Blog » Mit 2011 på BetXpert...

Mit 2011 på BetXpert...
Af Mike Larsen, Søn. 22. jan. 2012, 21:43
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (30) Til kommentarer

Jeg blev inspireret til at skrive denne blog efter, at jeg havde læst Martins blog omkring samme emne.

 

Martins blog kan læses her.

 

Jeg ville også gennemgå mit BetXpert regnskab for at se, om der er perioder på sæsonen, hvor jeg evt. kunne gøre noget anderledes i mit valg af kampe.

 

Først et hurtigt kig på 2010 for at have lidt at sammenligne det med.

Tja. 2010 var et rigtig godt år for mig, da jeg personligt slog mit navn fast i flere bettingkredse indenfor dansk ishockey. Derudover var det også et godt år bettingmæssigt på netop, hvor der blev hentet et overskud på 34,14 units hjem på 122 analyser. Kun i 3 måneder var der minimale underskud (under 2 units i hver måned) at hente, så det så umiddelbart svært ud, at jeg skulle præstere noget lignende i 2011.

 

Dansk ishockey gav et overskud på 36,84 units i 2010 for 106 analyser, hvilket var en TBP på flotte 135%. Ikke en TBP, som man burde kunne leve op til, men jeg havde heller ikke haft et problem med det, hvis den faldt en smule.

 

A-VM 2010 gav et samlet underskud på 1,58 units på 13 analyser, hvilket bare viser, at min primære kompetence ligger i AL-Bank Ligaen.

 

I 2011 endte jeg med et overskud på 30,35 på dansk ishockey, så i forhold til 2010 var det en tilbagegang på lidt over 6 units, men antallet af analyser var stort set det samme antal.Igen var jeg med til at skrive ved A-VM i ishockey, og der gik det stort set i 0, da underskud blev på 0,05 units efter 9 analyser.

 

I juli og august 2011 hjalp jeg til med lidt analyser af dansk fodbold, da der var et mindre hul, som jeg kunne hjælpe til med at udfylde efter at have fået grønt lys af BetXpert til at hjælpe.Det blev en mindre succes, da jeg endte med et overskud på SAS Ligaen på 7,78 units for 9 analyser og en TBP på hele 186.

 

I 2011 var der kun én måned (februar), hvor jeg havde underskud på AL-Bank Ligaen. 13 af de seneste 14 måneder med analyser på AL-Bank Ligaen er endt med overskud. April 2011 endte med en minimal overskud (0,10), men der var ikke mange kampe på det tidspunkt, da finalerne var i gang.

 

Samlet set, så var 2011 bedre end 2010, hvis man tager alle analyser (ishockey OG fodbold). Kigger man kun på ishockey delen, så var 2011 faktisk markant dårligere end 2010. Jeg havde ikke lige kigget mine stats tidligere, men jeg troede ikke, at 2011 var dårligere end 2010.Så det kommer faktisk som en mindre overraskelse for mig, at jeg havde ramt flere gode odds over odds 5,00, bl.a. EfB sejr i Vojens sidst på året til odds 12,00 i løbet af 2011.

 

Never change a winning team, siger man tit i sport, så jeg kan ikke lige finde nogen punkter, hvor jeg måske kan gøre noget anderledes. Hvis der er nogen brugere derude, som synes, at der var noget, som jeg kunne gøre anderledes, så hører jeg meget gerne fra Jer.

 

År 2012:

Jeg vil være realistisk og sige med det samme, at det bliver næsten umuligt at komme op på samme stats i år som jeg har haft i de seneste 2 år. Samlet set på AL-Bank Ligaen er det blevet til et overskud på 67,19 units på bare 214 analyser, hvilket er en TBP på hele 131,40.

Det er en urealistisk TBP at holde over så lang tid, så det er bestemt ikke noget, som jeg regner med at holde i 2012 også. Jeg håber det selvfølgelig, men jeg vil ikke garantere noget som helst, da jeg ikke selv er herre over dette.

 

Ny spillelov:

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at der er kommet en spillelov på det danske marked. Det betyder, at der er flere bookmakere, der ikke vil have danske kunder mere, da de ikke har licens til det. Der snakkes også om, at der vil komme blokeringer fra udbyderne på bookmakere, der ikke har dansk licens.

 

Hvad får det af betydning for mine spil. Ikke så meget som sådan, og det vil jeg godt forklare lidt nærmere.

Jeg brugte meget sjældent Pinnacle, da de havde en meget lav general limit på dansk ishockey, når de kom med odds, og derfor ville det bare booste min TBP til noget, som man ikke ville kunne leve op til.

 

Den bookmakere, som jeg nok kommer til at savne allermest er nok bwin. Jeg har hørt en masse historier omkring dem, men jeg har ikke oplevet nogen af disse personligt, men jeg har måske bare været heldige.

bwin har den seneste tid været meget tidligt ude med odds på de danske kampe, og de har en del gange været sat noget skævt i forhold til, hvad jeg mente var korrekt.

 

For tiden er det meget Sportingbet, der også kommer med tidlige odds. F.eks. er de allerede nu kommet med odds på torsdagens kampe i AL-Bank Ligaen.

 

Mit fokus:

Der er ikke så mange kampe i AL-Bank Ligaen i hver runde, så det er nemt at danne sig et hurtigt overblik over, hvad der er sket i de seneste kampe i ligaen.

Da meget af min tid bruges omkring ishockey, så er de fleste skader og karantæner allerede listet op inde i mit hoved - dog undersøger jeg med mine kilder, om de stadig er skadet. Hvis ikke, at jeg kan få det be- eller afkræftet, så vil jeg skrive det i analysen.

 

Jeg følger ligaen så tæt, at jeg synes, at jeg umiddelbart kan vurdere, om et godt er godt eller ej.

F.eks. i slutningen af december og starten af januar var der hold (primært Herning og Frederikshavn samt en smule EfB Ishockey), der manglede en del spillere til U20 VM, der blev spillet i Canada. Selvom turneringen var stor, og fulgt af en del bookmaker, så tog de ikke meget højde for, at de ikke kunne deltage i deres nationale ligaer.

 

Oddsinterval:
Kigger man statistikken igennem, så vil man kunne se, at det er odds mellem 2,01-2,50, at jeg henter det meste af mit overskud.

Knap en 1/5 del af alle mine tips er kommet med dette odds interval, mens knap 1/4 af alle mine tips er kommet i odds intervalet 1,76-2,00.

For mig er det ikke overraskende, da de fleste hold ligger i dette interval, når der kommer odds. Vurderer bookmakeren kampen værende rimelig lige, så vil odds på hjemmeholdet samt udeholdet som regel ligge mellem odds 2,01-2,50.

Jeg ved godt, at man siger, at der sagtens kan være værdi i odds 1,15 på et hold. Dog vil jeg næsten garantere, at jeg ikke kommer med analyse på en kamp, hvor jeg tilråder at spille på det. Så vil jeg langt hellere komme med en infoanalyse, eller se om der er andre spil i kampen, som der kunne være meget mere spændende.
Det skal heller ikke tage noget fra de eksperter, der kunne finde på at komme med værdi på odds 1,15. Der er vi alle forskellige, men personligt ville jeg ikke komme med et tip på sådan en kamp.

Omkring de høje odds, som jeg har ramt. Ja, jeg har ramt et par høje odds i min tid som ekspert herinde på dansk ishockey, men det skal også med, at jeg også har ramt ved siden af på en del af disse. 31,31% af mit samlede overskud på dansk ishockey er kommet på odds 3,01 eller højere. Hvis jeg synes, at der er værdi i et højt odds, så er jeg ikke bange for at komme med spillet, selvom det måske kunne være mere rentabel at tage en "sikre" variant, hvor man tager dem på asian med et par mål forud.

Om det er meget, at ca. en 1/3 af mit overskud er kommet på ”langskud” til over odds 3,01 skal jeg ikke kunne vurdere. Af alle mine analyser er det lidt over en 1/5 af dem, som der har været et af disse langskud.

Umiddelbart


TBP i forhold til betvalue:
Kigger man all-time på mine resultater, så har jeg ramt meget godt på min TBP i forhold til min CV. 108% i TBP efter 1068 spil, hvor jeg har en gennemsnitlig betvalue på 108,82.

Men indenfor de seneste 2 år har jeg ligget meget ved siden af. Dog på den ”rigtige” side, men stadig små 20 procent ved siden af. Det er dog et positiv problem, men hvis jeg også satte mine cv'er efter, at der var en betvalue på 130 procent, så ville det også været modtaget forkert af de fleste af brugerne.

 

Jeg sætter den CV, som jeg synes, at der kan forsvares til en kamp. Nogen gange er jeg måske lidt konservativ i forhold til at sætte en CV, da jeg måske giver det ene hold mere kredit, end det fortjener. Det er dog kun et luksusproblem, som jeg har i øjeblikket, da det ligger sådan, at min TBP er så meget højere end min betvalue.
En del af æren for det skal gives til Jens, BetXpert, der ikke mente, at jeg kunne holde så meget styr på så mange ligaer, som jeg tidligere har været indeover.

Dengang, at jeg startede i marts måned 2005, var jeg inde over Major League Soccer (den amerikanske fodbold liga), Premier League samt den danske ishockeyliga med meget blandet succes. I 2006 havde jeg succes med godt overskud, men det overskud blev næsten sat over styr i 2007 og 2008.
I maj 2008 holdte jeg en længere pause herinde, hvor jeg ikke havde så meget tid til at komme med analyser. Da jeg kom ind igen i slutningen af 2009 havde jeg først været omkring brugertips sektionen for at bevise, at jeg stadig havde noget viden omkring det.

 

Spiltyper:

Kigger man op, om det er 1X2, asian eller over/under spil, hvor jeg henter det største overskud, så er ikke overraskende for mig, at det er på 1X2 spil, da jeg ligger langt flere af disse spil op.

Jeg føler, at jeg har nemmere at udpege en vinder af kampen end, at jeg har med at pege på, om det bliver en målrig kamp eller målfattig kamp.

 

Dog skal det med, at jeg har en all-time TBP på 111, når det kommer til over/under spil på AL-Bank Ligaen efter 67 analyser på denne form for spil.

På 1X2 spil er det blevet til en all-time TBP på 125, når det kommer til AL-Bank Ligaen efter 210 analyser.

På asian spil, som jeg ikke benytter så meget, da den generelle limit er lav ved diverse asiatiske bookmakere på dansk ishockey, har jeg en all-time TBP på 105 efter 62 analyser på dette.

 

Stop med?:
Skal man finde noget, som jeg måske skal stoppe med at spille på, så er det nok A-VM, da jeg åbenbart ikke er god til at vurdere landene overfor hinanden.
I min tid er jeg samlet kommet med 31 analyser på A-VM, og der er et overskud på 0,31 units og en TBP på 101 med en gennemsnitlig TBP på lige over 107% at vise frem.

En gang BetXpert, altid BetXpert.

Jeg vil ikke ligge skjul på, at jeg har fået tilbud fra andre bettingsider til at komme over til dem og skrive analyser. Jeg synes dog ikke, at deres ”tilbud” har været gode nok i forhold til det, som BetXpert har at tilbyde.

Jeg har også gået og rodet med tanker om at starte min egen side, hvor jeg ville komme med mine analyser af AL-Bank Ligaen. Evt. mod et mindre gebyr, men jeg har skrevet med flere, der synes, at idéen er god, HVIS jeg har tiden til det.

 

Problemet er, at udbredelsen af mine tips og fortjenesten (målt i forhold til ”lønnen” på BetXpert) sandsynligvis vil blive meget lavere. Dog synes jeg, at det er en spændende idé, men tiden er ikke til det i øjeblikket med fuldtidsarbejde, frivillig skribent for AL-Bank Ligaen samt en masse andre små opgaver, som jeg har for tiden.

 

Samlet set:
Det ser jo meget godt ud, synes jeg da. Men hvis der er noget, som der kan gøres bedre, så er det nok omkring VM-analyserne. Det kunne være, at jeg skulle holde mig en smule fra disse, da de ikke bidrager så meget i det samlede regnskab for mig.

Seneste blogs fra Mike Larsen
12/03-2014 23:33 Pinligt, DIF
25/01-2014 00:29 Matchfixing i dansk ishockey
02/10-2013 23:23 Powerbreaks, hvorfor dog det?!?!?
31/03-2013 17:17 Hvad gør vi nu, lille du - Part II
24/02-2013 21:03 Lodtrækning til kvartfinaler..
31/08-2012 23:36 Be aware: The Pirates are coming...
22/05-2012 19:11 Det er en ommer, Sverige...
24/04-2012 21:59 Dansk kvartfinale ved VM?
03/02-2012 18:58 Hockey i Aalborg SKAL overleve
22/01-2012 21:43 Mit 2011 på BetXpert...

Brugerprofil

Mike Larsen Mike Larsen er offline

37 år
Fra Aalborg
Bruger siden 17. juli 2005


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 101%
Balance 0.00 0.00 0.00 +0.39
Hitrate 0/0 0/0 0/0 27/57
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Danmark - 1. Division
0%
0%
0%
158%
0.00
0.00
0.00
1.15
0/0
0/0
0/0
2/2
Danmark - SAS Ligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
England - Premier League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-3.00
0/0
0/0
0/0
0/3
USA - MLS
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-0.84
0/0
0/0
0/0
6/13
Total
0%
0%
0%
77%
0.00
0.00
0.00
-4.69
0/0
0/0
0/0
8/20
 

Ishockey

Danmark - AL-Bank Ligaen
0%
0%
0%
112%
0.00
0.00
0.00
4.43
0/0
0/0
0/0
18/36
VM
0%
0%
0%
165%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
1/1

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt