Blog » Euro 2012 Odds-Forslag

Euro 2012 Odds-Forslag
Af Frank, Brasilien, Tir. 10. jan. 2012, 02:33
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (9) Til kommentarer

REGNSKAB

Samlet regnskab (uden surebets)

Tilbagebetaling: 163%

Balance: 22,69

Hitrate: 29/36

 

Euro 2012 slutrunden bliver det helt store højdepunkt i år, hvor vi har alle de store europæiske landshold samlet i Polen/Ukraine i kampen om Europamesterskabet. Der skal nok komme masse af interesante odds på EM kampene, og det bliver en udfordring at finde rundt i alle oddsene hos de mange bookmakere.

 

Vi kan dog allerede nu hente flere meget spændende odds og dermed tage lidt forskud på sommerens EM feber. Flere af mine bets bliver selvfølgelig udsendt som ekspertanalyser, men jeg vil også meget gerne dele og diskutere de øvrige odds, som jeg falder over på vej mod EM slutrunden.

 

DE DANSKE BETS

Der er allerede lagt en håndfuld spilforslag op, hvor Danbook havde nogle flotte odds for danske nederlag i de tre gruppekampe.

 

Holland - Danmark 1 til odds 1,78 (nu faldet til odds 1,68) TABT

Portugal - Danmark 1 til odds 2,25 (nu faldet til odds 2,10) VUNDET

Tyskland - Danmark 1 til odds 1,78 (nu faldet til odds 1,68) VUNDET

 

Trods oddsene er faldet for alle tre kampe vil jeg stadig mene, der er værdi at hente i danske nederlag hos Danbook. Det er ikke meget ved at sidde og spilde en EM slutrunde på at håbe på, at Danmark taber, så man må lige bedømme om man kan adskille betting og Rooligan-følelserne.

 

Heldigvis kan vi sagtens svinge lidt med klaphatten og tage imod dette surebet:

Niki Zimling starter inde i den første EM kamp?

Ja: odds 1,85 hos NordicBet

Nej: odds 2,95 hos Bet24

 

Det giver et surebet på lidt over 16% med en 61/39 fordeling af indskud.

 

Men man er selvfølgelig også meget velkommen til at udvælge det odds, man mener indeholder mest værdi og udelukkende satse på det. I dette tilfælde ville jeg klart foretrække odds 1,85 fra NordicBet, da Niki Zimling virker til at have fundet sig tilrette sammen med William Kvist på den centrale midtbane.

 

Andreas Bjelland har også fået et gennembrud i midterforsvaret på det danske landshold, og Bet24 tilbyder odds 2,30 for at FCN forsvareren starter inde i første kamp mod Holland. Morten Olsen virker i det hele taget ganske tilfreds med FCN spillestilen, og Andreas Bjelland har imponeret med gode pasninger og køligt overblik. Bet24 mener imidlertid, at Simon Kjær bør have pladsen sammen med Daniel Agger, men Roma reserven får svært ved at vippe Andreas Bjelland af pinden.

 

Bet24 virker også til at have sat odds 1,70 for en startplads mod Holland til den unge Ajax back Nicolai Boilesen for højt. Simon Poulsen virker ikke til at være den rette løsning på den plads, hvilket han beviste med en fæl forsvarsfejl mod netop Holland ved VM slutrunden i Sydafrika.

 

SVENSKE TRUP-ODDS- VUNDET

Her er der også allerede lagt et par tips ud som ekspert-analyser, da der kan hentes et solidt surebet på den unge angriber John Guidetti.

 

John Guidetti kommer med i den svenske Euro 2012 trup?

Ja: odds 2,50 hos Bet24

Nej: odds 2,75 hos NordicBet

 

Det giver et surebet på 30% med en 52/48 fordeling af indskud.

 

Jeg er ikke lige så stærk på det svenske område, så jeg har valgt at tage imod muligheden for surebet, og der er faktisk også et par andre svenske surebet.

 

Emir Bajrami kommer med i den svenske Euro 2012 trup?

Ja: odds 1,65 hos Bet24

Nej: odds 4,00 hos Unibet

 

Det giver et surebet på lidt over 16% med en 70/30 fordeling af indskud.

 

Albin Ekdal kommer med i den svenske Euro 2012 trup?

Ja: odds 5,00 hos Bet24

Nej: odds 1,50 hos Unibet

 

Det giver et surebet på lidt over 15% med en 23/77 fordeling af indskud.

 

Derudover er jeg begejstret for odds 1,30 fra Unibet for forsvarsspilleren Andreas Granqvist kommer med i den svenske EM trup. Unibet tilbyder også odds 2,70 for backen Behrang Safari kommer med til sommerens slutrunde, og det virker til at være et flot odds.

Endelig virker odds 3,20 hos Unibet for en EM plads til midtbaneslideren Samuel Holmén til at være for højt.

 

RUSLAND - TJEKKIET 1 - VUNDET

Det er egentlig voldsomt tidligt at se på enkelte EM kampe, men jeg kunne ikke helt holde mig fra Rusland, som jeg mener har en god trup og er havnet i en overkommelig gruppe A med værterne Polen, Grækenland og Tjekkiet.

 

Det danske landshold får besøg af de stærke russere i en venskabskamp i februar, og jeg forventer meget af Arshavin og Pavlyuchenko, der førte Rusland sikkert igennem deres kvalifikationsgruppe. Rusland starter slutrunden med at møde Tjekkiet, der måtte ud i play-off kampe mod Montenegro for at komme til EM.

Tjekkiet har ganske vist stadig rutinerede profiler som Petr Cech, Tomáš Rosický og Milan Baroš, men de spillede ikke en god kvalifikation, og det ser ikke ud til, at de kan holde tidligere tiders niveau.

 

En russisk sejr over Tjekkiet til odds 2,20 hos NordicBet virker ganske fornuftig, når vi også må forvente, at der kommer masser af russiske fans til slutrunden.

 

Der skal nok komme masser af flere bets i bloggen senere.

Kom meget gerne med kommentarer til mine bets, og skyd gerne ind med flere tips og gode EM odds.

 

TYSKLAND - PORTUGAL 1X - VUNDET

I Dødens Pulje møder Danmark i første runde Holland, men Bet24 har sat fokus på Tysklands åbningskamp mod Portugal. Tyskerne er sammen med Spanien favorit til at vinde EM trofæet, og der forventes, at et stort antal tyske fans vil tage turen til Lviv i Ukraine til denne første gruppekamp. 

Portugal skal satse på de individuelle kvaliteter fra Cristiano Ronaldo og Nani, men det ligner en meget svær opgave mod de stærke tyskere.

 

Bet24 tilbyder odds 1,30 for halvgarderingen, hvilket er klart over det øvrige marked.

Spillet findes under: Fodbold - EM 2012 - Tysk Specials - Will Germany lose their opening Match?

Hvis vi kigger under odds for kampene i Gruppe B kan vi se, at Bet24 her blot giver odds 1,17 for halvgarderingen.

 

SPANIEN - ITALIEN 1X - VUNDET

Det er klart en af de gruppekampe, jeg ser mest frem til, og faktisk var mit fokus på værdi for point til Italien, som jeg mener har en chance mod et spansk landshold, som virker til at være lidt overvurderet.

 

Jeg havde kig på odds for Italien +1 asian, og der er også et fristende odds 5,00 for en italiensk sejr, men som i Tyskland -Portugal kampen er Bet24 gavmilde med deres halvgarderingsodds, hvor de tilbyder odds 1,30 for, at Spanien undgår nederlag i åbningskampen.

Ved odds for kampene i Gruppe C kan vi se, at Bet24 her blot har odds 1,15 for halvgarderingen.

 

18/1 JAKOB POULSEN BETTET - VUNDET

Vi har endnu ikke glemt sejrsmålet mod Sverige i Parken, og Jakob Poulsen har også været en af de bedste midtbanespillere i Superligaen for FCM i denne sæson.

 

Der var ros fra Morten Olsen efter ligalandsholdskampen mod Sydkorea´s OL mandskab:

"Han var styrmanden i både det offensive og defensive på midten af banen og havde desuden et par rigtig gode skud...Man kan se, at han kender konceptet og har større rutine end de fleste, fordi han tidligere har været meget med - det ser godt ud med Jakob. Det bliver rigtig spændende at følge hans forår,"

 

Bet24 tilbyder odds 2,50 for en plads til Jakob Poulsen i den danske EM trup. NordicBet har til sammenligning odds 1,50. Bet24 virker ret sikre på, at Martin Jørgensen kommer med i danske EM trup, og det er sandsynligvis, derfor at de vurderer, at Jakob Poulsen må blive i det midtjyske. Andre konkurrenter kunne måske være Thomas Kahlenberg, Thomas Enevoldsen og Martin Vingaard.

 

29/1 DANIEL STURRIDGE BETTET - TABT

I de første to EM gruppekampe bliver Darren Bent det store angrebshåb for England, da Wayne Rooney må sidde udenfor med karantæne. Men derudover er der kamp om angrebspladserne i den engelske EM trup. Rooney´s klubkammerat Danny Welbeck er en af kandidaterne, men Chelsea´s Daniel Sturridge har vist bedre form og målhumør i denne sæson. Sturridge har scoret 9 mål i denne sæson, og selvom det ikke virker imponerende, så er den fikse Chelsea spiller den mest scorende englænder efter Rooney med 13 sæsonmål. Danny Welbeck har scoret 6 Premier League mål, og det kan ganske enkelt være nok til at sende ham med til Polen/Ukraine.

 

Tottenhams Jermaine Defoe (8 PL mål) er yderst målfarlig, men får sjældent chancer for at lufte målstøvlerne hos Spurs og det kan gøre det svært for Fabio Capello at udtage Defoe.

 

Sportingbet tilbyder odds 1,50 for Daniel Sturridge kommer med i den engelske EM trup.

 

6/2 JOHN TERRY BETTET - VUNDET

Dette spil er taget fra vores Mr. Profit, der fangede dette odds 1,57 hos Sportingbet for John Terry kommer med i den engelske EM trup.

 

"Spillet lyder, John Terry to make the Euro 2012 Squad? Yes til odds 1,57". Capello har lige udtalt i nyhederne på TV2, at han gerne vil se John Terry i anførerrollen og skal have en snak med forbundet snart.
John Terry har ligeledes udtalt, at han stopper på landsholdet efter denne slutrunde. Jeg kan ikke forestille mig, at han bliver dumpet, og især slet ikke før hans sidste slutrunde.
Faremomentet er selvfølgelig skader."

 

Rigtig godt set af Mr.Profit.

 

15/5 DANSKE MÅL BETTET - ANULLERET (FEJLODDS)

Det blev til 3 scoringer i Sydafrika, og jeg tror ikke rigtig på, at vi får flere danske mål under EM slutrunden. Modstanderne er ganske enkelt for voldsom til Eriksen, Bendtner og Rommedahl. 

Derfor anbefaler jeg odds 1,86 fra Betsafe for "Under 3,5 Mål" fra Danmark i de tre gruppekampe.

 

16/5 RUSLAND BETTET - TABT

Sportingbet tilbyder odds 2,50 for Rusland bliver elimineret i kvartfinalen. Der er lavet en ekspertanalyse på dette spil.

 

19/5 LEWANDOWSKI BETTET - TABT

NordicBet tilbyder odds 2,10 for den polske angriber Robert Lewandowski scorer minimum 2 mål ved EM slutrunden. Der er lavet en ekspertanalyse på det bet.

 

19/5 POLEN BETTET - VUNDET

Betsafe tror på en masse polske scoringer i deres tre gruppekampe, og det tilbyder odds 1,73 for "Under 4,5 Gruppemål". Også det er lagt ud som ekspert-tip.

 

21/5 TYSKLAND BETTET + MÜLLER/KHEDIRA (VUNDET) 

Betsafe tilbyder odds 5,70 for Tyskland bliver elimineret i semifinalerne. Der er ret store chancer for, at tyskerne kvalificere sig til semifinalerne, da de i kvartfinalerne skal møde enten Rusland, Polen, Tjekkiet eller Grækenland.

 

De vil sandsynligvis også være favoritter i en semifinale, men her risikere de at møde så stærke nationer som f.eks Spanien eller Italien fra Gruppe C eller Frankrig og England fra Gruppe D.

 

Derudover har jeg taget imod odds 2,75 hos Unibet for Thomas Müller er med i startopstillingen hos Tyskland i deres første gruppekamp mod Portugal. Der er også odds 2,00 for Khedira i startopstillingen. Begge disse to spil er udlagt som ekspertanalyser.

 

28/5 DANSKE STARTOPSTILLINGEN BETS - VUNDET

Det ligner, at William Kvist og Niki Zimling skal udgøre den centrale midtbane for Danmark i den første EM kamp mod Holland, og derfor har jeg taget imod odds 2,00 for Christian Poulsen og odds 1,45, begge hos Unibet, for Jakob Poulsen IKKE er med i startopstillingen mod Holland.

 

29/5 CASSANO BETTET - VUNDET

Jeg har valgt at følge Martin K Andersen Spanien - Italien analyse, hvor der er fundet værdi i odds 1,40 hos Unibet for Cassano er med i den italienske startopstilling.

 

29/5 MARIO VS. ANDY BETTET - VUNDET

NordicBet er ude med flere målscorer Head2Head spil, og der er ganske mange match-ups, som er ret interessante. Jeg vil dog fremhæve odds 1,40 for Mario Gomez scorer flere mål end Andy Carroll. Det er Draw No Bet.

 

29/5 ANDY CARROLL BETTET - VUNDET

NordicBet lokker med odds 1,90 for Andy Carroll kommer på måltavlen i gruppespillet.

 

30/5 JAKOB POULSEN BETTET PART II - VUNDET

Unibet har odds 1,45 for at jakob Poulsen ikke starter inde i den første EM kamp mod Holland. Udlagt som ekspertanalyse.

 

30/5: ANTAL MÅL BETTET - VUNDET

Unibet tilbyder odds 2,05 for mellem 70-80 mål under EM slutrunden. Også udlagt som eksperttip.

 

04/6 STEPHAN ANDERSEN BETTET - VUNDET

Der er odds 1,10 for Stephan Andersen står på mål i den første kamp mod Holland. Efter den fine præstation mod Australien kan kun en skade skubbe Evian keeperen ud af det danske bur.

 

05/6 SIMON KJÆR BETTET - VUNDET

Unibet har odds 1,20 for Simon Kjær starter inde mod Holland.

Lindegaard er ude og sige i dag, at Stephan Andersen er førstevalget i målet, og på samme måde er Andreas Bjelland ude med en melding om, at "Jeg synes, der er tegninger til det både i træning og kamp, at det er Simon, der bliver valgt. Jeg gør da mit allerbedste til træning for at vise, at det skal være mig, men helt realistisk så peger det nok i retning af, at Simon står foran mig."

 

06/6 ÅBNINGS BETTET - VUNDET

I åbningskampen mellem Polen og Grækenland tilbyder Ladbrokes odds 1,74 for en polsk handicapsejr på præcis ét mål kombineret med uafgjort. Der er ekspertanalyse på det tip.

 

06/6  DZAGOEV BETTET- VUNDET

Martin K Andersen har smidt en ekspertanalyse på at russernes Alan Dzagoev er i startopstillingen til den første kamp mod Tjekkiet. Det giver Unibet odds 1,85 for.

 

11/6 POLEN - RUSLAND BETTET - VUNDET

Der er odds 1,80 hos Unibet for Rusland vinder med 1 eller kampen ender uafgjort.

Det er udlagt som ekspert-tip. Det er svært at se Rusland tabe denne kamp, mens en storsejr til russerne ikke er voldsom usandsynlig, men alligevel er der værdi i odds 1,80 for, at det bliver præcis 1 mål eller uafgjort.

 

11/6 DANMARK-PORTUGAL BETTET - TABT

Jeg har valgt at tage et surebet på mit december odds på 2,25 for Portugal i en kombination med odds 1,95 for Danmark +0,5 hos Bet365. Det giver et surebet på 5%.

 

12/6 HOLLAND - TYSKLAND BETTET - VUNDET

Martin K Andersen har vurderet, at der er en god chance for at begge hold kommer på måltavlen, og jeg har valgt at følge anbefalingen og odds 1,75 fra Danbook for "Begge hold scorer".

 

12/6 DZAGOEV BETTET II - VUNDET

Med to mål i første kamp må Alan Dzagoev være favorit til at blive den mest scorende russer. Betsafe ligger helt oppe i 3,50 for Dzagoev som russisk topscorer, og jeg har valgt at følge Steffen de Vries´ anbefaling.

 

16/6 GRUPPE B BETTET - (VOID - VUNDET)

Unibet tilbyder odds 2,05 for, at Portugal - Holland indeholder flere scoringer end Danmark - Tyskland. Det er Draw No Bet.

Samtidig har jeg valgt at tage imod odds 1,61 fra Betsson for både Portugal og Holland kommer på måltavlen i søndagens dramatiske sidste spillerunde i Gruppe B. Det odds er anbefalet af Kjartan Nygaard. 

 

OPDATERING - AFVIKLEDE SPIL

Antal mål (76): odds 2.05 (vundet) 

Tyskland: odds 5,70 (vundet)

Danmark - Tyskland: odds 1,78 (vundet)

Portugal-Holland 2-1: odds 1,61 (vundet)

Dzagoev: odds 3,50 (vundet)

Rusland: odds 2,50 (tabt)

Lewandowski: odds 2,10 (tabt)

Polen: odds 1,73 (vundet)

Carroll: odds 1,90 (vundet)

Holland - Tyskland (1-2): odds 1,80 (vundet)

Danmark - Portugal 2-3: odds 2,25 (vundet)

Danmark - Portugal 2-3: odds 1,95 (tabt

Polen - Rusland (1-1): odds 1,80 (vundet)

Spanien - Italien (1-1): odds 1,30 (vundet)

Tyskland - Portugal (1-0): odds 1,30 (vundet)

Khedira: odds 2,00 (vundet)

Müller: odds 2,75 (vundet)

Holland - Danmark (0-1): odds 1,78 (tabt)

Christian Poulsen: odds 2,00 (vundet)

Jakob Poulsen. odds 1,45 (vundet)

Stephan Andersen: odds 1,10 (vundet)

Simon Kjær: odds 1,20 (vundet)

Andreas Bjelland: odds 2,30 (tabt)

Rusland - Tjekkiet (4-1): odds 2,20 (vundet)

Alan Dzagoev: odds 1,85 (vundet)

Polen - Grækenland (1-1): odds 1,74 (vundet)

Nicolai Boilesen: odds 1,70 (tabt)

Andreas Granqvist: odds 1,30 (vundet)

Daniel Sturridge: odds 1,50 (tabt)

Jakob Poulsen: odds 2,50 (vundet)

Behrang Safari; odds 2,70 (vundet)

Samuel Holmén: odds 3,20 (vundet)

John Terry: odds 1,57 (vundet)

 

Seneste blogs fra Frank, Brasilien
22/03-2016 23:35 Inside Studio: Mr. Profit
30/12-2014 19:53 Fodboldåret 2014
24/11-2014 12:21 "Kyllingen" Kenn Hansen
18/06-2014 13:46 VM2014 - set fra sofaen
23/04-2014 01:46 Miranda - det oversete forsvarsgeni
20/01-2014 18:21 Longreads om sport
07/12-2013 15:56 VM 2014 Odds-Forslag
27/11-2013 18:18 Inside Studio: Jens Bøye
11/10-2013 18:26 Er Bayern München et low-scoring hold?
20/09-2013 03:14 What the....

Brugerprofil

Frank, Brasilien Frank, Brasilien har deaktiveret visning af online/offline status

Bruger siden 29. maj 2007


Formen:

Hovedside/aktuelle tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Detaljeret statistik

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt