Blog » MLB 2011 – som jeg ser det

MLB 2011 – som jeg ser det
Af US Sports, Søn. 6. feb. 2011, 19:01
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (11) Til kommentarer

Det er ikke altid en fordel at være hård, når man ytrer sin mening. Vi var blot 1½ måned inde i sidste sæson da jeg fik kaldt BOS Red Sox for det dårligste Red Sox hold i +10 år. Jeg vurderede kort og godt, at truppen var for smal i forhold til deres skader – særligt for så stort et franchise.

Boston gjorde min påstand til skamme med 85 sejre og ved at være det næstmest scorende franchise i sidste sæson. Mon ikke det er derfor, at jeg ikke er ansat til at drafte spillere.

 

Vi har sikkert allesammen eksempler på dårlige vurderinger, og indledningen er blot et af mine egne. Jeg bringer eksemplet frem som advarsel til den efterfølgende ultrakorte gennemgang af MLB holdene for upcoming season (2011).

 

Da jeg startede min gennemgang af holdene og deres offseason signings, så lugtede alt af en world series sejr til Phillies – Pludselig indstiller Yankees pitcher Andy Pettite karrieren, og så lugter samme World Series ikke længere af Phillies, den stinker af det. Fy for pokker hvor den stinker. Jeg har alligevel placeret mit bud andetsteds men mere om det senere.

 

*****AL East*****

 

TB Rays

Rays franchise har altid handlet om talentudvikling, og sidste års fantastiske sæson med divisontitlen foran de store franchises fra Yankees og Red Sox, har ikke ændret på filosofien. Ud med veteranerne og ind med nye talenter.

 

Der er sagt farvel til et hold af spillere, som alene kan hjælpe mange franchises godt på vej mod World Series: W. Aybar, C. Crawford, R. Soriano, D. Wheeler, C. Pená, B. Hawpe og S. Bartlett er de mest prominente på listen.

 

Tilgengæld har de signet..... ingen. Det passer naturligvis ikke helt, for de har jo signet ud fra franchisefilosofien, hvilket betyder nye talenter til deres farmer hold.

 

Det er naturligvis svækket i forhold til sidste sæson, men afløserne har allerede vist, at de er mere end klar til at overtage fra de etablerede veteraner, og jeg synes ikke deres offensiv/batting ser så skidt ud, som man kunne forvente når man kigger de spillere, som de har skilt sig af med.

 

Bullpen er derimod a mess. Alle mand er væk og de skal ikke blot sammensætte en helt ny bullpen, de skal først signe den. Jeg læste et sted, at de havde brugt deres bullpen i ca. 125 save innings sidste år (Hvor man fører med mindre end der er battere tilbage hos modstanderen), og af de innings var der blot ca. 25 innings tilbage i deres nuværende bullpen.

- Kort fortalt så betyder det, at man i 125 innings har været foran med f.eks. 1 run i 9. inning. Modstanderen har 3 battere tilbage, og Rays sender derfor en Save specialist ind og pitche den sidste inning. Disse specialister er nu væk eller ihvertfald de specialister, som har løst opgaven i ca. 100 af de 125 tilfælde. Det er et enormt tal.

 

NY Yankees

A. Pettite retired..!! og C. Leff til Phillies for ca. 30 mio. $ mindre end det Yankees tilbød. Er MLB på vej ind i en ny æra, hvor Yankees ikke altid får deres vilje..?? Det tvivler jeg på og de skal nok finde på noget inden sæsonstarten, men indtil da er det en pivringe rotation hvor kun A.J. Burnett er tæt på at have Yankees niveauet.

 

Sidste sæsons midtway signing L. Berkmann er sendt afsted igen, men udover Pettites retirement er der ikke sket det store i hos ét af verdens mest kendte brands. Sæsonnen, som udover kampene mod BOS Red Sox, kun tæller for et World Championchip, står og falder med signing af mindst én ace pitcher.

 

+85 wins som kun forbedres når pengepungen kommer op af lommen.

 

BOS Red Sox

Fra worst to best.

 

Værsgo’ her World Champions 2011 – med forbehold naturligvis, for det afhænger i den grad af at J. Beckett træder tilbage i karaktér og holder sit niveau over en hel sæson. Lackey, deres andet ace (stjerne pitcher) har jeg dømt færdig mange gange, og gør det gerne igen. Han var i mine øjne, og er stadig i mange andres, en fantastisk pitcher men han savner ofte touch og fornemmelse for situationerne i kampen.

- Jeg synes der er alt for meget fokus på J. Lackey i deres rotation, og vil hellere se fokus på T. Wakefield, som jeg finder meget mere værdifuld i rotationen. Red Sox har samtidig ace closer Papelborn, som på trods af at han pitcher næsten dobbelt så længe pr. gang i forhold til de øvrige closers, sjældent smider mere end 1-2 kampe pr. sæson.

 

Når det så er sagt, så ser jeg Red Sox offseason signings som fænomenale – intet mindre. Store ord skal bruges om store spillere, og når et franchise smider 300 mio. $ på bordet for C. Crawford og A. Gonzales, så viser man at man mener business i offensiven og ikke lægger sig ned for Phillies defensive signings.

 

TOR Blue Jays

Her finder vi et af sæsonnens mest interessante hold. En talentfabrik indenfor pitching, men husk på at baseball ikke er anderledes end nogen anden sport i den kategori. Et ungt hold kan være ustoppelige og/eller uden chance for at vende en dårlig stime.

 

Blue Jays har ikke sådan rigtig signet noget ”værdifuldt” i offseason, men i stedet tradet S. Marcum for B. Lawrie. Der er store forventninger til hans fremtid men ingen forventer det store gennembrud i år. Jeg må ærligt indrømme, at jeg kun kender ham via hans stats fra Single A og Double A. Her har han tilgengæld imponeret med bl.a. OBP .326 i snit. I Double A, som må anses som de vigtigste stats, har han 8 HR’s og hele 90 hits i blot 135 kampe – Det bliver en spændende spiller at følge.

 

Blue Jays har en ung og meget talenfuld roster, og deres starting pitchers er alle fra 23-27 år.

 

På trods af de ting, så er der stadig et stykke vej fra TOR Blue Jays, og sæsonnen bliver nok lige omkring en .500 record og forhåbentlig på +siden.

 

BAL Orioles

Næstmindste franchise i MLB men på vej frem. Der er ikke så meget at sige til Orioles som ender ca. 15-20 kampe efter det ”næstdårligste” hold i AL East. Det skal retfærdigvis siges, at det er divisionen med Yankees, Red Sox, Rays samt Blue Jays, og at blot 4 hold i MLB, bortset fra divisionsvinderne, IKKE ville være blevet sidst i AL East i 2010.

 

Orioles har endnu engang haft en god offseason og signet M. Reynolds, mens de har sagt farvel til K. Millwood.

 

Der bliver ikke noget nyt fra Orioles i denne sæson, som slutter sidst i AL East. Derfor er det alligevel godt at se, at de fortsat arbejder sig frem mod de øvrige i divisionen.

 

*****AL Central*****

 

MIN Twins

Jeg gik helt galt af Twins i den første 1½ måneds tid af sidste sæson, og måtte revurdere holdets styrke før jeg fik rimelig styr på deres matchups.

 

I år ser de tilgengæld svagere ud end sidste år, og måske nede på det niveau jeg oprindeligt forventede sidste år.

 

Der har været stor udskiftning i deres roster og deres offseason er ikke endt lykkeligt. De har signet shortstop Nishioka, som skal have en god dag før selv de mest inkarnerede Twins fans rater ham blot overmiddel.

 

De har samtidig skilt sig af med prominente navne som J. Thome, O. Hudson og J. Crain – Jeg nævner kun Crain i denne sammenhæng fordi han er skiftet til divisionsrivalerne fra CHI White Sox. Jeg forventer at deres offensiv/batting vil lide en hel del under savnet af Hudson og Thome, og selvom de afgjort har rosteren til at spille med om Playoff, så er den i sidste ende dårligere end sidste år.

 

CHI White Sox

Det er svært at blive klog på, om de har haft en god eller skidt offseason.

 

De har resignet P. Konerko og A.J. Pierzynski (Extension) og udefra er kommet A. Dunn. Denne del af offseason er mere end godkendt for Dunn er mere en blot afløser for Ramirez, han er en forbedring.

 

Med det sagt så fik Ramirez aldrig rigtig fundet sig til rette hos White Sox, og med lidt tålmodighed ville han nok være blevet et stort aktiv for White Sox.

 

White Sox ser ikke bedre ud en de foregående år, og der er ikke meget fremtid/talent i den aldrende roster, som indenfor de næste par år skal igang med en seriøs genopbygning eller have den store tegnebog op ad lommen.

 

DET Tigers

Evigt ustabile Tigers har på den ene side overrasket mig positivt i offseason, mens det på den anden side samtidig næsten ikke kunne blive en smallere roster, de skulle forbedre. De har signet V. Martinez som offensiv hitman og det er da også deres batting, som har haltet de seneste par år.

 

Der er blevet cuttet godt hos Tigers, som har sagt farvel og tak til skuffelserne Bonderman og Ordonez. Tigers roster er langt fra prangende og de ender sandsynligvis med deres sædvanlige +/- 5 kampe fra en .500 record.

 

CLE Indians

Indians har meget overraskende forholdt sig helt rolige i offseason. De har hverken signet eller skilt sig af med spillere, og roster er altså helt intakt i forhold til 2010.

 

Det bliver et langt og hårdt år for Indians, som i forvejen ikke har en roster man ligefrem går rundt og praler med.

 

Batter G. Sizemore er ude indtil juni og jeg tvivler på, at Indians kan blive ved med at holde på deres ace pitcher F. Carmona. Jeg kan kun finde én årsag til, at der ikke er blevet tradet i Offseason, og det er at man havde forventet at skille sig af med netop F. Carmona til fordel for en håndful prospects til fremtiden.

 

Én af årets dårligst håndterede offseasons og endnu en sæson et pænt stykke under .500 record.

 

KC Royals

Talentfabrikken Royals fortsætter som den altid har gjort. Cash in på de talenter som peaker, og ind med nye til billige penge. De spotter spiller potentiale som ingen andre.

 

Signet: J. Francoeur og M. Cabrera mens D. DeJesus og B. Bannister er sendt ud på eventyr.

 

Der venter en sæson ligesom alle de andre, hvor KC Royals vil bringe store overraskelser når talenterne blomstrer og nogle grimme losingstreaks når talentet møder modgang. Afgjort en sub .500 record.

 

*****AL West*****

 

TEX Rangers:

De måtte forlade franchisets første World Series som det tabende hold, og så havde jeg ellers bygget mine forventninger op til deres offseason signings. Næste år skal det være, tænkte jeg.

 

Jeg skal lede længe i mine notater, før jeg finder større skuffelser end Rangers offseason. De har signet Torrealba, som afgjort er en forstærkning af sidste års hold, hvis det altså ikke var fordi man samtidig har sendt C. Lee, J. Cantu, B. Molina og V. Guerrero på gaden.

- Jeg skal retteligt sige, at der stadig tales om signings af Thome og Ordonéz (Begge free agents) og Z. Greinke (Royals ace pitcher).

 

TEX Rangers vil fortsat være med fremme og kæmpe om en plads i slutspillet, men jeg ser pt. alvorlige ”huller” i deres roster. Der er stadig stort potentiale i holdet, men potentiale gør det ikke alene. Jeg vover derfor pelsen og giver dem kun +80 wins på den nuværende roster, men tilgengæld +5 wins for hvert hul de får udfyldt inden sæsonstarten.

 

OAK Athletics

Endnu et middelhold som jeg egentlig havde forventet noget mere af i denne offseason. De har en spændende rotation men samtidig næsten ingen offense/batting.

 

Jeg synes ikke rigtig, at der er så meget at skrive om deres offseason, men bringer da deres største signing som blev D. DeJesus fra Royals. Jeg havde forventet, at de meget aktivt ville lede efter noget batting og selvom DeJesus er en god batter, så er han på ingen måde den slugger, som Athletics mangler så desperat.

 

Omkring .500 record.

 

LA Angels

Der har været meget stille om Angels i løbet af denne offseason, men det var nu også forventet. Roster er mere end overmiddel og de har derfor sat alt ind på en major signing. Rygterne vil vide at det skulle være Crawford men det løb vandt Red Sox.

 

Angels skuffede fælt sidste år og endte under .500, men jeg forventer at det var en enlig svale. Holdet har i mine øjne den bedste bullpen i MLB og det giver som regel +10 wins i løbet af en sæson.

 

Angels hører hjemme i Playoffs, og selvom der bliver hård kamp med TEX Rangers i AL West, så forventer jeg dem tilbage på toppen af divisionen allerede til efteråret.

 

SEA Mariners

Hvad gør man efter at have brugt millioner af dollars og ender sidst med det lavest antal scorede runs i næsten 40 år..?? Man signer og trader sig til et bedre batting avg. uanset om det så koster på rotation og resten af defence.

 

Det mener mange ihverfald men hos Mariners har man set lyset.... det bliver et roligt år, hvor vi slikker sårene efter vores miserable 2010. De har signet M. Olivo og B. Ryan mens R. Branyan er sendt afsted. Der er ikke noget særligt i de signings, som blot viser at Mariners ikke helt er kommet sig endnu.

 

Jeg forventer maksimalt at Mariners kan kæmpe sig til en .500 record, men der skal være mange gode dage imellem før det sker. En meget skuffende offseason fra et franchise, som havde pengene og mulighederne.

 

*****NL East*****

 

PHI Phillies:

Jeg mindes ikke at have set en bedre rotation (pitcher) i den tid, jeg har fulgt MLB.

C. Lee

R. Halladay

J. Hamels

R. Oswalt

 

Som det fremgår af ovennævnte lise, så forventer jeg en 4 mands rotation, bestående af de nævnte – Men med tanke på de øvrige pitchers, så kan vi se en 5 mands rotation i perioder i løbet af sæsonnen. Jeg har ihvertfald svært ved at se Phillies slippe K. Kendrick eller J. Blanton, som de har en særlig øje til – jeg fik vist gjort det rimeligt klart sidste år, at jeg ikke deler det gode øje til J. Blanton.

 

Jeg synes tilgengæld, at deres bullpen ser lidt tynd ud og offensivt tror jeg, at tabet af J. Werth vil få større betydning end som så.

 

Phillies er afgjort favoritter til dette års World Series, og skal nok få +90 wins og en plads i slutspillet. Jeg forventer dog, modsat de fleste, slet ikke nogen walk over og kan sagtens se World Series havne hos et andet franchise.

 

ATL Braves

Endnu en af disse franchises som har potentialet men alligevel aldrig får nok ud af det. Braves har haft gang i svingdøren og sagt farvel til hele 7 spillere fra sidste års roster – 3 af dem har ganske vist været forventet pga. retirement.

 

Ind er kommet bl.a. kommet D. Uggla og det ligner et scoop for Braves, som længe har savnet stabilitet i deres batting rotation. Uggla er altid god for homeruns i løbet af sæsonnen men vigtigere endnu, så har han masser af hits og som nævnte på et højt stabilt niveau i hele sæsonnen.

 

Braves ligner én af divisonens frække drenge i NL East, som naturligvis forventes at tilhøre PHI Phillies.

 

FLO Marlins

Helt som forventet så er der meget stille omkring Marlins i offseason. De fik skilt sig af med D. Uggla og hans enorme løncheck. Der er ikke rigtig signet det store, bedst bevist med O. Infante som deres største signing.

 

Helt afgjort et middel hold, som så mister noget power sammen med Uggla, og derfor ender et stykke under .500 (5-10 kampe under).

 

NY Mets

Ingen ord om Maddof og sagsanlæg i denne tekst.

 

Jeg vil give samme besked, som jeg giver til Cubs fans’ne. Næste år...... næste år.

 

F. Rodriguez, C. Beltran, O. Perez, L. Castillo og J. Reyes har alle kontraktudløb efter denne sæson, og hvor Cubs kan se frem til 40 mio. $, så forbedres Mets løncheck med 60 mio. $ fra 2012.

 

Mets har før vist en enestående evne til at slå fra sig når man mindst venter det, men jeg har svært ved at se motivationen for både franchise og spillere med kontraktudløb. Sæsonnen skal overstås og så Mets kan hoppe i spendérbukserne.

 

WAS Nationals

Først var jeg imponeret over deres signing af J. Werth og så rystede jeg på hovedet da både A. Dunn og S. Olson forlod Nationals.

 

Jeg har ofte ”råbt” på mere credit til WAS Nationals (og BAL Orioles) for deres starting lineups, som er bedre end de odds man kan få – Det kaldes også valuespil. Jeg synes, at deres signing af J.Werth beviser, at dette franchise så småt får lidt mere credit. Det har ikke været en nem signing, og derfor skuffer det også at se de 2 andre forlade et franchise på vej frem.

 

Det ender desværre med en status quo vurdering af WAS Nationals offseason, som fik signet godt men samtidig også skuffede – De ender nok omkring de -10 kampe fra en .500 record.

 

*****NL Central*****

 

CIN Reds:

En lidt skuffende offseason fra sidste års store overraskelse. Ingen særlige signings, bortset fra masser af talent til farmer holdene, men i stedet farvel til O. Cabrera og A. Harang – Cabrera var nu forventet efter en skidt sæson. Jeg er tilgengæld lidt skuffet over Harangs afsked, for selvom jeg indrømmer at H. Bailey har udviklet sig meget som pitcher, så er udsvingene for store samtidig med, at jeg synes, at han måske allerede nu har nået sit fulde potentiale.

 

Et ungt og talentfuldt hold, som har fremtiden foran sig. Deres chancer i år er dog i hænderne på de store franchises i divisionen. Er STL Cardinals og CHI Cubs tilbage og klar til at kæmpe for deres plads, eller bliver det Reds talenterne igen i år..?? Det bliver rigtig spændende at følge denne division i år.

 

STL Cardinals

Jeg sad med sådan en fornemmelse af, at nu havde Cardinals endelig chancen for at rebuilde deres roster fra bunden. Cardinals valgte i stedet at signe R. Theriot og L. Berkman, som blot fik 6 mdr. hos Yankees, mens de har sendt B. Ryan afsted.

 

Det bliver noget af en power lineup i Cardinals batting rotation med M. Holliday, A. Pujols, L. Berkman og R. Theriot, men herudover har jeg svært ved at se nogen synderlig forbedring i forhold til sidste sæson. Alt i alt en lidt skuffende offseason fra Cardinals.

 

HOU Astros

Gider jeg overhovedet skrive om Astros..?? Holdet er til salg og det betyder naturligvis, at roster skæres ind til benet og der ikke signes noget særligt.

 

De har hentet R. Rowland-Schmidt, som efter sin miserable sæson sidste år, vel ikke kunne signe med andre hold. Jeg tror nu ikke det er så skidt, for han har helt afgjort formatet til MLB men var fanget i SEA Mariners forfærdelige roster sidste år.

 

CHI Cubs

Næste år Cubs fans..... næste år.

 

Cubs har været bundet på hænder og fødder af deres big three (Zambrano, Silva og Fukadome), som hæver ca. 40 mio $ i lønbudgettet. For at holde det ultrakort, vil jeg blot konstatere, at Cubs ikke har haft midlerne til, at signe i denne offseason. De har skilt sig af med X. Nady og signet C. Pena men det flytter ikke rigtig noget i deres roster.

 

Denne sæson vil mest af alt handle om at trade the big three og så skal der ellers spenderes fra 2012. Det bliver omkring .500 record men med tendens til pil ned.

 

PIT Pirates

Det bliver et anderledes og spændende Pirates hold i 2011, men sandsynligvis mere interessant over de næste par år. Pirates farmer hold har masser af talent løbende rundt, og indtil de er klar til MLB, så signer Pirates klogt i mine øjne.

 

Der signes uden at tømme lønbudgettet og udenom kontrakter de ikke kan komme ud af igen. De signer samtidig spillere, som har været i gamet længe uden ligefrem at være veteraner. Det betyder, at de også er der når de unge talenter kommer op i MLB og skal lære gamet.

 

Ind er kommet et par atraktive spillere som f.eks. S. Olsen, K. Correira, L. Overbay og M. Diaz mens deres ace Z. Duke er væk. Det bliver svært at undvære The Duke, men både Olsen og Correira har potentiale til at udvikle sig til et ace.

 

Helt afgjort en record under .500, men hold øje med udviklingen i et spændende franchise.

 

*****NL West*****

 

SF Giants:

Efter sidste års World Series blev de kaldt:”The most unlikely champions”, og det tilslutter jeg mig gerne.

 

Der er ikke sket det store i deres offseason, hvor de har sagt farvel til Uribe og i stedet signet Tejada. Alt i alt går deres offseason ”lige op” i mine øjne, men er det så nok til at genvinde titlen.... Nej! Not by a longball, som man passende siger i MLB.

 

Jeg tager den naturligvis på mine egne skuldre, og minder mig selv om ikke, at være for skarp i mine meninger, men det kan simpelthen ikke lade sig gøre. Alt, og det var virkelig alt, gik deres vej sidste år. Jeg forventer en sæson med +80 wins men stadig en hård kamp for en plads i slutspillet. Det er et rigtig godt hold, ingen tvil om det, men ikke nok til en ny tittel.

 

SD Padres

Lad mig starte med at gøre det helt klart, at jeg ikke deler de fleste analytikers mening om SD Padres. I kan finde utallige artikler, som modsiger mig men dette er som nævnt mit syn på offseason og 2011, og derfor min legeplads med mine holdninger.

 

Jeg siger:” Ouch.... Rebuilding years”. Analytikerne maner til besindighed og synes ikke det er så slemt. De mangler bare en 1B man, siger de. :"nix, der mangler en halv roster", siger jeg.

 

Lad os starte med dem som engang var:

A. Gonzales, M. Tejada, T. Gwynn, K. Correira, D. Eckstein, J. Hairston Jr. og J. Garland.

 

Ind er i stedet kommet:

D. Moseley, J. Bartlett og A. Harang.

 

Hvis jeg skal gøre det ultrakort, og det skal jeg, så er der sat forventninger til fremtiden og de prospects som fulgte med i de forskellige trades, men 2011 bør Padres nok blot få overstået. At skille sig af med Gonzales, Tejada, Correira og Garland i én og samme offseason, kan ikke retfærdiggøres af nogle prospects eller signings.

- Jeg er helt med på, at Harang er tidligere opening day starter hos CIN Reds, men både Correira og Garland har mere touch i deres pitch end han har.

 

Jeg forventer Padres slutter 2011 med en sub .500 record og måske ned omkring -10 kampe.

 

COL Rockies

Det bliver aldrig rigtigt til det helt store i Colorado.

 

Netop som man synes det bliver spændende, så skiller de sig af med Mora og Olivo uden rigtig at signe erstatninger på samme positioner (C og 3B).

 

De har signet Paulino, som virkelig havde svært ved at finde formen sidste år. Der er stort potentiale i ham, og selvom mange forventer ham i en rolle som reliever, så ser jeg ham som en seriøs udfordrer til en plads som starting pitcher i deres rotation.

 

Alt i alt kommer der nok ikke noget nyt ud af Colorado i år, hvor man som altid vil være med i kampen om playoff pladserne, men alligevel ikke helt har formatet til at gå hele vejen.

 

LA Dodgers

Endnu en af de klubber som egentlig har potentialet til noget stort, men alligevel ikke rigtig får det optimale ud af det.

 

Dodgers har signet J. Uribe til 2B positionen og som hardhitter naturligvis. De har samtidig signet J. Garland, som jeg nu alligevel forventer skal kæmpe lidt for en plads i rotation. Hans tid skal nok komme men hos Dodgers er der ikke tålmodighed til hans store udsving i løbet af sæsonnen, og derfor kan det måske blive til en reliever plads i stedet for.

 

Ud er gået S. Posednik men den nævnte signing af Uribe er blot en forbedring.

 

Masser af muligheder i Dodgers roster, men den ser ikke stærk nok ud til en World Series, og det bliver derfor som det plejer, til en kamp om en playoff plads.

 

ARI Diamondbacks

Diamondbacks har nødvendigvis været meget aktive i offseason og bl.a. signet M. Mora, Z. Duke samt X. Nady. Tilgengæld er A. Laroche og M. Reynolds sendt væk fra Arizona, som sandsynligvis har erkendt, at det var vigtigere at forbedre sidste års imponerende dårlige bullpen (6. dårligst i MLB historien).

 

Jeg synes nu at Diamondbacks har gjort det godt i offseason, men der er stadig lang vej endnu. Alt i alt en forbedring i franchiset, som dog stadig må forventes at slutte et pænt stykke under .500.

 

**********

 

Det var mit bud på 2011 sæsonnen. Er du/i enige eller uenige..?? Lad mig endelig høre hvor i evt. mener jeg træder rigtigt eller forkert. Hvilke signings/trades skal der til, før holdene flytter sig fremad osv. osv.

Seneste blogs fra US Sports
06/02-2011 19:01 MLB 2011 – som jeg ser det
09/01-2011 20:29 MLB Fav's
26/12-2010 21:08 MLB dogs

Brugerprofil

US Sports US Sports er offline

Bruger siden 6. juni 2003


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 99%
Balance 0.00 0.00 0.00 -0.33
Hitrate 0/0 0/0 0/0 25/49
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog


Detaljeret statistik

 

Baseball

MLB
0%
0%
0%
57%
0.00
0.00
0.00
-1.72
0/0
0/0
0/0
1/4
USA - MLB
0%
0%
0%
96%
0.00
0.00
0.00
-0.45
0/0
0/0
0/0
5/10
Total
0%
0%
0%
85%
0.00
0.00
0.00
-2.17
0/0
0/0
0/0
6/14
 

Basketball

NBA
0%
0%
0%
195%
0.00
0.00
0.00
0.95
0/0
0/0
0/0
1/1
USA - NBA
0%
0%
0%
103%
0.00
0.00
0.00
0.89
0/0
0/0
0/0
18/34

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt