Blog » Hvad jeg kigger efter i en potentiel golfvinder

Hvad jeg kigger efter i en potentiel golfvinder
Af The Darkhorse, Man. 8. dec. 2014, 13:56
+2
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Lad det være sagt, at det er første år jeg laver overskud på golf. Jeg har altid sagt, at betting på golf har været min store svaghed. En svaghed fordi jeg i de første mange år tabte igen og igen, men samtidig ikke kunne lade være pga. min kærlighed til sporten. Jeg tror på, at jeg har taget ved lære og i år har jeg haft et rigtig pænt overskud på golf. I løbet af det sidste år har jeg ramt 4 vinderspil herinde på BetXpert og har i alt ramt 9 vinderspil ud af 61 mulige privat.

 

I denne blog vil jeg prøve at gennemgå de faktorer jeg forsøger at få overblik over når jeg foretager vinderspil på vinderen af en golfturnering.

 

Jeg ved, at vi har flere golfinteresserede på sitet, men det er ikke meget debat vi har haft kørende herinde. Denne blog skrives delvist:


- til de golfinteresserede vi har herinde
- til dem som better på golf og kunne bruge noget inspiration

 

Helt kort. Jeg spiller selv golf og har spillet i mange mange år, men dog med meget svingende aktivitet år for år. Jeg er ikke noget naturtalent inden for golf og har et ikke særlig imponerende handicap på 24.

 

Det skal siges, at dette ikke kan ses som nogen facitliste - jeg er meget åben overfor nye inputs som folk måtte komme med som jeg evt. vil kunne tilføje.

 

Nu til elementerne jeg typisk har for øje:

 

Placering på verdensranglisten

Vi skal jo starte et sted. Placeringen på verdensranglisten siger en hel del om spillerens kvalitet og den har altså langt større værdi end f.eks. verdensranglisten har i fodbold. Verdensranglisten siger mest når vi kigger på PGA Touren. Der er primært to tours som jeg fokuserer på - nemlig de to største i form af PGA touren og Europatouren. Spiller man på europatouren skal man være mere varsom med at lægge for meget i verdensranglisten. PGA Touren har flere penge og sejre på PGA Touren rykker mere. Derfor er det ofte en bedre ide at se isoleret set på Race To Dubai som pengelisten på Europatouren hedder.

 

Spillerens form

Golf er et teknisk og mentalt spil. Spillerens form siger ofte rigtig meget om, hvorvidt spilleren er i balance både teknisk og mentalt.


Tekniske faktorer:

 

"Svingform". Selv en så ringe golfer som mig har perioder, hvor jeg ganske enkelt svinger mere naturligt og rammer bolden godt. Det er så teknisk, at det kan være de helt små ting, man pludselig kommer i tanke om, at man skal minde sig selv om under udførslen af sine slag. Jeg ser ofte de helt unge og ambitiøse står på golfrangen (der hvor folk står på stribe og slår den ene bold efter den anden ud i forbindelse med træning). Flere af dem filmer hvert enkelt træningsslag og går så tilbage efter 2-3 slag og kigger deres slag igennem på en telefon eller endda en computer for at se de helt små ting i deres sving som kan finpudses. Profferne er selvfølgelig ofte langt mere stabile i deres sving, men til gengæld skal der snige sig en meget lille problematik ind før end deres vinderchancer er væk.


Svingomlægning. Vi ser fra tid til anden, at en spiller vælger at lægge svinget helt om. Ofte sker det via hård vintertræning, men ofte tager meget fundamentale ændringer lang tid - helt op til 2 år. Og ja, faktisk ser vi spillere som tager chancen, laver deres sving om og aldrig kommer tilbage på samme niveau igen. Ja, det kan lyde mærkeligt men f.eks. har sådan en som Tiger Woods været nød til det fordi han havde et for brutalt sving til, hvad hans krop kunne holde til. En spiller som Martin Kaymer brugte også ca. 1,5 år, som der ca. gik fra hans svingomlægning til, at han nåede et niveau, hvor han begyndte at kunne vinde turneringer igen.

 

Mentale faktorer:

(det kan i princippet være alt mellem himmel og jord, men her kommer et par eksempler)

 

Tro på tingene er noget som spiller enormt meget ind. Nogle spillere svinger mere end andre. En spiller som Bubba Watson er en rigtig humørspiller. At spillere kan få en slags momentum under selve turneringerne, men nogle svinger altså også meget i perioder.


Private forhold som f.eks. McIlroy som spillede markant ringere i mens han var sammen med Caroline Wozniacki.

 

Private tragedier

 

At blive far som jeg synes vi har set både påvirke i negativ og positiv retning

 

Vindermentalitet

Der er enormt stor forskel på spillernes mentalitet og kølighed når tingene skal afgøres. De her golfturneringer er typisk så tætte, at de afgøres med et enkelt slag. Og når de typisk slår omtrent 280 slag i løbet af en turnering er det stort set intet der skiller nr. 1 fra nr. 2. Derfor er det også en utrolig vigtig parameter at have med i sine overvejelser. Vi ser nogle som er så dygtige, at de bringer sig selv i toppen er leaderboardet igen og igen, men alligevel næsten aldrig formår at gøre jobbet færdigt - som oftest pga. nerver. En spiller som Adam Scott, nr. 3 på verdensranglisten, er et af de bedste eksempler på en spiller som gang på gang er at finde med fremme, men som ofte ikke får lukket sejrene. Scott har faktisk sat adskillige kæmpeføringer over styr, hvilket logisk set kun har kunnet forklares med nervøsitet. Tiger Woods har normalt været et eksempel på den direkte modsætning. Han er en af de sjældnere typer som, i hvert fald tidlere, blev bedre desto mere der stod på spil og desto tættere det var. Bubba Watson og Phil Mickelson er også gode vindertyper. De har ved adskillige lejligheder vist, at de er gode til at kravle på at leaderboardet i de to sidste af fire de fire dage som man spiller.

 

"Horse for course" og statistik

Jeg har ikke nævnt statistik med et ord endnu. Årsagen er, at jeg bruger statistik meget selektivt. Det første jeg gør er, at jeg forsøger at sætte mig ind i banen layout. Med det menes om banen er lang/kort, fairways brede/smalle, greens store/små, greens hurtige/langsomme, rough høj/lav. Det er ikke altid det er til at opsnuse alle de ønskede informationer. Man skal også være opmærksom på, hvorvidt banen udover de direkte stats er designet fordelagtig for kortslående eller langtslående spillere. Derfor kigger jeg helt konkret også på banens baneguide når det er muligt. Her kan man på baggrund af de længder man ved profferne slår med vurdere, hvorvidt hullerne trods deres længde alligevel spiller anerledes end man lige skulle tro. Faktisk har det også noget at sige, hvorvidt spillerne er gode til at kurve bolden den ene eller den anden vej. Banen kan nemlig sagtens være designet så den lægger op til, at man kurver bolden enten mod højre ller venstre og der er faktisk stor forskel på, hvilke naturlige kurver som profferne har indbygget i deres slag.

 

"Horse for course" og historik

En ting er, hvad man kan læse sig til på baggrund af statistik og banelayout. En anden ting er, hvad man kan læse sig til på baggrund af historik. Jeg lægger faktisk endnu mere i, hvordan spillerne historisk har performet på bestemte baner end jeg gør i ovenstående mere teoretiske måde at vurdere, hvorvidt en spiller er egnet til en bestemt bane. Men det er klart, at det kommer an på, hvor mange gange den enkelte spiller har spillet på den pågældende bane. Baner er så forskellige, at det er umuligt, at få alle faktorer med når man vurderer de føromtalte statistikker og sætter i forhold til banens layout.

Mange at de baner som der spilles på, er der typisk også et par spillere fra feltet som har hjemmebane på. Og selvom de spiller på forskellige baner hele året rundt så kan det have stor stor betydning, hvis enkelte spillere har banen som hjemmebane, hvilket ofte betyder, at det er den de primært træner på off season.

 

Putning

Puttestatistikkerne er noget jeg altid kigger på når jeg overvinder spil på en vinder. Uanset hvordan man vender og drejer det så er det stort set umuligt, at vinde turneringer i uger, hvor man ikke putter godt. Det sker selvfølgelig og folk som Henrik Stenson, Sergio Garcia og Adam Scott er nogle af de få spillere som kan vinde turneringer uden at putte godt. Men i de perioder viser de så også typisk helt usædvanlige kvaliteter i det lange spil, hvor de rammer alle fairways, slår relativt langt og samtidig lægger deres approach-slag på green 2-3 meter fra pinden. Jeg kan bedre se igennem fingre med ringe puttere når det drejer sig om head-to-head spil - men en vinderen af turneringerne har sjældent puttet dårligt.

 

Antal deltagere

Typisk er der 152 deltagere med på PGA Tourens turneringer. Der er dog særlige begivenheder, hvor der er færre med. Det er vigtigt at have med da de 152 som typisk alle er så gode, at de i principielt alle har en chance for sejr.


Cut

Ved de fleste turneringer skæres antallet af deltagere ned til ca. det halve efter de første to dage. Det er således kun ca. den halvdel der ligger bedst med to dage igen som rent faktisk får lov til at spille med i de sidste to dage. Ved visse turneringer finder cuttet sted efter 3 dage og ved visse turneringer er der slet ikke noget cut. I begge tilfælde giver det alt andet lige en svag forbedret vinderchance til de mere risikobetonede spillere som f.eks. Mickelson og Bubba Watson som kan have dårlige dage og omvendt kanondage, hvor de skyder frem på leaderboardet.

 

Kalender

Selvom mange mener, at golf ikke er en fysisk krævende sport så er det en god ting at holde for øje, hvor meget ens udsete potentielle vinder har spillet på det seneste. Hvis en spiller har spillet hver uge i minimum 5 uger i træk begynder jeg at se det som værende problematisk. Problematikken bliver større, hvis spillerne samtidig har skullet krydse Atlanten for at komme fra den ene turnering til den anden. I praksis mener jeg dog at have set, at mange ikke mener, at den sidstnævnte del betyder det store i praksis. Og jeg kan sagtens forestille mig, at man kan overvurdere den del. Vi skal jo huske på, at de her drenge flyver på business og first class og derfor ikke er udsat for samme problematikker som når folk flyver på economy class. Faktisk tager nogle af dem privatfly. Men tilbage til pointen. Når en spiller har været med i 5 uger i træk skal vi huske på, at personen typisk har rejst om mandagen, trænet lidt på den nye bane tirsdag/onsdag og så i gang med turneringen fra torsdag til og med søndag, hvis spilleren har klaret cuttet. Og for hver spilledag har de typisk gået en golfrunde med fuld fokus i 4 timer. Typisk varmer de op 1-2 timer før de slår ud og ofte går de ud og træner og justerer om aftenen. Når turneringen af færdig søndag pakker man sammen og flyver ja enten søndag eller mandagen efter. Så det er et liv på hoteller og væk hjemmefra. Derfor tager de største profiler som oftest fri ugen op til de fire store majors.

 

Feltets kvalitet

Det siger næsten sig selv, at man er nød til at have kvaliteten af de spillere som er med i feltet i betragtning. Men det er faktisk vigtigere end som så, da det svinger enormt meget fra turnering til turnering. Ved de fire store majors er alle profilerne altid med, hvis de er skadesfri. Ved de mellemstore turneringer er kvaliteten typisk også høj og man kan forvente, at alle og enhver kan vinde. Ved de små turneringer kan man til gengæld være vaks. Det hænder nemlig, at de største spillere stiller op til selv ret små turneringer, hvis de altså enten er sponsoreret at turneringens hovedsponsor eller evt. har fået en ordentlig sum såkaldte appearance money som er penge man giver til de bedste spille for bare at stille op. Selvom oddset her typisk selvfølgelig er justeret godt herefter kan der faktisk være fiduser at hente selv i lave odds på meget store favoritter.

 

Vejret

Vejret er en faktor som altså skal tages med. Som regel er der mindre forskel på det vejr de spiller i ved turneringerne på PGA Touren end ved Europatouren. Derfor er vejret også noget af det jeg holder mest øje med når de spiller den europæiske major, The Open, som altid spilles i storbritannien. Traditionen er, at The Open spilles på en linksbane. Linksgolf er bl.a. kendetegnet ved at være yderst påvirket af, hvordan vinden er. Nogle spillere er bedre til at spille i vind end andre. Det har både betydning i forhold til, at nogle har sværere ved at koncentrere sig end andre når det blæser. Men når der er hård vind er det også en fordel, at have en såkaldt lav boldflugt, hvor man ikke slår bolden særlig højt. Derudover er det også en fordel at slå naturligt langt når vinden er hård. Nogle huller bliver nemlig meget korte, mens andre huller bliver meget langt alt afhængigt af, hvordan hullet vender i forhold til vinden. Personligt slår jeg både kort og højt af mit handicap at være - derfor har jeg heller aldrig spillet en god runde golf når vinden har været stærkere end 7-8 meter i sekundet. Og tro mig - det betyder også noget for de her proffer.

En spiller som Dustin Johnson er kendt for både et være god når der er vind, men også når det regner.

 

Ved visse baner skal man også være opmærksom på solen. Her er det mere i USA. Desto mere tør banen bliver desto længere når ens drives ud på fairways. Men til gengæld bliver det også sværere at lande sit approach-slag på greenen og putningen bliver også sværere fordi ens puts bliver hurtigere, hvilket gør, at ens gennemsnitlige puts i teorien kommer til at spille længere. Den store major US Masters er kendt for til tider at tørre helt ud og blive vanvittig hurtig. Det gør US Masters lidt speciel fordi den som udgangspunkt favoriserer de langslående. Men hvis banen bliver rigtig tør og hård så er det pludselig en bane for kortspilsspecialisterne. De her green keepers kan typisk styrer ret meget selv alt afhængigt af deres vandingssystemer. Derfor kan man hvis man er meget grundig også holde et godt øje på, hvis arrangørerne udtaler sig om, hvad de ønsker sig mht. hastighed af fairways og greens.

 

Starttider

Mht. til det her med vindhastighederne så hænder det faktisk, at de skifter meget henover dagen. Derfor kan det til tider også være en fordel at studere, hvornår de enkelte spillere skal slå ud. Typisk slår man ud om formiddagen enten torsdag eller fredag og så om eftermiddagen den modsatte dag.

 

Når alt dette er sagt bliver jeg samtidig nød til at pointere, at vinderspil på golf er noget af det mest volatile man kan spille på. Som sagt er feltet typisk stort og de fleste har en reel chance. Derfor kan det generelt også anbefales at spille på top 10-placeringer, men oddset falder jo også derefter. Og typisk kan man godt fange en enkelt bookmaker som adskiller sig mere på de direkte vindermarkeder. Men justering af indsatsen efter vinderchancen er yderst vigtig ved placering på vinderen af golfspil. For som sagt er det som oftest marginaler og en enkelt hulkant der adskiller nr. 1 fra nr. 2.

 

Gruppe man spiller i 1. og 2. dag.

Golferne bliver 1. og 2. dag sat sammen på forhånd i forskellige grupper, hvor tre golfere er med i. Alt andet lige ser jeg det generelt som en fordel, hvis man slår ud sammen med nogle som slår kortere end en selv. Det betyder nemlig typisk, at man får mulighed for at se de andre approach-slag og hvordan det reagerer på vind og vejr. Hvis man pr. definition slår 20 yards længere end de to andre man spiller sammen med vil man runden igennem typisk får hjælpe fra deres 2.-slag på par 4-hullerne, hvor man vil kunne se, hvor meget vinden griber fat i deres bolde og dermed bruge det i sine egne vurderinger af, hvor meget til højre eller venstre man skal sigte. Er der ingen vind betyder det ikke det store.

 

Kom endelig med spørgsmål samt ideer til faktorer jeg ikke måtte have tænkt over før.

Læs kommentarer (0)


Brugerprofil

The Darkhorse The Darkhorse har deaktiveret visning af online/offline status

Bruger siden 6. juli 2006


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 128%
Balance 0.00 0.00 0.00 +108.72
Hitrate 0/0 0/0 0/0 173/388
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens brugertipper. Klik for at læse mere

Detaljeret statistik

 

Cykling

Giro de Italia
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tour de France
0%
0%
0%
235%
0.00
0.00
0.00
1.35
0/0
0/0
0/0
1/1
Tour De France 14. etape
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tour De France 6. etape
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Vuelta Espana
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
47%
0.00
0.00
0.00
-2.65
0/0
0/0
0/0
1/5
 

Dans

Vild med dans
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Total
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
 

Fodbold

EM 2016
0%
0%
0%
364%
0.00
0.00
0.00
18.51
0/0
0/0
0/0
4/7
VM
0%
0%
0%
65%
0.00
0.00
0.00
-12.67
0/0
0/0
0/0
11/36
Total
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
5.84
0/0
0/0
0/0
15/43
 

Golf

Alfred Dunhill Links Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
ATP Tour
0%
0%
0%
95%
0.00
0.00
0.00
-0.42
0/0
0/0
0/0
3/8
Australien PGA Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
BMW PGA Championship
0%
0%
0%
210%
0.00
0.00
0.00
1.10
0/0
0/0
0/0
1/1
British Open
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
European Tour
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-3.00
0/0
0/0
0/0
0/3
PGA
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
PGA Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
PGA Tour
0%
0%
0%
311%
0.00
0.00
0.00
46.34
0/0
0/0
0/0
6/22
RBC Canadian Open
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Ryder Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
The Barclays
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-0.20
0/0
0/0
0/0
1/2
The Open
0%
0%
0%
343%
0.00
0.00
0.00
26.70
0/0
0/0
0/0
3/11
The Open - 1. runde
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
US PGA Championship
0%
0%
0%
243%
0.00
0.00
0.00
5.73
0/0
0/0
0/0
3/4
WGC Accenture Match Play Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
WGC Bridgestone Invitational
0%
0%
0%
191%
0.00
0.00
0.00
0.91
0/0
0/0
0/0
1/1
Wyndham Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
205%
0.00
0.00
0.00
66.16
0/0
0/0
0/0
18/63
 

Håndbold

Asian Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Bedst placeret ved VM
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Champions League
0%
0%
0%
124%
0.00
0.00
0.00
17.30
0/0
0/0
0/0
39/73
Champions League (K)
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
2.00
0/0
0/0
0/0
1/2
Cupwinners Cup
0%
0%
0%
86%
0.00
0.00
0.00
-0.28
0/0
0/0
0/0
1/2
Danmark
0%
0%
0%
141%
0.00
0.00
0.00
1.62
0/0
0/0
0/0
3/4
Danmark - CBB Mobil Ligaen
0%
0%
0%
48%
0.00
0.00
0.00
-1.55
0/0
0/0
0/0
1/3
Danmark - Dame Håndbold Ligaen
0%
0%
0%
166%
0.00
0.00
0.00
7.30
0/0
0/0
0/0
9/11
Danmark - Guldbageren Ligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Danmark - GuldBageren-Ligaen (K)
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
0.50
0/0
0/0
0/0
1/3
Danmark - Herre Håndbold Ligaen
0%
0%
0%
118%
0.00
0.00
0.00
1.60
0/0
0/0
0/0
6/9
Danmark - Herrehåndbold Ligaen
0%
0%
0%
210%
0.00
0.00
0.00
1.10
0/0
0/0
0/0
1/1
Danmark - Jack & Jones Ligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Danmark - Pokalturneringen
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1
Danmark - Tele2 Ligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-4.00
0/0
0/0
0/0
0/4
Danmark Dame Håndbold Ligaen
0%
0%
0%
141%
0.00
0.00
0.00
5.30
0/0
0/0
0/0
9/13
Danmark Herre Håndbold Ligaen
0%
0%
0%
97%
0.00
0.00
0.00
-0.31
0/0
0/0
0/0
6/12
EHF Champions League
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
2.00
0/0
0/0
0/0
1/2
EHF-Cup
0%
0%
0%
139%
0.00
0.00
0.00
3.11
0/0
0/0
0/0
5/8
EM
0%
0%
0%
121%
0.00
0.00
0.00
8.54
0/0
0/0
0/0
22/40
EM (K)
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
-0.40
0/0
0/0
0/0
2/6
EM 2014
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
EM for mænd
0%
0%
0%
550%
0.00
0.00
0.00
4.50
0/0
0/0
0/0
1/1
EM, Turnerings H2H
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
GF World Cup
0%
0%
0%
203%
0.00
0.00
0.00
5.16
0/0
0/0
0/0
4/5
Golden League 1
0%
0%
0%
195%
0.00
0.00
0.00
0.95
0/0
0/0
0/0
1/1
Golden League, Norge
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Herre Håndbold Ligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Herrer
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Møbelringen Cup Golden League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Polen PGNIG SUPERLIGA Mezczyzn
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Sommer OL
0%
0%
0%
103%
0.00
0.00
0.00
0.05
0/0
0/0
0/0
1/2
Spanien - Copa del Rey
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Spanien - Liga Asobal
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Super Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Super Cup - damer
0%
0%
0%
220%
0.00
0.00
0.00
1.20
0/0
0/0
0/0
1/1
Supercup
0%
0%
0%
191%
0.00
0.00
0.00
0.91
0/0
0/0
0/0
1/1
Supercup - Kvinder
0%
0%
0%
205%
0.00
0.00
0.00
1.05
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - 1. Bundesliga
0%
0%
0%
285%
0.00
0.00
0.00
1.85
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - Bundesliga
0%
0%
0%
60%
0.00
0.00
0.00
-1.20
0/0
0/0
0/0
1/3
Tyskland Bundesliga
0%
0%
0%
103%
0.00
0.00
0.00
0.24
0/0
0/0
0/0
4/8
Venskabskampe
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
2/4
Venskabskampe (K)
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
1.80
0/0
0/0
0/0
2/2
VM (K)
0%
0%
0%
44%
0.00
0.00
0.00
-5.00
0/0
0/0
0/0
1/9
VM kvalifikation
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
VM U21
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
116%
0.00
0.00
0.00
41.37
0/0
0/0
0/0
131/252
 

Ishockey

OL forrunde
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
 

MMA

UFC 140
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
UFC 97
0%
0%
0%
261%
0.00
0.00
0.00
1.61
0/0
0/0
0/0
1/1
UFC on Fox Sports 1
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
87%
0.00
0.00
0.00
-0.39
0/0
0/0
0/0
1/3
 

Tennis

ATP - Miami
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Grand Slam
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Grand Slams
0%
0%
0%
180%
0.00
0.00
0.00
2.41
0/0
0/0
0/0
3/3
WTA Tour
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
WTA Tour, Eastbourne
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
133%
0.00
0.00
0.00
2.31
0/0
0/0
0/0
5/7
 

Underholdning

Voice
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
X Factor
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-3.00
0/0
0/0
0/0
0/3
X Factor 2015
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
X-Factor
0%
0%
0%
227%
0.00
0.00
0.00
5.08
0/0
0/0
0/0
1/4

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt