Sponsoreret indhold fra Danske Spil

En af verdens største golfturneringer står for døren, når det klassiske opgør mellem USA og Europa starter fredag. Danske Spil tror, at USA trækker sig sejrrigt ud af kampen.

USA jagter revanche, når de stærkeste amerikanske golfspillere møder Europas ditto i Ryder Cup, som starter fredag eftermiddag dansk tid. Efter en overlegen europæisk sejr i Skotland i 2014 skal europæerne til USA denne gang, og Danske Spil spår en ret tæt kamp om sejren – men med amerikanerne som vinderfavorit.

Europa har domineret i den traditionsrige turnering på det seneste. Europa har vundet tre gange i træk, og blot to gange i de seneste ti turneringer har det amerikanske hold formået at vinde trofæet. Den første amerikanske sejr i turneringen siden 2008 kan alligevel meget vel komme i denne weekend i Hazeltine National Golf Club i Minnesota. Det vurderer oddsansvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike.

- Den europæiske kaptajn Darren Clarke har hele seks Ryder Cup-rookies med til Minnesota, mens det amerikanske hold blot har to og ellers stiller med en god portion erfaring.

- Det kan godt blive afgørende. Selv om det langt hen ad vejen er en lige match-up, så kan det blive afgørende, at amerikanerne er på hjemmebane og vil have publikum i ryggen. Det enorme pres fra omgivelserne kan godt blive en udfordring for de uerfarne spillere på Europas hold, vurderer Peter Emmike.

Danske Spil giver 1,58 på en amerikansk sejr, mens den europæiske sejr er til odds 2,75.

I 2014 vandt Europa med fem point. Skulle den bedrift blive gentaget, så får du pengene odds 8,50 på det hos Danske Spil.

Tjek alle Danske Spils Ryder Cup-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/ryder-cup-2016