Blog » Inside Studio: Steneren

Inside Studio: Steneren
Af Frank, Brasilien, Ons. 18. apr. 2012, 14:07
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (106) Til kommentarer


Det skal understreges at denne blog er skrevet af Frank som privatperson, ikke som repræsentant for BetXpert - de holdninger der gives udtryk for, er altså IKKE BetXperts holdninger.

 

 

 

I Inside Studio vil jeg forsøge at komme lidt ind bag personerne på Betxpert, og første interviewoffer er en gammel kending, som der allerede er skrevet et par blogs om: Steneren.

 

Jeg valgte med mit første spørgsmål at overraske Steneren og måske også få ham til at give et hurtigt, ærligt svar.

Stenerens svar ville også afsløre, hvordan han har reageret på kritikken, hvor Tytteboevs godt nok ikke er den eneste i flokken af Steneren skeptikere, men måske er den, der efterlader det mest negative indtryk.

 

Kritikken af Steneren har været massiv, og da jeg fremlagde denne idé med et portræt af Steneren gjorde jeg klart, at det var ét af de emner, som nok ville dukke op.

Allerede inden jeg stiller spørgsmålet er jeg klar over, at han sandsynligvis vil svare afvisende, men så må jeg forsøge at snige spørgsmålet ind igen senere, når Steneren er mere tryg ved det hele.

 

Frank: Er Tytteboevs en idiot?

 

Steneren:”- Hehe, godt nok direkte men helt fint. Ved ikke om han er en idiot, han er i hvert fald ikke min kop the. Ikke en jeg bruger min tid på, når han skriver.”

 

Jeg har skrevet to blogs om Steneren allerede, og jeg har måtte forsvare ham utallige gange i forum overfor de samme angreb stort set fra de samme brugere hver gang. Jeg har skrevet flere mails til Jens, hvor jeg presser på for at få ham ind i ekspertpanelet, så jeg håber virkelig ikke, han er en stjernepsykopat. Og der er alarmklokker, og jeg kan sagtens se, at kritikerne har masser af ammunition at kaste imod en betting-tornado som Steneren.

 

Det er dog blevet meget bedre, og jeg ved Jens har hjulpet meget.

 

Frank: ”- Hvor meget har du snakket med Jens igennem alt dette?

Jeg laver lige en kop the, så tag endelig god tid med at svare...”

 

Jeg er selvfølgelig meget interesseret i, hvordan han selv ser på muligheden for at komme i ekspertpanelet.

 

Steneren: ”- Jeg har snakket med Jens et godt stykke tid nu, faktisk halvanden måned tror jeg. Er dog lidt skuffet over Jens ikke kigger på de "rigtige" analyser, jeg sender ham. Vi har en aftale om, at jeg skal sende en mail med de analyser, han skulle godkende og det har jeg så gjort. Ellers sagde han for et måned siden, at jeg havde pæne chancer for at komme"ind", men har ikke rigtig hørt noget omkring chancerne nu.

 

Det er bestemt ikke alle, der viser den respekt, man fortjener. Selvfølgelig skal man ikke have ros altid, men et par personer kommer aldrig med noget, kun skidt.

 

Frank: "- Jeg synes dine analyser er blevet bedre? Men hvad er det specielt du er blevet bedre til og hvad mangler der endnu at forbedre?"

 

Steneren: "- Min skrivemåde kan blive bedre, dog lidt svært når man har lavet dem sådan så længe.

Mine måltips; dem jeg sender til Jens, er blevet bedre. Ganske enkelt fordi jeg bruger mere tid på dem og dermed kommer mere omkring det hele.

Derudover har jeg ikke alle de "sjove" spil fra Korea og Polen.

Det kunne være sjovt at se hvordan det ville gå Betxpert uden os to, trods alt et stort arbejde vi gør for siden. Synes i øvrigt det er underligt, der så STORE krav til mig omkring de analyser, når man ser på nogen af dem, de andre eksperter smider derinde.”

 

"FLOTTE FYR" OG OLE WEDEL

Jeg ved faktisk ikke så meget om Steneren; vi har selvfølgelig sendt en del mails for at aftale dette interview, og jeg fandt ud af, at Steneren hedder Michael, bor i Herfølge, han har lige været på Gran Canaria og så spiller han elitegolf om onsdagen. Vildt fedt han har en aktivitet ved siden af bettingen og godt han får noget frisk luft engang imellem. Jo, så er han Brøndby og Manchester United fan, og lige den kombination er vist meget udbredt. Jeg vil gætte på, at Brøndby trøjen ligger nederst i tøjbunken for tiden.

 

Jeg havde en forventning om, at Steneren står pænt højt i fodboldnørd-hierakiet. Det nørdniveau kan så svinge fra alt mellem sørgelige Ole Wedel til kultikonet Holger Bech Nielsen. Steneren er faktisk en flot fyr!

Der ville nok ikke være kø bagved han ved par-cermonien, men i forhold til Ole/Holger forventningerne, så vil man ikke umiddelbart opdage, at vi her har at gøre med en ustoppelig bettingnørd.

 

 PAC-MAN HIGHSCORER OG FRANK ER DYGTIG

Frank: "- Op til dette interview, så jeg statistikken lidt igennem og hvis Betxpert var en Pac-Man maskine, så ville Steneren være på førstepladsen på highscorer-listen!

Med et fodboldoverskud på 52,59 units er det ikke én eneste fodboldekspert, der har større overskud end dig, selv ikke ham der Frank!

Og det bliver helt sygt, når han ser på at hele Betxpert´s fodboldpanel samlet har et fodboldoverskud på lidt over 75 units efter 14.476 analyser, mens du "blot" har skullet bruge lidt over 2000 fodboldanalyser på at skrabe de 52 units sammen."

 

Steneren. "- Ham Frank er nu ellers meget dygtig :D

Ja, mine fodbold spil har været meget gode, det er især mine måltips, der giver "kassen", også derfor jeg undrer mig over ikke at have fået chancen endnu.

Ja, det ser faktisk skræmmende godt ud, bla. også derfor jeg er så sur over de andre spil, jeg har postet. Dem der gør så jeg har samlet underskud, hvilket en del brugere kommer med hver gang.

 

Frank: "- Hvad er din kommentar til at der er kommet flere nye brugertippere ind i ekspertpanelet med langt færre tips og langt mindre overskud, mens der ikke er plads til dig endnu?"

 

Steneren: "- Surt at mange bruger netop det underskud imod mig, selv om det INTET har med mine fodbold tip at gøre.

Jeg har da tænkt et par grimme ting om det, synes det er direkte latterligt jeg ikke har fået chancen. Som netop du skriver er der kommet mange nye ind. Bla en anden som kommer med måltips.

Men jeg tror lidt Jens er "bange" for at lukke mig "ind". Vil trods alt skabe en del debat. Bare se hvad der sker hver gang mit navn kommer op i et eller andet. Mindst 30 indlæg, den er sikker."

 

MEDINA OG BLÅ PARADIS TUNGE

Jeg skal jo have lidt mere at vide om manden bag de mange analyser, så jeg vælger at ændre spørgsmålene lidt.

 

Frank: "- Sætter lige noget musik på til theen. Hvad hører du selv af musik?

 

Steneren: "- Har det man kalder for en radio smag. Vil sige meget af det nye... dig?

 

Frank: "- Medina er på The Voice lige nu med" Kl.10". Det er fint til at køre i baggrunden, mens man chatter eller skriver analyser. Michael Tatar (ekspert) fik mig dog til at høre lidt Armin van Buuren.

Så du Paradise Hotel i går? Forstod du hvorfor de tøser skulle stå og række en blå tunge for at komme i finalen?"

 

Steneren: "- nej, ser ikke det program desværre"

 

Jeg vil sådan set bare høre om der er andet end fodbold i bolden på Steneren, men lad os da endelig snakke mere fodbold.

 

BETXPERT LIMIT OG KOO

Frank: "- Jeg synes jeg følger pænt meget med i fodbold, men alligevel når jeg ser dine målscorertips, så er spillerne meget ofte komplet ukendte for mig. Hvordan får du øje på en Koo Ja-Cheol i Augsburg og hvad fik dig til at finde værdi for at netop han vil score på Alianz Arena mod selveste Bayern Mûnchen?"

 

Steneren: "- Jeg prøver at gå efter de mindre kendte spillere, da bookierne ikke altid kender alt for meget til dem. Netop Koo havde jeg kigget på et stykke tid, havde set et par Augsburg kampe og lagde mærke til ham. Derudover havde jeg fundet frem til at havde en offensive rolle på holdet og derfor måtte odds 10 holde pæn værdi.

Koo var kommet til fra en anden klub og havde gjort det godt i flere af Augburgs kampe. Plus holdet var begyndt at gøre det bedre."

 

Frank: "- Du har simpelthen siddet og set Augsburg kampe.. wow. uha, ikke engang "die hard" Augsburg fans gider se det hold!

I min første blog om dig, ”Skal Steneren være ekspert?” får jeg kaldt dig splittergal og en underlige fisk, men hvordan forklarer du selv de godt 3500 brugeranalyser?"

 

Steneren: "- Ja, det er RIGTIG mange analyser, en sjov detalje er faktisk, at det var min "skyld" der kom antal på om ugen. Postede virkelig mange spil på et tidspunkt. Kan se jeg har postet 258 spil på en måned og 171 i anden. Det er selvfølgelig alt for mange. Den store forskel på mig og andre, er at jeg deler mine spil, tror faktisk ikke at jeg har MANGE flere spil end andre. Jeg poster dem bare."

 

Jeg er helt vild med det "bare", som det med at skrive 3500 brugeranalyser sådan lige er noget man bare gør.

 

Frank: "- Du bruger også vildt mange timer på det. Hvordan får du dog tid til det?"

 

Steneren: "- Når man er vant til at lave de analyser, tager det ikke så lang tid mere, men nogen gange jeg har ikke lige tiden til det. Faktisk kun de "nye" analyser jeg skal poste til Jens som tager meget lang tid, også derfor jeg er lidt sur over han ikke kigger på de "rigtige".

Når det er vinter og koldt, har jeg har dog mere tid, da jeg om sommeren også spiller golf. Hvilket jeg i øvrigt også er pænt god til, men det er en anden sag." 

 

ER DU LUDOMAN, MICHAEL? 

Det er personligt spørgsmål og derfor vælger jeg at kalde ham Michael for at få ham til at åbne op for muligheden.

Spørgsmålet er vel dumt, for man kan sagtens pege på vores egen Torben N. Sørensen, der havde 3.176 bets i 2011, så man kan ikke bruge et højt antal bets til at dømme ham som ludoman. Men jeg vil gerne åbne emnet. Èn af alarmklokkerne er, at Steneren ikke altid har fulgt de mange gode råd om at sortere lidt bedre i bettingbunken.

 

Frank: Er du ludoman, Michael?"

 

Steneren: "- Nej, er bestemt ikke ludoman, spiller faktisk sjældent i løbet af ugen. Næsten kun lørdag og søndag jeg har mine spil. Måske derfor der så mange."

 

Frank: "- Jeg spørger fordi Tytteboevs bl.a skrev, at han mente, du har en usund tilgang til betting, og med det høje antal analyser og tidsforbruget kan det vel ikke afvises. Har du overskud på betting og hvad er din kommentar til den usunde tilgang?"

 

Steneren: "-  Tytte kommer altid med den, bla. at det er useriøst, det jeg laver. Så helt fair du spørger. Det er klart det store antal analyser kan sætte spørgsmåltegn. Men så igen, der er jo RIGTIG mange spil muligheder lørdag og søndag. Ja, jeg har overskud på mine spil, ikke noget vildt, der kan købe dyre biler, men stadig et fint et. Jeg mener ikke, jeg har et usundt forhold til betting".

 

  VALUEBETTING RELIGION

Frank: "- Michel Telo på Voice. Vildt morsomt at den brasilianske sang er blevet et hit herhjemme."

 

Steneren:" hehe"

 

Frank: "- Han scorer så mange piger på den sang!"

 

Steneren:" ikke dårligt :P

 

Frank: " Ellers noget du gerne vil have med i bloggen?

 

Steneren: "- Kunne godt tænke mig at høre om Jens virkelig er bange for at give mig chancen, men det kan vi ikke rigtig bruge bloggen til. Der vil som nævnt komme meget debat omkring det."

 

Frank: "- Det jeg kender til Jens, så tror jeg han er klar til at tage slagsmålene for at få dig ind, men Betxpert handler ikke så meget om overskud men derimod at uddanne vores brugere til bedre bettere, så man skal vel vise, at man har evnen til at formidle vores politik (nærmest en valuebetting religion).

 

Herefter sendte jeg Steneren min indledning på bloggen for at høre, hvad man mente om den.

 

Steneren. "- Haha ville være en fed måde at starte den på, der ville uden tvivl komme gang i den. 

Den med Månedens forumsbruger gik da helt amok. Var jeg godt nok overrasket også at se. Gider ham heller ikke, synes han skaber en dårlig stemning derinde.

 

Frank: "- Du vandt jo de 1000 kr, og så skal der vel komme lidt dårlig stemning. Der var en på Twitter, der skrev at bag enhver kritik ligger en bristet drøm."

 

Steneren: "hehe. Vil nu mere kalde ham et fjols i stedet for en idiot, det andet lyder lidt hårdt."

 

Frank: "Jeg kan sagtens forstå Tytteboevs (ikke fordi det hele skal handle om ham). Han kan sagtens have ret i nogle af de ting, han kritiserer dig for."

 

Dette er blot et udpluk af en timelang samtale. og jeg er efterladt med et virkeligt positivt indtryk af Steneren. Han er jo en flink fyr med et stort bettinghjerte! Og det bliver meget spændende at følge hans videre udvikling og kamp om at få en plads i vores ekspertpanel.

Seneste blogs fra Frank, Brasilien
22/03-2016 23:35 Inside Studio: Mr. Profit
30/12-2014 19:53 Fodboldåret 2014
24/11-2014 12:21 "Kyllingen" Kenn Hansen
18/06-2014 13:46 VM2014 - set fra sofaen
23/04-2014 01:46 Miranda - det oversete forsvarsgeni
20/01-2014 18:21 Longreads om sport
07/12-2013 15:56 VM 2014 Odds-Forslag
27/11-2013 18:18 Inside Studio: Jens Bøye
11/10-2013 18:26 Er Bayern München et low-scoring hold?
20/09-2013 03:14 What the....

Brugerprofil

Frank, Brasilien Frank, Brasilien har deaktiveret visning af online/offline status

Bruger siden 29. maj 2007


Formen:

Hovedside/aktuelle tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Detaljeret statistik

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt