Lørdag aften er der for alvor lagt i kakkelovnen til spansk lækkerbisken - serveringen står mandskaberne fra Valencia og Real Madrid for, leveringen tager TVDanmark1 sig af, mens BET24.com sørger for delikatesserne.

Således tilbyder det dansk ejede firma en bunke specials på kampen, som utvivlsomt vil gøre din aften foran flimmeret en smule mere spændende og måske også betragtelig mere indbringende.

For BET24 tror ikke på Zidane, Beckham, Ronaldo og co. og tilbyder derfor verdens bedste odds på den populære kongelige klub – 2,50 giver selskabet pengene igen.

Tiltroen til den brasilianske angrebsmaskine Ronaldo er heller ikke stor – og det betyder at du kan få fine odds 2,50 på en kasse fra Fænomenet, mens det blot giver odds 1,36, hvis Ronaldo går fra banen uden mål på kontoen.

Real må til kampen se bort fra Raul og Ivan Helguera, men har formentlig den ellers stærkt tvivlsomme Zidane med fra start i et opgør, der efterhånden ikke er langt fra at være så hadsk som kampene mellem Real Madrid og Barcelona – i hvert fald for Valencias fan.

Valencias vrede overfor Real startede for alvor tilbage i 1996, da den jugoslaviske angriber Predrag Mijatovic lovede at blive i Valencia, men kort efter alligevel skiftede til Real i en meget kontroversiel transferhandel.

For to år siden sørgede Real for at sætte ekstra brænde på Valencia-supporternes had, ved at forsøge at hente klubbens vidunderbarn Gaizka Mendieta til, men ligesom sommerens forsøg på at hente Roberto Ayala gik den handel i vasken – og det var nok meget godt.

Netop Ayala har endnu ikke smagt på Primera Divisions fodbold i indeværende sæson, men de seneste bulletiner fra den spanske østkyst går på, at den stærke argentiner er tilbage i midterforsvaret – dog ikke ved siden af sin normale makker Mauricio Pellegrino, der sidder udenfor med en skulderskade.

De to forventede startopstillinger:

Valencia: Cañizares, Curro Torres, Ayala, Marchena, Carboni, Jorge López, Albelda, Baraja, Vicente, Aimar, Mista.

Real Madrid: Casillas; Salgado, Pavón, Raúl Bravo, Roberto Carlos, Beckham, Cambiasso, Figo, Guti, Zidane, Ronaldo.
Dommer: Moreno Delgado

TV: TVDanmark1.
Tid: 21.30