Blog » Hjørnespark, hovedstød og 1. målscorer – status efter 1. EM-runde

Hjørnespark, hovedstød og 1. målscorer – status efter 1. EM-runde
Af kRemel-, Man. 11. jun. 2012, 23:53
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (11) Til kommentarer

Sikken en start på en slutrunde – EM2012 er startet med et brag hvor vi vel efterhånden har set det hele allerede. Alt fra store overraskelser, røde kort og dramatiske kampe. Store hold er allerede blevet presset, og det er sket med danske indblanding – Fantastisk.
Jeg vil med denne blok prøve at dele nogle af de erfaringer jeg har gjort mig indtil videre, og det er på ingen måde for at sætte mig selv op på en piedestal, men måske nogle kan bruge min gennemgang af egne spil til noget brugbart – det er i hvert fald mit mål.

 

Dag1:

 

Tankerne omkring åbningsdagen gjorte egentlig mere skade en gavn. Jeg var lidt i vildrede og mine spiltanker gik egentlig på at spille Polen sejr, men omvendt tænkte jeg at åbningskampene ofte kan være jævnt forsigtige, og jeg tog da i den grad fejl, dog heldigt for mig, valgte jeg ikke at gå i kødet på Polen. Jeg valgte i stedet en forsigtig strategi og så mod målscorerspillene. Jakub Blaszcykowski har længe været varm både for Polen og Dortmund, og jeg tænkte et spil på ham ville være fornuftigt, idet han også er deres foretrukne angrebsskytte.

 

Spil 1: første målscorer odds 13 for 2 units.   

 

Spil 2: 3. målscorer odds 21 for 1 unit (spillet ved 1-1)

 

Som bekendt blev det ikke til mål for Jakub, men hey vi er lige startet og med de målscorerspil jeg ofte spiller ud med, rammer man ikke hver gang.

Rusland – Tjekkiet, jeg føler mig ikke sikker i min sag før kampen – vælger derfor at se kampen an for at se om noget interessant dukker op. Jeg vælger at smide lidt afsted på ingen 3. mål i slutningen af første halveg. Russerne så på daværende tidspunkt ud til at være godt tilfredse og jeg forventede mig derfor en mere stilstående kamp – igen jeg tog fejl.

 

Spil 3: Ingen 3. mål odds 5 for 1 unit

 

Kampen eksploderede i 2. halveg, stik mod mine forventninger og jeg måtte for 3. gang i dag se mig slået.

 

Dagens resultat – underskud 3 unit.

 

Dag 2:

 

Holland – Danmark, Puha hvor jeg glæder mig. Alle har sagt Holland i 4 måneder og jeg var med på vognen. Jeg levnede ikke Danmark mange chancer, men omvendt, man er vel patriot og en altid optimistisk dansker. Jeg havde længe tænkt at jeg ville kigge efter en dansk første målscorer – oddsne på betfair havde af gode grunde skudt Holland godt i sænk og omvendt sprunget op på Danmark. Jeg har længe luret på en dansk midtbanespiller som skulle være mit valg og i mine tanker var Kron-Dehli, Rommedahl og Eriksen. Oddset på Kronen var noget over de 2 andre og jeg valgte at gå med ham – Og hvilket pletskud, mit underskud for dag 1 var i den grad reddet hjem.

 

Spil 4: føste målscorer Kron-Dehli odds 26 for 2 units

 

Holland får bedre fat i kampen og mit næste spil går mod mit patriotiske hjerte og jeg spiller Holland i pausen. Jeg tror simpelthen ikke nok på Danmark, når Holland både har Klaas Jan og van der vart på banken.

 

Spil 5: Holland til at vinde odds 4,2 for 3,2 units

 

Videre til Tyskland v Portugal – Igen tænker jeg første målscorerspil og igen mod favoritten grundet oddset. Min analyse inden kampen gik på Hugo Almeida, men da jeg ser han ikke starter inde, mod forventning, går jeg i stedet til hans makker Postiga – Jeg ser inden kampen gode chancer for at Portugal kan drille tyskerne. Herudover forventede jeg at der i kampen ville komme mange indlæg for kanterne og der så var gode chancer for en mål på hovedstød – denne havde jeg set rigtigt. Allerede i kampens første minut er Gomez tæt på. Mine spil inden kampen blev som følgende:

 

Spil 6: første målscorer Postiga odds 15 for 2 units

 

Spil 7: Kampens første mål scores på hovedstød odds 5 for 2,5 unit

 

Med 20 min. Tilbage bevæger markederne sig meget og mærkelig nok mod tyskerne – jeg vælger derfor at lave 2 afslutningsspil inden dagens afslutning og jeg må sige at have heldet med mig.

 

Spil 8: Tyskland vinder kampen odds 4 for 3 units

 

Efter scoringen tænker jeg at der måtte komme mere tryk på og Portugal måtte gå i offensiven.

 

Spil 9: Over 10 hjørnespark odds 3,2 for 3 units (spillet i 75. minut 8 hjørnespark so far)

 

Spil 10: Næste mål selvmål odds 41 for 1 unit

 

Spil 10 var måske, lidt drevet af euforien, lidt oversatset. Jeg havde dog to gange set, at de tyske forsvarsspillere var begyndt at virke en smule usikre af de konstante indlæg fra kanten, som forvoldede dem besvær.

 

Dagen endte dog, takket været især Kron-Dehli, med et uhørt overskud på 69,4 units

 

Dag 3:

 

Spanien v Italien, hvilken kamp at starte ud med denne søndag. Jeg var inden kampen meget fristet af næsten odds 2 på Spanien, men tankerne tilbage fra deres første kamp ved VM for 2 år siden fik mig til at holde snitterne væk indtil jeg havde set kampen an. Jeg vælger dog i stedet at lave endnu et målscorer spil, denne gang på Silva – En farlig angriber som starter med Iniesta og Cesc på ”toppen”. Jeg ser gode muligheder i ham og oddset er i den grad fornuftig. Hertil krydres dagens spil med et spil på Pirlo til at få kort, da jeg godt kan se italienerne få mange kort mod de teknisk stærke spaniere. Dette har jeg tænkt rigtigt, men desværre forkert valg. Oddset var dog attraktivt i forhold til f.eks Barlotelli som var spillet helt ned i 2.22 ved start. Endnu tænker jeg at der kan komme en del indlæg og går mod et hovedspil som havde bragt overskud dagen forinden. Herudover havde jeg set godt tempo og kanter som ville frem ad banen og valgt at placerer et hjørnespil i 1. halveg:

 

Spil 11: første målscorer Silva odds 10 for 3 units ( min BV var oppe og springe i 120)

 

Spil 12: Pirlo til at få gult odds 6,6 for 3 units

 

Spil 13: første mål et hovedstød odds 5,5 for 2,5 units

 

Spil 14: Over 5 hjørnespark i første halveg odds 2,6 for 2,5 units

 

Tingene gik ikke helt som forudsagt – Mit hjørnespil var gået hjem efter 4 hurtige hjørne i starten af kampen – Herefter gik det trægt og jeg klemte mig med nød og næppe i gennem. Mine 3 øvrige spil levede dog stadig, men dette gik hurtigt galt. Jeg havde stor tiltro til Spanien, men jeg skulle have holdt ved min første indskydelse omkring VM for 2 år siden, idet jeg gik ind på Spanien efter deres udligning:

 

Spil 15: Spanien vinder odds 3,9 for 2 unit

 

Spil 16: Spanien vinder odds 4,5 for 1,5 unit

 

Spil 17: Torres scorer 3. mål odds 13 for 2 unit

 

Torres havde alle chancer for at gøre min dag god, men jeg brændte i den grad nallerne. Mine eftertanker efterlader mig lidt med et tomt blik, idet dette normalt er mod min strategi – Jeg havde alt for mange spil på denne kamp og dette må jeg bide i mig og lære af det.

Irland v Kroatien, igen synes jeg man kan få flotte odds på et 2-tal men er meget i tvivl. Mine fravalg i mine tidligere kampe har været fornuftige, hvor jeg som nævnt både har været lun på Polen, Holland og Spanien. Jeg vil derfor også og holde mig væk her. Omvendt har jeg fået blod på tanden ang. Hovedstødsspillet – Jeg synes stadig man ser flere indlæg og store chancer på hovedstød og jeg vælger at gå med dette her også. Jeg prøver hertil også, igen igen, et første målscorerspil inden start.

 

Spil 18: første mål scores på hovedstød odds 5 for 2,5 units

 

Spil 19: første målscorer Srna odds 15 for 2 unit

 

Spil 20: Ikke flere mål odds 3,25 for 3 units (spillet i pausen)

 

Det sidste spil gik hurtigt i vasken og jeg valgte at holde mig fra yderligere spil på kampen.

Dagen endte skidt med et resultat på minus 5 units.

 

Dag 4:

 

Igen en storkamp at komme hjem til – Frankrig v England, en meget lige kamp som kan gå begge veje. Jeg har lært lidt af de tidligere dage og min strategi til denne kamp er, at jeg ingen livespil vil spille. Min vurdering af kampen er som sagt meget lige, dog med overvægt til Frankrig. England har mange skader og Frankrig har virket skarpe i optakten. Jeg holder mig dog fra x’et i denne omgang. Omvendt går jeg med mine tidligere succeser og vælger igen et spil på første mål scores på hovedstød samt et første målscorerspil.

 

Spil 21: Første mål scores på hovedstød odds 5 for 3 units

 

Spil 22: Første målscorer A. Young odds 12 for 3 units

 

Jeg synes egentlig oddset på Young er alt for meget – Han starter inde bagved Welbeck og jeg ser gode muligheder i omstillingsspillet grundet hans hurtighed – vælger derfor at smide 3 units efter ham, lidt mere end jeg plejer på første målscorer og desværre blev det ikke til mål fra hans side. Derimod kom der endnu et hovedstød som første mål og et overskud for kampen.

 

Ukraine v. Sverige

Spil 23: Første mål scores på hovedstød odds 5 for 3 unit

 

Som tidligere begrundet har jeg haft meget succés med hovedstøds scoringer og valgte at forsøge igen. Desværre var det mål 2 og 3 som blev scoret på hovedstød og ikke det første – sådan går det til tider og det var det eneste jeg havde ude på denne kamp. Jeg havde prøvet at tage ved lære af gårsdagens fadæse med Spanien og valgte således at holde mig i ro.

 

Dagens resultat endte med et + på 6 unit.

 

Status efter dag 4:

 

Antal spillede spil: 23

Samlet overskud: 67,4 units – Trukket meget op ad Kron-Dehli men stadig et fornuftigt resultat overall.

 

 

Konklusion:

 

Ved gennemgang af mine spil er der måske nogle som vil sige, at mine livespil måske er sat lidt forhastet og at det kan være svært at lave BV under en kamp. Dette kan jeg godt følge og efter min normale strategi, har jeg da også haft for mange af disse. Inden kampene har jeg bare ikke kunne finde fornuftige spil, selvom informationsniveauet omkring holdene har været enormt. Men mine livespil er ikke blot sat, men vurderet så godt man nu kan under en kamp, hvilket udskiftningsspillere ser ud til at være på vej ind, hvordan spiller de enkelte hold og hvilken retning vender pilen? Jeg har haft held og dygtighed med dele af mine livespil og generelt har jeg set rigtigt omkring hovedstødsscoringer (som der har været mange af) samt mine første målscorer spil. Selvom det var et langskud der skulle til for at give et voldsomt overskud, så synes jeg egentlig mine øvrige kandidater har været gode valg, både blasz og Silva havde gode chancer i begge kampe for at bringe deres hold foran og det samme med Postiga. Jeg er sikker på, at der nok skal komme et rigtig pick eller 2 inden slutrundens afslutning og kan det bare være i det oddsleje som hidtil spillet, så vil det være fornuftigt. Jeg misser herudover målscorer spil på Srna samt Torres. Lidt grebet af stemningen kan man sige at Torres spillet måske kunne være valgt mere klogt – Han har hele sæsonen været uskarp og er det stadigvæk.

Hjørnespil har jeg ramt plet på 2/2 til fornuftige odds og vil egentlig fortsat kigge i denne retning, hvis jeg ser matchuppet mellem de enkelte spillere fornuftige.

Ved min gennemgang kan jeg også konstaterer at jeg måske skal holde mig væk fra ingame 1x2 samt flere mål. Jeg har kun ramt min Tyskland, men misset ved Spanien og målene i Rusland og Kroatien kampene – meget typisk for spillene, de to kampe hvor der har været flest mål. Jeg må indrømme, at jeg ikke har været god nok til at spotte målformen og desværre gået den forsigtige vej i midten af kampene og forudsagt ikke flere mål – dette vil til 2. runde blive fravalgt, idet gruppespillet nu virkelig er åbent og nu er alle hold positioneret og vil spille ud fra det.

 

Turneringens 1. runde endte godt og til den kommende runde vil jeg igen fokuserer på målscorerspil samt hovedstødsmål – Jeg ser virkelig potentiale her, så længe oddset for disse scoringer er over 5. Vi har set mange mål på standardsituationer og dem ser jeg mange flere af.

 

Der har været uhørt mange hovedstødsmål – Tror i dette fortsætter? Jeg vil forsøge så længe det bliver ved!

 

Jeg vil takke af for denne gang – Hvis der er nogle som klikker sig ind må I meget gerne give Jeres besyv med, hvordan er det gået Jer og hvor I har haft Jeres succeser?


Brugerprofil

kRemel- kRemel- er offline

Fra Hvidovre
Bruger siden 7. november 2005


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 142%
Balance 0.00 0.00 0.00 +5.93
Hitrate 0/0 0/0 0/0 9/14
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog


Detaljeret statistik

 

Basketball

NBA
0%
0%
0%
95%
0.00
0.00
0.00
-0.10
0/0
0/0
0/0
1/2
USA - NBA
0%
0%
0%
127%
0.00
0.00
0.00
0.80
0/0
0/0
0/0
2/3
Total
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
0.70
0/0
0/0
0/0
3/5
 

Fodbold

Danmark - 1. division
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Danmark - 2. Division
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Danmark - 2. division Øst
0%
0%
0%
210%
0.00
0.00
0.00
1.10
0/0
0/0
0/0
1/1
Danmark - Superligaen
0%
0%
0%
275%
0.00
0.00
0.00
3.50
0/0
0/0
0/0
2/2
Europa League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
127%
0.00
0.00
0.00
1.60
0/0
0/0
0/0
3/6
 

Håndbold

EM
0%
0%
0%
183%
0.00
0.00
0.00
0.83
0/0
0/0
0/0
1/1
EM kvalifikation
0%
0%
0%
270%
0.00
0.00
0.00
1.70
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
227%
0.00
0.00
0.00
2.53
0/0
0/0
0/0
2/2
 

Politik

Folkentingsvalg 2011
0%
0%
0%
210%
0.00
0.00
0.00
1.10
0/0
0/0
0/0
1/1

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt