blev det til, men samtidig blev der også tid til en masse teambuilding oplevelser samt badning og afslapning i det varme klima.

 

Tilgang:

 

Amman Mehakovic (offensiv midt/angriber). Kommet til fra HB Køge.

 

Kim Have (central midtbane). Stor stærk midtbanespiller kommet til fra Thisted. 

Kim er 21 år og er udover at være stor og stærk, også en meget målfarlige midtbanespiller. 

Scorede bla 2 mål i en af træningskampene i Tyrkiet for nyligt.

 

Kasper Getterman (målmand). Er mest set som en reserve, men skal skabe lidt konkurrence til 1 målmanden.

 

Afgang:

 

Hassan Bashir (offensiv midt/angriber). Er flyttet til Thailand for at spille for "Big Bang Chula United Football Club". Stort tab! 

 

Mustafa Hassan (offensiv midt/angreb). Stort tab! Måske holdets bedste spiller.

 

Jonas Thomsen (midtbane/fast). Taget til FC Vestsjælland grundet større ambitioner. Stort tab.

 

Lasse Holm (angriber/reserve).

 

Rasmus Tønnesen (angriber/reserve).

 

Skader/Karantæner:

 

Ingen alvorlige skader!

 

Status: 

 

2 af holdets bedre spillere er henover vinteren vendt tilbage fra langtidsskader. Ersun Aslan og Fead Rama er navnene, og her må jeg især fremhæve Rama som er en særdeles giftig angriber.

David Rørdam er vendt tilbage fra et ophold i Australien, og er vendt tilbage i super form.

 

Man havde rent faktisk tilknyttet den gamle bomber Emanuel Ake, men han er netop blevet bedt om at forlade landet, af ukendte årsager. Til meget stor ærgelse for Svebølles træner.

 

Alt i alt så synes jeg truppens styrke ser svækket ud, især på de offensive pladser. Tilgændgeld så skal man ikke undervurdere værdien af holdets træningslejr i Tyrkiet, hvilket jeg ser som en rigtig stor ting.  

 

Træneren var også svært begejstret over turen, både fordi folk blev rystet godt sammen, men også fordi de spillede 3 gode træningskampe (2 sejre og 1 uafgjort).

 

Træningskampene: 

 

12 kampe mod en masse blandede modstandere har udmøntet sig i 5 sejre, 4 uafgjorte og 3 nederlag. 

Med tanke på den store udskiftning i truppen, så er det vel ganske godkendt.

 

Det vigtigste er at de seneste 3 kampe, som foregik på græs i Tyrkiet, alle gik godt og altså gav 2 sejre og en uafgjort.

 

Holdets profil:

 

Fead Rama vil jeg pege på. Tror han kommer ind og gør en forskel fra start af, efter sin lange skadespause. 

Erdogan Aslan som er spillende træner, har selvfølgelig også en stor og vigtig rolle.

 

Trænerens målsætning:

 

Holdet trænes af den spillende træner Erdogan Aslan, og hans målsætning for sæsonen er at holde fast sin top 5 placering. 

Det bliver noget med den klassiske "1 kamp ad gangen", og så se hvor højt man kan ende.

 

Bonus info:

 

Erdogan Aslan (træner) har i vinterpausen forlænget sin kontrakt, så den løber til 2014. 


Brugerprofil

Kellogs Kellogs har deaktiveret visning af online/offline status

Fra København
Bruger siden 8. august 2007


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 109%
Balance 0.00 0.00 0.00 +46.62
Hitrate 0/0 0/0 0/0 202/528
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens brugertipper. Klik for at læse mere

Detaljeret statistik

 

Fodbold

0%
0%
0%
151%
0.00
0.00
0.00
8.21
0/0
0/0
0/0
8/16
Afrikanske mesterskaber
0%
0%
0%
144%
0.00
0.00
0.00
0.88
0/0
0/0
0/0
1/2
Champions League
0%
0%
0%
31%
0.00
0.00
0.00
-3.45
0/0
0/0
0/0
1/5
Danmark - 1. Division
0%
0%
0%
119%
0.00
0.00
0.00
2.90
0/0
0/0
0/0
6/15
Danmark - 2. division
0%
0%
0%
99%
0.00
0.00
0.00
-0.52
0/0
0/0
0/0
26/76
Danmark - 2. division øst
0%
0%
0%
350%
0.00
0.00
0.00
2.50
0/0
0/0
0/0
1/1
Danmark - Danmarksserien
0%
0%
0%
252%
0.00
0.00
0.00
4.55
0/0
0/0
0/0
1/3
Danmark - Pokalturneringen
0%
0%
0%
69%
0.00
0.00
0.00
-1.55
0/0
0/0
0/0
2/5
Danmark - Reserverholdsturneringen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-3.00
0/0
0/0
0/0
0/3
Danmark - Serier
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Danmark - Superligaen
0%
0%
0%
126%
0.00
0.00
0.00
22.72
0/0
0/0
0/0
35/88
Danmark - Viasat Sport Divisionen
0%
0%
0%
23%
0.00
0.00
0.00
-5.37
0/0
0/0
0/0
1/7
Denmark Reserveholdsliga 1
0%
0%
0%
131%
0.00
0.00
0.00
1.55
0/0
0/0
0/0
3/5
EM
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
14.33
0/0
0/0
0/0
6/20
England - Premier League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Europa League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Italien - Serie A
0%
0%
0%
415%
0.00
0.00
0.00
3.15
0/0
0/0
0/0
1/1
KBU Serie 1 - Pulje 2
0%
0%
0%
128%
0.00
0.00
0.00
0.28
0/0
0/0
0/0
1/1
KBU Serie 1, Pulje 2
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
-0.02
0/0
0/0
0/0
7/18
KBU Serie 2, pulje 4
0%
0%
0%
165%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
1/1
KBU Serie, Pulje 2
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
KBU, Serie 1 - Pulje 2
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
4.42
0/0
0/0
0/0
15/26
Klub venskabskampe
0%
0%
0%
107%
0.00
0.00
0.00
1.39
0/0
0/0
0/0
7/21
Københavnsserien
0%
0%
0%
118%
0.00
0.00
0.00
0.55
0/0
0/0
0/0
1/3
SBU - Serie 1, Pulje 1
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
SBU Serie 1, Pulje 1
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Serie 1, pulje 2 (SBU)
0%
0%
0%
270%
0.00
0.00
0.00
1.70
0/0
0/0
0/0
1/1
Serie 2, pulje 4
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Sommer OL
0%
0%
0%
205%
0.00
0.00
0.00
2.10
0/0
0/0
0/0
2/2
Spanien - Copa del Rey
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Spanien - Primera Division
0%
0%
0%
305%
0.00
0.00
0.00
2.05
0/0
0/0
0/0
1/1
Træningskamp
0%
0%
0%
85%
0.00
0.00
0.00
-2.06
0/0
0/0
0/0
6/14
Træningskampe
0%
0%
0%
165%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
1/1
Venskabskampe
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-3.00
0/0
0/0
0/0
0/3
VM
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
48.61
0/0
0/0
0/0
136/348
 

Ishockey

AL Bank Ligaen
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
15.87
0/0
0/0
0/0
13/22
Danmark - AL-Bank Ligaen
0%
0%
0%
96%
0.00
0.00
0.00
-4.67
0/0
0/0
0/0
39/114
Total
0%
0%
0%
108%
0.00
0.00
0.00
11.20
0/0
0/0
0/0
52/136
 

Underholdning

X-Factor
0%
0%
0%
188%
0.00
0.00
0.00
1.75
0/0
0/0
0/0
2/2

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt