VM tilbud: Alle de bedste bonusser og kampagner til VM i Rusland

Af , Fre. 2. mar. 2018, 10:30
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på artikler

Relaterede emner, ordbog

Bankroll
Spillebørs
Væddemål

VM i fodbold er efterhånden lige rundt om hjørnet, og det bliver et rent slaraffenland for spillere. Det er som bekendt verdens største sportsbegivenhed, og derfor kan man med rette forvente et hav af VM 2018 tilbud hos bookmakerne.

 

Endelig er et dansk landshold med til en fodboldslutrunde, og det kan mærkes på interessen alle steder fra. Bookmakerne har allerede mange odds på VM 2018, og det forventes også, at de vil komme med mange forskellige VM bonusser og tilbud. Derfor kan man se frem til at nyde kampene mellem verdens bedste fodboldhold sammen med en VM bonus, der forøger ens værdi som spiller.

 

I denne artikel tager vi et nærmere kig på de forskellige former for VM tilbud samt, hvad man skal holde sig for øje, når man udnytter en VM 2018 bonus hos en online bookmaker. 

 

Vi kigger også tilbage på bonusserne og tilbuddene fra det seneste store fodboldslutrunde, da det måske kan give et peg om, hvilken typer kampagner bookmakerne lancerer til VM 2018. Siden EM i 2016 er spillebranchen er vokset, og det kan tænkes at betyde, at der er flere bookmakere, der kommer med tilbud end før. Det kan også betyde, at bookmakerne vil øge konkurrencen mod hinanden og kæmpe om kunderne ved at tilbyde bedre og mere attraktive VM 2018 bonusser og tilbud.

 

VM velkomstbonusser: Alle bonusser til nye kunder

Bemærk, at de mange bonusser lagt sammen faktisk giver 8.750 kroner. Men fordi det kun er muligt at få en af de to Betfair-bonusser, så har vi trukket Spillebørs-bonussen på 350 kroner fra.

Høst 11.750 kroner - og få en komplet oversigt over alle bonusser her.

 Bookmaker Bonus OmsætningskravLinks 

100% op til 1.000 DKK

1x indbetaling & bonus
@ odds 1,30

» Hent bonus

» Mere info

100% op til 1.500 DKK

3x indbetaling & bonus
@ odds 1,40

» Hent bonus

» Mere info

100% op til 1.000 DKK

6x bonus
@ odds 2,00

» Hent bonus

» Mere info

100% op til 500 DKK

6x bonus
@ odds 1,50

» Hent bonus

» Mere info

100% op til 1.000 DKK

10x indbetaling
@ odds 1,50

» Hent bonus

» Mere info

100% op til 1000 DKK

10x indbetaling

@ odds 1,70

» Hent bonus

» Mere info

500 DKK Freebet

1 bonus
@ odds 1,80

» Hent bonus

» Mere info

50% op til 750 DKK

10x indbetaling & bonus
@ odds 1,80

» Hent bonus

» Mere info

1.000 DKK Freebet

2,5x indbetaling
@ odds 1,01

» Hent bonus

» Mere info

100% op til 500 DKK

4x indbetaling & bonus
@ odds 1,50

» Hent bonus

» Mere info

350 DKK Freebet

1x bonus
@ odds 1,01

» Hent bonus

» Mere info

Vær opmærksom på, at Betsafe og NordicBet begge er ejet af Betsson Group, og at de slår hårdt ned på bonusmisbrug. Det kan du læse mere om her. 

 

Så store var bonusserne ved EM i 2016

Skal man forudsige, hvad der venter de danske spillere ved VM i Rusland, kan man passende tage et kig i historiebogen. Ved den seneste store slutrunde, EM i 2016, blev spillerne forkælet fra første dag og indtil finalen. Alle bookmakerne var aktive med bonusser og tilbud, og som spiller fik man det hele proppet ned i halsen. Det var dermed en stor fornøjelse at være spiller i løbet af slutrunden. 

 

Tilbuddene havde alle meget forskellige karakter. Nogle gange var det freebets, andre gange forøgede odds og indskudsbonusser. Der var også flere leaderboard-konkurrencer og selvfølgelig et hav af lodtrækninger. Præmierne varierede fra kontanter til kampbilletter, rejser og meget andet. Der var kort sagt noget til enhver smag.

 

Før turneringsstart

De største præmier fandt man naturligvis før turneringens start. Disse havde som regel til fælles, at man på den ene eller anden måde skulle forsøge at forudsige, hvordan slutrunden ville ende.

 

Scandic Bookmakers, der nu er en del af bwin, satte for eksempel 100.000 kroner på højkant til de spillere, der kunne gætte nummer et og to i turneringen. Unibet tog den stik modsatte tilgang. Under navnet "EM i Nul Rigtige" kørte Unibet en kampagne, hvor det gjaldt om at gætte det forkerte resultat af samtlige 36 gruppespilskampe. Dette lød umiddelbart simpelt, men det var bestemt nemmere sagt end gjort. Efter slutrunden trak Unibet derudover lod om hele 50.000 kroner blandt alle konkurrencens deltagere, imens der også var daglige lodtrækninger om fire gange 1.000 kroner. Danske Spil havde en EM-quiz, som de kaldte juleaften for Oddset-spillere. Denne quiz kørte i dagene op til EM-starten, hvor man via rigtige svar optjente freebets.

 

Forud for turneringen kørte NordicBet med daglige tilbud, der alle var inspireret af EM's 24 deltagerlande. Alle spillere, der benyttede sig af mindst 20 af disse tilbud, deltog efterfølgende i konkurrencen om en VIP-rejse til EM-finalen til en værdi af cirka 80.000 kroner.

 

Med så mange konkurrencer forud for slutrunden, var der altså nok at deltage i. Derfor gælder det også om at følge nøje med, hvis man vil fange alle de forskellige VM 2018 tilbud hos internettets bookmakere. 

 

Under turneringen

Under turneringen ændrede bonusserne karakter en smule. I stedet for at fokusere på store præmier og gevinster, kunne man som spiller i stedet hente freebets og forøgede odds på de forskellige kampe.

 

Dette gjaldt for eksempel hos Bet365, hvor et prematch bet på Tyrkiet - Spanien sikrede en et risikofrit liveodds på samme kamp. Unibet boostede flere gange oddsene på en række af udfald af de forskellige kampe, imens 888sport forøgede oddset på turneringens største angribere. Her fik man for eksempel odds 7,00 på, at Cristiano Ronaldo kom på tavlen imod Østrig i gruppespillet.

 

Faktisk kunne man finde en form for tilbud til nærmest hver eneste kamp. 

 

VM 2018 bonus

Denne sommer kan man med rette forvente en lignende situation. Der er dog den forskel, at VM er en markant større turnering end EM, hvorfor det også er sandsynligt, at vi denne gang får endnu flere VM tilbud.

 

For at kunne udnytte disse forskellige tilbud og VM kampagner kræver det dog, at man har en konto hos en online bookmaker. Det er nemlig hos de online spiludbydere, at man finder de helt store VM bonusser. Forud for slutrunden kan man uden tvivl hente en sig en stor VM 2018 bonus. Denne får man ved at oprette en konto hos en bookmaker og herefter indbetale penge, hvilket også kaldes for en indbetalingsbonus. Vi har samlet de bedste VM indbetalingsbonusser øverst i historien.

 

Det foregår typisk sådan, at man får sin VM bonus ved, at bookmakeren fordobler eller måske endda tredobler ens første indskud. Typisk vil bookmakeren reklamere med, at bonussen gælder op til for eksempel 1.000 kroner. I så fald får man 1.000 kroner i bonus, hvis man selv indsætter 1.000 kroner. Man kan faktisk sige, at man selv bestemmer størrelsen af ens bonus, da bookmakerne ofte giver bonus på indskud til helt ned til omkring 100 kroner. Dermed kan alle få sig en god VM 2018 bonus uanset størrelsen på deres pengepunge. 

 

VM 2018 tilbud

Forud for turneringen må man forvente, at der kommer en række store konkurrencer. Som ved EM går en række af disse formentlig på at forudsige, hvordan VM-slutrunden forløber. Det er her, man kan vinde de helt store gevinster.

Under selve slutrunden plejer der at komme en masse såkaldte leaderboard-konkurrencer. I disse samler man point sammen på den ene eller anden måde, og det gælder naturligvis om at få flere end de andre deltagere. Dette kan for eksempel være ved at ramme så høje odds eller få så mange vinderkuponer som muligt. Kun bookmakernes fantasi sætter grænser, og den er som regel enorm.

 

Man må også regne med, at man kan gå ud og hente en lang række VM freebets. Nogle bookmakere benytter sig oftere end andre af freebets, men de findes hos set alle danske bookmakere. Et freebet er, som navnet afslører, naturligvis et gratis væddemål, hvor man får dækket et eventuelt tab. Det er ofte tilfældet, at man skal spille et vist beløb af sine egne penge for at optjene et freebet. Under EM 2016 så man for eksempel hos Unibet, at man skulle spille et vist beløb på et opgør før kampstart, hvorefter man fik sig et risikofrit livespil på kampen. 

 

Når man får et VM freebet, hvad enten det er prematch eller live, bør man altid overveje, hvordan det skal bruges. Freebets er gode til at skaffe ekstra kroner til kontoen, men de er sjældent helt gratis. Derfor skal man også sørge for ikke at spilde dem. Man skal stadig gøre sit hjemmearbejde ligesom med alle andre spil, og man skal stadig sørge for at finde værdien. Gør man dette, kan man virkelig få boostet sin bankroll med de mange VM freebets. 

 

Læs altid regler og vilkår

Et kendt engelsk ordsprog siger, omskrevet til dansk, at gratis frokoster ikke findes. Dette er til dels også tilfældet indenfor bettingverden. Ofte skal man selv smide nogle af sine hårdt tjente kroner på bordet før, man kan få sin VM bonus. Derfor er det også vigtigt, at man altid ved præcis, hvad man går ind til, når man deltager i kampagner og promotions. Denne viden får man ved at læse kampagnen eller tilbudets regler og vilkår, før man deltager. 

 

Regler og vilkår kan også betegnes som det med småt. Det er nemlig her, bookmakerne gemmer de lidt mindre morsomme detaljer væk. Dette kan for eksempel være gennemspilskrav, bonusbetingelser og lignende. Det kan virke kedeligt at skulle bruge tid på at læse den slags ting i gennem, men det kan godt betale sig. Som regel tager det heller ikke mere end få øjeblikke at danne sig et overblik.

 

Især gennemspilskrav, også ofte betegnet som omsætningskrav, er vigtig, da disse hører nemlig med til stort set alle VM tilbud. Gennemspilskrav betegner, hvor mange gange man skal spille en bonus eller en gevinst igennem før, man kan vælge at udbetale pengene. Dette har man som regel en bestemt periode til at gøre. Når man ikke at omsætte sin bonus, inden perioden er slut, vil den forfalde. 

 

Der er typisk lavere gennemspilskrav til en gevinst fra et freebet end til en decideret indbetalingsbonus. 

 

VM tilbud og bonusser på BetXpert

Som altid kommer BetXpert naturligvis til at holde fingeren på pulsen, hvad angår VM kampagner og bookmakertilbud. Her kan du løbende blive opdateret med det seneste VM tilbud og finde din næste VM bonus, når du skal ud og spille på VM i Rusland. 

 

Du finder alle nyhederne på forsiden af siden. Derudover vil du på BetXpert også kunne finde en udførlig optakt til VM samt tips og optakter til kampene. Dermed sørger vi altid for, at du er klædt på, når du skal oddse på VM. 

Læs kommentarer (0)

Bookmaker anmeldelser