Blog » Betvalue & Brasilien

Betvalue & Brasilien
Af Aberdabei, Fre. 8. dec. 2017, 10:10
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (53) Til kommentarer

Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.

 

Her må jeg nok skuffe dig. Det er usandsynligt, at du bare lige sådan kommer til at tjene stort på dine sportsvæddemål.

 

Men du er kommet til det rette sted. Så bliv hængende lidt endnu.

 

Hos Betxpert kan du nemlig kvit og frit få adgang til spilforslag af landets bedste sportsbettere. Næh, det er ikke nogen overdrivelse.

 

Du er ikke typen, der stiller sig tilfreds med "kun" at benytte andres tips. Du vil gerne selv lære noget af mekanikken bag seriøs sportsbetting.

 

Det vigtigste begreb at forstå er udtrykket "betvalue." i ordbogen i rullemenuen under værktøj finder du en bettingordbog. Her hedder det om Betvalue:

 

"Betvalue angiver et væddemåls værdi, udtrykt i et forholdet mellem odds og chancen for at det givne udfald holder stik. Betvalue udtrykkes som regel i procent (fx. 104). 

 

Betvalue fortæller om det, rent matematisk/sandsynlighedsmæssigt, kan betale sig at spille på et givet udfald. Er betvalue >100 er det et udtryk for at et spil indeholder værdi (value), mens en værdi

 

Jeg anbefaler 2-3 grundige læsninger af citatet.

 

Det er vigtigt at forstå, at betvalue ikke er en eksakt videnskab. Men derfor kan man jo godt gribe det videnskabeligt an.

 

Denne tankegang kan du se udmøntet i praksis i Betxperts skablon for ekspert- og brugertips.

 

Det subjektive element består af vurderinger af pros og contras for et udvalgt væddemål. Det er i dette felt din vigtigste uddannelse finder sted.

 

Det kræver knofedt og en ikke ubetydelig investering af tid og opmærksomhed. I en verden, hvor du hele tiden distraheres af ting, der fisker  efter din opmærksomhed.

 

"Jamen hvad med min ven, Morten. Han har vundet 6.000 ved at oddse hos Danske Spil. Og han spiller kun på sin mavefornemmelse."

 

Der er to muligheder: Enten lyver Morten, eller også har han blot været meget heldig." Og det sidste kan sagtens tænkes.

 

Den tekniske forklaring er, at der på sportsbetting er det man kalder "naturlige udsving." Volatilitet hvis man vil imponere.

 

I det lange løb taber Morten. Det er lige så sikkert som at Kendrick Lamar er et musikalsk geni.

 

Hvis du vil være en ægte sportsbetter, bør du bruge mange timer på Betxpert. Læse artikler - stribevis af artikler - og måske også deltage i forum, hvor der er en god tone i debatten. Man har jo en fælles passion.

 

Hvis du går i gang nu, er du såmænd ikke den eneste. Jeg er selv en af dem.

 

Her følger et forenklet eksempel på overvejelser omkring et væddemål. Og det skal understreges, at det er forenklet

 

Væddemål på 130 amerikanske units. Der spilles på Brasilien som verdensmester i fodbold 2018. Odds er 9.5

 

Væddemålet er sat den 15.j uli2017. Hos Pokerstars' Sportsbook.

 

Jo længere man er fra et vinderspiltidsmæssigt, jo større chancer er der for gode odds. Spørgsmålet er imidlertid, om der er værdi i oddseet. Men der er under alle omstændigheder tale om et longshot.

(NB! Bemærk, at dette afsnit ikke er korrekt.  Læs venligst #3 og #6 af Tytteboevs i kommentarerne under bloggen)

 

Baggrund


VM - FIFA WORLD CUP - er i betydning og global opmærksomhed kun overgået af OL. VM afholdes hvert fjerde år og dette er den 21. slutrunde. 

 

Slutrunden afvikles mellem den 14.6.18 -15.7.18.

 

Glem alt om Copa America, UEFA Euro og CL-finaler. VM er større. Meget større. Det gælder både for spillere, tilskuere og TV-seere.

 

At det er ekstremt svært at blive verdensmester ses af, hvor få nationer, der har vundet titlen: England (1), Spanien(1), Frankrig(1), Uriguay(2), Argentina(2), Italien(4), Tyskland(4), Brasilien(5)

 

Brasilien er altså rekordverdensmestre, men tyskerne har spillet flest finaler. Et vrdensmestersikab markeres med en stjerne på trøjerne.

 

De to primære grunde til, at det er så sværtet vinde VM er dels, at man skal spille syv kampe på en måned og dels, at alle spillere - og coaches - yder deres allerbedste.Og så lige et nøk mere. At vinde et VM kan være med til at definere en spillers karriere og eftermæle.

 

Det taler for, at der er betvalue. Bemærk, at jeg bruger en anden metode end den ortodokse

 


Hvis vi skruer de lange lygter på, kan vi se, at Brasilien har vundet 5 af 20 slutrunder. Historisk anskuet er der altså 20% sandsynlighed for en sjette titel. Det svarer til odds 5/1. Med odds 9,5 er det - historisk set - et endog meget attraktivt væddrmål. Væddemålet er imidlertid endnu bedre, hvis man ser bort fra de fraværende italienere.

 

Brasilien vinder VM fordi, de:

 

1. Har det bedste hold. Den bedste trup. Dette kan kun være et postulat. Tyskland topper FiIFAs World ranking foran Brasilien. Men hvis man ser på de klubadresser brasserie har - og den rolle, de spiller hos disse storklubber - er brasserie i front.

 

Det er i øvrigt værd at bemærke, at Brasilien har et historisk overtag mod der Fussballnationalmannschaft. Testkampe medregnet..

 

I modsætning til 2014 har de fleste spillere nu "den rigtige" alder. De år, hvor de præsterer bedst. Det er nu holdet peaker.

 

2. Har - noget mod sædvanen -  tre målmænd, der alle tage med hænder. Og de kan såmænd også bruge fødderne.

 

3. Brasserie har endeligt med den 56-årige Tite fået en hård nyser som coach. Han er en retorisk begavelse, der evner at sætte spillerne op på det rette spændingsniveau.

 

Brasiilien har verdens bedste forsvar, og Tite kræver defensivt arbejde af i alt fald 10 spilere. Tite griner mindre end ham der, Jürgen Klopp. Men han har et bedre hold. Også et bedre hold end Joggi Löw.

 

3. Brassernes boldomgang bliver ofte fejltolket, fx  hvis en spiller fra Stoke laver en spekulær detalje. Det er efter min bedste overbevisning en træls kliché. Brassernes overlegne teknik og særegne elegance  har en vis swagger over sig - det er en æstetisk nydelse - men i dag er boldomgangen langt hurtigere end tidligere, og den er mere funktionel.

 

Brassernes signaturspil som papegøjeafleveringer, poserende brysttæmninger, kattepotenedtagninger, ækvatoriale tyngdepunkter, skud der brækker i luften og vilde temposkift bliver ikke brugt som cikrusbold, når det er VM. Det er blandet i en mere kynisk gryde, der skaber sejr på sejr.

 

4. Brasilien vandt den sydamerikanske kvalifikation i overlegen stil. Jens Bøye skriver i en tråd, at han tvivler på, at Danmark ville blive nummer fem - som Uruguay - i den sydamerikanske gruppe. Jeg vil tilføje, at jeg er overbevist om, at Danmark ikke har klassen til en femteplads i den strabadserende kval-gruppe.

 

 


5. Matematikken. Jeg vil fastholde den præmis, at det er særdeles usandsynligt, at vi får en "ny" verdensmester. Belgien vinder ikke VM, og det gør den der diktaturstat nede fra Sandkassen heller ikke. Seks verdensmestre - Italien er fraregnet - og odds 9.5 Det er godkendt.

 

6. Det var ikke helt fint med Fred som frontangriber ved forrige VM. Nu er der flere med krudt i støvlerne og evner til at knalde bolden i netmaskerne.

 

Det taler imod et brasiliansk verdensmesterskab.

 

1l. Min yndlingsspiller Neymar.

 

Contras uddybes ved lejlighed.

 

Kritik og retning af eventuelle fejl modtages gerne.

 

 

 

 

 -------------------------a work in progress----------------------------------------

 

 

 

 

Seneste blogs fra Aberdabei
08/12-2017 10:10 Betvalue & Brasilien
05/12-2017 13:40 Spørgebloggen
25/11-2017 11:27 Jagten på den russiske folkesjæl - 1

Brugerprofil

Aberdabei Aberdabei har deaktiveret visning af online/offline status

0 år
Fra Aulum og Berlin
Bruger siden 31. oktober 2017


Formen:

Hovedside/aktuelle tips
Blog


Detaljeret statistik

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt