Normalt skal en fodboldkamp spilles, før der kan vindes penge på den, men det er ikke nødvendigvis tilfældet i denne weekend.

Det er nemlig ikke kun i Danmark, at vintervejret har gjort sin entre. I England har flere kampe det seneste stykke tid måtte aflyses grundet dårlige vejrforhold, og hvis den tendens fortsætter i weekenden, er der gode penge at hente hos spillebørsen Betfair*.

Således kan du nu spille på hvor mange kampe, der aflyses i den bedste engelske række i denne weekend. Der er fuldt program med 10 spændende opgør, men lige nu tror Betfairs kunder, at mindst tre stadions må skuffe de lokale supporterer.

I skrivende stund får man nemlig odds 1.27, hvis tre eller flere kampe aflyses, odds 4.00 ved én til to aflysninger, mens det giver pengene 7.00 igen, hvis alle Premier League kampe afvikles som planlagt.

- Det er altid ærgerligt at have spillet på en kamp, der bliver aflyst, men nu er der i hvert fald sikkerhed for at kunne sætte et væddemål, der ikke aflyses, siger Peter Weinreich, landechef for Betfair*.

Betfairs specialspil kan ses her: Betfair* -> Sport -> Fodbold -> Specialspil