Unibet* er i det gavmilde humør og sætter millioner på højkant for at skaffe nye kunder.

BetTime er navnet på Unibets nyeste kampagne, hvor du kan vinde op til en million kroner ved at ramme det korrekte minuttal for det første mål i tre Superliga-kampe. Konkurrencen er gratis får både nye og eksisterende kunder hos Unibet*. Man kan deltage i alle de 10 resterende runder i Superligaen, så der er altså 10 chancer for at vinde en million kroner.

Der er også 50.000 kr. til den bedste samlede tipper over 10 runder og 10.000 kr. til deling i hver runde.

Sådan gør du

1. Log ind på Unibet/opret en konto.

2. Gå ind på kampagnesiden og tryk på "Kom i gang" og sæt dine tre bud ved at dreje minuthjulet og vælge halvleg.

Dit bud er herefter automatisk registreret uden at trykke på nogen godkend-knapper, og dit bud kan ændres frem til 2 minutter før kampstart.

Husk at statistiken siger, at 57 procent af alle første mål scores i den første halve time.

Bemærk: tiden fra 00:00-00:59 er minut 0. og ikke minut 1, og sådan fortsætter det i resten af kampen. Et mål i tiden 29:56 vil altså være minut 29.

Bemærk også: ender en kamp 0-0 bliver alle deltagere tildelt 90 minutter til deres samlede score for den kamp, uanset hvilket minuttal der er gættet på. I en runde med mindst en 0-0-kamp bliver der dermed ikke fundet nogen vinder af 1 million kroner.

Bemærk yderligere: 45. minut eksisterer ikke i første halvleg. Tiden fra 45:00-45:59 hedder 44+1. I anden halvleg er 45. minut fra 45:00-45:59.

Hvor stor er værdien?

I Superliga-sæsonen 2016/2017 er der indtil videres scoret 479 mål i 182 kamp, hvilket giver et snit på 2,63 mål per kamp. I slutspillet kan det dog forventes, at kampene vil være tættere, og det kan medføre et lavere scoringsgennemsnit.

Tallene svarer til, at der i gennemsnit scores cirka hver 40. minut (inklusive tillægstid i både første og anden halvleg og med forbehold for, at der sagtens kan være scoret flere mål inden det 40. minut). Hvis man runder det 40. minut op til det 46. minut da, der scores færre mål i 1. halvleg, så giver det 46*46*46 = 97.336.

Det vil sige, at i omtrent 1/100.000 tilfælde, vil du ramme det præcis minut for første mål i de tre udvalgte Superliga-kampe, med optimal strategi.

Det betyder endvidere, at hver deltager har cirka 1/10.000 chance for at tage millionen fordelt over de 10 runder. Med flere tusinde deltagere, vil der være en god chance for, at Unibet* må til lommerne og dele 1 million kroner ud til en heldig kartoffel.

Den optimale strategi

Ved at kigge mod matematikkens verden fx binomial-fordelingen, kan det udregnes, hvor stor sandsynlighed der er for at ramme tre korrekte minuttal:

• 1/100.000 chance, hvis du sætter dine bud i de første minutter, dog ikke 1. minut (fx 2. minut, 3. minut og 2. minut).
  • 1/190.000 chance, hvis du sætter dine bud i 10. minut i snit (fx 2. minut, 10. minut og 18. minut).
  • 1/2.000.000 chance, hvis du spreder dine bud ud i 45. minut i snit (fx 37. minut, 45. minut og 53. minut).

Så vælg og sæt dine bud med omhu.

Regler og vilkår for kampagnen

Generel information:

• Tilmelding er påkrævet for at deltage i konkurrencen.
  • Konkurrencen løber fra 27.03.2017 til 29.05.2017.
  • Der vil være 10 runder i konkurrencen.
  • Der er 2 præmier på højkant i hver runde 1 x 1.000.000 kr. og 1 x 10.000 kr.
  • Herudover er der en turneringspræmie på 1 x 50.000 kr.
  • Længere nede i regler og vilkår er præmierne forklaret yderligere.

Sådan spiller du BetTime:

• Du kan kun sætte uret én gang pr. runde.
  • Du skal vælge minuttet for første scoring i enten 1. eller 2. halvleg for alle 3 kampe per runde.
  • Man kan kun sætte uret for én runde af gangen.
  • Eksempel: Du sætter først tidspunktet, som du tror, første mål bliver scoret i kamp 1 (fx 12. minut), herefter kamp 2 (fx 51. minut) og til sidst kamp 3 (fx 2. minut).
  • Der regnes med eksakt minuttal, hvis der scores i dommerens overtid, lægges det til den endelige tid
  • Eksempel: En scoring 2 minutter inde i overtiden af 1. halvleg, er tiden 45 + 2 min. (= 47 min.).
  • Ved deltagelse i konkurrencen kan man følge med i ens leaderboard, som skabes ved første deltagelse i en runde. Leaderboard viser ens personlige for hver runde valgte minuttal i alle 3 kampe.
  • Vær opmærksom på, at deltager du ikke i en runde, bliver der pålagt 90 minutter til dine samlede scorer på leaderboardet. Dette vil ske for hver runde, du ikke deltager i.

Særlige begivenheder:

• Ender en kamp 0-0, er der ingen der vinder. Alle tilføres 90 minutter på leaderboardet.
  • De 90 minutter tildeles alle spillere uanset, hvilke minut(ter) man har gættet på til kampen.
  • Hvis en kamp ender 0-0, vil der ingen vindere være af 1 million kr.
  • Det er dog stadigvæk muligt at vinde runde-præmien på 10.000 kr.
  • Hvis du ikke sætter uret for alle 3 kampe i alle 10 runder, så har du ikke mulighed for at vinde turneringspræmien på 50.000 kr.
  • Du kan dog sagtens vinde runde-præmier, selvom du skulle misse 1 eller flere runder, blot du deltager i den respektive runde.
  • De 3 kampe, som du skal vælge scoringsminutterne til, offentligøres løbende.
  • Du skal placere dine 3 valg senest 2 minutter inden kickoff for første kamp i hver runde. Valg foretaget herefter tæller ikke med.
  • Aflyses eller udsættes blot 1 af kampene i runden mærkbart, så udgår hele runden. Ingen ændringer vil ske på leaderboardet.

Præmierne

En hovedpræmie, hver runde (1.000.000 kr.)

• For at vinde hovedpræmien på 1 million kr., skal du ramme det eksakte minut for første scoring i alle 3 kampe i én runde i BetTime-konkurrencen.
  • Er der flere vindere i samme runde, deles præmien ligeligt blandt vinderne.

En sidepræmie, hver runde (10.000 kr.)

• Spilleren med lavest minut-difference pr. runde vinder 10.000 kr.
  • Hvis du har vundet 1.000.000 kr., så kan du ikke også vinde 10.000 kr. i samme runde.
  • Præmien vil i sådanne tilfælde gå til spilleren tættest på efter dig.

En turneringspræmie (50.000 kr.)

• Spilleren med laveste minut-difference over samtlige ti runder vinder 50.000 kr. i kontanter.
  • Du skal have deltaget i samtlige runder for at kunne vinde præmien.
  • Er der flere vindere, trækkes der lod om kun én vinder.

Hvordan kontakter Unibet* vinderne?

• Vinderne får direkte besked i deres Unibet-indbakke og per telefon, senest 2 hverdage efter runden er spillet færdig.
  • Præmien bliver overført til vindernes Unibet-konto hurtigst muligt.

Generelle forbehold:

• Unibet* forbeholder sig retten til at stoppe hele konkurrencen, når der er fundet 2 vindere af millionpræmien per runde.
  • Eventuelle pengepræmier bliver kun overført til vinderens Unibet* konto, hvis denne konto er verificeret (eller bliver det senest 72 timer efter vundet gevinst).
  • Hvis du ikke har verificeret din kontp, da vil du typisk blive gjort opmærksom på dette via en ”gul bjælke” øverst på Unibets side.
  • Du kan finde al information omkring ”verificering-processen” på www.unibet*.dk /myaccount/ mydetails/ verifyaccount.
  • Unibet* laver en verificering af alle vores kunder, fordi de har brug for at se nogle dokumenter for at beskytte din konto og for at overholde juridiske samt licenskrav.
  • Unibet* forbeholder sig retten til at ændre eller annullere hele konkurrencen til enhver tid.
  • Ansatte hos Unibet* (Kindred Group) samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.
  • Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen.
  • Hvis der er mistanke om snyd med deltagelsen forbeholder Kindred Group sig retten til at diskvalificere vedkommende fra konkurrencen og finde en anden vinder.
  • Unibets generelle regler og vilkår er til enhver tid gældende.