I kølvandet på at FC København fik det danske mesterskab i hus i sidste weekend kan Ladbrokes oplyse, at en heldig dansk kunde i allerhøjeste grad også har haft armene i vejret i lørdags.

Den danske kunde havde nemlig umiddelbart efter forårets første spillerunde i marts måned, hvor FC København vandt over Frem i Valby Idrætspark og Brøndby samtidig tabte hele 1-6 til Esbjerg, satset 100.000 DKK på at FC København ville ende med at snyde holdet fra Vestegnen og vinde det danske mesterskab.

Oddset på FC København var på det tidspunkt 4.50, og dermed kunne selv samme dansker altså i lørdags indkassere en gevinst på 450.000 DKK. Selvom det holdt hårdt for kunden - idet guldet jo undervejs i lørdags reelt lå i Brøndby på et tidspunkt.

Men altså endte med at havne i FC København.

Manager for Ladbrokes i Danmark, Richardt Funch udtaler ”Både vi og det meste af fodbold Danmark var på tidspunktet, hvor dette væddemål blev modtaget, stadig overbevist om at Brøndby ville hive guldet hjem, set i lyset af det store forspring de havde taget med sig fra efteråret. Men vi må jo naturligvis tage hatten af for denne danske kunde der altså endte med at satse rigtigt på det rigtige tidspunkt hvor oddset var højt og ingen andre i samme grad troede på FCK som danske mestre. Ladbrokes ønsker kunden tillykke med den store gevinst".