Blog » Mit Poker Eventyr Part I

Mit Poker Eventyr Part I
Keywords: poker
Af Frank, Brasilien, Tor. 13. jan. 2011, 21:23
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Lidt Baggrund. Jeg spiller næsten udelukkende No Limit Texas Hold´Em ”Double or Nothing” turneringer. Der er 10 deltagere hvor 5 spillere taber, mens de øvrige 5 vindere får fordoblet deres buy-in. Altid kun ét bord åben af gangen. Det er tilpas overskueligt for mig.

 

Jeg er bestemt ikke en rutineret spiller og foretrækker helt klart live poker.

 Jeg har kun spillet 12 turneringer i 2011, og indskuddet er på et niveau, hvor alle kan være med. 8 turneringer har givet gevinst.

 

PEPSI LIGHT AND SWEDISH HOUSE MAFIA

Dagen startede med to tabte turneringer. Første turnering ender med min Ace-King mod 10-10. Es på floppet, men også en 10´er. Anden turnering er nok noget af det dårligste, jeg nogensinde har spillet. Jeg ryger ud som første mand, og jeg er klar til at smide mig i havnen.

 

I stedet for en tur ned til nærmeste havneområde vælger jeg at hente en kold Pepsi Light, og fisker også lige et par flutes frem. Jeg sætter mig til rette og planlægger det store comeback. The National synger om ”Karen”, men jeg er simpelthen nødt til at shuffle videre for at finde noget ny energi og optimisme, hvis jeg skal få vendt denne synkende kajak.

 

Jeg vælger at skrive denne blog samtidig med, at Swedish House Mafia sender mig ind i næste turnering, og 17 minutter senere kan jeg skrive gevinsten i regnskabet!

Jeg fik drukket min Pepsi Light, men ellers fik jeg absolut intet udrettet. Jeg startede med 1500 chips, og sluttede på 1600 med at hente et par blinds undervejs med Ace-Queen og så dukkede 10-10 op til mig denne gang, uden action på mine 3xBig Blind raise.

 

Jeg vil betegne mig selv som rimelig tight, disciplineret og tålmodig, men jeg har virkelig mange svage punkter i mit spil. Det finder I nok hurtigt ud af.

 

NO ACTION, NO DRAMA

Vi er allerede i gang med dagens 4. turnering. Jeg har sat en hel dag af til poker, og jeg overvejer faktisk lige at tjekker et par af de andre turneringer.

 

Mens Ramones brøler sig igennem ”I wanna be sedated” rammer jeg ind i rent skrammel med Queen-6, 7-5, 10-6, Ace-5 som jeg folder efter raise, (det viste sig at være mod Ace-4). Igen er vi 17 minutter inde i turneringen, og der er 8 spillere tilbage, jeg har 1420 tilbage efter at have smidt lidt ud i blinds.

 

Min Itunes shuffler stædigt tilbage til Nationals, der nu fortæller lidt om ”Anyone´s Ghost”, og jeg har King-Jack i small blinds. Caller, men rammer intet.

 

King-Jack igen i small blind og rammer knægten med en dame derude også. 3 spillere om en pot på 300, satser 100 som first to act og der bliver foldet. Ikke videre sindsoprivende indtil videre, men det hjalp mig op på 1645 i chips. Vi har rundet den halve time og stadig 8 spillere, dog er der flere low stacks desperados ved bordet nu.

 

Jeg mister 300 på mit preflop raise med Ace-Queen offsuit. Tre callers, blank flop og et All-In raise på turn.

 

Vi er nu kun 6 spillere tilbage, og jeg har 1795 i chips efter en lille vundet pot med Ace-6 i Big Blinds.

 

Og så er det slut. Desperado med Ace-5 mod Ace-9 fra chipleader, mens jeg noterer en udligning i dagens regnskab. Samlet 2-2 efter 39 minutter uden dramatik. Det er næsten for nemt, ikke?

 

DAGENS QUICKIE

Så skal stilen holdes, ikke noget med at disse loose calls eller crazy raise. Blinds starter på 10/20 med 8 minutter levels.

 

Ace-Jack i første hånd....for satan da... 2 er allerede All-In! Og jeg folder. Ace-King nu i anden hånd. 2 spillere er allerede røget ud... jeg går all in, håber på de regner mig for en tosse. Bliver kaldt af fætteren, der slog de 2 ud med Queen-Queen. I hånd 2 har han nu fået Jack-Jack, og rammer endnu en knægt på floppet. Jeg er ude.

 

PAUSE ELLER OP PÅ HESTEN?

Var jeg ikke gået i gang med at skrive denne blog, så havde jeg nok løbet en lille tur for at rense hovedet, men jeg lover mig selv at tage det roligt i næste turnering.

 

Hånd 5 er jeg All-In. (Skrev jeg ikke, at jeg var disciplineret?) Raiser til 127 preflop (BB er 20) og bliver kaldt af en enkelt. Re-raiser all in efter flop 9-5-4 og bliver kaldt af Queen-Queen. Min hånd? Queen-Queen. Split.

 

Første semi-spændende hånd i dag!

Ace-10 i Small Blind. To kalder de 30, indtil jeg smider den op på 180. Big blind folder, mens en enkelt caller.

 

Flop: 9-8-7 rainbow.

 

Jeg better 240 på min open ended straight draw, og bliver kaldt. Ligegyldig 2´er på turn. Jeg checker, og der kommer et rart lille es på riveren. Smider 450 ind i potten, som bliver kaldt, og jeg kan hive potten på 1800 hjem. Jeg kan stadig ikke finde en hånd, som min caller kunne have haft. Han må have ramt en 9´er, men hvorfor kalde de 180 preflop med f.eks Konge-9; 10-9?

 

Jeg smider Ace-Queen i Big Blind, da der er gået all-in. Jeg kan max håbe på en 50/50 mod et mindre par. Der er spillet 23 minutter, og vi er 7 tilbage.

 

26 minutter spillet, Big Blind er 100. Jeg raiser til 400 med Ace-King i ruder mod en desperat 9-6 i klør, der blot har 330 tilbage. Jeg rammer kongen. Han får flush på riveren.

Jeg har 2115 tilbage og kan roligt vente på næste mulighed for at vinde over vores lille desperado.

 

BUBBLE BOY, PLEASE STAND UP

Jeg samler Queen – 6 op i Big blinds, 2 limpers. Rammer top pair på floppet og smider 200 ind. Chipleader folder, og jeg viser dem damen.

 

Næste hånd viser sig at blive Ace-6 i Small Blind.

 

Floppet: 5-4-3 uden flushdraw

 

Jeg better igen 200, og chipleader folder igen. Jeg viste ham jo, at jeg ramte første gang, men jeg viser ikke min open ended.

Kort efter smider jeg Ace-7 pre-flop, da chipleader var i Big Blind og jeg ville ikke risikere min turnering mod ham med Ace-7.

 

Uha, jeg smider King-Queen preflop i Big Blind (150), da vores desperado går all in med hans 680 i chips. Han ryger ud med 7-9 i spar. 6 spillere tilbage. Jeg tror på, at jeg kan folde mig igennem resten af turneringen.

 

Spillet 47 minutter, ingen action. Stadig 6 spillere tilbage. Shortstack har 1250 med Big Blind på 200 ante 20.

 

Det er en vigtig turnering for mig. Jeg røg ud efter to hænder i den sidste turnering, og det er afgørende for selvtilliden, at jeg lige får gevinst her.

Vi har rundet 54 minutter, jeg har 2845 i chips, og kører den bare hjem, jeg har foldet Ace-7 to gange, og nu et Ace-6 preflop fold alle til Chipleader i Big Blind.

 

Blinds er oppe i 400 nu, og turneringen er snart ovre.

1 time og 7 minutter. De Low-stack Desperados blev ved med at vinde alle coin flips og all ins, indtil Big Blind var tvunget All-In med 7-2. Jeg vil alligevel foretrække at ryge ud med Big Slick i hånd 2 end at ende som Bubble Boy med 7-2 efter over en time.

 

Så står den 3-3 i dag, og jeg er overbevist om, at jeg bringer mig foran i næste turnering. Jeg har jo allerede valgt overskriften Mit Poker Eventyr, men indtil videre uden de store slag mod drager med forelskede prinsesser eller halve kongeriger i gevinst.

 

I`M ONE CARD SHORT OF A FULL DECK

Jeg vælger samme rolige tempo og folder mig igennem første kvarter.

 

Efter 24 minutter kommer jeg ud af busken og henter blinds (50/25) med et raise til 200 med Queen-Jack off fra knappen. Og så tilbage til folding.

 

Troede jeg for nu dukkede esserne op, jeg samlede Blinds op efter et 3xBB raise. Chip count: 1640 og stadig 8 spillere tilbage. Det kan blive endnu et marathon. Flere af spillerne var også med ved sidste turnering. Dog hverken Chipleader eller Desperadoen.

 

Jeg surfer lidt rundt på nettet og får ellers tiden til at gå med at finde lidt musik, men jeg fornemmer et All-In er lige om hjørnet.

 

Her er mine seneste hænder: Q-3, 9-6, J-8, 9-2, 10-5, 6-5, 5-4, 10-5.

Efter denne perlerække af lækre hænder, går jeg All-In med Ace-8, og bliver kaldt af Ace-Queen, men rammer en heldig 8´er.

 

Jeg føler mig dog alligevel besejret, og jeg har ikke store forventninger om gevinst i denne turnering. 6-2, og nu Queen-2 i Big Blind, 9-3 i Small Blind.. herefter 7-3...6-2 igen. Der er spillet 56 minutter, (10-4!) og 7 spillere tilbage. 9-3 igen!!!

 

All-In med Ace-King... og ryger ud til 9-9.

Stillingen 3-4 og igen op ad bakke.

 

THERE`S NOTHING FUNNY LEFT TO SAY

Det krævede lige endnu en Pepsi Light, og så ellers i gang med turnering nummer 8. Jeg må hellere spille lidt flere hænder og finde et par ekstra våben at smide rundt med. Jeg fik jo ingen action på mit raise med de to esser.

 

Så jeg skal til at spille med lidt større risiko, men måske bliver det også lidt sjovere at udfordre heldet lidt mere. Jeg sidder såmænd lige efter PokerDane i denne turnering. Lad os se, hvad han kan, hvis jeg presser lidt med et par reraise.

 

15 minutter spillet, og jeg kigger ned i Jack-6 i ruder i Big Blind. Jeg checker, og der er i alt 4 med i potten.

 

Floppet kommer: Ace-8-3 alle i Ruder.

 

FLUSH!!! Jeg hopper et par gange i stolen og better forsigtigt 200 ind i potten, og bliver kaldt af en enkelt. Endnu et es på turn. Jeg better denne gang 240 og bliver kaldt.

Ruder Queen på riveren.

 

Jeg går All-In, hurtigt call og jeg ryger ud til Ruder King. Det eneste kort, der kunne slå mig.

(Jeg skal dog lige tilføje, at Ruder konge var ledsaget af Ruder 2, så han lokkede mig faktisk All-In med nut flush allerede på floppet).

 

STOP BREAKING DOWN

Så står der 3-5 i dagens regnskab, og det ligner en lang aften, men jeg har det faktisk okay med den sidste exit. Jeg var lidt uheldig, men blev udspillet.

Ingen pause denne gang. Det er hurtigt videre. Næste turnering er virkelig vigtig nu. Måske jeg skulle gå lidt ned i niveau til lavere buy ins? Nej, det er ikke løsningen. Hvis der ikke rigtig noget på spil, så tager jeg det ikke seriøst.

 

Itunes runder lige Rolling Stones og deres ”Stop Breaking Down”, mens jeg har foldet mig igennem de første 10 minutter af denne Round 9. Bliver det igen et rent Knock-out nederlag eller får jeg et lucky punch ind denne gang?

 

15 minutter, og jeg er All-In!!!

Jeg får Jack-Jack, og raiser til 129 fra en Big Blind på 30. En enkelt bider på.

 

Floppet kommer: 7-4-2 med to hjerter.

 

Der bliver checket, og jeg satser potten på de 300. Der bliver reraiset All-In, og jeg kalder lynhurtigt. Queen-7 i spar! Han har ramt top par på 7´eren, men hvorfor er han overhovedet med i hånden? Jeg raiser ret flot preflop, og skyder igen på floppet.

Turn og River er blanke 10 og 9.

 

Fint nok, jeg har fordoblet og er chipleader. Et enormt spring i selvtillid, og i ren nostalgisk glæde finder jeg frem til ”You´re The Best Around” fra den der Karate Kid film ;-)

 

Der er gået 35 minutter, jeg har foldet mig roligt igennem, mens en ustoppelig AlexP har slået et par stykker ud og har nu overtaget chiplead med hele 7500. Det er halvdelen af chips på bordet. Jeg har andenpladsen med lige under 2500. Så er det slut efter 39 minutter. Andenplads og en reducering til 4-5. Jeg stråler ligefrem af optimisme nu. Jeg lod mig ikke slå ud af det flush nederlag, og har nu allerede kastet mig i gang med Round 10.

 

CALL THE POLICE THERE`S A MADMAN AROUND

Jeg rammer ind i Jack-Jack efter 6 minutter. Jeg raiser til 80 (Big Blind er 20), der er 3 caller.

 

Floppet: K-9-8 rainbow.

 

Der bliver checket lige før mig, og jeg vælger at smide 100 ind i potten på lidt over 300. Jeg vil se, hvor jeg står, og der bliver heldigvis foldet hele vejen rundt. Jeg ville have foldet til et re-raise, da det med garanti er kongerne. Et Straight-Draw vil nøjes med at kalde de 100 for at ramme på turn.

 

18 minutter, og jeg kigger ned i Ace-Queen i hjerter. Vælger at checke, så vi er 4 i potten på 200.

 

Floppet: Ace-8-7 med to hjerter, som jo så er 8 og 7.

 

En checker, jeg better potten på de der 200. Jeg får en caller. Turn er Queen. Jeg går all in med 1575 i denne pot på 600. Bliver kaldt af Myxas, der sidder med Jack-9 i hjerter. Han skal ramme hjerter 10 for at få en straight flush, men riveren er hjerter 6.

 

Jeg doubler op, og vinder også de næste to hænder med preflop raise med Ace-Jack og Queen-Jack suited.

26 minutter spillet, og vi er 7 spillere tilbage. Jeg er chipleader med lidt over 4000.

 

Der er selvtillid og pludselig også lidt charme over mit spil. Her regerer jeg! Jeg skubber rundt med dem, og det er en dejlig, uovervindelig følelse. Jeg vinder endda lille fin pot med 8h-6r efter et frækt re-raise med 10r-7r-4r-3s på bordet.

 

Efter 33 minutter er det forbi. Jeg slutter som suveræn chipleader, mens Dashboard Confessional synger om ”Hands Down”. Udlignet til 5-5, og jeg føler mig som WSOP Champ! Nu bliver det pludselig interessant.

 

A GENTLEMANLY DEPARTURE

3 minutter spillet. Small Blinds på 10. Og jeg har endnu engang fundet frem til Jack-Jack! Der er raise til 40, og jeg nøjes med at kalde. Der er 4 med i potten, der dermed havner på 220.

 

Flop: 8r-5s-4k

 

Jeg smider hurtigt 250 ud, og der bliver foldet. Fin start på Round 11.

Ekstremt roligt bord. Alle 10 er med endnu, og her efter 12 minutter er jeg stadig på andenpladsen med de 1660! Det her bliver et marathon, og jeg bliver nødt til at finde tålmodigheden frem igen.

 

Kings of Leon og deres ”Closer” fører mig ind i en hånd med Ace-9, som jeg raiser til 90 (3xBB), og får et re-raise af Big Blind, hvorefter jeg folder.

 

27 minutter og Jay-Z har fuldstændig overtaget min Itunes. Vi er nu blevet 7 tilbage, og jeg har holdt mig roligt. Chip count: 1395.

Jeg stjæler en fin pot på 500 med et veludført bluff.

Vi er nede på 6 spillere, da Chipleaders King-King holdt hele vejen imod Desperado´s Ace-10.

 

Næste hånd får jeg Ace-Queen, men får kun samlet Blinds op med mit 3xBB raise. Får revet 500 til mig med et All-In preflop med 10-10.

Og så er det slut! 43 minutter. Lige efter mit All-In move går Desperado med Big Slick også All-In, men han er så langt nede, at Chipleader i Big Blind er nødt til at kalde med 7-6 off. Chipleader rammer fuldt hus, og jeg bringer mig for første gang foran i det samlede regnskab! 6-5 Sådan!

Det bliver fejret med en Pepsi Light og et tak for i aften.

Seneste blogs fra Frank, Brasilien
22/03-2016 23:35 Inside Studio: Mr. Profit
30/12-2014 19:53 Fodboldåret 2014
24/11-2014 12:21 "Kyllingen" Kenn Hansen
18/06-2014 13:46 VM2014 - set fra sofaen
23/04-2014 01:46 Miranda - det oversete forsvarsgeni
20/01-2014 18:21 Longreads om sport
07/12-2013 15:56 VM 2014 Odds-Forslag
27/11-2013 18:18 Inside Studio: Jens Bøye
11/10-2013 18:26 Er Bayern München et low-scoring hold?
20/09-2013 03:14 What the....

Læs kommentarer (0)


Brugerprofil

Frank, Brasilien Frank, Brasilien har deaktiveret visning af online/offline status

Bruger siden 29. maj 2007


Formen:

Hovedside/aktuelle tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Detaljeret statistik

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt