Blog » Albanien vs Danmark - Spiller for spiller

Albanien vs Danmark - Spiller for spiller
Af MarcSC, Fre. 10. okt. 2014, 12:54
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (2) Til kommentarer

I morgen spiller Danmark en enormt vigtig kamp i EM-kvalifikationen. Den foregår i Tirana, hvor man krydser klinger med Albanien. En dansk sejr giver i skrivende stund i omegnen af 2,15-2,25 gange pengene igen. Jeg har taget et kig på de forventede startopstillinger og sat spillerne op mod hinanden. Derudover har jeg givet min egen personlige vurdering af kvaliteten hos de forskellige spillere, og givet dem en karakter ud fra nedenstående karakterskala fra 1-10. Der skal selvfølgelig tages højde for eventuelle ændringer og modifikationer i formationer og spillervalg.

 

1-3: Divisions-klasse

4-6: Superliga-klasse

7-8: International klasse

9-10: Verdensklasse

 

 

 

Keeper

Danmark – Kasper Schmeichel – karakter: 7

Her kommer Kasper Schmeichel endnu engang til at vogte buret. Han har indtil videre spillet fremragende for Leicester i Premier League. Han er flere gange blevet sat i forbindelse med større klubber, og med sine kun 27 år er han utrolig interessant.

 

Albanien – Etrit Berisha – karakter: 7

Berisha er ligeledes en up-coming keeper, og måske et af de mest spændende bekendtskaber på det albanske landshold. Han skiftede sidste sommer til Lazio, hvor han i sidste sæson faktisk fik hele 23 hele optrædener på trods af konkurrencen med Federico Marchetti. Berisha er kun 25 år gammel og utrolig atletisk. Han vogtede buret i årets tre første Serie A-kampe, men har siden da måtte overlade buret til Marchetti.

 

 

Venstre back

Danmark – Nicolai Boilesen – karakter: 7

Den 22-årige Ajax-spiller har tidligere været hårdt ramt af skader, men virker nu for alvor fit. Han er fast mand på Amsterdam Arena, og præstationerne bliver mere og mere solidt – både i Æresdivisionen, men også i de store kampe i Champions League.

 

Albanien – Ansi Agolli – karakter: 5

I venstre side af forsvaret huserer Agolli. Han fylder på kampdagen i morgen 31 år, og det er en rutineret herre, som har været lidt rundt omkring. Hans karriere har bragt ham forbi både Schweiz og Finland, men i øjeblikket spiller han for Qarabag i Aserbajdsjan. Han har været med på landsholdet siden 2005, og har en del erfaring i disse kval-kampe, men er absolut ikke en spiller på niveau med vores egen Boilesen.

 

 

Midterforsvar

Danmark – Simon Kjær – karakter: 8

En svær mand at bedømme – begrænset, eller i hvert fald meget blandet, succes på landsholdet, men på klubplan har han gjort det godt. I øjeblikket er han en vital brik for det franske tophold Lille. Rygter sender ham ofte til andre og større klubber. Han er i år fyldt 25 år og har som midterforsvar fremtiden foran sig. En stor profil, der efterhånden med større erfaring og stabilitet kan blive rygraden på det danske landshold.

 

Albanien – Mergim Marvaj – karakter: 6

Marvaj er en garderhøj forsvarsspiller med store styrker i luftrummet. Han har i de seneste sæsoner spillet fast i den andenbedste tyske række for Greuther Fürth, men i sommers skiftede han til FC Köln. Her har han dog været fast bestanddel af udskiftningsbænken, og han har endnu sin debut i 1.Bundesliga til gode. Han er 28 år gammel, og en ganske solid forsvarsspiller, men samlet set er han ikke på niveau med hans danske match-up Simon Kjær.

 

 

Midterforsvar

Danmark – Andreas Bjelland –karakter: 7

Den tidligere FCN-spiller kommer med stor sandsynlighed til at spille. Daniel Agger er ikke rejst med til Albanien, og det ligner dermed en startplads for den 26-årige Bjelland. Han er ikke bare en fast bestanddel af det hollandske tophold Twente – han er ydermere også anfører i klubben. Stærk som en okse, god i hovedspillet og samtidig en ganske solid pasningsspiller af FC Nordsjælland-skolen. En enormt stærk spiller, der også har alderen med sig.

 

Albanien – Lorik Cana – karakter: 7

Den 31-årige Lazio-spiller er anføreren på det albanske landshold. Han er en rigtig god spiller, der har været i Serie A og Lazio siden 2011. I denne sæson har han dog været lidt inde og ude af holdet, pga stor konkurrence mellem ham, Santiago Gentiletti og den hollandske VM-spiller Stefan de Vrij. En lille håndfuld optrædener er det dog blevet til. Med fortid i klubber som PSG, Marseille, Sunderland og Galatasaray, samt indtil videre 77 landskampe, er han altafgørende for Albanien med hans rolighed og store rutine.

 

 

Højre back

Danmark – Peter Ankersen – karakter: 6

Spørgsmålet er selvfølgelig om det bliver Ankersen eller rutinerede Lars Jacobsen. Dog gjorde Ankersen en fornuftig figur i kvalifikationens første kamp, der ledte til en 2-1-sejr, så mon ikke Esbjerg-drengen får chancen igen? Jeg tror det! Han tørner til daglig ud for Red Bull Salzburg, og den 24 år gamle jyde virker til at være fremtidens mand på højrebacken. Han har speed, dynamik og stor optimisme i sit spil. Det har han i høj grad vist i Esbjerg, delvist på landsholdet, men nu skal han vise det kontinuerligt i Salzburg – og måske det leder ham til en større liga og klub en dag? Jeg både tror og håber det, men indtil videre holder vi ham på et 6-tal på denne skala.

 

Albanien – Elseid Hysaj – karakter: 6

En utrolig spændende spiller, der til daglig også er at finde i Serie A. Han er kun 20 år gammel, og har siden 2012 været tilknyttet førsteholdet i Empoli. Her har han de senere år været fast mand, og han var i foråret med til at sikre klubben oprykning fra Serie B til Serie A. I denne sæson er han startet godt, og har igen været en fast del af Empoli, som har fået en ganske udmærket start på Serie A-livet.

 

 

Defensiv midtbane

Danmark – William Kvist – karakter: 7

Den altid hårdtarbejdende midtbanespiller er selvfølgelig på holdkortet når Morten Olsen lørdag sætter sit hold. Han er disciplineret, rutineret og skal igen agere bindeled mellem forsvar og midtbane. Han har en ren balance-rolle og overlader det offensive ansvar til andre spillere.

 

Albanien – Burim Kukeli – karakter: 6

Den albanske Andrea Pirlo. Stort blik for spillet og de rigtige afleveringer. Han har boet og spillet i Schweiz langt størstedelen af sit liv, men er i besiddelse af albanske rødder. Han har været plaget af alvorlige skader i store dele af karrieren, men er nu igen på toppen og var også dirigent, da Albanien for en måneds tid choksejrede i Portugal.

 

 

Central midtbane

Danmark – Christian Eriksen – karakter: 9

På trods af han stadig kun er 22 år gammel, så er Eriksen allerede en af de absolut vigtigste brikker for Tottenham. Han har taget det nordlige London med storm siden ankomsten sidste sommer, og så sent som i weekenden blev han matchvinder med kampens enlige scoring mod Southampton. Han er teknisk outstanding, og er en evig trussel på dødbolde. Han mangler nok stadig et par procenter hist og her, blandt andet fysisk, før han er oppe i den absolutte verdenselite, men han er godt på vej.

 

Albanien – Ervin Bulku – karakter: 5

Den rutinerede herre på 33 år har været lidt rundt omkring, men er nu tilbage hvor det hele startede – nemlig i Tirana, hvor han igen tørner ud for KF Tirana. Han er en solid støtte for mange af de yngre spillere, men kan også hurtigt komme til kort mod folk som netop Eriksen.

 

 

Central midtbane

Danmark – Pierre-Emile Højbjerg – karakter: 7

Jovist træner Pierre med alle Bayern München-stjernerne hver dag, men han mangler kampe. Han har fået et par enkelte startpladser, og et par minutter hist og her, men endnu intet fast. Dog har Pepe Guardiola flere gange slået fast, at han tror på danskeren. Der er snak om en lejeaftale til vinter, og det vil være fantastisk for den 19-årige københavner. Når alt dette er sagt, så er han et fantastisk talent – han har en stor motor, er aggressiv og har drev med bolden. Vi så blandt andet i venskabskampen mod Sverige hvordan han ganske uimponeret skubbede selveste Zlatan Ibrahimovic væk. Han er måske ekstra tændt or at vise sit værd for både Bayern og andre interesserede klubber nu han endelig får spilletid.

 

Albanien – Emiljano Vila – karakter: 5

En spiller der både har været i Kroatien og Grækenland at spille fodbold, men i øjeblikket tager han sin anden tørn i den albanske hovedstadsklub Partizani Tirana. Han er 26 år gammel og huserer på midtbanen. Han skulle angiveligt være en udmærket pasningsspiller og være i besiddelse af et par nogenlunde rappe fødder, men han må vurderes til at være noget under standarden på den danske midtbane.

 

 

Venstre fløj

Danmark – Michael Krohn-Dehli – karakter: 7

Han nyder i øjeblikket stor succes i den bedste spanske liga med Celta Vigo. Han er fast mand, og endda en stor profil i den spanske klub. Hans optimisme og udfordrende spil er endda efterhånden blevet suppleret med stor rutine og større kvalitet i mange af de beslutninger han tager i løbet af en fodboldkamp.

 

Albanien – Odise Roshi – karakter: 6

Den 23-årige spiller kan få en afgørende rolle, hvis Albanien skal have succes. Han er lynhurtig, og hans øgenavn er da også ”Raketa”, som de fleste nok kan regne ud er det albanske ord for en raket.

 

 

Højre fløj

Danmark – Lasse Schöne – karakter: 7

Han er efterhånden ved at være en stor profil i Ajax. Når han ikke døjer med skader er han fast mand, og han imponerede blandt andet med en flot 1-1-scoring mod PSG i Champions League. Han var endda tæt på at sikre Ajax sejren i den kamp. Morten Olsen har ikke altid haft tillid til Schöne, og hans startplads i lørdagens kamp er da også langt fra sikker. En spiller som Martin Braithwaite fra franske Toulouse banker også på.

 

Albanien – Amir Abrashi – karakter: 5 Den 172 cm høje midtbanespiller er en udmærket all round-spiller, der til daglig spiller i schweiziske Grasshopper. Han har en god motor og er med begge veje, men er langt fra hans danske match-up.

 

 

Angreb

Danmark  - Nicklas Bendtner – karakter: 7

Bendtner, åh, Bendtner.. Hvad skal man snart sige om ham? Han er efterhånden blevet en slags mærkværdig kult-figur, men når alt dette skrælles væk, så ved vi alle hvad han er i stand til. Han er eminent i hovedspillet, men samtidig en ganske okay tekniker. Der var trods alt en grund til, at Arsene Wenger i sin tid hentede ham til Arsenal. Han har fået en svær start i Wolfsburg, men mon ikke han får prikket hul på bylden inden længe i det tyske? Han har i hvert fald en kæmpe chance for at tanke selvtillid og gode præstationer for landsholdet, og lad os håbe han griber den.

 

Albanien – Bekim Balaj – karakter: 6

Han var manden bag kampens ene scoring, da albanerne sensationelt slog Portugal. Det simple faktum er nok til at pumpe litervis af selvtillid i enhver angriber – og vi må gå ud fra det er tilfældet med Balaj. Han spiller til dagligt for Slavia Prag, og han er en fysisk ganske veldrejet angriber på en 188 cm. Spørgsmålet bliver selvfølgelig om den 23-årige albaner pludselig kan gå på vandet ovenpå Portugal-scoringen, eller om lørdagens kamp viser et mere vanligt niveau.

 

 

Gennemsnitlig karakter:

Danmark: 7,18

Albanien: 5,81


Brugerprofil

MarcSC MarcSC er offline

Bruger siden 19. oktober 2010


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 83%
Balance 0.00 0.00 0.00 -1.72
Hitrate 0/0 0/0 0/0 4/10
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog


Detaljeret statistik

 

Fodbold

Champions League
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Danmark - Pokalturneringen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Danmark Superligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-4.00
0/0
0/0
0/0
0/4
Europa League
0%
0%
0%
115%
0.00
0.00
0.00
0.30
0/0
0/0
0/0
1/2
Italien Serie A
0%
0%
0%
199%
0.00
0.00
0.00
1.98
0/0
0/0
0/0
2/2

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt