Blog » De nye bookmakere

De nye bookmakere
Af The Darkhorse, Søn. 4. aug. 2013, 18:18
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (5) Til kommentarer

Denne blog er en reaktion på de mange uheldige oplevelser som flere BetXpert-brugere beretter om ved brug af de nyere bookmakere på det danske spillemarked. Jeg mener det er på tide, at vi tager diskussionen om de nye bookmakeres kvalitet, den danske spillemyndigheds- og BetXperts rolle i alt det her! Måske er det også på tide at samle de mange klager et sted så vi kan få et overblik over problemerne som p.t. er spredt ud på et utal af "tråde" her på BetXpert (hermed ikke sagt, at det nødvendigvis skal være under denne blog).

 

Ændringen af det danske spillemarked har medført, at nogle ellers velkendte og troværdige bookmakere er røget ud af markedet og ind er kommet en række nye, som ikke tidligere har henvendt sig så direkte til det danske spillemarked.

 

Jeg vil godt starte med at sige, at jeg ikke nødvendigvis er den mest egnede person til at skrive denne blog. For det første har jeg ikke selv prøvet nogle af de bookmakere, som jeg opfatter som de "nye" på det danske marked. For det andet er der sikkert mange personer som i langt højere grad end mig har en finger på pulsen omkring, hvordan bookmakerne i praksis kontrolleres og kvalitetssikres. Men da jeg ikke kan finde nogen andre som har prøvet at starte en mere overordnet debat vedrørende problemet, tager jeg alligevel initiativet.

 

 

De nye bookmakere og de mange dårlige erfaringer

Med de såkaldt "nye" bookmakerne tænker jeg mere specifik på Tipico, Tonybet, Mermaidbet og Yaybet som der alle er skrevet mange kommentarer om her på sitet og som alle er blevet anmeldt af BetXpert og som jeg personligt opfatter som nogle af de nyere bookmakere, som ikke tidligere har henvendt sig så konkret til det danske marked (ført det blev licenseret).

 

For at komme til sagens kerne så har alle disse fire bookmakere fået licens af den danske spillemyndighed og derudover har de fået hård medfart af brugerne som kan ses i kommentarerne under anmeldelserne af dem samt i diverse tråde herinde. Problemerne som der berettes om er f.eks.:

 

- Nye og ukendte krav i forbindelse med modtagelse af bonusser

- Problemer med at få lov til at udbetale penge

- Uhørte krav til dokumentation og verificering og problemer med godkendelser

- Svært gennemskuelige verifikationskrav

- Ekstreme limiteringer af spillerne

- Ringe support som ikke er til at komme i kontakt med eller få svar fra

- Gevinster som tages fra spillerne fordi bonusser enten ikke er gennemspillet inden et bestemt antal dage eller fordi verificeringen ikke er sket hurtigt nok

 

 

BetXperts rolle

BetXpert har her på sitet været overordentlig flinke til at agere mellemmænd for brugerne her på sitet og de bookmakere, som af en eller anden grund har været svære at rokke ved for brugerne. BetXpert gør virkelig en stor indsats for at give alle de nye bookmakere en chance. BetXpert foretager selv anmeldelser af bookmakerne på baggrund af egne forsøgskaniner. Derudover lader det til, at BetXpert har en såkaldt kontaktperson hos de fleste bookmakere og den vej igennem ofte er i stand til at få opklaret og løst de mest grelle tilfælde af "unfairness" fra bookmakernes side. Ofte virker det som om, at BetXpert har skullet fungere som support for disse "nye" bookmakere. Men det er ikke holdbart i længden og på det sidste er mængden af problemer og klager gjort, at jeg flere steder har set, at BetXpert selv henviser til bookmakernes support, da de godt er klar over, at de ikke kan eller skal løse alle brugernes problemer. I bund og grund mener jeg heller ikke, at BetXpert (selvom de gør et godt stykke arbejde) er dem som egenhændigt skal ordne disse problemer to væsentlige årsager:

 

1. Husk på at det trods alt kun er en mindre del af de danske spillere som er brugere af BetXpert og som den vej igennem kan få hjælp.

 

2. Husk på at spillemyndigheden fra 1. januar 2012 har fået til opgave at sikre et mere kontrolleret, sikkert, trygt og overvåget spillemarked, som udelukkende skal bestå af bookmakere som har betalt og gjort sig fortjent til en licens

 

 

Spillemyndighedens rolle

Spillemyndigheden har eksisteret i længere tid end siden 1. januar 2012. Tidligere har de primært haft til opgave, at sikre og føre tilsyn med Dantoto, Danske Spil og Det Danske Klasselotteri. Men fra d. 1. januar 2012 er deres opgave altså blevet væsentligt udvidet. Som de fleste brugere herinde nok ved, har de fået til opgave, at overvåge og føre tilsyn og tildele bookmakere på det danske marked licens. Man kunne håbe på, at det medførte, at alle dansk licenserede bookmakere derfor ville være ligeså troværdige som Danske Spil altid har været det. Men det lader bare ikke til at være tilfældet når vi ser på de mange dårlige erfaringer, som der berettes om vedrørende en række af de nyere bookmakere på det danske marked. Det rejser en række af nye spørgsmål:

 

1. Hvad kræver det at få en dansk licens og hvad gør spillemyndigheden før en licens uddeles og for løbende at overvåge og føre tilsyn med internetbookmakerne?

 

2. Hvordan kan spillemyndigheden hjælpe de spillere som kommer i problemer med en licenseret bookmaker?

 

 

Ad. 1 Krav til bookmakere med dansk licens og løbende kontrol?

Det er svært at se, hvad Spillemyndigheden konkret gør for at sikre, at vi har med en ordentlig, ærlig og fair bookmaker at gøre. Jeg har flere gange set BetXpert-personale udtrykke stor tillid til, at bookmakeren er troværdig såfremt den har opnået licens. Jeg kunne godt tænke mig at høre om i konkret har nogen indsigt i, hvad Spillemyndigheden foretager sig af sikkerhedsforanstaltninger inden en licens uddeles?

 

Når jeg kigger på Spillemyndighedens hjemmeside skriver de, at licensen er et bevis på, at:

 

  • Afgiften er betalt, når du modtager din gevinst
  • Spiludbyderen overholder dansk lovgivning
  • Det er trygt og sikkert at spille hos denne udbyder

 

Hvad kan vi så bruge det til som spillere? Det er jo fint, at man ved, at afgiften er betalt. Det er jo også fint, at det er et bevis på, at de overholder dansk lovgivning. Men hvad står egentlig skrevet i dansk lovgivning om det her? Det vender vi tilbage til. Sidst men ikke mindst er det åbenbart et bevis for, at det er trygt og sikkert, at spille hos denne udbyder. Men jeg synes bare, at jeg mangler nogle mere konkrete beskrivelser af procedurer de følger for at sikre sig, at det er trygt og sikkert at spille hos en udbyder. Forsøger de f.eks. selv med "testpersoner" ligesom BetXpert eller er det i virkeligheden bare ren varm luft? Svært at gennemskue.

 

Nå men tilbage til det med lovgivningen. For hvad står der konkret i lovgivningen som vi som spillere kan holde fast i og bruge til vores sag. Kort sagt: Ikke ret meget! Spillemyndighedens lovgrundlag findes her:

 

http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1880733

 

De væsentlige love er herunder følgende tre love:

 

Lov om spil: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.as...

Bekendtgørelse om landbaserede væddemål: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.as...

Bekendtgørelse om online væddemål:

https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.as...

 

De to sidstnævnte love er først blevet til i januar 2012, dvs. der hvor det licenserede spillemarked trådte i kraft.

 

Som jeg læser lovene er de, ganske som forventet, meget generelle. Det gør det svært for os som spillere at bruge det særlig konkret, da vores problemer med bookmakerne ofte er af meget teknisk karakter. Derfor finder vi sjældent endegyldige svar i lovgivningen, da den for mig at se, på mange måder er blødt formuleret og uden særlig mange konkrete guidelines til bookmakerne som de skal overholde. Jeg mener det åbner op for, at de selv kan lave deres egne regler og vilkår.

 

Man kan se, at bookmakerne rent faktisk har sat sig ind i loven og retter sig herefter. Men det giver alligevel anledning til problemer. Et eksempel herpå finder vi ved at se på bekendtgørelse om online væddemål, kapitel 8, § 20, stk. 2. Heraf fremgår det, at

bookmakeren kan lukke en spillers konto og tilbageholde alle gevinster og alene udbetale indskuddet, hvis altså lukningen skyldes § 6, stk. 2. Paragraf 6, stk. 2. siger, at spilleren inden for 30 dage skal have indsendt fornøden dokumentation. Men igen hvad er fornødent dokumentation? Hvorfor står det f.eks. ikke sort på hvidt i loven så der aldrig kunne blive diskussion om dette? Og hvad nu, hvis bookmakeren enten nøler eller ikke vil acceptere dokumenationen før de 30 dage er gået?

 

Rent faktisk har en bruger her på sitet netop skrevet om, hvordan uheldigvis har været ude for, at han sendte dokumentation inden de 30 dage var gået. Uheldigvis godkendte bookmakeren først dokumentationen et par dage efter der var gået 30 dage. De valgte derfor at lukke kontoen og alene udbetale indskuddet på de 1.000 kr. selvom brugeren angiveligt var oppe på 7.655! (se indlæg nr. 19)

http://www.betxpert.com/forum/bookmakere/vis/...

 

Det kunne godt lugte lidt af en bookmaker som bruger en ikke helt stringent lovgivning til sin fordel og udnytter nogle regler som ikke er 100% klare. Hvis det er tilfældet står vi altså tilbage ringere stillet end før!

 

Ad. 2 Hjælp i konflikter med bookmakere

Er det mon hjælp at hente hos Spillemyndigheden, hvis bookmakerne løber om hjørner med en? Tja spillemyndigheden har lavet en klagevejledning som ser sådan her ud:

 

http://www.skat.dk/getFile.aspx?Id=92910

 

Som man kan se skal man først klage til bookmakeren, som skal svare inden en frist på 14 dage. Man kan dog altid henvende sig til spillemyndigheden, hvis man har et eksempel på, at loven direkte er overtrådt af en bookmaker. Men som spillemyndigheden skriver kan de ikke afgøre uoverenstemmelser mellem bookmaker og spiller (lidt ligesom jeg ser BetXpert ofte har gjort det). Jeg står desværre tilbage med en følelse af, at der ikke er meget hjælp at hente hos Spillemyndigheden når alt kommer til alt. Men hvis nogen har eksempler på det modsatte må i endelig gerne dele ud af jeres erfaringer!

 

Hvad synes i derude om det hele?


Brugerprofil

The Darkhorse The Darkhorse har deaktiveret visning af online/offline status

Bruger siden 6. juli 2006


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 128%
Balance 0.00 0.00 0.00 +108.72
Hitrate 0/0 0/0 0/0 173/388
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens brugertipper. Klik for at læse mere

Detaljeret statistik

 

Cykling

Giro de Italia
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tour de France
0%
0%
0%
235%
0.00
0.00
0.00
1.35
0/0
0/0
0/0
1/1
Tour De France 14. etape
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tour De France 6. etape
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Vuelta Espana
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
47%
0.00
0.00
0.00
-2.65
0/0
0/0
0/0
1/5
 

Dans

Vild med dans
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Total
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
 

Fodbold

EM 2016
0%
0%
0%
364%
0.00
0.00
0.00
18.51
0/0
0/0
0/0
4/7
VM
0%
0%
0%
65%
0.00
0.00
0.00
-12.67
0/0
0/0
0/0
11/36
Total
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
5.84
0/0
0/0
0/0
15/43
 

Golf

Alfred Dunhill Links Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
ATP Tour
0%
0%
0%
95%
0.00
0.00
0.00
-0.42
0/0
0/0
0/0
3/8
Australien PGA Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
BMW PGA Championship
0%
0%
0%
210%
0.00
0.00
0.00
1.10
0/0
0/0
0/0
1/1
British Open
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
European Tour
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-3.00
0/0
0/0
0/0
0/3
PGA
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
PGA Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
PGA Tour
0%
0%
0%
311%
0.00
0.00
0.00
46.34
0/0
0/0
0/0
6/22
RBC Canadian Open
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Ryder Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
The Barclays
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-0.20
0/0
0/0
0/0
1/2
The Open
0%
0%
0%
343%
0.00
0.00
0.00
26.70
0/0
0/0
0/0
3/11
The Open - 1. runde
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
US PGA Championship
0%
0%
0%
243%
0.00
0.00
0.00
5.73
0/0
0/0
0/0
3/4
WGC Accenture Match Play Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
WGC Bridgestone Invitational
0%
0%
0%
191%
0.00
0.00
0.00
0.91
0/0
0/0
0/0
1/1
Wyndham Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
205%
0.00
0.00
0.00
66.16
0/0
0/0
0/0
18/63
 

Håndbold

Asian Championship
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Bedst placeret ved VM
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Champions League
0%
0%
0%
124%
0.00
0.00
0.00
17.30
0/0
0/0
0/0
39/73
Champions League (K)
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
2.00
0/0
0/0
0/0
1/2
Cupwinners Cup
0%
0%
0%
86%
0.00
0.00
0.00
-0.28
0/0
0/0
0/0
1/2
Danmark
0%
0%
0%
141%
0.00
0.00
0.00
1.62
0/0
0/0
0/0
3/4
Danmark - CBB Mobil Ligaen
0%
0%
0%
48%
0.00
0.00
0.00
-1.55
0/0
0/0
0/0
1/3
Danmark - Dame Håndbold Ligaen
0%
0%
0%
166%
0.00
0.00
0.00
7.30
0/0
0/0
0/0
9/11
Danmark - Guldbageren Ligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Danmark - GuldBageren-Ligaen (K)
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
0.50
0/0
0/0
0/0
1/3
Danmark - Herre Håndbold Ligaen
0%
0%
0%
118%
0.00
0.00
0.00
1.60
0/0
0/0
0/0
6/9
Danmark - Herrehåndbold Ligaen
0%
0%
0%
210%
0.00
0.00
0.00
1.10
0/0
0/0
0/0
1/1
Danmark - Jack & Jones Ligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Danmark - Pokalturneringen
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1
Danmark - Tele2 Ligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-4.00
0/0
0/0
0/0
0/4
Danmark Dame Håndbold Ligaen
0%
0%
0%
141%
0.00
0.00
0.00
5.30
0/0
0/0
0/0
9/13
Danmark Herre Håndbold Ligaen
0%
0%
0%
97%
0.00
0.00
0.00
-0.31
0/0
0/0
0/0
6/12
EHF Champions League
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
2.00
0/0
0/0
0/0
1/2
EHF-Cup
0%
0%
0%
139%
0.00
0.00
0.00
3.11
0/0
0/0
0/0
5/8
EM
0%
0%
0%
121%
0.00
0.00
0.00
8.54
0/0
0/0
0/0
22/40
EM (K)
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
-0.40
0/0
0/0
0/0
2/6
EM 2014
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
EM for mænd
0%
0%
0%
550%
0.00
0.00
0.00
4.50
0/0
0/0
0/0
1/1
EM, Turnerings H2H
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
GF World Cup
0%
0%
0%
203%
0.00
0.00
0.00
5.16
0/0
0/0
0/0
4/5
Golden League 1
0%
0%
0%
195%
0.00
0.00
0.00
0.95
0/0
0/0
0/0
1/1
Golden League, Norge
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Herre Håndbold Ligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Herrer
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Møbelringen Cup Golden League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Polen PGNIG SUPERLIGA Mezczyzn
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Sommer OL
0%
0%
0%
103%
0.00
0.00
0.00
0.05
0/0
0/0
0/0
1/2
Spanien - Copa del Rey
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Spanien - Liga Asobal
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Super Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Super Cup - damer
0%
0%
0%
220%
0.00
0.00
0.00
1.20
0/0
0/0
0/0
1/1
Supercup
0%
0%
0%
191%
0.00
0.00
0.00
0.91
0/0
0/0
0/0
1/1
Supercup - Kvinder
0%
0%
0%
205%
0.00
0.00
0.00
1.05
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - 1. Bundesliga
0%
0%
0%
285%
0.00
0.00
0.00
1.85
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - Bundesliga
0%
0%
0%
60%
0.00
0.00
0.00
-1.20
0/0
0/0
0/0
1/3
Tyskland Bundesliga
0%
0%
0%
103%
0.00
0.00
0.00
0.24
0/0
0/0
0/0
4/8
Venskabskampe
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
2/4
Venskabskampe (K)
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
1.80
0/0
0/0
0/0
2/2
VM (K)
0%
0%
0%
44%
0.00
0.00
0.00
-5.00
0/0
0/0
0/0
1/9
VM kvalifikation
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
VM U21
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
116%
0.00
0.00
0.00
41.37
0/0
0/0
0/0
131/252
 

Ishockey

OL forrunde
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
 

MMA

UFC 140
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
UFC 97
0%
0%
0%
261%
0.00
0.00
0.00
1.61
0/0
0/0
0/0
1/1
UFC on Fox Sports 1
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
87%
0.00
0.00
0.00
-0.39
0/0
0/0
0/0
1/3
 

Tennis

ATP - Miami
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Grand Slam
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Grand Slams
0%
0%
0%
180%
0.00
0.00
0.00
2.41
0/0
0/0
0/0
3/3
WTA Tour
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
WTA Tour, Eastbourne
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
133%
0.00
0.00
0.00
2.31
0/0
0/0
0/0
5/7
 

Underholdning

Voice
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
X Factor
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-3.00
0/0
0/0
0/0
0/3
X Factor 2015
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
X-Factor
0%
0%
0%
227%
0.00
0.00
0.00
5.08
0/0
0/0
0/0
1/4

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt