Blog » Nu kommer i s¤¤¤¤ ind i kampen, gutter!

Nu kommer i s¤¤¤¤ ind i kampen, gutter!
Af Frank, Brasilien, Man. 4. jun. 2012, 17:53
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (24) Til kommentarer

Idéen til denne blog opstod i samtaler med Mike Larsen, hvor jeg spurgte ind til vores roller som eksperter på Betxpert og tog udgangspunkt i Mike´s Motto”Let's Beat The Bookies”.

For er det virkelig, hvad vi gør? Får vi givet bookmakerne en velfortjent omgang bøllebank eller er det nærmere os bettere, der står groggy tilbage i ringhjørnet klar til at smide håndklædet i ringen?

Men lad mig understrege, at dette er mine holdninger, og derfor kom dette heller ikke med i Mike Larsen bloggen.

               -----------------------------------------------------

 

De danske sportsbettere er populære hos bookmakerne. Det er yderst attraktivt at få fat i vores indskud, og der gøres mange kreative tiltag som lokkende spil i pressemeddelser, specielle høje EM odds og bonusser samt spændende konkurrencer med flotte præmier; altsammen for at kapre os som kunder.

 

Efter liberaliseringen er Betsafe f.eks blevet sponsor for Superligaen, mens Ladbrokes har smidt et sponsorat i nakken på det danske landshold og Unibet har også betalt en mindre formue til FCK og FCM.

Så der er en stor interesse i at tiltrække danske bettere, det har de også en meget god grund til; bookmakerne skovler penge ind for tiden, og det er desværre også hos Betxpert´s brugere.

 

Når EM sparkes i gang om få dage, vil det også være startskuddet til en massiv pengestrøm til bookmakernes Joakim von And pengetank. Men sådan burde det jo ikke være.

 

Der er faktisk ingen undskyldninger for at have underskud på sportsbetting, absolut ingen. Jo, hvis man ikke tager det med betting så seriøst, og mest ser det som en hobby, der koster lidt på samme måde som at samle frimærker eller holde akvariefisk ,-)

 

Men Betxpert skulle gerne være for mere (semi-) seriøse bettere, og her burde der være overskud på bettingkontoen. En EM slutrunde burde være vores slaraffenland.

 

I har fået præsenteret alle redskaber til at sikre overskud via vores guides, artikler, optakter og ikke mindst vores ekspertanalyser.

Måned efter måned har Betxpert´s eksperter sikret overskud. Faktisk er det blevet til et samlet overskud på over 1000 units efter over 27.000 analyser, og selvom der også her er downperioder, så er der overskud hvert eneste år.

 

SCHOOL OF HARD KNOCKS

Det er desværre ikke så nemt at finde rundt i junglen af odds, procenter og værdi, og som ny bruger står man overfor en stor udfordring for at blive en hårdnakket betting-cowboy.

Men at være Betxpert bruger er også en lang og besværlig proces. Der er meget at lære og meget at holde styr på vejen fra hyggespiller til seriøs værdi-jæger.

 

Der er helt sikkert flere forskellige veje til overskud; forskellige strategier, system eller indsatspolitik, men vi har på Betxpert vist at stor fokus på valuebetting giver overskud.

Jeg var selv ikke meget værd på bettingmarkedet, da jeg første gang loggede mig ind her på siden. Langsomt fik jeg dog Betxpert filosofien ind under huden, og selvom man hele tiden skal udvikle sig med tendenser og udviklinger på bettingmarkedet, så føler jeg mig godt rustet til kampen mod bookmakerne.

 

Vi gør i det hele taget rigtig meget for at uddanne vores brugere til at blive bedre bettere, og lad mig lige fremhæve og anbefale Torbens og Ole Larsens (Investors) artikler, som en vigtig del af pensum.

Følger man anbefalingerne i Ole´s bog ”Vind på Sport” eller Torbens ”10 gyldne Råd”, så vil jeg påstå, at det bliver svært at holde sig fra overskud.

Specielt når vi samtidig serverer oddsforslag på et sølvfad til jer.

 

Man skulle dermed tro, at Betxperts brugere og ekspertpanelet var frygtet hos bookmakerne. Men alligevel står de i kø for at levere reklamepenge til vores side.

 

VI GÅR PÅ BANEN FOR AT BEGRÆNSE NEDERLAGET

Jeg tror, at det er lidt underordnet, hvor stort overskud eller succes ekspertpanelet har, da Betxpert-brugerne i stor stil vil gå deres egne veje og finde deres egne spil og strategier. Hvad I vinder på vores ekspert-tips, taber I på jeres egne spil, og groft sagt vil I måned efter måned stå tilbage med et solidt underskud på kontoen.

 

Bookmakerne ved dette. Betxpert er faktisk også godt klar over det, men er brugerne klar over, at vi altså tilhører taberholdet, der er sendt til tælling og famler efter tandbeskytteren på kanvassen?

 

I afsnittet "Om Betxpert" kan man læse følgende:

 

"Sagen er den, at langt de fleste mennesker betragter spil som en hobby (hvilket er helt fint) og ikke kan eller vil være så disciplinerede, som det faktisk kræver, hvis man spiller for at få overskud. Det ved bookmakerne – og det ved vi. Vores ideal er at gøre vores læsere til overskudshavere, men i realiteten er vi tilfredse med i det mindste at forbedre brugernes viden og deres regnskab, dvs gøre deres underskud mindre – eller overskud større."

 

Disciplin er voldsom svær at arbejde med, selv for eksperter, men hvis størstedelen af Betxpert brugerne er hobby-gamblere, så har siden et stort problem. Så har vi ikke fået solgt projektet om valuebetting godt nok. Vi skal flere med på vognen, så vi kan skabe overskud og ikke blot begrænse underskud.

Jeg vil gerne sætte overliggeren lidt højere og påstå, at selvom der selvfølgelig er plads til hyggespillere her på siden, så skulle Betxpert meget gerne være et samlingssted for mere seriøse bettere, der vil besejre bookmakerne.

 

SLUTRUNDE = KÆMPE OVERSKUD TIL BOOKMAKERNE

Det er et rigtigt godt tidspunkt at tage sin betting op til overvejelse lige nu. Vi står desværre overfor at levere endnu et rekordstort overskud til bookmakerne.

 

Danske Spil laver deres hidtil største satsning op til EM slutrunden for at få deres del af betting-kagen. Det kan vise sig at være en god idé, da bettere i stigende grad har vist, at de åbner op for tegnedrengen, når der er EM og VM-kampe på programmet.

Jeg vidste godt, at bookmakere som bwin ikke samler på vindere, men efter VM slutrunden i Sydafrika havde bwin grund til et ekstra trut i Vuvuzelaen:

 

900.000 kunder hos bwin placerede til sammen 30 millioner bets under det måned lange show i Sydafrika. Resultatet blev skidt for spillerne, for bwin skrabede i gennemsnit 1,1 million euro ind om dagen i overskud.”

 

Faktisk tjente bwin dobbelt så meget i Sydafrika, som de gjorde under VM slutrunden i Tyskland ´06. Og mon ikke, vi igen kommer til at opleve, at ekspertpanelet ender i plus på EM slutrunden, mens brugerne alligevel sikrer et massivt overskud til bookmakerne efter kampene i Polen/Ukraine.

Det er ret frustrerende, når man har en mission om at besejre bookmakerne, og Mike´s "”Let's Beat The Bookies" begynder at runge lidt hult.

 

Er der slet ingen chance for, at betterne denne gang får skovlen under bookmakerne?

Det ser ikke umiddelbart lyst ud. Det er svært nok for ekspertpanelet med et yderst begrænset udvalg af bookmakere, men hvis brugerne skar voldsomt ned for hyggespillene og f.eks fokuserede på at kombinere rækken af ekspert-tips her på siden med et visit hos licensløse bookmakere som Pinnacle, SBObet, IBC, 188Bet, så tror jeg på, at det kan lykkes.

 

HYGGESPILLERE MED HOVEDET UNDER ARMEN

Sportsbetting er populært; også for dem, der ikke nødvendigvis sad forrest i matematik-timerne, og det lader til, at de fleste indskud bliver foretaget uden videre analyse eller beregning af værdi.

 

Nu har licens-bookmakerne været ret effektive til at tiltrække hyggespillere og med limits udelukke hajerne. Så opgørelserne viser desværre, at vi taber mere og mere på sportsbetting.

Ser vi f.eks på lidt nyere tal kun fra Danmark, så kom det frem, at ”danskerne havde i årets tre første måneder et underskud på deres sportsbetting på 285 millioner kroner”.

Det er godt nok mange frimærker eller akvariefisk, og det er forresten udelukkende ved Danske Spil og licens-bookmakerne.

 

Mange af vores brugere kan betegnes som hyggespillere, der ønsker at have et bet på en tv-kamp for at gøre det lidt mere spændende at følge med i sofaen. Men selv en hyggespiller behøver ikke at have underskud, og det er vel næppe videre sjovt eller underholdende at tabe penge.

 

Den store stigning i livebets viser også dette mønster med, at vi jagter spænding og underholdning og spiller mere på, hvad vi tror eller håber kampen ender med uden nødvendigvis at tage hensyn til oddsene og værdi.

 

Andre gange bliver der altså bare bettet med hovedet under armen. Bookmakerne kalder det vel ”at spille med hjertet”, og de elsker den slags gamblere, der i blinde gør indskud på storfavoritter til værdiløse odds:

 

"Folket spiller mest med hjertet, og det er vi yderst taknemmelig for, at de gør. Ellers ville det være svært at drive forretning for os."

 

- Per Marxen fra Unibet forklarer det store overskud i første kvartal.

 

Disse "spil med hjertet" bets kommer vi nok aldrig af med, men jeg håber på, at vi her på Betxpert i det mindste får budskabet igennem om valuebetting, og dermed får det begrænset til et minimum.

 

Udfordringerne stiger i takt med, at omfanget af sportsbetting bliver væsentligt forøget med indførslen af hurtige spil via smartphones eller tablets.

Specielt har bookmakerne høje forventninger til gode indtjeningsmuligheder på livebets-området.

Det kan blive en seriøs guldkalv for bookmakerne, at vi har hurtig adgang til at sætte vores indskud, mens vi står i kø på posthuset eller handler letmælk i Brugsen.

 

Det er langt fra alt sammen negativt. Det er mit klare indtryk, at vi også har mange meget seriøse brugere, som ganske givet har større viden og overskud end selv ekspertpanelet kan fremvise. Jeg håber, det er værdi-jægerne, der har taget sig tid til at nærlæse vores artikler og har fulgt vores anbefalinger. Men der er jo selvfølgelig også dem, der formår at koble en unik, formidabel viden om en bestemt spiller, hold, liga eller sportsgren med kunsten at jonglere værdi og odds-varianter. Enkelte af disse dygtige brugere har heldigvis valgt at tage imod invitationen til ekspertpanelet.

 

VI KAN SLÅ BOOKMAKERNE!

Og vi har jo et voldsomt stærkt hold i ekspertpanelet; der er både gamle, rutinerede rotter og unge, sultne kometer. Det er et hold, der kan besejre bookmakerne!

 

Der er lang vej til bookmakerne drejer nøglen om. Vi kommer jo fra et underskud på 285 millioner kr i årets tre første måneder. Nu kan Betxpert trods alt ikke tage hele æren for alle de tabte millioner ;-)

 

Vi kan ikke gøre det uden brugerne er med på idéen. Så kom ind i kampen, gutter. Kom med på vinder-holdet. Vi kan skabe overskud på EM slutrunden ved at I følger eksperternes anbefalinger, er aktive i forum debatterne og kommer med input, også via brugeranalyser. Læs meget gerne nogle af vores artikler endnu engang, tag et ekstra kig på vores store EM optakt, følg godt med i de mange spilforslag i analyserne og vær med i jagten på overskud.

 

Jeg håber virkelig på, vi får en vidunderlig, og indbringende, slutrunde i Polen/Ukraine, og jeg ønsker jer allesammen al mulig held og lykke med jeres EM spil.

 

"Let´s Beat The Bookies" ;-P

 

Seneste blogs fra Frank, Brasilien
22/03-2016 23:35 Inside Studio: Mr. Profit
30/12-2014 19:53 Fodboldåret 2014
24/11-2014 12:21 "Kyllingen" Kenn Hansen
18/06-2014 13:46 VM2014 - set fra sofaen
23/04-2014 01:46 Miranda - det oversete forsvarsgeni
20/01-2014 18:21 Longreads om sport
07/12-2013 15:56 VM 2014 Odds-Forslag
27/11-2013 18:18 Inside Studio: Jens Bøye
11/10-2013 18:26 Er Bayern München et low-scoring hold?
20/09-2013 03:14 What the....

Brugerprofil

Frank, Brasilien Frank, Brasilien har deaktiveret visning af online/offline status

Bruger siden 29. maj 2007


Formen:

Hovedside/aktuelle tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Detaljeret statistik

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt