I mandags udsendte vi et eksklusivt tilbud til alle vores modtagere af nyhedsbrevet på BetXpert.com, nemlig et gratis spil for 200 kr. hos Sportingbet på resultatet af landskampen mellem Danmark og Rumænien.

Rigtig mange tog imod det generøse tilbud, og afgav deres tip på resultatet. Blandt de afgivne tip var der én heldig modtager af et 200 kr. free bet som havde forudset at kampen ville ende med 2-2, og da dette resultat stod i odds 17, går der i dag hele 3.400 kr. direkte ind på Sportingbet-kontoen for Steffen Jørgensen fra København! Vi ønsker Steffen stort tillykke med den flotte gevinst!

Som det sig nærmest hør og bør når Danmark er i kamp, var der naturligvis en del af deltagerne der havde sejr til Danmark i deres resultat-tip, men specielt de 3 deltagere der havde 2-1 til Rumænien må have siddet tilbage med en blandet følelse da Martin Laursen skrabede udligningen i nettet i 4 minutters overtid, da de herved gik glip af 3.000 kr., som odds 15 ville have udløst. Men mon ikke de gerne byttede resultatet 2-2 for de 3000 kr.?

Vi takker de mange der deltog i dette special-spil fra BetXpert.com og Sportingbet, og med den store deltagelse in mente er det bestemt ikke sidste gang vi vil benytte os af lignende tilbud via vores nyhedsbrev.

Er du ikke allerede abonnent på nyhedsbrevet, var det måske værd at blive det, så du - udover at modtage vores ugentlige nyhedsbrev - har chancen for at modtage lignende eksklusive tilbud om gratis spil i fremtiden.

Klik her for at tilmelde dig BetXpert.com nyhedsbrev.

Læs mere om Sportingbet i vores bookmaker-guide.