Blog » Inside Studio: Bikerjensen

Inside Studio: Bikerjensen
Af Frank, Brasilien, Man. 20. aug. 2012, 20:06
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (24) Til kommentarer

Jeg forsøger hver gang på at gøre mit bedste for at levere en rigtig god Inside blog, men denne håber jeg virkelig det lykkes at få præsenteret Bikerjensen på en ordentlig måde.

Han er en usædvanlig bruger at hive frem til en Inside blog, men jeg synes virkelig godt om Biker!

 

Han er ikke just Mr. Popular hos alle, og man skal heller ikke forvente at få serveret spandevis af brugertips fra Biker.

Men han er hudløs ærlig og skarp i kritikken, der bliver leveret i en ubarmhjertig direkte stil. Det deler vandene, og han er nok ikke den store stemmesluger i afstemningerne om månedens forumbruger.

Jeg er som sagt vældig begejstret for Biker. Jeg er ikke nødvendigvis altid enig med ham, men jeg misunder modet til at udfordre os og tage bombastiske standpunkter i forumdebatterne.

Biker´s rolle og indflydelse på Betxpert bør anerkendes og respekteres.

Formålet med denne blog er også at høre mere om Bikerjensen og hans vej gennem bettingjunglen. Jeg vil derfor meget gerne have lov til at præsenterer jer for Bikerjensen; ved man hvor kritikken kommer fra, er man måske mere tilbøjelig til at tage imod den.

                 --------------------------------------------------

 

Frank: "- Hej Biker. Dejligt du ville være med. Jamen lad os da starte stille og roligt. Hvem er Bikerjensen og hvordan havnede du på Betxpert?"

 

Bikerjensen: "- Hej Frankie... Jamen Bikerjensen er 25 år og kommer fra Kongens Lyngby, og jeg oprettede min bruger her på BetXpert i januar 2009, da jeg havde hørt godt om siden fra nogle venner.

 

Jeg spillede selv fodbold på et nogenlunde niveau, men skaderne tog desværre over og sluttede min karriere alt for tidligt. Så nu er det fodbold fra sidelinjen eller i flimmerkassen jeg må nøjes med.

Jeg blev oprindeligt kaldt ”Jensen” af kammeraterne på fodboldholdet, men da jeg fik knallert, synes de, det var sjovt at kalde mig ”Bikerjensen”, og så har det hængt ved lige siden."

 

Frank: "- Hvordan var du som fodboldspiller?"

(herefter fulgte min egen Glory Days fortælling om en brutal back, der samlede på advarsler for at sparke til de hurtigere fløjspillere.)

 

Bikerjensen: "- Jeg var den typiske boksspiller. Bevægede sig stort set aldrig mere end nødvendigt, men formåede alligevel at stå det rigtige sted hver gang. Grundet skader til medspillere blev jeg dog rykket en del rundt på banen. Jeg spillede også sweeper eller central midtbane pga. mit store overblik og evnen til altid at lave den rigtige aflevering.


Gule/røde kort har jeg aldrig fået – altså, mens kampen var i gang. Jeg fik en gang to gule efter samme kamp, fordi jeg var efter dommeren (hvilket han også fortjente). Så slap jeg for en køretur weekenden efter på 1½ time til Slagelse :)"

 

Frank: "- Den karantæne på grønsværen fører fint til næste emne. Du må have rekorden for bans og karantæner her på Betxpert.

Hvad er der gået galt?"

 

Bikerjensen: "- For at starte med alle mine bans: De fleste er kommet pga. kommentarer i chatten. Alle har vel prøvet at tabe et bet i overtiden, hvor man bliver sur og råber, slår i en pude eller hvad folk nu ellers gør.


Enkelte gange er der så kommet en kommentar i chatten fra min side, hvor Jens så synes, at den har været over stregen.

Andre gange har det været fordi, jeg har sagt min mening om andre brugere, og helt berettiget har fået en pause. De første bans kom dog fordi jeg forsvarede BetXperts værdier vs. "Den primære", som tilhængere af TC/Silverflame kaldte deres gruppechat.

Flere af mine bans har helt klart været berettiget, mens jeg har siddet og rystet på hovedet af andre.
BetXpert har deres retningslinier der skal overholdes, men som vi så i diskussionen ved din Inside Blog om Steneren, gælder disse retningslinier altså kun for visse brugere."

 

Frank: "- Men hvad ville du gerne ændre ved Betxpert?"

 

Bikerjensen: "- Jeg synes faktisk, at BetXpert er fint som det er nu, og helt klart min favorit-side, når det handler om betting.
Der kører mange fine konkurrencer, og jeg synes det er super, at brugerne kan byde ind med brugertips; omend jeg ikke følger nogle brugertippere. Og så er BetXperts fora'er jo i en klasse for sig, med altid interessante debatter.

Jeg kunne godt tænke mig, at Jens ikke var så glad for at smide bans og advarsler til højre og venstre, fordi man siger sin mening om en anden bruger. Hvis jeg synes, at en bruger er en idiot skal de have det at vide, akkurat ligesom når man roser for noget andet."

 

Frank: Der er ingen hellige køer! Jeg mener, Torben er f.eks højt respekteret, men du indtager gerne rollen som den næsvise knægt i "Kejserens Nye Klæder".
Har du altid været så direkte, og hvordan kan det være, at du har indtaget rollen som "kritikeren" på Betxpert?

 

Bikerjensen: "- Jeg siger gerne min mening i de fleste tilfælde, mens jeg i andre tilfælde har valgt at holde igen med et indlæg, da jeg godt vidste. hvor det ville bære hen.

I min verden er det ligeså vigtigt at kunne være negativ overfor folk, som det er at kunne være ærlig og rose en person for et godt stykke arbejde.

Ja, TNS er højt respekteret, og hans viden er også i en klasse for sig. Han formår at skrive fine analyser, dog indimellem analyser som kræver alt for lang tid, fordi de bliver alt for lange. Desværre afspejler hans viden sig ikke i hans resultater, hvilket jeg har udtrykt min mening om flere gange.

Desværre virker Jens ikke til at kunne se "problemet" i, at man har en højt profileret better ansat, som bare ikke er i stand til at skabe overskud. Hans TBP (tilbagebetalingsprocent) kontra hans BV-snit (betvalue) er vel kun den kære "Steneren" der har gjort dårligere her på sitet :)

Min rolle som "kritikeren" her på BetXpert startede vel dengang, jeg var en af de eneste, som tog kampen op mod Silverflame/TC og hans tro følgesvende.

Det var egentlig en rolle, jeg indtog for at prøve at hæve niveauet, men indså hurtigt, det blev en svær (hvis ikke umulig) kamp, hvilket også medførte trusler i min retning i deres lukkede gruppe.
Siden hen har jeg egentlig fået et bedre forhold til TC, om end vi nok aldrig bliver café latté venner :)"

 

Frank: "- Hvor ofte henter du spil/følger anbefalinger fra ekspertpanelet?"

 

Bikerjensen: "- Jeg læser de fleste analyser fra eksperter her på siden; specielt i de sportsgrene jeg selv følger. Dog er det sjældent, jeg følger nogle af deres tips, da jeg synes niveauet i panelet er dalet gevaldigt de sidste par år.

 

Jeg synes, at udvælgelsen af nye eksperter til tider virker lidt for krampagtigt, og at der fokuseres mere på kvantitet i forhold til kvalitet.

Har folk præsteret over længere tid, er de helt sikkert berettiget til at prøve sig af som noget andet end brugertippere. Dog synes jeg tit, at der udvælges eksperter, som har lavet 30-40 brugertips og skabt et minimalt overskud.

 

Jeg sidder og græmmer mig hver gang, en ekspert har lavet
en forkert chancevurdering på deres spil. Er man ekspert på en seriøs side som BetXpert, må sådan en "fejl" simpelthen ikke forekomme!

Måske man kunne oprette noget i stil med SpilXpertens boblere."

 

                       -----------------------------------

Bikerjensen har ofte rejst kritik, som vi har kunnet benytte til at udvikle Betxpert og diskutere i hvilken retning, vi skal bevæge os. Vi bør i høj grad overveje disse indspark fra vores brugere, og vurdere om vi kan foretage forbedringer.

Hvordan skal ekspertpanelet sammensættes, og lever vi op til forventninger hos brugerne? Hvad kræves af en ekspert og hvad vægtes højst? Viden eller overskud og hvordan opnår vi den optimale balance, da det helst skal gå op i en højere enhed?

For at få lidt vægt bag kritikken er det relevant at se lidt nærmere på Bikerjensen og hans egen betting-erfaringer.

                        -----------------------------------

 

Frank: Hvordan vil du vurderer dig selv som better og hvordan har Betxpert bidraget?

 

Bikerjensen: "- Seriøs hyggespiller er nok den betegnelse, jeg vil bruge om mig selv. Jeg føler selv, jeg har godt styr på de fleste aspekter indenfor valuebetting, og har kørt med bankroll og moneymanagement de seneste 5-6 år.

 

Jeg better mest på fodbold, da det også er den sportsgren, som klart har den største interesse. Jeg har siden 1993 været Lyngby-fan, så jeg følger dansk fodbold en del.

Derudover følger jeg også spansk og engelsk fodbold, da jeg også længe har været fan af Manchester United og Barcelona. Mht. min betting-strategi har jeg de sidste 6 år kun spillet singler. Dog har jeg ikke holdt mig for fin til at spille doubler/tripler, men KUN hvis jeg var i gang med at gennemspille en bonus.

 

Bonus ser jeg lidt som gratis penge. Selvfølgelig ville det være rart at kunne få gennemspillet pengene via valuebetting, men min erfaring er, at det tager for lang tid (og for meget varians, da det kan være ganske få spil, der skal til, før bonussen er gennemspillet).

 

Udover fodbold synes jeg selv, at jeg rammer godt på tennis. Jeg er bestemt ikke tennisekspert, og det er heller ikke sikkert, der er værdi i alle odds, jeg spiller på tennis. Dog kigger jeg på odds, og ser om nogle er skæve i forhold til mine betragtninger. Derefter kigger jeg nærmere på kampen.

 

Nogle gange tager jeg chancen og andre gange holder jeg mig væk. Ifølge mit regnskab har jeg en tbp på 102% efter 203 bets på tennis –om det skyldes evner eller varians må vi lade være usagt :)

 

Jeg var valuebetter før jeg kom til BetXpert, så BetXpert har ikke direkte bidraget til, at jeg ændrede spilopfattelse. Dog har siden været med til at fastholde mig i, at valuebetting er vejen frem.

De første 1-2 år kørte jeg med underskud på valuebetting, og var flere gange ved at opgive den strategi. Jeg fastholdt dog og har siden kørt med et fint overskud hvert år. 

Jeg oprettede mig hos Odds1 for mange år tilbage, da Tage-drengen jo var en gud i manges øjne. Dog fandt jeg hurtigt ud af, at niveauet på Odds1 ikke var videre højt.

 

Frank: Hvad er dine ambitioner med bettingen?
 
Bikerjensen: "- Mine ambitioner med bettingen var nok større dengang, jeg var studerende og dermed havde mere tid til at følge diverse ligaer. Nu har jeg skiftende arbejdstider, samt jeg arbejder hver anden weekend, så jeg har ikke mulighed for at følge lige så meget med som jeg gerne ville.

Derfor har jeg ikke ambitioner (lige pt.), om at skulle komme til at leve af det på et tidspunkt.

 

Den sidste måneds tid har jeg dog kørt et lille forsøg som trader hos Betfair.
Jeg har nu ca. fordoblet mit indskud efter at have tradet på 90-100 kampe.

 

                    --------------------------------

Jeg vælger at bremse Bikerjensen inden vi kommer for godt igang med trading-emnet, som ellers lyder ganske interessant.

Stor tak til Biker for at stille op, og jeg håber. at han forsætter med at sætte Betxpert under den skarpe lup. Det er klart, at Idiot-holdningen (Hvis jeg synes, at en bruger er en idiot skal de have det at vide) vil vække opsigt og møde modstand, og der venter nok også flere karantænedage forude.

Men jeg er ikke i tvivl om, at Bikerjensens kritiske indlæg skal ses som et forsøg på at højne niveauet herinde. Hvis I vil høre mere om præcis, hvordan det er lykkes Biker at skabe overskud, så må I spørge ham, han vil nok gerne svare i denne tråd. Det er ikke dér, jeg har haft mit fokus i denne blog.

 

Jeg håber virkeiig Biker er tilfreds med denne blog :-)

 

Seneste blogs fra Frank, Brasilien
22/03-2016 23:35 Inside Studio: Mr. Profit
30/12-2014 19:53 Fodboldåret 2014
24/11-2014 12:21 "Kyllingen" Kenn Hansen
18/06-2014 13:46 VM2014 - set fra sofaen
23/04-2014 01:46 Miranda - det oversete forsvarsgeni
20/01-2014 18:21 Longreads om sport
07/12-2013 15:56 VM 2014 Odds-Forslag
27/11-2013 18:18 Inside Studio: Jens Bøye
11/10-2013 18:26 Er Bayern München et low-scoring hold?
20/09-2013 03:14 What the....

Brugerprofil

Frank, Brasilien Frank, Brasilien har deaktiveret visning af online/offline status

Bruger siden 29. maj 2007


Formen:

Hovedside/aktuelle tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Detaljeret statistik

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt