I sidste uge registrerede Betfair* den største fodbold-gevinst i firmaets historie, da en spiller scorede sig det fornemme odds 550.

I U/17-landskampen mellem Cameroon og Portugal udspillede der sig et helt utroligt kampforløb, der altså udløste det fantastisk høje odds. Allerede i første halvleg bragte Portugal sig foran med hele 5-0, alt imens oddset på uafgjort steg fra først 450 til 490 og herefter op til 550, og alle odds blev således matchet med hver £4. Helt utroligt lykkedes det for Cameroon at kæmpe sig tilbage i kampen og score 5 mål i 2. halvleg og opnå uafgjort 5-5!

Tony Calvin fra Betfair* siger: “Ingen andre steder I bookmakerbranchen vil du nogensinde komme til at se odds I denne størrelse. De fleste steder ville man slet ikke have kørt en U/17-landskamp med live betting. Der sidder nu en meget lykkelig spiller et sted derude, og dette viser hvor meget værdi man faktisk kan få hos Betfair*, med bredt kampudvalg og live betting”.

På den anden side har denne historie naturligvis også medført at der sidder nogle knap så lykkelige spillere tilbage derude - bl.a. dem der udbudte de høje odds, men i høj grad dem der ved stillingen 5-0 satte deres indsatser på Portugal-sejr. Her blev der lagt adskillige tusinde pund. Til sølle odds 1,01…