Blog » MLS 2013 optakt - Eastern Conference

MLS 2013 optakt - Eastern Conference
Af MrSand, Fre. 1. mar. 2013, 02:27
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (4) Til kommentarer

å nærmer vi os marts, hvilket betyder, at vi også er tæt på starten i den amerikanske fodboldliga, MLS. Der er lagt op til en spændende sæson endnu engang, hvor der er sket flere spændende ting. Der er så mange fantastiske hold i denne række, og jeg ser ni ud af de ti som mulige kandidater til slutspillet. Der er virkeligt lagt op til en god sæson, og jeg kommer her med mit bud på, hvordan sæsonen ender.

 

Chicago Fire:

Chicago Fire har haft en tradition med at hente udenlandske spiller ind, men i år har man i stedet hente spillere ind, der kender MLS. Man har hentet tre midtbanespillere ind, der alle forvenetes at starte på holdets midtbane. Derfor kunne man godt tro, at man ikke skal forvente meget af Fire, der genopbygger holdet.

 

Jeg mener dog alligevel, at man har et stærkt hold. Alle tre midtbanespillere har bevist sit værd i MLS. Joel Lindpere var rigtig god hos New York, og han bliver rigtigt godt i Chicago også. Jeff Larentowicz kommer ind til den defensive midtbane fra Colorado. Også han er en god spiller, der også forventes at være god hos Chicago. Dilly Duka er kommet ind også. Den unge kantspiller har uden tvivl et stort talent, som han skal begynde at vise konsekvent.

 

Defensiven ser stærk ud. Man har Arne Friedrich, der formentligt spiller sin sidste sæson. Den aldrende spiller med stor rutine fra europæisk fodbold er dog stadig en god spiller, der skal danne par med den unge, gode Austin Berry. Højrebacken er måske det svageste punkt. Logan Pause har spillet der i opstarten, men jeg ser ham mere som midterforsvarer eller defensiv midtbanespiller. Her forventer jeg, at Jalil Anibaba vil vinde pladsen i løbet af sæson. Han har mere speed og er en bedre trussel offensivt. Pavel Pardo er væk, og han vil helt sikkert blive savnet. En målfarlig og dygtig midtbanespiller.'

 

Angrebet har mistet Dominic Oduro, der er sendt væk som en del af handlen med Dilly Duka. Her har man i stedet hentet Maicon Santos, der skal til at bevise noget, hvis han stadig vil være fodboldspiller på dette niveau. Han er uden tvivl en god spiller, men han har problemet med at holde niveauet. Han skal finde ind i et godt samarbejde med Chris Rolfe, som man hentede fra AaB i sidste sæson. Rolfe gjorde det godt sidste år, og det vil han formentligt fortsætte med her.

 

Chicago har mistet nogle vigtige spiller, mens man har fået gode erstatninger ind. Sidste år hentede man slutspil til klubben, men i år kan man godt ende med at gå endnu længere, hvis man er heldig.

 

Handler:


IN: F Maicon Santos (12/7/12 - Re-Entry Draft Stage 1); M Joel Lindpere (1/4/13 - trade from New York); M Jeff Larentowicz (1/16/13 - trade from Colorado); M Brendan King (1/31/13 – free); M Dilly Duka (2/4/13 - trade from Columbus)

 

OUT: GK Jay Nolly (12/3/12 - option declined); M Pável Pardo (1/19/13 – retired); F Guillermo Franco (1/21/13 - option declined); M Álvaro Fernández (1/25/13 - loaned to Al-Rayyan); F Federico Puppo (1/26/13 - loaned to LDU Quito); F Dominic Oduro (2/4/13 - trade to Columbus); D Tony Walls (2/22/13 – waived)

 

Profil: Austin Berry

Det ville være oplagt at have Chris Rolfe her. Rolfe kommer formentligt til at have en fod med i størstedelen af holdets mål, men i den anden ende har man en ung, imponerende spiller i Austin Berry. Han skal i gang med sin anden sæson i ligaen, efter han i sidste sæson klart vandt prisen som Rookie of the Year.

 

Columbus Crew:

Columbus har et virkeligt spændende hold i mine øjne. De kan nå meget langt med denne trup. Man missede lige netop slutspillet i sidste sæson, men jeg ser dem helt klart nå med i år. Federico Higuaín blev hentet til i sidste sæson, og han var med det samme en af ligaens bedste spillere. Nu får vi ham at se i en hel sæson, og han er klart en mulig kandidat til MVP i år.

I målet står Andy Gruenebaum. Han havde faktisk en rigtig god sæson sidste år. Det var hans første rigtige sæson i ligaen, selvom han er blevet 30 år. Mange stillede spørgsmålet, om han bare havde en heldig sæson. Crew tvivler ikke på ham, og de har gjort det meget klart, at han er førstevalg, da man sendte Hesmer væk.

 

I defensiven har man nogle spørgsmålstegn. Man mangler rutine i bredden, men starterne er ganske gode. De er alle spillere, der kan spillede flere pladser på banen, og det giver gode muligheder for nogle rotationer og skift i løbet og sæsonen og kampene generelt.

 

Midtbanen er derimod spændende. Matías Sánchez er hentet ind fra Estudiantes, og han bliver rigtigt spændende at følge. Han er en klassisk midtbanespiller, der er rolig under pres og kan holde bolden i gang. Han har vundet Copa Libertadores, det argentinske mesterskab samt U20-VM, og så er han blot 25 år gammel. Han bliver en spændende spiller at følge. Agustín Viana skal formentligt danne par med ham fra starten af sæsonen. Han er en spiller, jeg ikke kender meget til, men han har aldrig rigtigt slået igennem i sine klubber endnu. Skulle han heller ikke slå igennem her, har man en meget dygtig erstatning i Danny O’Rourke, der sagtens kan vinde pladsen tilbage i løbet af sæsonen, hvis han kan undgå skader.

 

Eddie Gaven havde faktisk en rigtig god sæson sidste år, men han fik ikke så meget omtale. Hvis han kan fortsætte det niveau, så bliver han en god mand på den ene kant til at linke sammen med Higuain og Jairo Arrieta. Den anden kant er dog noget af et spørgsmålstegn. Man har hentet Dominic Oduro ind fra Chigaco, men der er ikke de store forventninger til ham blandt holdets fans, og han skal konkurrere med Ethan Finlay, der var ganske god i sin første sæson.

 

Columbus har et stærkt hold, der for første gange længe ser spændende ud inden sæsonen. Jeg tror, de kan nå meget langt.

 

Handler:


IN: M Wil Trapp (12/13/12 - Homegrown);  D Tyson Wahl (1/3/13 - free); D Chad Barso; (1/10/13 - Homegrown); F Ryan Finley (1/17/13 - SuperDraft); D Gláuber (1/22/13 - Discovery); D/M Agustín Viana (1/28/13 - Discovery); F/M Dominic Oduro (2/4/13 - trade from Chicago); M Matías Sánchez (2/8/13 - Discovery); D Drew Beckie (2/15/13 - SuperDraft)

 

OUT: M Cole Grossman (11/19/12 - option declined): F Olman Vargas (11/19/12 - option declined); D Nemanja Vukovic (11/19/12 - option declined); D Rich Balchan (11/28/12 - option declined); D Julius James (11/28/12 - option declined); D Sebastián Miranda (11/28/12 - option declined); M Chris Birchall (11/28/12 - option declined); F Tommy Heinemann (11/28/12 - option declined); GK William Hesmer (11/28/12 - option declined); D Carlos Mendes (12/11/12 - signed with NY Cosmos); M Dilly Duka (2/4/13 - trade to Chicago)

 

Profil: Federico Higuain

Her kommer man ikke udenom Higuain, der var holdets helt store profil, da man hentede ham sidste år. Han er skarp i spillet, kan score mål og sparke frispark. Han er generelt bare en dygtig spiller, der er kandidat til årets MVP.

 

DC United:

DC United så rigtigt lovende ud i hele sidste sæson. Man lignede længe Ecs bud på en finaledeltager, men man måtte til sidste se sig slået ud til Houston Dynamo. Er dette så året, hvor hovedstadsklubben kan finde fordums styrke?

I målet skal Bill Hamid formentligt være starter. Han er en ung, dygtig målmand, der mangler det sidste for at slå helt igennem. Et spændende talent.

 

Defensiven ser udmærket ud. Man har ligaens bedste boldspillende midterforsvar i Perry Kitchen, men han bliver formentligt sendt frem den defensive midtbane, hvor man bedre kan udnytte hans forcer. Det betyder, at der er andre, der skal overtage hans rolle i midterforsvaret. Ethan White var lejet ud i sidste sæson, og han er tilbage i truppen i år, hvor han er klar til at slå igennem. Han bliver utroligt spændende at følge.

 

På midtbanen har man Dwayne de Rosario, der er en af ligaens største profil, selvom han er ved at være oppe i årene. Han skal forsætte det høje niveau. Man har mistet Andy Najar, som man ellers havde store forventinger til på kanten. Nick DeLeon, der blev nr. 2 i afstemningen om Rookie of the Year, skal vise, at han kan holde niveauet i sin anden sæson.

 

Man hentet den næstyngste DP i ligaens historie. Han går under navnet Rafael, og virker til at være en utroligt spændende, ung spiller, der er store forventninger til. Spørgsmålet er dog bare, om han kan finde et højt niveau fra starten af, når han formentligt skal finde et samarbejde med Chris Pontius. Pontius kan både bruges på kanten og i angrebet, men hans styrker ser jeg helt klart som angriber. Han er utroligt målfarlig, og det var også primært der, man brugte ham sidste år, hvor han blev holdets topscorer.

 

Man har et meget ung hold, der både kan briste eller bære. Man har dog også rutinerede kræfter, og dette hold er i mine øjne fremtidens storhold igen i MLS. Spørgsmålet er bare om de allerede er klar til det nu?

 

Handler:

John Thorrington (12/14/12 – Re-Entry Draft Stage 2); F Rafael (1/9/13 – loan from Bahia); F Michael Seaton (1/14/13 – Homegrown); M/F Syamsir Alam (1/25/13 – loan from CS Visé); F Casey Townsend (1/25/14 – trade from Chivas USA)

 

OUT: Branko Boskovic (11/21/12 – contract terminated); D Mike Chabala (12/3/12 – option declined); D Emiliano Dudar (12/3/12 – option declined); F Maicon Santos (12/3/12 – option declined); M Stephen King (12/3/12 – option declined); F Long Tan (1/25/13 – waived); M/D Andy Najar (1/30/13 – transfer to Anderlecht)

 

Holdets profil: Perry Kitchen

Det bliver ikke ham, der løber med overskrifterne. Chris Pontius og Dwayne De Rosario vil formentligt have fod med i de fleste mål, mens Rafael har potientialet også. Men Perry Kitchen mangler at slå helt igennem i MLS, og det kan hans skifte til defensiv midtbanespiller hjælpe på. Han er rigtig god der på landsholdet, og han bliver vigtig for DC på den plads i år.

 

Houston Dynamo:

Houston Dynamo nåede finalen sidste år, hvor man tabte til LA Galaxy. I år er forventninger kæmpe, og holdet kan egentligt kun skuffe. Hvis man kigger på holdet, så er de også virkeligt stærke, men man skal også spille Champions League og flere spillere skal til Gold Cup og må være væk i mindst en måned. Det er set før, at Champions League koster en del i ligaen. Sidste sæson var LA elendige, indtil de røg ud af Champions League og endte med at vinde ligaen.

 

Taylor Hall står i målet. Det er der ikke tvivl om, og han er en rigtig stærk spiller. Forsvaret er samme kæde, der sidste år nåede finalen. Denne gang er man et år ældre og mere erfaren, så kan de fortsætte deres succes? De har i hvert fald spillerne til det.

 

Midtbanen er hårdtarbejdende og fyldt med gode breddespillere. Boniak Garcia er en hårdarbejdende og spændende spiller, der er vigtig for dette hold, mens en ny spiller som Camargo også på sigt kan blive en stor gevinst for holdet.

 

I angrebet har man lavet en spændende handel. Omar Cummings har været plaget af skader de sidste sæsoner, men hvis han kan komme tilbage i form, så er han en af de bedste i ligaen. Hvis han finder formen og et godt samarbejde med Will Bruin, der formentligt bliver den anden mand, så er han en potentiel topscorer i år.

 

Houston er med andre ord et godt hold, der kun kan skuffe i denne sæson. Odds 13 hos William Hill virker spændende på dem, men man skal have Gold Cup og Champions League med i beregningerne.

 

Handler:

IN: D Eric Brunner (12/3, trade from Portland), F Omar Cummings (12/23, trade from Colorado) and F Jason Johnson (1/17, SuperDraft), MF Andrew Driver (2/20, loan from Heart of Midlothian)

 

OUT: M Colin Clark (12/3, Out of Contract), D Andre Hainault (1/10, Out of Contract), F Mac Kandji (1/10, Out of Contract), F Colin Rolfe (1/24, Waived), M Josue Soto (1/24, Waived), M Je-Vaughn Watson (2/19, traded to FC Dallas)

 

Profil: Omar Cummings

Der er så mange at vælge imellem, men nyindkøbte Omar Cummings ser spændende ud. Han døjer meget med skader, men når han er fit, så er han en topangriber, der kan blive en stor gevinst.

 

Montreal Impact:

Endnu et spændende hold. Deres første sæson i ligaen endte med en fin syvendeplads i ligaen, og man viste faktisk rigtigt godt spil til tider. Man har en stærk defensiv og hurtige offensive kræfter, og de bliver formentligt et farligt kontrahold i denne sæson. Man har ikke spillerne til at dominere kampene, men de er endnu et godt bud på et slutspilshold.

Donovan Rickets imponerede aldrig i sidte sæson på trods af store forventninger, og han er derfor væk. I stedet skal Troy Perkins vogte buret for Montreal, og det bliver rigtigt spændende. En glimrende målmand man har der.

 

Forsvaret ser rigtigt stærkt ud. Alessandro Nesta blev hentet ind i sidste sæson og skal have sin første fulde sæson i klubben. Det bliver formentligt Matteo Ferrari, der starter ved siden af ham, men man har også Nelson Rivas, der tidligere har spillet i Inter, der konkurrerer med gruppen.

 

Midtbanen bliver en femmandsmidtbane, hvor Patrice Bernier skal være den defensive og Felipe og Arnaud skal være det offensive bindeled. Justin Mapp var udmærket på kanten i sidste sæson, men heg har større forventninger til ham i denne sæson. Den anden kant er endnu en italierne, man har lejet i Bolgna. Andrea Pisanu hedder han, og han har masser af fart og skal blive spændende at følge.

 

Offensivt har man Marco di Vaio, der var spændende i sidste sæson. Han var godt med i spillet og kom frem til chancer, men han brændte alt for meget. Det skal ændres på i år, hvor man også har Andrew Wenger, der for alvor presser på for spilletid i hans anden sæson.

 

Montreal kan blive overraskelsen for mange i denne sæson, og odds 81 hos 188bet.com er ganske enkelt alt for højt. De har et spændende hold og vil presse godt på for slutspil.

 

Handler:

IN: M Andrea Pisanu (1/4/13 - loan from Bologna); F Andrés Romero (2/7/13 - loan from Tombense)

 

OUT: GK Greg Sutton (10/26/12 - retirement); F Eduardo Sebrango (11/1/12 - retirement); M Evan James (11/19/12 - option declined); D Shavar Thomas (12/3/12 - option declined); D Josh Gardner (12/5/12 - traded to Sporting KC); F Bernardo Corradi (12/7/12 - retirement); M Bryan Arguez (12/7/12 - waived); F Miguel Montano (12/7/12) - waived); M Lamar Neagle (1/27/13 - trade to Seattle)

 

Profil: Marco Di Vaio

Han skal til at afslutte de chancer, han kommer frem til. Nu gør han klar til en fuld sæson i ligaen, og det bliver rigtigt spændende at følge ham. Han vil have foden med i de fleste mål for Montreal, og derfor ser jeg ham også som den oplagte profil.

 

New England Revolution:

Der er store spørgsmålstegn ved det hold, der sluttede næstsidst i divisionen sidste sæson. De er nærmest det eneste hold, jeg næsten vil garantere, at vi ikke får at se i slutspillet i år. De har dog en spændende gruppe spillere, men jeg ser dem ikke som slutspilskandidater før næste sæson.

Shuttleworth og Reis er to gode målmænd, der vil kæmpe helt til første fløjt om pladsen. Det er en fin situation for Revs.

 

Hos forsvaret er backerne et stort spørgsmålstegn. De er ikke gode nok offensive, selvom Revs gerne vil bruge det. Det kostede meget sidste år, når man mistede bolden, og medmindre de har trænet meget på det i opstarten, så bliver det også et problem i år.

 

Benny Feilhaber er sendt til Kansas, og han efterlader et hul på midtbanen. Her skal Kalifa Cissé og Clyde Simms lukke det hul. Førstnævnte kom fra Bristol City inden sæsonen og virker til at være en spændende mand.

Jerry Bengtson blev hentet ind i sidste sæson, hvor han gjorde det rigtigt godt. Han skal fortsætte det niveau, og så har man nogle talentfulde spillere, der kan rotere omkring ham. Saer Sene, Diego Fagundez og Chad Barrett, hvor sidstnævnte dog har ry for at brænde mange chancer, er alle fine spillere, der skal konkurrere om den sidste plads.

 

New England Revolution er et spændende hold, men jeg har meget svært ved at se dem nå slutspillet. Det må jeg ærligt indrømme, og jeg ser dem som det svageste hold i en stærk række.

 

Handler:

IN: M Andy Dorman (11/15/12 - Right of first refusal signing – unattached), M Kalifa Cissé (11/19/12 - Discovery signing on free transfer from Bristol City), F Chad Barrett (12/14/12 - Re-Entry Draft Stage 2), M Scott Caldwell (12/21/12 - Homegrown), D José Gonçalves (01/04/13 - loan from FC Sion), D Andrew Farrell (1/17/13 - SuperDraft), F Matt Horth (1/25/13 - free), D Bilal Duckett (2/11/13 - free)

 

OUT: F Blake Brettschneider (11/19/12 - option declined), D Flo Lechner (11/19/12 - option declined), M Alec Purdie (11/19/12 - option declined), M Michael Roach (11/19/12 - option declined), M Fernando Cárdenas (11/30/12 - option declined), M Blair Gavin (11/30/12 - option declined), GK Tim Murray (11/30/12 - option declined), M Benny Feilhaber (12/11/12 - traded to Sporting KC)

 

Profil: Jerry Bengtson

Han er holdets profil og målscorer. Man vil bygge holdet op omkring ham, og det er vigtigt, at han kan stå distancen, hvis man vil nå slutspillet.

 

New York Red Bull:

Der er sket meget i New York siden sidste sæson. Hans Backe er væk fra trænerposten, mens man har skilt sig af med nogle spillere og hentet store profiler ind. Rafael Marquez er væk. Den tidligere Barcelona-spiller var skyld i meget postyr sidste sæson, hvor han nærmest ene mand ødelagde omklædningsrummet. Han er væk nu, og hvis man kan få styr på truppen, så er man en god kandidat til titlen i år.

 

Man har stjålet to nøglespillere fra Real Salt Lake. En af dem er Jamilson Olave, der virkeligt forstærker dette hold. Defensiven var et stort problem i sidste sæson, hvor Markus Holgersson slet kke kunne finde et ordentligt niveau. Det gjorde han dog mod slutningen af sæsonen, og hvis han kan fortsætte det, så står man virkeligt stærkt. H an kommer dog formentligt ikke til at starte efter handlen med Olave, der formentligt skal danne par med Heath Pearce.

 

På midtbanen kom Tim Cahill aldrig rigtigt i gang efter sin overraskende transfer i sidste sæson, men med nyindkøbet af Juniho, tror jeg Tim Cahill får en stor sæson. Bredden er ikke så stor, men man har også Dax McCarty, der er utroligt sikker på bolden. Det bliver spændende at se, hvordan de vil få plads til alle spillere.

 

Angrebet har mistet Kenny Cooper, der viste sin målfarlighed i sidste sæson. Sammen med Henry var han en utroligt farlig duo, men han var ikke så meget med i spillet. Med transferen af Espindola kan man skifte over til en 4-3-3, hvor angriberne kan spille meget flydende. Både Henry og Espindola kan spille på kanten, så de har rigtigt gode muligheder fremad på banen.

 

Jeg ser dette som et fantastisk hold. Det er min klare favorit til titlen i år, men desværre er oddset på dem også lavt. Omklædningsrummet har fået lidt mere ro, mens man har hentet tre store profiler ind. Det kan blive en meget god sæson for RB.

 

Handler:

IN: D Jámison Olave (12/3: trade/Real Salt Lake); F Fabián Espíndola (12/3: trade/Real Salt Lake); D Kosuke Kimura (12/3: trade/Portland Timbers); F Josué Martínez (12/6: trade/Philadelphia Union); GK Santiago Castano (12/11: Homegrown signing); F Amando Moreno (12/11: Homegrown signing); M Juninho Pernambucano (12/17: free/Vasco da Gama, Brazil); M Rubén Izquierdo (2/8: free/Charlton Athletic, England); M Eric Alexander (2/11: trade/Portland Timbers); M Jonny Steele (2/20: first right of refusal from Real Salt Lake); M Ian Christianson (2/22: SuperDraft, Georgetown University); M Michael Bustamante (2/22: Supplemental Draft, Boston University)

 

OUT: F Jose Angulo (11/19: option declined); F Jhonny Arteaga (11/19: option declined); F Corey Hertzog (11/19: option declined); M Jan Gunnar Solli (11/19: option declined); M Teemu Tainio (11/19: option declined); D Jonathan Borrajo (11/19: option declined); D Stephen Keel (11/19: option declined); D Tyler Ruthven (11/19: option declined); GK Bill Gaudette (11/19: option declined); GK Jeremy Vuolo (11/19: option declined); F Sébastien Le Toux (12/6: trade/Philadelphia Union); D Rafa Márquez (12/13: released); M Victor Palsson (1/4: contract terminated); M Joel Lindpere (1/4: trade/Chicago Fire); D Wilman Conde (1/23: contract terminated); F Kenny Cooper (2/4: trade/FC Dallas)

 

Profil: Thierry Henry

Der er mange, men man kommer simpelthen ikke uden om Henry. Både spil- og målmæssigt er han klart den bedste, og han er formentligt den bedste spiller nogensinde i MLS.

 

Philadelphia Union:

Philadelphia Union solgte sidste sæson allerede i opstarten. Man sendte flere dygtige spillere væk, og det blev da heller ikke nogen god sæson. Man missede slutspillet med stor afstand, men denne sæson er forhåbningerne større. Man har hentet den tidligere stjerne, Sebastien Le Toux, tilbage, mens også Jeff Parke og Conor Casey er kommet ind.

 

I målet har man stadig Zac MacMath, der er en ung, god målmand. Forsvaret ser også godt ud, og det er ikke blevet værre af at blive styrket med Jeff Parke, der har været en stor stjerne hos Seattle i flere sæsoner. Derudover ser Bakary Soumare ud til at være tilbage i topform, og de to skal danne et godt midterforsvar.

 

Midtbanen ser tvivlsom ud. Man har flere gode spillere, men alle hører normalt til på den centrale midtbane. Derfor kan man vælge at spille en 4-3-3, hvilket er mit umiddelbare gæt, da man simpelthen ikke har nok talent på kanterne.

I angrebet har man så Jack McInerney, Sebastien Le Toux og Antoine Hoppenot, der formentligt skal kæmpe om de to pladser omkring Conor Casey. Alle tre spillere har god hurtighed og kan afslutte godt, og angrebet ser ud til at være den stærkeste del af dette Union-hold.

 

Forhåbningerne er højere til dette hold i år, men man kan også kun skuffe. Hvis man ikke får det ventede udbytte i starten af sæsonen, kan fansene vende sig mod holdet og uroen brede sig.

 

Handler:

IN: ?F/M Sébastien Le Toux (12/6/12 - trade from New York);?D Jeff Parke (12/7/12 - trade from Seattle); F Conor Casey (12/14/12 - Re-Entry Draft Stage 2); F Aaron Wheeler (1/19/13 - transfer from KooTeePee); D Damani Richards (1/19/13 - free); M Alex Mendoza (1/24/13 - free)

 

OUT: M Gabriel Gomez (11/19/12 - option declined); D Porfirio Lopez (11/19/12 - option declined); F Krystian Witkowski (11/19/12 - option declined); M Zach Pfeffer (12/4/12 - loaned to Hoffenheim); F Josué Martínez (12/6/12 - traded to New York); D Carlos Valdes (1/15/13 – loaned to Independiente Santa Fe); D Damani Richards (2/20/13 - waived); M Alex Mendoza (2/20/13 - waived)

 

Profil: Jeff Parke

Offensivt har man mange gode kort på hånden, men denne handel af Jeff Parke kan vise sig at være en af sæsonens bedste. Jeff Parke har været rigtig god i Seattle i de sidste sæsonern, hvor han blev kåret til den bedste forsvarer i 2011 og 2012.

 

Sporting Kansas City:

Kansas så virkeligt gode ud i sidste sæson, men man fejlede alligevel til sidst. Hele holdet så skarpe ud, og man har kun skiftet lidt ud. Man skal dog være opmærksom på, at de også skal ud og spille Champions League, hvilket kan koste kræfter og point i ligaen.

 

I målet har man stadig Jimmy Nielsen, der blev kåret til årets bedste målmand i sidste sæson. Selvom han er blevet et år ældre, så er han stadig en god målmand.

 

Man har mistet Roger Espinoza, der er røget til Wigan, og Julio Cesar. Det kommer til at koste midtbanen, men man har hentet Benny Feilhaber ind, der er en god erstatning. Samtidigt har man draftet Mikey Lopez, der også kunne komme ind og få en god sæson. Samtidigt har man hentet Ike Opara ind til defensiven. Generelt er det meget stammen af det samme hold som sidste år, og derfor kan de også meget vel nå langt i år.

 

De har kvaliteten til at gå i slutspillet og nå langt, men Champions League koster dem. Derfor ser jeg dem ikke som en kandidat til Supporters Shield.

 

Handler:

IN:Josh Gardner (12/5/12 – trade from Montreal); M Benny Feilhaber (12/11/12 – trade from New England); D Ike Opara (12/12/12 – trade from San Jose); D Yann Songo’o (12/13/12); F Claudio Bieler (12/18/12 – transfer from LDU Quito); M Mikey Lopez (1/17/13 – SuperDraft)

 

OUT: Júlio César (11/19/12 – option declined); D Cyprian Hedrick (11/19/12 – option declined); D Neven Markovic (11/19/12 – option declined); D/M Konrad Warzycha (11/19/12 – option declined); D Michael Harrington (12/3/12 – traded to Portland); D Korede Aiyegbuse (12/3/12 – option declined); M Luke Sassano (12/3/12 – option declined); M Roger Espinoza (1/4/12 – transfer to Wigan Athletic) – Kei Kamara

 

Toronto FC:

Toronto havde en forfærdelig sæson sidste år. Man tabte de første otte kampe og endte også sidst i ligaen på trods af en god slutspurt, der dog endte, da Danny Koevermanns fik en alvorlig skade. I år har man så en ny træner, nemlig Ryan Nelson, der sidste sæson trak sig tilbage fra fodbold. Den rutinerede tidligere forsvarsspiller kan måske få styr på det forsvar, der har kostet Toronto mange point. Koevermanns er stadig ude og kommer ikke tilbage før slutningen af juni, men hvis man kan holde sig kørende indtil da, så ser man virkeligt farlige ud.

 

I målet har man Stefan Frei, der er en virkelig spændende målmand, der desværre sad ude hele 2012. Han har selv sagt, at skaden har gjort ham bedre og stærkere, og hvis det er sagen, så har Toronto en virkeligt god målmand.

 

I forsvaret har man hentet Danny Califf, der kommer med noget rutine til en eller ung bagkæde. Selvom bagkæden er ung, så er den virkelig også talentfuld. Califf tager pladsen i midterforsvaret, hvilket giver Frings mulighed for at komme frem på midtbanen (hvor han dog formentligt skal agere reserve), mens Eckersley kommer ud på højrebacken, hvor han er bedst.

Júlio César er kommet ind for at styrke midtbanen, hvilket virkeligt er en spændende handel. Mens Torsten Frings kæmper for at blive klar, skal Cesar danne duo med Terry Dunfield, der virkelig var en spændende spiller sidste sæson. Det bliver spændende at se, hvordan de to klarer det, mens man også har fået en spændende spiller i draften. Han hedder Kyle Bekker, og ham kommer vi til at høre meget til i fremtiden.

 

Helt fremme er Koevermanns som sagt stadig ude indtil juli. Her har man hentet Justin Braun ind, der tidligere har vist målfarlighed, når han fik chancen. Sammen med ham bliver det formentligt Luis Silva, som jeg ser mere som en offensiv midtbanespiller. Det kan derfor ses mere som en 4-5-1, men med to offesive kanter, især Lambe, så ser det stadig stærkt ud.

 

Jeg har store forhåbninger til dette hold, der meget vel kan ende som sæsonens overraskelse. Odds 90 hos Unibet er spillet, og der kommer også et brugertip her.

 

Handler:

IN: F Justin Braun (12/3/12 - trade from Real Salt Lake); GK Joe Bendik (12/12/12 - trade from Portland); D Danny Califf (12/14/12 - Re-Entry Draft Stage 2); D Gale Agbossoumonde (12/20/12 - weighted lottery); M Júlio César (1/15/2013 - free); M Kyle Bekker (1/17/13 - SuperDraft); F Emery Welshman (1/17/13 - SuperDraft).  

 

OUT: D Adrian Cann (11/15/12 - option declined); D Ty Harden (11/15/12 - option declined); D Dicoy Williams (11/15/12 - option declined);M Oscar Cordon (11/15/12 - option declined); F Nicholas Lindsay (11/15/12 - option declined); F Keith Makubuya (11/15/12 - option declined); M Aaron Maund (12/3/12 - traded to Real Salt Lake); M Eric Avila (12/3/12 - out of contract); F Ryan Johnson (12/12/12 - trade to Portland); GK Milos Kocic (12/12/12 - trade to Portland); F Joao Plata (1/30/13 - trade to Real Salt Lake); F Eric Hassli (2/4/13 - trade to FC Dallas).

 

Profil: Kyle Bekker

Ja, han er rookie og skal i gang med sin første sæson. Men jeg har været utroligt imponeret af ham i opstarten, og han vil komme til at blive starter i denne sæson. Han bliver en fantastisk spiller.

 

Bud på stillingen:

1.      New York

2.      Houston Dynamo

3.      Sporting Kansas City

4.      DC United

5.      Toronto FC

6.      Chicago Fire

7.      Columbus Crew

8.      Montreal Impact

9.      Philadelphia Union

10.  New England Revolution

 

Puha. Eastern Conference ser uhyggeligt stærk ud i år, og ni hold ser jeg egentligt som mulige slutspilskandidater. Det bliver utroligt spændende, og jeg ville egentligt gerne have haft plads til de ni første hold, men det kan jeg desværre ikke.

Seneste blogs fra MrSand
01/03-2013 02:27 MLS 2013 optakt - Eastern Conference
27/02-2013 10:31 MLS 2013 optakt - Western Conference
20/10-2011 19:51 Thierry Henry - fair udvisning?
17/03-2011 21:22 NHL Playoff

Brugerprofil

MrSand MrSand er offline

25 år
Fra Vedbæk
Bruger siden 2. februar 2011


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 89%
Balance 0.00 0.00 0.00 -63.36
Hitrate 0/0 0/0 0/0 180/554
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere 

Detaljeret statistik

 

Amerikansk fodbold

USA - NFL
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
11.95
0/0
0/0
0/0
3/14
Total
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
11.95
0/0
0/0
0/0
3/14
 

Fodbold

Danmark - Superligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
England - Premier League
0%
0%
0%
320%
0.00
0.00
0.00
4.40
0/0
0/0
0/0
1/2
Italien - Serie A
0%
0%
0%
250%
0.00
0.00
0.00
1.50
0/0
0/0
0/0
1/1
Klub Venskabskampe
0%
0%
0%
330%
0.00
0.00
0.00
2.30
0/0
0/0
0/0
1/1
Portugal - SuperLiga
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Spanien - Primera (Liga BBVA)
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyskland - 2. Bundesliga
0%
0%
0%
155%
0.00
0.00
0.00
1.10
0/0
0/0
0/0
1/2
US Open Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
USA - Major League Soccer
0%
0%
0%
57%
0.00
0.00
0.00
-61.32
0/0
0/0
0/0
31/142
USA Major League Soccer
0%
0%
0%
98%
0.00
0.00
0.00
-3.47
0/0
0/0
0/0
59/159
Total
0%
0%
0%
81%
0.00
0.00
0.00
-60.49
0/0
0/0
0/0
94/312
 

Ishockey

USA
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
USA - NHL
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
-15.82
0/0
0/0
0/0
82/227

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt