Blog » Brøndby millioner eller Silly Season?

Brøndby millioner eller Silly Season?
Af Frank, Brasilien, Tor. 2. jun. 2011, 19:19
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (8) Til kommentarer

ER DER VIRKELIG 60MILLIONER PÅ VEJ TIL BRØNDBY?

FC Midtjylland annoncerede sensationelt i marts, at der var blevet indgået en aftale med en indisk rigmand om et lukrativt samarbejde. Den bombe ryddede forsiderne på sportsaviserne, og de mange FCM fans kunne med begejstring læse artikler om, at "FC Midtjylland får 100 millioner kroner fra Indien til nye talenter."

Indtil videre har de indiske millioner ikke fundet vej til Jens Ørgaard´s konto, og man kunne ellers få masser af store talenter for 100 millioner.

 

Der er ikke indiske millioner men derimod masser af engelske pund på vej til Brøndby, som jo netop har hentet FCM krigeren Mikkel Thygesen til Vestegnen. Brøndby står nu tilsyneladende overfor en pengeindprøjtning på 60 millioner kr til spillerindkøb fra en engelsk investeringsfond, en såkaldt hegdefond. Det er altid pålidelige BT. der bekræfter dette samarbejde med udtalelser fra FIFA-agent Lars Steffensen.

Og hvem er Lars Steffensen så? Jo, han skaffede i 2009 målmanden Thomas Villadsen en kontrakt i Rumænien, han er agent for Allan K. Jepsen og reservekeeperen Peter Friis Jensen i Randers, Thisted angriberen Christian Andreasen og selvfølgelig også den kinesiske back Sun Xiang... Det er faktisk, hvad det kunne blive til efter en tur på Google.

 

Det virker umiddelbart ikke oplagt at vælge Lars Steffensen til at forhandle 60millioners aftaler mellem Brøndby og denne ukendte engelske investeringsfond.

 

Det er ikke muligt at få oplyst, hvilken hegdefond, der er tale om eller hvem der står bag. Der er også mange ubesvarede spørgsmål om, hvordan samarbejdet præcis skal foregå. Umiddelbart ligner det en drømme-aftalen for Brøndby, hvis man kan stole på følgende citat fra BT:

 

"Den engelske fond vil give Brøndby mulighed for at agere på sommerens transfervindue, hvor der kan forventes handler i en hidtil uset størrelsesorden, uden at det kommer til at koste klubben en krone i indkøb, blot den betaler spillerens løn."

 

BT. må virkelig stole en del på oplysningerne fra Lars Steffensen, inden de beslutter at sende den utrolige historie i trykken. De 60 millioner har allerede skabt stor debat hos Brøndby fansene på deres forum, og BT`s fodboldredaktør Morten Crone Sejersbøl forudser ligefrem et magtskifte i dansk fodbold under overskiften "Det KAN blive guld værd".

 

Den optimistiske Morten Crone Sejersbøl lokker med DM guld til Vestegnen og maler et billede af et rosenrødt win-win samarbejde mellem Brøndby og de endnu unavngivne englændere.

 

Første hegdefond-spiller i Brøndby trøjen skulle være den nigerianske Lillestrøm spiller Anthony Ujah.

 

HVAD MED DORTMUND STRATEGIEN?

Et ungt, talentfuldt Dortmund mandskab vandt i denne sæson den tyske Bundesliga, og det fik Brøndby ledelsen til at fastlægge deres strategi efter Dortmund modellen. Der skulle bygges et nyt storhold på fra bunden med målrettet fokus på egne talenter. Der blev holdt generalforsamling og pressemøder, hvor Jan Lockhart og Per Bjerregaard roste Dortmund strategien med de klassiske dyder. Har Brøndby virkelig skiftet hest og satser de nu på at hente forstærkninger "i en hidtil uset størrelsesorden" i sommerens transfervindue?

 

Hvad med alle guldfuglene i Brøndby truppen? Bliver Jens Stryger Larsen, Brent McGrath, Mathias Geehrt og Nicolaj Agger nu alle smidt på andetholdet, når der skal gøres plads til Mikkel Thygesen, en skadesfri Martin Bernburg og de engelske 60millioners forstærkninger?

 

Eller er det mere sandsynligt, at denne BT historie om de 60millioner er startskuddet på Silly Season, hvor sportspressen må finde på absurde transferrygter for at sælge deres aviser, mens bolden ligger stille i de europæiske ligaer?

 

Præcis som med FCM´s indiske 100millioners eventyr, så gætter jeg på, at denne engelske hegdefond aftale er mere afdæmpet i detaljerne, hvis den i det hele taget bliver til noget. Det er under alle omstændigheder for tidligt at give DM guldet til Brøndby, men BT og Morten Crone Sejersbøl har da skabt en livlig debat og det lykkes at få solgt et par eksemplarer af deres avis.

Seneste blogs fra Frank, Brasilien
22/03-2016 23:35 Inside Studio: Mr. Profit
30/12-2014 19:53 Fodboldåret 2014
24/11-2014 12:21 "Kyllingen" Kenn Hansen
18/06-2014 13:46 VM2014 - set fra sofaen
23/04-2014 01:46 Miranda - det oversete forsvarsgeni
20/01-2014 18:21 Longreads om sport
07/12-2013 15:56 VM 2014 Odds-Forslag
27/11-2013 18:18 Inside Studio: Jens Bøye
11/10-2013 18:26 Er Bayern München et low-scoring hold?
20/09-2013 03:14 What the....

Brugerprofil

Frank, Brasilien Frank, Brasilien har deaktiveret visning af online/offline status

Bruger siden 29. maj 2007


Formen:

Hovedside/aktuelle tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Detaljeret statistik

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt