Blog » Nussknackers første brugertipper sæson slut

Nussknackers første brugertipper sæson slut
Af Nussknacker, Man. 12. maj 2014, 12:58
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (3) Til kommentarer

Nussknackers første brugertipper sæson slut

 

Hermed en lille beretning om mit første år som brugertipper, der har budt på ny viden og op og ned ture, men generelt har det været postivt tiltrods for et negativt resultat.

 

 

Først og fremmest er fokus af gode grunde på tips resultatet, der jo endte med et ganske solidt minus på ca - 11 (34/85) over et halvt år, det må man sige er pænt dårligt.

Hvorfor blev året så dårligt, første sæson som brugertipper?, nej det ville nok være en dårlig undskyldning og alligevel, CV skal man også først lære. hvilket en stor del af CV fanatikerne vil sige jeg ikke har. Omvendt har jeg en efter egen opfattelse ganske solid viden når det gælder tysk fodbold, så der burde have været et mere balanceret resultat.

 

Den forkerte vægtning

Som ny bruger tipper, skal man også finde det område man kan levere på, over en længere periode. Hvilket også kræver at man prøver sig frem, her må jeg sige at jeg har valgt at vægte de spil typer jeg smider på siden forkert, men det er samtidig også en fejl jeg fremadrettet har lært af.

Ser jeg på mine egne stats, så er der 2 områder der viser en forkert vægtning af mine tips, på den ene side har jeg ialt 85 tips der blev leveret til brugerne, men kun 7 af disse tips lå i området, 1,5-1,75, ikke at lave odds er bedre en høje odds, men når man rammer så solidt i det område (6 af 7), så skal jeg jo også smide tips derefter, og under 10% af mine bets har været i det område, ganske enkelt en dårlig vurdering fra min side og nok også mere et billede af en ny bruger der er mere grådig en hvad der er nødvendigt.

I den anden ende har jeg odds på over 4,01 her har jeg ramt 0 af 6 og det er jo ikke fordi man skal ramme 50% men når man ikke rammer nogen af dem, så er det et tegn på at det ikke er her man skal bruge kræfter, og vil da også sætte det som krav til mig selv at der som minimum, skal være plus når jeg bevæger mig på de høje odds, det er ikke tilfældet, og også et område jeg fremover ikke vil bruge, da det ganske enkelt, ikke er et område jeg har fornemmelse for at ramme.

Man kan selvfølgelig sætte spørgsmålstegn ved antallet af bets i de nævnte områder, men min fornemmelse er at de høje odds rammer jeg ikke.

 

Mit primre betting område 1,76-2,00

Har ganske enkelt været skidt, og - 6,65 (15/33) er overhovedet ikke tilfredstillende, og har selvfølgelig noget med dårlig CV sætning at gøre, da tilfældigheder er en del af gamet , men når tendensen er så entydig må der også være en forkert vægtning af tippsene der ligger til grund for resultatet.

hvordan jeg i løbet af sæsonen har udviklet min egen metode, da jeg ofte får klø for min cv, er det nok ikke forkert at bruge lidt tid på den personlige udvikling i forhold til CV, her har jeg ofte udstillet min manglende viden på det område, nogengange får man hjælp andre gange mere skældud, dog vil jeg som udgangspunkt sige at jeg har fået noget ud af det og er især taknemmelig for at Tunitis har brugt lidt tid på at løfte pegefingeren (Stuttgart-bayern), da jeg især i den tråd fik øjnene op for hvordan jeg gerne vil sætte min CV, er den måde jeg bruger så præcis? nej det er den ikke, jeg bruger altid stats som grundbeløb og så kommer form og motivation ind på resten og selvfølgelig trupstyrker. Så at sige den er præcis, vil være forkert, i forhol til hvad CV fanatikeren vil betegne som præcis, men for mig fungerer det rent faktisk efter hensigten.

 

CV som værktøj

Jeg bruger ikke CV som rentningslinje, men som værktøj, hvad er forskellen? den er for mig at se simpel, jeg følger tysk fodbold tæt og har derfor også en holdning til holdenes styrker og form osv, og derfor er CV et godt værktøj til at smide de "rigtige" tips på,. Kommer jeg til at bruge tro for meget, ja det gør jeg og det afspejler også resultatet, er tro noget der bliver mindre af næste sæon, ja. Da min "tro" tips ofte er på asian og favoritholdet, hvilket er medvirkende til at jeg har et pænt minus, da bl.a. hold som Kaiserslautern ofte er et tro hold fra min side.

Er det bare tomme ord eller har jeg lært noget på det område den simple måde er vel at se maj måned her endte jeg på 4 af 6 asian bets der gik min vej, og er tro så noget der er væk? nej, når vi rammler ind i motivationsspil tiden så er tro et vigtig redskab, der har CV som værktøj, eksempelvis ville jeg have smidt Darmstadt mod Erfurt på til at vinde med min 2 mål, men i forbindelse med min CV beregning kunne jeg ikke få den til at give et postivt resultat, uden at det vil være et særdeles urealistisk bud, kampen endte med en, ét målssejr (2-1), så da kan man jo sige CV gjorde som jeg ønskede, nemlig at hindre et dårligt spil. hvilket er det jeg primært vil bruge den til.

Vil jeg nogenside bruge CV som retningslinje, nej det er ikke sandsynligt, da jeg ofte vil komme i en situation hvor jeg er nødsaget til at smide et bet på der ikke har de store vinder chancer, eksemplevis Dortmund - Schalke kampen mit tip 2, udfald 0-0, hvilket mere var en tilfældighed.

 

Brugertip indhold

et område jeg selv synes skal have et solidt indhold og med Betxperts formel er det ikke så vanskeligt at få det delt op, her har vi altid nogle der ikke kan læse mine tips, det beklager jeg. Skal jeg læse dem igennem før jeg lægger dem på ja, bliver mit gramatiske bedre af den grund nej.

Hvilke krav stille jeg til mine brugertips, først og fremmest , skal der helst være en sammenhæng mellem udfald og indhold, dvs. jeg forsøger at få indholdet til at passe til bettet og benytter også "sjove fortællinger" nogle kalder det dårlig humor, det beklager jeg.

Ser jeg på indholet i min tips jamen så vil jeg altid fokusere på et hjemmeholdsstats og et udeholdsstat, da jeg hører til den gruppe der ikke kan bruge et hjemmeholds udestat til en fløjtende fis, i fobindelse med argumentationen for og i mod et bet, hvorfor ikke ? man kan jo vælge at se på Hannover 96, de sidste par sæsoner, her har vi om nogen et perfekt eksempel på et hold der ikke har kunnet levere noget ude men alligevl har de været i stand til at vinde stort set alle hjemmekampe.

Jeg forsøger derudover ofte at se lidt på holdenes taktik, for det første fordi jeg synes det er spændende og for det andet fordi spillestilen kan være med til at forklare hvorfor de spiller over eller under.

Trænerne udgør vel et sted mellem 30-60% af et holds styrke, en god taktikker vinder kampe, Ancelotti, har vist at han gerne retter sig efter modstanderens taktik, sålænge han får lov til at vinde.

 

Grundlæggende er spilstil og trænere, noget jeg synes er interessante og vigtige at have med, da det ofte kan forklare hvorfor et bet får et givent udfald. Hvordan er min hitrate på den ja den er af gode grunde svær at præsentere men de kampe jeg ser og lytter til og læser om , da så har jeg et indtryk af at jeg ligger pænt på mit forventede spilforløb og det faktiske kampbillede, ca sjus osv. så 7 af 10

 

Trupnyt er en vigtig pestilens, ikke fordi jeg ikke interessere mig for holdene men fordi man skal stave til alt muligt hvor især Dortmund har været dygtgie til at hente spillere man ikke lige sådan staver fejlfrit, Baluzcinski...ja ja.

 

Hvordan jeg absolut ikke vil smide tips op, ja der findes mange måder at lægge tips op på, jeg fortrækker at have ord og indhold, andre har 3 punkter og en aflevering, er det informativt, det synes jeg ikke, andre hæfter sig ved om holdene har noget at spille for, hvor man efter gennemlæsning sidder tilbage med et indtryk af at man har smidt et spændende tip på siden uden egentlig at argumentere for at det er et godt bet. Man sider derudover tilbage med et indtryk af at den pågældende bruger bare har smidt det på for syns skyld og rammer vedkommende er han dagens man i skysovs. Hvor der yderligere ikke er sammenhæng mellem CV og indhold, hvilket jeg selv forsøger at gøre synligt for brugere ikke at det lykkes hvergang, men der sker alligevel oftere end at det ikke lykkes.

 

 

 

Spiltyper

der findes jo et vel af muligheder nu om dage, alle skal prøves...nej det skal de nu ikke men jeg har da forsøgt mig med eksempelvis målscore spil, et interessant område, der dog i mit tilfælde har den sjove lille historie at når jeg nævner målscorer i mine analyser, så scorer de ofte smider jeg dem på som bruger tip så gør de ikke, da området ikke er et område jeg ønsker at blive bedre til så vil jeg fremover ikke smide dem på, da et scenarie hvor jeg nævner en målscorer er sjovere end at smide brugertip op der ikke rammer.

ellers så er områderne jeg vil fortsætte med de klassiske og dvs. O/U spil og Asian +/- og 1X2, dvs undgå low limits markeder.

 

Målsætningen for næste sæson

Man kan vel sige at jeg har ca 11 gode grunde til være mere tålmodig med Brugertipsene, hvilket betyder at jeg ikke vil smide høje odds spil på og målscore spil er også væk, derudover vil asian være 75/25 i cv/tro, så jeg ikke får for mange K´lautern bets på siden. Derved skulle jeg gerne kunne reducere antallet af dårlige bruger tips, at tro er et element jeg benytter, vil jeg ikke ændre på.

derudover har jeg en målsætning der hedder 50 % af tipsene skal være i mit "vinder" område som er 1,51-1,75

 

Endvidere er målsætningen at smide 6 spil pr spillerunde i de 3 øverste ligaer i Tyskland, samt at variere tipsene mere, så det ikke bliver en periode med 1X2, O/U, men i stedet mere er tilpasset kampen, ja jeg benytter en metode der hedder hvad jeg tror og så bliver der lavt cv udfra det, og passer den ikke så bliver kampen ikke smidt på, da jeg som tidligere nævnt selv mener at have nok viden omkring tysk fodbold til at jeg vil kunne levere et pænt plus, hvilket også er målsætningen til næste sæson, hvor minimum, er + 12 over hele sæsonen.

 

Mottoet for næste sæson er "Tålmodighed giver gevinst"

 

God Sommer til alle

 

mvh

Nussknacker

 

Seneste blogs fra Nussknacker
12/05-2014 12:58 Nussknackers første brugertipper sæson slut
13/03-2014 16:24 Uli Honess 3,6 år i fængsel

Brugerprofil

Nussknacker Nussknacker har deaktiveret visning af online/offline status

117 år
Bruger siden 5. december 2013


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 85%
Balance 0.00 0.00 0.00 -15.86
Hitrate 0/0 0/0 0/0 43/107
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog


Detaljeret statistik

Africa Cup of Nations
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
0/0
 

Fodbold

Belgien - Jupiler League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Champions League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-3.00
0/0
0/0
0/0
0/3
Tyskland - 1. Bundesliga
0%
0%
0%
67%
0.00
0.00
0.00
-1.63
0/0
0/0
0/0
2/5
Tyskland - 2. Bundesliga
0%
0%
0%
167%
0.00
0.00
0.00
3.35
0/0
0/0
0/0
3/5
Tyskland - 3. Liga
0%
0%
0%
97%
0.00
0.00
0.00
-0.06
0/0
0/0
0/0
1/2
Tyskland 1. Bundesliga
0%
0%
0%
91%
0.00
0.00
0.00
-5.54
0/0
0/0
0/0
25/59
Tyskland 2. Bundesliga
0%
0%
0%
59%
0.00
0.00
0.00
-6.53
0/0
0/0
0/0
5/16
Tyskland 3. Liga
0%
0%
0%
66%
0.00
0.00
0.00
-4.44
0/0
0/0
0/0
4/13
Tyskland DFB Pokal
0%
0%
0%
195%
0.00
0.00
0.00
1.89
0/0
0/0
0/0
2/2
VM
0%
0%
0%
210%
0.00
0.00
0.00
1.10
0/0
0/0
0/0
1/1

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt