Blog » Hvor er du på vej hen BetXpert ?

Hvor er du på vej hen BetXpert ?
Af Sahl, Søn. 31. okt. 2010, 11:19
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (6) Til kommentarer

Tidligere i år fik BetXpert pudset designet på siden af, og kom dermed med ind i det nye årtusinde, måske en kende sent men bedre sent end aldrig. Og apropos sent så er de sidste tekniske fejl vist også efterhånden rettet, men jeg synes stadig der er nogle fejl, bare ikke teknisk relateret.

 

Jeg skal sige med det samme at jeg, ja hader er måske det korrekte ord, men så stort set er ligeglad med blogs. Der kan være nogle imellem der er interessante, men det er nok dem man før ordet "blog" blev moderne kaldte artikler. I dag er blogs for mig bare den lokale tosses mulighed for at brokke sig over noget, som regel totalt ligegyldigt, på nettet hvor vedkommende tidligere gjorde det via læserbreve til aviserne.

Jeg kom til at læse et uddrag af en blog i Urban en dag, hvor der var en der brokkede sig over at hun ikke kunne finde ud af, at tage kurven med igennem kassen når hun handlede i Aldi, så nu handlede hun kun i de andre butikker, fordi der kunne man sætte kurven før varebåndet.

 

Det er som regel det niveau som blogs ligger på, og ironien i at jeg skriver en blog her er så tyk, at selv en kniv fra tv-shop, der ellers kan skære igennem den normale madpyramide bestående af skosåler, kofangere og pigtråd ikke vil kunne klare opgaven.

 

Og hvorfor så den fokus på blogs, jo for udover den designmæssige opgradering her på siden, så er der også introduceret nogle nye features, hvoraf blogs er en af dem.

I seneste BetXpert nyhedsmail var der en opfordring til at skrive flere blogs, og det kunne på sin vis være godt, hvis de blogs der blev skrevet var betting-relevante eller i det hele taget relevante.

 

Jeg læser som sagt sjældent blogs, men der var en overskrift der fangede mig tidligere, da der stod "idiot" i overskriften, men det viste sig som vanen tro at selve bloggen ikke var bedre end den med Aldi, for det drejede sig om at en journalist på en avis brugte nogle forkerte ord i henhold til bloggeren. Hvis jeg hurtigt kigger på oversigten over blogs, så er der f.eks. noget om Lyngby og fck, og uden at have læst dem, så har de intet med betting at gøre.

 

Yderligere så har BetXpert også selv en masse artikler om ting der er sportsrelaterede, men intet med betting at gøre, og den vej synes jeg er forkert at gå.

Om Kent Nielsen er den rigtige træner for AaB eller hvem der har trukket hvem i pokalturneringen, det kan man læse alle mulige andre steder.

Der er andre sider der tager sig af sportsrelaterede ting, og jeg synes at BetXpert skulle beskæftige sig udelukkende med betting.

Der er yderligere gjort en indsats for at bringe poker ind på sitet, det virker ikke optimalt, slet ikke når man har en partner der hedder pokernet.dk, lad da dem om at køre den del.

 

Ikke fordi at man skal give op så snart man ser nogen der har lavet det samme, men der er pt. massere etablerede sider der dækker mange af de områder, som BetXpert forsøger at bevæge sig ind på, og de gør det bedre end BetXpert nogensinde vil have mulighed for. Til gengæld så har BetXpert et forspring på betting-delen og det burde udnyttes bedre.

 

Nu er der ingen der tvinger en til at læse bloggene eller pokertrådene, men det forstyrrer helhedsindtrykket, og når man ser hvor få artikler der er om betting, så overskygger de det. Der er selvfølgelig en grænse for hvor meget man kan skrive om det basale i betting, men jeg synes stadig der er meget at tage fat på.

 

Nu har jeg været på siden her et stykke tid, og der er selvfølgelig stor udskiftning i de aktive brugere, men uden at have tal på det, så synes jeg aktiviteten på siden er dalende. Det kan selvfølgelig være at grupperne har taget noget, men når man ser på hvor tit der nederst er en aktiv gruppe, så ser det ud til at de er gået lidt i sig selv igen. Det er mig stadig en gåde hvorfor BetXpert har lukket grupper, få da åbnet dem og delt de ting der måtte være med alle brugerne.

 

Sektionen Spilforslag er stort set overtaget af brugertips, og det er fint nok at der kommer lidt struktur på tippene, men f.eks. Diverse er stort set kun kommentarer til artikler, hvor det tidligere var en del af forummet hvor man udvekslede tips hvor man ikke gik så meget op i om chancen er for forslaget er 47% eller 48%. Og det var faktisk meget hyggeligt at debatere nogle af de mere oversete ligaer og spil, selvom det måske er sjovere at spille på alle de store fodboldhold, så er det måske ikke der pengene for alvor ligger begravet, og det er jo det det i sidste ende går ud på når det kommer til betting.

 

Nu skal det hele ikke lyde som det sædvanlige "alt var bedre i gamle dage", men jeg synes BetXpert skal finde ud af hvad det er de vil, for pt. virker det som om man prøver det hele uden, at det for alvor bliver godt hele vejen rundt.

 

Tilbage til rødderne !

Seneste blogs fra Sahl
23/02-2011 23:17 Den hysteriske bruger
31/10-2010 11:19 Hvor er du på vej hen BetXpert ?

Brugerprofil

Sahl Sahl har deaktiveret visning af online/offline status

Bruger siden 11. maj 2005


Formen:

Hovedside/aktuelle tips
Blog


Detaljeret statistik

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt