Blog » Håndbold EM 2014 (K) - det mest åbne EM set længe

Håndbold EM 2014 (K) - det mest åbne EM set længe
Af The Darkhorse, Tor. 27. nov. 2014, 21:43
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (14) Til kommentarer


Pytlick har udtalt, at han vurderer at Ukraine og Slovakiet er de eneste mandskaber der ikke kan vinde medaljer ved det foranstående EM som løber i december måned. Selvom trænerne ofte går med livrem og seler og gør alt for ikke at fornærme nogle nationer så giver jeg ham faktisk helt ret. Jeg synes det er det mest åbne EM vi længe har set. Nedenstående giver jeg en kort vurdering af de 16 deltagere og forklarer, hvorfor dette mesterskab i mine øjne bliver et mesterskab, hvor næsten alle kan slå alle.


Jeg noterer det gennemsnitlige odds som jeg kan se via Betbrain ud for hver deltager så man kan bruge det som en indikation af, hvor store chancer de får af bookmakerne. Jeg er med på, at man ikke kan bruge oddset direkte til at beregne bookmakernes chancevurdering, da bookmakerne ikke operer med 100% tilbagebetaling, men har alligevel valgt dette som proxy herfor.

Norge: (gennemsnitligt odds 3,31 svarende til 30,2%)

Norges sikre skanse i målet Katrine Lunde kommer ikke med til EM pga. Graviditet. Hun har normalt været den sikre skanse i målet som sammen med et stærkt norsk forsvar og verdens bedste kontramaskine har gjort Norge til de flestes holds hademodstander de sidste mange mange år. I år er de dog uden Lunde i målet. De mangler også den skadede Mari Molid og også Anja Edin-Hammerseng. Gennem en årrække har de mistet etablerede navne som Tonje Larsen, Kristine Lunde og Gro Hammerseng. Profilen på højrefløj, Riegelhuth, har været nede i en bakkedal i et par år. Men hun har til min overraskelse vist bedre niveau i år, hvor hun har gjort det godt både for Larvik, men også senest for landsholdet, hvor hun så skarp ud under golden League. Den tidligere storskytte på højreback Sulland netop blevet skadet og ind er kommet Ida Bjørndalen i stedet. I mine øjne ikke en stor svækkelse udover, at Sulland har mere landsholdsrutine. De har stadig verdens bedste offensive streg Heidi Løke som skiftede mening i sidse øjeblik ombestemte sig og ”meldte sig til” denne turnering. Derudover har de en interessant og lidt utraditionel højreback i Nora Mørk.

 

I Norges sidste træningskampe ved Møbelringen-turneringen imponerede de mig ikke. Tabte fortjent relativt klart til Danmark, slog Frankrig med et mål i en kamp, hvor de var ude i torvene, men lukkede Frankrig helt ned til sidst, hvor Frankrig blot scorede 2 mål i løbet af de sidste 20 minutter. I den sidste kamp vandt der mod det der kan kaldes Serbiens B-hold med 12 mål. Det var ikke specielt kønt og faktisk havde de flere gange problemer i det stationære angrebsspil, men målmandsredninger og kontrascoringer gjorde sejren stor alligevel.

 

Hvis Norge skal have succes skal Løke sættes i scene så ofte som muligt og Mørk skal have succes. Mørk er en utrættelig skytte og selvom hun har brændt fem skud i streg laver hun intet om. Det er altså op til træneren konstant at vurdere, hvornår hun er ”on” og ”off”. Jeg vurderer Norge et pænt stykke fra fordums styrke. Men de er stadig disciplineret, har solide keepere (særligt Solberg) og spiller stadig godt forsvar. Så de er stadig ikke nemme at slå, men i modsætning til nogle turneringer, hvor de har virket uovervindelige, så kan en del hold i min optik realistisk slå dem.
 
Ungarn: (gennemsnitligt odds 4,57 svarende til 21,9%)
Ungarn er hjemme og var derfor retmæssigt blandt favoritterne. Men Ungarns håndbolddronning playmakeren Anita Görbitz har meldt afbud pga. graviditet. Ungarn mangler også bagspilleren Szandra Zácsik og de har heller ikke fået nogen speciel god keeper siden Palinger stoppede. De har heller ikke etablerede spillere som VF Verten, Hornyak og HB Redei-Soos med. Fra at være et helvede at et hold at skulle op imod virker de, med Görbitz fravær i mente, nu som et relativt middelmådigt hold, hvor det dog er ret væsentligt at få med, at de er på hjemmebane – vel og mærket hele vejen.

 

Ungarn har generelt mødt relativt svage modstandere i de sidste par træningskampe. Undtagelsen er deres allersidste træningskamp mod Frankrig som blev spillet tidligere på ugen. Her blev den blot uafgjort selvom Ungarn var favoritter. Det bestyrker min tro på, at Ungarn ved dette EM er blevet relativt overvurderet.

 

Ungarn skal hænge deres hat på en kanon slutrunde af bagspillerne Tomori, Szucsánszki og Aniko Kovacsics (fløj/playmaker) for ellers har jeg svært ved at se, hvor det skal komme fra. Man skal dog ikke undervurdere Ungarn. Deres spillere løber fornuftigt hjem, har fine "håndboldhjerner" og virker generelt boldsikre.

Montenegro: (gennemsnitligt odds 5,08 svarende til 19,7%)
Montenegro har sagt farvel til stregspilleren Ana Djokic. Hun var specielt offensivt en ressource de kommer til at mangle. 2.-valget formoder jeg bliver den benhårde forsvarsspecialist Lazovic som ikke har samme blik for spillet offensivt som Djokic. Derudover savner de selvfølgelig stadig Bojona Popovic som stoppede for et par år siden. Deres førstemålvogter under det seneste VM, Vukcevic, er heller ikke med. Ikke desto mindre så har Montenegro nok et af de mere intakte hold og har en hård kerne bestående af 2 Vardar-spillere og hele 11 Buducnostspillere (Buducnost som er p.t. er mine favoritter til at vinde Champions League i år). I bagkæden finder vi stadig verdens måske bedste højreback Katarina Bulatovic. Derudover har de i bagkæden evighedstalentet Jovanovic samt Milena Knezevic som fik sit gennembrud sidste år. Reserverne i bagkæden Klikovac og Despotovic er vokset det seneste år og Montenegro ser i mine øjne ret robuste ud. Forsvarsspecialister som Andjela Bulatovic, Klikovac og Lazovic, en solid bagkæde og med en absolut verdensklasseskytte i Katarina Bulatovic gør dette hold utrolig farligt. De har tilmed ikke så langt til Kroatien og Ungarn som jeg forventer de vil få ok opbakning selvom Montenegro befolkningsmæssigt er et lille land. Svaghederne er stregspillet offensivt og målvogterposten, hvor det kommer til at hænge på Barjaktarovic som svinger en del.

 

Montenegro har som opvarmning tabt en kamp stort og en kamp med en begge gange til Kroatien, men de skulle angiveligt have skiftet en del og Montenegro er ikke et hold som tager venskabskampe specielt seriøst.

 

Jeg har noteret mig, at deres storskytte, Bulatovic, er steget i odds som topscore, hvilket er faretruende.

Frankrig: (gennemsnitligt odds 8,22 svarende til 12,2%)
Frankrig har ligesom andre tidligere favoritter sagt farvel til et par profiler i bl.a. Signate og Tervel og Mendy er heller ikke med. Nøglespillerne Leynaud og Pineau er netop vendt tilbage fra længerevarende skader og det er ikke til at sige, hvor langt de er. Pineau siger selv, at hun har været klar og har holdt sig fit i langt tid efter hendes turbulente overgang fra Vardar til Krim. Jeg går ud fra, at Leynaud og Pineau får pudset formen af ved det foranstående Golden League-stævne og kommer til at booste holdet markant (ved det netop overstået Golden League-stævne lignede Pineau ikke en der var i topform, om end hun stadig var et plus). Profilerne er udover Leynaud og Pineau de to højrebacks Lacrabere og Ayglon, venstrefløjene Dembele, Baudoin, playmaker Zaadi og stregen Kamto. Jeg forventer at Frankrig får et solidt forsvar op at køre, får gang i kontrafasen og spiller tålmodigt og disciplinerede stationære angreb, hvor de dog ofte mangler lidt firepower skudmæssigt. Frankrig har en fin startsyver, men kvaliteten forringes en del når der skal skiftes ud med undtagelse af venstrefløjen og højrebackpositionen, hvor de har dobbeltdækning. Frankrig væsentligste mangel er den langvarige landsholdstræner Krumbholz som ofte har fået sit hold til at overpræstere i en helt afsindig grad. Frankrig er farlige for de fleste, men er også et hold som kan tabe til de fleste på den dårlig dag.

 

Frankrig gjorde en middelmådig figur under deres forberedelser ved Møbelringen Cup. Relativt klart nederlag til Danmark og var ikke overbevisende mod et Serbisk hold som manglede alle deres profiler. De spillede 40 gode minutter mod Norge, men gik helt i stå og efter blot 2 mål i de sidste 20 minutter tabte de med et mål til Norge.

Kroatien: (gennemsnitligt odds 11,83 svarende til 8,5%)
Kroatien er sammen med Ungarn vært for denne slutrunde og de kommer derfor til at være på hjemmebane i gruppespillet og mellemrundespillet, mens semifinale og finale spilles i Ungarn. Kroatien har en ok stamme og ok startsyver og har faktisk meget af det der skal til for at kunne slå de fleste. De er på hjemmebane. De har en aboslut verdensklassespiller i Andrea Penezic. Spilleren der tager sig af bolden når det hele brænder på. Til at supplere Penezics i bagkæden har de Tatari, Elez (tidl. Franic), Horvat og Basic som alle holder et ok til pænt internationalt niveau. De har to fine keepere i Grubisic og Zderic. På stregen har de Milanovic-Litre, Dzono og Jezic. Alle tre strege som jeg synes ok om. Fløjene har de Maja Zokac (tidl. Zebic) og på højrefløj har de Anita Gace. Det er generelt fint besat hele vejen rundt og har den her superstjerne i Penezic. Jeg forventer, at Kroatien kommer til at kunne drille næsten alle hold og det bliver en hård modstandere særligt så længe de spiller kampene i Kroatien.

Danmark: (gennemsnitligt odds 15,11 svarende til 6,6%)
Synes Danmark er svære at blive kloge på. Jeg forventer egentligt, at de når ret dybt i turneringen. Men jeg frygter også, at de får en offday, hvor det højest kører for en eller to spillere. Derfor kan jeg ikke blive klog på, om jeg tror de kan gå hele vejen. Min tro er ikke blevet større af, at nøglespillerne Gravholt og Burgaard virket mentalt trætte oven på et hårdt kampprogram i Viborg, hvor de også har spillet med et smalt hold. Jeg synes også vi ser meget sårbare ud på venstre back, hvor meget afhænger af, hvornår Stine Jørgensen rammer dagen og, hvornår hun ikke gør. Hvis Burgaard finder ressourcer frem og Line Jørgensen kan trække et stort læs i starten af turneringen så bliver vi svære at have med at gøre. Jeg har store forventninger til vores playmakere Grigel og Mulle. Når jeg ser på vores hold spiller for spiller synes jeg generelt det ser ret fornuftigt ud. Jeg tror desværre bare, at vi rammer nogle kampe, hvor begge hold får virkelig svært ved at bryde modstanderens forsvarsmur og der mangler vi ganske enkelt en spiller af kaliber som Penezic, K. Bulatovic, Neagu til at bære os igennem. Mulle og Burgaard har vist det der tårnhøje niveau ind imellem. Og kan de være der når det virkelig gælder så kan vi også bide skeer med alle. Marianne Bonde blev desværre skadet i sidste testkamp og hun er nu ude af EM. Afventer fortsat, hvad Pytlick vælger at tage med i stedet.

Rusland: (gennemsnitligt odds 16,44 svarende til 6,1%)
Den største ubekendte faktor i min verden. Spiller for spiller er der virkelig mange med et højt potentiale. Men de mangler deres talismand Postnova. Derudover spiller Akopian (tidl. Levina), Khmyrova og Kochetova ikke med. De har stadig utrolig mange spændende spillere som f.eks. Dmitrieva, Vyakhireva, Makeeva, Bliznova, Davydenko, Punko, Sen og to solide keepere i Suslina og Seydokina. Rusland har ikke været med ved de seneste slutrunder og det er meget svært at sige, hvor de står når det kommer til at sådanne mesterskaber. Hvis Rusland mod forventning skulle få det hele til at klikke så har det spiller for spiller potentialet til at slå alle andre hold. Men igen. Det er Rusland, Trefilov er tilbage ved roret og det er aldrig rigtigt til at vide, hvornår de rammer en rædselsfuld kamp eller hvornår Trefilov vælger at ødelægge det for sit eget hold ved at skifte spillerne ud med få minutters mellemrum.

Spanien: (gennemsnitligt odds 18,22 svarende til 5,5%)
Meget svært hold at blive klog på. Har potentialet og spillerne til at drille hvem som helst. De senere par slutrunder har de typisk manglet et par af profilerne. Igen i år ser det ud til, at de kommer til at mangle nogle profiler. Denne gang på stregen, hvor Begona og Cuadrado ikke kommer med. Styrken ligger i bagkæden, hvor de har habile folk som Aguilar, Marta Mangue, Cabral Barbosa og Nerea Pena. Det er en flok fysisk og fintestærke individualister, hvor det til tider bliver for individuelt. Men det er ligesom deres spillestil og fordi de er så gode til det og fordi få hold spiller så meget mand-mand spil som dem så vil de være en hurdle for de fleste. Men flere af profilerne er aldrende, har flyttet til mindre klubber og i særdeleshed spiller en stor del nu i Frankrig, hvor ligaen dog er blevet lidt stærkere på det seneste. Deres tidligere klassekeeper Silvio Navarro spiller i den spanske liga, hvor niveauet er lavt. Jeg tror ikke på, at Spanien kan gå hele vejen og har også svært ved at se dem tage medaljer. Men på en god dag og mod modstandere som har det svært individuelt så kan de skabe store problemer. Deres forsvar er meget bevægeligt og fysisk betonet om end fysikken ikke er den samme uden Begona, Cuadrado og bagspilleren Alberto Nely. Men jeg forventer generelt, at de bliver involveret i en række lavtscorende kampe.

Tyskland: (gennemsnitligt odds 19,44 svarende til 5,1%)

Tyskland er for mig et relativt stort spørgsmålstegn. De har netop tabt to testkampe til Rumænien med 23-27 og 23-26. Begge var endda på hjemmebane. Jeg er meget overrasket over de resultater. Men når man ser på, at deres to bedste skytter Susann Müller og Nadgornaja ikke var med, er det mere forståeligt. Men det viser også bare, hvor sårbare tyskerne er, hvis de to ikke når at blive 100% klar. Og det gør Müller i hvert fald næppe, hvor hun har været skadet i over 2 måneder nu. Faktisk har Tyskland taget 17 (og ikke 16) spillere med til EM netop pga. situationen med Susann Müller. Holdene har ret til at foretage to udskiftninger undervejs. Jeg har ikke kunnet finde info om, hvorvidt Müller er inkluderet i 16-mandstruppen som udgangspunkt eller ej.

Tyskland har en klassekeeper i form af Woltering, to dygtige playmakere i Steinbach og Wohlbold. I Schulze og Althaus har de også stor fysik på stregen. Derfor havde jeg også pæne forventninger til Tyskland, men de er i den grad reduceret efter, at vi har se, hvad Tyskland reduceres til uden Nadgornaja og Müller. Jeg tror nu nok Nadgornaja når at blive relativt frisk, men Müller svinger utrolig meget og jeg tvivler på, hvilket niveau hun når op på. Tyskland er et hold som rammer de store dage, hvor de kan drille alle, men som også rammer dage, hvor de kan tabte til de fleste. De plejer dog at være disciplineret og man plejer at kunne føle sig rimelig sikker på solide indsatser, hvor de er gode på kontrafasen, returløbet og står godt i forsvaret. Angrebet kan være lidt stereotypt men huggeren HB Müller kan på dagen være ustoppelig. Og VB Nadgornaja er en utrolig kløgtig skytte, med et lang svæv som hun ofte udnytter til at holde skuddet indtil forsvarsspillerne og målvogterne blotter sig og satser.
 
Serbien: (gennemsnitligt odds 20,78 svarende til 4,8%)
Serbien er et rent lazaret. Ved Golden League stævnet i sidste weekend forud for EM var de foruden de skadede spillere PM Lekic, VB Damnjanovic, ST Cvijic, MV Tomasevic, PM Liscevic og VB Trifunovic. Det seneste jeg har læst er dog, at ingen med sikkerhed er ude endnu. Til gengæld er Eric og Ognjenovic for nyligt stoppet på landsholdet. Men Serbiens præsation kommer til at afhænge meget af, hvem der når at blive klar og hvor klar de når at blive. Eftersom hver dag tæller for Serbiens skadessituation er det ikke så heldigt, at Serbien har Montenegro i første kamp og Frankrig i anden kamp og gruppens forventede prügelknabe Slovakiet i sidste kamp. Serbien er viceverdensmestrer og de har et højt topniveau, men det har virkelig også et lavt bundniveau, hvis verdensstjernerne ikke slår til. Det er stor forskel på kvaliteten i truppen og på startsyveren. Serbien har haft to gode mesterskaber hvor de blev nr. 2 ved VM og 4 ved seneste EM. Men det er værd at huske på, at de også har haft hjemmebane ved begge disse mesterskaber. Jeg tror det kommer til at betyde meget og forventer ikke det store af dem - medmindre Lekic, Damjnanovic og Cvijic alle når at blive 100% klar (hvilket lige nu er ret usandsynligt).

Rumænien: (gennemsnitligt odds 26,33 svarende til 3,8%)
Rumænien stiller til EM i en noget amputeret udgave. De mangler HB Geiger (skadet) og VB Buceschi og PM Marin er af ukendte årsager ikke udtaget. Derudover er de uden stregspillerne Manea (skadet), Tatar (skadet) og Stanca (stoppet for noget tid siden). Ikke desto mindre formåede de senest at slå Tyskland i to træningskampe i Tyskland. Tyskland var selv uden de to store profiler Müller og Nadgornaja. Ikke desto mindre var det to flotte og relativt sikre sejre, hvor Neagu fik pause i sidste kvarter af første kamp og pause i sidste halveg af anden kamp. Når jeg nu specifikt nævner Neagu er det fordi hun er holdets med længder størse stjerne. Hun er tidligere udnævnt til verdens bedste. Hun løb så ind i skader som tog nogle år og sidste sæson brugte hun det meste af tiden på at komme tilbage i form og passe på sig selv. I denne sæson har hun igen blomstret og hun ligner en der er tilbage på sit topniveau. Hun spiller til dagligt i Buducnost. I første kamp mod Tyksland lavede hun hele 14 mål (heraf 9 rene og 5 på straffe). Hun er altafgørende. Det er Nechita og Ardean også på hver deres fløj. Der holder højt niveau. Den sidste og meget afgørende profiler er målvogter Ungureanu. Hun skal have en stor turnering, hvis Rumænien skal spille en rolle. Jeg har dog ikke de store forventninger til Rumænien da de har for lidt at komme med på stregen og i bagkæden uden Neagu. Neagu kan mandsopdækkes og Neagu skal også have pauser. Men Danmark og Norge skal være på vagt i de første par kamp i gruppespillet da Neagu må ventes at være super frisk i starten af turneringen.

Sverige: (gennemsnitligt odds 41,78 svarende til 2,4%)
Spiller for spiller har Sverige faktisk er ret vildt hold. I bagkæden har vi PM Gullden, PM Johanna Ahlm, VB Torstensson, VB Jamina Roberts, Sabina Jacobsen, HB Anne-Marie Johansson og HB Oden. Derudover er Hagman skrevet ind som højre fløj, men hun spiller til dagligt højre back for Team Tvis Holstebro. Træner Helle Thomsen har haft noget af et luksusproblem da hun bl.a. har måttet udelade bagspillerne Adler, Westberg og Wallen. På stregen har svenskerne Blohm og Årgren, begge dygtige og fysisk fint kørende stregspillere. Deres svaghed/middelmådighed er i mine øjne på venstre fløj og i målet, hvor Idehn dog til tider viser højt niveau, men Grubbstrøm er savnet i kassen. Sverige er kommet i den mest åbne pulje med værterne fra Kroatien, Tyskland og Holland. Sverige har i mine øjne potentialet til at vinde puljen, men Sverige er heller ikke så sikre, at jeg ikke kunne se dem tabe til alle de tre andre hold på en dårlig dag. Sverige svinger en del i niveau, men kan på de gode dage drille hvem som helst, med denne efterhånden enorme bredde i bagkæden.

 
Holland: (gennemsnitligt odds 59,89 svarende til 1,7%)
Holland har en enorm talentmasse, men har (som altid) mange skadet spillere som ikke kan deltage. Derfor er det et relativt smalt hold som dog har et par enorme og undervurderede profiler i PM Groot og VB Polman. Startsyveren er egentlig fin med Laura Van Der Heijden på højreback, Luciano på højrefløj, Smeets på venstrefløj og samt to fornuftige strege i Broch og Snelder. Deres svagheder er målmandspositionen og bredden om end bagspilleren Van Olphen holder fint niveau. Men målvogterne er altså ikke noget at råbe hurra af om end Hollands keeper stod en fin sidste træningskamp da Holland hjemme slog Rusland med 27-25. Holland beviste ved seneste VM, at de ikke er nogle pushover og har også spille tætte opgør mod Spanien i EM-kvalifikationen. Senest spillede de så 29-29 og 27-25 hjemme mod Rusland. Den manglende bredden og fravær af f.eks. Abbingh kommer dog til at koste dem. Men særligt i starten af turneringen tror jeg man skal holde et godt øje på dem.

Polen: (gennemsnitligt odds 75,44 svarende til 1,3%)
Polen viste ved seneste VM, at de har et stort potentiale da de formåede at kæmpe sig til en samlet 4.-plads. Undervejs slog de Rumænien ud i ottendedelsfinalen og Frankrig ud i kvartfinalen. Polen er ramt af fravær fra playmaker Byzdra som til dagligt spiller i Buducnost. Derudover er dansk gifte VB Szwedz-Ørneborg heller ikke længere aktiv. Det er to markante mangler. Til gengæld har den store nye spiller for Polen VB Gega til tider vist højt niveau for Lublin, hvor hun til dagligt spiller. Det samme har Gegas to holdkammerater fra Lublin, Kocela og den store streg Drabik, som dog laver en del angrebsfejl. Polens helt store profiler er dog PM Kudlacz og VB Alina Wojtas som besidder enorm fysik og har en hammer af en højrehånd. Kudlacz har haft en stor sæson i Leipzig. Hun har ikke altid vist sit store potentiale for det polske landshold, men hvis Kudlacz, Gega og Wojtas spiller en stor turnering så bliver det her fysisk stærke polske hold utrolig ubehagelig at have med at gøre. Desværre var Polen ikke synderligt gode i EM-kvalifikationen, hvor de kom med på et hængende hår og senest blev de totalt nedsablet imod Brasilien og Spanien i Tornea Internacional Cup Espana. Til gengæld vandt de i den sidste kamp ved dette stævne med hele 30-11 over Tunesien. Sejren var mærkeligt nok langt større end Spanien og Brasiliens sejre på lige over 10 mål mod Tunesien.


Slovakiet: (gennemsnitligt odds 425,75 svarende til 0,23%)
Jeg skal være ærlig at sige, at jeg ikke mindes, hvornår jeg sidst har set Slovakiet spille. Deres umiddelbart mest kendte spillere er Dubajova og Jakubisova (såden en middel/solid Champions League højrefløj fra Thüringer). Derudover har de et par mindre kendte udenlandske profiler. De formåede overraskende nok at få uafgjort hjemme mod Frankrig som de dog tabte med 25-18 til på udebane. De spillede nogenlunde lige op med Island over to kampe i EM-kvalen. Senest spillede de to kampe hjemme mod Ukraine, hvor de vandt en og tabte en. De tabte tilbage i midten af 2013 to VM kval-kampe mod Rumænien med 21-23 hjemme og 30-22 ude. Alt i alt tror jeg ikke vi skal gøre os nogle forhåbninger om, at Slovakiet kommer fra EM med nogle point. De er nemlig i en ret hård pulje med Montenegro, Frankrig og Serbien.

Ukraine: (gennemsnitligt odds 428,44 svarende til 0,23%)

Ukraine har et par relativt kendt spillere og for en del år siden var den store venstreback Pidpalova en af de spillere man forventede sig meget af. Men hun gik lidt i stå med udviklingen og er derfor ikke blandt de bedste selvom hun har en hård hug fra distancen når hun får tid og plads. Derudover er et par af de kendte spillere Shymkute og Managarova, men de er begge blevet nationaliseret til russere ifølge, hvad jeg har læst. Ingen af dem er dog af tinde i den russiske trup alligevel. Ukraine gav overraskende meget modstand til Danmark i forbindelse med EM-kvalifikationen, hvor DK vandt med hhv. 2 og 4 mål. I samme puljespil af kvalifikationen nedsablede Ukraine hjemme Østrig med hele 33-24. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at Ukraine forventes 0 point i gruppen mod Danmark, Norge og Rumænien.


Brugerprofil

The Darkhorse The Darkhorse har deaktiveret visning af online/offline status

Bruger siden 6. juli 2006


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 128%
Balance 0.00 0.00 0.00 +108.72
Hitrate 0/0 0/0 0/0 173/388
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens brugertipper. Klik for at læse mere

Detaljeret statistik

 

Cykling

Giro de Italia
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tour de France
0%
0%
0%
235%
0.00
0.00
0.00
1.35
0/0
0/0
0/0
1/1
Tour De France 14. etape
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tour De France 6. etape
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Vuelta Espana
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
47%
0.00
0.00
0.00
-2.65
0/0
0/0
0/0
1/5
 

Dans

Vild med dans
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Total
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
 

Fodbold

EM 2016
0%
0%
0%
364%
0.00
0.00
0.00
18.51
0/0
0/0
0/0
4/7
VM
0%
0%
0%
65%
0.00
0.00
0.00
-12.67
0/0
0/0
0/0
11/36
Total
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
5.84
0/0
0/0
0/0
15/43
 

Golf

Alfred Dunhill Links Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
ATP Tour
0%
0%
0%
95%
0.00
0.00
0.00
-0.42
0/0
0/0
0/0
3/8
Australien PGA Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
BMW PGA Championship
0%
0%
0%
210%
0.00
0.00
0.00
1.10
0/0
0/0
0/0
1/1
British Open
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
European Tour
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-3.00
0/0
0/0
0/0
0/3
PGA
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
PGA Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
PGA Tour
0%
0%
0%
311%
0.00
0.00
0.00
46.34
0/0
0/0
0/0
6/22
RBC Canadian Open
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Ryder Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
The Barclays
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-0.20
0/0
0/0
0/0
1/2
The Open
0%
0%
0%
343%
0.00
0.00
0.00
26.70
0/0
0/0
0/0
3/11
The Open - 1. runde
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
US PGA Championship
0%
0%
0%
243%
0.00
0.00
0.00
5.73
0/0
0/0
0/0
3/4
WGC Accenture Match Play Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
WGC Bridgestone Invitational
0%
0%
0%
191%
0.00
0.00
0.00
0.91
0/0
0/0
0/0
1/1
Wyndham Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
205%
0.00
0.00
0.00
66.16
0/0
0/0
0/0
18/63
 

Håndbold

Asian Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Bedst placeret ved VM
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Champions League
0%
0%
0%
124%
0.00
0.00
0.00
17.30
0/0
0/0
0/0
39/73
Champions League (K)
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
2.00
0/0
0/0
0/0
1/2
Cupwinners Cup
0%
0%
0%
86%
0.00
0.00
0.00
-0.28
0/0
0/0
0/0
1/2
Danmark
0%
0%
0%
141%
0.00
0.00
0.00
1.62
0/0
0/0
0/0
3/4
Danmark - CBB Mobil Ligaen
0%
0%
0%
48%
0.00
0.00
0.00
-1.55
0/0
0/0
0/0
1/3
Danmark - Dame Håndbold Ligaen
0%
0%
0%
166%
0.00
0.00
0.00
7.30
0/0
0/0
0/0
9/11
Danmark - Guldbageren Ligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Danmark - GuldBageren-Ligaen (K)
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
0.50
0/0
0/0
0/0
1/3
Danmark - Herre Håndbold Ligaen
0%
0%
0%
118%
0.00
0.00
0.00
1.60
0/0
0/0
0/0
6/9
Danmark - Herrehåndbold Ligaen
0%
0%
0%
210%
0.00
0.00
0.00
1.10
0/0
0/0
0/0
1/1
Danmark - Jack & Jones Ligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Danmark - Pokalturneringen
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1
Danmark - Tele2 Ligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-4.00
0/0
0/0
0/0
0/4
Danmark Dame Håndbold Ligaen
0%
0%
0%
141%
0.00
0.00
0.00
5.30
0/0
0/0
0/0
9/13
Danmark Herre Håndbold Ligaen
0%
0%
0%
97%
0.00
0.00
0.00
-0.31
0/0
0/0
0/0
6/12
EHF Champions League
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
2.00
0/0
0/0
0/0
1/2
EHF-Cup
0%
0%
0%
139%
0.00
0.00
0.00
3.11
0/0
0/0
0/0
5/8
EM
0%
0%
0%
121%
0.00
0.00
0.00
8.54
0/0
0/0
0/0
22/40
EM (K)
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
-0.40
0/0
0/0
0/0
2/6
EM 2014
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
EM for mænd
0%
0%
0%
550%
0.00
0.00
0.00
4.50
0/0
0/0
0/0
1/1
EM, Turnerings H2H
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
GF World Cup
0%
0%
0%
203%
0.00
0.00
0.00
5.16
0/0
0/0
0/0
4/5
Golden League 1
0%
0%
0%
195%
0.00
0.00
0.00
0.95
0/0
0/0
0/0
1/1
Golden League, Norge
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Herre Håndbold Ligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Herrer
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Møbelringen Cup Golden League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Polen PGNIG SUPERLIGA Mezczyzn
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Sommer OL
0%
0%
0%
103%
0.00
0.00
0.00
0.05
0/0
0/0
0/0
1/2
Spanien - Copa del Rey
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Spanien - Liga Asobal
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Super Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Super Cup - damer
0%
0%
0%
220%
0.00
0.00
0.00
1.20
0/0
0/0
0/0
1/1
Supercup
0%
0%
0%
191%
0.00
0.00
0.00
0.91
0/0
0/0
0/0
1/1
Supercup - Kvinder
0%
0%
0%
205%
0.00
0.00
0.00
1.05
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - 1. Bundesliga
0%
0%
0%
285%
0.00
0.00
0.00
1.85
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - Bundesliga
0%
0%
0%
60%
0.00
0.00
0.00
-1.20
0/0
0/0
0/0
1/3
Tyskland Bundesliga
0%
0%
0%
103%
0.00
0.00
0.00
0.24
0/0
0/0
0/0
4/8
Venskabskampe
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
2/4
Venskabskampe (K)
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
1.80
0/0
0/0
0/0
2/2
VM (K)
0%
0%
0%
44%
0.00
0.00
0.00
-5.00
0/0
0/0
0/0
1/9
VM kvalifikation
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
VM U21
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
116%
0.00
0.00
0.00
41.37
0/0
0/0
0/0
131/252
 

Ishockey

OL forrunde
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
 

MMA

UFC 140
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
UFC 97
0%
0%
0%
261%
0.00
0.00
0.00
1.61
0/0
0/0
0/0
1/1
UFC on Fox Sports 1
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
87%
0.00
0.00
0.00
-0.39
0/0
0/0
0/0
1/3
 

Tennis

ATP - Miami
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Grand Slam
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Grand Slams
0%
0%
0%
180%
0.00
0.00
0.00
2.41
0/0
0/0
0/0
3/3
WTA Tour
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
WTA Tour, Eastbourne
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
133%
0.00
0.00
0.00
2.31
0/0
0/0
0/0
5/7
 

Underholdning

Voice
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
X Factor
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-3.00
0/0
0/0
0/0
0/3
X Factor 2015
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
X-Factor
0%
0%
0%
227%
0.00
0.00
0.00
5.08
0/0
0/0
0/0
1/4

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt