Blog » England - en nation i ruiner

England - en nation i ruiner
Keywords: England, Landshold, fodbold
Af Mr.Profit, Tir. 21. jun. 2011, 15:36
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (37) Til kommentarer


Fakta: 
Forbund: The Football Association
Hjemmebane: Wembley 

Stadionskapacitet: 90.000 
Største triumf: Vinder af VM 1966.Det engelske landshold 
Det engelske landshold, også kaldet Three Lions, har måtte se langt fra titlerne de seneste mange år. Faktisk har de ikke vundet noget helt tilbage til 1966 hvor man vandt VM, vel og mærke på hjemmebane. De har leveret på randen af det pinlige de sidste mange år, og hver gang der er en ny slutrunde, så skriger medierne op om, at nu vinder England, nu sker det som alle har ventet på de seneste mange år. Men fakta er, at hvert år skuffer de, og spillere bliver gjort til grin og managere bliver fyret. De har siden 2006 haft 3 landstrænere, og alle har været under stor medieomtale og været udsat for heftig kritik. Selv det engelske forbund har betalt trænerne for at forlade klubben og ophæve deres kontrakt. Her snakker vi ikke småmønter, men over flere millioner kroner.

De tre seneste trænere som har været manager for England har været den kendte svensker Sven-Göran Eriksson. Efter han forlod/blev fyret som træner i det engelske,  kom han til nyrrige Manchester City som han dog kun fik 1 sæson som manager for, i 2006. Steve McLaren tog over, men skuffede og han røg videre til en af mange klubber han har været træner for det seneste stykke tid. Nu er Fabio Capello landstræner for England, og ham finder jeg ikke som den rigtige træner. Fabio er italiener, og selvom jeg nævnte i min anden blog, at jeg ønskede en udenlandsk landstræner til det danske landshold, finder jeg ikke manden rigtig til jobbet. F.eks. taler han ikke godt engelsk, og det er selvfølgelig en meget stor ulempe ved jobbet :-) 

Man har skuffet de seneste mange mange år som jeg tidligere har nævnt. Senest titel finder man tilbage i 1966 hvor man vandt VM guld på hjemmebane. Her er nogle af deres seneste resultater fra VM:

1950 Brasilien ( Sluttede på 8. pladsen )
1954 Schweiz ( Sluttede på 6. pladsen)
1958 Sverige ( Sluttede på 11. pladsen )
1962 Chile ( Sluttede på 8. pladsen )
1966 England ( Vinder )
1970 Mexico ( Sluttede på 8. pladsen )
1982 Spanien ( Sluttede på 6. pladsen )
1986 Mexico ( Sluttede på 8. pladsen )
1990 Italien ( Sluttede på 4. pladsen )
1998 Frankrig ( Sluttede på 9. pladsen )
2002 Sydkorea / Japan ( Sluttede på 6. pladsen )
2006 Tyskland ( Sluttede på 7. pladsen )
2010 Sydafrika ( Slået ud i 16. dels finalen )

Her er nogle af deres resultater fra EM:

1968 Italien ( Sluttede på 3. pladsen )
1980 Italien ( Slået ud i gruppespillet )
1988 Vesttyskland ( Slået ud i gruppespillet )
1992 Sverige ( Slået ud i gruppespillet )
1996 England ( Slået ud i semifinalen )
2000 Belgien / Holland ( Slået ud i gruppespillet )
2004 Portugal ( Slået ud i kvartfinalen )

Altså ikke just nogle resultater man får luftmangel af, og det gør faktisk en fodbold fanatiker som mig en smule ked af det. Ikke nok med at England skal være et hold som er med til hver slutrunde, så er det også trist, at gå glip af spillere som Rooney, Gerrard, Cole, Defoe, Lampard og Ferdinand. Alle spillere som spiller med i de bedste klubber rundt omkring i verden. Jeg har kigget lidt på hvad "fejlene" muligvis kunne være, og tilknyt gerne en kommentar til det jeg er kommet frem til, eller nogle mulige fejl i også har set.Flere udenlandske spillere i Premier League 


Den første "fejl" jeg har fundet er, at der hvert år bliver købt og købt hele tiden. Det kommer til at gå ud over de unge spillere som hvert år kæmper om en plads i førsteholdstruppen, men så køber bestyrelsen en ny og bedre spiller, muligvis en stjernespiller fra et andet land, lad os sige at Manchester United lige har købt David Villa. Hvad skal United så med Danny Welbeck? Tja, de lejer ham selvfølgelig ud til en dårlig klub hvor han vil få fuld spilletid, men gavner det spilleren? Næ, ikke efter min mening. Lad os sige han bliver lejet ud til Bristol City hvor man ofte ikke finder den største konkurrence i de andre hold, og Danny er klart en spiller som kan gøre sig forhåbninger om fuld spilletid i Premier League, hvis bare han kommer under den rette manager som giver de unge chancen, og det har ikke været hans succes under Alex Ferguson.

 

Ferguson har ikke just givet Danny chancen de seneste par sæsoner, godt nok har Danny været udlejet denne sæson. Men alligevel... Det er selvfølgelig bare et ekspempel, men et tydeligt bevis på, at de hjemlige spillere og upcoming engelske landsholdsspillere faktisk bliver udlejet til mildest talt lorteklubber.

Jeg tror den høje andel af udelandske spillere i Premier League er del i skylden af det engelske landsholds skuffelse de seneste mange år. De unge og talentfulde engelske ungdomsspillere bliver jo enten lejet ud eller henvist til bænken, som jeg tidligere skrev. Det er en skam, at flere klubber ikke satser på ungdommen istedet for at købe spillere.

Målmandsproblemerne
Som så mange andre klubber har England det også. Målmandsproblemer. Men hvorfor? De har nogle umiddelbart, på papiret, gode målmænd. Robert Green, Joe Hart og David James. Jeg synes dog stadig de har problemer, men jeg kan ikke rigtig begrunde hvorfor. Joe Hart gør det rigtig godt i Manchester City, men på landshold har han kun på det seneste fået spilletid, måske det er ham der er løsningen. Ved VM slutrunden 2010 var Englands målmandskrise på det højeste! Robert Green fumler bolden ind så England ikke vinder over USA. Videoen kan ses ved at skrive Robert Green mistake world cup 2010. Kæmpe drop af Green, og medierne gjorde ikke kun grin med ham, men efterspurgte også en udskiftning til næste kamp. Det skete ikke. Gode gamle David James kunne i sine bedste dage redde bolden på Gordon Banks stil. Men den aldrende keeper har ikke præsteret, og spiller i en mindre klub. Jeg synes ikke han skal med, ikke nok med han er gammel, så tror jeg heller ikke han kan følge med i det tempo vi ser nu. Hvis man kigger tilbage på de mange år synes jeg ikke rigtig England har haft nogle gode keepere, man husker vel kun Banks for hans sindssyge provokerende redning mod Pele, og David Seamann var vel kun kendt for sit korte hår? Danmark havde da trods alt Peter Schmeichel. 

Hvordan ser fremtiden ud? 

Hvordan ser fremtiden ud? Det er jo det alle spørger om. Hvert år gør man sig store forhåbninger om, at det engelske landshold kommer i finalen og vinder, og bringer minderne fra 1966 tilbage, men sagen er den, at det bare ikke sker. England har haft fænomenale spillere som Bobby Charlton og især hans generation var min sotre favorit, selvom jeg ikke var født dengang, men har set utal af videoer og dvd'er, og jeg må sige, at de kunne spille fodbold i de små shorts! :-) 

Jeg har tidligere nævnt, at jeg synes man skal finde en landstræner som favoriserer den formation man helst vil have. Jeg tænker lidt a la Manchester United. En 4-4-1-1 hvor man spiller med fire forsvarer, 4 midtbane, en hængende angriber og en spydsspids.

Jeg vil med glæde se Wayne Rooney spille den hængende angriber som jeg tror han ville passe perfekt til, han har tidligere bevist i United, at han spiller den position til perfektion.

 

Spydsspidsen kunne være Darren Bent som til daglig slår sine folder ud i Aston Villa. Han scorede mål på samlebånd i Sunderland, og nu scorer han også i Aston Villa. Han er også på landsholdet, men i en lidt mere afdæmpet rolle end man ser ham normalt. England spiller normalt en 4-4-2, men det er blevet så kedeligt, og trænerne læser det flot, og Darren Bent passer ikke til at have en makker oppe foran, men en bag ham kunne måske være løsningen.

Hvis man ser på deres U21 mandskab så er de faktisk også lige blevet smidt ud af EM slutrunden i Danmark. Det engelske landshold var så idefattige og jeg begriber ikke hvorfor der ikke er snakket mere om det end der allerede er. De fik meget heldigt 1-1 mod Spanien hvor de scorede kort før slut, og hvis man spørger mig, så var der en lille offside. Boldbesiddelsen hed 60:40% til Spanien og var England overlegent! Kun grundet deres utrolig stabile defensiv kom det til at blive 1-1. Senere fik man uafgjort mod Ukraine som ikke er gode, og så tabte man hele 3-1 til Hviderusland. Hvis man kalder det fremtidenshold, så tør jeg slet ikke tænke på hvordan deres chancer for bedre slutrunder kommer til at se ud.

Der er en del aldrende spillere på det engelske a-landshold, og især Gerrard, Lampard og Ferdinand, som trods deres skuffende landsholdkampe er deres bedste spillere. De har ikke mange år tilbage og er alle over 30 år. Umiddelbart kan jeg ikke se nogle tage over.  

Ikke nok med det, så synes jeg Lampard og Gerrard på papiret er rigtig gode fodboldspillere, men under hver kamp er det som om de to ikke fungerer sammen. Jeg tænker lidt, så gode spillere burde kunne arbejde sammen, ligegyldigt hvad. Men det er ikke sagen, og jeg synes ikke de passer sammen. Det har så resulteret i en venstre wing plads til Gerrard og Lampard på midten. I min optik er Gerrard ikke hurtig nok til kanten, og den burde gå til f.eks. Wright-Phillips. Hvad er jeres bud på et forbedret engelsk landshold? Hvad er jeres bud på en fremtidig engelsk landstræner? Hvem kan tage over for de aldrende engelske landsholdsspillere? 

Seneste blogs fra Mr.Profit
21/06-2011 15:36 England - en nation i ruiner
19/06-2011 00:44 De danske landshold - fodbold

Brugerprofil

Mr.Profit Mr.Profit er offline

Fra Roskilde
Bruger siden 25. november 2010


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 92% 99%
Balance 0.00 0.00 -0.16 -2.29
Hitrate 0/0 0/0 1/2 194/411
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog


Detaljeret statistik

 

Amerikansk Fodbold

USA - NFL
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
 

Banecykling

TdF
0%
0%
0%
74%
0.00
0.00
0.00
-1.56
0/0
0/0
0/0
3/6
Total
0%
0%
0%
74%
0.00
0.00
0.00
-1.56
0/0
0/0
0/0
3/6
 

Fodbold

0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Brasilien - Serie A
0%
0%
0%
130%
0.00
0.00
0.00
1.79
0/0
0/0
0/0
4/6
Champions League
0%
0%
0%
83%
0.00
0.00
0.00
-0.85
0/0
0/0
0/0
2/5
CONCACAF Gold Cup
0%
0%
0%
237%
0.00
0.00
0.00
4.10
0/0
0/0
0/0
3/3
Copa America
0%
0%
0%
111%
0.00
0.00
0.00
0.86
0/0
0/0
0/0
4/8
Danmark - 1. Division
0%
0%
0%
416%
0.00
0.00
0.00
6.32
0/0
0/0
0/0
2/2
Danmark - 2. Division
0%
0%
0%
170%
0.00
0.00
0.00
0.70
0/0
0/0
0/0
1/1
Danmark - Superligaen
0%
0%
0%
112%
0.00
0.00
0.00
2.56
0/0
0/0
0/0
10/21
Danmark Superligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
EM
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
EM U21
0%
0%
0%
46%
0.00
0.00
0.00
-4.35
0/0
0/0
0/0
2/8
England - Carling Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
England - FA Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
England - Premier League
0%
0%
0%
78%
0.00
0.00
0.00
-1.08
0/0
0/0
0/0
2/5
England Premier League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Europa League
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.39
0/0
0/0
0/0
2/4
Grækenland - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Holland - Eredivisie
0%
0%
0%
160%
0.00
0.00
0.00
0.60
0/0
0/0
0/0
1/1
Holland - Æresdivisionen
0%
0%
0%
300%
0.00
0.00
0.00
2.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Irland - Eircom League
0%
0%
0%
180%
0.00
0.00
0.00
0.80
0/0
0/0
0/0
1/1
Italien - Coppa Italia
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-3.00
0/0
0/0
0/0
0/3
Italien - Serie A
0%
0%
0%
197%
0.00
0.00
0.00
2.92
0/0
0/0
0/0
2/3
Klub venskabskampe
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-3.00
0/0
0/0
0/0
0/3
Norge - Tippeligaen
0%
0%
0%
177%
0.00
0.00
0.00
2.31
0/0
0/0
0/0
2/3
Rusland - Vischaya
0%
0%
0%
255%
0.00
0.00
0.00
3.10
0/0
0/0
0/0
2/2
Spanien - Copa del Rey
0%
0%
0%
118%
0.00
0.00
0.00
0.55
0/0
0/0
0/0
2/3
Spanien - Primera (Liga BBVA)
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Spanien - Primera Division
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-5.00
0/0
0/0
0/0
0/5
Spanien LIGA Adelante
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Spanien LIGA BBVA
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Super Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Sverige - Allsvenskan
0%
0%
0%
98%
0.00
0.00
0.00
-0.08
0/0
0/0
0/0
2/4
Sverige - Superettan
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
transfer
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
0.50
0/0
0/0
0/0
1/2
Tyskland - 1. Bundesliga
0%
0%
0%
44%
0.00
0.00
0.00
-5.02
0/0
0/0
0/0
2/9
Tyskland - DFB Pokal
0%
0%
0%
191%
0.00
0.00
0.00
0.91
0/0
0/0
0/0
1/1
Venskabskampe
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Venskabskampe U21
0%
0%
0%
245%
0.00
0.00
0.00
1.45
0/0
0/0
0/0
1/1
VM
0%
0%
0%
173%
0.00
0.00
0.00
0.73
0/0
0/0
0/0
1/1
VM U17
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-7.79
0/0
0/0
0/0
51/124
 

Håndbold

Danmark - Tele2 Ligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
 

Tennis

ATP Tour
0%
0%
92%
103%
0.00
0.00
-0.16
4.43
0/0
0/0
1/2
85/168
Australian Open
0%
0%
0%
215%
0.00
0.00
0.00
2.30
0/0
0/0
0/0
2/2
Challenger turneringer
0%
0%
0%
73%
0.00
0.00
0.00
-5.33
0/0
0/0
0/0
8/20
Grand Slams
0%
0%
0%
107%
0.00
0.00
0.00
4.74
0/0
0/0
0/0
37/69
Holdturneringer
0%
0%
0%
165%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
1/1
Tennis
0%
0%
0%
300%
0.00
0.00
0.00
2.00
0/0
0/0
0/0
1/1
WTA Tour
0%
0%
0%
102%
0.00
0.00
0.00
0.27
0/0
0/0
0/0
6/18

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt