Blog » Lodtrækning til kvartfinaler..

Lodtrækning til kvartfinaler..
Af Mike Larsen, Søn. 24. feb. 2013, 21:03
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (4) Til kommentarer

Grundspillet er bare en runde væk fra en slutning, og det ser ud til at Herning har lavet et stort comeback i ligaen i år. Det lå længe til, at 1. pladsen skulle afgøres mellem Frederikshavn, Aalborg og SønderjyskE.

Så faldt SønderjyskE stille og roligt fra i toppen, mens Herning rykkede tættere og tættere på. Dog regnede man med, at det så ville være et nordjysk opgør om 1. pladsen og 1. valget til slutspillet, men så tabte både Aalborg og Frederikshavn til Herning, og de var lukket ind.

 

Denne blog tager udgangspunkt i, at Herning tager 1. pladsen (de skal bare have ét point mod EfB Ishockey i kampen mandag aften for at tage den). Derfor er mine vurderinger lavet udfra dette, og derfor skal de lige tages med et gran salt.

 

Slutstillingen (vurderet inden sæsonen):

1. Blue Fox Herning (SønderjyskE)

2. Frederikshavn White Hawks (Blue Fox Herning)

3. Aalborg Pirates (Aalborg Pirates)

4. SønderjyskE (Frederikshavn White Hawks)

5. Odense Bulldogs (Odense Bulldogs)

6. EfB Ishockey (EfB Ishockey)

7. Rødovre Mighty Bulls (Rødovre Mighty Bulls)

8. Herlev Eagles (Herlev Eagles)

9. Copenhagen Hockey (Copenhagen Hockey)

 

Så 6 af 9 placeringer inden sæsonen har siddet lige i skabet, hvilket er ganske udmærket. Skulle Herning tabe i ordinær tid EfB Ishockey, så er det faktisk 7 placeringer, der sidder som de skal.

 

1. Blue Fox Herning

Herning står med valget mellem holdene, der er placeret mellem 5-8, og kigger man deres statistik mod disse hold, så har man flg. kampe mod de forskellige hold:

 

Odense: 2-3 i kampe og målscore på 9-8.

Man har spillet tætte kampe mod Odense, og den sikreste sejr, som man hentede i løbet af sæsonen var i Odense, hvor man sejrede med 4-1. Dog i en kamp, hvor Odense stillede med den unge reservemålmand i målet, da man mistede sin første målmand grundet en skade for resten af sæsonen.

 

EfB Ishockey: 4-0 i kampe og målscore på 16-4

Man har kun spillet 4 kampe mod EfB Ishockey indtil videre denne sæson, hvor den sidste kamp spilles mandag aften. Det kan måske ændre lidt på Todds planer i slutspillet, men man har haft rigtig godt styr på EfB Ishockey i denne sæson.

 

Rødovre Mighty Bulls: 4-1 i kampe og målscore på 15-8

Rødovre har man haft et rigtig godt tag på i denne sæson, hvor man har vundet de seneste 4 kampe imod. Senest sejrede man lige op til slutspillet med 5-2 i Rødovre i en kamp, hvor man kunne have vundet større.

 

Herlev Eagles: 5-0 i kampe og 17-6 i målscore

Selvom man har vundet alle kampene mod Herlev, og de placeringsmæssigt er det dårligste hold, så har Herlev et hold, der kan komme til at drille lidt hold. Dog vandt Herning senest med 6-1 på hjemmebane over et skades og sygdomsramt Herlev hold, der ikke kunne stille med 3 hele kæder til kampen.

 

Samlet:

Uha. Det er svært at vide, hvad der sker i hovedet på Todd i et slutspil. Normalt vælger han et stærkt hold for at holde spillerne oppe i gear og fokus til kampene, men med det nye slutspil in mente, hvor semifinaler og finaler bliver rykket frem, hvis runden forinden er færdigspillet før tid, så tror jeg faktisk godt, at Herning kunne finde på at tage Rødovre Mighty Bulls.

 

2. Frederikshavn White Hawks:

Frederikshavn har også valget mellem holdene, der endte mellem nummer 5-8 undtaget det hold, som Herning har taget fra 1. pladsen.

 

Odense: 4-1 i kampe og 15-10 i målscore

Man har haft et godt tag på Odense, hvor man har vundet 4 af kampene denne sæson, og det eneste nederlag, som man har fået til Odense var efter overtid i Odense. Så man har haft et godt tag på dem i denne sæson.

 

EfB Ishockey: 5-0 i kampe (1-0 i kampe i pokalturneringen) og 19-6 (23-7) i målscore.

EfB Ishockey er det hold, som alle er bange for i slutspillet, da de er inde i en fantastisk stime for tiden. Frederikshavn har dog vundet alle 6 kampe i denne sæson over EfB Ishockey, så det er et hold, som man har haft taget på hele sæsonen.

 

Rødovre Mighty Bulls: 4-1 i kampe og 18-8 i målscore (1-0-1 i pokalturneringen)

Rødovre er det hold, som man har noget historie mod de seneste sæsoner, når man snakker slutspilshockey. Rødovre er dog et hold, som man har vundet en del kampe mod, men man har også spillet en del tætte kamp mod. I pokalturneringens semifinale blev det til en uafgjort og en sejr, men efter 2 meget tætte kampe.

 

Herlev Eagles: 2-3 i kampe og 16-15 i målscore.

Herlev har været en torn i øjet på Frederikshavn denne sæson. Herlev har spillet op mod Frederikshavn i kampene denne sæson, hvor Herlev også har vundet i Frederikshavn. Frederikshavn har vundet en enkelt kamp med 4-0 på hjemmebane.

 

Samlet:

Det er måske det frække valg, men jeg tror, at man tager EfB Ishockey. Man har fundet deres svagheder i spillet, og dem har man udnyttet på det seneste. I den stime som EfB Ishockey er inde i for tiden har Frederikshavn givet EfB Ishockey 2 nederlag.

 

3. Aalborg Pirates:

Piraterne fra dobbelt-A har været et godt holdepunkt i denne sæson med over 3000 tilskuere i gennemsnit til kampene i sæsonen. Man er dog endt på en 3. plads, hvor man dog kan få en svær modstander, men man kan også være heldig at få en lettere modstander.

 

Odense: 2-3 i kampe og 15-16 i målscore

Odense har været et drillende hold for Aalborg, der virkelig har fået lukket ned for Aalborgs farlige offensiv, mens man selv har scoret en del mål. Aalborg vandt den første kamp mod Odense med 5-0, men siden da er det gået ned af bakke.

 

EfB Ishockey: 3-2 i kampe og 18-16 i målscore

EfB Ishockey har lige som Odense været et trælst hold for Aalborg i denne sæson. Godt nok har Aalborg vundet flere kampe mod EfB Ishockey end mod Odense, men man har haft sine problemer med EfB Ishockey. EfB Ishockey har vundet de seneste 2 kampe mod Aalborg, hvor den ene ligger lige op til slutspillet.

 

Rødovre Mighty Bulls: 5-0 i kampe og 26-7 i målscore

Rødovre må være en ønskemodstander for Aalborg. Man har vundet alle kampene mod Rødovre, og flere af dem har endda været meget sikre sejre. Senest blev det til 10-1 i Aalborg, hvor Rødovre hellere ville slås end spille ishockey. Rødovre ligger også meget godt til Aalborgs fysiske spilletid. Holdene stødte også sammen sidste sæson, hvor det blev til en sejr på 4-3 i kampe til Aalborg.

 

Herlev Eagles: 5-0 i kampe og 22-10 i målscore

Herlev må lige som Rødovre være en god modstander for Pirates, hvis man kan få dem i kvartfinalen. Kampene i Herlev har været tætte, hvor Aalborg dog har haft marginalerne på sin side i disse kampe. I Aalborg har hjemmeholdet haft rigtig godt styr på Herlev i de 3 kampe, som man har spillet i Aalborg.

 

Samlet:

Som jeg ser det, så har man valget mellem Herlev og Odense, og så synes jeg, at det er klart, at man tager Herlev på trods af den lange bustur. herlev har man haft rimelig styr på i løbet af sæsonen, mens Odense har drillet noget i kampene på det seneste.

 

4. SønderjyskE

SønderjyskE kommer til slutspillet uden at have noget valg overhovedet. Deres skæbne ligger i de andre holds hænder. Hvilket hold vil de andre hold gerne undgå i kvartfinalerne, som de så overlader til SønderjyskE.

 

Odense: 4-1 i kampe og 22-10 i målscore

Odense ligner et hold, som man vil have en god mulighed for at besejre over 7 kampe. SønderjyskE sejrede med 8-0 i en kamp lige op til slutspillet over Odense, men man har haft tætte kampe, når man har spillet på Fyn.

 

EfB Ishockey: 2-3 i kampe og 17-17 i målscore

”Sildebønderne” fra Esbjerg har været det hold, der har drillet SønderjyskE mest denne sæson. SønderjyskE har dog været skadesramt denne sæson, og det har været lidt af grunden til, at EfB Ishockey har fået et par af sejrene. EfB Ishockey har vundet de seneste 3 kampe i træk mod SønderjyskE og det skal man en del år tilbage i tiden for at finde.

 

Rødovre Mighty Bulls: 4-1 i kampe og 17-10 i målscore

Rødovre ser også ud til at være et lettere hold for SønderjyskE end de andre hold. Det er et godt kendetegn for Rødovre, at man har haft sine problemer med at vinde over de øverste hold i ligaen. SønderjyskE har vundet klar i kampene, og kampen man tabte til Rødovre var på hjemmebane i en periode, hvor man tabte en del kampe.

 

Herlev Eagles: 3-2 i kampe og 19-8

Når SønderjyskE fandt målet mod Herlev, så har man også scoret en del mål mod dem. Det vidner sejre på 7-1 i Herlev og 5-0 hjemme på. Men man har også haft sine problemer med dem i flere kampe. Det er også lykkedes for Herlev at vinde i Vojens denne sæson, så det kan være et hold, der muligvis kan drille dem, hvis det bliver dem.

 

Samlet:

Mine bud efterlader Odense til SønderjyskE. Det skal nok blive en serie, der kommer til at trække ud i flere kampe, da Odense har et hold, der godt kan spille op mod SønderjyskE.

 

Mit bud på kvartfinaler:

Herning - Rødovre Mighty Bulls

Frederikshavn - EfB Ishockey

Aalborg - Herlev Eagles

SønderjyskE - Odense Bulldogs

 

Det var mit bud på, hvordan kvartfinalerne kommer til at se ud i morgen aften, mandag, når EfB Ishockey og Blue Fox Herning er færdige med deres dyst på isen.

Hvad synes I om disse forslag, og hvad tror I, at kvartfinalerne kommer til at blive?

Seneste blogs fra Mike Larsen
12/03-2014 23:33 Pinligt, DIF
25/01-2014 00:29 Matchfixing i dansk ishockey
02/10-2013 23:23 Powerbreaks, hvorfor dog det?!?!?
31/03-2013 17:17 Hvad gør vi nu, lille du - Part II
24/02-2013 21:03 Lodtrækning til kvartfinaler..
31/08-2012 23:36 Be aware: The Pirates are coming...
22/05-2012 19:11 Det er en ommer, Sverige...
24/04-2012 21:59 Dansk kvartfinale ved VM?
03/02-2012 18:58 Hockey i Aalborg SKAL overleve
22/01-2012 21:43 Mit 2011 på BetXpert...

Brugerprofil

Mike Larsen Mike Larsen er offline

37 år
Fra Aalborg
Bruger siden 17. juli 2005


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 101%
Balance 0.00 0.00 0.00 +0.39
Hitrate 0/0 0/0 0/0 27/57
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Danmark - 1. Division
0%
0%
0%
158%
0.00
0.00
0.00
1.15
0/0
0/0
0/0
2/2
Danmark - SAS Ligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
England - Premier League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-3.00
0/0
0/0
0/0
0/3
USA - MLS
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-0.84
0/0
0/0
0/0
6/13
Total
0%
0%
0%
77%
0.00
0.00
0.00
-4.69
0/0
0/0
0/0
8/20
 

Ishockey

Danmark - AL-Bank Ligaen
0%
0%
0%
112%
0.00
0.00
0.00
4.43
0/0
0/0
0/0
18/36
VM
0%
0%
0%
165%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
1/1

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt