Blog » En ukendts bekendelser - Part One

En ukendts bekendelser - Part One
Af ukendt, Man. 28. maj 2012, 19:34
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (26) Til kommentarer

Hvad har jeg dog rodet mig ud i her!

Vil goere indledningen kort (er bange for at resten bliver meget langt) og meget hurtigt fortaelle den kaere laeser at denne blog kommer til at omhandle mig og min hverdag i Filippinerne, sportsbetting og poker.

 

Hvordan jeg endte i Filippinerne

For knap 2 aar siden sad jeg tilbage i Danmark lettere sindsforvirret. Jeg havde netop sagt et rigtigt godt, og meget velbetalt job op.

Familie og venner kiggede lettere bekymret paa mig og spurgte "Er du blevet skingrende sindssyg?"

Svaret der fulgte var svaert at forklare, men dog meget simpelt: Det var og er ikke min livsdroem at sidde som loenslave paa et kontor. Jeg ville vaere min egen lykkes smed, og gaa mine egne veje.

 

Beslutningen om at sige mit job op var maaske dumdristig fordi jeg havde slet ikke taenkt tanken til ende om hvad der nu skulle ske, men vho intet vover, intet vinder, og den dag i dag fortryder jeg ikke den beslutning jeg tog for to aar siden.

 

Men hvad pokker skulle der nu ske? Jeg vidste jeg gerne ville proeve at bo i udlandet, men havde ingen ide om hvor!

Jeg gik hen i gemmerne, fandt min gamle stoevede globus frem, snurrede globussen, lukkede oejnene, stoppede den igen med pegefingeren og sagde til mig selv "Her tager du hen". Globussen fortalte mig at jeg skulle en tur til Ruhr-distriktet i Tyskland!!

Det loed ikke videre sindsoprivende. Jeg proevede igen og endte denne gang et sted langt ude i Stillehavet 800-1.000 kilometer til det naermeste fastland.

 

Denne fremgangsmaade i jagt paa min fremtidige destination var ikke hensigtsmaessig, saa jeg maatte en tur i taenkeboks.

Jeg havde nogle faa soegekriterier:

- Varmt klima

- Billigt at leve

- Fornuftigt sundhedsvaesen

- Engelsktalende

- Sikkerhed

 

Ret hurtigt fandt jeg ud af at Asien nok var den verdensdel jeg skulle rette min soegning imod.

Paa et tilfaeldigt yahoo-forum kom jeg i kontakt med en gammel Engelsk krikke paa 72 aar.

Hun var trods sin alder meget frejmodig og virkede yngre end daabsattesten fortalte. Anyway hun fortalte mig vidt og bredt om at hun havde boet i Filippinerne i saa og saa mange aar og havde intet daarligt at fortaelle om landet.

Efter vores 3-4 timers lange chat-samtale havde jeg en meget blandet foelelse. For det foerste var jeg yderst begejstret for den al den positive information jeg havde faaet om Filippinerne, men samtidig taenkte jeg at det godt nok var langt vaek hjemmefra.

Endelig var jeg en lille smule skuffet fordi jeg havde brugt en del tid paa diverse asiatiske datingsider i haab om at finde en lille koen pige som kunne agere tourguide og goere mit liv indholdsrigt paa MANGE forskellige maader, og nu endte jeg i stedet op med en gammel afdanket englaender!

 

Traet af at soege efter fremtidig destination og eventyrlysten efter at komme afsted traf jeg en hurtig beslutning, og 4 dage efter sad jeg i flyet paa vej til Manila.

 

Som en lille fodnote kan jeg naevne at jeg sidenhen har moedt den engelske dame til en frokost for at sige tak for hjaelpen, og hun er en soed og meget venlig dame med hang til unge maend - Heldigvis unge filipinske maend.

 

Jeg bor ikke i Manila, har aldrig gjort det og kommer heller aldrig til det. Jeg har vaeret i Manila et par gange, men jeg hader byen.

Det er selvfoelgelig smag og behag. Nogle kan slet ikke faa nok af byen og elsker al den virak der er, men for mig er det bare too crowded, too polluted and too many scammers.

 

Philippines from my point of view

Filippinerne er et oerige med over 7.000 oeer, og jeg er at finde paa en af dem. Hvilken eksakt vil jeg lade vaere usagt lidt endnu.

 

Men var det her saa hvad jeg havde droemt om? Blev alle mine kriterier opfyldt og var det sandt alt det englaenderkrikken havde fortalt mig?

Lad os tage det fra en ende af:

 

- Varmt klima:

Hell yeah. Til tider for varmt, men sammenlignet med skandinavisk klima er det fantastisk aaret rundt. Regntiden er minimal og er typisk 10-30 minutter om aftenen med heavy rain. Dog er jeg med aarene blevet en halvgammel sentimental fyr, og jeg kan til tider godt savne de skiftende aarstider.

 

- Billigt at leve:

Uden at vide det med sikkerhed tror jeg Filippinerne er blandt de 10-15 billigste lande i verden at leve i.

Nogle priseksempler:

Marlboro cigaretter (20): 3,50 dkr.

San Miguel Light (oel)) paa diskotek/vaertshus: 4,00 dkr.

Daasecola i supermarked: 2,20 dkr.

Taxi: 1/2 time i taxi koster ca. 20 dkr.

Callgirls hvis man er til den slags: Fra 60 dkr. Taxi til og fra hotel dog ikke inkluderet, og ej heller stjaalne kontanter, pas m.m. - Nej jeg taler ikke af daarlig erfaring.

 

Lad os for god ordens skyld lige tage et par sunde ting med:

En hel vandmelon eller en hel ananas skaaret ud og klar til spisning: 5 dkr.

Ikke flere sunde ting...Det er der ikke meget sjov ved.

 

For mit vedkommende lyder maanedsbudget paa ca. 8.000 dkr. For det beloeb har jeg en lille lejlighed i et apartelle med stor swimmingpool, el og vand, cable-tv og wifi.

Jeg spiser ude 2-3 gange dagligt, gaar i byen 7-8 gange paa en maaned og koeber det  jeg nu engang har brug for.

Jeg lever paa ingen maade specielt fancy. Det kan sagtens goeres dyrere og det kan ogsaa sagtens goeres billigere.

Ovennaevnte inkluderer mig saavel som kaeresten.

 

 

- Fornuftigt sundhedsvaesen:

7-9-13 eller hvad man nu siger - Har ikke haft behov for det, men har ladet mig fortaelle at det skulle vaere helt kompetent.

 

- Engelsktalende:

Yes sir! Phils er det land i Asien med den hoejeste procentdel af engelsktalende indbyggere. Super for mig da de kan forstaa mit danglish og jeg kan forstaa dem.

 

- Sikkerhed:

I den by jeg bor i foeler jeg mig sikker. Jeg er ikke utryg ved at gaa alene ud om aftenen, eller faerdes rundt downtown i moegberuset tilstand kl. 4 om morgenen. Naar det er sagt, saa er der omraader i Filippinerne jeg aldrig nogen sinde vil tage hen, da det simpelthen er for usikkert for et grimt hvidt fjaes som mig.

Det er primaert de muslimske omraader hvor de lokale ville elske at faa fat i en fyr som mig, og enten putte et ransom-fee skilt rundt om halsen paa mig og sende billede hjem til min familie, eller goere kort proces og sende mig til himmels - Eller maaske den forkerte vej!

Jeg er paa ingen maade racist, og doemmer ingen mennesker ud fra deres religion. Ovennaevnte er blot mit statement af tingenes tilstand i visse omraader i Filippinerne.

Der sker ogsaa grumme ting  i byen jeg opholder mig i, men shit happens everywhere man, og jeg foeler mig lige saa tryg her som jeg goer paa Vesterbro i Koebenhavn.

 

Naa lad os komme videre i teksten. Interesseret i at hoere om pigerne er koenne herude?

Trust me de er meget koenne og mange af dem meget interesseret i foreigners - Ikke fordi alle foreigners her er tro Brad Pitt kopier...Kunne naesten ikke komme laengere fra sandheden, men fordi pigerne her ikke er dumme. De er fremsynede og ser for sig et liv uden oekonomiske problemer for dem selv, og hvad endnu vigtigere er, ser de en mulighed for at sikre deres familie. Saa betyder det mindre at den fremtidige gemal udseendemaessigt er taettere paa Klokkeren fra Notre Dame end Brad Pitt.

 

Apropos famililiaere relationer, saa finder jeg det meget imponerende maaden de tager sig af hinanden herude. Social sikkerhed er vel naermest ikke eksisterende, saa de unge maa tage sig af de gamle. Det er meget almindeligt at 3-4 generationer bor under samme tag, ofte i en lille bambushytte, og er der noget filippinere er dygtge til er det at producere boern, saa 15-20 mennesker der bor sammen under samme tag med 7-8 sovepladser er ikke ualmindeligt.

 

Ovennaevnte vedroerende piger og social sikkerhed er meget generaliseret, men goer sig gaeldende for rigtig mange herude.

 

Hvordan faar jeg kroner i kassen til at leve for?

Havde jeg dog bare haft en social indkomst fra gode gamle Danmark med mig! Saadan forholder tingene sig desvaerre ikke. Grundet diverse fysiske skavanker tror jeg godt jeg kunne vaere berettiget til det, men jeg har ikke et oenske om at udleve min droem paa statens regning.

Enten opnaar jeg succes herude ved egen dygtighed, eller ogsaa maa jeg konstatere at jeg ikke kunne fuldbyrde min droem om et liv i udlandet, og tage hjem igen.

 

Igennem en aarraekke har jeg vaeret meget involveret i sportsbetting. Til at starte med tabte jeg rigtig mange penge, og havde intet forstand paa BRM eller vaerdi i picks.

I dag har jeg stadig ingen forstand paa at finde egne picks, men har relativ stor viden omkring BRM.

Loesningen med hensyn til at finde picks blev fundet i diverse betalingsservices.

Sagt med det samme, naar det kommer til betalingsservices saa findes der rigtig meget skrammel, og man skal virkelig have de kritiske briller paa i sin soegning, men det er stadig muligt at finde dygtige tipsters.

Man kan saette spoergsmaalstegn ved om betalingsservices er den optimale loesning. Det er det langt fra for alle, men for mig er det perfekt. Ser man bort fra dressur og synkronsvoemning elsker jeg sport, men jeg kan og vil ikke bruge den tid der kraeves for at analysere kampe i mange forskellige ligaer i mange forskellige sportsgrene.

Paa den maade skaerer jeg lidt i ROI'en, men jeg har tid som jeg kan bruge mere effektivt paa poker - Mere om det lidt senere.

I dag karakteriserer jeg mig selv som en disciplineret og maaske lidt for konservativ sportsbettor. Jeg har meget sjaeldent mere end 1% af min BR ude at svoemme paa et bet, og typisk udgoer et bet 0,5-0,8% af BR.

Nogle sportsbettors vil sikkert sige "Fuck han er nitty!", men det er nu engang den fremgangsmaade der virker for mig.

 

POKERTIME!!

Jeg har for nylig fundet min egen lille fiskedam, som jeg ikke troede var muligt at finde laengere. Mere om det om et oejeblik.

Lad mig foerst fortaelle kort om min pokerkarriere. Jeg er paa ingen maade nogen highroller. Jeg spillede igennem nogle aar paa Full Tilt. Primaert deres 10$ SNG med en fornuftig ROI paa 10-11%, og ja jeg har ogsaa penge i klemme hos FT, dog ikke nogen herregaard. Pengene er afskrevet for laengst og kommer der $$ tilbage er det en laekker maanedsbonus.

Naar foerst man har spillet paa FT's software er det svaert ikke at blive skuffet over hvad andre netvaerk har at tilbyde (Bortset fra PS), men hvis fiskebestanden er stoerre paa et andet netvaerk kan jeg fint adjuste til det, og det goer sig i aller hoejeste grad gaeldende her.

 

MTT's har aldrig vaeret det helt store hit for mig, men det er det saa sandelig blevet. Netvaerkets MTTs er smaa baade hvad angaar antal spillere (100-200 spillere) og Guaranteed $$, men typisk ligger en 1st place paa 250-500 euro.

Jeg har aldrig opfattet mig selv som guds gave til pokeren, men efter knap 200 MTT's har jeg en ROI paa over 330% og ITM paa 33%. Positiv varians? Ja helt sikkert, men naar folk spiller som idioter er det ikke svaert at sende chipsene til midten som paen favorit.

Ved siden af spiller jeg micro/lowstakes PLO SH. Jeg er novice i PLO SH og har kun set nogle faa videoer paa Bluefirepoker, men fiskebestanden er, om muligt, endnu stoerre her. Der er ikke saa mange borde koerende, men dem der er er som oftest super saftige.

Isaer som PLO-Grinder er en god RB-deal noedvendig. Jeg blev chokeret da jeg kostaterede hvor meget rake jeg havde genereret efter de foerste par sessions, men naar jeg naermest selv kan bestemme min RB% er det ikke saa skidt endda.

 

Det maa vaere nok for nu. Jeg forventer weekly updates af bloggen, men ikke tilnaermelsesvis af samme laengde som min indledende post.

Billeder af mit hverdagsliv og lokale piger foelger i naeste indlaeg.

 

Kommentarer (positive saavel som negative) og evt. spoergsmaal vedr. Filippinerne er meget velkomne.

 

Over and out.

 

Seneste blogs fra ukendt
28/05-2012 19:34 En ukendts bekendelser - Part One

Brugerprofil

ukendt ukendt er offline

Bruger siden 28. maj 2012


Formen:

Hovedside/aktuelle tips
Blog


Detaljeret statistik

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt