Blog » MLB - National League Championship Series

MLB - National League Championship Series
Af Reck Brown, Fre. 11. okt. 2013, 03:34
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (12) Til kommentarer

De to deltagere i National League Championship Series (NLCS) er nu fundet: førsteseedede St. Louis Cardinals møder tredjeseedede Los Angeles Dodgers. Sidstnævnte er af bookmakerne udnævnt som favorit til en plads i World Series, men serien tegner nu til at kunne blive en ganske jævnbyrdig affære, som snildt ville kunne tippe til Cardinals' fordel. Begge hold udviste lidt svaghedstegn i de netop overståede National League Division Series: Cardinals' offense var ikke superskarpt, og Dodgers' startende pitchere levede ikke helt op til forventningerne. Dodgers vandt 4 af de 7 indbyrdes møder i den regulære sæson, og kan de gentage den bedrift, bliver det holdet fra Californien, som snupper billetten til World Series.

 

St. Louis Cardinals

 

Cardinals’ Division Series - et resumé

Som førsteseedede og dermed med hjemmebanefordel tog St. Louis Cardinals imod fjerdeseedede Pittsburgh Pirates. Kun tre sejre adskilte de to divisionsrivaler, som allerede havde mødt hinanden 19 gange i løbet af den regulære sæson, hvor de helt til det sidste kæmpede om Central Division-titlen, som Cardinals løb af med. I den første kamp i Division Series startede Cardinals med Adam Wainwright på mounden, og det blev en meget ulige kamp, hvor Wainwright over 7 innings tillod blot tre hits og et enkelt run i form af et home run. Startende pitcher Burnett for Pirates tillod hele 7 runs i 2. inning og sendte dermed sig selv ud af kampen og Pirates mod et sikkert 1-9 nederlag. Ligesom 14 af deres indbyrdes opgør i den regulære sæson blev afgjort med mindst 4 runs, således fortsatte de to hold også mod hinanden i postseason, og i kamp nr. 2 blev det ikke meget anderledes. Pirates snuppede en 7-1 sejr mod et Cardinals-hold, som aldrig fik fat på rookie Gerrit Coles pitches og dermed ikke præsterede mere end 4 hits og et enkelt run. Lance Lynn på mounden for Cardinals nåede kun til en enkelt out i 5. inning, inden han måtte forlade højen med 5 earned runs til Pirates på samvittigheden. Han havde ellers været stærk på hjemmebane i den regulære sæson - ERA 2.82 og 9-3 i 16 starter - men kunne altså ikke styre sig igennem Pirates’ battere.

     Serien rejste til Steel City, og Pirates havde dermed ved stillingen 1-1 i serien fået fat på hjemmebanefordelen. I kamp 3 fik de fuldt udbytte af den fordel og vandt en jævnbyrdig kamp, hvor hjemmestærke og nærmest uovervindelige Liriano på mounden havde været med til at sikre en 2-2 stilling i opgøret, da han forlod kampen efter 6. inning. Cardinals startede med Joe Kelly, som i den regulære sæson havde snuppet to sejre i to starter på PNC Park og kun tilladt 8 hits og et enkelt run over 14 innings, og han viste endnu en gang, at han befinder sig godt i Pittsburgh. Noget uforståeligt valgte Cardinals’ manager, Mike Matheny, at sende rookie reliever Carlos Martinez (ERA 4.56 i 20 kampe som reliever) på banen ved stillingen 3-3 i 8. inning, og det viste sig også at være en usmart beslutning, da Martinez tillod to runs, hvilket gav slutstillingen 5-3 til Pirates, som dermed havde to muligheder for at snuppe serien og en plads i NLCS. De forpassede dog den første chance, da Cardinals med rookie Michael Wacha på mounden i kamp 4 tog hjemmebanefordelen tilbage og sikrede sig en kamp nr. 5 i St. Louis. Wacha var ganske enkelt imponerende: han havde et perfect game kørende indtil 6. inning, og en no-hitter et stykke ind i 8. inning, og Pirates fik intet mere end det ene hit og det dertil hørende home run, som Wacha tillod. En på papiret lidt snæver 2-1 sejr til Cardinals, men Pirates var egentlig langt fra at få noget ud af kampen. Førnævnte Martinez fik i øvrigt rejst sig og lavede en kort, fejlfri optræden, efter Wacha havde forladt kampen. Cardinals' stærke pitching kan man fornøje sig med her.

     Tilbage i St. Louis og kamp nr. 5 var der lagt op til en hård duel på mounden, da Cardinals sendte Wainwright på banen over for Pirates’ Cole - de to vindere af henholdsvis kamp nr. 1 og 2. Cole gjorde det sådan set fint og tillod blot 3 hits og 2 runs over 5 innings, men når Wainwright pitcher sig igennem alle 9 innings og ikke giver mere end 8 hits og et enkelt run fra sig, så er det bare ikke nok. 6-1 sejrede Cardinals med, i en kamp hvor to 2-run home runs til Cardinals blev afgørende (Freeses kan ses her og Adams’ kan ses her), da Pirates blot tillod et enkelt hit mere til Cardinals, end de otte de selv fik fat i.

 

Mulige startende pitchere i NLCS

 

Michael Wacha - højrehåndet

22-årige Wacha debuterede i MLB d. 30. maj i år og nåede 9 starter i den regulære sæson, hvilket gav ham en ERA på 2.83 og en 3-1 record i den henseende. Han blev også brugt som reliever i 6 kampe, men det ser nu ikke ud til, at det er i den rolle, han kommer til at gøre sig bemærket her i NLCS. Efter hans imponerende præstation i kamp 4 mod Pirates kan der ikke herske tvivl om, at han kommer til at starte mod Dodgers, som han dog endnu ikke har mødt. Det giver sig selv, at han derfor heller ikke har pitchet på Dodger Stadium, og selvom der ikke ligger megen data bag hans ude- og hjemme-ERA, kan man dog alligevel notere sig, at han i 10 kampe (heraf 6 som starter) på hjemmebane var 2-1 med en ERA på 2.15, mens han på udebane var 2-0 i 5 kampe (heraf 3 starter) med en ERA på 4.34. Kampen mod Pirates var jo netop på udebane, men det kunne også tænkes, at PNC Park passede ham perfekt, og det er så spørgsmålet, hvordan han vil have det på Dodger Stadium. Det ”sikre” valg kunne umiddelbart synes at lade ham starte kamp 2 på Busch Stadium.

 

Adam Wainwright - højrehåndet

I sin ottende sæson i MLB står 32-årige Wainwright på tærsklen til sin anden World Series-deltagelse. Han var som reliever med til at vinde World Series for Cardinals i 2006, men var skadet igennem hele 2011-sæsonen, hvor Cardinals snuppede deres ellevte World Series-titel. Wainwrights all time ERA er på 3.11 for 248 kampe, heraf 185 starter, og hans record lyder på 99 sejre og 57 nederlag. I denne sæson er han 19-9 (gav en delt førsteplads sammen med Jordan Zimmermann (Nationals)) i NL med en ERA på 2.94 i 34 kampe (alle som starter). Halvdelen af disse kampe har han pitchet hjemme på Busch Stadium, hvor han var 9-6 med en ERA på 2.53. Hans ude-record var bedre (10-3), mens hans ERA var noget dårligere (3.36). Siden 2006 har han mødt Dodgers 13 gange (10 kampe som starter) og har en record på 4-4 og en ERA på 3.10, som faktisk er identisk med hans all time ERA som starter. I denne sæson har han haft en enkelt kamp imod dem, hvor han i starten af august på hjemmebane tillod 7 hits og 3 runs over 7 innings med et nederlag til følge, i en kamp som Dodgers vandt 3-2 med Greinke på mounden. Wainwright er 1-2 i 6 kampe (5 starter) med en ERA på 5.16 på Dodger Stadium. Det er dog i den henseende værd at bemærke, at han tilbage i 2007 tillod 8 runs i næsten 3 innings, hvilket i den grad er med til at hive hans ERA i vejret. Seneste besøg var i 2012, hvor han fik en no-decision efter 6 innings med 5 hits og 2 runs.

 

Joe Kelly - højrehåndet

Kelly er i gang med sin blot anden sæson i MLB, hvor han indtil nu har været en del af både den startende rotation og Cardinals’ bullpen. Han er 15-12, ERA 3.08, i 61 kampe, heraf 31 som starter. I denne sæson er den 25-årige californier 10-5 med en ERA på 2.69 for 37 kampe, heraf 15 starter, og han har været bedst på udebane, hvor han var 5-1, ERA 2.07, i 19 kampe (7 starter). Hjemme blev hans record på 5-4 med en ERA på 3.29 i 18 kampe, hvoraf han startede de 8 på mounden. Kelly har i sine to sæsoner været bedst som starter, hvor han i 31 kampe er 13-9 og har en ERA på 3.03. Los Angeles Dodgers har han indtil videre mødt 4 gange og har været startende pitcher i de 3 af kampene. 1-1 lyder hans record på; en ERA på 3.72. Hans eneste start mod Dodgers i denne sæson var i starten af august, hvor han i lidt over 5 innings tillod 6 hits og blot et enkelt run og blev efterfølgende noteret for sejren, da Cardinals vandt kampen 5-1 og dermed brød Dodgers’ udebanesejrsrække på 15 kampe (Kershaw startede i øvrigt på mounden for gæsterne). Kelly har ikke så gode minder fra Dodger Stadium, hvor han i sidste sæson startede i en enkelt kamp og tillod 4 hits og 3 runs over 5 innings, mens han i år kom ind i en enkelt kamp som reliever og tillod 5 hits og 2 runs over 3 innings. Samlet giver det ham en ERA på 5.63 på Dodger Stadium.

 

Lance Lynn - højrehåndet

26-årige Lynn har haft en lidt blandet sæson, hvor han sluttede 15-10 for 33 kampe og med en ERA på 3.97 - en anelse over hans totale ERA på 3.82. Han sluttede dog sæsonen stærkt af og var 2-1 med en ERA på 2.12 for fem kampe i september. ”Ude godt, men hjemme bedst” passer vist meget godt på Lynns 2013-sæson, hvor han på Busch Stadium var 9-3, ERA 2.82, for 16 kampe, mens han væk fra de trygge rammer var 6-7, ERA 5.15, i 17 kampe. Det var dog ikke noget han i første omgang førte med sig ind i playoffs, da han i kamp 2 hjemme mod Pirates tillod 7 hits og 5 runs i lidt over 4 innings. Baseret alene på tidligere meritter mod Dodgers må Lynn være selvskrevet som starter. Han har mødt dem 3 gange (alle på Dodger Stadium) og har en 2-0 record og en ERA på 2.50. I slutningen af maj pitchede han 6 innings mod Dodgers og tillod 2 hits og ingen runs. Det skal dog siges, at Dodgers på det tidspunkt lignede alt andet end en playoffkandidat, endsige en seriøs bejler til World Series-titlen. Lynn kunne dog alligevel godt ligne et seriøst bud på en starter i kamp 3 eller 4.

 

Shelby Miller - højrehåndet

Efter debuten i slutningen af sidste sæson har den 22-årige texaner i sin første hele sæson vist aldeles lovende takter: 15-9 i 31 starter og med en ERA på 3.06 er mere end godkendt. Hjemme på Busch Stadium har han været dominerende i sine 16 starter, hvor han kan fremvise en 10-3 record og en ERA på 1.75, mens han har været noget under niveau på udebane med en 5-6 record og en ERA på 4.57 for 15 kampe. Han fik ikke nogen starter mod Pirates, men fik dog et enkelt indhop som reliever, hvilket ikke gik så godt, da han tillod et home run i 8. inning i kamp nr. 2. Til hans forsvar skal det siges, at kampen for det første syntes afgjort på det tidspunkt (Cardinals var bagud 1-6), og at det for det andet syntes en anelse spøjst at sætte ham ind som reliever, når han udelukkende havde været brugt som starter i den regulære sæson. Han er startet på mounden mod Dodgers to gange i år: i slutningen af maj tillod han 7 hits og 3 runs i lidt over 5 innings på Dodger Stadium; i august nåede han blot at kaste to pitches, inden han blev ramt på albuen af et line drive og måtte udgå. På Dodger Stadium er han 1-0 med en ERA på 4.26 for to kampe: ovennævnte 5 innings og så en indsats som reliever i 2012-sæsonen.

 

Los Angeles Dodgers

 

Dodgers’ Division Series - et resumé

 

På trods af hjemmebanefordel formåede Atlanta Braves ikke for alvor at true Dodgers. Med Clayton Kershaw på mounden i den første kamp styrede Dodgers næsten begivenhederne fra start til slut. Igennem 7 solide innings tillod Kershaw blot 3 hits og et enkelt run og diskede op med hele 12 strikeouts i en sikker 6-1 sejr. I kamp nr. 2 leverede Zack Greinke en absolut godkendt præstation, hvor han over 6 innings kun tillod 4 hits og 2 runs. Dodgers' offense leverede dog ikke mod en stærkt pitchende Mike Minor for Braves, og på trods af et 2-run home run i 8. inning kom Dodgers ikke tættere på end slutresultatet 4-3 til Braves. Sidstnævnte diskede dog også op med indtil flere afgørende double plays (to runners ud i samme spil - Atlanta Braves double play), og Dodgers var bestemt ikke uden muligheder i kampen, hvilket 10 hits mod Braves 6 også vidner om.

     Serien flyttede herefter til Dodger Stadium i Los Angeles, hvor Hyun-Jin Ryu startede på mounden og ikke fik mere end 3 innings, hvor han tillod 4 runs, hvilket på det tidspunkt førte til stillingen 4-4. Herefter kom Chris Capuano på banen og holdt Braves fra fadet i de næste 3 innings, mens Dodgers' offense leverede 6 runs på vejen mod en sikker 13-6 sejr. Kamp 4 blev en tæt affære, hvor Dodgers’ manager, Don Mattingly, valgte at starte med Kershaw endnu en gang. Kershaw leverede 6 gode innings og tillod ingen earned runs, men det blev dog til 2 runs alligevel, og han kunne nok ikke se sig helt fri for også at have sin andel deri. Dodgers’ defense lavede i den grad også nogle banale fejl, som lukkede Braves ind i kampen igen, efter Carl Crawford i to omgange ellers havde sendt bolden ud over væggen og sørget for en 2-0 føring til hjemmeholdet. Bagud 2-3 slog Juan Uribe til i 8. inning og lavede et 2-run home run, som Braves ikke havde noget svar på, og dermed vandt Dodgers kampen 4-3 og serien 3-1.

 

Mulige startende pitchere i NLCS

 

Clayton Kershaw - venstrehåndet

National Leagues ubetinget bedste pitcher i den regulære sæson med en ERA på 1.83 for 33 kampe. Kershaws 16-9 record siger noget om, at han ikke altid har fået ordentlig run support, da hans ERA ret beset burde have ført til en langt bedre record. I blot tre kampe har han tilladt mere end 7 hits, og kun 3 gange mere end 3 runs. Ti gange har han ikke tilladt et eneste run, og kun i en enkelt af disse kampe pitchede han under 7 innings. Han er startet stærkt i postseason og har pitchet i to kampe, hvor han samlet har tilladt 6 hits over 13 innings og et enkelt earned run, hvilket giver ham en postseason ERA på 0.69. Hjemme på Dodger Stadium var han 8-6 i den regulære sæson med en ERA på 1.54 for 17 kampe, mens han på udebane tillod en anelse mere og endte med en ERA på 2.14 (stadigvæk bedre end den næstbedste ERA for hele sæsonen (Marlins’ Jose Fernandez på 2.19)) og en record på 8-3 for 16 kampe. 25-årige Kershaw har dog haft sine problemer med Cardinals: i 12 kampe siden sin MLB-debut i 2008 har Kershaw en 4-5 record og en ERA på 3.75 mod sangfuglene. I to kampe (en ude og en hjemme) i denne sæson er han 0-2 med en ERA på 4.15; samlet betød det 13 hits (over lige så mange innings) og 6 runs. Han klarede sig faktisk bedst på Busch Stadium, hvor han tillod 6 hits og 2 runs over 6 innings i en kamp i starten af august.

 

Zack Greinke - højrehåndet

I sin første sæson for Dodgers har 29-årige Greinke præsteret sin næstbedste sæson siden debuten i 2004: en 15-4 record og en ERA på 2.63 for 28 kampe. Han blev noteret for nederlaget i kamp 2 mod Braves, hvor han over 6 innings tillod 2 runs. I 14 hjemmekampe er han 8-2, ERA 2.11; 14 udekampe gav en 7-2 record og en ERA på 3.21. I denne sæson er det blevet til et enkelt møde med Cardinals, hvor han på udebane snuppede sejren, da han tillod 8 hits og 2 runs i lidt over 6 innings i en Dodgers’ sejr på 3-2. All time er han 8-3 (ERA 3.10) i 12 kampe (heraf 10 starter) mod Cardinals, og 2 af de 3 nederlag er faktisk at finde i hans to første sæsoner i MLB, altså 2004 og 2005. For 5 kampe (heraf 4 starter) på Busch Stadium kan han fremvise en ERA på 2.28 og en 3-1 record. Hans eneste nederlag på Busch Stadium - og hans seneste til Cardinals - kom i 2011, hvor han over 7 innings tillod 8 hits og 2 runs. Dengang pitchede Greinke for Milwaukee Brewers.

 

Hyun-Jin Ryu - venstrehåndet

En ellers flot debutsæson i MLB fik et langt nøglerids i lakken, da 26-årige Ryu fra Sydkorea debuterede i postseason på hjemmebane mod Braves. Over 3 innings tillod han 6 hits og 4 runs, men slap af sted med en no-decision, da stillingen på det tidspunkt var 4-4. I den regulære sæson startede han i 30 kampe: 15 kampe på Dodger Stadium gav en 7-4 record og en ERA på 2.32; ligeledes gav 15 udekampe en 7-4 record, men med en noget højere ERA på 3.69. Det er blevet til et enkelt opgør mod Cardinals, hvor Ryu på udebane leverede 7 solide innings. Her tillod han kun 5 hits og ingen earned runs, hvilket naturligvis giver ham en ERA på 0.00. Han blev også tilskrevet sejren, da Dodgers vandt kampen 5-1.

 

Ricky Nolasco - højrehåndet

30-årige Nolasco kom til Dodgers fra Miami Marlins midt på sæsonen og har siden sin ankomst pitchet i 16 kampe, heraf 15 som starter, hvilket har givet ham en 8-3 record, ERA 3.52. I sine tre sidste starter i den regulære sæson var han mildest talt dårligt kørende og tillod i alt 24 hits og 17 runs over blot 12 innings. I Dodgers-trøjen har han pitchet en enkelt kamp mod Cardinals på Busch Stadium, hvor han ikke tillod et eneste earned run (3 runs blev det dog til) over 5 innings. All time er han 3-4, ERA 3.84, i 11 kampe (10 starter) mod Cardinals; på Busch Stadium er han 2-2 i 5 kampe med en ERA på 4.67, men har i de seneste 11 innings fordelt over to kampe de seneste to sæsoner ikke tilladt et eneste earned run.

 

Chris Capuano - venstrehåndet

I en alder af 35 år fik Capuano sin postseasondebut, da han afløste Ryu i kamp nr. 3. Over 3 innings tillod han ingen hits og ingen runs, og han har dermed lagt en seriøs ansøgning på Mattinglys bord angående en plads i rotationen i serien mod Cardinals. Han har dog været lidt svingende i den regulære sæson og har i fire optrædener som reliever gjort det bedst, hvor han i næsten 5 innings blot har tilladt 4 hits og ingen runs. Han har spillet 24 kampe (heraf 20 som starter), hvilket har givet ham en 4-7 record og en ERA på 4.26. All time mod Cardinals er han 5-7 i 18 kampe (17 som starter) med en ERA på 6.00. De tre seneste sæsoner har det faktisk været værre, hvor han over 4 kampe er 0-2 med en ERA på 9.33, hvilket ikke ligefrem taler for, at han skal være på mounden i denne serie. I 5 starter på Busch Stadium er han 0-4, ERA 8.20.

 

Hvem indløser billet til World Series?

 

I skrivende stund har Cardinals meldt ud, at Joe Kelly starter i kamp 1, Michael Wacha i kamp 2 og Adam Wainwright i kamp 3. Dermed kan sidstnævnte tidligst komme i betragtning til kamp 6, og vil nok kun blive brugt der, hvis det er absolut nødvendigt. Det skal blive interessant at se, om Matheny vil benytte Lance Lynn eller Shelby Miller i kamp 4, men det bør dog være sikkert, at kun én af dem bliver taget i brug, og dermed ser det ud til, at Kelly eller Wacha skal starte i kamp 5, alt efter hvordan serien er forløbet indtil da.

     Dodgers starter med Zack Greinke på mounden i kamp 1 og Clayton Kershaw i kamp 2, men har endnu ikke meldt noget ud mht. kamp 3. At Ryu underpræsterede i NLDS mod Braves har sandsynligvis givet noget usikkerhed, og noget tyder på, at Dodgers godt kunne finde på at presse mest muligt ud af Kershaw, som selv virker klar til at spille på kun 3 dages ”rest”. Dermed kan han være i spil til kamp 5, og Greinke vil kunne bruges i kamp 4. Det virker ikke usandsynligt, at Dodgers gentager formlen fra serien mod Braves og starter med Ryu i kamp 3, for så at have Capueno klar i kulissen, hvis det skulle blive nødvendigt. En tremands-rotation synes at være den bedste løsning.

 

Vurderet ud fra kampene i Division Series synes Cardinals faktisk at være bedst stillet mht. de startende pitchere. Ingen tvivl om at Kershaw er ligaens bedste, men han kan ikke alene gøre det. På trods af hans knap så gode statistik mod Cardinals, tror jeg nu nok, han kommer til at levere varen, men han kan sagtens få det svært mod Wacha, hvis ikke Dodgers' offense stepper op. Nøglen til succes for Dodgers kan faktisk komme til at ligge hos Greinke, som endnu ikke har vundet en kamp i postseason (to optrædener indtil nu). Skulle serien blive presset ud i en syvende kamp, bliver det sandsynligvis Greinke, som starter på mounden.

 

Med udelukkende højrehåndede pitchere til at starte har Cardinals givet Dodgers en lille fordel. I den regulære sæson battede de nemlig .268 mod højrehåndede pitchere, mens de var lidt dårligere mod venstrehåndede med et batting average på .253. Alt i alt var Dodgers' offense dog ikke prangende, og med 649 scorede runs rakte det blot til en 7. plads i NL i den henseende. På førstepladsen havnede Cardinals, som scorede intet mindre end 783 runs - næsten 80 runs mere end Colorado Rockies på andenpladsen. Cardinals’ offense virkede dog ikke prangende i serien mod Pirates, men det skal retfærdigvis siges, at Pirates også er i besiddelse af NL’s næstbedste bullpen og MLB’s femtelaveste ERA for startende pitchere. Til gengæld var de der, når det gjaldt, som feks. i kamp 4 hvor Matt Holliday leverede det afgørende 2-run home run, eller i kamp 5 hvor Freese og Adams hver fik sat et par runs på tavlen.

     Rent faktisk formåede Dodgers at score 26 runs i 4 kampe mod Braves - MLB’s laveste ERA for relievers og sjettelaveste for startere - hvilket er 5 runs mere, end Cardinals scorede i 5 kampe mod Pirates. Yasiel Puig har været en åbenbaring i denne sæson, og han har også allerede sat sit præg på postseason med et batting average på .471. Carl Crawford (.353 og 3 home runs (lavede 6 home runs over 116 kampe i den regulære sæson)) og Juan Uribe (.375 og 2 home runs) har ligeledes været i hopla, og kan de fortsætte deres gode form bør de volde Cardinals’ pitchere store problemer.

 

Hvis Dodgers’ offense fortsætter med at producere runs på samme niveau, som de har gjort i postseason indtil nu, så bør de vinde duellen mod Cardinals’ offense. Eksempelvis har Cardinals’ Matt Carpenter, som i den regulære sæson battede .318, været aldeles fraværende indtil nu i postseason (.053). Holliday synes så småt at være ved at vågne op, mens Beltran ikke gjorde meget væsen af sig i kamp 4 og 5.

 

En umiddelbar vurdering må blive den, at serien kommer til at byde på minimum 6 kampe. Hvis Greinke kommer godt fra start, bliver det svært for Cardinals, og Dodgers bør da være klare favoritter til at vinde serien. Omvendt vil en skidt start fra Greinkes side åbne op for, at Cardinals’ offense kommer i gang, og jeg har svært ved at forestille mig, at Cardinals’ startende pitchere skulle gå så meget i stå, at de kommer til at blive den afgørende faktor i negativ retning (set fra Cardinals’ side, naturligvis). I hvad der har potentialet til at blive en tæt og spændende serie, synes afgørelsen at hvile hos Dodgers’ startende pitchere.

 

Første kamp i serien spilles kl. 02:30 natten til lørdag.

Seneste blogs fra Reck Brown
23/10-2013 11:48 MLB - World Series 2013
11/10-2013 03:34 MLB - National League Championship Series
30/09-2013 03:59 MLB - optakt til wildcardkampene

Brugerprofil

Reck Brown Reck Brown har deaktiveret visning af online/offline status

Bruger siden 19. januar 2012


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 97%
Balance 0.00 0.00 0.00 -2.18
Hitrate 0/0 0/0 0/0 26/67
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens brugertipper. Klik for at læse mere

Detaljeret statistik

 

Amerikansk Fodbold

USA - NFL
0%
0%
0%
430%
0.00
0.00
0.00
3.30
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
430%
0.00
0.00
0.00
3.30
0/0
0/0
0/0
1/1
 

Baseball

USA - MLB
0%
0%
0%
188%
0.00
0.00
0.00
14.08
0/0
0/0
0/0
13/16
Total
0%
0%
0%
188%
0.00
0.00
0.00
14.08
0/0
0/0
0/0
13/16
 

Basketball

Danmark - Canal Digital Ligaen
0%
0%
0%
300%
0.00
0.00
0.00
2.00
0/0
0/0
0/0
1/1
USA - NBA
0%
0%
0%
61%
0.00
0.00
0.00
-13.61
0/0
0/0
0/0
9/35
Total
0%
0%
0%
68%
0.00
0.00
0.00
-11.61
0/0
0/0
0/0
10/36
 

Fodbold

Champions League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Danmark - Superligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
England - FA Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Holland - Eredivisie
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Schweiz - Challenge League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Spanien - Primera Division
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-6.00
0/0
0/0
0/0
0/6
 

Ishockey

USA - NHL
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.05
0/0
0/0
0/0
2/6
Total
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.05
0/0
0/0
0/0
2/6
 

Tennis

Challenger turneringer
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
WTA Tour
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt