Blog » Første dag med pre-match trading

Første dag med pre-match trading
Af Casperwmn, Fre. 22. jun. 2012, 21:52
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (4) Til kommentarer

Hej igen BetXpert!

 

Siden mit sidste (mit første) blog indlæg er der ikke sket det store med trading delen da jeg har, skulle arbejde en del samt holde fødselsdag, jeg har dog læst lidt hist og her - min evige søgen efter at være ”oplyst”. Nu fandt jeg (imponerende det først skete nu) ud af hvor jeg skulle begå mig hen for at pre-match trade. Jeg har fundet, indtil videre, at der er rigtigt fin aktivitet i: Match odds(1-x-2) og Correct Score(ciffertips).

 

Jeg vågnede i dag (Fredag d 22/6) oven på en super dag – nemlig min fødselsdag! I dag er der igen tid til lidt skærmglukkeri og med min nyerfarede viden har jeg smidt mig selv ind i markedet allerede kl. 10 på både dagens (Tyskland v Grækenland) og morgendagens (Spanien v Frankrig) på Match odds. I dette marked har jeg gennem hele dagen, nogle gange en har der kunne gå en hel time hvor jeg har ventet på at blive matchet, et tick af gangen.

Med en lille bankroll og små stakes er det godt nok meget ventetid på at tjene nogle få kroner pr. udfald synes jeg – men Rom blev jo ikke bygget på en dag. Jeg valgte at gå ind på markedet med flest penge på, i begge tilfælde hjemmeholdene (Spanien og Tyskland).

Min plan for trades på Tyskland v Grækenland kamp var at være ude af markedet inden kampen starter. I skrivende stund og med 3 timer til kampstart ligger jeg med et overskud på 0.77kr på alle tre udfald og har den forventning og forhåbning at jeg vil kunne lige op til kampstart komme ud med mellem 2-3kr’s overskud på alle tre udfald og med 50.223.609kr matchet skulle der nok ske noget – om det lykkes kan du læse længere nede.

 

 


 

 

Omkring 17.30 så jeg et hul i markedet på Frankrig sejr på oddset 5.5 (altså hvor der hverken var penge på lay eller back siden). I håb om at kunne rykke markedet lidt backede jeg på 5.5 og blev matchet hurtigt. Straks layede jeg på 5.5, da mit ”oprindelige” marked var på Spanien. Først klokken 18.45 hører jeg ”FULLY MATCHED” og uden nogen som helst virkning på markedet, enten havde jeg alt for lille en stake (blev dog fuldt af andre så der skulle matches lige omkring 3500kr) eller også var det bare uden nogen som helst indvirkning – skriv endelig en kommentar hvis du sider inde med viden om min fejl her.

 

I alt fald er det ikke noget jeg har tænkt mig at gøre igen da jeg i over en time (dog er kampen først i morgen) ventede på at blive matchet og oddset sagtens kunne have bevæget sig et tick op, resulterende med et ticks tab til mig.

 

 


 

 

Tilbage til Tyskland v Grækenland hvor jeg opdagede et ”swing” med omkring 4-5 ticks op ca. en time før kampen startede. Heldigvis var jeg lige blevet matchet så havde ingen penge ude. Valgte ikke at smide penge i da det var min første pre-match trade og ville egentligt hellere se hvad der skete med markedet. Da jeg sad og så kampen live valgte jeg at tage min smalle gevinst på 2kr med ind i markedet og tage et par ticks in-play. Min plan var at være ude inden, men valgte at udskyde til halvejen.

 

Jeg oplevede en del swings på 2-3 ticks op og derefter ned igen på Tyskland siden. Måske skal det lige nævnes at der på dette tidspunkt, 10 minutter inde i kampen var matchet omkring 180 millioner kroner! Disse swings valgte jeg at ”udnytte” med halveret stake for at få en lille fin profit ud af disse. På de første 10 min in-play skete dette 3 gange. Måske skal det også lige nævnes at vi lå og svingede rundt i 1,30’erne.

 

Efter 24 minutter spillet var vi kommet op på 1,40 på back siden og begyndte sku at, føle mig lettere presset da jeg skulle matches lavere nede. Markedet bevægede sig ikke som først antaget men min bagkloghed sætter mig med dummehatten på. Selvfølgelig vil oddset på Tysk sejr stige så længe den står uafgjort… Lige i disse minutter (23, 24 og 25) skete der en del Tyske skud på mål og 2 hjørnespark hvilket pressede markedet ned under 1,40, til min store fornøjelse.

 

Efter at have været i markedet med Spanien kampen i snart 8 timer står det fuldstændigt stille. Der er matchet 3,3 millioner men ved nærmere eftertanke er de flestes fokus jo også lagt i kampen mellem Tyskland og Grækenland der har været i gang i nu en halv time i skrivende stund.

 

Efter det første Tyske mål faldt, lå jeg i 20kr’s plus på alle udfald men valgte at holde mig til planen og snuppe 1 tick ad gangen nedadgående indtil halvejen. Jeg havde længe tænk over hvor mange ticks et odds steg eller faldt efter et mål, eftersom jeg normalt har brugt tid på at finde niveauet og placere trades – i dette tilfælde faldt det fra 1,38 til 1,12.

Jeg lå nu i ”mit drømmescenarie”, pengene vundet hvis Tyskland skulle gå hen og vinde og sælg og vind lige meget hvad. Jeg fortsatte trods mange tanker fra den lille røde gambler Casper der stod på min venstre skuldre, ret konservativt og valgte at sælge ud inden pausen med en total profit uanset udfald på 24,70kr hvor jeg fik matchet mit lay odds på 1,09 og en sum på lige over 260 millioner kroner matchet!

 

Jeg vender kraftig tilbage i morgen med min fortsættelse af Spanien v Frankrig som i denne omgang udelukkende bliver pre-match traded om formiddagen, da jeg for gæster hele dagen (grr.. De spolere min store gevinst! ;-)

 

**Som en lille side note, havde jeg lovet at følge op på situationen med The Geeks Toy, som er blevet betalingssoftware. Selvom jeg har brugt det i en lille måned nu har jeg stadig ikke modtaget noget krav om betaling på nogen måde.

 

Citat fra Geekstoy.com:

 

“Currently, you have 2 choices of purchase. £20 for 3 months access or £60 for 12 months access. which can be purchased from here. The licence is for your Betfair account, and you can install the product on as many PCs as you wish. The most commonly asked questions and their answers are below.......”

 

Kan dog ikke svare på hvorfor jeg ikke har skulle betale men kommer der noget nyt på den front bliver i de første til at få det afvide!

 

Mvh,

Casper

 

Seneste blogs fra Casperwmn
22/06-2012 21:52 Første dag med pre-match trading
21/06-2012 11:19 En tosse’s rejse ind på Betfair markedet

Brugerprofil

Casperwmn Casperwmn er offline

Fra Roskilde
Bruger siden 8. marts 2012


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 120%
Balance 0.00 0.00 0.00 +0.60
Hitrate 0/0 0/0 0/0 2/3
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog


Detaljeret statistik

 

Fodbold

Danmark - Superligaen
0%
0%
0%
175%
0.00
0.00
0.00
0.75
0/0
0/0
0/0
1/1
Spanien - Primera (Liga BBVA)
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
Spanien - Segunda Division
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt