Blog » Det ultimative All-Star Team

Det ultimative All-Star Team
Af Frank, Brasilien, Tor. 9. dec. 2010, 00:04
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (1) Til kommentarer

Den kontroversielle Wayne Rooney har fået æren af at skulle danne et All-Star Team til det populære FIFA 2011 spil. Det er der kommet et meget interessant resultat ud af. Der er klart mange oplagte spillere i dette drømmehold, men der er bestemt også nogle overraskende valg imellem.

Lad os se lidt nærmere på, hvilke spillere Wayne Rooney har valgt til FIFA 2011 All-Star Team:

 

Pepe Reina (Liverpool) - Micah Richards (Man. City), Nemanja Vidic (Man. United), Carles Puyol (Barcelona), Ashley Cole (Chelsea) – Lionel Messi (Barcelona), Xavi (Barcelona), Iniesta (Barcelona) - Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Wayne Rooney (Man. United) og Carlos Tevez (Man. City).

 

Det er i første omgang værd at bemærke, at der er ganske få Manchester United kollegaer blandt Wayne Rooney´s udvalgte, og så har den engelske angriber set bort fra de brasilianske, italienske og franske spillere!

De tre traditionsrige nationer har svært ved at levere superstjerner, og specielt et profilfattigt Italien og Frankrig i intern strid skuffede ved VM slutrunden i Sydafrika.

 

OVERRASKELSER I DEFENSIVEN

Allerede på målmandsposten finder vi første overraskelse. Pepe Reina fra Liverpool er ikke på min personlige top5 liste over de bedste målmænd, hvor Iker Casillas, Júlio César og Victor Valdes virker et niveau over Liverpool-keeperen. Men på den anden side, så har Rooney jo spillet overfor alle de store målmænd, så han ved jo nok, hvad han laver.

 

På højrebackpositionen har man adskillige verdenstjerner at vælge imellem. Den unge Micah Richards bør vel ikke komme i betragtning, når konkurrenterne på samme plads er stjerner som Maicon, Sergio Ramos, Philipp Lahm og Daniel Alves.

 

Der er til gengæld ingen diskussion om Nemanja Vidic, der er et sikkert valg. Men når man sætter den store serber sammen med Carles Puyol i midterforsvaret, så kan der komme til at mangle noget hastighed i defensiven. Valget af Puyol er måske også mest for at hylde en legende, og det skal der også være plads til.

Midterforsvaret skal have en erfaren general, men her ville jeg dog foretrække en Lúcio eller Ricardo Carvalho ved siden af Rio Ferdinand, der er overset af klubkammeraten Rooney.

 

Efter giganter som Paulo Maldini og Roberto Carlos mangler der stjernespillere på venstrebackpositionen. Ashley Cole er sådan set en glimrende back, men der er få konkurrenter på pladsen, hvor man dog også kunne benytte Philip Lahm (der dog er bedst som højreback), Patrice Evre kan også føle sig overset, men derudover kunne man tage et frækt valg som den offensive komet Gareth Bale fra Tottenham.

 

VOLDSOM OFFENSIV MIDTBANE

Det er ganske underholdende, men det er ikke altid nemt at lave disse drømmehold. Man kommer meget nemt til at glemme alt om taktik og balance på holdet. Det bliver ofte sindssygt offensivt, og Wayne Rooney begår også denne fejl ved at stille uden defensiv midtbanespiller. Der er ikke en eneste bolderobrer på Rooneys midtbane med Messi, Xavi, Iniesta samt Cristiano Ronaldo. Selvom det er svært at udskifte en Xavi eller Iniesta, så skal der simpelthen være en defensiv midtbanespiller på et vinderhold.

 

Her kunne man f.eks vælge Yaya Touré, Mikael Essien, Bastian Schweinsteiger eller Javier Mascherano.

Det er lidt snyd at sætte både Cristiano Ronaldo og Messi ned på midtbanen, men skulle man se bort fra den oplagte Barcelona midtbane, så kunne man f.eks finde en Wesley Sneijder i Inter, Mezut Ôzil hos Real Madrid eller Arjen Robben hos Bayern Munchen på et mere alternativt All Star Team.

 

Efter utrolig succes for Holland og Inter burde Wesley Sneijder blive "Årets Spiller", mens en skadesfri Arjen Robben er magisk. Mesut Ôzil har fået Real Madrid fansene til at glemme alt om den dyrt indkøbte Kaká, men det kan måske blive svært at få Mesut Ôzil til at fungere optimalt på samme hold som Wesley Sneijder. Med Mikael Essien/Bastian Schweinsteiger får man virkelig en solid midtbane, der er vanskelig at overrumple.

 

DE BEDSTE ANGRIBERE ER I MANCHESTER?

Der er nok heller ikke mange, der vil gendanne Wayne Rooney/Carlos Tevez angrebsduoen, der absolut ikke var en succes i Manchester United. Carlos Tevez blev til sidst træt af bænken og Alex Ferguson, men den temperamentfulde argentiner har dog været imponerende siden skiftet til Manchester City. Det trækker dog ned i vurderingen, at Real Madrids Gonzalo Higuain har overtaget på det argentinske landshold som angrebsmakker til Lionel Messi.

 

Tevez og Rooney minder nok lidt for meget om hinanden i spillestil og kvaliteter; det bliver derfor ret ”nemt” at neutralisere den duo, da der ikke er den store speed eller kreativitet hos hverken Rooney eller Carlos Tevez. Der er heller ingen trussel i luftspillet, hvor den lille Barcelona midtbane heller ikke kan hjælpe.

 

Man kunne derimod vælge den snu Diego Forlán eller Samuel Eto´o, der begge har stor erfaring og er umulige at holde fra scoringer. David Villa havde et godt VM, men har haft det svært siden skiftet til Barcelona. Men derudover er der adskillige muligheder til pladserne i front.

 

Der er næppe tvivl om, at ethvert All-Star Team som minimum bør indeholde Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. De er svære at komme udenom, men det er da en spændende udfordring at forsøge at finde et alternativt All-Star Team, der gerne skulle kunne besejre Wayne Rooney´s udvalgte drenge.

 

DET ALTERNTIVE ALL-STAR TEAM

Så efter en del overvejelser på taktikbrættet er den endelige startopstilling mod FIFA 2011 holdet kommet til at se således ud:

 

Iker Casillas; Maicon, Lúcio, Rio Ferdinand, Philipp Lahm; Mikael Essien, Bastian Schweinsteiger, Wesley Sneijder, Arjen Robben; Diego Forlán, Samuel Eto´o.

 

Men hvad er jeres bud? Har Rooney ramt plet eller er der nogle spillere, der komplet er blevet overset? Har mit alternative All Star Team en ærlig chance for at besejre Rooney´s FIFA 2011 hold?

 

Hvem fortjener at komme på jeres ultimative All Star Team?

Seneste blogs fra Frank, Brasilien
22/03-2016 23:35 Inside Studio: Mr. Profit
30/12-2014 19:53 Fodboldåret 2014
24/11-2014 12:21 "Kyllingen" Kenn Hansen
18/06-2014 13:46 VM2014 - set fra sofaen
23/04-2014 01:46 Miranda - det oversete forsvarsgeni
20/01-2014 18:21 Longreads om sport
07/12-2013 15:56 VM 2014 Odds-Forslag
27/11-2013 18:18 Inside Studio: Jens Bøye
11/10-2013 18:26 Er Bayern München et low-scoring hold?
20/09-2013 03:14 What the....

Brugerprofil

Frank, Brasilien Frank, Brasilien har deaktiveret visning af online/offline status

Bruger siden 29. maj 2007


Formen:

Hovedside/aktuelle tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Detaljeret statistik

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt