Blog » Odds på LMA Manager of the Year

Odds på LMA Manager of the Year
Keywords: Premier League, årets manager, 2014, Brendan Rodgers, Tony Pulis, Roberto Martinez
Af checkered zebra, Man. 21. apr. 2014, 17:46
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (9) Til kommentarer

I midten af maj udnævnes LMA Manager of the Year i England. Prisen uddeles til en manager fra en hvilken som helst division i det engelske divisionssystem. De stemmeberettigede er managere fra de 92 bedste klubber i England og prisen betegnes som værende den mest prestigiøse af de mange priser, der uddeles i LMA-regi.

 

Valget i år kommer efter alt at dømme til at stå imellem storfavoritten Brendan Rodgers fra Liverpool og comebackkongen Tony Pulis fra Crystal Palace.

 

I øjeblikket er der kun to britiske bookmakere, der tilbyder odds på denne begivenhed, BetVictor og Paddypower, men jeg forventer at flere byder ind på markedet, når vi nærmer os prisuddelingen. I denne blog vil jeg fokusere på mine tre kandidater til titlen; Brendan Rodgers, Tony Pulis og Roberto Martinez.

 

 

 

Indhold 

 • Resumé af 2014-sæsonen for Liverpool, Crystal Palace og Everton.
 • Gennemgang af odds på de tre trænere.
 • Lidt information omkring tidligere vindere af prisen.
 • Individuelle analyser af Brendan Rodgers, Tony Pulis og Roberto Martinez inklusiv individuel chancevurdering.

 

 

Resumé af 2014-sæsonen

 

Liverpool

Ved starten af sæsonen var der tre klare favoritter til at vinde titlen i England i form af Chelsea, Manchester City og Manchester United, mens Arsenal udgjorde den evige outsider.

 

Dermed var der næppe mange, der havde spået Liverpool de store chancer for at vinde mesterskabet i år taget de seneste års hårde strabadser med elendige ligaplaceringer i betragtning.

 

Ikke desto mindre har Rodgers formået at bide sig fast i toppen af ligaen fra starten af sæsonen med et spændende nyt spilkoncept, der bygger på ligaens muligvis hurtigste offensivspillere. De har konsekvent været placeret i top 4, og har siden de overhalede Chelsea på førstepladsen i starten af april ikke set sig tilbage.

 

Dette har placeret Liverpool i den bedst mulige position til at tage mesterskabet med tre spillerunder tilbage af sæsonen, hvor de håber på at fortsætte stimen med 11 sejre i de seneste 11 kampe.

 

 

Crystal Palace

Som oprykker og nedrykningsfavorit fra starten, havde Crystal Palace en svær sæson i sigte med Ian Holloway ved roret. Holdet var spiller for spiller et af de ringeste i ligaen, mens deres økonomiske situation heller ikke var i nærheden af Premier League standard.

 

Efter otte spillerunder og tre point til følge lå Crystal Palace placeret næstsidst i ligaen, hvilket førte til Holloways fyring. Efter en måned med assistenttræner Keith Millen som midlertidig cheftræner, ansatte man Tony Pulis til en umiddelbart umulig mission. Faktisk tilbød Paddypower på daværende tidspunkt odds 1,04 på Crystal Palace som nedrykker, hvilket taler sit tydelige sprog. [1]

 

Sidenhen er det kun gået én vej. Da Pulis overtog havde man 7 point efter 12 kampe, mens man sidenhen har samlet 31 point sammen, hvilket betyder, at de ikke blot er sikret overlevelse, men samtidig ligger på en imponerende 11.-plads efter 35 kampe.

 

Det er første gang i de seneste fem forsøg, at Crystal Palace sikrer sig overlevelse i Premier League efter oprykning.

 

 

Everton

Efter lokalhelten David Moyes’ afgang til Manchester United op til denne sæson var der meget usikkerhed omkring Evertons styrke op til denne sæson med Roberto Martinez som træner. Ligesom Liverpool havde Everton kun den engelske liga at fokusere på, da de ikke havde formået at kvalificere sig til en europæisk turnering.

 

Efter tabet af sidste års stjerne, Marouane Fellaini, forstærkede Martinez holdet med Romelu Lukaku (lån), James McCarthy, Gareth Barry og Gerard Deulofeu (lån).

 

Roberto Martinez fik opbygget en solid defensiv, der banede vejen for en af ligaens stærkeste hjemmebaner, mens han samtidig formåede at hente en god mængde point på udebane.

 

Dermed står Everton i øjeblikket i en situation, hvor de efter 35 spillerunder blot er ét point efter Arsenal på den Champions League-givende fjerdeplads og er næsten sikret europæisk fodbold til næste sæson. Dermed ligger de højere placeret end Manchester United og storsatsende Tottenham uden at have investeret nævneværdigt i truppen.

 

 

Odds

 

Vinder af LMA Manager of the Year Award

 

Brendan Rodgers: 1,36 (BetVictor)

Tony Pulis: 3,5 (BetVictor, Paddypower)

Roberto Martinez: 21 (BetVictor, Paddypower)

 

Kilde: Oddschecker.com

 

 

Tidligere vindere

 

Siden 1994 har man uddelt LMA Manager of the Year-prisen og kun i to tilfælde har en ikke-britisk træner vundet prisen, begge gange Arsene Wenger.

Man kunne blive fristet til at tro, at det var kutymen, at træneren af Premier League-vinderne modtog prisen, men dette er på ingen måde tilfældet. Faktisk har man kun fem gange i prisens historie givet hæderen til vinderen af Premier League. Samtidig har man tre gange tidligere givet prisen til managere fra den næstbedste række i England.

 

Alex Ferguson er den træner, der har vundet prisen flest gange. Igennem hans legendariske karriere hos Manchester United formåede han at vinde prisen hele fire gange, herunder i hans sidste sæson i 2013, hvor han vandt det engelske mesterskab på overlegen vis.

 

David Moyes følger Ferguson med tre priser i 2009, 2005 og 2003 mens han var træner for Everton.

 

Arsene Wenger har formået at vinde den to gange med Arsenal i 2002 og 2004, mens Steve Coppell ligeledes har formået at finde den to gange med Reading. Dette skete i 2006 og 2007 hvor Reading hhv. vandt The Championship og endte på en 8.-plads i Premier League. Han er den eneste til at vinde prisen to år i træk.

 

 

Ingen arme, mange kager

 

Ser man på vinderne af prisen igennem tiden, er det typisk den undertippede manager, der opnår en høj ligaplacering til trods for stramme budgetter og begrænset spillermateriale.

 

For at en manager fra et af topholdene skal tage prisen kræver det typisk, at holdet er dominerende igennem en hel sæson til trods for stærk modstand. Dette understreges af det faktum, at prisen som nævnt blot er blevet vundet fem gange af Premier League-vindernes træner.

 

 

Vinder: Brendan Rodgers                      

 

CV: 64 %

Odds: 1,36

BV: 87 %

 

Derfor skal du spille den

 

 • Liverpool har matchbolden i mesterskabskampen.

 

Liverpool har i øjeblikket 5 point ned til Chelsea på andenpladsen og 9 point ned til Manchester City på tredjepladsen, der dog har spillet to kampe mindre. Dermed har Liverpool mulighed for at afgøre mesterskabet fuldstændig på egen hånd.

 

De resterende kampe for Liverpool er Chelsea (hjemme), Crystal Palace (ude) og Newcastle (hjemme). De to første er umiddelbart nogle svære kampe, men taget Liverpools 11 sejre i træk i betragtning, vil de være favoritter i alle tre opgør.

 

Generelt set har de tre tophold nogle svære kampe tilbage endnu og det vil derfor være fuldstændig op til Liverpool selv at afgøre deres skæbne.

 

 • Brendan Rodgers vil øjeblikkeligt blive en levende legende i Liverpool, hvis han formår at genvinde mesterskabet.

 

Liverpool har ikke formået at vinde det engelske mesterskab i 24 år, hvilket i ligeså lang tid har været en torn i øjet på deres fans og samtidig enormt omtalt i medierne. Skulle det lykkedes for Rodgers at føre dem til deres første Premier League titel vil det ikke blot være en historisk bedrift, men samtidig skabe en masse opmærksomhed omkring ham og ikke mindst Liverpool.

 

I tilfælde af at Rodgers vinder mesterskabet, hvilket der må være i omegnen af 80-85 % chance for, vil jeg mene at han med rette er storfavorit til at vinde titlen som LMA MOTY.

 

 • Igennem flere år har Liverpool underpræsteret, hvilket Rodgers har formået at vende til trods for at være enormt udskældt sidste sæson.

 

Da Rodgers overtog Liverpool i 2012 førte han holdet til en skuffende 7.-plads i ligaen, hvilket medførte, at både medier og fans satte store spørgsmålstegn ved trænerens fremtid på Anfield.

 

I denne sæson er kritikken gjort til skamme og jeg tror, at det vil være til Rodgers fordel, at han har ført et hold mod mesterskabet, der sæsonerne forinden har underpræsteret.

 

Det skal du holde øje med

 

 • Alle de øvrige tophold undtagen Arsenal har skiftet trænere op til denne sæson.

 

Både Manchester United, Manchester City og Chelsea har skiftet træner op til denne sæson, hvilket for alle tre holds vedkommende har medført store ændringer i spillertrupperne.

 

Selvom Rodgers’ bedrift med Liverpool i denne sæson er beundringsværdig og enormt flot, har han kunne drage fordel af de mange trænerskift, der alt andet lige vil skabe uro i en klub og dermed medføre mere svingende resultater.

 

Her har Rodgers haft en fordel i at han kender sin trup betydeligt bedre og har haft en hel sæson mere til at opbygge sit hold og finde den ideelle startopstilling.

 

 • Liverpool har ikke spillet europæisk fodbold i denne sæson.

 

Som følge af 7.-pladsen i sidste sæson har Liverpool ikke deltaget i europæisk fodbold i denne sæson, hvilket betyder at de har haft betydeligt færre svære kampe at spille.

Dette betyder, at Liverpool ikke har været ramt af problemer med truppens bredde og skader i samme omfang som deres konkurrenter.

Jeg forventer, at dette vil have en vis effekt på de forskellige managers stemmeafgivelse, da rammerne for Liverpools mesterskabschancer har været helt perfekte i sammenligning med eksempelvis Chelsea eller Manchester City.

 

 • Prisen gives sjældent til vindere af Premier League.

 

Som jeg allerede har været inde på, er det kun sket fem gange tidligere, at en vinder af Premier League har vunder LMA MOTY. Senest skete det i 2013, da Manchester United dominerede sæsonen og sikrede mesterskabet med flere spillerunder tilbage.

 

Selvom Liverpool har spillet en glimrende sæson i år har de ikke været direkte dominerende, hvilket selvfølgelig også er besværliggjort særligt i år taget det voksende antal tophold i Premier League i betragtning.

 

 

Vinder: Tony Pulis

 

CV: 29 %

Odds: 3,5

BV: 101,5 %

 

Derfor skal du spille den

 

 • Tony Pulis har løst en umulig opgave.

 

Da Pulis overtog Crystal Palace i november var der næppe mange, der regnede med at han ville styre holdet mod overlevelse i Premier League. Som nævnt tilbød Paddypower blot odds 1,04 på, at ”Eagles” ville være at finde i Premier League næste sæson, hvilket giver er godt billede af klubbens situation på daværende tidspunkt.

 

Til trods for det stramme budget og en forsamling af tvivlsomme fodboldspillere, har han ikke blot sikret klubbens overlevelse i ligaen for første gang i fem forsøg, men han er også i nærheden af at kunne slutte i tabellens øverste halvdel.

 

En slutplacering i den øverste halvdel må anses som værende sandsynlig, da man med tre spillerunder tilbage ligger placeret som nummer 11 med et enkelt point op til Pulis’ tidligere klub, Stoke. Der er dog store opgaver undervejs, da de sidste tre kampe er Manchester City (hjemme), Liverpool (hjemme) og Fulham (ude). Dermed står Crystal Palace i en spændende situation, hvor deres resultater får direkte indflydelse på mesterskabskampen.

 

 • Tony Pulis har blot haft siden slutningen af november at vende op og ned på holdet.

 

Crystal Palace var et hold i ruiner, da Pulis overtog i slutningen af november. Det må siges at være en genistreg fra Crystal Palaces bestyrelse at gå efter Pulis. Til trods for hans udskældte spillestil har skotten stor Premier League-erfaring og har formået at holde Stoke i ligaen igennem flere sæsoner til trods for, at de var nedrykningskadidater hvert år.

 

Det er altid besværligt for en træner, at overtage et nyt hold op til sæsonstarten, da det kræver tid at finde den rigtige startopstilling og den rette spillestil. Denne tid har ikke været til rådighed for Pulis, da han blev smidt for løverne midt i sæsonen.

 

Denne bedrift tror jeg skaber stor respekt blandt hans kollegaer, der skal stå for stemmeafgivningen til prisuddelingen.

 

 • Crystal Palace er blandt de mindst pengestærke i ligaen.

 

Oprykkerne til Premier League har sjældent særlig mange penge til rådighed. Crystal Palace er ingen undtagelse. Dette anser jeg som værende en fordel for Pulis i forhold til at vinde prisen, da han har formået at føre det lille ”no name team” til en hæderlig placering i ligaen.

 

Dette så man et eksempel på tilbage i 2007, hvor Steve Coppell førte oprykkerne Reading til en 8.-plads i ligaen.

 

Det skal du holde øje med

 

 • Præstationen i kampene mod Liverpool og Manchester City får stor indflydelse på både prisuddelingen og mesterskabet

 

Skulle det lykkedes for Crystal Palace at tage point fra de to mesterskabsduellanter i de næste to hjemmekampe, vil dette have stor indflydelse på Pulis’ chancer for at vinde prisen som årets manager.

 

Sagen er den, at disse to kampe vil være fulgt med betydeligt større bevågenhed fra både den engelske presse, men også de engelske fodboldtrænere, da de er så afgørende for topstriden i ligaen.

 

Dermed er det klart til Pulis’ fordel at begge kampe er på hjemmebane, hvor Crystal Palace sæsonen igennem har været enormt stærke, blandt andet med en sejr over Chelsea til følge.

 

Jeg tror at Pulis chancer for at vinde prisen vil være uændret som følge af en hæderlig indsats i nederlag mod disse to hold, mens han derimod vil få et stort boost af en uafgjort eller sejr. Crystal Palace bør forventes at tabe begge kampe, hvorfor han virkelig har en mulighed for at tilkæmpe sig noget respekt på kontoen her.

 

En ydmygelse af disse to fodboldmastodonter vil dog påvirke hans chancer, hvilket må regnes som en reel risiko taget omstændighederne i betragtning.

 

 • Pulis har en meget udskældt spillestil.

 

Ser man på det Stoke-hold, Pulis førte til Premier League og det nuværende Crystal Palace-mandskab vil man kunne drage flere paralleller. Han er en simpel mand, der er enormt velorganiseret defensivt og hvor trupdisciplin er i hovedfokus.

 

Denne spillestil er hverken attraktiv for medier, fans eller de øvrige trænere, hvilket giver ham en vis charme, men bør tale imod ham i forhold til denne pris.

 

Han opildner sine spillere til at spille aggressivt og foretrækker spillere med en fysisk overlegen statur, der gør ondt på modstanderne. Denne spillestil har ført til stor kritik, særligt fra Arsene Wenger, der nok ikke skal forventes at smide en stemme Pulis’ vej.

 

 

Vinder: Roberto Martinez

 

CV: 5 %

Odds: 21

BV: 105 %

 

Derfor skal du spille den

 

 • Roberto Martinez løftede en svær opgave, da han overtog Everton efter klublegenden David Moyes.

 

David Moyes forlod i sommers jobbet i Everton til fordel for Manchester United. Han havde været træner fra 2002 til 2013 og havde igennem disse år formået at skabe fantastiske resultater til trods for et enormt lille budget. Dette har blandt andet betydet, at Moyes har vundet LMA MOTY-prisen hele tre gange.

 

 

 • Martinez har formået at overgå de store forventninger ved starten af sæsonen.

 

Fra Moyes overtog Everton til han forlod dem, har han ført holdet gennem en enorm udvikling. De er gået fra at være et middelmådigt mandskab til at være en fast bestanddel af subtoppen i Premier League.

 

Dermed var der lagt op til en udfordring af de helt store, da Martinez skulle overtage denne institution. Han har dog turde at videreudvikle Evertons spillestil fra start, hvilket har kastet nogle imponerende resultater af sig. Hjemmebanen på Goodison Park er blevet en fæstning og han har formået at indrette sin spillestil således, at han får det maksimale ud af sit begrænsede spillermateriale.

 

Nu ligger de blot et enkelt point bag Arsenal på fjerdepladsen. Dermed er det oplagt at sigte efter Champions League-fodbold til næste sæson, hvilket vil være en kæmpe bedrift taget konkurrencen om top 4 i betragtning.

 

 • Martinez mistede ved sæsonens start sin helt store stjerne Marouane Fellaini.

 

Sidste sæson var Fellaini en af Premier Leagues bedste spillere, og var udset til at være en af de bærende kræfter for Everton i denne sæson. Det lykkedes dog ikke at beholde belgieren, der fulgte sin tidligere træner, David Moyes, til Manchester United.

 

Martinez valgte at erstatte Fellaini med den erfarne Gareth Barry, hvilket har været en genistreg af de helt store. Barry har nemlig gjort det glimrende i år, hvorfor Everton også håber på at gøre låneaftalen permanent til sommer.

 

Det skal du holde øje med

 

 • Martinez mangler stadig at sikre sig fjerdepladsen i ligaen, hvilket bliver enormt svært med Arsenal foran sig.

 

Som jeg ser det, er det direkte essentielt, at Martinez sikrer sig fjerdepladsen for at nærme sig samme chance for at vinde prisen som Tony Pulis.

 

Denne opgave bliver enormt svær, da Evertons sidste tre kampe i sæsonen er Southampton (ude), Manchester City (hjemme) og Hull City (ude). Desuden skal det siges, at kampen mod Manchester City ikke bliver nemmere af, at de vil være uden midtbanemanden Gareth Barry, da en klausul i hans låneaftale, udelukker ham fra opgør mod Manchester City.

 

Konkurrenten om fjerdepladsen er Arsenal, der har Newcastle (hjemme), West Bromwich (hjemme) og Norwich (ude) hvilket må betegnes som værende betydeligt lettere kampe.

 

 • Martinez overtog et hold, der tidligere har blandet sig i toppen af Premier League

 

I 2013 sluttede Everton som nummer seks i ligaen, mens de året forinden endte som nummer syv. Dermed var det allerede et hold, der var etableret i sub-toppen af Premier League, da Martinez overtog det, og det må dermed betegnes som værende en fiasko, hvis han ikke formåede at fortsætte denne omtrentlige placering.

 

Dermed var der dog næppe mange, der havde forestillet sig, at Everton skulle kæmpe med om Champions League-fodbold i denne sæson.

 

 • Prisen er kun vundet af én ikke-britisk træner.

 

Arsene Wenger er den eneste ikke-britiske træner, der har taget prisen. Dette har han gjort ved to lejligheder igennem sin tid i Arsenal i 2002 og 2004. Dermed er der en klar tendens til at trænerne stemmer på britiske trænere.

 

Det skal nævnes at selv Mourinho og Ancelottis bedrifter i Chelsea ikke engang har vundet dem prisen.

 

 

[1] http://www.goal.com/en-gb/news/2995/betting/2...

Seneste blogs fra checkered zebra
21/04-2014 17:46 Odds på LMA Manager of the Year

Brugerprofil

checkered zebra checkered zebra er offline

Bruger siden 3. november 2011


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 105%
Balance 0.00 0.00 0.00 +5.36
Hitrate 0/0 0/0 0/0 57/114
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog


Detaljeret statistik

 

Fodbold

Champions League
0%
0%
0%
71%
0.00
0.00
0.00
-2.30
0/0
0/0
0/0
2/8
England - Premier League
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.57
0/0
0/0
0/0
3/6
England Premier League
0%
0%
0%
175%
0.00
0.00
0.00
1.50
0/0
0/0
0/0
1/2
Italien - Serie A
0%
0%
0%
170%
0.00
0.00
0.00
0.70
0/0
0/0
0/0
1/1
Spanien - Primera Division
0%
0%
0%
126%
0.00
0.00
0.00
0.78
0/0
0/0
0/0
2/3
Tyskland - 1. Bundesliga
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.25
0/0
0/0
0/0
9/21
 

Formel 1

Abu Dhabi Grand Prix - kvalifikation
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Verdensmesterskabet
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Abu Dhabi Grand Prix
0%
0%
0%
113%
0.00
0.00
0.00
1.06
0/0
0/0
0/0
4/8
Abu Dhabis Grand Prix
0%
0%
0%
135%
0.00
0.00
0.00
0.35
0/0
0/0
0/0
1/1
Amerikanske Grand Prix
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Amerikas Grand Prix
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-0.20
0/0
0/0
0/0
1/2
Australiens Grand Prix
0%
0%
0%
160%
0.00
0.00
0.00
0.60
0/0
0/0
0/0
1/1
Bahrains Grand Prix
0%
0%
0%
113%
0.00
0.00
0.00
0.75
0/0
0/0
0/0
3/6
Belgiens Grand Pris
0%
0%
0%
205%
0.00
0.00
0.00
1.05
0/0
0/0
0/0
1/1
Belgiens Grand Prix
0%
0%
0%
115%
0.00
0.00
0.00
0.30
0/0
0/0
0/0
1/2
Brasiliens Grand Prix
0%
0%
0%
78%
0.00
0.00
0.00
-1.10
0/0
0/0
0/0
2/5
Canadas Grand Prix
0%
0%
0%
202%
0.00
0.00
0.00
1.02
0/0
0/0
0/0
1/1
Europas GP
0%
0%
0%
95%
0.00
0.00
0.00
-0.10
0/0
0/0
0/0
1/2
GP USA
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Indiens Grand Prix
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-3.00
0/0
0/0
0/0
0/3
Italiens Grand Prix
0%
0%
0%
139%
0.00
0.00
0.00
1.16
0/0
0/0
0/0
2/3
Japans Grand Prix
0%
0%
0%
206%
0.00
0.00
0.00
4.25
0/0
0/0
0/0
2/4
Kinas Grand Prix
0%
0%
0%
165%
0.00
0.00
0.00
2.60
0/0
0/0
0/0
2/4
Konstruktørmesterskabet 2012
0%
0%
0%
255%
0.00
0.00
0.00
1.55
0/0
0/0
0/0
1/1
Konstruktørmesterskabet 2013
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Koreas Grand Prix
0%
0%
0%
71%
0.00
0.00
0.00
-1.47
0/0
0/0
0/0
2/5
Malaysias Grand Prix
0%
0%
0%
103%
0.00
0.00
0.00
0.21
0/0
0/0
0/0
4/7
Monacos Grand Prix
0%
0%
0%
95%
0.00
0.00
0.00
-0.10
0/0
0/0
0/0
1/2
Ruslands Grand Prix
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-0.45
0/0
0/0
0/0
2/4
Singapores Grand Prix
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
3.00
0/0
0/0
0/0
3/3
Spaniens Grand Prix
0%
0%
0%
52%
0.00
0.00
0.00
-1.43
0/0
0/0
0/0
1/3
Storbritanniens Grand Prix
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Sæson H2H
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Sæsonspil
0%
0%
0%
118%
0.00
0.00
0.00
0.72
0/0
0/0
0/0
3/4
Sæsonspil 2013
0%
0%
0%
69%
0.00
0.00
0.00
-0.63
0/0
0/0
0/0
1/2
Sæsonspil 2015
0%
0%
0%
140%
0.00
0.00
0.00
0.40
0/0
0/0
0/0
1/1
Tysklands GP
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tysklands Grand Prix
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
Ungarns Grand Prix
0%
0%
0%
135%
0.00
0.00
0.00
1.05
0/0
0/0
0/0
2/3
Verdensmesterskabet 2013
0%
0%
0%
142%
0.00
0.00
0.00
0.84
0/0
0/0
0/0
2/2
Verdensmesterskabet 2015
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Verdensmesterskabet 2015 H2H
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
105%
0.00
0.00
0.00
4.28
0/0
0/0
0/0
47/92
 

Snooker

UK Championship
0%
0%
0%
183%
0.00
0.00
0.00
0.83
0/0
0/0
0/0
1/1

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt